«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Mέσα οι προδότες, έξω η βροχή και... οι τιμωροί τους.

[φωτο Διόδοτου, Σύνταγμα 25/1/19, 12:30-16:30]
Σχόλιο Διόδοτου: Να σάς δω από εδώ και πέρα "κυρίες" και "κύριοι", που θα χρειάζεστε για να κυκλοφορήσετε, από μια διμοιρία αστυνομικούς ο καθένας... 🙂 




(κλικ επάνω στις φωτο για μεγέθυνση)









shots by Themelina


και ο Διόδοτος με την φωτογράφο του..


8 σχόλια:

  1. με λυσασμενο ιερο μισος εναντιον των εθνοπροδοτων μισελληνων φασιστερων ολος ο ελληνικος λαος ενωμενος να τσακισουμε την κοκκινη πανουκλα την κομουνιστικη ΄λεπρα τον καρκινο της φασιστερας που καταστρεφει συστηματικη μεθοδικα και συνηδειτα την πατριδα μας και τον λαο μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    δεν θα περασει ο κομουνισμος!!!!!!!!!!!!
    ποτε ξανα σταλινισμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    μισος στο μισος της φασιστερας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    πολεμο στον πολεμο της φασιστερας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ολοι οι ελληνες ενωμενοι κατα του σοβιετ τυρανου του κομουνιστικου μισελληνικου κατοχικου καθεστωτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα λες, να τα ακούσουν όμως όλοι αυτοί που τους ψήφισαν δύο φορές και δεν διάβασαν τα ψιλά γράμματα για το ποιον των ανθρώπων αυτών! Τελικά, αυτός ο λαός δεν έχει την ωριμότητα να ψηφίζει! Ποτέ δεν την είχε! Για το μικρο συμφέρον του και μόνο και ιδού τα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μποϋκοτάζ σε όλα τα προϊόντα που θα βγαίνουν εφεξής από τα γύφτο Σκόπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκηνικό από ντοκυμανταίρ:

    Πολλοί πιγκουίνοι μαζεμένοι στην άκρη βραχώδους ακτής, πέντε μέτρα ψηλότερα από τη θάλασσα. Έτοιμοι για να βουτήξουν για το πρώτο τους γεύμα της ημέρας.

    Αλλά κανείς δεν βουτά. Τι συμβαίνει; Φοβούνται επειδή προχτές τους περίμενε φώκια. Όλοι τώρα περιμένουν να βουτήξει κάποιος άλλος πρώτος να δούνε αν θα φαγωθεί. Ή να φαγωθεί και να φύγει η φώκια χορτάτη.

    Η ώρα περνά. Αρχίζει και τους πιάνει πείνα. Όλο και πιο έντονη. Και τότε κάποιοι πιγκουίνοι αρχίζουν και... σπρώχνουν ο ένας τον άλλο.

    Σαν τους πιγκουίνους που σπρώχνονται κινδυνεύουμε να γίνουμε. Ή και χειρότερα.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το να κρινουμε ειναι ευκολο, αλλα να εχουμε ιδεες για τι μπορει να κανουμε εκτος απο συγκεντρωσεις και αλλες τετοιου ειδους διαμαρτυριες κανενας δεν εχει προς το παρον μια σοβαρη προταση,λαμβανομενου υπόψιν του γεγονοτος οτι ειμαστε εντελως ανοργανωτοι,και χωρις οργανωση και στρατηγικη δεν γινεται τιποτα,ακομα και να κανει ντου ο κοσμος στην βουλη σπαζοντας ας πουμε τον κλοιο των αστυνομικων δυναμεων να μπει μεσα και να γινει Τεξας,θα φερουν και αλλες δυναμεις και σιγουρα αν τα πραγματα ειναι ζορικα ισως υπαρξουν και σκοτωμοι.Και ας πουμε οτι εγινε αυτο,τι θεωρειται πως θα ειναι τα οφελη?
      Απλα την αλλη μερα κατεβαζουν τα Τ/Θ και κανουν και στρατιωτικο νομο και παπαλα ολα μετα,ετσι και αλλοιως οι ενοπλες δυναμεις και τα σωματα ασφαλειας αποδειχτηκε οτι δεν ειναι Ελληνικα αλλα δυναμεις ξενης κατοχης γεματα απο δοσιλογους τραμπουκους του υποκοσμου και προδοτες,οποτε ενας αοπλος λαος πως θα συγκρουσθει με ενοπλους σαν αστακους οπλισμενους?
      Εδω ετσι οπως ειναι τα πραγματα μονο με ενοπλο αγωνα λυνονται τετοιες διαφορες,αυτο θελει ομως οργανωση,χρηματα για οπλα πυρομαχικα,φαρμακα και αλλα εξαρτηματα για πολεμο,νομιζετε οτι υπαρχει εδαφος για κατι τετοιο?

      Διαγραφή
  5. Μεγάλη ανακάλυψη επιστημόνων. Βρέθηκαν οι οργανισμοί που προκαλούν κακή διάθεση και χαμηλή ενέργεια.

    https://i.ibb.co/Z2g3JTj/07-C86-F32-7-DE1-4-C2-F-8-D26-2-C69-E9-FBB75-D.jpg

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟ ΌΠΟΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΑΙΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ.

    ΕΧΟΥΜΕ 153 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΧΘΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΕΝΩ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΙΜΩΡΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή