«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Γιατί δεν πρέπει να διαφωνείτε με έναν ηλίθιο. Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα καταφέρει να σας εκνευρίσει. Στη χειρότερη, όμως, θα σας παρασύρει στη βλακεία του με αποτέλεσμα εσείς να πληρώσετε το τίμημα (βίντεο)







6 σχόλια:

  1. Κασιδιάρης: Χέρι - χέρι Τσίπρας και Μητσοτάκης στην καταστροφή της Ελλάδος! ΒΙΝΤΕΟ

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kasidiarhs-cheri-cheri-tsipras-kai-mhtsotakhs-sthn-katastrofh-ths-ellados-b#ixzz5fMCbiC8j

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ
      ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ
      ΝΟΥΔΟΥ-ΚΚΕ ΤΟ 1989
      ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ
      ΝΟΥΔΟΥ-ΠΑΣΟΚ 2010 ΚΑΙ ΜΕΤΑ!

      ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
      ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ,
      ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΑΤΟ ΛΟΓΟ!
      ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΠΛΑ ΤΟ ΕΛΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

      ΕΛΑΣ ΕΙΠΑ ;
      ΜΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ
      ΕΑΜ-ΕΛΑΣ = ΕΛ.ΑΣ = "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
      ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ
      ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ
      ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΞΕΝΟΥΣ “ΣΕΛΒΙ- ΤΟΥΡΚΟΥΣ –ΑΛΒΑΝΟΥΣ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ” ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ” ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ,
      ΤΗΝ ΕΛΑΣ!

      ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ!

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ!

      Διαγραφή
  2. Νόθευση εκλογικού σώματος: Οι συριζαίοι με την Συνταγματική Αναθεώρηση δίνουν δικαίωμα ψήφου στους αλλοδαπούς
    Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 -

    Σε καθημερινή πλέον βάση οι συριζαίοι εθνομηδενιστές δείχνουν ξεκάθαρα τις προθέσεις τους για μαζικές «ελληνοποιήσεις» αλλοδαπών, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τόσο τα στενά συντηρητικά τους συμφέροντα όσο και την μακροπρόθεσμη προσπάθεια μετατροπής της Χώρας σε χώρο και του Ομοιογενούς Λαού της σε ετερογενή πληθυσμό.

    Μετά τον υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας και υφυπουργό Εργασίας Νάσο Ηλιόπουλο και τον υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση, σειρά είχε με χθεσινή ανακοίνωσή του το Τμήμα Μεταναστευτικής και Προσφυγικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο αντέστρεψε τους νόμους της λογικής και σημείωσε ότι «εν όψει της συζήτησης για τη Συνταγματική Αναθεώρηση στην Ολομέλεια της Βουλής είναι πολύ σημαντική η πρωτοβουλία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ να προτείνει ρητή αναφορά για εκλογικό δικαίωμα στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε αλλοδαπούς στο άρθρο 102 παρ. 2 του Συντάγματος. […] Η συμμετοχή των μεταναστών στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι προϋπόθεση ένταξης! Γιατί πάνω απ’ όλα είναι ζήτημα ισότητας και δημοκρατίας!»

    «Ζήτημα ισότητας και δημοκρατίας» για τους «αλληλέγγυους» και «δικαιωματάκηδες» του ΣΥΡΙΖΑ η ξεκάθαρη αλλοίωση του εκλογικού σώματος, με την προσθήκη σ’ αυτό των αλλοδαπών από κάθε γωνιά της υφηλίου, οι οποίοι δεν έχουν κανέναν Εθνικό, Θρησκευτικό και Πολιτιστικό δεσμό με την Καταγωγή, τα Ήθη και τα Έθιμα αυτού του Τόπου. Την ίδια στιγμή βεβαίως δεν το συζητούν καν για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού, για λόγους που ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί.

    Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι οι συριζαίοι και οι «φιλελέφτ» συνοδοιπόροι τους μισούν καθετί το Ελληνικό και θέλουν να το «σβήσουν» από τον χάρτη, μετατρέποντας την Πατρίδα μας σε κέντρο συνάντησης και διαμονής ανθρώπων από όλα μέρη της Γης, όπου ο πολυπολιτισμικός χυλός θα αντικαταστήσει την Εθνική Συνοχή και τον Πολιτισμό της Ελλάδας. Κάθε Έλληνας Πατριώτης οφείλει να αντισταθεί σθεναρά σ’ αυτά τα αντεθνικά και αντιλαϊκά σενάρια των εθνομηδενιστών και να ζητήσει ξανά να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και πως θα γυρισει ξανα η πατριδα σε Ελληνικα χερια; Με δημοκρατικες-κομμουνιστικες διαδικασιες; Η μηπως πρεπει να αναλαβουν οι Αριστοι με αυστηροτατη αξιοκρατια σε ολους τους τομεις; Μηπως θα επρεπε να μπει σε εφαρμογη ο αρχαιος Σπαρτιατικος νομος περι προδοτων και των οικειων αυτων;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι θα έπρεπε να γίνει κανονικά. Οι Άριστοι υπάρχουν, θα χρειαστούν όμως οπωσδήποτε και εχέγγυα ασφάλειάς τους πριν εμφανιστούν.
      Κάποιοι κώλοι πρέπει να κοπούν πριν από αυτό..
      και όταν θα έρθει και η ώρα του "Σπαρτιατικού Νόμου".. τότε θα είναι διασκέδαση! 🙂

      Διαγραφή
  4. Γιατί δεν πρέπει να διαφωνείτε με έναν ηλίθιο;

    Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014
    Ευρωπαϊκή Ένωση: Ένα όνειρο των Ναζί που έγινε πραγματικότητα

    https://attikanea.blogspot.com/2014/01/blog-post_6374.html

    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή