«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Δυο λόγια για τον Σταυρό...



Ο Σταυρός 11μισι μέτρων, πλάτος 5,25, υψώθηκε στη Μυτιλήνη. Οι 36 συλληφθέντες της ανέγερσης είναι ελεύθεροι. Στον Σταυρό θα τοποθετηθεί κάμερα συνδεδεμένη με υπολογιστή και τρία κινητά τηλέφωνα. Δεν ετελέσθη καμία οικοδομική εργασία για την ανέγερσή του, οπότε δεν υπόκειται σε κανένα νόμο της πολεοδομίας κι είναι εξίσου παράνομος με το άγαλμα της Ελευθερίας που τοποθετήθηκε στο νησί πριν από 100 χρόνια. Ο Σταυρός μεταφέρθηκε από τη Χίο στη Μυτιλήνη καθόλα νόμιμα χωρίς να τον αντιληφθούν οι υπηρεσίες του ανθελληνικού και αντίχριστου "ελληνικού κράτους", γιατί ήταν επίτηδες ανάμεσα σε παλιοσίδερα. Όλη η επιχείρηση ενισχύθηκε οικονομικά από πολλούς πατριώτες Χίου και Μυτιλήνης και Έλληνες του εξωτερικού οι οποίοι δηλώνουν πως αν πειραχθεί ο Σταυρός.. θα έρθουν κατά χιλιάδες στην Ελλάδα και θα βουλιάξουν κυριολεκτικά με την παρουσία τους το νησί.






Όλα αυτά τα ευχάριστα τα μάθαμε από βίντεο που ανέβασε στο facebook (EΔΩ και ΕΔΩ), το κυρίως Υπεύθυνο άτομο όλης της επιχείρησης, και γράφουμε την λέξη υπεύθυνο με Υ κεφαλαίο γιατί την υπευθυνότητα, τον δυναμισμό, την αποφασιστικότητα συν όλα τα άλλα χαρίσματα που διέπουν αυτό το πατριωτόπουλο.. τον Λεωνίδα Βοριά, αν τα είχαν άλλα χίλια άτομα στην Ελλάδα, τότε η πατρίδα μας θα ήταν μια χώρα ηθικά καθαρή, ελεύθερη και δυνατή. 

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΛΕΩΝΙΔΑ! ΆΞΙΟΣ!!!



ΥΓ. Στη βάση του Σταυρού εικονίζεται δίπλα στην Γαλανόλευκη και ο Ταξιάρχης του Μανταμάδου.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΩΡΑ.....

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

4 σχόλια:

  1. ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΑΨΗΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ»! ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΙΑΤ ΣΤΟ DEREE!
    05/03/2019


    Παρά το κλίμα σταλινικής τρομοκρατίας που έχουν δημιουργήσει οι ελμέδες ινστρούχτορες του νεοταξίτη Κουτσούμπα, οι μαθητές της Σάμου ξεκίνησαν από σήμερα αποχή από τα μαθήματά τους, η οποία θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή.

    Αυτό αποφάσισαν σε γενική συνέλευσή τους οι γονείς των μαθητών του νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Βαθέος Σάμου, λόγω της έναρξης λειτουργίας «Δομής Υποστήριξης και Εκπαίδευσης Προσφύγων» (ΔΥΕΠ) με 14 «προσφυγόπουλα» στο συγκεκριμένο σχολικό κτίριο.

    Επιπλέον, γονείς και μαθητές θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 7 Μαρτίου έξω από το κτίριο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού, στην οποία καλούν όλους τους συλλόγους γονέων του νησιού.

    Να τα πάρει ο Πάιατ στο Deree, στο αμερικάνικο κολέγιο της Αγίας Παρασκευής (στο οποίο φοίτησε και η κόρη της Παπαρήγα…), όχι στα σχολεία των παιδιών μας!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΜΕΔΕΣ ΣΑΜΟΥ: ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΛΟΙΜΩΔΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ!
    05/03/2019


    Κάλεσμα για υποδοχή 14 «προσφυγόπουλων» στο σχολείο στο Βαθύ Σάμου, απηύθυναν οι κουκουέδες ινστρούχτορες της τοπικής ΕΛΜΕ, ενώ οι γονείς των Ελληνόπουλων αποφάσισαν να απέχουν τα παιδιά τους από σήμερα μέχρι την Παρασκευή, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

    Βέβαια, επειδή είναι πονηροί οι «βλάχοι», στο κάλεσμά τους διευκρινίζουν πως ΔΕΝ εγγυώνται αν τα παιδιά των Σαμιωτών κολλήσουν λοιμώδη νοσήματα από τα προφανώς μη εμβολιασμένα «προσφυγόπουλα»:

    «Σχετικά με τον κίνδυνο μετάδοσης λοιμωδών νοσημάτων από τα προσφυγόπουλα. Να ξεκαθαρίσουμε ότι θεωρούμε τον εαυτό μας αναρμόδιο για να απαντήσει σε ένα τέτοιο ερώτημα, όπως αναρμόδιοι είναι και αυτοί που επικαλούνται τέτοιους κινδύνους χωρίς κάποια επιστημονική τεκμηρίωση. Υπάρχουν αρμόδιοι φορείς (υγειονομικές υπηρεσίες, ιατρικός σύλλογος κλπ.) που έχουν χρέος σοβαρά και υπεύθυνα να αποφανθούν και να προτείνουν τα κατάλληλα μέτρα, ώστε να διασκεδαστούν οι τυχόν ανησυχίες που μπορεί να υπάρχουν σε κάποιους γονείς».

    Παίζουν με την υγεία των παιδιών μας, για να κερδίσουν τα εύσημα της αμερικανικής πρεσβείας, που προσπαθεί να επιβάλλει το πρόγραμμα βίαιης ενσωμάτωσης των «προσφύγων» στις κοινωνίες μας, αρχίζοντας από τα «προσφυγόπουλα» στα σχολεία των παιδιών μας, ενώ μπορούν να δημιουργηθούν ειδικοί χώροι μέσα στα hotspots για να «εκπαιδευτούν»! Αυτοί είναι οι κομμουνιστές!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντελώς άσχετα με το θέμα σχόλια δεν θα αναρτηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΦΩΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή