«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Ο νεοταξίτης Μακρόν πέρασε στα σχολεία τα «γονέας 1 και 2» αντί των «μητέρα και πατέρας».



Ο πράκτορας των Ρότσιλντ, Μακρόν αντικαθιστά το «μητέρα και πατέρας» με το «γονιός 1 και 2» στα γαλλικά σχολεία

 

O Macron-Rothschild …όπως κι ο Τσίπρας-Rothschild αφού έκλεψε την ψήφο των πολιτών …
την χρησιμοποιεί για να πλήξει τον θεσμό της οικογένειας,να πλήξει το θρησκευτικό αίσθημα των ψηφοφόρων του και να επιβάλλει ως φυσιολογικά τα παιδιά-εμπορεύματα με τα οποία προμηθεύονται από την ελεύθερη αγορά κάποια gay ζευγάρια.
Καταργούν δηλαδή το αυτονόητο δικαίωμα ενός μωρού να μεγαλώσει με τη βιολογική του μητέρα με μοναδικό στόχο να πλήξουν τις θρησκείες που στέκονται εμπόδιο στη Νέα Τάξη.

Τα σχολεία στη Γαλλία πρόκειται να αντικαταστήσουν τις λέξεις «μητέρα» και «πατέρας» με το «Γονιός 1» και «Γονιός 2» σε υλοποίηση τροπολογίας που πέρασε από τη γαλλική βουλή μέσα στην εβδομάδα.

Η αλλαγή αυτή στοχεύει να βάλει τέλος στη διάκριση κατά των γονιών ίδιου φύλου ωστόσο υπάρχουν και οι επικριτές που υποστηρίζουν ότι μπορεί να οδηγήσει σε διαμάχη ως προς το ποιος θα χαρακτηριστεί «γονιός 1».

Η τροπολογία πέρασε την Τρίτη στο πλαίσιο ευρύτερου σχεδίου ανοικοδόμησης του αποκαλούμενου «σχολείου της εμπιστοσύνης» και προβλέπει επίσης υποχρεωτική συμμετοχή στο σχολείο τρίχρονων παιδιών.

«Αυτή η τροπολογία σκοπεύει να δημιουργήσει νομική βάση για την διαφορετικότητα στις οικογένειες των παιδιών σε επίπεδο σχολικής διοίκησης» δήλωσε η βουλευτής του κόμματος του Μακρόν Βαλερί Πετίτ.
«Έχουμε οικογένειες που δεν εντάσσονται σε παραδοσιακές κοινωνικές και οικογενειακές φόρμες. Για μας αυτό το άρθρο αποτελεί μέτρο κοινωνικής ισότητας».
«Έχω ήδη γράψει ότι είμαι ιδιαίτερα σοκαρισμένος και έκπληκτος για την πολεμική γύρω από το ζήτημα γονιός/μητέρα/πατέρας» δήλωσε ο πρώην δημοσιογράφος Ζουλιέν Μαλούλ που προέρχεται από ομόφυλο ζευγάρι. «Η μητέρα και ο πατέρας είναι γονείς, τίποτα δεν το προσβάλει αυτό. Στο Τελ Αβίβ το μοντέλο άλλαξε πριν αρκετό καιρό χωρίς να δημιουργήσει προβληματισμό» έγραψε στο Twitter ο Γαλλό-ισραηλινός δημοσιογράφος.

Ο πράκτορας των Ρότσιλντ, Μακρόν αντικαθιστά το «μητέρα και πατέρας» με το «γονιός 1 και 2» στα γαλλικά σχολεία4

Η πρόταση για εξάλειψη των όρων «μητέρα» και «πατέρας» υπέρ πιο περιεκτικών και όχι καθοριζόμενων από το φύλο λέξεων βρίσκεται στο επίκεντρο διαμάχης από το 2013 πριν ακόμα και από το ζήτημα του γάμου μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου.

«Όταν ακούω ανθρώπους να λένε ότι πρόκειται για παλαιό μοντέλο, θέλω να τους υπενθυμίσω ότι σήμερα από το σύνολο των γάμων, πολιτικών ή θρησκευτικών, το 95% είναι μεταξύ ζευγαριών άντρας — γυναίκα» σχολίασε ο βουλευτής των Συντηρητικών Χαβιέρ Μπρετόν, ενώ ο συνάδελφός του Φαμπιέν Ντι Φιλίππο κατηγόρησε την κίνηση ως «τρομακτική ουτοπία».

Πάντως δεν είναι μόνο οι συντηρητικοί που αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα του νέου νόμου. Ο πρόεδρος του AFDH, της οργάνωσης για γονείς του ίδιου φύλου, Αλεξάντρ Ούρβιτς, προβληματίζεται ότι μπορεί να δημιουργήσει «γονική ιεραρχία».
«Ποιος είναι ο γονιός νούμερο 1 και ποιος ο γονιός νούμερο 2» διερωτάται προσθέτοντας ότι ίσως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί το λιγότερο αμφιλεγόμενο «πατέρας, μητέρα και νομικός εκπρόσωπος».
Η τροπολογία μπορεί ακόμα να απορριφθεί από την πλειονότητα της Γερουσίας αλλά τότε θα επιστρέψει στη γαλλική Εθνοσυνέλευση για περισσότερη εξέταση.

grothia.gr

2 σχόλια:

  1. Αυτός ο Μιχάλης Γρηγορίου, βιοφυσικός, ξέρει κανείς τι ρόλο βαράει;

    Και ιδίως τι σχέση έχει με το κόμμα του Σώρρα;

    Από τον Καναδά λέει έφυγε σε ηλικία το 1979 και ήρθε στην Ελλάδα για φευγάτους ελληνοκεντρικούς λόγους. Τι δουλειά κάνει από τότε;

    Η γυναίκα στο βίντεο μέλος του κόμματος Σώρρα είναι;

    https://www.youtube.com/watch?v=dcC6oDmD4yc

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιωργο,
    εγω δεν γνωριζω, ουτε για την κυρια, ουτε αν ειχε σχεση με Σωρρα ο Γρηγοριου. Εχω δει αρκετα βιντεο του, εμαθα πολλα ενδιαφεροντα πραγματα, μπορω να πω πως μού ειναι συμπαθης, γνωριζω βεβαια πως ειναι αμφιλεγομενο προσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή