«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Ο Διόδοτος ΔΕΚΤΌΣ στο Άγιον Όρος - Ο Τσίπρας Ο Χ Ι !!!

Αυτή είναι η τελευταία μας ανάρτηση για την τρέχουσα εβδομάδα. Θα επιστρέψουμε από το Άγιον Όρος την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και.. ελπίζουμε με συναρπαστικό, όσον αφορά τα εθνικά μας θέματα, βιντεοσκοπημένο ρεπορτάζ. [Φυσικά και περιλαμβάνεται η Ιερά Μονή Δοχειαρίου στο πρόγραμμά μας 🙂]  
Καλό Τριώδιο και Καρτερία και Ευψυχία που λέει κι ο Διηνέκης.

--------------------------------------------------------------------------------

Σημείωση: Η ανάρτηση σχολίων στον Διόδοτο θα συνεχιστεί κανονικά, έως τις 27 Φεβρουαρίου 

 


  27/9/2017,

Σήκωσαν μαύρες σημαίες στο Άγιο Όρος για τον ανεπιθύμητο Τσίπρα, που έγραφαν: «Έξω οι Αντίχριστοι» 

 

(ανάρτηση εκείνων των ημερών:)


Μαύρες σημαίες που αναγράφουν »Έξω οι Αντίχριστοι από το Άγιον Όρος» κυματίζουν από την Τρίτη στην Ιερά Μονή Δοχειαρίου Αγίου Όρους.

Ο λόγος για μια ενέργεια της Μονής η οποία έχει σχέση με την ακυρωθείσα από τους Αγιορείτες επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα στο Περιβόλι της Παναγίας.




Όπως είναι γνωστό, ο Αλέξης Τσίπρας επρόκειτο να επισκεφθεί την Ιερά Μονή Παντοκράτορος μαζί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, όμως σε ψηφοφορία τους η πλειοψηφία των αντιπροσώπων των μονών ακύρωσε την επίσκεψη. Για το θέμα αναφέρθηκε δημόσια με επιστολή του και ο αντιπρόσωπος της Ι.Μ. Ξηροποτάμου Ιερομόναχος Παύλος, που στην τοποθέτησή του στη σύναξη υπογράμμισε ότι θα πρέπει να ζητήσουν από τον κ. Τσίπρα να μην πραγματοποιήσει την επίσκεψη.




Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Δοχειαρίου Γέροντας Γρηγόριος είχε ταχθεί ανοιχτά εναντίον της επίσκεψης αυτής καλώντας τους Αγιορείτες Πατέρες να αντισταθούν.




Πριν από λίγη ώρα ο Καθηγούμενος Γρηγόριος έδωσε στη δημοσιότητα νέο άρθρο του παρέμβαση στο οποίο αναγράφει για την προχθεσινή ψηφοφορία: »Δόθηκε ἡ μάχη καὶ φάνηκε ἡ φτώχεια καὶ ἡ ἀνεπάρκεια τῶν πολλὰ κατεχόντων. Νίκησε ὁ σταυρός, νίκησε ἡ ἔφορος τοῦ τόπου, ἡ Παναγία, νίκησαν οἱ προσευχὲς τῶν μικροσχήμων μοναχῶν καὶ δὲν διεπέρασε τοῦ Ὄρους τὶς ἀτραποὺς ὁ μεγαλύτερος σατράπης τῶν τελευταίων χρόνων. Μᾶς ἔμεινε ὅμως ἡ λύπη στὶς καρδιές μας ὅτι τὰ εὔπορα μοναστήρια τὰ προδίδουν ὅλα, γιὰ νὰ κερδίσουνε τὴν εὔνοια τῶν κρατούντων, ὅποιοι καὶ νὰ εἶναι αὐτοί».

 

thesecretrealtruth.blogspot.com

 

 

 

Διαβάστε οπωσδήποτε εδώ

και εδώ

 

Εδώ, περί της εκλογής του νέου Ηγουμένου, Ιερομονάχου Αμφιλοχίου, 40 ημέρες μετά την κοίμηση του γέροντος Γρηγορίου

 

 

Εις μνήμην Γέροντος Γρηγορίου: 

 

52 σχόλια:

  1. Άναψε ένα κερί και για εμάς εδώ έξω στον κόσμο Κώστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ είσαι ο πρώτος πρώτος που έχω υπ' όψιν μου Διηνέκη,
      για να σε προστατεύει η Παναγία από πρακτοράκια (μοβόρες γιατρίνες, αξιωματικούς της πλάκας και γκάνγκστερ δημοσιογράφους με τα τουρκαλβανά τσιράκια τους).

      Εντωμεταξύ είναι παντού. Δες εδώ ένα σούργελο:

      https://www.thepresident.gr/2019/02/18/%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bb-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%cf%8c%cf%82-%cf%83%ce%b5%ce%be%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b8%ce%ad%cf%83%ce%b5/

      Δεν μιλάμε απλώς για ένα γλυφτρόνι που το έκανε ο Αλ6ς υπουργό επειδή του κρατούσε την ομπρέλα, αλλά ήταν και χυδαίο συριζοτρολ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για κάποια χρονάκια, απ' ό,τι φαίνεται...

      Διαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ18 Φεβρουαρίου, 2019 21:10

    ΤΗΝ ευχή του Χριστού και της Παναγίας να έχεις.Κάνε προσευχή για όλους μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειθε Η ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ να σε οδηγει στο δρομο τον καλο, μεχρι της τελικης νικης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέρα από τις ευχές μου να περάσεις καλά κλπ κλπ είμαι βεβαία ότι γνωρίζεις ότι το Άγιον Όρος είναι ένα κομβικό σημείο για τα τεκταινόμενα γενικώς και ειδικώς, σοφή η απόφαση σου λοιπόν να πας και ουχί μόνον να προσευχηθείς ΑΛΛΑ και να μάθεις τι παίζει σε άλλα επίπεδα. ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οικοδεσπότα!

    Καταλαβαίνω πως θα πάτε στη δυτική πλευρά. Πάντως, αν ροβολήσετε καί ανατολικώς, αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους Εσφιγμενίτες τους ορίτζιναλ! Είμαστε μαζί τους αναφανδόν καί μέχρι τελικής πτώσεως (του Βοθρολυμαίου)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Εργοδότα,

      όσες φορές έχω πάει, ήταν πάντα στις ανατολικές μονές. Δυστυχώς, ούτε αυτή τη φορά περιλαμβάνεται η Εσφιγμένου, αλλά και η Καρακάλου, που έχω ξαναπάει, και θα βρεθώ σε τρεις μέρες πάλι, είναι πολύ αγωνιστική επίσης και έδωσε κι αυτή πόρτα στους Ουκρανούς. Πρώτη φορά τώρα και στην δυτική πλευρά θα ερευνήσω κάποια συγκεκριμένα πράγματα.
      Καλό Τριώδιο.

      Διαγραφή
  6. Ο Άγ Νεκτάριος για τον Ε λ λ η ν ι σ μ ό: Το Μ Ν Η Μ Ε Ι Ω Δ Ε Σ κείμενο !

    ...
    Ὁ ἄνθρωπος ἐπεθύμει νὰ πληροφορηθῇ καὶ βεβαιωθῇ ὅπως κανονίσῃ τὸν ἠθικὸν αὐτοῦ βίον· διότι οὐδεὶς ἐπὶ ἀβεβαίων καὶ σαλευομένων ἀρχῶν, ἀρχῶν μάλιστα στερουμένων θείου κύρους οἰκοδομεῖ στεῤῥῶς τὸν ἑαυτοῦ ἠθικὸν βίον· ἡ φιλοσοφία ἐδίδαξεν ὑγιεῖς θεωρίας, ἀλλ᾿ οὐδεὶς ἐπείσθη νὰ κανονίσῃ τὸν ἑαυτοῦ βίον πρὸς τὰς καλὰς θεωρίας διὰ τὴν ἔλλειψιν θείου κύρους καὶ ἐνδομύχου πληροφορίας· o ἄνθρωπος ἐπεζήτει πληροφορίας ἐζήτει τὴν ἀπόδειξιν τῆς ἀληθείας τῆς διδασκαλίας τῆς φιλοσοφίας· ἡ δὲ ἀπόδειξις ἔλειπεν. Ἡ ἀπαίτησις αὕτη, ἀπαίτησις τοῦ πνεύματος καὶ τῆς καρδίας τοῦ ἀνθρώπου, οὖσα τὸ προοίμιον τῆς συγκαταθέσεως τῆς καρδίας καὶ τοῦ νοῦ πρὸς ἄσκησιν ἠθικοῦ βίου, οὐχὶ δὲ καὶ τὸ μέσον πρὸς κατόρθωσιν, διότι ἀπητοῦντο πάντα, ὅσα ἀνωτέρω ἐδείξαμεν, ὑπῆρξεν ὁ σκόπελος πρὸς ὃν εὐθὺς ἐξ ἀρχῆς ἅμα ἀναγομένη πλησίστιος καὶ ἐναυάγει προσαράσσουσα ἡ φιλοσοφία.

    Ἡ ὑπὸ τῆς ἱστορίας μαρτυρουμένη ἀδυναμία καὶ ἀνικανότης πρὸς ἠθικοποίησιν τῆς ἀνθρωπότητος καὶ πρὸς ἱκανοποίησιν τῶν ἀκορέστων πόθων τῆς καρδίας καὶ τῶν ἀπαιτήσεων τοῦ νοῦ, δεικνύει τὸ ἀνεπαρκές της φιλοσοφίας πρὸς τὸ μέγα ἔργον τοῦ φωτισμοῦ καὶ τῆς διαπλάσεως τῆς ἀνθρωπότητος. Ἡ ἀνθρωπότης ἐζήτει θείαν ἀποκάλυψιν ὅπως μάθη τὴν ἀλήθειαν καὶ βεβαιωθῆ καὶ πεισθῆ· ἡ ἀνθρωπότης ἐδεῖτο θείου διαπλάστου· ἡ δὲ φιλοσοφία ἐστερεῖτο τούτων. Ἡ ἀνθρωπότης εὖρεν ταῦτα ἐν τῷ χριστιανισμῷ πρὸς ὃν ἐποδηγέτει ἡ Ἑλληνικὴ φιλοσοφία· αὕτη ἡ ἐμὴ περὶ τοῦ ζητήματος τούτου ταπεινὴ γνώμη.

    Ἐν Ἀθήναις τῇ 17 Ἰουνίου 1896.

    Ὁ Πενταπόλεως ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
    Πηγή: www.orthodoxianewsagency.gr
    &
    https://amethystosbooks.blogspot.com/2019/02/blog-post_499.html

    https://odysseiatv.blogspot.com/2019/02/blog-post_609.html#more

    Εύχομαι να βρείτε όλες τις πληροφορίες που αναζητάτε και να μας τις μεταδώσετε.

    Μακάρι να είχα τρόπο να σας στείλω το αντίτιμο για ένα κεράκι. Αλλά επειδή δεν έχω , θα σας παρακαλέσω στις προσευχές σας στις οποίες είμαι σίγουρος πως θα συμπεριλάβετε ολο το Ελληνικό έθνος να συμπεριλάβετε και εμένα και να με συγχωρήσετε που επιμένω

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    Ως αντίδοτο στην αρωστημένη παγκόσμια κοινωνία στην οποία σήμερα μας έχουν αναγκάσει ,οι Τον Χριστόν μας Σταυρώσαντες , να μαρτυρούμε καθημερινώς.

    Με το καλό να μας ξανάρθετε .

    Υ.Γ.
    Ευχής έργον να διαβάσουν ολόκληρο το ανωτέρω κείμενο , όσοι ελάχιστοι πραγματικοί Ελληνες ακόμα δεν κατανοούν πως ο πόλεμος γίνεται ενάντια
    στην αποκεκαλυμμένη Αλήθεια , στην συνέχεια Ελληνισμού Χριστιανισμού ,
    στην Ελληνοορθοξία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ για το κείμενο!
      Το κεράκι μετά των σκέψεών μου και ευχών δια εσάς είναι δεδομένο.
      Η Ελληνορθοδοξία έχει συμμάχους εις τους Ουρανούς!

      Διαγραφή
    2. διοδωτε καλα να περασεις στο αγ ορος ψαξε και λιγο για τη δραση των μκο στο αγ ορος και αν θες δινεις ενα μειλ να σου πω διαφορα ενδιαφεροντα

      Διαγραφή
    3. diodotos.k.t@gmail.com

      Ευχαριστώ για τις ευχές.

      Διαγραφή
  7. Άμα βρεις χαρισματικό γέροντα περιμένουμε με ανυπονησία να μας μεταφέρεις τι σου είπε. Εγώ θα ρωτούσα προσωπικά πράγματα δικά μου στην αρχή που τα ξέρω μόνο εγώ να δω αν όντως είναι ενορατικός και αν έπεφτε κοντά τότε θα είχε ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα η γνώμη του για τα δημόσια θέματα της πολιτικής κλπ.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα
      πλάκα έχεις Γιώργο.

      Υπάρχει ήδη ένας πολύ ονομαστός, ο οποίος το 2012 με έστειλε για φρέσκα, λέγοντάς μου πράγματα σαν να έβαλε κάποιος καθρέφτη μπροστά μου. Λέγεται π.Ευθύμιος και η καλύβα του είναι σε μια περιοχή που ονομάζεται Καψάλα. Περίπου 8 χρόνια τώρα.. τον επισκέπτονται πάνω από 30 άτομα την ημέρα, χειμώνα καλοκαίρι. Δεν θα συμπεριληφθεί αυτή τη φορά στο πρόγραμμα της παρέας μου, γιατί εδώ και κάτι μέρες, κι ίσως για πολλές ακόμα (επαναλαμβάνεται αυτό 1-2 φορές το χρόνο) έχει εξαφανιστεί μόνος του στο δάσος. Είναι 60 κάτι σε ηλικία, ασχολείται και με τα εθνικά θέματα, είναι πολύ αυστηρός με τον συνομιλητή του, χαρακτηριστικά που είχε και ο Παϊσιος. Οι περισσότεροι τον θεωρούν συνεχιστή του.

      Διαγραφή
    2. Υπάρχει και ο γέροντας Γαβριήλ, ένα πολύ συμπαθητικό φιλάσθενο γεροντάκι, αποφθεγματολόγος. Είχα έρθει στο Άγιον Όρος με μια παρέα 6 ατόμων. Εμείς λοιπόν, μαζί με άλλα 20 περίπου άτομα είχαμε στριμωχτεί σε ένα γυάλινο δώμα της καλύβας του (τα λέμε καλύβες, αλλά είναι σαν μονοκατοικίες με δυο έως τέσσερα δωμάτια). Κρατούσε στο χέρι του δυο σελίδες σε κάποια στιγμή και μάς είπε ότι πρόκειται για μια διδακτική ιστορία που αναφέρεται στη δύναμη του ανθρώπου και περιγράφει την περίπτωση ενός ασθενούς με σκλήρυνση κατά πλάκας. Μάς είπε "αυτήν καλύτερα να μάς την διαβάσει κάποιος από εσάς" και την έδωσε σε ένα παιδί της δικής μου παρέας.
      Την διάβασε ο φίλος μου, αλλά όλη η παρέα μου σιωπηλά.. κοιταχτήκαμε μεταξύ μας.. γιατί ο φίλος μας που την διάβασε είχε σκλήρυνση κατά πλάκας. Δεν ξέρω πόσο τυχαίο ήταν από τα 25-26 άτομα να διαλέξει αυτόν...

      Διαγραφή
    3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΩΣΤΑ. ΤΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ...ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ Ν΄ΑΝΑΨΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ; ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

      Διαγραφή
    4. Σοφία μου,
      ήδη σάς αναψα κι εσενα και της Ευαγγελιας μας.
      Θα τα πουμε κι οταν φτασω στην Αθήνα.
      Καλημερα!

      Διαγραφή
  8. Ηλ.Κασσιδιάρης: "Στη φυλακή Πολάκης, Άδωνις και όλα τα λαμόγια που πήραν θαλασσοδάνεια" - ΒΙΝΤΕΟ

    https://youtu.be/culDgaxLnHI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η "δημοκρατία" του γραμματόσημου

    http://panusis.blogspot.com/2019/02/blog-post_21.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΑΡΡΑΛΕΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΖΟΦΩΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΕ «ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ»! (ΒΙΝΤΕΟ)

    http://tinyurl.com/y553h4xv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εφιαλτική εξαγγελία Μπακογιάννη: «Θα γεμίσω με λαθρομετανάστες όλα τα δημοτικά διαμερίσματα»!
    Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 -

    Έτοιμος να γεμίσει όλο τον Δήμο Αθηναίων με λαθρομετανάστες είναι ο «φιλελέφτ» Κώστας Μπακογιάννης. Αυτό προκύπτει από απάντηση που έδωσε σε ερώτηση που του έκανε κάτοικος του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος. Η ερώτηση είχε ως εξής:

    «Θα διατηρήσετε το πρόγραμμα ESTIA, θα το επεκτείνετε ή θα το καταργήσετε; Γνωρίζετε ότι στην Αθήνα, η οποία καλύπτει το 58% του συνόλου του προγράμματος ESTIA, το 60% των διαμερισμάτων του προγράμματος βρίσκονται συγκεντρωμένα στα δημοτικά διαμερίσματα 6ο, 1ο και 5ο; Το γνωρίζετε καλά ότι η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι σε εθελοντική βάση, οπότε μπορείτε κάλλιστα να αποχωρήσετε.

    Το ξέρετε ότι με το πρόγραμμα στεγάζονται Αφγανοί, ειδικά στην περιοχή μας, οι οποίοι δεν έχουν προσφυγικό προφίλ; Το ξέρετε ότι συνολικά, από τον Νοέμβριο του 2015 έως 31 Ιανουαρίου 2019, 56.529 άτομα σε όλη την Ελλάδα έχουν επωφεληθεί από το Πρόγραμμα στέγασης και ανάμεσά τους μόνον 5.728 είναι αναγνωρισμένοι πρόσφυγες (25,2%) και οι υπόλοιποι είναι αιτούντες ασύλου, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να το λάβουν, μπορεί και όχι;»

    Η απάντηση του Μπακογιάννη ήταν σαφής και κλασικό δείγμα του τι πρόκειται να συμβεί εάν αυτό το πολιτικό προϊόν της κομματικής οικογενειοκρατίας εκλεγεί δήμαρχος Αθηναίων: «Θα το διατηρήσω αλλά το πρόγραμμα θα μοιραστεί σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα της Αθήνας. Αν το καταργήσω πού θα πάνε; Είμαι υπέρ της στέγασής τους με ανταποδοτικότητα, όπως π.χ. την εκμάθηση της Ελληνικής»!

    Με απλά λόγια, ο Μπακογιάννης αυτό που έχει ως σκοπό είναι να «μοιράσει» τους λαθρομετανάστες σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα της Αθήνας! Πόσο χειρότερος, δηλαδή ήταν ο ανεκδιήγητος Καμίνης από τον εκτός τόπου και χρόνου Μπακογιάννη, που συν τοις άλλοις είναι και υπέρ της υιοθέτησης παιδιών από ζευγάρια ομοφυλοφίλων;

    Γι’ αυτό στις 26 Μαΐου η ψήφος στην Ελληνική Αυγή για την Αθήνα και τον Ηλία Κασιδιάρη αποτελεί ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ για όποιον Αθηναίο θέλει να αντισταθεί στον περαιτέρω αφελληνισμό της πόλης στην οποία διαμένει και να ξεκινήσει την πολιτική Αντεπίθεση για την επανελληνοποίησή της.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Ανώνυμος22 Φεβρουαρίου, 2019 23:35

      Αγαπητέ φίλε, ΚΑΙ η Χ.Α. αποτελεί πλέον μία από τα ίδια. Δεν (με) έχει πείσει ότι μπορεί να κάνει τη δουλειά. Τρισήμισυ χρόνια διακυβέρνησης των φασιστερών νεοσταλινικών, είχε τη δυνατότητα και το χρόνο να αποδείξει την αξία της και να μας απαλλάξει μιά και καλή από τον κομμουνιστικό καρκίνο αλλά δεν το έπραξε. 'Εχει αποδεχτεί τους μηχανισμούς του νεοφιλελεύθερου, κοινοβουλευτικού συμμοριτισμού. Εξάλλου ως το έτερον ήμισυ του Καπακάπα αποτελεί και και η ίδια το δεκανίκι του ελεεινού και τρισάθλιου μεταπολιτευτικού κοινοβουλευτικού συστήματος. Ο Κασιδιάρης είναι μόνο γκαρίσματα, τσαμπουκά και αποτέλεσμα μηδέν. Η Αθήνα έχει ανάγκη από πραγματικούς, καθαρότερους και μαχητικότερους εθνικιστές. Υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο που αχνοφέγγει στον ορίζοντα αλλά τα πράγματα δεν είναι ακόμα ώριμα. Η Χ.Α. τελικώς θα εξαφανισθεί οσονούπω με τα υπόλοιπα κόμματα. Ας μην ξεχνάμε και το μελανότερο όλων : Τις ανίερες συμφωνίες της με τη "Δικαιοσύνη" προκειμένου να μη συρθεί σε καταδίκη.

      https://www.protothema.gr/politics/article/852305/omologia-hrusaugiti-psifisame-tin-thanou-giati-kinduneuoume-me-20-hronia-fulaki/

      https://jailgoldendawn.com/2019/01/02/ομολογία-χρυσαυγίτη-αρθρογράφου-ψηφ/

      Τίποτα πιό εκλεκτό;;; (...και πιό εθνικιστικό;;;)

      https://www.youtube.com/watch?v=JIp9_5rXw0o


      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
    2. Είναι δεδομένο ότι αν θέλουμε να μιλάμε για Ελλάδα-Αθήνα η ψήφος πρέπει να πάει είτε σε Ηλία ή σε άλλα μικρά Πατριωτικά κόμματα-αν υπάρχουν;; (και ΟΧΙ επειδή υπάρχει ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ σε καμία περίπτωση αλλά μη τυχόν κ γίνει κάτι καλό για την Ελλάδα)να βγει μια λίστα ώστε να ξέρουμε ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;; ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ;; αν είναι στο άρμα της Παγκοσμιοποιήσης-το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ τους κτλ..;;; αυτό που "Αχνοφέγγει" έπρεπε ήδη να είναι στον Ορίζοντα γιατί ΗΔΗ είμαστε Πολύ πίσω απο τα τεκταινόμενα γεγονότα ως Κοινωνία-Λαός-Έθνος (όσοι βέβαια δεν κοιμούνται Ολόρθοι ακόμα..;; ΔΕΝ είναι Παγερά Αδιάφοροι/Ωχ αδερφιστές ή δεν είναι Ελληνόφωνα-Μισελληνικά κομματόσκυλα...;;)και δεν ξέρω αν προλαβαίνουμε να επιβιβαστούμε στο τελευταίο βαγόνι του τρένου...Οι εξελίξεις τρέχουν κ εμείς ακολουθούμε απο απόσταση....η Ελλάδα τελειώνει Εθνολογικά-Πληθυσμιακά-διαμελίζεται κ συρρικνώνεται τείνει να γίνει Ομόσπονδο Κράτος Χωρισμένο σε Κρατίδια τύπου ΗΠΑ ή Αρχαίας Ελλάδας κ ακόμα υπάρχουν Ελληνό-Φωνοί..που ασχολούνται με Κόμματα-Ιδεολογίες-τηλεσκουπίδια της Καθεστωτικής Νομεγκλατούρας των ΜΜΕξαπάτησης/διαστρέβλωσης...εκπομπές μαγειρικής-τουρκοβοθρολύματα..παιχνίδια επιβίωσης/κοινωνικοποιήσης=βαρβαριστί reality show Πλύση Εγκεφάλου..!!!+το πόπολο παρακολουθεί.

      Διαγραφή
  12. Προοδευτικαριοι. Η πλεον μαυρη κι΄αραχνη μορφη φασισμου.

    https://twitter.com/GrandMasterT13/status/1099117867625340930

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ23 Φεβρουαρίου, 2019 15:52

    Κώστα αδερφέ μου,σε χαιρετώ.Όταν και όποτε μπορέσεις τσέκαρε αυτό....https://youtu.be/-bWj4gTE7gM.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το βίντεο αγαπητέ μου, ελάχιστοι μπορούν να το αντέξουν χωρίς να θέλουν να χώσουν μπουνιά στην οθόνη του υπολογιστή. Το σταμάτησα μόλις είδα τον τράγο οικουμενιστή του Βόλου να λέει το Ευαγγέλιο κατευθείαν στη δημοτική.
      Σε ευχαριστούμε πάντως, είναι αποθηκευμένο προς περαιτέρω μελέτη και μόνο που το κατέθεσες εδώ.

      Διαγραφή
  14. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ....Αυτή είναι η Μαριάννα... Το Λεβεντοκόριτσο της Κατερίνης που ξεφώνισε τον ΠΡΟΔΟΤΗ αμερικανοκομουνιστή Τζανακόπουλο

    Δείτε την νεαρή κοπέλα από την Κατερίνη, την 19 χρονη φοιτήτρια ΑΞΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ Μαριάννα, στην ομιλία της στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία που έγινε το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 στην πλατεία Ελευθερίας, της Κατερίνης.

    ΒΙΝΤΕΟ

    https://youtu.be/lLzYEdfmDgk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΡΑΣΙΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
    23/02/2019

    Στις 12 Ιουνίου του 2018 ομάδα αναρχικών πραγματοποίησε διαμαρτυρία μπροστά στο σπίτι του βουλευτή Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλου Μηταφίδη. Θέμα της διαμαρτυρίας ήταν η χορήγηση τακτικής άδειας στον τρομοκράτη, Δημήτρη Κουφοντίνα. Οι αναρχικοί κόλλησαν στην είσοδο του σπιτιού του βουλευτή αφίσα, η οποία μεταξύ άλλων έγραφε ότι ο βουλευτής είναι μίασμα και ότι δεν έχει λόγο να κοιμάται ήσυχος. Στην αφίσα, η οποία δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, αναγραφόταν η διεύθυνση κατοικίας του βουλευτή. Ήταν μία ξεκάθαρη απειλή κατά της ζωής του Τριαντάφυλλου Μηταφίδη. Ο βουλευτής δεν έδωσε καμία συνέντευξη για το περιστατικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πήρε θέση. Τα προσκείμενα στην κυβέρνηση ΜΜΕ αποσιώπησαν την είδηση. Η Αστυνομία δεν έκανε συλλήψεις.

    Στις 16 Ιανουαρίου του 2019 ομάδα ατόμων που διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών ανήρτησε σε δημόσιο χώρο αφίσες με το πρόσωπο του βουλευτή Τριαντάφυλλου Μηταφίδη. Στην αφίσα αναγραφόταν το ερώτημα: «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;». Δεν υπήρχε καμία έμμεση ή άμεση απειλή (και δεν υπήρχε γραμμένη η διεύθυνση του σπιτιού του βουλευτή). Ο κ. Μηταφίδης έδωσε πλήθος συνεντεύξεων δηλώνοντας ότι νιώθει πως έχει στοχοποιηθεί. Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση για ακροδεξιούς και παρακράτος. Τα κυβερνητικά ΜΜΕ ξεσάλωσαν. Η Αστυνομία συνέλαβε έξι άτομα που κολλούσαν αφίσες σε πόλεις της Β. Ελλάδας και αναζητεί αυτούς που τις τοποθέτησαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

    Δύσμοιρη Ελλάδα. Αυτά τα ανθρωπάρια ανέλαβαν στα χέρια τους τις τύχες σου σε μια από τις κρισιμότερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας σου. Αυτοί οι θρασύδειλοι αριστεροί της δεκάρας ανέλαβαν εκβιαστικά την εξουσία για να διχάσουν τους Έλληνες και να γκρεμίσουν οτιδήποτε είχε μείνει όρθιο. Επιστράτευσαν όλα τα σκοτεινά τερτίπια της ολοκληρωτικής τους ιδεολογίας για να επιβιώσουν. Έλληνες μη φοβάστε. Σηκώστε ψηλά το κεφάλι. Αντισταθείτε στα πολιτικά θρασίμια του ΣΥΡΙΖΑ. Το τέρας ξεψυχά. Η πατρίδα μας σύντομα θα είναι και πάλι ελεύθερη.

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    http://tinyurl.com/yybu534b

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η αληθεια ειναι τοσο πικρη που πολλοι αρνουντε να την δεχτουν γιατι δεν μπορουν να χωνεψουν οτι τα πιστευω τους εχουν χτιστει στην αμμο.

    Οι Συριζαιοι μισουν την Ελλαδα και οτιδηποτε Ελληνικο. Θ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    https://twitter.com/TheEricErbShow/status/1097323624388800513

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητε Κωστα συγχαρητηρια στους στοχευμενους ποιοτικους σχολιασμους, ειναι φως στο τουνελ κανοντας περιηγηση σε συναφη ιστολογια επεσα στο ιστολογιο perimajestic σε αντιπαραβολη με τοπ ιστολογιο σου παρατηρησα παρακμη, ανιστορητες σκεψεις , ατακτες χωρις ειρμο και στοχευση, χρηση σεξιστικων και αλλων παρακμιακων λεξεων, εσυ εισαι και δεν το λεω απλα οαση συνεχισε αποτελεις παραδειγμα προς μιμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια, θα προσπαθω οσο μπορω να παραμεινω ανταξιος των πρωτων σας εντυπωσεων και των προσδοκιων σας.

      Διαγραφή
  18. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ25 Φεβρουαρίου, 2019 08:18

    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΙΗΝΕΚΗ,ΠΟΥ ''ΑΓΓΙΞΕ''ΘΕΜΑΤΑ,ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΡΑΚΟΣΠΙΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ,ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ.ΨΑΞΕ ΑΔΕΡΦΕ ΔΙΗΝΕΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΗΘΕΛΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΒΕΡΜΑΧΤ ΚΟΥΡΤ ΒΑΛΝΤΧΑΙΜ,ΣΤΗΝ ΔΗΛΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΩΝ SS ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ''ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΑ''ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  19. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!! ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ

    https://scripta---manent.blogspot.com/2019/02/blog-post_776.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έχουμε και λέμε ο Υποψήφιος ονόματι Κώστας Μπακογιάννης που μας τον Προωθούν Ενορχηστρωμένα τα ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕξαπάτησης&Εκπόρνευσης Ψυχών ως "Δήθεν" το "Καινούργιο πρόσωπο"...αρχικά θα πω ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ;; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ!! αυτός εκλέγεται επί σειρά ετών στον Ν.Ευρυτανίας/Περιφέρεια Στερεάς κτλ. άρα ΔΕΝ έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την Πόλη της Αθήνας...είναι Αλεξιπτωστής-επιδιώκουν να τον Τοποθετήσουν στον Θώκο του Δημάρχου...Δεύτερον οι Απόψεις που έχει είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΩΝ+ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΡΑΜΠΟΥΤΑΡ..στην Θεσσαλονίκη=και οι 2 Παιδιά του Μπαμπά-Sorros/Open Society Foundation/Gay parade-transexual-ΑΦΥΛΑ-Jason-Αντιγόνη/Λαθροισλαμολάγνος=Προκλητικά υπέρογκες Παροχές&Προνόμια σε ΟΛΟΥΣ τους ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ-Ανοιχτά Σύνορα-Δομές Φιλοξενίας-ΜΚΟ=Χρηματοδοτούμενες απο τον Φιλάνθρωπο-Θείο/Sorros...με τους Αχυρανθρώπους-Μαριονέτες σε θέσεις-κλειδιά οι οποίοι καθορίζουν πολλά πράγματα..Επίσης είναι το Ίδιο Εθνομηδενιστής-Ανθέλληνας με την Υπόλοιπη γνωστή Συνωμοταξία..για Ζητήματα ΕΘΝΙΚΑ κτλ. Εξάλλου έχει δηλώσει ΟΧΙ πολύ καιρό πριν ότι είναι ΥΠΕΡ του Γάμου Ομοφυλοφίλων+Αναδοχής(Υιοθεσίας Τέκνων)και γιατί οχι(Why not my dear??) να δούμε Gay Parade κ στο Καρπενήσι...Επιπροσθέτως με την Συνολικότερη Στάση&Συμπεριφορά του σε ζητήματα Εγκληματικότητας/Παραβατικότητας ή το γνωστό Μπάχαλο απο τις "Συλλογικότητες του G.Sorros" αυτοί όλοι είναι Δεδομένο ότι θα κάνουν πάρτυ!!! αφού είναι και αυτός της παραδοσιακής Νοοτροπίας της Ελληνόφωνης Μασονο (ΠΡΩΗΝ)Δεξιάς-περί Αποδοχής-Συνύπαρξης-Συμφιλίωσης με τους Δολοφόνους του Πατέρα του+τιμά τους Αγώνες της Αριστεράς κτλ..ώστε να είναι "Δημοκράτης"..τι λέτε ότι θα γίνει άραγε αναρωτιέμαι;; ο Καλός ή ο Κακός λύκος θα βγεί;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να υποθέσω ότι ΚΑΙ ο Φερέλπις Νέος Δήμαρχος της Ακατανόμαστης Οικογενειοκρατίας..Κωστάκης...θα στήσει τον Αδριάντα του Μ.Αλεξάνδρου νομίζω μεταξύ Στηλών του Ολυμπίου Διός+Ζαππείου..εε;;; όπως και όλοι-όλες οι προηγούμενοι Δήμαρχοι Αθηνών των τελευταίων 20+βάλε ετών...ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ απο τους Ελληνόφωνους....Μισέλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. «ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΑΙ ΕΙΣ ΑΘΗΝΑΣ»! ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΡΚΟΝΕΑ!
    25/02/2019


    Μπορεί να μην αποτελούν την πλειοψηφία, αλλά «υπάρχουν δικασταί εις Αθήνας»! Αλλάζει, λοιπόν, τα δεδομένα στην υπόθεση Κορκονέα, η σημερινή πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, που ζητά την μετατροπή του κατηγορητηρίου για τον Επαμεινώνδα Κορκονέα (ανθρωποκτονία από πρόθεση με άμεσο δόλο σε ανθρωποκτονία από ενδεχόμενο δόλο), αλλά και για αθώωση του συγκατηγορουμένου του, Βασίλη Σαραλιώτη.

    Πρόκειται βεβαίως για μία πρόταση που αποκαθιστά το δίκαιο, αλλά και την κοινή λογική, πέραν από τις γνωστές πολιτικές και άλλες σκοπιμότητες που υπερίσχυσαν στην εξωφρενική πρωτόδικη απόφαση!

    Γι’ αυτό έχουν λυσσάξει η Κωνσταντοπούλου και ο πατέρας της, και μιλάνε για… ατιμωρησία! Θα τους περάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ωωωωπα, να η συνέχεια του Νάσου Αθανασίου
    δες εδώ Διόδοτε,https://www.youtube.com/watch?v=Z45UY99mb8U&feature=youtu.be

    Θα περιμέναμε δηλαδή άλλα 23 χρόνια;
    Τόδαμε το έργο απ΄την αρχή.
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φτου να χαθει το σίχαμα!!! ο ξεφτιλισμένος/νη υπάλληλος των διεθνών ανθελλήνων..
      Θέλουμε να τούς φυλακίσουμε, αλλά είναι τόσο προκλητικοί που τούς αξίζει λιντσάρισμα.

      Άσε δε γι αυτά εδώ: https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/754072_apeiles-apo-atsipra-tha-syntripsoyme-stin-praxi-fasismo

      Αυτό το σκουλήκι (και προσβάλλω τα σκουλήκια που θρέφονται και θρέφουν το χώμα άρα είναι χρήσιμα) έχω να το στολίσω με κάτι μπινελίκια από αύριο πάλι, γιατί όσο πάει κι αποθρασύνεται περισσότερο, χωρίς να καταλαβαίνει το ούφο ότι η κατηγορία του, και τα αφεντικά του επίσης, είναι υπόθεση ιστορικά τελειωμένη, που αναμένει φυσιολογικά την τιμωρία της, γι αυτό και θα έπρεπε να το έχει βουλώσει το στόμα του και να μην μιλάει ο "ακατοίκητος" δηθενομακάκας!

      Διαγραφή
    2. Πωωω ρε φίλε, τελικά έχει χου το ρεπάνι.
      Δες: https://www.defence-point.gr/news/palmer-kleidi-oi-prespes-oikonomikes-eykairies-thessaloniki-kai-valkania.
      Astillais

      Διαγραφή
    3. Βιάζονται πολύ δές https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/754807_karatomithikan-oloi-oi-astynomikoi-toy-tmimatos-asfaleias

      Χαρακτηριστικό το σχόλιο:−
      Εικόνα προφίλ
      ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ • 2 ώρες πριν
      - - << ...ολική διάλυση της Ομάδας Κρατικής Ασφάλειας του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας...>>

      - - Μηπως καποιοι ερυθροφασιστες αφηνουν ακαλυπτη μια απο τις πιο ευαισθητες περιοχες της χωρας; υποθετικο ερωτημα.

      - - Εξυπηρετουνται καποιοι; η ειναι στην φαντασια μας;

      Astillais

      Διαγραφή
    4. Έβαλα ήδη για το θέμα κάτι εδώ:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/02/blog-post_28.html

      Ενδιαφέρον το ότι αυτός ο Κωνσταντίνος το μετέφρασε κι αλλιώς...

      Διαγραφή
  24. "IF THAT FUCKIN BASTARD WINS, WE'RE ALL GOING TO HANG BY THE NOOSES! YOU BETTER FIX THAT SHIT"

    FROM HILLARY CLINTON'S EMAIL TO DONNA BRAZILE OCTOBER 17, 2016.

    Νασουλη, σκεφτηκες καθολου τη στιγμη χωρις τ' αφεντικα σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  25. Όλος ο Ανθελληνικός-Μισελληνικός Συρφετός της Παγκοσμιοποιήσης σε νεοιδρυθέν "Όχημα"..

    https://www.protothema.gr/politics/article/868046/kai-egeneto-gefura-me-upografes-boutari-bisti-liakou-kai-repousi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χ. Χατζησάββας: ΝΑΤΟ και φιλοσκοπιανοί πράκτορες (BBC) προωθούν την κοσσοβοποίηση της Μακεδονίας! ΒΙΝΤΕΟ

    https://youtu.be/zdZdIP7MW1E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο καταδικασμένος παιδεραστής Γεωργιάδης «έδωσε» τον Μητσοτάκη: Μου ζήτησε να φύγω από το προσκήνιο μέχρι να “κάτσει” το θέμα
    Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019


    Η υπόθεση του καταδικασμένου (πλέον) για παιδεραστία Νίκου Γεωργιάδη είναι λογικό να προκαλεί αηδία και αποτροπιασμό σε κάθε Έλληνα με, στοιχειώδεις έστω, ηθικές αρχές.

    Μια υπόθεση απίστευτα ανήθικου περιεχομένου με αναμφισβήτητη πολιτική διάσταση, από την στιγμή που ο καταδικασμένος παιδεραστής είναι έμπιστος και στενός συνεργάτης του νυν αρχηγού της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη. Λέμε «είναι» και όχι «ήταν», γιατί ο ίδιος ο Γεωργιάδης στην απολογία του είπε ότι είναι 40 χρόνια φίλος του Μητσοτάκη, πως είναι το δεξί του χέρι, ότι ήταν ο επικεφαλής της εκστρατείας στον εσωκομματικό προεκλογικό αγώνα του Κυριάκου για την προεδρία της Ν.Δ., πως αυτός παρέλαβε το κόμμα την επόμενη και ότι όταν λίγες ημέρες μετά έσκασε το θέμα και στην Ελλάδα ο Μητσοτάκης του είπε: «Φύγε από το προσκήνιο για δυο τρεις μήνες, μέχρι να κάτσει το θέμα, δεν πρόκειται να δικαστείς, θα είσαι πίσω κανονικά»!

    Ο Μητσοτάκης έχει υποχρέωση να παρέμβει και να διαψεύσει κατηγορηματικά τα όσα του προσάπτει ο καταδικασθείς παιδεραστής. Εάν δεν το κάνει (που δεν πρόκειται να το κάνει…) είναι σαν να συμπεριφέρεται ως συνένοχος στην απίστευτα άθλια και βρώμικη αυτή υπόθεση, αφού αντί από την πρώτη στιγμή να διώξει με τις κλωτσιές έναν παιδεραστή (όπως αποδείχθηκε δικαστικά, έστω και σε πρώτο βαθμό), αντιθέτως φαίνεται να «του έκανε πλάτες».

    Η είδηση ότι στελέχη της ΝΔ, όπως ο πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης και η βουλευτής Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, στάθηκαν στο πλευρό του είναι ενδεικτικό της θετικής στάσης που κράτησε το κόμμα απέναντι στις πράξεις του πολύ στενού συνεργάτη του αρχηγού του. Το γεγονός δε ότι επέτρεψαν στους συριζαίους (!) να παριστάνουν τους υπεραμύντορες της ηθικής με το να κατηγορούν την ΝΔ για την στήριξή της σ’ αυτόν τον ανήθικο και αδίστακτο τύπο, δείχνει την κατάντια της «μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης».

    Τελειώνουμε με την απορία αν και πότε πρόκειται να τοποθετηθεί επί του θέματος η μοναδική δημοσιογράφος, η οποία έσπευσε να υπερασπιστεί τον Γεωργιάδη, όταν το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας. Ναι, για την Άντα Ψαρρά μιλάμε, η οποία όταν δεν βαφτίζει 38άρηδες τρομοκράτες ως «νεαρούς» και άλλους τρομοκράτες άνω των 20 ετών ως «μωρά στο εδώλιο», υπερασπίζεται άτομα που διαπράττουν τέτοιες αισχρές και ανώμαλες πράξεις…

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΗΓΟΡΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ, ΑΠΟ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!
    27/02/2019

    https://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2019/02/52789797_406170579955327_1248295964993650688_n.jpg?w=620

    Μια τοποθέτηση του βουλευτή Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Π. Ηλιόπουλου, για τον καταδικασμένο πλέον για παιδεραστία πρώην βουλευτή και νυν συνεργάτη του Κούλη, Νίκο Γεωργιάδη, έθεσε σε… δημοκρατικό συναγερμό τους εκπροσώπους της Νουδούλας που ήταν παρόντες στη βουλή, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ!

    «Εμείς δεν έχουμε φίλους παιδεραστές. Εσείς τους στηρίζετε, όταν σας τα λέγαμε εσείς μιλούσατε για χυδαιότητες. Αυτός είπε, ο βουλευτής σας που σιχαίνομαι, πλήρωνε 18 ευρώ για ανήλικα αγοράκια, τώρα μίλησε η Δικαιοσύνη. Αυτός είπε ότι «είναι 40 χρόνια φίλος μου ο Μητσοτάκης, εγώ είμαι το δεξί του χέρι». Ο Μητσοτάκης του είπε «φύγε από το προσκήνιο να κάτσει το θέμα και μετά γυρνάς». Σιχαίνομαι που κάθομαι σε έδρανα που καθόταν παιδεραστής. Πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη από τον λαό και τα παιδάκια που βιάστηκαν…», είπε μεταξύ άλλων ο Π. Ηλιόπουλος, επιδεικνύοντας ταυτοχρόνως φωτογραφικά ντοκουμέντα από τον λογαριασμό στο twitter του Άδωνι Γεωργιάδη, όπου φαινόταν ο φωνακλάς αντιπρόεδρος με τον λεγάμενο και άλλες φωτογραφίες, μαζί με τον «πολύ» Δένδια.

    Στο σημείο αυτό σηκώθηκε οργισμένος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νουδούλας, Κώστας Τζαβάρας (ή «Πόκο-Πίκο», όπως τον αποκαλούν οι άσπονδοι φίλοι του) και συνηγόρησε υπέρ της… δημοκρατίας και της παιδεραστίας:

    «Με αναγκάζετε να αναλάβω εγώ ως πρόσωπο απέναντι στον εκπρόσωπο φασισμού να υπερασπιστώ τη Δημοκρατία. Εγώ απέναντι σε εκπροσώπους του φασισμού δεν οφείλω απάντηση αλλά αυτονόητη συνηγορία υπέρ της δημοκρατίας».

    Εν συνεχεία, πήρε το λόγο η συριζαία Φωτεινή Βάκη, η οποία σε ανάλογο ύφος κατακεραύνωσε τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής και υπερασπίστηκε το… δικαίωμα στην παιδεραστία: «Δεν συνηθίζω να συνομιλώ με τους βιαστές της Δημοκρατίας που μολύνουν την Δημοκρατία. Καταδικάσθηκε ένας πρώην βουλευτής της ΝΔ για ασέλγεια και αυτό είναι μια εκδίκηση της ηθικής απέναντι σε ηθικολογούντες του Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια. Αλλά υπάρχει και ένα ρητό «ένοχος ένοχο δεν ποιεί». Οι ένοχοι για βαρύτατα εγκλήματα, όπως εσείς της Χρυσής Αυγής, που μαχαιρώνετε μετανάστες, εσείς που προφυλακίζεστε, που δολοφονήσατε τον Φύσσα, οι υπερπατριώτες, οι θαυμαστές της Χούντας… Εσείς λοιπόν, τολμάτε να μιλάτε και να ασχημονείτε. Αρκετά! Και σας περιμένουν καταδίκες βαρύτατες…».

    Καταλάβατε τώρα τι παιχνίδι παίζεται στην Ελλάδα του… συνταγματικού τόξου;

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το «Συνταγματικό τόξο» ως δούλος των διεθνών τοκογλύφων
    Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019

    Στην… «ουσία» της πολιτικής διαμάχης Πολάκη- Στουρνάρα ξέφυγε μια… «λεπτομέρεια» την οποία ξεστόμισε ο δεύτερος και φαίνεται μάλλον φυσιολογική για τους εγχώριους υποστηρικτές των μνημονίων. Συγκεκριμένα, ο Στουρνάρας θύμισε το νέο καθεστώς στο ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα: «Δεν μπορώ να ελέγξω τις τέσσερις συστημικές τράπεζες, γιατί αυτό είναι αρμοδιότητα του SSM», δηλαδή του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού.

    Κάτι που σημαίνει ότι ο έλεγχος και η εποπτεία των συστημικά πιστωτικών ιδρυμάτων ανατέθηκαν σε μια υπερεθνική αρχή, την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα. Σιωπή, λοιπόν, απ΄ όλους τους συστημικούς παράγοντες γι΄αυτή την κατάφορη θεσμική εκτροπή και επιβολή της «τραπεζικής Ευρώπη» στα μεγαλύτερα πιστωτικά ιδρύματα κάθε χώρας. Το τι συμβαίνει μέσα στο τραπεζικό σύστημα της Ελλάδος δεν μπορεί να το ελέγξει η ΤτΕ, αλλά μονάχα ένας εποπτικός μηχανισμός, ο οποίος βεβαίως αδιαφορεί πλήρως για ανάγκες και δεοντολογίες, εξασφαλίζοντας μονάχα να αρπάξει όσα περισσότερα μπορούν.

    Ο Στουρνάρας είναι τμήμα αυτού του μηχανισμού, όπως ο υπουργός Οικονομικών αποτελεί και αυτός τμήμα του σιδερένιου πλαισίου της ευρωκρατίας. Σε όλες τις επιτροπές και αρχές οι επικεφαλής είναι ξένοι, μεγαλοστελέχη αυτού του τερατώδους πλάσματος. Ο αφελληνισμός του τραπεζικού συστήματος και η υπαγωγή του στις ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων θεωρείται από το σύνολο του πολιτικού κόσμου του «Συνταγματικού τόξου» ως «κανονικότητα». ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ μπορεί να «σφάζονται» για τις ηχογραφήσεις του Πολάκη, αλλά τηρούν «σιγή ιχθύος» για την ρητή δήλωση του Στουρνάρα ότι αλλού δίνει λογαριασμό και ότι έτσι είναι η «κανονικότητα» από εδώ και πέρα, ότι δεν τρέχει τίποτα. Μη σας φαίνεται περίεργο, καθώς σε αυτό έχουν συμφωνήσει όσοι κυβερνούσαν χθες, όσοι κυβερνούν σήμερα ,όσοι (θα) κυβερνήσουν αύριο.

    Οι υπεύθυνοι της «Πρώτη Φορά Αριστερά» κυβέρνησης για τον τραπεζικό τομέα (Δραγασάκης, Φλαμπουράρης) από τον θεσμικό ρόλο του Στουρνάρα καθόλου δεν ενοχλούνται από τον θεσμικό ρόλο του Στουρνάρα ως εντολοδόχου των διεθνών τοκογλύφων. Απλώς, θα προτιμούσαν κάποιον «δικό τους» στη θέση αυτή.

    Όμως, ο κάτοχος της θέσης αυτής διορίζεται με σύμφωνη γνώμη Βρυξελλών και Φρανκφούρτης. Να, λοιπόν, γιατί δεν λένε λέξη για την «ταμπακιέρα» ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, αλλά και οι λοιποί συμμετέχοντες στο «Συνταγματικό τόξο»….

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δηλώσεις σούργελου

    https://elatora.files.wordpress.com/2019/02/unnamed-2.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ
    27/02/2019


    Δεκτή έκαναν την πρόταση του εισαγγελέα, για απόρριψη της νέας αίτησης αδείας του προκλητικού αρχιδολοφόνου Κουφοντίνα, οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου. Μάλιστα, στην αιτιολογική τους απόφαση αναφέρουν μεταξύ των άλλων και τα εξής: «Εκτιμάται ότι υπάρχει κίνδυνος, κατά τη διάρκεια της άδειας να τελέσει νέα εγκλήματα, ενώ δεν συντρέχουν λόγοι που δικαιολογούν την προσδοκία ότι δεν θα κάνει κακή χρήση αυτής (άδειας)… Οι δηλώσεις «να αντισταθούμε στην κρατική τρομοκρατία» και «να ξαναπιάσουμε το κόκκινο νήμα αυτών των αγώνων», οι οποίες παραπέμπουν ευθέως στη βία, όχι μόνο δεν αποτελούν ένδειξη μίας πορείας σωφρονισμού και σεβασμού της έννομης τάξης, αλλά αντιθέτως καταδεικνύουν ένα πρόσωπο, που εμπράκτως και σταθερά αποτάσσεται την έννομη τάξη…».

    Σε κάθε περίπτωση, είναι παρήγορο ότι βρέθηκαν δικαστές που φοράνε παντελόνια και αψήφησαν την κρατική και παρακρατική τρομοκρατία της μαρξιστικής χούντας. Κι όσο υπάρχουν ακόμα τέτοιοι δικαστές που τιμούν τον όρκο τους, υπάρχει ακόμα ελπίδα σε τούτη τη χώρα!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.