«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Την ώρα που η παρούσα κυβέρνηση διαφημίζει με κάθε ευκαιρία τις υποτιθέμενες «πανανθρώπινες αξίες» που υπηρετεί (ότι κάτι υπηρετεί είναι σίγουρο αλλά η χώρα δεν είναι ανάμεσα σε αυτά) και ένας εκ των υπουργών της αδημονεί και αγωνιά να εντάξει στην ελληνική κοινωνία όσους περισσότερους αλλοδαπούς μπορεί, η Βουλγαρία και τα Σκόπια σφραγίζουν τα σύνορά τους και αντιμετωπίζουν την Ελλάδα ως χώρα τριτοκοσμική. [2 θέματα]

Σχόλιο Διόδοτου: Φωνάζουμε τρία χρόνια τώρα από το ιστολόγιό μας (όπως εδώ και εδώ) ότι το λαθρο-μεταναστευτικό είναι το Νο 1 σοβαρό πρόβλημα της Ελλάδος. Αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων αυτής της χώρας είναι ηλίθιοι. Άλλα θεωρούσαν ως πιο σοβαρά..


Σε τραγική κατάσταση η  Ελλάδα: Δεν ξέρει που βρίσκεται και που πατά.

Ως χώρα του Τρίτου, ίσως και του Τέταρτου, Κόσμου αντιμετωπίζεται πλέον η Ελλάδα από τις γειτονικές της βαλκανικές χώρες.

Την ώρα που η παρούσα κυβέρνηση διαφημίζει με κάθε ευκαιρία τις υποτιθέμενες «πανανθρώπινες αξίες» που υπηρετεί (ότι κάτι υπηρετεί είναι σίγουρο αλλά η χώρα δεν είναι ανάμεσα σε αυτά) και ένας εκ των υπουργών της αδημονεί και αγωνιά να εντάξει στην ελληνική κοινωνία όσους περισσότερους αλλοδαπούς μπορεί, η Βουλγαρία και τα Σκόπια σφραγίζουν τα σύνορά τους.

Ο υπουργός Άμυνας της Βουλγαρίας, Κρασιμίρ Καρακατσάνοφ δήλωσε ότι εάν θεωρηθεί αναγκαίο, ο βουλγαρικός Στρατός είναι έτοιμος να στείλει μέχρι και 3000 στρατιώτες τα βουλγαρο-ελληνικά σύνορα για την αντιμετώπιση ενός πιθανού μεταναστευτικού κύματος, από την Ελλάδα.
Ο Καρακατσάνοφ που είναι και πρόεδρος του VMRO-BND,  αναφερόμενος  στην ένταση που παρατηρείται στο στρατόπεδο των Διαβατών στη Θεσσαλονίκη και την πιθανότητα να μεταφερθούν προς τα βουλγαρικά σύνορα, ήταν καθησυχαστικός, γιατί προφανώς οι Βούλγαροι πολίτες ανησυχούν σε αντίθεση με τους Έλληνες οι οποίοι απλώς απαγορεύεται να εκφράσουν την όποια αντίθεση:

«Σε σχέση με τις συχνές παρατηρήσεις ότι υπάρχουν εντάσεις που σχετίζονται με τους μετανάστες στην Ελλάδα τις τελευταίες τέσσερις ημέρες βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τον πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ και τον υπουργό Εσωτερικών Μλάντεν Μαρίνοφ. Δεν υπάρχει περιθώριο ανησυχίας. Μέχρις στιγμής δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τη Βουλγαρία», έγραψε στη σελίδα του στα κοινωνικά δίκτυα.
Αυτό είπε ο Βούλγαρος υπουργός Άμυνας για να   προσθέσει μιλώντας για «εθνική ασφάλεια» της χώρας του. Πότε ακούστηκε Έλληνας υπουργός σε οπουδήποτε πόστο να μιλά για εθνική ασφάλεια σε ότι αφορά τις παράνομες εισόδους αλλοδαπών στη χώρα; Ποτέ.

Είπε πιο συγκεκριμένα ο Καρακατσάνοφ:

 «Ωστόσο, για να υπάρχει μια πρόσθετη εγγύηση για την εθνική ασφάλεια της χώρας μας, αύριο το πρωί, μαζί με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου, Μπότσεφ, θα υποβάλουμε έκθεση προς τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, ότι ο βουλγαρικός στρατός είναι έτοιμος, εάν θεωρηθεί απαραίτητο, να στείλει τρεις χιλιάδες στρατιώτες με τον απαραίτητο εξοπλισμό των μονάδων μεταφοράς και βοηθητικές εγκαταστάσεις, για να βοηθήσει τις δυνάμεις ασφαλείας για την αποτροπή εισόδου σε τυχόν ομάδες παράνομων μεταναστών», έγραψε.

Ποιος Έλληνας ή έστω "Έλληνας" υπουργός η αξιωματούχος έχει μιλήσει ξεκάθαρα και με ευθύνη για αποτροπή εισόδου στον Έβρο; Κανείς.
Υπάρχει ελπίδα; Σαφώς και όχι.
Δυστυχώς η Ελλάδα δεν έχει πλέον καμία σχέση ούτε με τις βαλκανικές χώρες.

Η κυβέρνηση που την κυβερνά και θέλοντας να εξαντλήσει μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο στην εξουσία βαδίζει ατάραχη και βάσει σχεδίου στην αλλοίωση της δημογραφικής σύνθεσης της ελληνικής κοινωνίας και δυστυχώς σε αυτό και σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο, το καταφέρνει καλά.


pronews.gr (διαβάστε επίσης: Die Welt: «Θυμίζει 2015 η κατάσταση σε Ελλάδα και Τουρκία με τους πρόσφυγες στα σύνορα»)



dimokratianews.gr : Σε κίνδυνο η Ελλάδα

Χάνουμε την Ελλάδα μέσα από τα χέρια μας. Η εθνική κυριαρχία δεν έχει δοθεί μόνο στην τρόικα, στους γραφειοκράτες της Ε.Ε. και στους Γερμανούς δανειστές, αλλά και στους ισλαμιστές εποίκους που λειτουργούν σαν κράτος εν κράτει.

Στη Συρία ο εμφύλιος πόλεμος τελείωσε, το Πακιστάν δεν βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση ούτε το Μπανγκλαντές ούτε η Αλγερία και ένα σωρό άλλες χώρες από τις οποίες έρχονται τα καραβάνια των λαθρομεταναστών. Παρά ταύτα, οι φορείς της πολιτικής και «πνευματικής» εξουσίας (μεταξύ αυτών, κόμματα και ΜΜΕ) μιλούν ψευδώς και δολίως για «πρόσφυγες» ποντάροντας στο συναίσθημα των Ελλήνων και στη διαχείριση της έντεχνα προκληθείσας (στη μάζα) ενοχής.

Οι «πρόσφυγες» αυτοί, λοιπόν, όποτε κρίνουν σκόπιμο καταλαμβάνουν δημόσιους χώρους, σταθμούς τρένων, αστικών λεωφορείων αλλά και λιμάνια, και μπλοκάρουν δρόμους και εθνικές οδούς. Ζητούν μετρητά για τις έκτακτες ανάγκες τους, επιδόματα να λαμβάνουν σε τακτική βάση, απαιτούν δωρεάν στέγαση, σίτιση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο, φαγητό «χαλάλ», δηλαδή ανταποκρινόμενο στις προδιαγραφές που έχει καθορίσει η θρησκεία τους, δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος.

Μόλις τους δοθούν όλα τα παραπάνω, δεν μένουν ικανοποιημένοι και ζητούν κι άλλα, και δεν πρόκειται να σταματήσουν αν δεν περάσει το σύνολο της χώρας στην κατοχή τους και ώσπου να το καταφέρουν, εκείνοι αλλά και αυτοί που τους σιγοντάρουν, τους ελέγχουν και τους κατευθύνουν, θα κουνούν το δάχτυλο στους Ελληνες και θα τους χαρακτηρίζουν φασίστες, ακροδεξιούς και ρατσιστές. Θεωρούν δεδομένο ότι οι νόμοι μας, οι παραδόσεις και οι ανάγκες του λαού μας δεν έχουν καμία αξία και καταπατούν τα πάντα δίχως να υπολογίζουν τίποτα. Εισέρχονται παράνομα στη χώρα και απαιτούν από τους Ελληνες να συμπεριφερθούν σαν υπηρετικό προσωπικό.

Ετι δε θεωρούν ότι ο μόνος τρόπος για να επιτύχουν όσα επιδιώκουν είναι η βία. Τίποτε άλλο δεν υπολογίζουν. Αυτό έδειξαν και τα επεισόδια που έγιναν αυτές τις ημέρες με τους αποκαλούμενους ως «πρόσφυγες», που κατέλαβαν τον σταθμό Λαρίσης με το έτσι θέλω και προέβησαν σε έκτροπα στα Διαβατά.

Το πανελλήνιο παρακολούθησε με δέος και αποστροφή έναν εξ αυτών να χρησιμοποιεί ένα κοριτσάκι σαν… πολιορκητικό κριό, χτυπώντας με αυτό τις ασπίδες των ΜΑΤ! Η απορία είναι εύλογη: αν πολλοί εξ αυτών δεν διστάζουν να συμπεριφερθούν έτσι στα παιδιά τους τι πρόκειται να κάνουν στους Ελληνες αν -ο μη γένοιτο- η κατάσταση οδηγηθεί στο χάος;

Το κράτος
πρέπει να ξαναπάρει τον έλεγχο. Οι παρανομούντες και παρανομήσαντες λαθρομετανάστες, οι ύποπτες ΜΚΟ και οι λαθροδιακινητές πρέπει να ελεγχθούν και να κριθούν σύμφωνα με το πνεύμα και το γράμμα του νόμου. Σε διαφορετική περίπτωση θα διαλυθεί η χώρα.
  

2 σχόλια:

  1. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΟΡΔΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. “Σχόλιο Διόδοτου: Φωνάζουμε τρία χρόνια τώρα από το ιστολόγιό μας (όπως εδώ και εδώ) ότι το λαθρο-μεταναστευτικό είναι το Νο 1 σοβαρό πρόβλημα της Ελλάδος. Αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων αυτής της χώρας είναι ηλίθιοι. Άλλα θεωρούσαν ως πιο σοβαρά..”

    Οταν ένα δένδρο υποσκάπτει τα θεμέλια του σπιτιού σου τι κάνεις;
    Κόβεις τα κλαριά του η τις ρίζες του;

    Υπάρχουν πολλοί άλλοι που όχι απλώς φώναζαν αλλά έδωσαν και την ζωή τους για “να τους ακούσουμε” , αλλά φωνή βοώντος!
    Εάν εμείς σήμερα βρίζουμε όσους δεν βλέπουν αυτά που εμείς παρατηρούμε,
    όλοι αυτοί (...οι κακοί χριστιανοταλιμπαν, Βασιλικοί ,φασίστες, χουντικοί ) που φώναζαν πρίν ακόμα εμείς γεννηθούμε, γράψτε μου εσείς (δεν είναι προσωπικό, αλλά συνέχεια των προχθεσινών σχολίων) πως θα έπρεπε να μας χαρακτηρίζουν!
    Με τι χαρακτηρισμούς θα έπρεπε να μας απευθύνονται;

    Υ.Γ.
    Ας μην δίνουμε τροφή στους εχθρούς των Ελλήνων αδίκως αυτομαστιγωνόμενοι!
    Εάν η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων ήμασταν ηλίθιοι δεν θα είχαν κανέναν λόγο (αυτοί που στέλνουν εδω τους λαθρομετανάστες) να μας πολεμούν τόσο ύπουλα μεθοδικά και με απέραντη μαεστρία εδώ και τουλάχιστον 600 χρόνια , για να μας εξοντώσουν!
    Ασε που δεν θα είχαν και κανέναν λόγο να εξοντώσουν ηλίθιους...

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή