«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Μια εικόνα χίλιες λέξεις... αλλά και «μπινελίκια»!



Βρέθηκα σήμερα το πρωί (12/2/19), για μισή ώρα περίπου, στη διασταύρωση Θεμιστοκλέους και Κωλέττη, στα Εξάρχεια. Από το σημείο αυτό είναι και η ανωτέρω φωτογραφία που τράβηξα. Μια εικόνα που ακόμα κι αυτή τη στιγμή που γράφω.. νιώθω σαν κάποιος να μού έκανε πλάκα.

Καθόλου πλάκα δεν έχει όμως αυτό που βλέπετε!
Ήξερα πως υπάρχει κόσμος, χρόνια τώρα, που κοντοστέκεται σε πεζοδρόμια της Αχαρνών, της Αγησιλάου, της Σοφοκλέους, και με ένα νεύμα δίνει σε κάποιους αλλοδαπούς να καταλάβουν ότι θέλει να αγοράσει κάποια πακέτα ή κούτα λαθραία τσιγάρα. Κι ο αλλοδαπός να ανταποκρίνεται και να πηγαίνει να φέρνει, μέσα από μια πολυκατοικία ή κατάστημα γνωστού του. Τα τσιγάρα αυτά βέβαια.. μόνο καπνός δεν είναι αυτό που έχουν μέσα...

Εδώ όμως τώρα.. βλέπουμε έναν "παν-άνετο"¨αλλοδαπό να έχει ανοίξει και τραπεζάκι, έτσι στο χύμα, και να έχει απλώσει επάνω τα λαθραία τσιγάρα, για κάνα δίωρο, χωρίς να φοβάται ή να αγχώνεται ότι θα σκάσει μύτη κανένα περιπολικό να τον μαζέψει. Γιατί ξέρει φυσικά ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. Και δεν είναι ο μόνος. Δυο καταστηματάρχες μού είπαν ότι αυτό γίνεται σε 5-6 ακόμα σημεία των Εξαρχείων. Πραγματικά δεν θα εκπλησσόμουν πλέον αν έβλεπα την ίδια σκηνή και επάνω στην πλατεία Εξαρχείων.

Γιάαα.. να πάει ο οποιοσδήποτε Έλληνας να κάνει το ίδιο... Σε πέντε λεπτά τον έχουν μαζέψει με χειροπέδες και μέσα στη μπουζού, με ποινή κάθειρξης 17 ετών!

Αυτό δε που με βγάζει από τα ρούχα μου είναι η άνεση του Αφγανού;..Μπαγκλαντεσιανού;..Καραμαυρηδερού πάντως! Σαν να μάς λέει ότι γράφει στα @@ του την όποια ελληνική νομοθεσία υπάρχει, εφόσον αυτός ήδη ξέρει ότι έχει την κάλυψη αστυνομίας, ΜΚΟ, κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και άλλων αριστερο-τζιχαντιστικών οργανώσεων των Εξαρχείων στις οποίες οι μπάτσοι βαράνε προσοχή.

Αυτή είναι η Ελλάδα σου σήμερα Συνέλληνα.

Είχα σκεφτεί από τις 5 το απόγευμα -και είναι πλέον 10 το βράδυ- τον ανωτέρω τίτλο, νομίζοντας πως θα αρχίσω στα "μπινελίκια" ή αλλιώς "γαλλικά" όποιον μού ερχόταν στο μυαλό, στο παράλογο, ανθελληνικό και γενοκτονικό αυτό κράτος. Την στιγμή αυτή όμως έχω ηρεμήσει, βαριέμαι ακόμα και να ξοδέψω τις λέξεις μου για τις μασονοκρατούμενες ή χρηματισμένες αυτές συμμορίες που λυμαίνονται τη χώρα μας και ασκούν τρομοκρατία επάνω μας και έχουν την απαίτηση να τούς αποκαλούμε ακόμα "Κυβέρνηση", "Νόμο" ή ό,τι άλλα σκατά νομίζουν ότι είναι, επειδή εμείς τάχα μου τούς ψηφίσαμε.

Ξέρουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι είναι παράνομο ό,τι έχουν κάνει ως τώρα, όσον αφορά την κοινωνία, τα εθνικά θέματα, τη δημόσια περιουσία, τις ελληνοποιήσεις και και.. Ξέρουν ότι έπρεπε κανονικά να έχουν συλληφθεί και να εκτίουν ποινές εσχάτης προδοσίας.

Φαίνεται τούς έχουν κάποιοι πείσει ότι "το σύστημα αυτό θα ριζώσει για πάντα και δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα", ..αλλά πλανώνται "πλάνην οικτράν". Από πολιτικούς, επιχειρηματίες, δικαστικούς, αστυνομικούς, στρατιωτικούς, κλήρο, δημοσιογράφους, διανοούμενους, καλλιτέχνες και και.. έχουμε προσημειώσει κάθε στοιχείο εξ αυτών που έχει δράσει εγκληματικά κατά της χώρας μας και των κεκτημένων μας. Και αποτελούν κομμάτι της κοινωνίας που αριθμεί σε κάμποσες χιλιάδες άτομα. Και σύντομα θα μάς βάλουν και σε έξοδα όλοι αυτοί οι αχρείοι, γιατί δεν θα φτάνουν οι φυλακές που έχουμε και θα πρέπει να χτίσουμε μερικές ακόμα.

Άιντε λοιπόν αχρείοι φτιάξτε από τώρα κανα σφράγισμα στα δόντια που έχετε παραμελήσει, γιατί σε λίγο θα δημευτεί μέχρι και ο αέρας που θα αναπνέουν τα δισέγγονα που ακόμα δεν έχετε αποκτήσει.

Ούτε για φτύσιμο δεν είστε! Κι ας μοιάζετε με πλαστικά πτυελοδοχεία που έχουν κάποια χρησιμότητα.


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

26 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ12 Φεβρουαρίου, 2019 22:51

    Και πού το παράξενο αδελφέ μου;Αυτοί είναι οι σημερινοί και αυριανοί Έλληνες πολίτες.Όσο για μάς τον κατιμά ή πλέμπα ή παρακατιανούς,όπως θέλεις πρώτο,οι φυλακές είναι για τους νοικοκυραίους Έλληνες που πλέον δεν έχουν να πληρώσουν για τις υποχρεώσεις τους.Πάρτο χαμπάρι αδελφέ μου.Αδρανοποιηθήκαμε και το ζομποέπος μόλις άρχισε.Ούτε θεραπεία υπάρχει πιά.Υπομονή για τα χειρότερα.Πρόσεχε μόνον μη καρφωθείς όπως τραβάς φωτογραφίες γιατί Έλληνες ρουφιάνοι υπάρχουν μπόλικοι δυστυχώς και η ρουφιανιά και η προδοσία είναι επικερδή επαγγέλματα.Ώρα να ξεσκονίσω τις παλιές ταινίες του Λούτσιο Φούλτσι για φροντιστήριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ12 Φεβρουαρίου, 2019 22:53

    Και αυτό για να μην ξεχνιόμαστε.https://youtu.be/gWd6_jIT3EM.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πω πω!.... με πήγες πολύ πίσω φίλε. Εκείνη την εποχή άκουγα και αυτό:
      https://www.youtube.com/watch?v=0M4J_MXhx4k

      Διαγραφή
  3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ12 Φεβρουαρίου, 2019 23:20

    Πώ πώ ρε φίλε,μ'έφτιαξες.Και είναι κομμάτι από την προσωπική μου συλλογή.Σε παραπέμπω σε κάτι παρεμφερές και αυτό από την προσωπική μου συλλογή.https://youtu.be/uQbg943297g.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααα.. με προκαλείς βλέπω..🙂
      Πάρε λοιπόν αυτό, υπεραγαπημένο (την μουσική έγραψε και έπαιξε ο ίδιος ο Τζων Κάρπεντερ, ο φίλος μας ο Γιάννης ο Ξυλουργός ο φιλέλλην):
      https://www.youtube.com/watch?v=LS7k3G_6IjE

      Ξεφύγαμε εντωμεταξύ από το θέμα της ανάρτησης.. αλλά κάπως πρέπει να πάνε τα φαρμάκια κάτω..

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ12 Φεβρουαρίου, 2019 23:59

      Με τίποτα δεν τα βάζω μαζί σου.😀😀.Και αυτό για καληνύχτα!!....https://youtu.be/zPu6wye_N5o.

      Διαγραφή
    3. Ε ναι! Τώρα ΠΗΓΑΝ τα φαρμάκια κάτω.
      ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

      Διαγραφή
    4. Αλλα ηθελα να γραψω αλλου με πηγατε. Δυο ειναι τα γενη. Αρσενικον και Θυλικον. Δε παει να λεει η Μερκελ οτι ειναι τρια η δεκατρια. Σε λιγο δεν θα τη θυμαται κανεις ουτε αυτην ουτε τα Εξαρχεια. Απλως βρισκομαστε στο ξεκαθαρισμα καποιων αραιων πυκνωσεων εξ ου και το χαος. Απολαυστε αρμονια.
      https://www.youtube.com/watch?v=S6O-52g0CqU&ab_channel=%D0%A2%D0%B5%D0%BD%D0%B3%D0%B8%D0%B7%D0%9C%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%B4%D0%B7%D0%B5

      https://www.youtube.com/watch?v=xZZmW59Ci5g&ab_channel=ArgentineTangoRadio

      Διαγραφή
    5. Ααααυτά είναι!!!
      Ευχαριστούμε κε Ahoy!

      Διαγραφή
  4. Ξέρουν ότι έχουν ΑΣΥΛΙΑ διότι όλο το Σύστημα τους ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ(Δικαστικοί-Ανώτεροι Αξιωματικοί Αστυνομίας οι οποίοι δίνουν εντολές στα Μπατσάκια να ΜΗΝ Ασχολούνται-το ίδιο ακριβώς γίνεται με την Δημοτική Αστυνομία...Δημοτική Αρχή=Δήμος Αθηναίων=Λαθροεβραιοισλαμολάγνος Καμίνης και οι συν αυτώ Συνεργάτες του Δημοτικοί Σύμβουλοι προστατεύουν τους Επενδυτές+διεκδικούν μια "Καλύτερη Ζωή" για αυτούς με τα Προκλητικά Προνόμια που τους Δίνει το Ελληνόφωνο Κράτος ...κ βέβαια συνεπικουρούμενοι απο Συλλογικότητες-ΜΚΟ-G.SORROS-OPEN SOCIETY FOUNDATION κτλ.) να δρούν με ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΑΝΟΧΗ σε όλα τα Πανεπιστήμια που βρίσκονται στην Ευρύτερη Περιοχή πέριξ του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου δηλάδη ΑΣΣΟΕ-ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ υπάρχει Διακίνηση Ναρκωτικών-Λαθραίων Τσιγάρων κ κάθε λογής Εμπόρευμα απο Παράνομα εισερχόμενους "Επενδυτές"..οι οποίοι αντίστοιχα πουλάνε Παράνομα τα Προϊόντα τους..Εκτεταμένη Φοροδιαφυγή/Φοροαπαλλαγή απο τους Λάθρο + τους Ελληνόφωνους-Μισέλληνες Υποστηρικτές τους...έχει Γκετοποιηθεί μια Ολόκληρη Περιοχή με όλους αυτούς-Παράνομη Κατάληψη Πεζοδρομίων με Πάγκους κατά Μήκος της Οδού Πατησίων στο Τετράγωνο που βρίσκεται η ΑΣΣΟΕ-Υποβάθμιση της Περιοχής-αλλά φταίει κ ο Μέσος Ελληνόφωνος Πολίτης διότι υπάρχουν "Έλληνες"...οι οποίοι Αγοράζουν απο τους ¨Επενδυτές¨....είναι καρατσεκαρισμένο 100% όπως θα έλεγε κ η Συγχωρεμένη Ανεπανάληπτη ΜΑΛΒΙΝΑ..!! Αρκεί να κάτσει κάποιος να Παρατηρήσει για 1 Ώρα την κίνηση και θα το διαπιστώσει...η Επιχείρηση Ελληνόφωνο Κράτος δουλεύει Ρολόι Διώκει πολυεπίπεδα τον Έλληνα έμμεσα ή Άμεσα π.χ συλλαμβάνει Μικροπωλητές τύπου Καστανάδες-Γυναίκα που πούλαγε "Παράνομα" Φιτίλια/Κάρβουνο για Άναμα Καντηλιών-Πλανόδιους Μουσικούς στην Ευρύτερη Περιοχή Πέριξ της Ακροπόλεως αλλά τους Λάθρο-επενδυτές που δρούν Ανεξέλεγκτα κάνοντας Κυριολεκτικά ότι θέλουν μαζί με τους γνωστούς Ελληνόφωνους εκεί στέκεται ΠΡΟΣΟΧΗ&ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ..!! Τουλάχιστον είναι μια Παρηγοριά και αυτό εδώ το Ιστολόγιο μαζί με μερικά ακόμα για να σχολιάζουμε τις Παθογενειές/Απόστημα + να καταλήγουμε σε Διαπιστώσεις...μάλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για σιγά φίλε μου.
    Φόρο ποιός πρέπει να πληρώνει, ο κατακτητής η κατακτημένος;

    Πάρτο και αλλιώς.
    Είναι δυνατόν να θέλεις να πληρώσουν φόρο τα δύστυχα ταξικά μας αδέλφια για να ζούμε εμείς οι Ελληνες , όπως ζούμε , πλουσιοπάροχα απο τους φόρους αυτών των άμοιρων φτωχών συνανθρώπων μας;
    Δεν έχεις ακούσει το
    Απο τον κάθε έναν σύμφωνα με τις δυνατότητες του , στον κάθε έναν σύμφωνα με τις ανάγκες του;
    Ε λοιπόν φίλε μου στα κομμουνιστικά κράτη οι γηγενείς είναι αυτοί που έχουν (εθνική -ατομική ιδιοκτησία) και πρέπει να δίνουν στους αλλοεθνείς που δεν έχουν!
    Για απάντησε λοιπόν έχουν οι αλλοεθνείς (Εβραίοι Τούρκοι Μουσουλμάνοι, Καμποτζιανοί Πακιστανοί Ινδοί κλπ.) τίποτα στην Ελλάδα μας;
    Οχι!
    Για αυτό λοιπόν
    Εργάτη πολέμα να σου πα΄ρουμε την περιουσία σου να την μοιραστούμε εμείς τα ταξικά αδέλφια σου , σύμφωνα με το παραπάνω , “απο τον κάθε έναν”... και λοιπές μαρξιστικές αηδίες .

    Οταν το παεκέτο στην Ελλάδα είχε π.χ. 3 Ευρώ στην Αγγλία είχε 6!
    Τα διπλάσια!
    Ελεγαν όλοι πως έτσι πρέπει να γίνει και στην Ελλάδα για να σταματήσει ο “μπουρζουάς” το κάπνισμα! Να πληρώνει μεγάλο φόρο! Οταν ήρθε ο κομμουνιστής Παπακωνσταντίνου το 2010 το πρώτο πράγμα που έκαναν τι ήταν; Αύξησαν για πολλοστή φορά την τιμή στα τσιγάρα!
    Το αποτέλεσμα;
    Οτι ΚΑΙ στην Αγγλία , στο Λονδίνο!
    Τα βράδια γέμιζαν (εάν γεμίζουν ακόμα ας μας το πούν όσοι διαμένουν τώρα εκεί) τα στενά της οξφορντ στρεετ, απο ταξικά αδέλφια που εξυπηρετούσαν τους εκεί φτωχούς ταξικούς αδελφούς τους! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.

    Στα χνάρια της κρυτπο κομμουνιστικής ΔΙΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΗΣ προτεσταντικής Αγγλίας βαδίζει όλη η Ευρώπη με πρώτη και καλλίτερη την Ελλάδα!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω σχετίζεται με το σχόλιό σας αυτό το άρθρο του ιστολογίου:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2017/12/blog-post_21.html

      Διαγραφή
  6. αν δεν έγραφε σε ποια γωνία είναι θα έπαιρνα όρκο ότι ήταν στην Συμβολή της Λιοσίων&Μιχαήλ Βόδα (δίπλα στο Ξενοδοχείο ΝΟVOTEL)και κάτι ακόμα αυτές οι ομάδες Ελληνόφωνων που αναφέρεται στο Άρθρο(Από πολιτικούς,Δημοτική Αρχή,επιχειρηματίες, δικαστικούς, αστυνομικούς, στρατιωτικούς, κλήρο, Μεγαλοδημοσιογράφους,διανοούμενους,Ελληνόφωνοι Εκπαιδευτικοί καλλιτέχνες....κτλ)όταν έρθει στα Πράγματα Ελληνική Κυβέρνηση απλά να Αξιοποιηθούν στα ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΔΕΝ υπάρχει λόγος να έχουν Δωρεάν Διαμονή-Διατροφή στις Φυλακές.Μήπως έχετε παρατηρήσει το επίπεδο των Κεντρικών-Κάθετων/Οδών στην Ευρύτερη κ όχι μόνο Περιοχή του Ιστορικού Κέντρου..;; αν εξαιρέσουμε κάποιες συγκεκριμένες περιοχές-δρόμους κατά τα άλλα το Οδικό Δίκτυο είναι ΑΘΛΙΟ με Πάρα πολλές Κακοτεχνίες-λακούβες-καπάκια απο Φρεάτια είτε στην Μέση ΔΥΟ ΛΩΡΙΔΩΝ ή κλασσικά στην Δεξιά,Οι Πεζογέφυρες είναι πολύ λίγες ενώ θα έπρεπε σε κάθε Μεγάλη Λεωφόρο να υπάρχουν ανα 250 Μέτρα-καινούργια Πεζοδρόμια κτλ. για αυτό υπάρχουν Δυνατότητες ώστε κυριολεκτικά να ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ-ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ τα Ανθελληνικά υβρίδια που λυμαίνονται την Ελλάδα δεκαετίες τώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ,

      έχουμε πει πολλές φορές σε αυτό το ιστολόγιο ότι θα σπάνε πέτρες σε νταμάρια και θα φτυαρίζουν σκ... στους υπονόμους...

      Διαγραφή
  7. Σωστα τα περι ασυλιας αλλοδαπων αλλα στα Εξαρχεια απο οσο γνωριζουμε η αστυνομια δεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανωνυμον 12.51. Ακριβης περιγραφη του σημερινου κρατικου εκτρωματος. Δεν παει αλλο, εχει φτασει στα τελευταια του. Με ολα αυτα που συμβαινουν παντου η Σατανιστικη ΝΤΠ δεν προχωραει. Η Ευρωπη σηκωσε φλαμπουρο αντιατασης. Καρτερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. Πάρα πολύ εύστοχο το άρθρο στο οποίο με παραπέμψατε Κύριε Κώστα.
    Μάλλον θα ήταν προτιμότερο να γράφετε πιο συχνά δικά σας , εντελώς δικά σας άρθρα.
    Σίγουρα πολλοί από εμάς θα ξυπνάγαμε γρηγορότερα.
    Και αυτό γιατί η αλήθεια είναι απλή και εύκολα κατανοητή.
    Το ψέμα είναι αυτό που χρειάζεται χιλιάδες εκατομμύρια άρθρα για να εδραιωθεί ως δήθεν αλήθεια.

    “που στην πραγματικότητα κρύβονται από πίσω τους άθεοι αναρχοαριστεροί με πραγματικές φασιστικές ιδεολογίες...”

    Εγω αυτό θα άλλαζα. Το φασιστικές σε κομμουνιστικές για να καταλαβαίνουν επακριβώς τα άμοιρα αυτά θύματα οι λαθρομετανάστες, (όχι όλοι) , ποιούς να αποφεύγουν!
    Διαφορετικά είναι σαν αν τους στρέφω στο στόμα του λύκου!
    Μακριά απο τους φασίστες τους λένε και οι κομμουνιστές και αυτοί έχουν τον τρόπο και τα μέσα για να τους ακούν!

    Μακάρι να υπήρχε τρόπος να καταλάβουν αυτά που γράφετε οι λαθρέποικοι.
    Φοβάμαι πως δεν υπάρχει.

    Το μέγα δυστύχημα είναι πως δεν το καταλαβαίνουν ούτε οι Έλληνες “αριστεροί”! Το αριστεροί σε εισαγωγικά διότι αυτοί που ψηφίζουν τα αριστερά κόμματα ΔΕΝ είναι αριστεροί. Αμόρφωτοι φτωχοί (δεν αναφέρομαι στην ελάχιστη σε αριθμό νομενκλατούρα) παραπλανημένοι από την εκατοντάχρονη κομμουνιστική προπαγάνδα , άνευ ουσιαστικού αντιλόγου, είναι , που αναζητούν απλά καλλίτερες συνθήκες διαβίωσης όπως συμβαίνει τώρα και με τους λαθρομετανάστες.

    Ξέρεις ποια θα είναι πιστεύω η Θεία δίκη;
    Όταν θα προσπαθούν να πείσουν οι Ελληνες ,σημερινοί “αριστεροί”, τους λαθρομετανάστες πως τους δουλεύουν ψιλό γαζί οι κομμουνιστές και οι ελληνοποιημένοι ψηφοφόροι λαθρομετανάστες θα τους ονομάζουν φασίστες ναζιστές και τα
    “ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ”
    θα είναι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ φαινόμενο με θύματα αυτούς τους ίδιους Ελληνες νυν αριστερούς τότε ακροδεξιούς!
    Αυτά για τους αριστερούς.

    Για εμάς τους δεξιούς η εθνικιστές η Θεία Δίκη θα προβλέπει τα ίδια και αυτό γιατί όταν θα έπρεπε να μην φοβηθούμε ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ τον εχθρό που είναι ο κομμουνισμός , εμείς τον χαϊδεύαμε, τον ονομάζαμε δε φασισμό , για να μην μας πούν φασίστες οι “αριστεροί”!
    Ότι δηλαδή ακριβώς κάνουν σήμερα οι Έλληνες “αριστεροί” με τους λαθρομετανάστες ...για να μην τους πουν ρατσιστές οι λαθρομετανάστες!

    Στο τέλος θα το φάμε το κεφάλι μας ΟΛΟΙ μαζί γηγενείς και αλλογενείς. Χριστιανοί και αλλόθρησκοι!

    Ίσως υπάρχει περιθώριο να τα αποφύγουμε όλα αυτά που σχεδιάζει ο παγκόσμιος κομμουνισμός.
    Αρκεί να τον κατανοήσουμε ως υπεύθυνο , να τον κατονομάσουμε και να τον στείλουμε εξορία...

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ.

    Υ.Γ.

    Γιατί ο κομμουνισμός δεν είναι ιδεολογία, αλλά ένα ΟΠΛΟ μαζικής καταστροφής
    https://www.youtube.com/watch?v=dVAszvLfap4

    Όλο και όλο 1,5 λεπτό είναι.
    Δες το, εάν δεν το έχεις ήδη υπόψη σου, στο 0,56 τι γράφει για τον πρόγονo του Φραγκλίνου Ρούσβελτ του “””””εχθρού”””” της Σοβιετικής ένωσης!!!
    Όσο για τα δύο κόμματα της Αμερικής που το ένα το παρουσιάζεται ως δεξιό και το άλλο δημοκρατικό , στην ουσία λίμπεραλ αριστερό ...


    “Μετά τον 18ο αιώνα η οικογένεια Ρούζβελτ χωρίστηκε σε δύο κλάδους, οι οποίοι πήραν τα ονόματά τους από τις περιοχές της Νέας Υόρκης που διέμεναν. Τους Oyster Bay Roosevelts και τους Hyde Park Roosevelts.

    Οι πρώτοι ήταν οπαδοί του δημοκρατικού κόμματος και οι δεύτεροι του ρεπουμπλικανού.

    Παρά τις όποιες πολιτικές διαφορές οι δύο κλάδοι διατήρησαν στενές σχέσεις μεταξύ τους, οι οποίες και επισφραγίστηκαν με τον γάμο της Έλινορ Ρούζβελτ, του κλάδου του Oyster Bay, και του Φραγκλίνου Ρούζβελτ, του κλάδου του Hyde Park.”
    Απο την βικπαίδεια.

    Βλέπετε πως δένουν όλα όσα κατά καιρούς γράφω για κομμουνιστική Αμερική;

    Και μια και ανέφερα το Σόχο του Λονδίνου.
    Σύμφωνα με το ανωτέρω βίντεο εκεί εγράφη το “Κομμουνιστικό μανιφέστο”!
    Τυχαίο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστούμε ΠΟΛΥ για τις πληροφορίες, ειδικά του Υ.Γ. σας.
      Να είστε καλά!

      Διαγραφή
  10. Παίξατε ωραια μπαλα τα λέτε ναι συνφωνο με όλους μιλάτε όμως για μια χώρα η οποία έχει 25 χρόνια υψηλό μαθησιακό επίπεδο ναι παντου γίνονται και φταίμε και εμείς που δίνουμε στους επαιτεσαπο οποιαδήποτε χώρα γιατί χτυπάνε στην ευεσθητητη καρδιά μας και ενώ η χώρα διαμελίζεται λέμε γιατί βρέχει η μας φτύνουν το κράτος η αστυνομία η εγκληματικότητα όλα μας φταίνε ο άλλο βγάζει διάρρηξη σε κατάστημα φταίει η δημαρχία γίνεται άλλο σκηνικό πάλι φταιει η δημαρχία επειδή είναι του ΣΥΡΙΖΑ η δημαρχεία βλέπε Αιγάλεω αντί να κάνουν κάτι με την αστυνομία να μην κανει παράβαση καθήκοντος το οποίο το κανει όταν δεν κανει περιπολίες για αποτρεπτικούς λόγους δεν έχουν καύσιμα να την κάνουν με τα πόδια αλλά αυτά δεν ακούγονται πουθενά παρά μόνο λέμε και λέμε και λέμε ο Χριστοφορίδης εάν δεν κάνω λάθος έβγαλε τους Δίας για αποτρεπτικούς λόγους όποτε μην κατηγορούμε πάντα τους πάνω είναι υποχρέωση μας να ζήσουμε και να επιβιώσουμε στον πόλεμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ13 Φεβρουαρίου, 2019 21:34

      Δηλαδή Teknoman,για κάντο μας λιανά:Δεν φταίει ο κολλητός του Τσίπρα ο Καμίνης για το μπάχαλο στην Αθήνα;Αυτή την στιγμή η Αθήνα είναι ότι όλη η Ελλάδα και'σύ τι λές;Άν υπήρχε σοβαρός δήμαρχος θα καθάριζε την πόλη σε χρόνο μηδέν απ'τα λαθροόρκ,τους αναρχοάπλυτους και κάθε λογής σκατά πασαλλειμένα που λυμαίνονται χρόνια τώρα την πόλη μας.Είμαστε το νούμερο ένα πειραματόζωο της Ευρώπης σε οτιδήποτε διαλυτικό σχέδιο και'σύ τι λές;Δηλαδή σύμφωνα με την λογική σου,όλοι οι μεγάλοι,άφεση αμαρτιών και'μείς η πλέμπα στο πύρ το εξώτερον πληρώνοντας τις αμαρτίες αυτονών.Τελικά οι μόνοι που φταίνε είμαστε εμείς που δεν έχουμε πάρει ακόμα τα καραμπίνια και ανεχόμαστε βλακωδώς τους δολοφόνους με τα αγγελικά πρόσωπα σαν αυτούς που υποστηρίζεις να μας τρέχουν πανικόβλητους χρόνια τώρα.Μάλλον πρέπει να αλλάξω και το όνομά μου,να το κάνω Θωμάς Λάκας.Ένας δημοκράτης θωμαλάκας.

      Διαγραφή
    2. Γεια σου ρε Λάκα!
      Αυτό για πάρτη σου:

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/02/metallica.html

      Διαγραφή
  11. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και στην γειτονιά μου κάπου σε συνοικία στον Πειραιά και ειδικά στις Λαϊκές αγορές ημέρες Τετάρτη και Παρασκευή. Άνετοι οι λαθροβρωμιάρηδες σε πλησιάζουν και σε ρωτούν αν θες τσιγάρα. Και πάνε στις προσφυγικές πολυκατοικίες που μένουν και φέρνουν όλων των ειδών τα καπνά. Στο μεταξύ οι αστυνομικοί και οι της αγορανομίας για τους Έλληνες τριγυρίζουν αλλά αυτούς δεν τους βλέπουν, αυτό λέγεται επιλεκτική όραση. Φυσικά πολλοί είναι οι ελλαδίτες ή αυτοί που τυχαία γεννήθηκαν στην Πατρίδα μας που προτιμούν να χάνουν τις δουλειές τους οι ίδιοι ή τα παιδιά τους αλλά χαίρονται που βρίσκουν φτηνό καπνό και τσιγάρα νομίζοντας ότι κοροϊδεύουν το κράτος τους.
    Το άρθρο είναι ενδεικτικό της βρώμας και δυσωδίας που ζούμε, αν και πιστεύω ότι η πιο σκοτεινή ώρα είναι πριν την αυγή. Και αυτή τη στιγμή ζούμε την πιο σκοτεινή ώρα της Ελλάδας μας σε όλους τους τομείς και επί παντός επιστητού, άρα; ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μεγαλε Thomas απο αυτη την στενωπο περνα η επιστροφη στον Πολιτισμο και το Φως.

    Εξαρχεια λιγο πριν την Αναγεννηση.
    https://www.youtube.com/watch?v=2717AbGPoMw&ab_channel=Pudgebert

    https://www.youtube.com/watch?v=qoXDzsuqXFg&ab_channel=ghostb13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέπω πως ανακάλυψες τις αδυναμίες μας (τα γούστα μας δηλαδή) κε Ahoy 🙂

      Διαγραφή
  13. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ14 Φεβρουαρίου, 2019 13:35

    Ωραίος ο Ahoy,άν και εγώ προτιμώ ρετρό και υπερφυσικό....https://youtu.be/2sXYTeCUfPI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολιτική αρχή πάντα για όλα φταιει και η αστυνομία που το τονίζω κανει παράβαση καθήκοντος γιατί δεν βάζεις αδελφέ μου στο παιχνιδι και πάλι έχουμε μεινη μόνη μας να υπερασπιστούμε τα σπίτια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή