«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Διαμελισμός Ελλάδος/Διχοτόμηση Αιγαίου και Plan A' προώθησης υγροποιημένου φυσικού αερίου από Αλεξανδρούπολη.

γράφει ο Διηνέκης



Δεν χρειάζονται πλέον την Ιταλία οι σιωνιστές για τον "EastMed". Διχοτόμησαν το Αιγαίο Πέλαγος / Δημιούργησαν Ελληνοτουρκική Συνομοσπονδία (όπως το δη ο καθένας από εσάς) και θα προωθούν Υ Γ Ρ Ο Π Ο Ι Η Μ Ε Ν Ο το φυσικό αέριο, μέχρι την Αλεξανδρούπολη. Καλά νά 'ναι οι... μπατριώτες ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ! Στο Ζύγι τής Κύπρου, εκεί που ανατινάχθηκαν τα πάντα το 2011, θα γίνεται η υγροποίηση τού αερίου. Η φόρτωσή του σε LNG πλοία, επίσης - μάλλον - θα γίνεται εκεί (ή στο Βασιλικό Πάφου) και στην Αλεξανδρούπολη, θα γίνεται η ξεφόρτωσή του και η επαναεριοποίησή του, για να μπη σε αγωγούς για Ευρώπη (ανάμεσα σ' αυτούς κι ο TAP...)








Την στημένη έκρηξη στο Ζύγι Κύπρου, τής 11ης Ιουλίου τού 2011, την θυμάστε; Γιατί σάς ρωτώ τώρα, ε; Θα σάς πω - θα σάς πω... Διότι ήταν το ΚΥΡΙΟ σενάριο τού αγωγού "EastMed" !!! Το Κ Υ Ρ Ι Ο !!! Όχι το "PLAN B", αλλά το "PLAN A"... Tελικά, εναλλακτικό σενάριο ("PLAN B") ήταν το σχέδιο ο αγωγός "EastMed" να περάση από τα καμμένα των Κυθήρων, τής Πελοποννήσου, τής Ζακύνθου, τής Κεφαλλονιάς και τής Κέρκυρας (σε περίπτωση που δεν θα κατάφερναν 100% οι σιωνιστές τον ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ με απόσπαση Μακεδονίας - Θράκης - Αιγαίου Πελάγους από τον Εθνικό Κορμό). ΟΥΤΕ ΤΟ "Α", ΟΥΤΕ ΤΟ "Β" ΡΕΕΕ !!!

ΤΟ "PLAN A", ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ, ΑΥΤΟ !!!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα, εδώ Κ Α Ι εδώ.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΥΤΟ, ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ - "PLAN B":




ΤΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΟΔΙΑΟΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ-"EASTMED"; 

 

Διαβάζουμε πρώτα εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ.

Tι θα γίνη μόλις «τα τινάξη» ο μουρλο-σουλτάνος (λίαν συντόμως εύχομαι) και αναλάβουν οι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΜΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ «ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ», οέο;
Τώρα που το σκέπτομαι πολύ καλά, ίσως μια αμυδρή ελπίδα για την Ψωροκώσταινα, να ήταν όντως το να «τα τινάξη» ο μουρλός και να ξεσκίσουν τους αντιπάλους του οι Ρώσοι...
Λέτε;


Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως

1 σχόλιο:

  1. Δεν νομιζω οι Ρωσσοι διακρινοντε ως λαος να εχουν αυτοκτονικες τασεις. Πρωτα θα γινουν ολα πουτανα στη περιοχη και μετα βλεπουμε για East Med.

    Ναι, πιστευω υπαρχει "αμυδρη ελπιδα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή