«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Τί ???????...... ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΤΑΚΑΗΚΕ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΟΣ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ... ????.... και δεν είναι τυχαίο που ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ, ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ ?????.....



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ»: ΞΕΚΙΝΗΣΕ H ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΧΙΟΥ - ΛΑΥΡΙΟΥ, ΜΕ ΤΡΙΑ (3) Τ Ο Υ Ρ Κ Ι Κ Α ΠΛΟΙΑ ΤΥΠΟΥ RO - RO !!! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΜΑΤΙ; ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ, Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ (ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΡΑΦΗΝΟΣ, ΛΑΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ) ΑΝΗΚΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΤΑΚΑΗΚΕ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΟΣ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ... Α, ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ, ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ...)


Α Π Ο Λ Υ Τ Η η επιβεβαίωσή μας λοιπόν, σάς είχαμε προαναγγείλει τα πάντα, από τον Ιούλιο και τον Οκτώβριο τού 2018, εδώ Κ Α Ι εδώ !!!
Είμασταν πολύ μπροστά ρε φίλε αναγνώστη. Κάνε «κλικ» εδώ.
Εν τω μεταξύ, για το θέμα, σχεδόν όλα τα... «μπατριωτικά» μπλόγκια, ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ...

Τον Σεπτέμβριο τού 2018, εδώ, γράφαμε
(ανάμεσα σε άλλα) τα εξής:


Πλάκα - πλάκα, φαντασία νά 'χης, βλέπεις σιγά - σιγά να συνδέονται η... Σμύρνη με την... Πάτρα και την... Ανκόνα τής Ιταλίας δικέ μου...
============================================
Σμύρνη - Χίος - Ραφήνα / Λαύριο - {Αττική Οδός / Προαστιακός Σιδηρόδρομος} - Ελευσίνα - Κόρινθος - {Ολυμπία Οδός} - Πάτρα - Ανκόνα…
Τουρκία... Ευρωπαίων Κεμαλιστών (μετά από τον διαμελισμό που τους οδηγεί ο ψυχοπαθής Ερντογάν...)
...και «Δρόμος τού Μεταξιού» δικέ μου... Κίνα...
Γουστάρει ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ «τρελλά», γι' αυτό και «πιάνει πρώτο τραπέζι πίστα» στην Ανατολική και τη Νότιο Αττική...


==========
Ξανά εδώ !
==========



 

Κλαίω και θρηνώ, για την Ελλάδα μας που παραδώσαμε, Α Μ Α Χ Η Τ Ι φίλοι μου…

Διηνέκης

 

πηγή

 

22 σχόλια:

  1. ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Ἡ ΝΔ ὑπέρ τῆς εἰσαγωγῆς τουρκικῆς γλώσσας στὰ σχολεῖα τῆς Θράκης! (ΒΙΝΤΕΟ)

    https://www.facebook.com/viadiplomacy/videos/256465175298372/

    http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2019/03/blog-post_61.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΡΑΒΔΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

    https://ethnikismos.net/2019/03/17/%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B3%CF%83%CE%B5%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CF%84-2/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοτζιάς: Ο Καμμένος ήξερε τα πάντα για την Συμφωνία των Πρεσπών

    http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kotzias-o-kammenos-hjere-ta-panta-gia-thn-sumfwnia-twn-prespwn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κώστα ξεκίνησα να διαβάζω για το βρώσιμο οξυζενέ και με αυτά τα απίστευτα που είδα μέχρι τώρα αναρωτιέμαι:

    Αν είναι τόσο αποτελεσματικό, γιατί δεν έχουν όλοι οι τακτικοί χρήστες απαλλαχθεί πλήρως από κρυολογήματα; Ή έχεις εσύ; Με άλλα μέσα πάντως εγώ κατάφερα να βγάλω 13 μήνες χωρίς καθόλου κρυολογήματα, μόνο το Φεβρουάριο κάτι άρπαξα. Θα έχει ενδιαφέρον τι μπορεί να επιτευχθεί αν προσθέσω και το οξυζενέ. Θέλεις να μας γράψεις ένα αρθράκι για το οξυζενέ;

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια βδομαδούλα κάθε χειμώνα, δεν είναι εύκολο να αποφύγεις μια ιωσούλα. Το ίδιο κι εγώ. Αλλά μόνο μία φορά. Όπως συνέβη και σε εσένα. Και δεν παίρνω τίποτε άλλο πια, απλά που και που κανένα χαπάκι D3 γιατί δεν κάνω το καλοκαίρι περισσότερα από 10-12 μπάνια, ενώ θα έπρεπε να κάνουμε τουλάχιστον 60.
      Όσα είπα στου Εργοδότη για το θέμα, είναι αρκετά από την πλευρά μου.
      Σε κανένα άλλο μπλογκ στην Ελλάδα, παρά μόνο εδώ (και στα σχόλια) θα μάθεις τα περισσότερα:
      http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/2010/02/blog-post_24.html

      Διαγραφή
  5. Θα παρακαλέσω τα σχόλιά σας να μην είναι σεντόνια. Άσχετα με την ανάρτηση τα ανωτέρω, τα κράτησα όμως, για να μην λέτε ότι τα πετάω ενώ είναι χρήσιμα για την πληροφόρηση του κόσμου.
    Απλά, κράτησα μόνο τις διευθύνσεις των αναρτήσεων.. και όποιος θέλει.. μπαίνει και διαβάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. Να δούμε αν θα εμφανιστεί κανείς να σχολιάσει στο θέμα της ανάρτησης..
      Γι αυτήν τουλάχιστον.. δεν θα αναρτήσω άπό εδώ και πέρα άλλα άσχετα.

      Διαγραφή
  7. Δύσκολο το θέμα...
    ...κι αβαβά…

    Κατανοώ... κατανοώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητοί φίλοι!

    Καλά λέω εγώ, πως η οικονομική κατάσταση κάποιου (ή μιάς εταιρείας) είναι ακτινογραφία του ποιού του.

    Εγχωρίως, πολύς λόγος γίνεται γιά "ανάπτυξη", "Ενωμένη Ευρώπη", "φιλίες", "συμμαχίες", "εκμετάλλευση κοιτασμάτων", κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ, αλλά...

    ...όλοι (συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών συντακτών) κάνουν το κορόϊδο, όσον αφορά τα μετοχολόγια με συμμετοχή τουρκαλάδων.

    Νά 'ταν μόνο το λιμάνι της Ραφήνας, ή ο Αστέρας Βουλιαγμένης... (Δεν γνωρίζω, αλλά υποψιάζομαι πως η πραγματικότητα της τουρκικής οικονομικής διεισδύσεως στην Ελλάδα έχει φτάσει σε τραγικά γιά μας ύψη.)

    Υγ: Όπως κάνουν το κορόϊδο καί γιά τη Ματσεντονίγια. Συλλαλητήρια, κακό, έτσι, αλλοιώς, αλλά κανείς "δεν θυμάται" πόσες ελληνικές εταιρείες μεταφέρθηκαν εκεί! Όπως κανείς "δεν θυμάται" τί έγινε με το "εμπάργκο" στα Σκόπια προ ετών... που η κυκλοφορία από νταλίκες προς καί από Σκόπια... πολλαπλασιάστηκε!!!
    Όθεν, η συμφωνιά Κοτζιά-Ζάεφ ήταν απλώς το κερασάκι στην σκατότουρτα. Σιγά μή στάξει η ουρά του ποντικού, που λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητε Διηνεκη, τα λες σωστα απο την εποχη που ο Μπαροζο μαζι με τον Βουδα (Θεε μου,τι Ελληνας) πετουσαν πανω απο την Πελοποννησο να δουν ποσο ωραια καιγεται. Δυνατο το σχεδιο του Deep State να διαμελισει την Ελλαδα εις τα εξ ων συνετεθη, αλλα δεν περιμεναν να νεκραναστηθει η Ρωσσια.

    Ωραιο το ονειρο Σμυρνη-Ραφηνα, αλλα απατηλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ Ahoy,

      ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ.
      ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΓΡΑΜΜΗ. ΟΧΙ ΘΑ...
      ΞΕΚΙΝΗΣΕ.

      ΜΕ ΠΛΟΙΑ ΤΥΠΟΥ RO-RO (ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΑ) ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ) ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΣΕΣΜΕ - ΧΙΟY - ΛΑΥΡΙΟY. ME ΔΥΟ ΠΛΟΙΑ ΗΔΗ (ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ). ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΠΙΣΗΣ AΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΣΕΣΜΕ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΟΣΟΝΟΥΠΩ...

      Διαγραφή
  10. Αβοήθητος στο έλεος των ισχυρότερων αισθάνεται κανείς διαβάζοντας Διηνέκη. Φως στο τούνελ πουθενά, μόνο το αναπόφευκτο τέλος. Το μαρτυρικό ίσως τέλος. Όλα στο μήκος κύματος της Αποκάλυψης, όπου και καλά ξέρουμε το μέλλον ότι θα νικήσει το καλό γι αυτό τα αφήνουμε όλα να πάρουν τον δρόμο τους, ΟΛΑ, ακόμα και αυτά που δεν συνδέονται με την Αποκάλυψη και μπορούν να συμμαζευτούν.

    Ή κάπως σαν τις γυναίκες που τρώνε ξύλο και ΔΕΝ αντεπιτίθενται με τα όποια μέσα έχουν στη διάθεσή τους (πχ βοήθεια από σόι, σκόνη ηρεμιστικού στο φαγητό σαν την αντικαβλωτική σκόνη που έριχναν στα πάλαι πότε κέντρα νεοσυλλέκτων στο στρατό) αλλά σχεδόν τους αρέσει το ξύλο. Μη σου πω το αισθάνονται και ανάμεσα στα πόδια τους μερικές. Χαστούκι και άναμμα. Ή την έχουν βρει με τον ρόλο της καλής κι αδικημένης νοικοκυράς και μάνας και το πολύ-πολύ να ξεχαρμανιάσουν το βράδυ με κρεβατομουρμούρα κι αυτό αν τις παίρνει και όσο. Σίγουρα θέλουμε να είμαστε κάτι σαν αυτές; Οι προτάσεις αντιμετώπισης που είναι; Ούτε ένα παραπληγικό συλλατήριο στον Τύρναβο στη σφηγκοφωλιά των SEEBRIG δεν έχω δει να προτείνει κανείς εκτός από μένα. Ούτε λίγη μπογιά ή γκραφίτι. Ή σκατομπαλόνια ή αυγά. Ή ότι περνάει από τα φίλτρα ενεργού άνθρακα των στολών χημικού πολέμου των αλβανορουμανοσκοπιανοβουλγαρικών κατοχικών δυνάμεων της ΝΤΠ - σίγουρα κάτι θα υπάρχει που δεν σταματιέται με ενεργό άνθρακα. Ή κάτι άλλο θεαματικό που δεν μπορούν να το αγνοήσουν τα ΜΜΕ ιδίως αν βουήξει ο τόπος εκτός Ελλάδας ή αν φαίνεται αρχικά ότι το κάνει ομάδα από δικούς τους και καλά ανεξαρτητοποιημένη. Πήξαμε στην καταγγελία. Δεν φτάνει. Ουκ Ελληνικόν το καταγγέλειν μόνον.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Γιώργο, αλλά δεν είδα κανέναν άλλον να διασταυρώνει τις πληροφορίες για τις "στη ζούλα" ενέργειές τους.. και να μάς πληροφορεί γι αυτές.
      Μόνο ο Διηνέκης το κάνει, χρόνια τώρα, ένας άνθρωπος μόνος του.

      Διαγραφή
    2. «Ουκ Ελληνικόν το καταγγέλειν μόνον»...

      Το άκουσα κι αυτό...

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχαχαχαχαχα

      από χθες θα παίζει κανένας ανάδρομος ερμής χαχαχαχα,
      όλοι την λένε σε όλους χαχαχα

      Διαγραφή
    4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ18 Μαρτίου, 2019 20:45

      Τί συμβαίνει ρε παιδιά;Τί έκανα εγώ το έρημο παιδί;😀👏👏😀😀!

      Διαγραφή
  11. Αγαπητε Διηνεκη, με βρηκες εν αγνοια των γεγονοτων τα οποια περιεγραψες και σ' ευχαριστω για την πληροφορηση.

    Ο φιλοξενος οικοδεσποτης ανοιγει πολλα και σημαντικα θεματα τα οποια ομως δεν προσφεροντε, σε μερικες περιπτωσεις, για ενδελεχη συζητηση απο ιστολογιου.

    Και παλι σ' ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλώ.
      Κάντε μια «βόλτα» κι από εδώ:
      http://esxatianasxesi.blogspot.com/2019/03/blog-post_11.html

      Διαγραφή
  12. Για να συμπληρώσουμε μερικά πραγματάκια...
    1. Το Μάτι, δεν κάηκε για την "καινούργια" μαρίνα που φέρνει ο Σπίρτζης, εν αγνοία των κατοίκων... Το θέμα είναι παλιό από το 2002 που το απεκάλυψε η εφημερίδα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, της οποίας ήμουν εκδότρια και κατέπεσε στο ΣτΕ.
    Θα έλεγα πως ήταν ακόμα πιο παλιό από το 1995...

    2. Το ΜΑΤΙ, το έκαψαν για να εκβιάσουν τους στρατιωτικούς να αποδεχθούν τη ΔΙΧΟΤΟΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ... το είπα "με τρόπο" σε πρόσφατη συνέντευξή μου https://attikanea.blogspot.com/2019/03/blog-post_188.html (δεν συνηθίζω να προβάλω το blog μου σε άλλους bloggers, ακόμα και σε φίλους όπως ο Κώστας, αλλά στο συγκεκριμένο θέμα, θα κάνω μια εξαίρεση, λόγω της σοβαρότητας του θέματος).

    3. Ο δήμαρχος Λαυρίου είναι πρώην ΠΑΣΟΚος και νυν ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ...

    Δυστυχώς, θα δούμε και θα ζήσουμε πολλά και φρικτά...
    Καλή δύναμη σε όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποσο μπροστα, ειμαι κι` εγω, που πρωτη, εβγαλα, την ειδηση! Τι συμπτωση! Φρυνη Γαζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή