«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Όλη η αλήθεια για το δόλιο παιχνίδι που στήνουν οι Αμερικανοί...Η εθνική κυριαρχία ροκανίζεται σταθερά και ο φερετζές της παραλλαγής με τον οποίο συγκαλύπτεται το έγκλημα, βαφτίζεται "αναβάθμιση στρατηγικού ρόλου της χώρας στα Βαλκάνια και στην Μεσόγειο"... (βίντεο)



Οι πολιτικές δυνάμεις έχουν παραδοθεί στον πανηγυρτζήδικο κώδικα της διαμόρφωσης των ψηφοδελτίων, η διεθνής πολιτική όμως ακολουθεί την δική της επικίνδυνη και εξόχως ανατρεπτική ατζέντα... Η συνάφεια είναι απόλυτη ανάμεσα στους σχεδιασμούς των Αμερικανών στις απαράδεκτες δηλώσεις των Κοτζιά - Κατρούγκαλου και στο παραλήρημα της μειοδοσίας στο οποίο παραδέρνει η χώρα... Η εθνική κυριαρχία ροκανίζεται σταθερά και ο φερετζές της παραλλαγής με τον οποίο συγκαλύπτεται το έγκλημα, βαφτίζεται "αναβάθμιση στρατηγικού ρόλου της χώρας στα Βαλκάνια και στην Μεσόγειο"... Εκεί δηλαδή που η Εθνική κυριαρχία, η ιστορία και η περηφάνια αποκαθηλώνονται με τρόπο προκλητικό... Με το νομοσχέδιο Μενέντεζ - Ρούμπιο, η Ελλάδα δεν γίνεται χώρα πρώτης γραμμής. Αντιθέτως υποβαθμίζεται ακόμη περισσότερο ως χώρα ευκαιρίας, και απαξιώνεται πλήρως ως φτηνός γεωπολιτικός μπαλαντέρ των Αμερικανών...

Η συνέχεια στο ηχητικό 12 λεπτών...



το είδαμε στα Αττικά Νέα


Σχόλιο από τα Αττικά Νέα: 

Το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο. Το τυρί πολύ εμύρισαν αλλά την φάκα την είδαν ελάχιστοι. Και ας στήνονται εκόντες άκοντες μπροστά στο γυαλί "δημοσιογράφοι", "στρατηγοί" και διάφοροι "επαΐοντες" να λένε το μακρύ και το κοντό τους ότι φεύγει η Τουρκια από το ΝΑΤΟ, έχουν "θυμώσει" οι Αμερικανοί και άλλα φαιδρά. Σε λίγο καιρό (δεν είμαι προφήτης απλά το βάζω και δουλεύει λίγο το ρημάδι με γνώμονα την ιστορία) οι Αμερικάνοι, θα τα βρούν με τους Τούρκους γιατί δεν είναι χαζοί να αφήσουν τα στενά και το στρατηγικό βάθος της Μ.Ασίας στους Ρώσους, ούτε να χάσουν τα δις που έχουν επενδύσει μέχρι τώρα. Θα ξεβρακωθούν κανονικά οι κάου-μπόϊς και θα τους ξηγηθούν αλμυρό φυστίκι τα τουρκάκια που θα φωνάζουν μπιρ αλλάχ. Και Φ-35 θα τους δώσουνε και Πάτριοτ θα πάρουνε και ξανά κολλητιλίκια θα έχουνε με τους Οβριούς και ότι άλλο γουστάρουνε αρκεί να "μείνουν" φίλοι και "σύμμαχοι" τους. Και μας θα μας βάλουν στο κλουβί των 6 ΝΜ να κελαϊδάμε σε Ρε μινόρε "Κοίτα ρε τι έπαθα". Καρφί δεν τους καίγεται για την "ευκολόπιστη" και πάντα "υπάκουη" to "her master's voice" Ελλάδα, που στο κάτω-κάτω και δω που τα λέμε μόνη της βγάζει τα μάτια της αφού ξεπουλάει χωρίς καν "πινάκιον φακής" τα κομμάτια της στους επίλυδες "γείτονες" και θα έχουν πάντα του χεριού τους κάποιον "κωλοτούμπα" πρωθυπουργό παιδί του εκλογικού σωλήνα, για να μας παρουσιάζει το άσπρο μαύρο και να λέει με ..."στόμφο "Μολών Λαβέ (παναγία μου τι ύβρις) και από την άλλη να υπογράφει προθύμως και ανευ αντιλογίας τον διαμελισμό της Ελλάδος. Οι Τούρκοι γνωρίζουν πολύ καλά τον "ελιγμό" Μουσταφά Κεμάλ που από κει που ήταν ξεγραμμένος δίνοντας την Μοσούλη στους Αγγλογάλους και την Αρμενία στους Μπολσεβίκους, βρέθηκε να λέει από θέση νικητή, "επιτέλους τους ξεριζώσαμε" κατασφάζοντας ότι ελληνικό εύρισκε στον δρόμο του. Ποιός εγγυάται ότι δεν θα το ξαναπαίξουν;;;; Επειδή η ιστορία κάνει κύκλους θα παραφράσω την γνωστή φράση "φοβού τους Δαναούς" Με την φράση "Φοβού τους Αμερικανούς και δώρα (Φ-35, ξαφνικόν έρωτα με την Ελλάδα κ.ο.κ.) φέροντες". Βλέπετε οι εδώ πολιτικάντηδες είναι καλοί μόνο στο τηλεοπτικό ξεκατίνιασμα μεταξύ τους για το ποιός είναι ο Αμποτ και ποιός ο Κοστέλλο, αλλά από πολιτική αστε τα. Ποιό καλά εξασκεί πολιτική ένα τούβλο, παρά αυτοί οι ασχετοι υπάλληλίσκοι της πλάκας που έφεραν την Ελλάδα σ'αυτήν την κατάντια!!! Ελπίζω και εύχομαι να πέσω έξω 100% στην συλογιστική μου αλλά αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, άλλα δείχνουν.


3 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ16 Απριλίου, 2019 15:02

    Ο ανώνυμος σχολιαστής πολύ σωστός.Από ότι φαίνεται η ιστορία επαναλαμβάνεται με τον πλέον τραγικό τρόπο για την Ελλάδα.Λεφτά δεν υπάρχουν για τον απλό λαό,θα πάρουμε F-35;Ποιούς εξυπηρετεί αυτή η απόφαση,την στιγμή που άλλα καίρια ζητήματα της Ελλάδας στην άμυνα,είναι καίρια.Οι S-300 θέλουν αναβάθμιση,ειδικά οι φάκελοι πτήσης των βλημάτων,οι Ρώσοι μας προσφέραμε την αναβάθμιση σε S-300PMU-2,δεν το κάνουμε,αναβάθμιση του στρατιώτη πεζικού με σύγχρονη στολή και άρβυλα με διαπνέον ύφασμα,ΔΕΝ,καινούργια τυφέκια εφόδου(και όχι μάχης,όπως το πεπαλαιωμένο G-3),ούτε,τα ΤΟΜΑ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ,αραχνιάζουν κάπου,αντί να τα μετατρέψουν σε σύγχρονα ΤΟΜΑ,με δυνατότητα εξαγωγής αφού έχουμε τα μυαλά για κάτι τέτοιο,τα MLRS θέλουν αναβάθμιση γι'αυτά,ειδικά οι πύραυλοι ATACMS,μετατροπή ορισμένων με χαμηλό κόστος σε αντιπλοικούς εναντίον των μογγολικών σκαφών,κυβερνοπόλεμος δεν υπάρχει για να κατεβάζει τα τουρκικά ANKA και BAYRAKTAR για να τα "διαβάζουν" οι δικοί μας,όπως κάνουν άλλες σοβαρές χώρες (βλέπε το Ιράν,όταν κατέβασε και αποκρυπτογράφηση,το αμερικανικό stealth,SENTINEL), οι πεζοναύτες μας σύγχρονα αποβατικά τεθωρακισμένα δεν έχουν,και άς παζαρεύουν με τους αμερικανούς τα μεταχειρισμένα AAV7,που μέχρι να τα πάρουμε θα είμαστε με τα παμπάλαια ΑΒΑΚ,δηλ.πού να το πιάσεις και πού να τα'φήσεις και'μείς θέλουμε τα F-35.Μέχρι να τα πάρουμε,τα αναβαθμισμένα ΦΑΝΤΟΜ,ΘΑ πνέουν τα λοίσθια,τα MIRAGE 2000,"κλαίει,γελάει"και μέχρι να έχουμε 80 σχεδόν F-16Viper,πώς θα φυλάμε το Αιγαίο.Θέλουμε αναγκαστικά,ενδιάμεσο αεροσκάφος.ΉΙαπωνία,θέλει να πουλήσει 100 F-15J,για να πάρει F-35,εμείς βλέπουμε την ευκαιρία,ή,ώς συνήθως ακούμε τι μάς λένε οι πάτρωνές μας και σκεφτόμαστε και την μίζα στο παντελόνι πόσο χοντρή θα είναι;Τα LEOPARD 2 HEL,δεν έχουν επαρκή αριθμό βλημάτων των 120mm.τα υποβρύχιά μας δεν έχουν σύγχρονες τορπίλες και αντίμετρα τορπιλών και σε σκηνικό επιχειρήσεων κινδυνεύουν με γρήγορη αποκάλυψη και βύθιση,αλλά εμείς εκεί,κολλημένοι στο F-35.ΚΑΙ πέσ' ότι όλα τα πήραμε,όλα τα φτιάξαμε,ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΑΣ ΔΙΑΜΕΛΙΖΕΤΑΙ;Να πάρουμε σύγχρονα αεροσκάφη και φρεγάτες για να πηγαίνουν μέχρι την Εύβοια και την ανατολική Μεσόγειο;Γνώμη μου είναι και ίσως να είμαι λάθος,αλλά είμαστε σαν ένα Δόν Κιχώτη που αντί για την Δόνα Δουλτσινέα,κυνηγάμε ανεμόμυλους.Ολέθρια λάθη που ό λαός θα τα πληρώσει πολύ ακριβά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ,
      περιγράφεις μια κατάσταση (την οποία δεν θα αμφισβητήσω) στην άμυνα της χώρας, τέτοια που κάποιος θα την ονόμαζε "γκέι". Δηλαδή.. ελάτε αφρο/τουρκο/σκοπιανο/αλβανο/ασιάτες μου.. πλυθήκαμε, στηθήκαμε και σάς περιμένουμε.
      Δεν ξέρω ο Θεός από εδώ και πέρα τί σχέδια έχει για εμάς, πάντως στην Γαλλία η οποία μάς προέκυψε πιο αγωνιστική κι από εμάς (κίτρινα γιλέκα, σχεδόν μισό χρόνο τώρα), η Θεοτόκος απέσυρε την πρεσβεία της. Δεν θέλω να φανταστώ τί περιμένει εμάς λοιπόν...

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ16 Απριλίου, 2019 16:23

      Αδερφέ Κώστα,με τόσες εκτρώσεις,τόσες βλασφημίας στον Κύριό μας Ιησού Χριστό και στην Υπεραγία Θεοτόκο,με τόσους γκέυ,άθεους,αντίθετους,ρουφιάνους,προδότες,λαμόγια,πόρνους,μοιχούς,κλέφτες και κάθε λογής ερπετό,θα αναρωτηθούμε ποτέ γιατί πήρε την χάρη του ο Θεός απο'μάς και δεν θα επιτρέψει παιδαγωγική τιμωρία;

      Διαγραφή