«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΚΙΒΩΤΟΣ»! «ΠΡΟΔΟΤΗ, ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΡΕ» ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ! "ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ", ΑΛΑ MINORITY REPORT (TOM CRUISE) ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΙΤΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΝΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ CAFE ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ. WELCOME ΣΟΒΙΕΤΊΑ!



Το έλα να δεις έγινε έξω από την «Κιβωτό», όπου μιλούσε ο Τσίπρας!  Αγανακτισμένοι πολίτες, άρχισαν να φωνάζουν δυνατά «ΠΡΟΔΟΤΗ», με αποτέλεσμα να επέμβει ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας!  Και συνέβη το εξής: Τους έκλεισαν το… στόμα!...
  
Εν συνεχεία, τους πήραν… σηκωτούς με το έτσι θέλω και τους πήγαν στην ΓΑΔΑ, στον 60 όροφο της Κρατικής Ασφάλειας!  Δεν μπορεί πλέον να πάει ούτε για… πούρα ο Αλέξης!  Φανταστείτε τι έχει να γίνει όσο πλησιάζουμε στις εκλογές!


Όπως έγινε γνωστό η Γεωργία Μπιτάκου βρισκόταν σε καφέ της περιοχής και οπλισμένοι άνδρες της ΟΠΚΕ την έσυραν έξω από το κατάστημα και τη συνέλαβαν χωρίς καμία δικαιολογία! 

Συνολικά στη ΓΑΔΑ οδηγούνται 7 άτομα ενώ η Γ.Μπιτάκου κρατείται σε βαν της ΟΠΚΕ! 







7 σχόλια:

  1. Συγκινήθηκα για το Γωγουλίνι ρε Κώστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η διαφήμιση της κομμουνιστικής κυβέρνησης στην κομμουνίστρια Μπιτάκου πάει σύννεφο!
    Ότι όμως και να κάνουν οι Ελληνες δεν τσιμπάνε πια.
    Αριστερά τέλος!
    Για αυτό ετοιμαστείτε για στυγνή κομμουνιστική δικτατορία ΝΟΥΔΟΥ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τώρα η μπιτακου είναι γνωστό υπαλληλακι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανέφερα την σύλληψη της Μπιτάκου, για να τονίσω την περίπτωση Minority Report που εφαρμόστηκε και στην Κατερίνη, και θα έχουμε σύντομα κι άλλες τέτοιες παρόμοιες περιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την συνέλαβαν χωρίς καμμιά δικαιολογία.
    Την συνέλαβαν χωρίς κάποια αιτιολογία.
    Την συνέλαβαν άνευ αιτιολογίας.
    Ελληνικά είναι και τα τρία ποιό διαλέγετε ( με -τε δηλαδή εσείς που διαβάζετε) και γιατί.
    Ποιό απορρίπτετε και γιατί.
    Για να πάρουμε την Ελλάδα ξανά, πρέπει να πάρουμε την γλώσσα ξανά.
    Δεν κοστίζει , ΑΞΙΖΕΙ.
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Astillais
    Γραφει "Για να παρουμε την Ελλαδα ξανα, πρεπει να παρουμε την γλωσσα ξανα".

    Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. Μπραβο! Απο τοτε που ο Παπαδακης κατηργησε το "διαλειμμα" με το "break" o νεο-ελλην ψυριζει τη μαιμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή