«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Απατεώνες για όσκαρ: Εισέπραξαν 400.000 ευρώ από επιδόματα τέκνων για παιδιά που δεν είχαν.

Σχόλιο Διόδοτου: Α.. όλα κι όλα! Βαρεθήκαμε να διαβάζουμε σε τέτοιου είδους δελτία παραβατικότητας, απατεωνιάς και εγκληματικότητας.. την φράση "εμπλεκόμενες οικογένειες", "Έλληνες".. κι άλλα παρόμοια. Ξέρουμε καλά για τί είδους οικογένειες πρόκειται, κι ας αποκρύπτεται με "πολιτικά ορθούς", δηλαδή του κ@λου, χαρακτηρισμούς. Κι όπως πάει.. δεν θα το αποφύγουμε.. θα φτιάξουμε τελικά στήλη, με το όνομα "ΔΕΛΤΙΟ ΓΥΦΤΟΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ".



Οι αρχές αποκάλυψαν την απάτη μετά από πολύμηνες σχολαστικές έρευνες. Οι εμπλεκόμενες οικογένειες κατάφεραν να εξασφαλίσουν έγγραφα από ληξιαρχεία για την ύπαρξη παιδιών με τα οποία εισέπραξαν μέχρι σήμερα ποσά που στο σύνολό τους αγγίζουν τις 400.000 ευρώ, για επιδόματα παιδιών.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες εν λόγω απατεώνες εκμεταλλευόμενοι κατά το παρελθόν, δυνατότητες της τότε ισχύουσας νομοθεσίας δήλωναν ψευδώς με ψεύτικες υπεύθυνες δηλώσεις και με ψεοδομάρτυρα την δήθεν γέννηση παιδιού και έπαιρναν έτσι τις ληξιαρχικές πράξεις. Μάλιστα σε πολλές από τις περιπτώσεις εμφάνιζαν και πιστοποιητικά βάπτισης κάνοντας είτε βαπτίσεις μαϊμού, με κάποιους ιερείς, ή εμφάνιζαν στη βάπτιση άλλα βαπτισμένα παιδιά τελώντας έτσι και το μυστήριο.

Τα παραπάνω έγγραφα τα εξασφάλιζαν σε διάφορες περιοχές της χώρας, αλλά ύστερα από σχετικές πληροφορίες των αστυνομικών οι υποθέσεις εξιχνιάστηκαν στον Τύρναβο όπου οι περισσότερες από αυτές τις οικογένειες διαμένουν τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι απατεώνες ομολόγησαν τις πράξεις τους και οι δικογραφίες στέλνονται στον εισαγγελέα.


2 σχόλια:

  1. Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ανοχη στον δολο αλλα και στην εγκληματικη αμελεια (των δημοσιων υπηρεσιων) δαπαναις των φορολογουμενων συνιστα ΕΞΟΦΘΑΛΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Η δημοσια διοικηση εχει την πρωταρχικη ευθυνη οταν ειναι γνωστη σε ολους και δεδομενη η παραβατικοτητα των Ρομα οι οποιοι και θα επρεπε να διωχθουν. Καποιοι ομως εβαλαν την υπογραφη τους στις ληξιαρχικες πραξεις, καποιοι ψευδομαρτυρησαν καποιοι ενεκριναν!Απο αυτους αρξασθαι!!!Ομως ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!! Ο πρωην ελεγκτης Λ. Ρακιντζης το εχει γραψει παντου στον τυπο! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! Τζαμπα πληρωνουμε αναριθμητους αργομισθους! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή