«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ" ΑΠΟ ΤΑ Ο.Υ.Κ., ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ.



Αποκάλυψη: Με διαταγή το λιμενικό απαγορεύει την απαγγελία ύμνων στην παρέλαση (έγγραφο- σοκ) 

 

Απίστευτη αποκάλυψη του parapolitika.gr - Κλείνουν το «στόμα» της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών γιατί φοβούνται τα συνθήματα
Σάλο προκαλεί η αποκάλυψη του parapolitika.gr σχετικά με τις «εντολές» των ανωτέρων στην Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών.

Συγκεκριμένα το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα έγγραφο το οποίο αποτελεί επίσημη διαταγή για την ημέρα της 25ης Μαρτίου και αναφέρεται στα συνθήματα που λένε (πάντα ) τα άτομα της συγκεκριμένης μονάδα τη στιγμή που παρελαύνουν.


Αναλυτικότερα το έγγραφο με θέμα «Στρατιωτική παρέλαση 25ης Μαρτίου 2019» απαγορεύει ρητά την απαγγελία συνθημάτων κατά τη διάρκεια της επερχόμενης παρέλασης της 25ης Μαρτίου 2019». Μάλιστα το ίδιο έγγραφο επιχειρηματολογεί πάνω στη σχετική απόφαση σημειώνοντας πως αυτό γίνεται «με σκοπό τη διαφύλαξη αλλά και την προβολή της αξιοπρέπειας της Μονάδας και του Λιμενικού Σώματος» ενώ συνεχίζει απειλώντας με επιπτώσεις σε όποιον παραβεί τις διαταγές γράφοντας πως με αυτό τον τρόπο θα διασφαλιστεί «η αποφυγή κυρώσεων πειθαρχικών αλλά και ποινικών σε στελέχη, πράγμα το οποίο έχει συμβεί στο παρελθόν»…

Το γεγονός αυτό φαίνεται πως είναι αποτέλεσμα των «απόψεων» αλλά και του «φόβου» της ελληνικής κυβέρνησης για τη… Μακεδονία ξακουστή.
Πρόσφατο παράδειγμα είναι και το περιστατικό με τον αλεξιπτωτιστή, Εμμανουήλ Μπούχλη, ο οποίος τραγουδούσε το «Μακεδονία ξακουστή» πέφτοντας με το αλεξίπτωτο και τραβούσε βίντεο.

Η τιμωρία επιβλήθηκε μετά το πέρας της Άτυπης Προκαταρκτικής Εξετάσεως που είχε διαταχθεί σε βάρος του.
Ο κρητικός καταδρομέας τιμωρήθηκε με έξι μέρες κράτηση, όμως σύμφωνα με την απόφαση της ποινής του αυτή επιβλήθηκε από τον Διοικητή της ΣΧΑΛ για παράβαση των κανόνων ασφαλείας στη διάρκεια του άλματος στατικού ιμάντα και μόνο, αφού το προαναφερθέν εμβατήριο – συμφώνως με την επίσημη ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ – είναι νόμιμο και επομένως δεν υπήρχε αδίκημα.

Το «Μακεδονία ξακουστή» μπορέι λοιπόν να είνια ένα σύνθημα νόμιμο - σύμφωνα και με το ΥΠΕΘΑ - όμως σίγουρα δεν είναι σύμφωνοι με αυτό οι υπουργοί της κυβέρνησης. Μάλιστα ο ίδιος ο κυριος Παππάς, υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και στενός συνεργάτης και φίλος του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, πριν από λίγα 24ωρα σε ομιλία του στη Βέροια, είπε ότι πριν από τη Συμφωνία των Πρεσπών η «Μακεδονία ξακουστή» ήταν η Μακεδονία των γειτόνων. (στο 6:45 του παρακάτω βίντεο)

Αφορμή για τη δήλωση αυτή του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής ήταν τα συνθήματα που ακούγονταν έξω από την αίθουσα που μιλούσε και το τραγούδι «Μακεδονία ξακουστή» που τραγουδούσαν οι συγκεντρωμένοι.
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής: «Την αλήθεια που πονάει πρέπει να την πούμε. Γιατί αν η Μακεδονία ήταν ξακουστή, το προηγούμενο διάστημα η Μακεδονία, δυστυχώς, ήταν ξακουστή ως Μακεδονία των γειτόνων. Και αυτή είναι μία σκληρή αλήθεια, την οποία θα πρέπει όλοι να την αντιμετωπίσουμε. Και όταν έλεγες Μακεδονία διεθνώς, εννοούσαμε τη Μακεδονία των γειτόνων μας, τη Μακεδονία που τώρα τη λέμε Βόρεια Μακεδονία».




Σκουρλέτης: Πιθανή προβοκάτσια στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου

Για ενδεχόμενο προβοκάτσιας στις παρελάσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου έκανε λόγο ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, υποστηρίζοντας πως ακροδεξιοί θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν μια «ψεύτικη εικόνα αντιδράσεων».
Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Σκουρλέτης κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία να περιφρουρήσει τον εορτασμό της εθνικής επετείου, ενώ την κατηγόρησε ότι δεν καταδικάζει τις αποδοκιμασίες που δέχονται στελέχη της κυβέρνησης με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Παράλληλα, υποστήριξε ότι πρόκειται για σπάνια περιστατικά εάν λάβουμε υπόψη την μεγάλη εικόνα και τον αριθμό των εκδηλώσεων που έχουν διοργανωθεί.

 

Παραπολιτικά

 

Σχόλια από το YouTube για το βίντεο με τον Νίκο Παππά: 

 


Το να λες μαλακίες, έχει έστω μια λογική. Το να πιστεύεις όμως τις μαλακίες που λες, αν μη τι άλλο, είναι τραγικό...
Ποια fake news ρε μπαγλαμά!!!Προδότες!
Αχ φίλε μου έχεις σκεφτεί τι θα κάνεις μετά τις εκλογές με το στίγμα του προδότη του κουκουλοφόρου του γερμανοτσολιά του νενεκου του δοσίλογου του προσκυνημένου;;; Παντός η εν λόγο συγκέντρωση μοιάζει με συγκέντρωση παραθρησκευτικης οργάνωσης!!!
Άντε ρε μαλακα που έχεις και λόγο....μιλάς κ για την Μακεδονία......
Προδοσία ειναι όλα όσα κάνατε όχι μόνο η συμφωνία των Πρεσπών! Το μόνο που περίμενουμε είναι να πέσετε...
Πονηρέ κομμουνιστή για να καταργηθεί μία διεθνής συμφωνία θα πρέπει να συμφωνήσουν και τα δύο μέρη ! Μετά από τόσα χρόνια προσπαθειών των σκοπιανών να πάρουν το όνομα τους έχεις για μαλάκες να δεχτούν κάτι τέτοιο; Προδότες αριστεροί συνειδητά υπογράψατε ...
Ουστ από δω προδότες, κοπρόσκυλα!!!!
ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
ποιο μαλάκας πεθαίνεις
Θελει και τα λεει, αυτα που λεει, η καποιος απεναντι του, του κουνα επειδικτικα, την επιταγη - αμοιβη, που θα παρει, για αυτα που λεει ;;; Και αν αυτον τον καποιον τον λενε, με το ονομα που διαβαζετε και αναποδα, τι θα μου πειτε παρακαλω ;;; Οχι, αυτος ειχε αλλες ασχολιες, και δεν ηδυνατο να παρευρισκετο εκει Μα ητανε αναγκη να ειναι αυτος ο ιδιος, δεν μπορουσε την δουλεια αυτην, να την κανει και καποιος αλλος.
Άκου ερχοντε εκλογές περιφερειακές κ ευρωεκλογές,με την συντριβή που θα πάθετε να δούμε πως θα δικαιολογήσει την μη νομιμοποίηση που έχετε ως ισχνή μειοψηφία ...αύτα τα ξέρεις Νίκο Παππά...τα πηρατε και πουλήσατε την Ελλάδα,σου εύχομαι να τα φέρει έτσι ο θεός και να σε δω στου Γουδή
Γαμηστετον πουστοτουρκο
Τον κουραμπιε τον τιναζεις η μπα...σκασε ρε μαλακα....δολοφονοι εισαστε....τιποτα αλλο....και προδοτες....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου