«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

ΤΡΕΜΕΤΕ ΝΤΟΠΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ!




Οι επικυρίαρχοι, προαιώνιοι εχθροί της ελληνικής φυλής και της ανθρωπότητας γενικότερα.. θέλουν να αφανίσουν εμάς τους Έλληνες διά του σταδιακού εκτουρκισμού, που το ονομάζουν "ειρηνική συνύπαρξη".

Εξισλαμισμό επέλεξαν για όλη γενικώς την Δύση, εξισλαμισμό και εκτουρκισμό για τους Έλληνες που τόσο τους μισούν και τους φοβούνται. Δεν θέλουν πόλεμο γιατί θέλουν το "οικόπεδο" και τη "λίμνη" άθικτη.

Το 18ο αι. ήθελαν περιορισμό της Οθωμανικής επέκτασης, γι αυτό και βοήθησαν στη δημιουργία Ελληνικού Κράτους, ως κυματοθραύστη.

Μπορούσαν από τότε να διαλύσουν όλη την Τουρκία, αλλά χρειάζονταν έναν μπαμπούλα για εμάς, μην τυχόν και ξαναφτιάξουμε Αυτοκρατορία. Τον ενίσχυαν και συνεχίζουν να τον ενισχύουν αυτόν τον ψευτόμαγκα, αλλά ένας τρελλός σουλτάνος εμφανίστηκε, που θέλει νοτίως και δυτικά επεκτάσεις, νεο-Οθωμανικό πρώτο λόγο και στην Ανατολή. Τώρα όμως δεν τον χρειάζονται πια. Με την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και τον ενεργειακό έλεγχο, ως νέα λύση για την διαχείριση της Ανατολικής Μεσογείου, συμφέρει μια "τουρκελλάδα" σε κομματάκια, από τον Ευφράτη έως την Κέρκυρα και από την Αλβανία έως την Κρήτη.

Η θέληση όμως των ευρωπαϊκών λαών, καθώς και του αμερικανικού, για καθαρά αυτοκυρίαρχα Έθνη θα τους χαλάσει τη σούπα. Τα μαγειρέματά τους, επειδή περιέχουν ανταγωνισμό, θα οδηγήσουν στην ολική καταστροφή του μπαμπούλα τους με το όνομα Τουρκία.

Τότε.. θα ανοίξει ο δρόμος για να τους..... "τακτοποιήσουμε" και αυτούς, με τον τρόπο του Αλέξανδρου και του Ιουστινιανού.




ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου