«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

ΠΡΟΣΟΧΗ στους παρακρατικούς μηχανισμούς! - του Μιχάλη Χαραλαμπίδη

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ «ΕΓΧΩΡΙΩΝ» ΚΑΙ ΕΞΩΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΕΡΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ. ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ «ΔΕΞΙΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟ» ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΤΥΠΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ’15.
ΗΤΑΝ ΣΥΣΣΩΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ. ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΒΕΛΟΥΔΙΝΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΠΡΟΪΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΛΩΤΟ.


ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΟΒΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΟΥΝ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.
Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΩΝ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑΣ  ΤΟΥ ΝΕΟΦΑΣΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.    πηγή

10 σχόλια:

  1. κανένα τσοντοκάναλο δεν το ανέφερε και ασφαλώς κανένα απο τα δήθεν "πατριωτικά" (τρομάρα τους) ιστολόγια...

    Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε πρόταση για δημοψήφισμα ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών! ΟΧΙ στην προδοσία της Μακεδονίας

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/protash-chrushs-aughs-gia-dhmopshfisma-gia-katarghsh-ths-sumfwnias-twn-pres#ixzz5e2OCkD6i

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=cq6nx4RChUQ
    Ο ελληνικός λαός είναι όχλος,μια μάζα που έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου,έλεγε κάποτε ο Μεγάλος Αρχηγός Γενικός Γραμματεύς που τώρα ζητά την ετυμηγορία του ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλος ένας ανέφταιγος κομμουνιστής πασόκος που θέλει να μας σώσει!
    Και για όσους είναι νέοι

    “Διωκόμενος κατά τη διάρκεια της δικτατορίας διέφυγε στην Ιταλία ενώ ήταν μέλος του ΠΑΚ. Μετά την πτώση της δικτατορίας συμμετείχε στην επταμελή ομάδα που συνέγραψε την ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ στο Μόναχο τον Αύγουστο του 1974, ενώ διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ από το 1977.

    Είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διεθνούς Ένωσης για τα Δικαιώματα και την Απελευθέρωση των Λαών και μέλος της διεθνούς μη κυβερνητικής οργάνωσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα καθώς και ερευνητής στο Ίδρυμα Μεσογειακών Μελετών.

    Σήμερα είναι μέλος της ανεξάρτητης επιτροπής λογιστικού έλεγχου για την διερεύνηση του απεχθούς χρέους της Ελλάδος.”

    Απο την βικπαίδεια.

    Οταν σκούζατε Τσοβόλα δώστα όλα στους κρατικούς υπαλλήλους – όπως κάνει σήμερα και ο σύντροφος σας τσίπρας - δεν λογαριάζατε ότι κάποια στιγμή το χρέος θα πρέπει να ξεπληρωθεί;

    Οταν αντιτίθετο στις αριστερές διεθνιστικές ανθελληνικές διεθνιστικές μπουρδολογίες των κομμουνιστών ο Παπαδόπουλος , διότι ήξερε πόσο προδοτική είναι η αριστερά , τα είχε ζήσει στο πετσί του όπως εμείς σήμερα ζούμε το ξεπούλημα του έθνους μας , εσύ κατέφυγες στο Παρίσι για να τον πολεμήσεις και να ανεβάσεις τον λαό , τρομάρα σου , την αριστερά στην εξουσία!
    Τώρα αντι να ζητήσει συγγνώμη για το κακό που έκανε στην Ελληνοχριστιανική Ελλάδα μας και να πολεμήσει με όλες τις δυνάμεις του να διώξουμε τον κομμουνισμό απο την Ελλάδα μας , μας την βγαίνει και πάλι απο αριστερά ως ΑΝΤΙΦΣΙΣΤΑΣ!!!

    “Το 2010 έλαβε μεγάλη δημοσιότητα στο Διαδίκτυο βιντεοσκοπημένο απόσπασμα από την ομιλία του το 1996 στο 6ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ όπου αναφερόταν στην πιθανότητα έλευσης οικονομικής κρίσης στη χώρα στο τέλος του τότε ιστορικού κύκλου που ο ίδιος τοποθετούσε "το 2004 ή το 2010".”

    Ελαβε δημοσιότητα διότι προέβλεψε την πιθανότητα οικονομικής κρίσης
    ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ !!!

    Γιατί έλαβε δημοσιότητα (θετική) αυτός που είναι υπεύθυνος για την καταστροφή της Ελλάδος μας και δεν έλαβε ΘΕΤΙΚΗ δημοσιότητα ο Παπδόπουλος που τα έλεγε ολα αυτά απο το
    Συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διάγγελμα του Γεωργίου Παπαδόπουλου για την ίδρυση της ΕΠΕΝ (30 Ιανουαρίου 1984)

    Λαέ της Ελλάδος,
    Πολιτικός δεσμώτης από εννέα και πλέον χρόνια, απέφυγα έως τώρα να ομιλήσω. Σήμερα όμως διακόπτω πλέον την σιωπήν μου διά τρεις λόγους: Πρώτα, διότι τα πράγματα της πατρίδος μας ποτέ δεν είχαν φθάσει εις τόσον κρίσιμον σημείον. Έπειτα δια να χαιρετήσω την κάθοδον εις τον πολιτικόν στίβον, ως κόμματος της "Εθνικής Πολιτικής Ενώσεως" (ΕΠΕΝ). Και τρίτον, δια να σου εκθέσω πως πιστεύω ότι ημπορεί να διασφαλισθή το μέλλον της Ελλάδος.

    Από τον Οκτώβριον του 1974 είμεθα δεσμώται, οι συνεργάται μου και εγώ. Και παραμένομεν δεσμώται. Δεν μας έκλεισαν εις τας φυλακάς το Δίκαιον και ο Νόμος. Την ελευθερίαν μας την εστραγγάλισεν η ωμή σκοπιμότης, διά να ημπορούν να μας συκοφαντούν χωρίς αντίλογον και να παραπλανούν την κοινήν γνώμην χωρίς έλεγχον. Οι δεσμοφύλακές μας τρέμουν την ελευθέραν κρίσιν του λαού, που είναι ο υπέρτατος δικαστής.

    Κατά το διάστημα αυτό, τα πράγματα της πατρίδος μας παρουσίασαν σταθεράν χειροτέρευσιν, που τώρα πλέον έχει κορυφωθεί....

    Ακόμη χειρότερα είναι η εσωτερική κατάστασις. Εις τον οικονομικόν τομέα η ύφεσις, ο πληθωρισμός, η ανεργία, η ακρίβεια, ο φορομπηχτισμός, έχουν γονατίσει τας μεγάλας λαϊκάς μάζας. Το κράτος ενώ διογκώνεται συνεχώς, παρέλυσεν. Διότι οργιάζουν με τας αυθαιρεσίας των, με την χυδαιότητά των, με τα ρουσφέτια των, με την τεμπελιά των και με την ανικανότητα των οι κομματικοί τραμπούκοι, που παριστάνουν την "λαϊκή συμμετοχή στην εξουσία".


    Αι κυβερνήσεις της "Νέας Δημοκρατίας" με την κοινωνικήν και την εθνικήν τύφλωσίν των, εξήρθρωσαν την οικονομίαν, εξεχαρβάλωσαν την διοίκησιν, διέφθειραν τους χαρακτήρας, διέλυσαν την παιδείαν και κατέστρεψαν την κοινωνικήν γαλήνην. Μέτρα δήθεν προοδευτικά, που ωφείλοντο εις την αγωνιώδη προσπάθειαν των κυβερνώντων να λησμονηθή το αμαρτωλόν παρελθόν των, απεδείχθησαν ολέθρια δια την χώραν, διότι εχρησίμευσαν ώς "προηγούμενον" εις την ασύδοτον αριστεράν επιδρομήν μετά την 18.10.1981.
    ...
    https://el.wikisource.org/wiki/%CE%94%CE%B9%CE%AC%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%93%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%BF%CF%85_%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B4%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%AF%CE%B4%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B7_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CE%A0%CE%95%CE%9D_(30_%CE%99%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85_1984)

    Υ.Γ.
    ΘΕΛΕΤΕ και άλλα κύριοι αριστεροί και χαραλαμπίδηδες να διαβάσετε για να μάθετε;
    Πότε επιτέλους θα αποφασίσουν να ζητήσουν μια συγγνώμη για όλους αυτούς τους Ελληνες αξιωματικούς που τους κατέστρεψαν την ζωή τους και μαζύ με αυτών (των Ελλήνων χριστιανών αξιωματικών) και
    ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένα ιδεολογικό κείμενο που λέει αλήθειες που δεν πρέπει να ακούγονται και τσακίζει κόκαλα.
    Με τέτοιου είδους ιδεολογικά όπλα θα μπορούσε η αριστερά
    ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ
    να καταρρεύσει σε χρόνο μηδέν ως χάρτινος πύργος που είναι.

    Δυστυχώς οι περισσότεροι ιστότοποι είναι εγκλωβισμένοι στα σκάνδαλα τα οποία στρέφονται κατά προσώπων αλλά ΔΕΝ πειράζουν το κέλυφος που τα εκτρέφει.

    Έτσι ΠΑΜΕ στις επόμενες εκλογές με

    ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ...
    Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ!

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΤΙ (ΑΚΡΟ)ΔΕΞΙΟΙ, ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ,
    ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΕΣ!

    ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!
    ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ , ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ
    ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ...ΚΡΥΠΤΟ ΦΑΝΕΡΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ”ΔΙΑΝΟΗΜΑΤΙΣΤΕΣ”

    Ολόκληρο το κείμενο αξίζει πολλά. Συγχωρήστε μου ένα μικρό απόσπασμα.


    Η αποδόμηση του αριστερού “διανοηματισμού”

    ...
    Είναι πασίδηλο ότι η ελληνική αριστερά έχει επιτύχει όλα αυτά τα χρόνια την ολική επικράτησή της στον ακαδημαϊκό χώρο. Αρχής γενομένης από την πολιτική ήττα των εθνικιστικών - λαϊκών δυνάμεων το ‘45, συνεκροτήθη βαθμιαίως και συστηματικώς ένα πολυπλόκαμο αντι-εθνικιστικό μέτωπο διεθνώς, το οποίο φυσικά διάβρωσε τις πολιτικο-κοινωνικές δομές του δυτικού κόσμου.

    Αυτό το μέτωπο παγιώθηκε και εδραιώθηκε στον ακαδημαϊκό χώρο και στο χώρο των μίντια σταθερώς μέχρι και την κατάρρευση των σοβιετικών καθεστώτων. Έκτοτε θα περίμενε κανείς ότι όλοι αυτοί οι εκπρόσωποι του διεθνισμού, του κομμουνισμού, του διαλεκτικού υλισμού και όλων των παραφυάδων του μαρξιστικού συμπιλήματος, θα εγκατέλειπαν τα ανέρειστα, ουτοπικά και συγχεχυμένα δόγματα.

    Παρά πάσαν προσδοκίαν, συνέχισαν ακαθέκτως την αντιφασιστική τους δράση, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, ισχυριζόμενοι ότι το μαρξιστικό μοντέλο δεν εφηρμόσθη κατά τον ιδεολογικώς προσήκοντα τρόπο, δεν επετεύχθη η σωστή πολιτική προσέγγιση σε βασικές ή και επουσιώδεις ιδεολογικές πτυχές και εν πάση περιπτώσει, ο κομμουνισμός δεν επεβλήθη με την ακέραια μορφή του. Αυτό συνεπάγετο ότι θα συνέχιζαν μέχρι την εύρεση – και επιβολή φυσικά – της ιδεατής και τέλειας μορφής του μαρξιστικού δόγματος στους όχλους.
    ...

    Οι εκπρόσωποι της αριστεράς λοιπόν, δεν περιορίζονται στην προσπάθεια αναδείξεως του κομμουνιστικού και διεθνιστικού αφηγήματος, αλλά προχωρούν στην οικοδόμηση ενός τεχνητού μανιχαϊστικού διπόλου (φασισμός – αντιφασισμός), του οποίου η χρήση εξυπηρετεί δύο στόχους: Αφενός πρέπει να αποδομηθεί ο «φασισμός», αφετέρου πρέπει να αποδειχθεί ο αντιφασισμός.

    Εδώ ακριβώς, σύμφωνα με αυτήν την παιδαριώδη δυϊστική άποψη, διαφαίνεται ο ψυχολογικός παράγοντας που εμφιλοχωρεί και κατατρύχει την - έμφορτη συμπλεγμάτων και απωθημένων - θέαση των αριστερών. Ένα βαθύτατο σύμπλεγμα το οποίο έχει ενσωματωθεί και ταυτισθεί με έναν γενικευμένο και αόριστο αντιφασισμό και την ευρύτερη αριστερά, και γι΄ αυτό το λόγο βρίσκεται σε υπολανθάνουσα κατάσταση και δεν καθίσταται ευκόλως αντιληπτό.
    ..
    Η εθνική βιοθεωρία λοιπόν σχηματοποιεί, ορίζει και προσδιορίζει το ιδεολογικό πλαίσιο μέσα από το οποίο ο αριστερός θα εκφράσει το δόγμα του και θα αναπτύξει τις πολιτικές του ιδέες. Οι ιδέες του βεβαίως ενδύονται ενός περίτεχνου περιβλήματος, αυτό του αμφιβόλου διανοηματισμού, προκειμένου να εξωραϊσθούν και να καλλωπισθούν στις συνειδήσεις των όχλων, άσχετα αν αυτές κείνται φύρδην μίγδην μέσα στο κεφάλι του. Το ζητούμενο είναι ο μανδύας του διανοηματισμού ο οποίος θα «χρυσώσει το χάπι».


    Η αριστερά λοιπόν καταλήγει να είναι στην ουσία μια τεράστια δεξαμενή πνευματικών αποβλήτων, ατόμων χαμηλής υποστάθμης και αντιληπτικής ικανότητας, τα οποία προτίθενται να σύρουν στον δικό τους βούρκο όλους όσους δεν ανήκουν στη συνομοταξία τους, ιδεολογικοποιώντας την αδυναμία, την ανεπάρκεια και την ανικανότητα.
    ...

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-apodomhsh-tou-aristerou-dianohmatismou#ixzz5e50iolfA

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αναρτηση μπηκε για να μεταδοθει -και απο μη δεξιο παραγοντα, μαλιστα πιο εμπιστο οσον αφορα την σταση του στο παλαι πατριωτικο πασοκ- οτι δεν ειναι αμεταβλητη ή μη ακυρωσιμη η συμφωνια.

    Σεντονια/σχολια που παλι ασχολουνται με το ποιος ειναι κι απο πού προερχεται, κι οχι τί εγραψε ο αρθρογραφος.. ειναι η τελευταια φορα που αναρτω. Μην ξαναμπειτε καποιοι στον κοπο. Google υπαρχει για να ενημερωθει οποιος θελει για το βιογραφικο του καθε δημοσιου προσωπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κώστα πρώτη φορά σχολιάζω και δεν είχα σκοπό, αλλά είδα τον Χαραλαμπίδη και τρελάθηκα.
      Δικό σου είναι το blog, ότι θέλεις θα ανεβάζεις και ως προς τα άρθρα και ως προς τα σχόλια.
      Όμως, έχει δίκιο ο σχολιαστής ως προς το ποιον του Χαραλαμπίδη.
      Για την ακρίβεια και λίγα του προσάπτει.
      Μιλάμε για πολύ περίεργη και σκοτεινή φιγούρα.
      Συνεπώς, αφού αποφασίζεις να του δώσεις βήμα (του Χαραλαμπίδη),
      λογικό είναι να υπάρχουν και αντιδράσεις.

      Διαγραφή
    2. Δεν πειράζει. Ήταν μια ευκαιρία τα σχόλια του "ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ" για να γκρεμιστεί και ο μύθος του "πατριωτικού πασοκ με δείγμα την ομιλία του Χαραλαμπίδη το 1996".

      Δεν το εννοώ ότι δεν θα αναρτήσω άλλα παρόμοια σχόλια, αλλά ήταν υπεραρκετά γι αυτή την ανάρτηση. Ήδη απέσπασαν την προσοχή στο τί εστί χαραλαμπίδης κι όχι στο ότι με έναν πραγματικό πατριώτη πρωθυπουργό υπάρχει διαδικασία που μπορεί να ακυρώσει τη συμφωνία.

      Ευχαριστώ για την παρέμβαση.

      Διαγραφή
  7. Εχουμε πια πολλακις ενημερωθει και εμπεδωσει, περι του τί ακριβως ειναι και οτι παντα θα επαγρυπνει για να επιστρεψει η κοκκινο-πρασινη-μπλε-ροζ λαιλαπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάλεσμα για την Μακεδονία - Ακυρώνουμε τη συμφωνία, τιμωρούμε την προδοσία, προβάλλουμε την αλήθεια, αναδεικνύουμε την ιστορία

    https://infognomonpolitics.blogspot.com/2019/01/blog-post_226.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή