«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Όλγα Γεροβασίλη: «Όποιος αντιδρά από το διαδίκτυο κατά της κυβέρνησης διαπράττει αδίκημα - Σας παρακολουθούμε όλους!»

... τώρα σκιάχτηκα!!
..η θεία Όλγα ξέρει...




Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη μίλησε για τις «προληπτικές» προσαγωγές πολιτών στα Γιαννιτσά αποκαλύπτοντας ότι οι αρχές παρακολουθούν τη συμπεριφορά πολιτών στο διαδίκτυο, σημειώνοντας πως αν κάποιος οργανώνει «παράνομες» διαδικασίες μέσω αυτού, τότε πρόκειται για πράξη βίας!

Πρωτοφανείς δηλώσεις που πλέον κτυπούν στον «πυρήνα» της ελεύθερης σκέψης των πολιτών αλλά και στην όποια δυνατότητα αντίδρασης τους έχει απομείνει σε αυτά που αποφασίζουν για αυτούς χωρίς αυτούς.
Σύμφωνα με την ίδια «πολλές απ' τις προληπτικές προσαγωγές που έχουν γίνει σε διάφορα γεγονότα τους τελευταίους μήνες κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα οι προσαγωγές έχουν ονοματεπώνυμα και οι ίδιοι ξέρουν γιατί. Και ξέρουν τι ετοιμαζόταν να κάνουν, αυτό είναι μέρος της δουλειάς».

Αποκαλύπτοντας ότι προληπτικές προσαγωγές γίνονται μέσα από παρακολουθήσεις πολιτών χωρίς να διευκρινίζει αν αυτό γίνεται μέσω Facebook - όπως συνέβη με τον σχηματισμό δικογραφιών για τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας - ή μέσω άλλων social media, η κυρία Γεροβασίλη είπε ότι «δεν μιλάω για τους συγκεκριμένους ανθρώπους κατ' ανάγκην διότι ο καθένας μπορεί να ισχυρίζεται ότι ήταν περαστικός αλλά όταν ο συγκεκριμένος, κάποιος, έχει ήδη βγει στο διαδίκτυο και έχει υποκινήσει πράξη βίας, έχει συμπεριφερθεί με αντίστοιχους τρόπους, κάποιος έχει βγει στο διαδίκτυο και λέει οργανωθείτε εκεί και φέρτε και τα αντίστοιχα για να κάνουμε αυτό, είναι πράξη βίας».

Συνεχίζοντας η κυρία Γεροβασίλη είπε ότι «έχουν γίνει πάρα πολλές δικογραφίες τους τελευταίους μήνες, οι οποίες είναι σε εξέλιξη, και συνεχίζονται και σήμερα και είναι ένας τρόπος για να αντιμετωπιστούν οι πράξεις βίας από τη δημοκρατία».
Κατά την ίδια «η προληπτική προσαγωγή είναι θεμιτό μέσο σε περιπτώσεις που ενδείκνυται να γίνει για να προλάβεις τα χειρότερα» αν και, όπως είπε, «κάπου μπορεί να ήταν υπερβάλλων ζήλος, κάπου μπορεί να ήταν λάθος».

Ερωτηθείσα ειδικά για την προσαγωγή ενός πατέρα στα Γιαννιτσά μπροστά στο παιδί του και παρά τις μαρτυρίες που υπάρχουν, η Όλγα Γεροβασίλη απάντησε ότι «μπορεί να έγινε κι αυτό και να είναι λάθος και θα το πω κι εγώ λάθος».




Δείτε την απάντηση της κυρίας Γεροβασίλη:



34 σχόλια:

  1. Αστέρια οι όλγες (με μικρό "ο") στην παρακολούθηση, Διηνέκη!
    🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ07 Μαρτίου, 2019 14:29

    Μήπως θέλει η ολγίτσα(Με μικρό ο)να βάλουμε και στα σπίτια μας σαν ραγιάδες καλοί.κυβερνοοθόνες κατά τα πρότυπα του Όργουελ;Μήπως αντί για Ελλάδα να λεγόμαστε Ωκεανία ή Ανατολασία;Μήπως INGSOC είναι το σωστότερο;Να φοράμε τα ίδια ρούχα και να τρώμε το ίδιο φαγητό;Πάμε λοιπόν σε αστυνομία σκέψης;Τα παιδιά μας να μπούνε στο υπουργείο κατασκοπίας;Ότι και να κάνουν δεν γλυτώνουν την λαϊκή οργή και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα γλυτώσουν το αίμα.Χοντρές λαιμαριές στους λαιμούς τους περιμένουν.Και άν ό λαός λειτουργήσει με εθνικά αντανακλαστικά και τους στείλει στον αγύριστο στις επερχόμενες εκλογές και ψηφίσει μικρά κόμματα,ίσως και να γλυτώσουμε απ'την νέα τυραννία που'ρχεται και λέγεται νουδούλα.Ελπίζω Ό λαός να ψηφίσει κόμματα που δεν έχουν τέτοιες,δεν υποστηρίζουν τεκτονισμό,άλλες αιρέσεις και γενικά πορεύονται με Χριστόν και Ελλάδα.Όσο για τους γιαλαντζί αριστερούς,τα κάδρα με τον Βελουχιώτη πού'χουν στα υπουργικά τους γραφεία,ΝΑ τα ξεκρεμάσουν γιατί πλέον δεν πείθουν.Και όπως λένε κάτι παλιοί κομμουνιστές,"έκλασε ο Βελουχιώτης και βγήκανε αυτοί".Όσο για την μουρλοβασίλη,όπως έλεγε και ο Πρέκας στο ΟΧΙ,στην μάχη των οχυρών"ελάτε να τα πάρετε".Εγώ λέω,"ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΑΣΕΤΕ".Άν θέλετε να δημιουργήσετε ήρωες και μάρτυρες,εδώ είμαστε.Μάς τα πήρατε όλα,εσείς κι'όμοιοί σας,τώρα αρχίστε να μας φοβάστε.Αίμα ζητάτε από'μάς;Θα χυθεί όμως και το δικό σας και μα δούμε ποιός αποκοτάει να πάει παραπέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Όσο για τους γιαλαντζί αριστερούς,τα κάδρα με τον Βελουχιώτη πού'χουν στα υπουργικά τους γραφεία,ΝΑ τα ξεκρεμάσουν γιατί πλέον δεν πείθουν"

      Εσείς είστε αυτός που δεν πείθετε , προσπαθώντας να αθωώσετε την αριστερά και τον αιμασταγή δολοφόνο των Ελλήνων @@@@@@ κλάρα!

      Αρκετά!
      Και λυπάμαι που υπάρχουν ακόμα Ελληνες Χριστιανοί ορθόδοξοι που δεν ομολογούν την Αλήθεια περί της αριστεράς που οι ίδιοι γνωρίζουν καλλίτερα από τον καθέναν μας.
      Το γιατί το κάνουν μόνον οι ίδιοι το γνωρίζουν...

      Μου θυμίζετε τους νεοφιλελε ,που το παίζουν και ειδήμονες περί των οικονομικών , οι οποίοι σε λιμπεραλιστικούς = κομμουνιστικούς καπιταλ ιστικούς ιστότοπους , σχολιάζουν και "τραγουδούν" πως οι συριζαίοι φασιστεροί ψευδοαριστεροί (προσέξτε τους χαρακτηρισμούς των κρυπτοΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ) εφαρμόζουν ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΉ!!!
      Κατάλαβες η όχι τι κάνουν;
      Ότι είναι δεξιό είναι κακό!!!
      Εάν ήταν αριστεροί ,δεν θα τα έκαναν αυτά τα τραγικά και ολέθρια, σφάλματα!
      Ως καλοί , αριστεροί , που τους θέλει η παγκόσμια τραπεζιτική κομμουνιστική προπαγάνδα να τους παρουσιάσει, αποκλείεται να πρόδιδαν το έθνος τους ξεπουλώντας το!!!
      Ποίοι αυτοί που ΔΕΝ πιστεύουν στο έθνος!!!

      Και εσείς και πάρα πολλοί άλλοι, Ελληνες Χριστιανοί ορθόδοξοι και άρα εξ'ορισμού δεξιοί , πέφτετε στην προπαγάνδα που έχουν στήσει οι δημοσιοκάφροι αριστεροί που τα παίρνουν από τους τραπεζίτες τους οποίους ...μάχονται!
      Οσοι δεν τα παίρνουν είναι οι πάμπολλοι χρήσιμοι ηλίθιοι κατά μάρξ, που παρασύρουν και άλλους αφελείς αγαθούς αμόρφωτους συμπατριώτες μας στον όλεθρο!
      Κρίμα!
      Ειλικρινά κρίμα γιατί δεν υπάρχουν πια άλλα περιθώρια για αβρότητες και άρα ξεσπαθώστε ελεύθερα ...
      Καλό θα μας κάνει!

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ.

      Υ.Γ.
      ΣΥΓΓΝΏΜΗ για το επιθετικόν ύφος προς τον ανώνυμο , αλλά δέστε άρθρα που διακινούν και ίσως να δικαιολογήστε την αγανάκτηση μου.

      "Οι ιδρυτές και χρηματοδότες της Ε.Ε. ήταν Ναζί. Τι δεν κ α τ α λ α β α ί ν ε ι ς ;;; (Γιά ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ αναγνώστες!)"

      https://odysseiatv.blogspot.com/2019/03/blog-post_36.html?showComment=1551957799761#c4746901559126469416

      Πρίν βιαστείτε να με κακοχαρακτηρίσετε , σας λέω πως εκτιμώ αφάνταστα την προσπάθεια αφύπνισης που πραγματοποιεί η οδύσεια τιβι , αλλά , διαβάστε τα σχόλια και κρίνετε!

      Διαγραφή
    2. Το ονειρο της ογλιτσας να ηγειται της μεραρχιας Εξαρχειων στο Συνταγμα. Στο 4.30 του βιντεο.

      https://www.youtube.com/watch?v=wQJ2-eKbiEM&ab_channel=FILMSCH%C3%84TZEAUSK%C3%96LN-VOMRHEIN-WELTFILMERBE

      Διαγραφή
    3. Προς σχολιαστήν "ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ"

      Θα αφαιρεθεί το σχόλιό σας εάν δεν ζητήσετε συγνώμη από τον ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ για την φράση "Εσείς είστε αυτός που δεν πείθετε , προσπαθώντας να αθωώσετε την αριστερά και τον αιμασταγή δολοφόνο των Ελλήνων @@@@@@ κλάρα!"

      Δεδομένου ότι γνωρίζω καλά ότι έχετε πέσει εντελώς έξω, σάς επισημαίνω:
      Δεν μπορείτε να βάζετε ταμπέλα σε κάποιον επειδή δεν έχει αντιληφθεί, όπως κι οι περισσότεροι Έλληνες, ότι περίτεχνα έχουν οι αριστεροί οδηγήσει τον κόσμο να χρησιμοποιεί ορολογία που εξυπηρετεί εκείνους..

      Αντί να κατηγορήσετε έπρεπε να ξανακάνετε επεξήγηση του φαινομένου.
      Ας την κάνω μια φορά λοιπόν, κι εγώ, σύντομα:

      ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ". ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΏΣΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ή "ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ" (κατα Μίκη) ΚΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΝΟΉΘΕΙ ΟΤΙ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ, ΚΙ ΟΧΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ/ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ". ΑΡΑ.. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ/ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΑΡΑ.. ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ (ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ) ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ (ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ), ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ.

      Σωστα;.. Νομίζω συνεννοηθήκαμε τώρα. Μην τα λέμε και τα ξαναλέμε...

      Διαγραφή
    4. Συνεπώς..
      οι εκφράσεις "γιαλαντζί/μαϊμού αριστεροί", "σταλινοφασίστες", "φασίστες" κλπ.. είναι λάθος εκφράσεις για τους συριζαίους, δίνουν άλλοθι και σε αυτούς τους αριστερούς που κυβερνάνε (και δεν είναι ψευτο-αριστεροί) και σε όσους του σιναφιού περιμένουν να κυβερνήσουν. Στην πραγματικότητα και οι μεν και οι δε ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ είναι, και ο Κομμουνισμός ειναι αντίχριστος και ανθελληνικός.-

      Διαγραφή
  3. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΡΜΠΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΛΗΔΕΣ: ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ ΟΥΤΕ ΧΙΛΙΟΣΤΟ!
    07/03/2019


    Άμεση και σαφέστατη ήταν η απάντηση του εθνικού κυβερνήτη της Ουγγαρίας, Βίκτωρος Ορμπάν, στο τελεσίγραφο που του έστειλαν οι «Κούληδες» (11 ψοφοδεξιά κόμματα κι η Νουδούλα 12), να αλλάξει τις πατριωτικές θέσεις του (κυρίως αυτές κατά του διεθνούς τοκογλύφου Σόρος και της λαθρομετανάστευσης…) γιατί αλλιώς θα τον αποβάλουν από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ).

    Στο θρασύτατο τελεσίγραφο απάντησε ο Ορμπάν δια του εκπροσώπου της κυβέρνησής του, Ζόλταν Κόβατς, η δε απάντηση ήταν απολύτως συνεπής με τις αρχές του:

    «Ακούμε προσεκτικά τις άλλες απόψεις, περιλαμβανομένης εκείνης του Βέμπερ. Αλλά υπάρχει κάτι που είναι πιο σημαντικό από την κομματική πειθαρχία και αυτό είναι η υπεράσπιση των ευρωπαϊκών χριστιανικών αρχών και το σταμάτημα της μετανάστευσης. Δεν μπορούμε να υποχωρήσουμε σε αυτό».

    Εύγε του Ορμπάν – ντροπή στους Κούληδες!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που είναι κάτι κρυφοαριστερές χρήσιμες ηλίθιες που παρότρυναν τους σχολιαστές να γράφουν με το ονοματεπώνυμο τους;
    Ούτε αυτό το καταλαβαίνατε γιατί το έλεγε;
    Τελικά σε αυτήν τη χώρα είναι καλλίτερα να μην μιλάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αργά ή γρήγορα θα αναγκαστείτε να περάσετε στο darknet πολλοί, θέμα χρόνου είναι. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι προετοιμασμένος ο Διόδοτος για αυτό. Backup έχεις; Να σε μεταφέρουμε σε αποκεντρωμένο χώρο αν χρειαστεί. Πάει να πει όπου δεν μπορούν να σε μπλοκάρουν και νομίζω δυσκολεύει πολύ και η συλλογή στοιχείων και προφίλ για τους αναγνώστες σου, τι διαβάζουν και πόση ώρα.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τούς έχω απλά γραμμένους Γιώργο, εκεί που κατάλαβες, αλλά και η Google τούς έχει γραμμένους και δεν τους κάνει την χάρη να μπλοκάρει κανέναν πελάτη της.
      Κι αυτός που θα τελειώσει πρώτος θα είναι όλοι αυτοί οι αλήτες από τον Μάϊο και μετά.
      Ούτε συλλογή στοιχείων μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε για το ανώνυμο αναγνωστικό κοινό και τους σχολιαστές.
      Όλα αυτά τα πολιτικά καθίκια που έχουμε θέλουν χοντρό μέσο για να προβούν σε εντοπισμούς και προσωπικά στοιχεία χρηστών.

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ08 Μαρτίου, 2019 07:27

      ΓΙΩΡΓΟ,ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΑΓΑΝΤΑ,ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.ΤΕΡΜΑ Η ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ.ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΞΥΛΟ,ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ.ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ.

      Διαγραφή
  6. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ07 Μαρτίου, 2019 23:12

    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 19:45.ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙ ΤΡΟΠΟΝ ΤΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ,ΑΛΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΣΑΝ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ;ΑΝ ΟΧΙ,ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ,ΑΝ ΝΑΙ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΥΦΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΑΓΩΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ,ΕΙΣΤΕ Ό ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΤΑΡΑΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ,ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ,ΚΕΝΤΡΩΑ,ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ.ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ.ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΑΠΟΛΗΞΕΙΣ,ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ.ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΗ.ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΓΩΜΑΡΑ."ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΑΣ Ή ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ".ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΦΙΛΟΣ,ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΣ.ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΦΗΝΩ ΣΕ ΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΙ'ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ.ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΗ.ΑΠΟ ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΛΕΜΑΩ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΕΝΟΡΙΑ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.ΧΡΙΣΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ. ΥΓ.ΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΘΙΞΑ ΚΑΠΟΙΟΝ,ΕΔΩΣΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ,ΕΔΩΣΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ.ΠΑΡΤΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΥΦΑΚΙΑ.ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ,ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗ ΝΑ ΜΕ ΠΑΨΕΙ.ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ,ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΕΓΩ.Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ. ΥΠΟΓΡΑΦΗ:ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ.ΕΠΩΝΥΜΟΣ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ!!! Υπάρχουν ακόμα Έλληνες που διαχωρίζουν τον Ελληνικό λαό χρησιμοποιώντας κόμματα; Υπάρχουν ακόμα Έλληνες που βαθιά μέσα στην σπηλιά χρησιμοποιούν τα κόμματα για να διαιρέσουν; ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Κρίμα! ΔΠ

      Διαγραφή
  7. Οι Γάλλοι συνεχίζουν τον αγώνα τους γιά να πάρουν πίσω την πατρίδα τους. Ο Μακρόν και το γαλλικό κράτος χρησιμοποιούν εξαιρετική βία. Οι μπάτσοι έχουν χάσει κάθε αίσθηση του μέτρου. Πολλοί γάλλοι πολίτες έχουν χάσει τη ζωή τους και άλλοι από ένα μάτι, από ένα χέρι ή έχουν τραυμαιστεί θανάσιμα. Εδώ στη δύσμοιρη τούτη χώρα ο 'Ελληνας συνεχίζει της ψ@λής του τον χαβά. Συνεχίζουν και τον γ@μούν από όλες τις τρύπες, τον φτωχοποιούν μέχρι θανάτου, του ροκανίζουν και του αφαιρούν κομμάτια της πατρίδας του και αντί να κατέβει στους δρόμους να δώσει στους μπολσεβίκους αρουραίους ένα γερό μάθημα, κάθεται και σκέφτεται γιά το πως και το αν.

    Κίτρινα γιλέκα. Πάρτε εδώ ένα δείγμα γιά το πως αγωνίζονται οι άνθρωποι που πιστεύουν στην Ελευθερία χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες... Προσωπικά η παρακάτω ανάρτηση με συγκλόνισε. Εμείς ως λαός είμαστε ένα μηδενικό!

    https://www.tribune.gr/world/news/article/559162/sygklonizoyn-oi-diadilotes-ton-kitrinon-gilekon-poy-akrotiriastikan-apo-tin-astynomia-vinteo.html

    Ιωάννης(Aq)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κασιδιάρης: “Στη φυλακή Τσίπρας, Δούρου και Τόσκας για το Μάτι!” ΒΙΝΤΕΟ

    https://youtu.be/ePOfSK3QTVQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Προς σχολιαστήν "ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ"

    Θα αφαιρεθεί το σχόλιό σας εάν δεν ζητήσετε συγνώμη από τον ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ για την φράση "Εσείς είστε αυτός που δεν πείθετε , προσπαθώντας να αθωώσετε την αριστερά και τον αιμασταγή δολοφόνο των Ελλήνων @@@@@@ κλάρα!""

    ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
    ΕΦΟΣΟΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ
    ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
    ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΩ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ.

    ΕΥΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.
    ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ08 Μαρτίου, 2019 12:35

    ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΤΟΧΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν το λες για μένα δεν ισχύει φίλε, δεν με στενοχώρησες ποτέ. Εγώ είμαι αυτός που μου ξεφεύγουν πικρόχολες κουβέντες και μπορεί να στενοχώρησα άτομα που δεν αξίζουν τέτοια μεταχείριση και μετά το μετανοιώνω.

      Γιώργος

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ09 Μαρτίου, 2019 20:02

      ΝΑΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΕ ΑΝ ΣΕ ΠΙΚΡΑΝΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΗ,ΓΙΑ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ,ΟΝΤΩΣ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟ.ΦΕΡΘΗΚΑ ΕΓΩΙΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

      Διαγραφή
  11. Έχουν χάσει το παιχνίδι με τους Έλληνες οι βρωμιάρηδες και απειλούν ανοιχτά πλέον. Ή κάτι ειπώθηκε στο διαδίκτυο που δεν άρεσε καθόλου στους αλλοδαπούς που μας κυβερνούν και στα αφεντικά τους, κάτι που αφυπνίζει άλλα επίπεδα, αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη. ΔΠ
    ΥΓ Κώστα εσύ που πήγες σε άλλα επίπεδα εκδρομή τι λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά ποινικοποιούν προληπτικά το ξύλο που κινδυνεύουν να μαζέψουν μόλις βγούν από το σπίτι τους, επειδή ξέρουν πως είναι προδότες.
      Και το έχω ξαναπεί.. η λέξη "προδότες" τους ενοχλεί τα μάλα!

      Στα "άλλα" επίπεδα δυστυχώς έχουν βγάλει το σκασμό γιατί ως άλλη γεροβασίλη.. εκεί έχουν την βοθρολυμαία.

      Διαγραφή
  12. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ
    Ευχαριστώ.
    Η παρεξήγηση λύθηκε. Ο Κύριος Κώστας , έγραψε την κεντρική ιδέα των μηνυμάτων μου και συνέβαλλε τα μάλλα σε αυτό.

    Όμως ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ πες μου σε παρακαλώ εάν θέλεις και αφού διαβάσεις το παρακάτω.

    “ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ: ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ» ΣΤΙΣ Ε.Δ., ΘΑ ΠΑΤΑΣΣΕΤΑΙ!”

    HTTPS://ETHNIKISMOS.NET/2019/03/08/%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%83-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CF%81/

    Όταν λοιπόν δημοσιεύματα ως το ανωτέρω και ΠΑΜΠΟΛΛΑ άλλα καταδεικνύουν ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ πως πρόκειται για ΑΚΡΙΒΗ εφαρμογή της αριστερής -κομμουνιστικής ιδεολογίας από τον συριζα και διαβάζεις άρθρα η σχόλια που τους ονομάζουν

    “ΣΤΑΛΙΝΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ”
    “Αριστεροφασίστες”
    “Αριστερούς σε εισαγωγικά”
    “Συριζαίοι αριστεροί που εφαρμόζουν δεξιά πολιτική”

    Και όχι

    ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!

    όπως πραγματικά είναι τότε τι πρέπει να κάνουμε;
    Να μην αντιδρούμε; Να αφήνουμε να διαιωνίζεται το ψέμα , πως η αριστερά είναι η καλή και για όλα φταίει η δεξιά , ο Μεταξάς και ο Παπαδόπουλος;

    Ακόμα γράφεις και αυτό είναι και μια έμμεση απάντηση στον ΔΠ!

    “ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΑΓΩΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ”

    Εφόσον ΔΕΝ υπάρχει δεξιά δεν υπάρχει αριστερά γιατί παίζεται ξύλο με τους αριστερούς και όχι με τους δεξιούς;

    Πείτε μου σας παρακαλώ για κάποιον, όχι απλό σχολιαστή αλλά “ιδιοκτήτες ιστολογίων”, που ΩΦΕΙΛΟΥΝ να ξέρουν ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ πολύ καλά ποια είναι η ιδεολογία της δεξιάς και ποια της αριστεράς , εφόσον επιθυμεί να μας διαφωτίσει για να ψηφίσουμε σωστά, ΕΦΌΣΟΝ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΡΑΓΙΑΔΕΣ και καταριέται όσους ψήφισαν τους συριζαίους , και παρόλα αυτά τον βλέπετε να χρησιμοποιεί εκφράσεις του ανωτέρω τύπου , ΣΤΑΛΙΝΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ , ως επικεφαλίδα σε άρθρα τους , τι θα πρέπει να υποθέσουμε;

    Πως μας δουλεύουν ψιλό γαζί , ...οι πατριώτες που το παίζουν και ΑΝΤΙ ΚΚΕ!
    Πως είναι αριστεροί και το μόνο που επιθυμούν είναι να συνεχιστεί το πάρτι της αριστερής εξαθλίωσης , της σκλαβοποίησης μας στο πλαστικό χρήμα της αναδιανομής με τα δανεικά και τους φόρους μας!
    ¨όπως γράφει και ο Κύριος Κώστας , θα πέσουν πολλές μάσκες.
    Έχουν πέσει ΑΛΛΑ πολλές φορές λόγω προσωπικής ίσως φιλίας , αρνούμαστε να δούμε την πραγματικότητα που μας φωνάζει πια από μακριά!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. “ΕΤΣΙ!!! Υπάρχουν ακόμα Έλληνες που διαχωρίζουν τον Ελληνικό λαό χρησιμοποιώντας κόμματα; Υπάρχουν ακόμα Έλληνες που βαθιά μέσα στην σπηλιά χρησιμοποιούν τα κόμματα για να διαιρέσουν; ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Κρίμα! ΔΠ”

    ΔΠ

    Θα συμφωνήσω μαζί σας. Κρίμα και μάλιστα πάρα πολύ για όσους ακόμα διαιρούν το λαό με κόμματα!
    Θα συμφωνήσω μαζί σας , τα κόμματα διαιρούν σε πολλά κομμάτια!
    Τα κόμματα είναι κατασκευή των τραπεζιτών δια μέσου των Προτεσταντών των Αγγλων που πρωτοστάτησαν και στην Γαλλική και Ρώσικη “επανάσταση” !

    Εάν όμως θέλουμε πραγματικά να βγούμε απο την σπηλιά , θα πρέπει να παραδεχθούμε την αλήθεια.
    Να την μάθουμε και να την διαδώσουμε όπως ο Κύριος Ιησούς Χριστός μας προέτρεψε.

    “Γνώσεσθαι την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμας!”

    Μπορείς να μας βοηθήσεις σε αυτό;
    Υπάρχει δεξιά και αριστερή κοσμοθέαση η όχι;

    Εγω την δεξιά ιδεολογία υποστηρίζω και όχι κόμματα!
    Το οτι υπάρχουν οι ιδεολογίες είναι πια ηλίου φαεινότερο.

    Λοιπόν τι υποστηρίζει η “κακιά” δεξιά κοσμοθεώρηση:

    Την μεταφυσική ερμηνεία του κόσμου.
    Δηλαδή Την Ύπαρξη Του Τριαδικού Θεού μας!
    Ελληνοχριστιανική, Χριστιανική Ορθόδοξη Πατρίδα!
    Την συνέχεια του Ελληνικού Έθνους και των παραδόσεων του!
    Την Γλώσσα μας!
    Ελληνική εθνική κυριαρχία!
    Ατομική ιδιοκτησία!
    Μηδενικοί φόροι ως ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ του Ελληνικού και μόνον Ελληνικού Χριστιανικού ορθόδοξου κράτους και
    Ελευθερία!

    Να εκφράζει ο κάθε ένας τις απόψεις του αρκεί να μην στρέφονται εναντίον όσων ανωτέρω ανέφερα!
    Δηλαδή εναντίον ΥΜΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ!
    Εναντίον του Έθνους μας και της Ορθοδοξίας μας!
    Αυτά όλα δηλαδή που υπερασπίζονταν και οι εφαρμόζοντες δεξιά πολιτική , κακές κάκιστες “φασιστικές χούντες” του Μεταξά και του Παπαδόπουλου!

    Όποιος έχει αντίθετη άποψη ας την τεκμηριώσει!
    Υποστήριζε η δεν υποστήριζε αυτά ο Μεταξάς και ο Παπαδόπουλος;
    Τα έκαναν πράξη τα παραπάνω , ναι η όχι;
    Ευημερούσε επί Παπαδόπουλου η Ελλάδα ναι η όχι;

    Γιατί λοιπόν να μην υποστηρίζξουμε την πολιτική που εφάρμοσε ο Καποδίστριας ο Μεταξάς και ο Παπαδόπουλος και ψάχνουμε να βρούμε την λύση στην αριστερά;
    (Αριστερά – ΟΛΟ το συνταγματικό = κομμουνιστικό τόξο, μπλέ πράσινοι κόκκινοι)

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ09 Μαρτίου, 2019 18:51

      ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΕΧΩ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΧΥΤΗΡΙΟ,ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΤΕΛΝΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ corpus christi.2ον,ΕΧΩ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΥΡΙΖΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΟΝΑΖΙ.3ον,ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΛΕΩ ΠΩΣ Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΠΕΜΠΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΛΜΠΕΡΤ ΠΆΙΚ,ΚΑΡΟΛΟ ΜΑΡΔΟΧΑΙΟ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΩΣ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ LUCIFER,'S TRUST ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ '70 ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ (ΑΠΟ)ΚΟΜΜΑΤΑ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ DWIGHT KEENMAN "Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ"ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ.ΤΙΤΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΜΕΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ,ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΕΥΣΕΒΕΙΑ(ΠΑΛΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ)ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΑΙΟΣ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΧΡΙΣΤΟ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΟΠΟΙΟΙ ΚΙ'ΑΝ ΕΙΝΑΙ (ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΗΦΩΝΑ,ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΝΗΣ).ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΣΟΥ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΗΣ ΠΟΔΙΤΣΑΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ,ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ,ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΕΚΤΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ ΛΑΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΤΑΔΙΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ.

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ09 Μαρτίου, 2019 19:12

      ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΖΑΚΗ ΠΕΡΙ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ,ΜΑΣΩΝΙΑΣ,ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΖΗΤΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΊΛΙΚΤΟΙ.ΠΡΟΣΕΞΕ,ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:Ο ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΚΕ ΞΙΝΙΣΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ.ΑΝ,ΛΕΩ ΑΝ,ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ό ΣΦΑΓΕΑΣ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΘΗΚΕ,ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΝ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΩΣΜΕΝΩΝ,ΘΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ;ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ.ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ,ΤΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ,ΒΙΑΖΕΙ,ΞΕΚΟΙΛΙΑΖΕΙ ΕΓΚΥΟΥΣ ΣΩΖΕΤΑΙ;ΚΑΤΑ ΕΜΑΣ ΟΧΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΟΜΙΛΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΕΙΛΙΚΡΗΝΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ,ΝΑΙ.ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΕΙΠΕ ΓΕΡΩΝ"ΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΕΡΩΝ ΑΒΒΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ.

      Διαγραφή
  14. Κατ'εμέ δεν υπάρχει δεξιά ή αριστερή κοσμοθέαση. Υπάρχει η Ελληνική καθάρια, φωτεινή, λεύτερη, ανθρώπινη. Για μένα η Ελλάς δεν είναι μία Πατρίδα απλά, που μπαίνει σε καλούπια μασονικά - θες να τα πεις; ή ως αλλιώς - είναι πάνω και πέρα από όλα αυτά. Μιλώ για την Ελλάδα μας και το Έθνος των Ελλήνων - ουχί για το ανύπαρκτο κράτος αιώνες τώρα - και μόνο. Ο,τι ενώνει τους Έλληνες είναι καλό, αν αυτό λέγεται Ορθοδοξία ή ότι άλλο συναινώ. Εξ άλλου όλα αυτά είναι φιλοσοφικές πολυτέλειες για ειρηνικές περιόδους και τώρα δεν είμαστε σε μία από αυτές. Μας έχουν κηρύξει τον πόλεμο σε όλα τα επίπεδα που υπάρχουν, όταν όλοι αυτοί οι βρωμιάρηδες ζητούν την εξόντωση μας και βιολογικά. Οι Έλληνες έχουμε πλέον μόνο ένα χρέος να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω.
    Και για το συγκεκριμένο που μου έθεσες, γενικά μια χαρά τα λες και το μόνο που με χαλάει είναι η "υπογραφή" σου "ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ!" Κλείνεις την Ελλάδα σε πολύ στενά, συγκεκριμένα πλαίσια που δεν υπάρχουν πλέον, είναι καθοδηγούμενα από τις θέσεις των εχθρών της Ελλάδας και των ανθρώπων Ελλήνων. Και σου είπα ότι μας ενώνει είναι σεβαστόν αλλά ο σκοπός είναι αυτή τη φορά να αλλάξουμε θέση και στάση απέναντι σε πολλά, ΓΙΑΤΙ την έχουμε πατήσει πολλάκις, μας έχουν καπελώσει ξανά και ξανά. Αυτή τη φορά χρειάζεται οι Έλληνες να αφυπνισθούμε πλήρως και να τους δώσουμε πίσω όλα όσα χρησιμοποίησαν αιώνες τώρα για να μας χειραγωγήσουν, για μένα δεν υπάρχει δεξιά, αριστερά, κέντρο κλπ κλπ Ονειρεύομαι μόνο μια Ελλάδα φωτεινή και ελεύθερη γεμάτη με Έλληνες και μόνο χωρίς παρωπίδες και κόμματα σκοτεινών εποχών. Και το ξαναλέω ό,τι μας ενώνει αυτή τη στιγμή καλώς. Αλλά ας κοιτάξουμε λίγο ψηλά και έξω από τα όρια που μας επιτρέπει ο κάθε προγραμματισμένος προδότης και τα αφεντικά του. ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ,σας ευχαριστώ για τις υποδείξεις. Θα προσπαθήσω να διαβάσω όσα βρώ. Ευχής έργον θα ήταν εάν δίνατε και συνδέσμους στο διαδίκτυο. Ειλικρινά πιστεύω πως θα βοηθούσατε τα μάλα .(Ευχαριστώ Κύριε Κώστα. Αυτό πάει να πεί ήθος!)
    Επιγραμματικά . Οι μασόνοι ,οι τέκτονες , δημιούργησαν τον κομμουνισμό, πλην όμως ο διαχωρισμός αυτός πάει πολύ πιο πίσω. Στις απαρχές της δημιουργίας του σύμπαντος.
    Η Δεξιά και η αριστερά.
    Ο Κύριος Ημων Ιησούς Χριστός μας και ο Αντίχριστος.
    Το φώς και το σκοτάδι!
    Το καλό και το κακό!
    Το φυσικό και το αφύσικο.
    (Ποίος είναι αυτός που ακόμα και σήμερα δεν βλέπει πως η αριστερά προσπαθεί να βιάσει την Θεϊκή (φυσική) τάξη; Π.χ. ΝΑ κυβερνούν οι χείριστοι. Οι αδαείς οι αμόρφωτοι , οι αγράμματοι , οι εργάτες , τα πόδια το κεφάλι! Οι άνθρωποι , το τέλειο δημιούργημα Του Τριαδικού Θεού μας, ίσοι , ωσονούπω κατώτεροι ,από τα ζώα! Ομοφυλόφιλοι, τεκνοποίηση ανδρών …λόγω ισότητας!)
    “ΟΙ ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

    Όπως προαναφέραμε , σε όλες τις μεγάλες θρησκείες του κόσμου, η δεξιά έχει θετική έννοια και η αριστερά αρνητική. Μόνον στην εβραϊκή αίρεση του γνωστικισμού , η «αριστερά οδός» αποκτά θετική έννοια και καθαγιάζεται ως τρόπος ζωής. Η αίρεση αυτή εμφανίζεται μετά καταστροφή του Ναού του Σολομώντος από τους Ρωμαίους το 70 μ. Χ., όταν μία ομάδα ραββίνων θεώρησε ότι, εφόσον οι υποσχέσεις του Θεού της Παλαιάς Διαθήκης προς τον «περιούσιο» λαό δεν βρήκαν επαλήθευση, αυτό σημαίνει πως εκείνος ο Θεός δεν είναι ο αληθινός Θεός του Ισραήλ, αλλά αντίθετα ένα ον που καταδυναστεύει και ψεύδεται. Η πραγματική θεϊκή δύναμη λοιπόν εκφράζεται από τον εωσφόρο, τον «άγγελο της Γνώσης και της απελευθέρωσης».

    http://theodotus.blogspot.com/2011/12/blog-post_09.html

    Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΦΥΣΗΣ
    http://theodotus.blogspot.com/2012/02/blog-post_06.html

    ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ

    Μικρά Ασία: ο γεωγραφικός χώρος που άνθησε το γνωστικό- παραβατικό κίνημα των ντονμέδων, των οπαδών δηλαδή του Σαμπετάι Σεβί (1626 – 1676) ο οποίος διακήρυττε: «ο μαθητής (της γνώσης) πρέπει να γευθεί όλα τα απαγορευμένα», «η λύτρωση θα έλθει μόνον όταν όλα βυθιστούν στην άβυσσο».
    Τότε ήταν που αναγεννήθηκε ο αρχαίος γνωστικισμός, ο οποίος σταδιακά, διαμέσου των αιώνων, διοχέτευσε το αντινομιστικό πνεύμα του στα αριστερά κινήματα. "Την γεύση όλων των απαγορευμένων", αυτό ακριβώς είναι που επιθυμεί η αριστερά, και το δείχνει σε κάθε της απόφαση και πράξη. Ο αντινομισμός είναι η κυρίαρχη ιδεολογία της. Ο αντινομισμός των γνωστικών(είναι γνωστό, για παράδειγμα, ότι πολλές σέκτες λάτρευαν το αρχέτυπο του Κάιν και άρα, κάθε παραβατικό) οφειλόταν στην απόλυτη εναντίωση τους προς την δημιουργημένο κόσμο, και στην ελπίδα ότι με αυτή την άρνηση τους θα βρεθούν εκτός αυτού του κόσμου, και έτσι θα ενωθούν με τον ''φέροντα το φως της αυγής'', τον Εωσφόρο, την ''υπέρτατη γνώση''.
    Η αριστερά, ως εκκοσμικευμένη έκφανση του γνωστικισμού, ας προσέξει πολύ διότι όταν «όλα βυθιστούν στην άβυσσο», δεν θα έλθει ούτε η λυτρωτική εξέγερση, ούτε θα λάμψει το ''φως της αυγής'', αλλά θα αντηχήσουν απόκοσμα, τα λόγια του Δάντη Αλιγκέρι:

    Στεναγμοί μέσα εκεί και κλάματα και θρήνοι

    http://theodotus.blogspot.com/2016/05/blog-post.html

    Δεν βλέπω να υπάρχει κάτι ουσιαστικό στο οποίο να διαφωνούμε.

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ10 Μαρτίου, 2019 13:56

      https://www.pentapostagma.gr/2013/10/apookalypsh-vomva-marx-talmoudistis-kai-satanistis.html. http://hellenicpride.blogspot.com/2016/04/blog-post.html. http://redskywarning.blogspot.com/2013/09/blog-post_6.html.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΣ ΣΤΟ YOUTUBE ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΕΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑΣ.ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΟ ΤΑΛΜΟΥΔ.ΚΡΑΤΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ''ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΜΟΝΟ ΚΟΚΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ''.ΣΑΝ ΟΔΗΓΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ,ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ,ΝΙΚΗΤΑΡΑ.ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
  16. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ
    Κύριε Κώστα , ας θυμηθούμε από πού ξεκίνησε η παρεξήγησης.

    "Όσο για τους γιαλαντζί αριστερούς,τα κάδρα με τον Βελουχιώτη πού'χουν στα υπουργικά τους γραφεία,ΝΑ τα ξεκρεμάσουν γιατί πλέον δεν πείθουν"

    Να ήταν μόνο δική μας , λίγο το κακό.
    Υπάρχει μια γενικότερη (σκόπιμη;;;;;;;) ιδεολογική σύγχυση.
    Θα σας παρακαλούσα να αφιερώσετε περίπου 3 λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο σας , να δείτε το παρακάτω βίντεο από το 32,00 εώς το 35,00.

    Γιαλαντζί αριστερούς τους αναφέρει ΜΕΣΑ στο κοινοβούλιο και η χ.α.!
    Η απάντηση δεν άργησε να έρθει!

    Ελληνοκρατία εκπομπή, 37η
    https://www.youtube.com/watch?v=kFN8uZu2HFM

    Τέτοια χρονική και λεκτική ΤΑΥΤΙΣΗ – ΣΥΜΠΤΩΣΗΣ , “παρεξήγησης και επεξήγησης” ,μάλλον δεν θα έχει ξανασυμβεί στα χρονικά!
    Η άποψη μου είναι πως η επικρατούμενη ιδεολογική σύγχυση περί δεξιάς και αριστεράς ,
    ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΗ! (Δεν εννοώ εσένα ΕΥ-ΣΤΡΑΤΑΤΙΩΤΗ)!
    Ευνοεί την προωθούμενη από τους τραπεζίτες διεθνιστική ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ παγκοσμιοποίηση !

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ "ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ",

      Ευχαριστούμε πολύ για τους συνδέσμους και τα εγκυκλοπαιδικά στοιχεία του πρώτου σχολίου σας.. και κυρίως για την εκπομπή του κου Πετρόπουλου την οποία και αποφασίσαμε με πολύ ενθουσιασμό να την δημοσιεύσουμε.

      Καλή Σαρακοστή!

      Διαγραφή
    2. Βρίσκω επίσης σχετικά ικανοποιητική την απάντησή σας περί του "ΔΕΞΙΆ" που έθιξε η αγαπητή ΔΠ. Και να σημειώσουμε εδώ πως η τελευταία φορά που υπήρξε πραγματική Δεξιά στην Ελλάδα ήταν η επταετία των Συνταγματαρχών (έστω κι αν, ΚΑΙ αυτοί, έτοιμοι ήταν να υποπέσουν με συμφωνίες στο σφάλμα της ελληνοτουρκικής συνομοσπονδίας επίσης). ΝΔ και λοιπά σχετικά.. "γιαλαντζί δεξιά" αποτελούσαν (Μ.Θεοδωράκης να καλεί Κ.Καραμανλή, Κ.Καραμανλής να κάνει παρέα με τροτσκιστές στο Παρίσι, στην Ελλάδα να αφικνείται με το ίδιο αεροπλάνο, μετά του πατρός του Γιωτόπουλου κ.ά.. τραγικά).

      Διαγραφή