«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Mr. V (38η εκπομπή) - ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΣΩΤΗΡΕΣ», ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΓΕΡΑΚΑ...




5 σχόλια:

  1. Δεν έχω προλάβει να ακούσω την εκπομπή.
    Ως εκ τούτου δεν μπορώ να την σχολιάσω.
    Ζητώ συγγνώμη για το άσχετο του σχολίου Κύριε Κώστα ΑΛΛΑ η αγανάκτηση ξεχειλίζει!
    Και έχεις και τους χρήσιμους ηλίθιους να μας λένε πως η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΝΡΗΣΗ είναι φασιστεροί , δήθεν αριστεροί , ναζιστές και λοιπά φαιδρά για να δικαιολογήσουν την αριστερά!!!

    Πότε ρε τρισάθλιοι δήθεν δημοκράτες του κομμουνιστικού τόξου , οι εθνάρχες Μεταξάς και Παπαδόπουλος έκαναν αυτά τα τερατουργήματα που εσείς κάνετε;

    "Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019

    Θεσσαλονίκη: Αδιανόητη σύλληψη 90χρονης γιαγιάς που πουλούσε παντόφλες σε λαϊκή αγορά – Ξεσπάει η κόρη της [pic, video]
    https://oi-asimvivastoi.blogspot.com/2019/03/90-pic-video.html

    Γιατί είναι έγκλημα όταν πουλάς οτιδήποτε και δεν κόβεις αποδείξεις;
    Γιατί τα πάντα ΟΛΑ ανήκουν στο σοσιαλιστικό κράτος!
    Για αυτό!
    Και κανείς δεν έχει δικαίωμα να θεωρεί πως η εργασία του , η γη του , η το βιός του, του ανήκει αποκλειστικά και μπορεί να το διαθέτει
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ!!!

    ΚΟΙΝΟΚΤΗΜΣΟΥΝΗ ΓΙΑΓΙΑ , ΚΟΙΝΟΚΤΗΜΟΣΥΝΗ!
    ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ
    ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ
    ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΘ' ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ,
    ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ
    ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ
    ΓΙΑ ΝΑ ...ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ
    ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ!!!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΑΠΗΓΑΓΑΝ 14ΧΡΟΝΗ… ΤΗΝ ΒΙΑΖΑΝ, ΤΗΝ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΖΗΤΙΑΝΙΑ! ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΟΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕΣ» ΛΙΝΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!
    22/03/2019

    Σημεία και τέρατα γίνονται στην Ελλάδα των «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων» στις «μειονότητες»!

    Έτσι, «ευπαθείς» απήγαγαν ένα 14χρονο κορίτσι, μαθήτρια γυμνασίου από την Νίκαια και την μετέφεραν στην Λαμία, όπου την βίαζαν, την χτυπούσαν ανηλεώς και την έβγαλαν στη ζητιανιά στο κέντρο της πόλης!

    Τελικά, το κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει και να βάλει τέλος στον εφιάλτη, μπαίνοντας σε ένα φαρμακείο, όπου ζήτησε βοήθεια, λέγοντας: «Είμαι από Αθήνα, από τη Νίκαια. Εκεί πήγαινα σχολείο. Με έχουν απαγάγει. Με χτυπάνε και θέλουν να με παντρέψουν. Σας παρακαλώ δεν έχω τηλέφωνο πάρτε τη μαμά μου να έρθει να με πάρει…».

    (ΥΓ): Άχνα δεν έχουν βγάλει για το ανατριχιαστικό αυτό συμβάν οι λαλίστατες σε άλλες περιπτώσεις «αλληλέγγυες» παλιολινάτσες του ΣΥΡΙΖΑ, οι δικαιωματάκηδες, οι «φεμινίστριες» και ο υπόλοιπος συρφετός. Βλέπετε, οι θύτες ανήκουν σε «προστατευόμενη μειονότητα», κι ως εκ τούτου έχουν το ελεύθερο να κάνουν ότι γουστάρουν και να μη δίνουν λογαριασμό σε κανέναν!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΕΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ! 2 ΝΕΚΡΟΙ, 55 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ!
    23/03/2019

    Δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από πυρά των «γενναίων» στρατιωτών του σιωνιστικού τρομοκράτους, κατά τη διάρκεια των καθιερωμένων διαδηλώσεων κατά μήκος του φράχτη ασφαλείας που χωρίζει τη Λωρίδα της Γάζας από το Ισραήλ.
    Σύμφωνα με το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας, οι δυο άνδρες, ηλικίας 29 και 18 ετών, σκοτώθηκαν κοντά στην κεντρική Γάζα, ο ένας στα ανατολικά της πόλης και ο δεύτερος ανατολικά του προσφυγικού καταυλισμού αλ Μπουρέιτζ, ενώ 55 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν από τα πυρά.
    Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε ότι οι δυνάμεις του βρέθηκαν αντιμέτωπες με 9.500 διαδηλωτές, ορισμένοι εκ των οποίων εκτόξευαν πέτρες και έβαλαν φωτιά σε ελαστικά, οπότε οι στρατιώτες απάντησαν «με μέσα για τη διάλυση των ταραχών».

    «Μέσα για τη διάλυση των ταραχών» κάποιων που πετούν πέτρες, τα πραγματικά πυρά! Αυτή είναι η ανατριχιαστική σιωνιστική «λογική»!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μακρόν κατέβασε Στρατό με άδεια να ανοίξει πυρ κατά των Κίτρινων Γιλέκων - Προειδοποιούν για νεκρούς οι Στρατηγοί

    Το διαβάσαμε από το: Ο Μακρόν κατέβασε Στρατό με άδεια να ανοίξει πυρ κατά των Κίτρινων Γιλέκων - Προειδοποιούν για νεκρούς οι Στρατηγοί http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/03/blog-post_4283.html#ixzz5j0Ig04nV

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διεθνής στρατός στην Αγγλία για τις μέρες πριν και μετά το brexit.

    https://www.davidicke.com/article/527408/day-brexit-10000-troops-13-countries-arrive-uk-major-exercise

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή