«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!



Παιδική χορωδία στο Δίστομο «Μην παραχαράσσετε την ιστορία» 24/03/2019

 

15 σχόλια:

  1. Χρονια Πολλα στου απανταχου της γης ΕΛΛΗΝΕΣ και ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

    https://www.youtube.com/watch?v=RUauXpygIJE&ab_channel=TheMBCgr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1821 - ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ σήμερα θέλουν να εξαφανίσουν...!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=62nFhcaoPTs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά.
    Πάντως καλό είναι να αρχίσουμε να συνειδητοποιούμαι ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΚΛΑΒΩΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ , ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ "ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ" ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!

    Θα μπορούσε το παρακάτω άρθρο να τιτλοφορηθεί και ως :

    «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες».


    "Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019

    Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ
    Μετάφραση: Θεόδωρος Λάσκαρης

    Bannon, Salvini & Modrikamen


    Σε προηγούμενο άρθρο μας είχαμε αρχίσει να αναλύουμε τη φιγούρα του Steve Bannon και το πολιτικό δημιούργημα του, ‘The Movement’ (Το κίνημα), που αποτελεί το επίκεντρο αυτού που έχει μετονομαστεί από όλους τους αναλυτές ως ‘διεθνής κυριαρχισμός’ (sovranismo) και στον οποίο έχουν ήδη ενθουσιωδώς ενταχθεί τα λεγόμενα ‘λαϊκιστικά’ κινήματα και οι ηγέτες της μισής Ευρώπης, μεταξύ των

    οποίων στην Ιταλία ο Matteo Salvini και η Giorgia Meloni.

    Σήμερα θα προχωρήσουμε περισσότερο αναλυτικά στην έρευνά μας. Όπως υποστηρίξαμε στο προηγούμενο άρθρο, το ‘The Movement’, ιδρύθηκε επισήμως στις Βρυξέλες τον Ιανουάριο του 2017,

    στο γραφείο του Ιουδαίου δικηγόρου Mischaël Modrikamen, επικεφαλή του Λαϊκού Βελγικού Κόμματος και

    πρώην προέδρου της φιλελεύθερης Ισραηλιτικής Κοινότητας του Βελγίου.

    Το ‘The Movement’ έχει ως σκοπό να συντονίζει, να βοηθά και να χρηματοδοτεί όλα τα κόμματα και τα πολιτικά κινήματα της δυτικής, ευρω-αμερικανικής ζώνης που βρίσκονται κοντά στο κίνημα του ‘κυριαρχισμού’ και ‘λαϊκισμού’, που σήμερα βρίσκεται σε μεγάλη έξαρση.


    Σήμερα βρισκόμαστε έναντι δύο στρατηγικών που η μία δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την άλλη ή μία έχει ανάγκη την άλλη:

    Σόρος (κοσμοπολιτισμός-μεταναστευτισμός) από τη μία και

    Bannon ( ψευδό-συντηρητισμός, ψευδό-παράδοση) από την άλλη,

    η Σκύλλα και η Χάρυβδις και στη μέση όλοι εμείς.

    http://theodotus.blogspot.com/2019/03/blog-post_25.html#more

    Υ.Γ.
    Εννοείται πως η διαφωνία με επιχειρήματα είναι υγεία.

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια διαφωνία με επιχειρήματα...
      Ο "θεόδοτος" βάζει συχνά πολλές μακακίες! Μία είναι κι αυτή. Για να μην πω πως είναι ΥΠΟΠΤΗ.
      Έχω δει μέχρι και σχόλιο του ιστολογίου αυτού, σε ανάρτησή του, το οποίο ενστερνιζόταν την ινδοευρωπαϊκή ομοεθνία.
      Τώρα κάτι 50άρηδες και κάτι ασπρομάλληδες που γνωρίζω (ξέρουν αυτοί..), οι οποίοι το έχουν κάνει θεό το μπλογκ επειδή έχει την ταμπέλα "για μια δεξιά αναθεώρηση".. τί να πω...

      Διαγραφή
    2. Να πής πως όσοι δεν διαθέτουν το τριπλό φίλτρο (αληθές-ευχάριστο- χρήσιμο) δεν ξέρουν που πατούν και που πηγαίνουν.
      Χρόνια πολλά για την 25η Μαρτίου
      Astillais

      Διαγραφή
    3. Χρόνια Πολλά επίσης, αγαπητή Astillais,
      να είσαι καλά!

      Διαγραφή
    4. Φραστικό λάθος:
      "για μια δεξιά κοσμοθεώρηση"

      Διαγραφή

  4. Καλημέρα Κύριε Κώστα.
    Και ο εκνευρισμός υγεία είναι.

    Ο Θεός μας είναι Ένας και Τριαδικός, άρα αποκλείεται ,ειδικά εγώ, να κάνω θεό οποιονδήποτε άλλον. Το επεξηγώ όχι διότι δεν κατανοώ “το σχήμα λόγου” αλλά για να σας επισημάνω πως εφόσον συμφωνούμε σε Αυτό , Στον τριαδικό Θεό μας και άρα σε όσα από Αυτόν και τις Διδασκαλίες Του απορρέουν , οποιοσδήποτε άλλες επιμέρους διαφωνίες είναι υποχρεωτικό να υπάρχουν σε έλλογα όντα. Γιατί ανέφερα το διαφωνία με επιχειρήματα;
    Ακριβώς για τον παρακάτω λόγο.

    Κάπου βρήκα έναν ενδιαφέροντα ορισμός του έλλογου όντος:
    είναι το όν που έχει την ικανότητα, να παρατηρεί, να ερευνά, να αναλύει, να συνθέτει, να προβλέπει...

    Βέβαιο είναι πως είναι αδύνατον, όλοι μας , να έχουμε την δυνατότητα έρευνας σε οτιδήποτε διαβάζουμε. Όμως κάποιοι ίσως να είναι γνώστες του θέματος και άρα πανεύκολα να μπορούν να καταρρίψουν το συγκεκριμένο άρθρο.
    Πως αλλιώς θα μπορούν αυτό να το επιτύχουν αν όχι με επιχειρήματα;
    Πιστεύω ακράδαντα πως και εσείς θα το θέλατε διότι θα ενίσχυε την καλή και αγνή πρόθεση που μάλλον αποδίδετε σε όσους το άρθρο πιθανόν και εκ προθέσεως να συκοφαντεί(;)!

    Ξέρετε έχω πάψει προ πολλού να πιστεύω πως ο κόσμος είναι αγγελικά πλασμένος , οπότε το “ΥΠΟΠΤΟ” είναι πάντα υπό διερεύνηση.
    Όμως από την άλλη και η πολύ καχυποψία , στην αντίθετη από την δική μας άποψη , μάλλον μας έχει οδηγήσει όλους μας σε μια μοναχική πορεία και ως εκ τούτου βλέπουμε το φαινόμενο που και εσείς έχετε στιλιτεύσει.
    Το να βρισκόμαστε δηλαδή μέσα στο βάραθρο , να έχουμε σχεδόν αγγίξει τον πάτο του και ομόνοια πουθενά ! Ίσως να φταίει η πολύ ομοεθνία...
    Γιατί αυτό;
    Διότι ΔΕΝ μπορούμε να δεχθούμε πως ΔΕΝ είναι όλα όσα γράφει η λέει κάποιος σκοπίμως γραμμένα η ειπωμένα.
    Ίσως να μην γνωρίζει και να πρέπει να έχουμε την υπομονή να του εξηγήσουμε για να καταλάβει το λάθος του. Άλλοτε πάλι δεν θα το καταλάβει ποτέ!
    Αλλά εφόσον συμφωνούμε στα πολλά και ιδίως σε αυτό που είπα αρχικά , Στον Τριαδικό Θεό μας, ας αφήσουμε καλοπροαίρετα τον χρόνο να μας δείξει την αλήθεια!
    Την ΑΛΗΘΕΙΑ και όχι ποιος έχει δίκιο και ποιός άδικο.
    (Το να αναμένουμε να αποδειχθεί εάν έχουμε δίκιο εμπίπτει στον “ωμέγα γίγαντα” του εγωισμού που όλοι κρύβουμε μέσα μας και ξέρετε καλλίτερα από εμένα, λόγω τω επισκέψεων σας στο Στο Άγιο Όρος, πως αυτό είναι και το μέγα πρόβλημα της ΜΗ ΟΜΟΝΟΙΑΣ υμών των Ελλήνων!

    Ακριβώς επειδή έχω καταλάβει πως και εσείς και οι αναγνώστες του ιστολογίου σας αυτήν την αλήθεια αναζητούν για αυτό και έστειλα_ αναδημοσίευσα στον ιστότοπο σας το άρθρο από τον Θεόδοτο και όχι γιατί θεωρώ ως ΠΑΝΑΚΕΙΑ η θέσφατο τα άρθρα που δημοσιεύει και που ΔΕΝ είναι απαραίτητο να απηχούν εξολοκλήρου και τις απόψεις του ιστολογίου η του διαχειριστή.
    Πιστεύω πως σε αυτό συμφωνείτε!

    Όσο για την “ινδοευρωπαϊκή ομοεθνία” όπως σας είπα ούτε και εγώ συμφωνώ με όλα όσα γράφονται στον ιστότοπο ούτε και με τον συγκεκριμένο όρο.
    Είναι σαν λέμε Αφρικανοκινέζικη φυλή!

    Το θετικό είναι πως οι αντιρρήσεις προβάλλονται κυρίως με επιχειρήματα όπως συμβαίνει και στο παρακάτω άρθρο του συγκεκριμένου ιστοτόπου όπου γίνεται αναφορά στην Ινδοευρωπαϊκή φυλή!

    ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

    http://theodotus.blogspot.com/2013/07/blog-post_24.html

    (Σε ελάχιστα απο όσα γράφονται στο παραπάνω άρθρο η στα σχόλια συμφωνώ. Γενικά όμως ο ιστότοπος είναι ο μοναδικός που γνωρίζω που προσπαθεί να ξεμπερδέψει αυτά που επίτηδες μας έχουν “φυτέψει” μπερδεμένα στο μυαλό μας οι εξουσιαστές και για αυτό του αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια!)

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως εχω διαβασει κι εγω παλιοτερα, αρθρα του που ξεκαθαριζουν πραγματα, για καλο.
      Ομως, ο Διόδοτος ανοιχτα, εδω και ενα χρονο, ειναι υποστηριχτης του "The Movement". Ηταν φυσικο να αντιδρασω. Ουδένα άλλο εργαλειο που να αντιμαχεται αυτη την στιγμη, την σχεδιασμενη και εν ταχει οριστικη ισλαμοποιηση της Ευρωπης, δεν υπαρχει.

      Διαγραφή
    2. Εντωμεταξυ, το αρθρο αυτο του 2013 που μας προτεινατε, πρεσβευει συστρατευση με το γενικο δεξιο κινημα που αναπτυσσεται στην Ευρωπη, πραγμα που ειναι και παγεια θεση του ιστολογιου μας.
      Προς τί λοιπον σημερα η σκεπτικιστικη σταση κατα του σκεπτικιστικου/δεξιου κινηματος the movement;
      Παμε να βγαλουμε μονοι μας τα ματια μας;
      Στον Διοδοτο εχουμε απορριψει ως φαιδρη εως πονηρη την αποψη που προωθειται οτι και οι μεν και οι δε ειναι οψεις του ιδίου νομισματος, σκεπτικο που οδηγει τους λαους στην ηττοπαθεια και την αισθηση οτι ειναι ανισχυροι (πολλες δεκαδες εκατομμυρια ανθρωπων) απεναντυ σε μια ελιτ 150 οικογενειων, ψευδοπνευματωδών απατεωνων.

      Διαγραφή
    3. "ψευδοπνευματωδών δηθεν αριστερο-δημοκρατων απατεωνων" θα επρεπε να πω καλυτερα.

      Διαγραφή
    4. Σάς ευχαριστω που προτεινετε επισης την ανοιχτομυαλιά μεταξυ των αφυπνιστικων ιστολογιων και την αποφυγη διαφορων μορφων διχονοιας.
      Ομολογουμενως, πολυ δυσκολο ομως να υποκειται σε αδιαλλειπτο ελεγχο ο παρορμητισμος. Μονο που.. δεν ηταν εντελως δειγμα παρορμητισμου η αρχικη μου αντιδραση, ουτε προσπαθησα να αναδιπλωθω στα τελευταια μου σχολια.
      Πεστε με απλα καχυοπτο μεχρις αποδειξεως του εναντιου.

      Διαγραφή
    5. "καχυποπτο"
      (συγνωμη για τα λαθη και την ελλειψη τονισμου, ειναι λογω του οτι γραφω απο δυσχρηστο κινητο)

      Διαγραφή
  5. Όποιος αρνείται την δολοφονία των εγκεφαλικών κυττάρων του και κατ΄απέκτασιν των συνάψεων και συνειρμών ΠΡΕΠΕΙ να χρησιμοποιεί
    α.ρήματα π.χ. αντί του κάνω πράξη το πράττω, αντί του έδωσα χρήματα το πλήρωσα ή το ξόδεψα αντί του έπεσεν υπέρ πατρίδος το θυσιάστηκε ή δολοφονήθηκε ή απηγχονίσθη ή βασανίστηκε. Το έπεσεν δίνει την εντύπωσιν του ώριμου καρπού 'η του σκονταφτιάρη. Έτσι ο εγκέφαλος λειτουργεί αναλόγως δηλαδή άνευ του δέοντος αισθήματος.
    β. Καλό είναι να χρησιμοποιούμε το ρήμα στην θετική του μορφή και όχι με ΔΕΝ π.χ ΑΝΤΊ ΤΟΥ (ΑΝΤΙΓΡΆΦΩ ΑΠ΄ΤΟΝ Ανώνυμος27 Μαρτίου, 2019 12:38)

    "Διότι ΔΕΝ μπορούμε να δεχθούμε πως ΔΕΝ είναι όλα όσα γράφει η λέει κάποιος σκοπίμως γραμμένα η ειπωμένα."
    Γράφουμε διότι αδυνατούμε να δεχθούμε.
    Με το δεύτερο ΔΕΝ τα έμπλεξα . Θέλω επεξήγηση. Δηλαδή τι εννοεί με άλλα λόγια ο παραπάνω σχολιαστής;

    Ένας εισέτι λόγος που ΠΡΕΠΕΙ να χρησιμοποιούμε την θετική μορφή των ρημάτων είναι πως όποιος θέλει να αλλοιώση το κείμενο βρίσκεται σε δυσχερή θέση , ενώ με την χρήσιν του ΔΕΝ του είναι εύκολο αφού απαλείφοντας το ΔΕΝ αλλάζει παντελώς το νόημα.
    Πολλοί πέφτουμε στην σχετική λούμπα και ξαναΠΡΕΠΕΙ να αυτοελεγχόμαστε επ΄αγαθώ δικό μας και των γύρω μας.
    Σεντόνι χωρίς μαξιλαροθήκες γίνεται; ε δεν γίνεται
    Μαξιλαροθήκη λοιπόν
    Αντιγράφω:


    Κάπου βρήκα έναν ενδιαφέροντα ορισμός του έλλογου όντος:
    είναι το όν που έχει την ικανότητα, να παρατηρεί, να ερευνά, να αναλύει, να συνθέτει, να προβλέπει..."
    Αυτές τις ικανότητες τις έχει σχεδόν όλο το ΖΩΙΚΟ και το ΦΥΤΙΚΟ βασίλειο άρα είναι έλλογο. Ναι;

    Ευχαριστώ
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. “Διότι ΔΕΝ μπορούμε να δεχθούμε πως ΔΕΝ είναι όλα...

      ΔΕΝ μπορούμε να δεχθούμε
      (λόγω καχυποψίας)

      πως ΔΕΝ είναι όλα*

      (κάποια* μπορεί και να είναι , κάποια* όχι.
      Αρα ΔΕΝ είναι όλα.
      Εμείς όμως λόγον του ότι καήκαμε στον χυλό και φυσάμε και την γιαούρτι, ΔΕΝ μπορούμε αυτό να το δεχθούμε και αποφασίζουμε πως,
      ΟΛΑ όσα γράφει είναι κακοπροαίρετα και ύποπτα.).

      *άρθρα η απλά τα όσα κάποιος λέει η γράφει

      Επομένως εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως είναι προτιμότερο να κάνουμε μια προσπάθεια να προσεγγίσουμε θετικά όσα γράφει κάποιος και εάν βρούμε σφάλματα σε όσα γράφει να του τα επισημάνουμε.
      Μπορεί να κάνει λάθος και να διορθωθεί
      Μπορεί και να κάνουμε εμείς λάθος
      Μπορεί όμως απλά το λάθος του να είναι εσκεμμένο.
      Σε αυτόν ότι και να πείς η απάντηση τους είναι
      (μια και μιλάμε για πολιτική)

      ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ

      Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

      Υ.Γ.
      Σε μια πρόταση μου πήγα να γράψω ..."ΔΕΝ",
      αλλα λαμβάνοντας υπόψη μου τα γραφόμενα σου το απέφυγα.
      Βλέπεις;
      Δεν χρειάζεται να είμαστε καχύποπτοι σε όλα όσα γράφει κάποιος.
      Εγω αυτήν σου την επισήμανση δεν την εξέλαβα προσβλητικά, κάποιος άλλος πιο καχύποπτος όμως , λόγω κάποιας άλλης σας διαφωνίας σε άλλη συζήτηση, θα την εκλάμβανε ως προσβολή και τότε αν και μπορεί να συμφωνείται στην ουσία να χαθεί η πολυπόθητη ΟΜΟΝΟΙΑ για ανούσια πράγματα!

      Τελικά έχεις δίκιο γίνεται και αλλιώς, χωρίς αρνητικά μόρια και είναι και καλλίτερα.
      Ευχαριστώ.


      Ο Ανθρωπος είναι έλλογο ον και άρα χρειάζεται να ερευνά, να αναλύει, να συνθέτει ΚΑΙ έπειτα εάν έχει βάσιμες αντιρρήσεις να τις εκφράζει.

      Ξέρεις , δεν τα πάω και πολύ καλά με τα ...φυτά!
      Ξέρεις ποίους λέγαμε ...φυτά;
      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή