«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

ΆΠΑΝΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΙ ΑΣ ΒΡΕΧΕΙ!..

15 σχόλια:

  1. ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΟΠΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΑΤ:
    ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΣΚ@Τ@ ΣΑΣ ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΠΡΟΤΗΜΗΣΑΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ. ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟ ΒΡΟΧΗ ΜΕ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΕΣ.
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.
    Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΧΑΘΗΚΕ. ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα έπρεπε να είναι εκατομύρια στο Σύνταγμα, δεν είναι όμως - μόνο καμμια εκατοστή άτομα έξω από την βουλή
    δυστυχώς Μακεδονία μας όλοι σε πρόδωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας είναι καλά η μανδάμ Μπιτάκου με τους τζοχανταραίους της...
      http://esxatianasxesi.blogspot.com/2019/01/blog-post_615.html

      Διαγραφή
  4. Αντε βρε...τυχεροί. Απο αύριο Θεσσαλονίκη - Solun. Διπλή χαρά.

    "Το τραβά ο οργανισμός τους το...σλαβικό. διαφορετικά θα έπρεπε να είχαν γκρεμίσει τα ...πάντα. Όχι συγκεντρωσούλες για μπουγάτσα και τσίπουρο. Όταν ο άλλος σου ρίχνει στο ψαχνό με.... Καλάσνικοφ εσύ δεν πας με την... σφεντόνα για να ...διαμαρτυρηθείς.. Όσο για την NουΔούλα; θα μπορούσε να παραιτηθεί μαζί με άλλα κόμματα, να καθυστερήσει τη ψήφιση και να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές. Είναι το ευφυέστερο που μπορεί να κάνει. Δεν το κάνει γιατί έχει άλλες εντολές."
    IXNOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Ανωνυμος περιπλανωμενος εχει την καλυτερη ιδεα!!! Σκατοβομβες για την Ελληνικη Προδοτονομια ειναι το μοναδικο και απολυτο οπλο. Εγω να προτεινω με την σειρα μου κατι ακομη πιο απλο και γρηγορο. Στις επομενες διαμαρτυριες ο καθε Ελλην να ριχνει ενα κατουρημα περιξ του κτιριου της Βουλης. Ουτε τσακωμοι ουτε τιποτα. Επισης κατουρημα εξω απο τα σπιτια των προδοτων μαζι με σκατοβομβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαπιστώσεις Α)Στον Μέσο Έλληνα/Ελληνίδα ΣΑΦΩΣ υπάρχει Φιλότιμο/Εθνική Ελληνική Συνείδηση-έστω και σε Υποτυπώδες επίπεδο μέσα στον Ψυχισμό του-αναμφίβολα ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΜΕ Την Ενεργοποιήση του Γονιδίου/DNA δια μέσου των ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ+τις ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.Β)Δυστυχώς ή Ευτυχώς Θέλουμε κάποιον να ΗΓΗΘΕΙ είτε Άτομο ή Ομάδα Ατόμων,να νιώσουμε ότι μπορούμε να μοιραστούμε ένα Πρόβλημα και η ομάδα του θα μας βοηθήσει όσο μπορεί να το λύσει-Λειτουργούμε με την Ψυχολογία της ΜΑΖΑΣ...κάποιος μας "μαζεύει"..πχ Παμμακεδονικές + μας χειραγωγεί με ομιλίες-τραγουδάκια-σημαιούλες+ενημερώνει για το Ιστορικό υπόβαθρο το οποίο εν τέλει ΔΕΝ είναι κακό ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ σε Αρχικό επίπεδο-ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ή ΔΕΝ Θέλουμε να κάνουμε κάτι μόνοι μας...Δηλαδή έπρεπε να "Καλέσουν" οι Παμμακεδονικές Ενώσεις για να κατέβουν οι Έλληνες/Ελληνίδες στην Πλ.Συντάγματος..Αυτόνομα/Αυθόρμητα ΔΕΝ μπορούσαμε..;; αυτή είναι η Αρρώστια-Παθογένεια της "Επίσημης Σφραγίδας του Φορέα"...που μας "καθησυχάζει"...+ νιώθουμε "Ασφαλείς"..κάτι σαν την "Επίσημη Ιστορία"...ή τους Πολιτικούς/Κόμματα...Γ)Ύστερα απο 4 δεκαετίες Αισχρής Ανθελληνικής Προπαγάνδας που έχει δεχτεί απο το Καθεστώς της Μεταπολίτευσης= Κομματική/Ιδεολογική/ΜΜΕ/Τέχνη/Εκπαίδευση(κανονικά θα έπρεπε να λέγεται ΠΑΙΔΕΙΑ..)περάσαν τα Ελεεινά Ανθελληνικά Μηνυματά τούς σε τουλάχιστον 2 γενιές Νεοελλήνων + τους/μας μάθανε να είναι ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ-ΩΧ ΑΔΕΡΦΙΣΤΕΣ(σε ζητήματα ΕΘΝΙΚΑ-ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ)-αλλοτροίωσαν την Εθνική Συνείδηση+μετέτρεψαν σε ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ..(ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ/ΑΠΟΣΤΗΜΑ)χλευάσανε-υποβαθμίσανε-ξεφτιλίσανε-Αποδομήσανε Συστηματατικά το Ιστορικό-Πολιτισμικό μας Υπόβαθρο (ΓΛΩΣΣΑ-ΙΣΤΟΡΙΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ)αφού διαχρονικά τοποθετήσανε ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ σε θέσεις-κλειδιά...έτσι ο εσωτερικός ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΡΧΩΝ&ΑΞΙΩΝ βρισκόταν σε βαθιά-ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΛΗΘΑΡΓΟ..όμως Ξύπνησε..!! για αυτό και λυσσάξανε τα Κομματόσκυλα/ΜΜΕξαπάτησης κτλ. όταν Πρώτον.είδαν τόσο πολύ κόσμο πέρσι στην Συγκέντρωσης της Θεσσαλονίκης 19/01 ενώ αυτοί περίμεναν να μαζευτούν τίποτα Γραφικοί-Συνωμοσιολόγοι-Οπισθοδρομικοί κτλ.
    κ Δεύτερον ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ-ΣΗΜΑΙΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ κτλ. υπέστησαν το ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΟΚ=ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ-ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ...ΔΕΝ το αντέχουν-και αυτό γιατί είχαν ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ τους ΚΩΛΟ-ΣΗΜΑΙΕΣ ελέω Κομματικής Συνείδησης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δ)Μόνο με την Ψυχιατρική (ή μήπως το πρόσχημα ότι ήταν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ...;;ΔΗΛΑΔΗ την όποια "Έξέγερση" θα την καθορίσουμε σε Συγκεκριμένα Χρονικά Πλαίσια π.χ Κυριακή 12-5=Ημιαπασχόληση)ίσως..μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι λίγες ημέρες πριν μαζεύτηκαν Εκατοντάδες Χιλιάδες Έλληνες&Ελληνίδες στην Πλ.Συντάγματος και έχθες είχε λίγο κόσμο(επειδή το είδα απο κοντά το έργο ήταν απο την Στάση του ΤΡΑΜ-ΚΕΠ περίπου στην Λ.Αμαλίας μέχρι την άλλη γωνία στην Μ.Βρετάννια..+ όλο το κομμάτι στον Άγνωστο Στρατιώτη υπολογίζω 5-8.000 στην καλύτερη..περισσότεροι ήταν οι Ασφαλίτες παρά οι διαδηλωτές..)ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ-ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ..Οι δρόμοι για να φτάσεις έως την Πλ.Συντάγματος πήχτρα απο ΙΧ-ΜΟΤΟ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ=ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ (Μιχαλαχοπούλου απο την αρχή της-Λ.Κατεχάκη-Λ.Βασιλίσσης Σοφίας εκεί κοντά στο Πάρκο Ελ.Βενιζέλου δίπλα στο Μέγαρο έκανε Συγκέντρωση το ΚΚΕ-Βασ.Κων/νου)και αναρωτιέμαι πόσο πολύ μας έχουν ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ τον Τρόπο Σκέψης&Ζωής=ένα είδος ρομποτοποιημένου υβριδίου το οποίο εκτελεί τις πράξεις/ενέργειες που ΠΡΕΠΕΙ να κάνει γιατί έτσι είναι το "ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ" που του έχουν "Φορτώσει"..Εκκρεμότητες-Καθημερινότητα-Υποχρεώσεις-Πληρωμή Λογαριασμών ΔΕΚΟ-ΙΚΑ-ΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ-ΡΗΜΑΔΟ/ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ-τα παιδιά στο Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών-η μικρή στο Μπαλέτο-Ωδείο-εγώ θα πάω με τους φίλους/παρέα/γκόμενα για καφέ..έ;; τι να κάνουμε υπάρχει η Καθημερινότητα βλέπεις..(ΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ-ΟΛΟΙ ΡΗΜΑΔΟ-ΤΡΕΧΟΥΜΕ για διάφορους λόγους)ποιός τρέχει τώρα-τι Ιστορίες για Αγρίους είναι αυτές.. εν ολίγοις ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ-ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ-γιατί στην Ζυγαριά υπερτερεί η Καθημερινότητα-Υποχρεώσεις-Υπέρμετρος Εγωϊσμός-Η ΒΟΛΗ ΜΟΥ.Μέσα στο Αχυρένιο Μυαλό του Μέσου Πολίτη δεν περνάει η σκέψη ότι αν ΔΕΝ έχεις δικό σου Τόπο/Πατρίδα αλλά ένα Κρατίδιο που με την εν λόγω Συμφωνία ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΕΝ θα μπορείς να κάνεις απολύτως καμία ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «Τρίζουν τα κόκκαλα» του Μ. Αλεξάνδρου: Αυτοί είναι οι 153 βουλευτές που εκχώρησαν το όνομα – Η Μακεδονία «εάλω»

    > https://www.pentapostagma.gr/2019/01/%cf%84%cf%81%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%ce%ba%cf%8c%ce%ba%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bc-%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%ac%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%85.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε)Τα Εμπορικά και ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ έπρεπε να ήταν κλειστά τουλάχιστον ΕΧΘΕΣ&ΣΗΜΕΡΑ αλλά δυστυχώς ο καθένας σκέφτεται το μικροσυμφέρον του(καταλαβαίνω ότι έχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ-ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ Η ΔΟΥΛΕΙΑ κτλ.)κλάδου/συναφιού του Όποιο κι αν είναι αυτό.Γιατί κανονικά ΟΛΑ τα Συνδικάτα...(τα οποία ως γνωστόν είναι Αριστερο-προοδευτικό-σοσιαλ..8 στα 10)να είχαν προκηρύξει 48ωρή ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ για να μην πούμε ότι έπρεπε απο την περασμένη Κυριακή μέχρι τις 27/01 να είναι ΑΠΑΝΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ απο Καταστήματα-μικρομεσαίες επιχειρήσεις-Περίπτερα-Οίκοι Ανοχής+να χτυπάνε πένθιμα οι Καμπάνες στις Εκκλησίες...όπως γίνεται σε ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ-Εδώ όμως έχουμε ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ οπότε ΔΕΝ μπορούμε να συνεχίζουμε Απρόσκοπτα το οτιδήποτε κάνουμε κ δεν τρέχει κάστανο..Τα ξεφτιλό-συνδικάτα ενδιαφέρονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τα Οικονομικά-Συντάξεις-ΕΦΑΠΑΞ-ΜΙΣΘΟΥΣ αλλά ΔΕΝ τους καίγεται Καρφί για τα Εθνικά Ζητήματα διότι είναι ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή



  10. Ωραία δημοκρατία έχουμε και ακόμη ωραιότερη θα αποκτήσουμε με όλες αυτές τις ελληνοποιήσεις που κάνουν οι αριστεροί όλων των αποχρώσεων του κομμουνιστικού τόξου!

    Οι αριστεροί οι κομμουνιστές οι Πακιστανοί Αλβανοί Γεωργιανοί Ουγκαντιανοί Παπουινοί Εβραίοι και λοιποί Αφρικανοαφγανογκογκολέζοι
    παρέδωσαν στα Σκόπια μέρος της Ελληνικής ιστορίας μας και μάλιστα το πιο ένδοξο κομμάτι της.
    Αυτό που θα ζήλευε κάθε ξένος να έχει ως κληρονομιά δική του!

    “Το Κράτος του Ισραήλ (εβραϊκά: מדינת ישראל, προφέρεται Μεντινάτ Γισραέλ, αραβικά: دولة اسرائيل, προφέρεται Ντάουλατ Ισραΐλ) ...

    Ιδρύθηκε το 1948 με σκοπό να μετατραπεί σε εθνική εστία όσων απανταχού Εβραίων επιθυμούν να πολιτογραφηθούν πολίτες του απ΄όπου και αν προέρχονται.

    Ωστόσο το σύγχρονο κράτος του Ισραήλ διεκδικεί ιστορική συνέχεια με τα αρχαία βιβλικά κράτη του Ισραήλ και της Ιουδαίας, το έπος των οποίων έχει κεντρική θέση στην ιουδαϊκή θρησκεία και μνήμη. Η πλειονότητα των κατοίκων του κράτους είναι Εβραίοι, ενώ η μεγαλύτερη μειονότητα είναι Άραβες (20%)....”

    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CF%83%CF%81%CE%B1%CE%AE%CE%BB


    Πόσο δημοκρατικό είναι να αποφασίζω εγώ για το εάν ο Νώε ανήκει στην ιστορία της Αραβίας η στην ιστορία του Ισραήλ;
    Πόσο δημοκρατικό είναι να αποφασίζουμε εμείς , ως λαθρομετανάστες εγκατεστημένοι στο Ισραήλ , εάν είναι κληρονόμος της ιστορίας του Μωυσή η Αίγυπτος η το Ισραήλ;

    Οσοι θεωρούν δικαίωμα των ιθαγενών να αποφασίζουν οι ίδιοι για την ιστορία των παππούδων τους ,των γονιών τους και των παιδιών τους είναι δεξιοί εθνικιστές φασίστες ναζιστές, όσοι θεωρούν δικαίωμα των ξένων να αποφασίζουν για την ιστορία των γηγενών είναι φιλελεύθεροι προοδευτικοί αριστεροί κομμουνιστές , !

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ , ΜΗΔΕΝ ΕΡΓΑ....Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΑΘΗΚΕ....ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κυρία Βλάχου η ελπίδα πεθαινει τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή