«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός, μετά από ληστεία που έγινε στο Μενίδι, εις βάρος ενός διανομέα φαγητού και προκάλεσε τροχαίο μεταξύ ΙΧ και λεωφορείου ΟΑΣΑ.

 Σχόλιο Διόδοτου: Έτσι όπως πάει το πράγμα.. θα καθιερώσουμε "ΔΕΛΤΙΟ ΓΥΦΤΟΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ" σε λίγο. Γιατί βάζω στοίχημα ότι και αυτοί οι ληστές "ΕΛΛΗΝΕΣ" ήταν... Το καλό είναι ότι ο ένας υπάνθρωπος ξεμαγάρισε... / Σοβαρά τώρα: Πρέπει να γίνονται αναρτήσεις όλες αυτές οι εγκληματικές πράξεις των ρομά, για να φορτώνει ο μέσος βλάκας και να αρχίσει να φωνάζει για τα γυφτοεπιδόματα. Έχω άδικο;

 

Ενας άνδρας έχασε τη ζωή του και τρεις τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ, στο Μενίδι, στη συμβολή των οδών Καραμανλή και Αγ. Τριάδας, στο δήμο Αχαρνών Αττικής, έπειτα από ληστεία σε βάρος διανομέα φαγητού.

 Επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, τέσσερα άτομα, αφού λήστεψαν διανομέα φαγητού στο Μενίδι, επιβιβάστηκαν σε ΙΧ και προσπάθησαν να διαφύγουν. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και κινείτο με μεγάλη ταχύτητα συγκρούστηκε με διερχόμενο λεωφορείο του ΟΑΣΑ, στη συμβολή των οδών Καραμανλή και Αγίας Τριάδας.

Μενιδι
μενιδι2
μενιδι3

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν τα άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο και ο οδηγός του λεωφορείου. Οι δύο από τους επιβάτες του Ι.Χ. διέφυγαν μετά τη σύγκρουση, ενώ οι άλλοι δύο και ο οδηγός του λεωφορείου διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας Θριάσιο. Ο ένας από τους δράστες άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα. Στη συνέχεια εντοπίστηκε και ο τρίτος επιβάτης του Ι.Χ., επίσης τραυματισμένος, ενώ αναζητείται ο τέταρτος.

Σημειώνεται, επίσης, ότι για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων στο αυτοκίνητο επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

29 σχόλια:

  1. ...Το "τραγικό" της υπόθεσης είναι ότι δεν σκουληκοψόφησαν και οι 4 βρομοληστές.

    Ξυπνάτε Νεοελληνάρες!

    Μηδενική ανοχή στην εγκληματικότητα!

    Θάνατος στους νονούς της μέρας και της νύχτας!

    Κρεμάλα και παλούκι στους πολιτικάντηδες που ψηφίζουν "μέτρα αποσυμφόρησης των φυλακών"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΠΕΡ-ΣΥΜΦΩΝΏ ΑΓΑΠΗΤΕ!

      Κι εύχομαι να μην βγει κανείς και μού πει ότι ήταν βαριά η έκφραση "ένας υπάνθρωπος ξεμαγάρισε", γιατί θα τού απαντήσω: Πες μου εσύ τί άλλο είναι κάποιος που την έχει στο dna της ράτσας του την απάτη και την κλεψιά και την αναισθησία και την έλλειψη ορθής αξιολογήσεως της ανθρώπινης (αλλά και των ζώων) ζωής. Η ράτσα αυτή είναι γνωστό ότι αποφεύγει να σκοτώνει, μόνο από το φόβο μην τους πιάσουν. Λήστεψαν έναν άνθρωπο που δούλευε ντιλίβερι, με πλήρη αδιαφορία για το γεγονός ότι μπορεί να ήταν (που σίγουρα είναι όποιος αναγκάζεται να κάνει αυτή τη δουλειά) φτωχός και οικογενειάρχης. και που θα μπορούσε, τουλάχιστον να χάσει τη δουλειά του.. στη χειρότερη να κατηγορηθεί και να παραπεμφθεί από τον εργοδότη του για κλοπή ο ίδιος.

      Διαγραφή
  2. Αφηστε ησυχους τους διανομεις βρε διποδα.Δε φτανει που τρωνε τις βροχες και τα κρυα,που παιρνουν 3 και 60 εχουν και τους υπανθρωπους να τους την πεφτουν και να τους ληστευουν
    Ελλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έγινα πλήρως κατανοητός...

    Η καταδίωξη της βάσης της υπανθρώπινης πυραμίδας της εγκληματικότητας είναι το κλειδί το οποίο θα πρέπει να μας δώσει την πρόσβαση στην εξόντωση της κορυφής της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός.Τρεις ερωτήσεις θα απευθυνθούν στους κατοικούντες εις τη βάσιν της πυραμίδας ως προς τους ανωτέρους τους(φανερούς και μη).Ποιος το έκανε,τι έκανε,γιατί το έκανε.

      Διαγραφή
  4. Έχω ένα μήνυμα προς Διηνέκη. Φίλε μήπως κάνεις κάποιο λάθος με τα άκυρα και τα λευκά; Εγώ θυμάμαι στα αποτελέσματα πάντα έδειχναν τα "λευκά/άκυρα" σαν ένα νούμερο. Τα μικρά κόμματα είναι λίγο καλύτερα, αλλά η αλήθεια είναι πως και με 10% φτιάχνει κυβέρνηση (150+ βουλευτές) το πρώτο κόμμα αν όλοι οι υπόλοιποι πάνε σε μικρά κάτω του 3%. Συμβολική μόνο θα είναι η όποια επίπτωση. Μια καλή τακτική θα είναι παράλληλα με το ψήφισμα μικρών κομμάτων να αμφισβητούμε την εγκυρότητα των εκλογών, να μιλάμε για νοθεία και να ετοιμάζουμε το κλίμα για εφαρμογή του άρθρου 105 του συντάγματος.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα άκυρα και τα λευκά, τα τελευταία χρόνια μόνο, τα ανακοινώνουν μαζί, διότι είναι αλητάμπουρες τού καρακερατά. Πριν από 20 και 30 χρόνια, τα ανακοίνωναν ξεχωριστά. Όπως έπρεπε. Στην καταμέτρηση πάντως, για τα ποσοστά, να ξέρης ότι τα λευκά, λαμβάνονται υπ' όψιν, ΜΑΖΙ με τα έγκυρα των κομμάτων. Μην ξεχνάς ότι, τα λευκά ψηφοδέλτια, στα δίνουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ. Εγκυρότατα είναι. Νόμιμα.

      Κυβέρνηση κάνουν, ακόμη κι αν πάη μόνος του ο Τσίπρας να ψηφίση Γιώργο. Ακόμη κι αν η αποχή είναι 99,9999999%.

      Κανονικά, αν υπήρχε μυαλό, θά 'πρεπε να ψηφίσουμε 10 - 15 μικροσκοπικά κομματίδια τού 0,5% (όχι απλώς μικρά κόμματα...) για να γίνουν κόμματα τού 4%, 3%, 2%, 1%... ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟΝΩΝ Η... ΟΥΓΙΑ !!!

      Τέλος πάντων, σάς τά 'γραψα, κάντε ό,τι θέλετε αδέρφια. Εγώ πάντως, θα ρίξω ή άκυρο ή κάποιο κομματίδιο τού 0,5%. Αποχή, ΔΕΝ ΚΑΝΩ πάντως. Σιγά μην κάτσω να βλέπω τα αφγανοπακιστανά να ψηφίζουν Τσίπρα κι εγώ να... καναπεδιάζομαι. Όχι ρε φίλε.

      Διαγραφή
  5. Η πολιτική τράπουλα είναι σημαδεμένη από τότε που εφευρέθηκε η "αντιπροσωπευτική δημοκρατία" (ακόμα και ο ορισμός είναι τόσο παράλογος που μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί). Πώς γίνεται ο λαός να διοικεί μέσω αντιπροσώπων τους οποίους δεν γνωρίζει καν;

    Λίγη σημασία έχει αν θα ψηφίσετε μικρό ή μεγάλο κόμμα, αν θα ρίξετε λευκό ή άκυρο ή αν δεν πάτε καθόλου. Ο,τι και να ρίξετε στην κάλπη, οι αόρατοι αφέντες θα βγάλουν το αποτέλεσμα που θέλουν (παραδειγματιστείτε από το πρόσφατο δημοψόφισμα ή απλά από τους ανθελληνικούς νόμους που ψηφίζουν οι "αντιπρόσωποι" καθημερινά).


    Υ.Γ. : Κάντε ό,τι γουστάρει ο καθένας αλλά μην χάνετε την ώρα σας με ανούσιες συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά παρά μόνο στην περαιτέρω διαίρεση των ήδη διαιρεμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω αγαπητε Μάρκο πάντως,
      θεωρώ πως οντως αν με συνολικο ποσοστο κοντα στο 15%, βαλουμε στη βουλη κομματα που ουτε καν τα υπολογιζε το συστημα να μπουν, θα τους προκαλεσουμε ενα ανεπανορθωτο βραχυκυκλωμα, που σιγουρα θα επιφερει περαιτερω εξελιξεις. Και η σινγκιουλαρ λοτζικ ποση δηλ. νοθεια μπορει να επιφερει σε μία τετοια συμπεριφορα απο τη μερια μας..
      Εδω δεν μπορεσε να βγαλει κατευθειαν το "ναι" στο δημοψηφισμα, ασε που το "οχι"..σιγουρα στην πραγματικοτητα θα ηταν 73% κι οχι 63.

      Διαγραφή
    2. Αν είχαμε 15 % θα βγάζαμε δικό μας κόμμα και όχι τυχάρπαστα ρουφιανοσκουπίδια... Ακόμα και σε αυτή την άκρως ουτοπική περίπτωση θα είχαμε κερδίσει μία (1) μάχη και όχι τον πόλεμο.

      Το σύστημα έχει 100 συρτάρια με 100 λύσεις στο κάθε συρτάρι. Εμείς έχουμε τρικυμία στο κρανίο γιατί το λογισμικό των περισσότερων από μας είναι σκάρτο. Κάποιοι αμετανόητοι επιμένουν να πιστεύουν ότι με μολυσμένα μυαλά μπορούν να πορευτούν. Σε κάθε περίπτωση δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ...


      +το πέοc γαρ εγγύc+

      Διαγραφή
    3. +το πέοc γαρ εγγύc+

      ΤΟ ΜΌΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ!

      Διαγραφή
    4. «Αν είχαμε 15 % θα βγάζαμε δικό μας κόμμα»...
      ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.
      Δεν Ε Χ Ο Υ Μ Ε 15%.
      Ό,τι νά 'ναι είναι το... «15%». Πώς σάς ήρθε το «15%», τέλος πάντων...
      Μιλάω για κόσμο που ΔΕΝ γουστάρει τίποτα και δεν ακούει κανέναν.
      Που δεν μπαίνει σε κανάλι...

      Δεν γίνομαι κατανοητός. Δεν πειράζει.

      Διαγραφή
    5. Εγώ εννοούσα 15% να μάζευαν καμιά "δεκαριά και" μικροσκοπικά κόμματα συνολικά. Ένα 15% που θα το στερούσαν από τα γνωστά λαμόγια κόμματα. Κι έτσι να αδυνατούν να κάνουν αυτοδυναμίες, ακόμα και συνεργασίες οι γνωστοί απατεώνες. Εκτός κι αν είναι λάθος η συλλογιστική αυτή.

      Διαγραφή
  6. Γιατί δεν επιτρέπονται σχόλια στην συγκεκριμένη ανάρτηση του Διηνεκή για το τι κατά την άποψη του είναι σωστό να κάνουμε στις εκλογές;

    Ο Γιώργος εκτός από δική του πρόταση εκφράζει και μια απορία για τα λευκά-άκυρα, η οποία απαντήθηκε από τον Διηνεκή .
    Πόσες άλλες απορίες η προβληματισμοί θα μπορούσαν να απαντηθούν στον κάθε έναν από εμάς μέσα από έναν ουσιαστικό διάλογο;
    Οι πρόγονοι μας τους οποίους όλοι επικαλούμαστε ΑΛΛΑ και ο Κύριος μας Ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός μας αυτό δεν μας δίδαξε;
    Δηλαδή τι;
    Γνώσεσθαι την Αλήθεια και η Αλήθεια ελευθερώσει υμάς.
    Πως θα την ανακαλύψουμε εάν όχι μέσα από τον διάλογο;

    Εννοείται όπως έχω γράψει επανειλημμένα πως ο σκοπός του διαλόγου δεν θα είναι για να δικαιωθεί κάποιος αλλά για να ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙ.

    Το γράφω έτσι ωμά , να ΤΑΠΕΙΝΩΘΟΥΜΕ , μήπως και κάποια στιγμή αντιληφθούμε ακόμα και εμείς οι ίδιοι , ΟΧΙ ΟΛΟΙ, αλλά η συντριπτική πλειονότητα εξ Ημών, πως μάλλον δεν πιστεύουμε όσα γράφουμε για την τραγικότητα της κατάστασης μας και πως εν τέλει μας χρειάζεται ένα,
    ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ,
    ένα πολύ δυνατό χαστούκι για να κατανοήσουμε πως φτάσαμε σε αδιέξοδο εξαιτίας των δικών μας λαθών και όχι των άλλων.


    “Τέλος πάντων, σάς τά 'γραψα, κάντε ό,τι θέλετε αδέρφια.”

    Άριστος και πολύ Ανθρώπινος ο χαρακτηρισμός όλων υμών ως αδέλφια σου.
    Θα ήθελα μόνο να επισημάνω πως εδώ και πάρα πολλά χρόνια αυτό κάνουμε όλοι οι Έλληνες.
    “Ότι θέλουμε” , αντί για “ότι είναι σωστό”!
    Σωστό προς όφελος του ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ έθνους μας, εφόσον αυτός – όπως όλοι ισχυριζόμαστε – είναι ο σκοπός μας και όχι η αυτοπροβολή μέσω της αυτοδικαίωσης.
    Στο κάτω κάτω , ακόμα και εάν δεν μας πείθουν τα επιχειρήματα κάποιου για το συγκεκριμένο ζήτημα των εκλογών, αλλά δεν αποδεικνύεται και το σφάλμα της , το λάθος της πρότασης αυτής , ας ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΜΕ σε αυτούς που πολλά χρόνια πριν την κρίση , τουλάχιστον από την μεταπολίτευση και έπειτα μας τα έλεγαν πως θα φτάσουμε εδώ που φτάσαμε ως αν να ήσαν προφήτες και εμείς επιδεικτικά τους αγνοούσαμε κάνοντας
    “ότι θέλουμε”...

    Εάν πράγματι αποφασίζαμε να ταπεινωθούμε , ελάχιστα όχι πολύ, δεν θα έπρεπε τουλάχιστον όσοι συμμετείχαν ενεργά στα τρία κόμματα με τα πολλά ονόματα που μας κατέστρεψαν (νουδου-πασοκ-κκε), να αποφάσιζαν να ...αποσυρθούν και όχι να εμφανίζονται ως φωστήρες εμμένοντας στις απόψεις τους περί του σωστού;
    Είτε των εκλογών είτε για οποιοδήποτε άλλο θέμα!


    Υ.Γ.
    Εχθές είχαμε εκλογές...
    Φαίνεται πως υπάρχει πολύς χρόνος ακόμα μέχρι το 2023 για να αποφασίσουμε για το τι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να κάνουμε και ποιόν ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να εμπιστευθούμε!
    Α ξέχασα , οι εκλογές είναι στημένες τα αποτελέσματα είναι κατασκευή της σινκιουλαρ λοτζικ αλλά παρόλα αυτά
    ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ...

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηθελα ετσι κι αλλιως να τοποθετησω ενα επίγραμμα μονιμο, σχετικα με αυτο το θεμα, και ναι.. χωρις σχολια, γιατι δεν προκειται για αναρτηση, αλλά για παγια αποψη/μηνυμα του ιστολογιου και τελικο συμπερασμα. Τοποθετησα λοιπον το επιγραμμα (επισης χωρις σχολια) του φιλου Διηνέκη (ο οποιος και προλαβε πρωτος να το φτιαξει και να το διατυπωσει ιδανικα) γιατι η γνωμες μας ταυτιζονται πληρως. Καταληξαμε πριν απο μισο χρονο περιπου σε αυτο. Η ιδια ακριβως γνωμη διεπει και τους φιλους Πόπη Σουφλή και ΕργΔημΕργ. Συντομα θα αναρτησουν και αυτοι κατι αντιστοιχο.
      Η μονη διαφορετικη λυση πιστευω πως θα ηταν (πραγμα δυστυχως αργα για να μπει μπροστα, λογω του διχασμου μας ο οποιος επηλθε απο την μαεστρια των εχθρων) να σχηματιζαμε Εθνοσυνελευση στην οποια θα αποφασιζαμε οτι θεωρουμε τις εκλογες παρανομες, αν χρησιμοποιηθει η σινγκιουλαρ λοτζικ.

      Διαγραφή
  7. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ16 Απριλίου, 2019 15:20

    Τρανταχτό παράδειγμα οι εκλογές του 2000.Καρακατευθυνόμενες.Εμείς ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!Αλλά,μια ερώτηση.Άν το σύστημα θέλει να βγεί ο εκάστοτε δικός τους,εμείς τι θα γράφουμε αργότερα;Έχει κάποιος την δύναμη να ελέγξει όλα τα ψηφοδέλτια πανελλαδικά;Θα κατηγορεί ο ένας τον άλλον ότι κοιτάζει το προσωπικό του συμφέρον;Αφού κανείς δεν αναχαιτίζει την εβραϊκή SINGULAR LOGIC,εγώ δεν πιστεύω προσωπικά ότι κάτι θα αλλάξει,εκτός ότι συνειδησιακά κάναμε το καθήκον μας.Αυτά τα γαμωτόμαρα μόνο με βία φεύγουν.ΝΕΤΑ ΣΚΕΤΑ.Ο κόσμος θα υποδεχθεί μετά βαίων και κλάδων τον λαθρολάγνο Κούλη Χρυσό,ενώ εμείς θα λέμε μεταξύ μας "ΕΓΩ τα'λεγα".https://youtu.be/qlSj1Pn1zxs.Χαρακτηριστικό τραγούδι,με στίχους "κοστούμι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάθος τραγούδι φίλε μου.
      Αυτό ταιριάζει στους Έλληνες ψηφοφόρους των συστημικών, γενικώς:
      https://www.youtube.com/watch?v=QAJrG4yYr3I

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ16 Απριλίου, 2019 16:24

      ΠΟΛΥ,ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ.ΕΓΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!👏👏👏👏👏

      Διαγραφή
  8. Κατανοητές οι απορίες και οι αμφιβολίες του Γιώργου, του Μάρκου και του ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ, για το θέμα των εκλογών.

    Θα αναρτηθεί σύντομα ένα άρθρο που βάσει του Εκλογικού Νόμου θα μάθουμε περισσότερα. Αν διαπιστωθούν σοβαρές αδυναμίες στην πρότασή μας, στο επίγραμμα, θα γίνουν τροποποιήσεις ή θα αποσυρθεί τελείως. Κανένας από εμάς, ούτε εγώ ούτε ο Διηνέκης ούτε κανείς άλλος από τους ομόγνωμους.. είμαστε εγωιστές. Το καλό της πατρίδος μάς ενδιαφέρει.. και αυτό ακολουθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πως ακριβώς είναι στημένες οι βουλευτικές εκλογές υπάρχουν άλλοι που το έχουν εξηγήσει πολύ λεπτομερώς το εκλογικό σύστημα. Αν θέλεις να βγάλεις κυβέρνηση φιλελληνική, είναι αδιέξοδο. Τελειωμένη υπόθεση. Αν θέλεις να "εκδικηθείς" τα λαμόγια μειώνοντας τους λίγο τα ποσοστά, αναγκάζοντάς τα ίσως να κάνουν συγκυβερνήσεις και κάτι έγινε, είναι εφικτό θεωρητικά με ψήφο στα μικρά κόμματα. Αλλά δύσκολο και χωρίς πραγματικό κέρδος, αντίθετα ξεχαρμανιάζεις νομίζοντας ότι κάτι τους έκανες ενώ τους έκλασες τα αρχ.... Και δεν διοχετεύεις την ενέργειά σου εκεί που πρέπει, σε προετοιμασίες νόμιμης ακύρωσης των εκλογών σύμφωνα το άρθρο 105 αφού οι μισοί σχεδόν ψηφοφόροι είναι λάθρο ή απόγονοι λάθρο αλβανών κλπ.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι έδωσες την πραγματική διάσταση του θέματος Γιώργο.

      Διαγραφή
  10. Οικοδεσπότα, καί εκλεκτοί θαμώνες του παρόντος ιστομπλογκίου!

    Προσωπικώς, στην εκλογολογία θα συμμετάσχω μόνον όταν ανακοινωθούν επισήμως (διά στόματος Αλεκσάκι) οι εκλογές. (Οι βουλευτικές, διότι οι Ευρωεκλογές θα γίνουν οπωσδήποτε, καί τότε που ορίζεται.)

    Μέχρι τότε, όμως, καί μιά που το θέμα της αναρτήσεως είναι οι Βρωμά, έχω να πω ότι είναι η Νουδούλα, που τους έδωσε ...ιθαγένεια το 1975, όταν είδε ότι τα κουκκιά δεν βγαίνουν γιά την επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Μέχρι τότε, εθεωρούντο αλλοδαποί καί υπαγόντουσαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών. (Μάλιστα, τους απαγόρευαν να πάνε στα νησιά.)
    Τώρα, τις εμπνεύσεις του φρύδια "εθνάρχου" (καί ναί, των στοών από πίσω του, ώ Μάρκο ντέ Σάντ!) ας τις λουστούνε οικογενειακώς όλοι, όσοι τον χειροκροτούσαν.

    Υγ 1: Από την εποχή των Βαυαρών, δεν διαχωρίστηκε στο εγχώριο -ο Θεός να το κάνει!- Δίκαιο η ιθαγένεια από την υπηκοότητα. Είναι, λοιπόν, από κάτι τέτοια, που προσωπικώς ξύνομαι (ξέρετε πού), όταν ακούω την έκφρασιν "απόφοιτος Νομικής". Πέρδομαι, δέ, εμφανώς καί αναισχύντως, όταν ακούω την λέξιν "Συνταγματολόγος"!

    Υγ 2: Νουδού: μετέτρεψε σε ...Έλληνες τους γύφτους, τους Αλβανούς, καί τους δολοφόνους των χωρών παρά τηί Κασπίαι.
    Πασόκ (υπό διάφορες μορφές) : μετέτρεψε σε ...Έλληνες όλους τους υπόλοιπους!

    Βοήθειά μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα
      Καλημερα αγαπητε Εργοδότα!
      Μάς εφτιαξες το κεφι!
      Οσο για τον "εθναρχη".. εκτος απο στοές και τροτσκιστες.. πολλα πραγματα ειχε απο πισω του...

      Διαγραφή
    2. "πολλα πραγματα ειχε απο πισω του..."

      καινούργιο συκώτι και μου χρειαζόταν διότι καλά να διαβάζει κανείς από σχολιαστές ότι νάναι αλλά στον επίσημο ιστότοπο της χ.α. , απο την οποία περιμένει πολύς κόσμος πολλά και όχι άδικα , να γράφονται τέτοιες ασυναρτησίες ε μου είχε δεθεί το στομάχι κόμπος.
      Από τη δική σου ατάκα μου λύθηκε, σε ευχαριστώ πολύ!

      "Η πολιτική πραγματικότητα δεν είναι ούτε «αριστερά» ούτε «δεξιά»"

      Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-politikh-pragmatikothta-den-einai-oute-aristera-oute-dejia#ixzz5lL4gx4kO

      Πρώτα παρατηρείστε και μετά κάντε μια έρευνα να διαπιστώσετε πως πρώτα την λέξη αριστερά και μετά την λέξη δεξιά , την γράφουν ΜΟΝΟ οι αριστεροί!
      Λέτε να δείχνει τίποτα αυτό για την κοσμοθέαση πολλών από τα στελέχη της χ.α.;

      Το σύστημα έχει κατάλάβει πως οι Ελληνες δεν μασάμε πια αριστερά και κάνει τα πάντα για να μην φύγει ο λαός από τους κομμουνιστές!
      Κοιτάξτε πως παρακαλούν οι "εχθροί" της αριστεράς δήθεν φιλελεύθεροι (για δεξιούς ούτε οι χρήσιμοι ηλίθιοι δεν το πιστεύουν πια) να μην διαλυθεί το κομμουνσιτικό κόμμα το οποίο βαφτίζουν νεοφιλελέ!
      Γιατί το βαφτίζουν νεοφιλελε;
      Για να μην απογοητευτούν οι αριστερο κομμουνιστές και στραφούν στον ένα και μοναδικό εχθρό του συστήματος , στην δεξιά!

      ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΡΕΜΕΙ
      ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ,
      Από τα σχόλια φαίνεται πως το δούλεμα πια δεν πιάνει τόπο παρά μόνον σε όσους ...το πάνε το γράμμα!!!

      "Η κατάρρευση ενός θα φέρει κατάρρευση όλων…
      https://www.capital.gr/o-kostas-stoupas-grafei/3354852/i-katarreusi-enos-tha-ferei-katarreusi-olon

      ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ
      ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
      ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
      ...ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ...ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
      ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΈΥΤΑΙΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
      ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ
      ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ!!!

      ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΑΥΓΑ ΟΜΕΛΕΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
      ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΤΩΡΑ
      ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Π.Χ. ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΚΛΠ., ΠΑΛΛΑΪΚΑ ΜΕΤΩΠΑ,
      ΚΑΖΑΚΗΔΕΣ ΑΡΔΗΝ ΦΙΓΔΗΝ ΚΑΙ ΛΙΜΑ...

      ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ
      ΓΙΑ ΝΑ ΠΝΕΥΣΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
      ΤΟΥ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ
      ΣΚΟΤΔΙΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ
      ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ!!!

      Υ.Γ.
      Σε τι να μας φανεί χρήσιμη η γνώμη όσων μας προτρέπουν να χρησιμοποιούμε αποκλειστικά πλαστικό χρήμα για τις συναλλαγές μας για να χτυπήσουμε το σύστημα;;;

      Απλές σκέψεις χρειάζεται για να ξεκαθαρίσει η ήρα από το σιτάρι.
      Και κάτι τελευταίο και φυσικά εσείς θα κάνετε ότι θέλετε.
      Οσο πιο πολύ φωνάζει κάποιος εναντίον των Εβραίων και του ΚΚΕ και καπάκι εναντίον του Δ' ΡΑΊΧ ,εναντίον κόκκινων φασιστών ναζιστών , φασιστερών ,
      Ε ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ!!!
      ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ!!!

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ!

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
  11. Παλιά επιτρεπόταν ο επανέλεγχος σε όλα τά εκλογικά τμήματα, όμως μέ έναν δικηγόρο ανά τμήμα. Σήμερα επιτρέπεται σέ ένα μόνο εκλογικό κέντρο. Τά άκυρα καί τά λευκά καταγράφονται, αλλά δέν προσμετρώνται. Τά αποτελέσματα βγαίνουν ΜΟΝΟΝ επί τών εγκύρων ψηφοδελτίων. Αυτά λένε όλοι οί εκλογικοί νόμοι.
    Στό παρελθόν έγινε πρόταση από τόν Κων/νο Μητσοτάκη νά προστίθενται τά λευκά στό πρώτο κόμμα, πράγμα πού δέν έγινε δεκτό από κανένα κόμμα καί ουδέποτε εφαρμόστηκε.
    Η ύπαρξη λευκού είναι γιά τήν περίπτωση πού εξαντληθούν τά ψηφοδέλτια κάποιου κόμματος. Τότε ο ψηφοφόρος ζητά από τόν δικαστικό αντιπρόσωπο νά φτιάξει χειρόγραφο, εντός τού παραβάν εννοείται, τό οποίο σφραγίζεται καί στήν καταμέτρηση προσμετράται κανονικά.
    Στό συνολικό ποσοστό πού συγκεντρώνουν τά κόμματα πού δέν εισέρχονται στή Βουλή, αναλογεί αριθμός εδρών. Οί έδρες αυτές κατανέμονται κατά κύριο λόγο στό πρώτο κόμμα, λιγότερο στό δεύτερο καί από μία στά υπόλοιπα μικρότερα.
    Οί εκλογικοί κατάλογοι έχουν περίπου 10.000.000 εγγεγραμμένους. Οί συνολικοί ψήφοι όλων τών κομμάτων είναι περίπου 5.5 - 6.000.000. Μεγαλύτερη νοθεία από αυτήν δέν υπάρχει.
    Αυτά τά λίγα γιά όσους νομίζουν ότι έχουμε δημοκρατία, γιά όσους νομίζουν ότι οί ίδιοι επιλέγουν καί γιά όσους νομίζουν ότι ο ψήφος τους έχει αξία.
    Περαστικά στούς οπαδούς τού κατασκευάσματος τής ευρωπαϊκής μασονίας, πού εφαρμόστηκε από τήν εποχή τής Γαλλικής ψευτοεπανάστασης - συνωμοσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατόπιν και των χρησιμων δικων σου πληροφοριων, αγαπητε Αυτόλυκε, αλλά και κατόπιν σχολιασμου της Πελασγικής η οποια μου εδωσε να καταλαβω πως τουλαχιστον η διατυπωση του επιγραμματος αφηνει μιαν εντυπωση σαν να μην σεβομαστε την ελευθερη βουληση...
      θα αποσυρω προς ωρας το επίγραμμα.. και τον Μαϊο βλεπουμε.
      Ελπιζω να δειξει την δεουσα κατανοηση για την αποφαση μου, ο αγαπητος Διηνέκης, και να μην το παρει προσωπικα.
      Εννοειται πως το θεμα για εμενα δεν ετελειωσε ακομη.

      Διαγραφή
    2. Θεωρῷ,ἀγαπητέ Κώστα,πώς ἔπραξες ὁρθότατα ! Πρυτάνευσε τό Πνεῦμα τῆς Ἑλληνικῆς Σκέψεως !

      Εὖγε ! ! !

      Διαγραφή
    3. Υπάρχει και χειρότερο από τον κοινοβουλευτισμό. Όταν οι άρχοντες είναι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι. Βλέπε τουρκοκρατία. Και ακόμα χειρότερο. Όταν οι άρχοντες είναι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι και παριστάνουν τους Έλληνες και Ορθόδοξους.

      Γιώργος

      "Οί εκλογικοί κατάλογοι έχουν περίπου 10.000.000 εγγεγραμμένους. Οί συνολικοί ψήφοι όλων τών κομμάτων είναι περίπου 5.5 - 6.000.000. Μεγαλύτερη νοθεία από αυτήν δέν υπάρχει."

      Διαγραφή
    4. Ἀγαπητέ,ὅπως ἀντιλαμβάνεσαι μέσα στούς ἐκλογικούς καταλόγους ὑπάρχουν ἐγγγεγραμένοι καί νεκροί,τοὐλάχιστον μίας 10ετίας,γιά νά μήν πῶ 20ετίας ! Διότι δέν μπορεῖ νά ἔχουμε πληθυσμό 10.815.197 (ἀπογραφή 2011),ἀνηλίκους (0-14)1.666.888 (ἀπό ἐδῶ τά στοιχεῖα : https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82#%CE%A3%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1_%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CF%85%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D_%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE%CF%82_2011

      πού σημαίνει ἐάν ἀφαιρέσουμε τούς ἀνηλίκους ἔχουμε : 9.148.309. Καί στούς ἐγγεγραμμένους τῶν ἐκλογῶν τοῦ 2015 :9.913.609,ἄρα ἡ διαφορά ἀπό τόν πραγματικό πληθυσμό μέ τούς ἐγγεγραμμένους 765.300 τί ἀκριβῶς εἶναι ;! ! !

      Μήπως νά ἀρχίσουμε νά ψαχνόμαστε ἀκόμη καί γιά τά πλέον λογικότατα;

      Πρός σκέψιν...

      Διαγραφή