«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ 56ΧΡΟΝΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ: ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΡΗΤΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! (φωτο, βίντεο)

Σχόλιο Διόδοτου: Αναδημοσιεύουμε μπας και καταφέρετε να διαδώσετε την ανάρτηση σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το βίντεο με τον νεαρό Έλληνα στην Κω, πέρυσι τέτοιες ημέρες, το αφαίρεσαν από το YouTube, γιατί ήταν συνταρακτικός ο λόγος του, αλλά το είχαμε αποθηκεύσει και το αναδημοσιεύουμε ενσωματωμένο στο μπλογκ. Το ίδιο έχουμε κάνει και με το σημερινό βίντεο στη Λέσβο με τις εκατοντάδες κόσμου που συμπαραστάθηκαν στον κτηνοτρόφο και γνωρίζουν πολύ καλά τί τους περιμένει σε λίγο καιρό, ότι τους έχουν, οι προδότες που κυβερνούν την Ελλάδα, για σφαγή από τα βάρβαρα ισλαμικά στίφη που έχουν πνίξει τα νησιά μας.
Στην Ευρώπη τρίβουν τα μάτια τους με αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα. Παρόλο που πλήττονται και αυτοί, αλλά είναι ακόμα πολλά εκατομμύρια οι ίδιοι στις χώρες τους, δεν μπορούν να κατανοήσουν πώς η Ελλάδα, η χώρα που έχει περάσει τόσα επί αιώνες από την μωαμεθανική μάστιγα, άφησε να μπει όλο αυτό το άλογο σκουπιδαριό, το άνω των 3 εκατομμυρίων, με τα ψυχρά και δολοφονικά θρησκευτικά ένστικτα. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!
ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΕΧΤΕΙ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ.. ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ. ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.. ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΥΤΗ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΝΙΡΒΑΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΑΤΗ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΜΑΤΡΙΞ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΕΝΟΣ ΤΟΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.



https://4.bp.blogspot.com/-6nNXfvGaM7E/WqkxKTDTYhI/AAAAAAAAIp4/_MBRUvd9XIAoGjlA4Gio9-0E7Tr0B0YcgCLcBGAs/s640/lathro%2Bfunny.jpg 




"Η εγκληματικότητα θα έρθει, σάς το λέμε" λέει ένας Μυτιληνιός στον αστυνομικό, αλλά είναι σαν να το είπε στον κανέναν...


περισσότερα εδώ

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018:

ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΡΗΤΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! (φωτο, βίντεο)

 



Πώς να μην ξεσπάσει ο συμπατριώτης μας στο παρακάτω βίντεο...





Πώς να μην ξεσπάει σε καθημερινή βάση ο συμπολίτης μας athinaios, σχολιαστής του Pronews (εδώ)...



Έχουν αρχίσει να αγριεύουν σοβαρά πλέον τα πράγματα με την Τουρκία...και οι υπάλληλοι του Λιμενικού...εκεί..το χαβά τους...υπάκουοι στην εγκληματική κυβέρνηση:

pronews.gr: Μεταφορά στις ελληνικές ακτές 69 παράνομων μεταναστών από σκάφη του ΛΣ.... Κι ανάθεμα αν δύναμαι να πιστέψω ότι αποτελεί ένα μόνο περιστατικό την ημέρα. Γιατί σε τουλάχιστον 10 συνοριακά σημεία της Ελλάδος να συμβαίνει -ΠΡΑΓΜΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ- ο συνολικός ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ είναι σίγουρα ΤΡΙΨΗΦΙΟΣ!

Πώς να μην ξεσπάσει φίλος του ιστολογίου μας που όποτε επισκέπτεται για τακτοποίηση οικογενειακών εγγράφων το Δημαρχείο της Αθήνας, αυτή την πανελλαδικώς αισχρότερη φωλιά παράνομης ελληνοποίησης στην Ελλάδα, αποθανατίζει το έγκλημα...

Η παρακάτω φωτογραφία είναι σημερινή. Ακριβώς στο ίδιο μοτίβο με σχετικές φωτο του ιστολογίου μας εδώ , εδώ και γενικώς ΕΔΩ. Τουρκόγυφτοι και τουρκογύφτισσες με ξυπόλητα λιγδιασμένα κουτσούβελα που "κατά μυστήριο τρόπο" ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ......ο πληθυσμός τους έχει ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ από το 2010 μέχρι τώρα..

ΚΑΙ...

Μουσουλμάνες μανδηλοφόρες με τουλάχιστον 3 παιδιά μαζί τους (κλασικά, ένα στην αγκαλιά, ένα στο καροτσάκι, ένα όρθιο), μια εικόνα που επαναλαμβάνεται κατά μέσον όρο 20 φορές ημερησίως στο μέγαρο αυτό, που παρέχει αφειδώς πιστοποιητικά για χορήγηση επιδομάτων και απόκτηση ιθαγένειας στις κατηγορίες αυτές.

 

ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΎΝ...

κι εμείς ακόμα...ΑΠΛΩΣ  παρακολουθούμε σαστισμένοι το φαινόμενο, σαν να είναι ταινία μελλοντολογικού εφιάλτη, που αφορά μια άλλη..φανταστική κοινωνία.


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ  

4 σχόλια:

  1. ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΕΙ ΤΟ «ΒΑΤΡΑΧΙ» Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΓΙΑ Ν’ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ «ΚΑΖΑΝ-ΚΑΖΑΝ» ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!
    04/03/2019


    Σε άκρατη κινδυνολογία, σχετικά με την πιθανότητα να προκύψει σοβαρό πολεμικό επεισόδιο σε όλο μήκος των ελληνοτουρκικών συνόρων από την Θράκη μέχρι το Καστελλόριζο («κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος», ήταν η φράση που χρησιμοποίησε) επιδόθηκε σήμερα στη βουλή το «βατράχι» ο Αποστολάκης.

    Μιλώντας στο πλαίσιο της ενημέρωσης των Υπό-επιτροπών της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Συμμαχίας για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ο άλλοτε… ισοπεδωτής είπε τα εξής: «αντιδρούμε στις προκλήσεις στο χώρο του Αιγαίου, όπου δυστυχώς ο αριθμός των παραβιάσεων του εθνικού εναέριου χώρου και των εθνικών χωρικών υδάτων φτάνει σε πολύ υψηλά επίπεδα, πάντα με σύνεση και στρατηγική ψυχραιμία. Παρά τα υφιστάμενα προβλήματα και τα επικίνδυνα περιστατικά στον αέρα και στη θάλασσα, που μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρό ατύχημα, από την πλευρά μας καταβάλλουμε μια συνεχή προσπάθεια εξομάλυνσης και αποκλιμάκωσης της έντασης. Στη λογική αυτή και στη βάση της σχετικής συμφωνίας κατά την πρόσφατη συνάντηση μεταξύ του Έλληνα Πρωθυπουργού και του Τούρκου Προέδρου, αποφασίσαμε με τον ομόλογό μου κ. Ακάρ, στη συνάντησή μας στο περιθώριο της Συνόδου Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ, να προγραμματιστεί στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα συνάντηση μεταξύ τεχνικών ομάδων των δυο χωρών, για να καθοριστούν δράσεις στο πλαίσιο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης…».

    Προς τι η κινδυνολογία τώρα, που η κατάσταση είναι σχετικά ήρεμη στο Αιγαίο, ενώ τον προηγούμενο καιρό υπήρξαν διαστήματα πολύ μεγάλης έντασης στις ελληνο-τουρκικές σχέσεις; Είναι προφανές ότι οι Αμερικανοί αφέντες έχουν αποφασίσει την «διευθέτηση» των ελληνο-τουρκικών διαφορών για την εκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου στο Αιγαίο και την Κύπρο (στη γραμμή του «καζάν-καζάν», μισά-μισά, όπως απαιτεί ο Ερντογάν Πασάς), με μια Συμφωνία τύπου Πρεσπών! Για να δικαιολογηθεί δε μια τέτοια προδοσία, θα επικαλεστούν άμεσο κίνδυνο πολέμου!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ....ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ...ΑΛΛΑ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ...ΘΑΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ
    ΜΝΗΣΘΗΤΙ ΚΥΡΙΕ ...ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ...
    ΜΝΗΣΘΗΤΙ ΚΥΡΙΕ ...ΕΦΑΝΗ.....

    ΟΛΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΜΠΑ..ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς έτσι είναι και λίγα διατυπώνονται εδώ.
    Οι πολλοί ΔΕΝ γνωρίζουν, ΟΥΤΕ φαντάζονται κάν, πόσο ΒΑΘΙΑ διαβρωμένες είναι ορισμένες κρατικές υπηρεσίες και δομές απο τις κάθε λογής (και προελεύσεως...) Μ.Κ.Ο.
    Των οποίων οι κεφαλές, ενίοτε αλλοδαποί και καλοχορτασμένοι, όταν αποφασίσουν να επισκεφθούν ένα (σχετικό) υπουργείο, οι πόρτες ανοίγουν ΔΙΑΠΛΑΤΑ πρίν απλώσουν το χέρι στις ...μπετούγιες!
    Κάποτε τους παραχωρούνται ΔΟΜΕΣ και κτίρια, με τήν (χιλιομασημένη καραμέλλα) της ελλείψεως προσωπικού στό δημόσιο, ή της "καλυτέρας αξιοποιήσεως" στήν λειτουργία ΥΠΕΡ των λαθρομεταναστών ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.
    Μέσα στο απίθανο και απίστευτο αυτό 'πατιρντί', ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ η Υπάτη Αρμοστεία των Ην.Εθνών εν Αθήναις που ...τροφοδοτεί ενίοτε και στελέχη που ΗΔΗ "εργάζονται" ΕΝΤΟΣ δημοσίων υπηρεσιών "μας"!
    (Και χρηματοδοτεί τήν επίπλωση παρακαλώ στά φρεσκονοικιασμένα διαμερίσματα συγκεκριμένων προαστίων ΚΑΙ των Αθηνών).
    Και η ζωή συνεχίζεται, όπως και η ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ διαμερισμάτων για να "τοποθετηθούν" οικογένειες λαθρομεταναστών εντός ΠΑΝΤΟΤΕ των αστικών ιστών ΚΑΙ της πρωτευούσης και συγκεκριμένων επαρχιακών μας πόλεων, μέ την ΕΥΛΟΓΙΑ (δεν ντρέπονται;) των τοπικών δημάρχων και των δημοτικών τους συμβουλίων...
    Αυτά μόνον ως περίληψη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστότατα κε Καποδίστρια,

      όσο για τους δημάρχους.. το καλύτερο δυνατό "στόλισμα" στον χειρότερο (και κολλητό του πρωθυπουργού, που λίγοι το ξέρουν..) από τον Διόδοτο, έχει γίνει εδώ: https://diodotos-k-t.blogspot.com/2017/08/blog-post_21.html

      Διαγραφή