«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΤΥΡΑΝΝΩΝ ΜΑΣ

..κι όμως...
Παντού διαχέεται ένα κλίμα ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές δεν θα βρει ούτε την ψήφο του» κ.α. που θεωρούμε ότι δεν απεικονίζουν σωστά την πραγματικότητα.
Έχετε υπ' όψη, ότι στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν βρει στέγη όλοι οι ...«πονεμένοι» - για να μην γράψουμε την λέξη που μας έρχεται στο νου κι έχουμε άλλα... - της ελληνικής κοινωνίας και οι οποίοι χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερο φανατισμό αφού με αυτόν στην εξουσία είδαν ...προκοπή...
Ομοφυλόφιλοι, αμφιφιλόφιλοι, παιδεραστές, υπερασπιστές της απελευθέρωσης των ναρκωτικών, οικολόγοι που δεν φύτεψαν ούτε δέντρο, φιλόζωοι που απεγχθάνονται τους ανθρώπους, τάχα μου "διεθνιστές" που ο διεθνισμός τους εξαντλείται στον διεθνικότητα των ΜΚΟ από τις οποίες τα αρπάζουν, αντίχριστοι φιλομουσουλμάνοι, ανθέλληνες κ.α. όλοι αυτοί κι άλλοι τόσο έχουν μαζευτεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Το ποσοστό όλων αυτών δεν το γνωρίζουμε ακριβώς αλλά σίγουρα καθιστά μια μαγιά που θα βοηθήσει τον ΣΥΡΙΖΑ να μην καταβαραθρωθεί όπως ακριβώς νομίζουμε.
Σημείωση Διόδοτου: Πριν συνεχίσετε το ενδιαφέρον αυτό άρθρο ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ, να προσθέσουμε στις ανωτέρω κατηγορίες ψηφοφόρων ΣΥΡΙΖΑ.. και τις ήδη εκατοντάδες χιλιάδες Ασιατών, Αφρικανών, Αλβανών, ρομά κ.ά.. που θα πάνε να ψηφίσουν την στιγμή που πολλοί "έξυπνοι" από εμάς διαδίδουν ότι θα απέχουν. 


Υπάρχει όμως μια άλλη παράμετρος που αυτό το ποσοστό θα το αυξήσει ή θα το μειώσει δραματικά, σε σχέση με τα ποσοστά των υπόλοιπων κομμάτων κι αυτό είναι η δική μας συμμετοχή στις εκλογές. Μπορεί να μην υπάρχουν τα κόμματα που μπορούν να εκφράσουν τον καθένα, αλλά στις επόμενες εκλογές, βάση των προηγουμένων, θεωρούμε ότι η συμμετοχή μας κρίνεται κάτι παραπάνω από αναγκαία. Αναγκαία ώστε αυτό το ποσοστό των «πονεμένων» ΣΥΡΙΖΑίων να εκμηδενιστεί, όσο περισσότερο γίνεται!
 
«Και τι να ψηφίσουμε; Τον Κούλη; Την άλλη πλευρά του νομίσματος;» θα ρωτούσε κανείς εύστοχα.
 
Σίγουρα, μη ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΚΙΝΑΛ αυτό από μόνο του, δεν μπορεί να αλλάξει τα πράγματα αφού και τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα θεωρούμε ότι ανήκουν όλα στο ίδιο «αφεντικό». Θεωρούμε ότι στόχος - αν μπορεί να υπάρξει στόχος στην παρακμή που βιώνουμε - είναι να ανακατευτεί η τράπουλα όσο περισσότερο γίνεται και να μπουν στο κοινοβούλιο όσο περισσότερα κόμματα. Όχι ότι υπάρχει καμιά σοβαρή ελπίδα να αλλάξει κάτι δραματικά. Απλά, αυτός που θα ασκεί την εξουσία να είναι όσο το δυνατόν ανίσχυρος γίνεται για να μην μπορεί να ισοπεδώνει σαν οδοστρωτήρας άλλο τον ελληνικό λαό.
 
Δεν τρέφουμε αυταπάτες και γνωρίζουμε ότι «εάν οι εκλογές άλλαζαν τα πράγματα θα τις είχαν καταργήσει» που είπε και κάποιος εύστοχα. Όμως παρ' όλα αυτά, θεωρούμε ότι η συμμετοχή μας στις επόμενες εκλογές μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική ενώ η αποχή μας ενισχύει τους κομματικούς - και όχι μόνο - δυνάστες μας! Γι' αυτό πιστεύουμε ότι εκλογές θα γίνουν τον Μάιο, μαζί με τις άλλες της αυτοδιοίκησης και των ευρωεκλογών ώστε η μαφία που μας κυβερνάει πότε με τον ΣΥΡΙΖΑ, πότε με τη ΝΔ, πότε με το ΚΙΝΑΛ και τους ΑΝΕΛ, να επιδιώξει να επιτύχει όσο το δυνατό μεγαλύτερη αποχή ώστε τα δικά τους ποσοστά, βάση της σχετικότητας του συνόλου των ψήφων, να ανεβούν όσο το δυνατό περισσότερο. Ποια γιαγιά υποβασταζόμενη μπορεί να αντέξει μια ψηφοφορία που μπορεί να κρατήσει μισή ή και μια ώρα;
 
Γι' αυτό λοιπόν, στις επόμενες εκλογές συμμετέχουμε όλοι!
 
Η αποχή μας ενισχύει τα σχετικά ποσοστά των κομμάτων που καταδυναστεύουν τον ελληνικό λαό! 
 
Σε κάθε περίπτωση, τα πράγματα θα αλλάξουν όταν 'ρθει το πλήρωμα του χρόνου κι αυτό πιστεύουμε πως θα πλησιάσει όσο εμείς ωριμάζουμε σαν λαός και μειώνουμε την δύναμη των τυράννων μας!


25 σχόλια:

  1. σκληρη μαχη δινετε "μεγαλε"..Την τελικη σας μαχη..
    Να προσελθει ο λαος να νομιμοποιησει οποιον απο τους δειναστες!!???
    Και τα πραγματα θα αλληξουν οταν ερθει το "Πληρωμα" του χρονου,αφου ωριμασουμε?
    ΜΑΛΛΟΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕς ΡΕ ΦΙΛΕ!! ΣΑΠΙΣΑΜΕ ΔΕΝ ΩΡΙΜΑΣΑΜΕ ΑΠΛΩς!
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

    ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΩΡΑ
    ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://esxatianasxesi.blogspot.com/2019/02/05-5-6-10-12.html

      Εμεις και ετσι θεωρουμε οτι θα τα κανουμε πουτανα, αντι να πανε τα λαθρο να ψηφισουν αντι για μας, τους αγιους τους, τσιπρα και κουλη.

      Διαγραφή
    2. Και μην ξεχνας οτι με 50% αποχη το 2015 κανατε πρωθυπουργο καποιον που το πραγματικο του ποσοστο ηταν 16%.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμε,αν απέχεις από τα κοινά,τότε δεν δικαιούσαι να παραπονιέσαι για το κατάντημα μας,γιατί απλούστατα έβαλες και εσύ το χέρι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Τους μη μετεχοντας των κοινων ηγουμεθα ουκ απραγμονας αλλ'αχρείους" (Περικλεους 'Επιταφιος')

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και το όλα πουτάνα που λέει ο παραπάνω συμμετοχή στα κοινά είναι. Είναι μια ευκαιρία τώρα που οι δήμοι νοθεύουν μαζικά τις εκλογές, δηλαδή είναι ξεκάθαρο πια ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με τον κοινοβουλευτισμό. Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει για νίκη. Ή συμμετοχή σε συγκυβέρνηση. Αυτό δεν μπορείς να το σταματήσεις ψηφίζοντας.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΙΚΟΣ-ΒΟΛΟΣ06 Μαρτίου, 2019 14:06

      ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΣΟΥ ΕΣΥ, ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ, ΑΦΓΑΝΟ, ΑΛΒΑΝΟ, ΚΟΝΓΚΟΛΕΖΟ ΚΤΛ. ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ! ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ... ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ! ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΥΦΑΝΤΗ, ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΛΑΘΡΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ! ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΟΡΠΙΣΟΥΝ ΣΕ 15 ΚΟΜΜΑΤΑ, ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ ΕΚΕΙ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ............

      Διαγραφή
    2. Είναι μια ευκαιρία τώρα είπαμε. Για επανάσταση, όχι για αποχή. Αν δεν αναγνωρίζει μία κρίσιμη μάζα τις νοθευμένες εκλογές τότε αιτιολογείται νομικά η παρεμπόδιση των εκλογών με όλα τα μέσα σύμφωνα με το άρθρο 120 του Συντάγματος. Αν πάλι δεν γίνει στάση τότε πας και ψηφίζεις μικρά κόμματα και νικά ο Τσίπρας λόγω αλβανών και λάθρο και με ένα χεράκι από εβραιο-σίνγκιουλαρ ή "κυβερνά" μαζί με Κούλη και άλλους. Γι αυτό καθυστερεί τις εκλογές μέχρι τον Οκτώβριο το καθεστώς ώστε να εγγραφούν όσο το δυνατόν περισσότερα λάθρο στους καταλόγους.

      Το "κυβερνά" σε εισαγωγικά γιατί αποφάσεις δεν μπορεί να πάρει κανείς υπουργός, σε κάθε υπουργείο υπάρχει μία επιτροπή που κάνει κουμάντο και δεν αγγίζεται με τίποτα ενώ οι νόμοι έρχονται πακέτο από Βρυξέλλες και εφαρμόζονται αλλιώς έχουμε λαθρο-εξέγερση και εισβολή από ΝΑΤΟ.

      Πάει το σύστημα που ήξερες. Άγριο το ξύπνημα και θα το αρνηθείς γιατί η αλήθεια δεν αντέχεται. Κυβέρνηση από πατριώτες ίσον εισβολή.

      Γιώργος

      Διαγραφή
  5. ψηφησετε δεν ψηφησετε ο κυβος εχει πεσει στα υπογεια σιωνιστικων σπηλαιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας πράξει κατά Συνείδηση&Κριτική Σκέψη/Αναζήτηση ο καθένας/καθεμία-Τουλάχιστον να Αναζητήσει το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ όλων όσων ζητάνε την Ψήφο των Πολιτών στις επικείμενες Εκλογές,όποιο απόκομμα/Σχηματισμός είναι στο Άρμα της Παγκοσμιοποιήσης/Νέας Εποχής απλά Μακρυά...όποιος Φορέας/Ομάδα είναι ενάντια στα συστήματα της Παγκοσμιοποιήσης προτιμητέο νομίζω-είναι μια αρχή στην Σκέψη.Κατά τα άλλα σαφώς κ ισχύει το Σύνθημα της Φωτο...ότι θα ήταν Παράνομες αν αλλάζαν πραγματικά κάτι...το μόνο που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη κ προχωράει με Ταχύτατους ρυθμούς!! είναι η Αντικατάσταση των Γηγενών.Πλεόν ΔΕΝ είναι Ζήτημα Ιδεολογίας αλλά Εθνικού Ρεαλισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το παρακάτω κείμενο-Φυλλάδιο βρίσκεται σε ΚΕΠ του 6ου Διαμερίσματος που στεγάζεται στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης κ όποιος κατάλαβε-κατάλαβε.

    ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ....

    Το μεσημέρι της Παρασκευής 1η Φεβρουαρίου,έκανε την εμφάνισή του στην γειτονιά της Κυψέλης ο περιφερόμενος Φασιστοθίασος της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον Ηλ.Κασιδιάρη.Με πρόσχημα την Φασιστοσύναξη των Ιμίων του περασμένου Σαββάτου και με το βλέμμα εμφανώς στραμμένο στις επερχόμενες Δημοτικές(και όχι μόνο)Εκλογές,20 Ασπόνδυλα με τον Αρχηγό τους,πέταξαν το Ρατσιστικό,Εθνικιστικό,Σεξιστικό τους Δηλητήριο σε κάποιους κεντρικούς δρόμους της περιοχής μας ενώ κινήθηκαν και μέσα στην Λαϊκή Αγορά η οποία εκείνη την ημέρα γίνεται στην Άνω Κυψέλη.

    Με εξαίρεση κάποιους λίγους(και γνωστούς)Φασιστοκατοίκους και Επαγγελματίες της Λαϊκής Αγοράς,ο κόσμος της Γειτονιάς μας δεν ανταποκρίθηκε στο πέρασμα του Φασιστικού οχετού.Αντίθετα συντρόφισσες που έτυχε να τους συναντήσουν,έπραξαν το Αυτονόητο,αποδοκίμασαν αυθόρμητα+εντόνα την παρουσία τους.Οι νεοναζί επιχείρησαν να τους επιτεθούν λεκτικά κ σωματικά προσπαθώντας να τις τρομοκρατήσουν αλλα τα ασπόνδυλα έφυγαν άρον-άρον απο την πλατεία,αφού πρώτα πήραν τις απαντήσεις που χρειαζόντουσαν απο τις συντρόφισσες.

    Το ίδιο βράδυ,έγινε πορεία 50Ατόμων στους δρόμους της γειτονιάς μας ως μια άμεση αντανακλαστική απάντηση στην παρουσία τους στην Κυψέλη.Αναρχικές&Αναρχικοί,Αντιφασίστες&Αντιφασίστριες,γείτονες&γειτόνισσες βρεθήκαμε στην πλατεία Κυψέλης,καθαρίσαμε την περιοχή μας απο τον ναζιστικό οχετό του.Με συνθήματα,σπρέυ κ τρικάκια κάναμε κατανοητό για άλλη μια φορά ότι στις γειτονιές μας είναι ανεπιθύμητοι οι κάθε λογής Φασίστες+επίδοξοι τοπικοί άρχοντες κάθε κομματικής απόχωρωσης.

    Σε μια πολυπολιτισμική γειτονιά σαν την Κυψέλη,ο ρατσισμός μόνο σαν σκουπίδι μπορεί να πλανιέται.Οι Ρητορικές μίσους περί εθνικής υπεροχής και ανθρώπων β'κατηγορίας οφείλουν και πρέπει να έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την λογική της συνύπαρξης Μεταναστών+ντόπιων κατοίκων της περιοχής μας με σεβασμό στην διαφορετικότητα& την Ελευθερία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    Σε μια εποχή,οπού η ακροδεξιά ρητορική παγκοσμίως,είτε σαν κυρίαρχη Αφήγηση με έντονα εθνικιστικά χαραχτηριστικά,είτε μέσα απο διακριτούς κομματικούς κ κοινωνικούς σχηματισμούς,παρουσιάζει ανοδική τάση,με τα κηρύγματα μίσους να βρίσκουν πατήματα στη συντηρικοποιήση των κοινωνιών,η ζωή των καταπιεσμένων ή εκμεταλλευόμενων ολοένα και εξαθλιώνεται.

    Μέσα σε ένα παγκόσμιο τοπίο,που κυριαρχούν οι στρατιωτικές&οικονομικές Παρεμβάσεις και η Όξυνση των ενδοκυρίαρχων ανταγωνισμών(πχ. η κυριαρχία του ελληνικού κράτους στα Βαλκάνια),οι εθνικιστικές και Φασιστικές Κορώνες αποτελούν την συνέχιση της κρατικής καταστολής,έναν παρακρατικό μηχανισμό,που ενεργοποιείται κάθε φορά,που πρέπει να αντιμετωπιστούν αυτοί που περισσεύουν και αυτοί που αγωνίζονται,να διαχυθεί ο φόβος και η μισσαλοδοξία,να θαμπώσει ολότελα το γυαλί των ταξικών+κοινωνικών αγώνων.

    Απο τη μια πλευρά βρίσκονται οι από τα κάτω,που αγωνίζονται για τα δικαιώματα και την διατήρηση των κεκτημένων τους(κίτρινα γιλέκα,διατήρηση 8ωρού στην Αυστρία)κ ακόμα παραπέρα για την συνολική κατάργηση του εκμεταλλευτικού συστήματος,και απο την άλλη ο απόπατος της κοινωνίας,είτε με ξεκάθαρο Φασιστικό πρόσωπο κ ανάλογες πρακτικές,είτε καμουφλαρισμένος ως ένα ακόμα κομμάτι του Δημοκρατικού τόξου,καταδικάζοντας όποιες αντιδράσεις αναδύονται.Ο ρόλος του είναι ξεκάθαρος,τα συμφέροντα του συντάσσονται με αυτούς που εξασφαλίζουν την ύπαρξη&επιβίωση του,είναι το μαντρόσκυλο του κεφαλαίου+του κράτους.

    Η Εμφάνιση υποψηφίων του είδους τους με προεκλογική εκστρατεία ρατσιστικού οχετού αναμεμειγμένη με γελοίες υποσχέσεις,προτεραιότητα ελλήνων στις ουρές κ.α,δεν ξαφνιάζει κανένα.Οι Δημοτικές&περιφερειακές εκλογές στα μάτια του ψηφοφόρου έχουν ένα πιο ήπιο χαραχτήρα,συχνά και μη πολιτικά χρωματισμένο.Οι αυτοδιοικητικοί "άρχοντες"-αχυράνθρωποι,κάθε απόχρωσης&ταμπέλας,παρόλο που προβάλλουν ως κίνητρο το καλό της πόλης και το συμφέρον των πολιτών,είναι προφανές πως το μόνο που καλούνται και μπορούν να διεκπεραιώσουν είναι το πρακτικό κομμάτι <> ζητημάτων.Με τρόπο που,αφενός καθροίζεται απο τις στοχεύσεις των πολιτικών σχηματισμών στους οποίους ανήκουν και ανάλογα κομπρεμί με μερίδα των αφεντικών,και αφετέρου,κινείται εντός προκαθορισμένων πλαισίων(Νόμοι του κράτους). Για μας είναι ξεκάθαρο πως ο μόνος λόγος που έχει νόημα+προοπτική να ακούγεται στους δρόμους της γειτονιάς μας είναι αυτός της Αυτοοργάνωσης κ της αλληλεγγύης,του χτισίματος κοινοτήτων αγώνα ντόπιων κ μεταναστών.

    ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.ΚΥΨΕΛΗ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    Συνέλευση Αναρχικών Κομμουνιστών απο τις γειτονιές του Γκύζη κ της Κυψέλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά.. σε αυτή την περιοχή έχουμε να ρίξουμε πολύ ξεβρώμισμα επίσης... 🙂

      Διαγραφή
    2. ΝΙΚΟΣ-ΒΟΛΟΣ07 Μαρτίου, 2019 00:28

      Α ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ, ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΚΑΝΕΣ.....

      Διαγραφή
    3. Οι συγκεκριμένες συλλογικότητες/ομάδες ατόμων Δρούν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ανεξέλεγκτα διότι γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι ΔΕΝ θα τους ενοχλήσει κανείς-είναι κράτος εν κράτει...Οι κάτοικοι των Ευρύτερων περιοχών που αναφέρουν είναι ΔΕΣΜΙΟΙ μιας Κομματικό-ιδεολογικής Προπαγάνδας-εκφοβισμού-Τρομοκρατίας απο όλα αυτά τα μεταλλαγμένα-λοβοτόμημένα...έχουν ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ τον Πολυπολιτισμό/Πολυφυλετικότητα με τα συνεπακόλουθά τους...σαν κάτι απόλυτα "Φυσιολογικό-Αυτονόητο"...Χωρίς να έχουν ερωτηθεί ΠΟΤΕ οι κάτοικοι επί αυτών των ζητημάτων...ο Σταλινοφασισμός με τις διάφορες Συλλογικότητες/ομάδες Ατόμων καλά κρατεί...μέσα σε Δημόσια Υπηρεσία που υποτίθεται "αντιπροσωπεύει" το Κράτος (Σταλινόφασιστικό) ελεύθερα κάνουν ότι θέλουν..

      Διαγραφή
  9. H σωστη συνταγη ειναι αυτη του Διηνεκη. Καταληγει στο φιλοσοφημενο "... Αλλα που..." Επειδη ομως τα πραγματα εχουν χτυπησει τοιχο, ολα θα γινουν πουτανα. Και για εναν επι πλεον λογo θα γινουν πουτανα, διοτι οπως λενε και ¨οι φιλοι αγγλοσαξωνες" there are many ways to skin a cat.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αναρωτιέμαι σύμφωνα με το υπάρχον εκλογικό σύστημα τα μικρά ποσοστά κάτω του 3% δεν πάνε στα μεγάλα κόμματα; Και ψηφίζοντας μικρά κόμματα γενικά και ειδικά - που τα πιότερα από αυτά είναι δούρειοι ίπποι - θα μπορέσουμε να τα φτάσουμε άνω του 3%; Φυσικά προϋπόθεση για όλα αυτά να μην υπάρξει νοθεία κλπ κλπ.
    Φυσικά συμφωνώ με το άρθρο ότι χρειάζεται να ψηφίσουμε όλοι οι Ελληνες από το να αποφασίσουν οι λαθροβρωμιάρηδες κλπ γύφτοι αντί για εμάς. Αλλά αποφασίζουμε όντως εμείς για την πατρίδα μας ψηφίζοντας; Ή το καλύτερο είναι ένα ποσοστό αποχής επιπέδου 70% και άνω που τους τσακίζει και όχι γιατί δεν θα βγάλουν ότι θέλουν αλλά γιατί δεν θα ξέρουν τι συμβαίνει και τι παίζεται με τους Έλληνες; Και πότε θα τους σκάσει αυτό που λέτε όλοι παραπάνω "όλα πουτάνα";
    Θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος σε όλα αυτά, γιατί ειλικρινά δεν ξεύρω τι μου γίνεται. ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε 06 Μαρτίου, 2019 22:45, ρωτάς:

      «Ή το καλύτερο είναι ένα ποσοστό αποχής επιπέδου 70% και άνω που τους τσακίζει και όχι γιατί δεν θα βγάλουν ότι θέλουν αλλά γιατί δεν θα ξέρουν τι συμβαίνει και τι παίζεται με τους Έλληνες»;

      Σε ρωτώ κι εγώ τώρα:

      Δηλαδή, άμα μπουν (ας πούμε) 15 κόμματα στην (β)ουλή, θα ξέρουν το τι τους γίνεται;

      Αλλά και το 3% να μην φτάσουν κάποια κομματίδια, ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΑΣ! Ας πάρουν 0,7%, 1%, 1,5%, 2,2%, 2,98% (όπως κάποτε, ο τότε κωλοσυνασπισμός…)

      Βάλε 12 - 15 κόμματα μέσα στο χαμαιτυπείο, δώσε και σ' άλλα 15 κομματίδια από... 1% κι άσ' τους όλους να κουρεύονται...

      ΧΟΝΤΡΟ ΓΛΕΝΤΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Σε κανέναν δεν θα πω το ποιο κομματίδιο να πάη να ψηφίση. Ας ψηφίσουν ΟΛΟΙ ό,τι νά 'ναι. Ό,τι τους έρθη… Στ' @ρχίδι@ μας...

      Κατόπιν, καθίστε κι απολαύστε το απέραντο κωλοχανείο που θά 'χη δημιουργηθή. Ούτε «ντου» α λα Μπιτάκου, ούτε μολότωφ, ούτε δακρυγόνα, ούτε καρακώλια, ούτε τού κώλου τους τα εννιάμερα...

      Σενάριο:
      ΝουΔούλα 20%
      Χρυσή Αυγή 15%
      ΣΥΡΙΖΑ 10%
      Μπατσόκ 4%
      Λεβεντομαλάκας 4%
      ΚΚΕ 4%
      Καραγκιοζοφέρης 3%
      Τοξόπουλος 3%
      Γαρουφαήλος 2%
      ΚΚΕ (μ-λ) 1%
      Μ-Λ ΚΚΕ 1%
      ΑΝΤΑΡ-CIA 3%
      Κωνσταντοπούλαινα 3,5%
      Λαφαζαναίοι 3,5%
      Αϋφαντήδες 1,5%
      Καποδίστριες 1,5%
      Κατακαημμένοι 0,8%
      Πουστάρες / Λεσβίες / Αμφί 5%

      ΓΛΕΝΤΙΑ σού λέω... ΓΛΕΝΤΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ξέχασα και τους Σωρρακωσταιναίους…
      Βάλε 4% κι από δαύτους...
      ΚΟΛΑΣΗ...

      Διαγραφή
    3. Σε ευχαριστώ για την απάντηση θα το διαδώσω και ας πράξει καθείς κατά συνείδηση Ελληνική! ΔΠ

      Διαγραφή

  11. @Ανώνυμος06 Μαρτίου, 2019 18:58

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
    Αυτή είναι η αριστερά!
    Kαι πολλοί αρκετοί πατριώτες = αριστεροί της Γαλλικής επανάστασης, προσπαθούν να την αθωώσoυν ονομάζοντας την ψευδοαριστερά, φασιστερά, δήθεν αριστερά , αριστερά που εφαρμόζει δεξιά πολιτική και λοιπά φαιδρά!
    Ετσι ακριβώς τους χαρακτηρίζει και ο μπελόπουλος_αναλυστ, ψευτοαρσιτερούς, φασιστερούς, ναζιστερούς, ακροδεξιούς!
    Τους οποίους αναληταράδες όταν τους χλευάζαμε ως αριστερούς που δεν ξέρουν τι τους γίνεται πέρα από στείρα οικονομικά , οι πατριώτες μας ονόμαζαν φασίστες και άρα κακούς και τους "αναλυταράδες" ως καλούς!
    Τώρα που τα βρήκαν μπροστά τους, ο εγωϊσμός τους ( η κάτι τις άλλο ΠΑΣΟΚΙΚΟ μεγκάλο;;;;;;), δεν τους αφήνει να ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ και να ζητήσουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ συγγνώμες από όλους τους Ελληνες και να εξαφανιστούν από προσώπου γής παραδεχόμενοι την ανεπάρκεια τους!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ψηφίστε μικρά κόμματα. Μήπως από αυτήν την λογική οι μόνοι που ευνοούνται είναι οι μεγάλοι;
    Γιατί;
    Όταν ένας κυνηγός θελήσει να κυνηγήσει π.χ. αγριογούρουνα τι σκάγια θα πρέπει να προμηθευτεί;
    Ερώτημα θέτω.

    Διαλέξτε ένα από τα πολλά παρακάτω κόμματα και ρίξτε …το βόλι σας.
    Ειλικρινά πείτε μου τι θα κερδίσουμε ψηφίζοντας ΟΛΟΙ οι Ελληνες διάφορα από τα παρακάτω κόμματα.
    “Στην Ελλάδα των μνημονίων ιδρύθηκαν πάνω από 60 νέα κόμματα”
    http://www.kathimerini.gr/904118/article/epikairothta/politikh/sthn-ellada-twn-mnhmoniwn-idry8hkan-panw-apo-60-nea-kommata

    Οι βολεμένοι κρατικοί υπάλληλοι (όχι όλοι) , προδότες Ελληνόφωνοι και οι αλλοδαποί θα ψηφίζουν συντεταγμένα τα κόμματα που θα τους ευνοούν για να διατηρήσουν τις αργομησθίες τους μέσω της αναδιανομής , ήτοι αριστερά κομμουνιστικά κόμματα και οι υπόλοιποι Ελληνες θα ψηφίζουμε διάφορα μικρά κόμματα που δεν είναι στο κοινοβούλιο από την ανωτέρω λίστα!
    Αυτό δεν λέτε;
    Διότι όσα είναι εντός του κοινοβουλίου , έχουν το ίδιο αφεντικό και άρα σύμφωνα με το άρθρο πρέπει να τα αποφύγουμε.(Αλήθεια μπορεί όποιος αυτό το επικαλείται, πως έχουν το ίδιο αφεντικό να το αποδείξει;)

    Το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με μικρά η μεγάλα κόμματα, ούτε με τους πολιτικούς που τα στελεχώνουν ΑΛΛΑ με την πολιτικΗ τους.
    ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ
    Την ιδεολογία τους.

    Ο κΥνοβουλευτισμός τρέφεται από αυτήν την λογική που υπερασπίζονται ΟΛΑ τα συστημικά παπαγαλάκια! Διαλέξτε λένε ένα μικρό κόμμα!
    Ανεξάρτητα από την ιδεολογία του; Ωραία επιλέγω
    Ανταρσία.
    ΛΑΕ.
    Πλεύση.
    Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο.
    Αρδην .
    Σπίθα.
    Οικολόγοι πράσινοι.
    Οικολόγοι κόκκινοι.

    Πρωτείνω ένα τέστ Κύριε Κώστα. Γράψτε ένα άρθρο προτρέποντας μας να ψηφίσουμε κάποια από τα παρακάτω μικρά κόμματα να δούμε τις αντιδράσεις. Όχι από τους υποψιασμένους αναγνώστες σας , αλλά από όλους τους Ελληνες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό!
    Στην συντριπτική πλειονότητα τους , τι πιστεύεται πως θα έλεγαν εάν τους πρωτείνατε να ψηφίσουν τα παρακάτω μικρά κόμματα;

    Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδος
    Nέος Αγωνιστής
    ΔΗΚΚΙ
    Οικοσοσιαλιστές Ελλάδας
    AKOA Η Ανανεωτική Κομμουνιστική και Οικολογική Αριστερά
    •ΚΕΔΑ Κίνηση για την Ενότητα Δράσης της Αριστεράς
    Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
    Αντικαπιταλιστική
    Πολιτική Ομάδα
    Ενωση Δημοκρατικού Κέντρου
    Ενωτική Κίνηση
    Κίνηση Ενεργοί Πολίτες
    Ροζα
    Κόκκινο
    Σύνδεσμος Πολιτών Ρήγας
    Ριζοσπάστες Οικολόγοι
    Ανένταχτοι Αριστεροί
    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    Υ.Γ.1
    ΑΡΙΣΤΟ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΑΡΘΡΟ.
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑ ΜΑΣ.

    Το καινούργιο που κυκλοφορεί από τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης και αναπαραγάγουν τα φιλελεφτ παπαγαλάκια που μας ταϊζουν και σανό είναι:
    Διαλέξτε από τα ψηφοδέλτια , εννοείται τα δημοκρατικά- συνταγματικά , τους καλλίτερους. Βλέπετε πως απαλλάσσουν τον αρχηγό τους; Δεν φταίει αυτός που βάζει μέσα την πλέμπα , φταίει ο λαός που δεν ψηφίζει τους καλούς! Στις δημοκρατίες πάντα ο λαός πρέπει να φταίει! Ποτέ αυτοί που κυβερνούν!!!

    Υ.Γ.2
    Βλέπετε το λένε ξεκάθαρα αλλά δεν θέλουμε να το καταλάβουμε. Ολοι εφαρμόζουμε την ίδια “δημοκρατική” (= κομμουνιστική) πολιτική. Εσείς επιλέξτε όποιον σας αρέσει για να την εφαρμόσει καλλίτερα. Μέχρι εκεί σας επιτρέπεται. Μέχρι την επιλογή του γενικού γραμματέα του κομμουνιστικού κόμματος που θα παριστάνει την κυβέρνηση.Παραπέρα απαγορεύεται!

    Υ.Γ.3
    Πρόβλεψη.
    ΝΟΥΔΟΥ-ΠΑΣΟΚ(1)-ΠΑΣΟΚ(2)=ΣΥΡΙΖΑ = ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Oποιος περιμένει να αλλάξει η κατάσταση με τις εκλογές ή είναι ηλίθιος ή είναι δειλός.
    Δεν θα αλλάξει τίποτα με τις εκλογές. Ολοι αυτοί που ασχολούνται με την πολιτική πρέπει να φύγουν.
    Και να φύγουν ΟΧΙ με εκλογές. Μόνο έτσι θα ακυρωθούν όλα. Αλλά δυστυχώς ο καθένας μας δεν θέλει να καταλάβει αυτό που πρέπει να κάνει. Θα εξαφανιστούμε από φυλή. Η Ελλάδα θα γίνει τόπος με μαυροκαφετί κατοίκους που δεν θα έχουν Ελληνικό DNA. Αυτό φέρνει η δειλία μαζί με την ηλιθιότητα.
    Κρίμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ίδιο πιστεύουμε όλοι εδώ μέσα.
      Δεν περιμένουμε να αλλάξη η κατάσταση με τις εκλογές.
      Κωλοχανείο θέλουμε να τις κάνουμε τις εκλογές, χωρίς να τρώμε καρκινογόνα χημικά από τους σκατόμπατσους στη μάπα. Απλά.
      «Όλοι αυτοί που ασχολούνται με την πολιτική πρέπει να φύγουν».
      Το ίδιο πιστεύουμε όλοι εδώ μέσα.

      Το ποιοι θα τους αντικαταστήσουν είναι το θέμα. Αυτούς αναζητούμε.
      Γνωρίζουμε μερικούς.

      Ψάχνουμε κι άλλους. Δεν είναι μόνον μέσα από το Ελλαδικό κράτος. Ψάχνουμε Έλληνες από όλη την Ομογένεια.

      Μέχρι να τους βρούμε όλους (και όλες) πρέπει να ξεβρακώσουμε «τσιτσίδι» όλους τους αλήτες και τις αλήτισσες των τελευταίων 50 ετών.

      ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΣ ΛΕΩ!!! Με δράση έξυπνη. Όχι με... αποχή στον καναπέ...

      Χέστηκαν οι πολιτικάντηδες για την αποχή...

      Διαγραφή