«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

ΑΓΑΠΑΜΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ (βίντεο)






Η φωτο και το βίντεο βρίσκονται στον λογαριασμό twitter του Απόστολου Κρητικόπουλου, εδώ.

Έφαγε κάποιο κράξιμο από πολλούς γιατί η κοπέλα της φωτό είναι αυστριακό μοντέλο  ,
αλλά πόσο όμως διαφέρει από το παρακάτω;..


...και σίγουρα δεν είχαν καμία σχέση οι αρχαίες Ελληνίδες με το παρακάτω εύρημα, που θέλησαν κάποιοι να μάς πείσουν ότι είναι αντιπροσωπευτικό, ενώ παρενέβη και γνώμη ειδικών που κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για νέα με ασθένεια.

5 σχόλια:

  1. Θα πρωτιμούσα την Ελληνίδα ΜΑΝΑ ντυμένη!

    Ανεξάρτητα απο το πως είναι η Ελληνίδα , αυτά τα μοντέλα μας πάσαραν στίς οθόνες μας και

    ΜΑΣ ΘΑΜΠΩΣΑΝ!


    Εάν αυτή η είδηση αληθεύει είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
    Η απευθείας ανάθεση έργου είναι πιο δύσκολη απο αυτόν τον ...διαγωνισμό!

    20.000.000 ευρω

    Για όποιον δεν τα πάει καλά με τα μηδενικά

    ΕΙΚΟΣΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ


    «Έργο» προϋπολογισμού 20.000.000 ευρώ (!) προκηρύσσεται την Παρασκευή 08/03/2019 πρίν από τριήμερο και λήγει την Τρίτη 12/03/2019 ...μετά το τριήμερο!!!

    ΕΞΟΧΑ, ΕΞΟΧΑ!
    ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ...»

    https://odysseiatv.blogspot.com/2019/03/blog-post_539.html#more

    Τι φταίει;

    Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ φίλε , που νόμισες πως την εφηύραν και την προωθούν οι κομμουνιστές του τόξου , για να παίρνει το φτωχαδάκι ο προλετάριος τα διακόσια ευρώ!!!

    Καταλάβατε τώρα γιατί σκίζονται να πιάσουν την φοροδιαφυγή;;;;

    Καταλάβατε τώρα γιατί ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ο κούλης ο νουδούλης , θα καταστήσει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ την χρήση πλαστικού χρήματος σε ποσοστό 70%*,
    φτάνοντας αργά και σταθερά στην πλήρη κατάργηση
    των μετρητών, στόχο που έχει ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ στο συνέδριο
    του το ΚΚΕ!!!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    Υ.Γ.
    Το έχει εξαγγείλει!!!
    Απίστευτο και όμως αληθινό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το απίστευτο και όμως αληθινό , πάει στον αστερίσκο.
    Στον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ Κούλη τον νουδούλη!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφη η κοπέλα, αλλά μη ελληνική οστεδομή προσώπου: μύτη (χονδροειδής, γαλλική), μάτια (μικρά,λυκομορφικά), ζυγωματικά και πηγούνι ψιλογουρουνίζουν, χεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρχαίο Ελληνικό κάλλος-η κοπέλα είναι εξαιρετικά εμφανίσιμη=αυτό το Αρχαιοελληνικό Πρότυπο Ομορφιάς/Γοητείας είναι κάτι απαράμιλλο!!! μπορεί να μην είναι Αρχαία ή έστω Σύγχρονη Γηγενής Ελληνίδα όμως αυτό το Παρουσιαστικό λάμπει-είναι Φωτογενής-ΦΩΣ-ΦΩΣ "Εισπράττει" την Αίγλη&το κύρος μιας χαμένης Ελληνικής Πολιτιστικής/Πολιτισμικής διαδρομής ως Ιέρεια-Εκτυφλωτικό λευκό...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ζητώ χίλια συγνώμη, αλλά έγινε ένα λάθος από χαλασμένο ποντίκι και σβήστηκε και η διόρθωση και το τελευταίο σας σχόλιο, το οποίο ευτυχώς είχα προλάβει να διαβάσω και ήταν ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. Στενοχωρήθηκα πολύ γι αυτή μου την απροσεξία, αν το είχατε γράψει πρώτα σε word document, που το εύχομαι, ξαναστείλτε το. Διαφορετικά είστε αναγκασμένος/η να το ξανασυντάξετε.

    Και πάλι συγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή