«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Επιθέσεις σε εκκλησίες της Γαλλίας τα τελευταία χρόνια.

Εδώ, φωτο και ακριβείς διευθύνσεις των ναών του Παρισίου

16 σχόλια:

  1. Το εξώφυλλο του περιοδικού Economist:

    http://tinypic.com/view.php?pic=ws088&s=9

    Αυτό το περιοδικό έχει κατά καιρούς βάλει εξώφυλλα που ταιριάζουν με γεγονότα που ακολουθούν. Ας τα ψάξει όποιος θέλει, ΔΕΝ πρόκειται για προφητείες αλλά... ανακοινώσεις κωδικοποιημένες των σατανιστών για το τι επίκειται να πράξουν. Άλλο ένα παλαιότερο εξώφυλλο:

    https://www.ufo-spain.com/wp-content/uploads/2018/11/Economist2018-1068x1397.jpg

    Για το κατάμαυρο εξώφυλλο υπάρχουν διάφορες ερμηνείες, μία που ήδη αρχίζει να πραγματοποιείται είναι η εξής: ετοιμάζουν γενικό μπλάκαουτ στα εναλλακτικά μήντια.

    - Ήδη συνέλαβαν τον Ασάντζ. Τι έκανε; Δημοσιογραφία! Κανείς νοήμων δεν πιστεύει ότι βίασε, κι όμως τα λαμόγια δεν καταλαβαίνουν τίποτα, όλοι οι δημοσιογράφοι προσποιούνται ότι δεν τρέχει τίποτα και μερικοί εβραίοι ή σκατόψυχοι χαίρονται κιόλας.

    - Πολλοί proxies του διαδικτύου μπλοκάρουν sites σχετιζόμενα έμμεσα με τον Τάραντ και τη δεξιά κοσμοθέαση, και αναγκάζεσαι να πας μέσω του παρόχου σου που ή καταγράφει τα πάντα ή μπλοκάρει τελείως ότι δεν εγκρίνει.

    - Τα σχόλια σε πολλά άρθρα mainstream μέσων έχουν απενεργοποιηθεί. Γιατί δεν άντεχαν το δεξιό κύμα που κατακλύζει παντού τα δημόσια σχόλια.

    - Η vodafone που έχω για πάροχο μπλοκάρει το ασφαλές DNS (DNSSEQ) αναγκάζοντας σε να βλέπεις μόνο sites της έγκρισής της. Για την ακρίβεια τα άλλα sites ή δεν φορτώνουν καθόλου, ή φορτώνουν που και που, πχ το ipfs.io όπου νομίζω κάτι πήγε να βάλει ο Διόδοτος δεν φορτώνει καθόλου για μέσω vodafone, ενώ αν πας μέσω proxy πολλά sites τα μπλοκάρουν τελείως οι proxies).

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξήγησε μου Γιώργο, τί ακριβώς κάνει αυτό το ipfs.io, γιατί δεν κατάλαβα. Και δεν θυμάμαι να πήγα να βάλω τίποτα σε αυτό.

      Διαγραφή
    2. Από την παρακάτω δημοσίευσή σου είναι ο σύνδεσμος προς το IPFS - αν δεν τον θυμάσαι θα δημιουργήθηκε αυτόματα:

      https://steemit.com/dtube/@diodotos/k5smji0j

      Νομίζω χρειάζεται κάποιο πρόσθετο λογισμικό για να δούνε οι αναγνώστες το περιεχόμενο στο σύνδεσμο IPFS στο τέλος του παραπάνω άρθρου σου.

      Πιθανόν το πρόσθετο λογισμικό χρειάζεται για να μη μπορούν να γίνουν επιθέσεις man-in-the-middle εναντίον των επισκεπτών σου με τις οποίες ο πάροχος του κάθε επισκέπτη βλέπει αν θέλει τι διαβάζουμε στο IPFS και μπορεί να το αλλάξει ή να το μπλοκάρει.

      Γιώργος

      Διαγραφή
    3. Ναι, εγώ το μόνο που έκανα είναι να ανεβάσω το δικό μου βίντεο στο DTube, του οποίου δεν μπορεί να λογοκρίνει και να κατεβάσει βίντεο του.. κανένας.
      Τα υπόλοιπα που μού λες πρέπει να μού τα πεις λίγο πιο λαϊκά κι επιγραμματκά, γιατί είμαι σκράπας σε πολλά (ούτε το man-in-the-middle ξέρω τί είναι). Συγνώμη αν σε ταλαιπωρώ.

      Διαγραφή
    4. To IPFS είναι λίγο πιο προχωρημένο και δεν είναι και απαραίτητο προς το παρόν. Δε θα πείσεις και εύκολα χιλιάδες αναγνώστες να εγκαταστήσουν λογισμικό για να μπορούν να διαβάζουν. Ή έχουμε κάποιον που μπορεί να διαβάσει τι γράφει ο σύνδεσμος "IPFS" στο τέλος του παραπάνω άρθρου σου στο steemit χωρίς πρόσθετο λογισμικό;

      Το dtube είναι ωραίο, το steemit ακόμα ωραιότερο. Πίσω από το τελευταίο υπάρχει ένα άτομο ιδιοφυία.

      Γιώργος

      Διαγραφή
    5. Μόνο "ωραιότερο";..
      Έχω κερδίσει και 10 δολάρια σε μια βδομάδα.
      χαχαχαχαχαχα
      Δεν αστειεύομαι, αλλά είναι και το τελευταίο που με ενδιαφέρει, ειλικρινά!

      Σε ευχαριστώ για όλα Γιώργο!

      Διαγραφή
    6. Το IPFS δεν ανοίγει ούτε και σε εμένα (άφησα την κλεψύδρα 5 ολόκληρα λεπτά.. πόσο ακόμα να περίμενα..).

      Διαγραφή
    7. Σκάφος της Frontex παραλαμβάνει αξιωματικούς Τούρκους από τη Σάμο, οι οποίοι ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα

      diodotos (47) in dtube • yesterday

      steemitboard (65) · yesterday
      ...
      Congratulations @diodotos! You have completed the following achievement on the Steem blockchain and have been rewarded with new badge(s) :

      You received more than 50 upvotes. Your next target is to reach 100 upvotes.
      https://steemit.com/dtube/@diodotos/k5smji0j

      ΑΝΟΙΞΕ ΑΜΕΣΩΣ

      @ΓΙΩΡΓΟΣ
      "Πολλοί proxies του διαδικτύου μπλοκάρουν sites σχετιζόμενα έμμεσα με τον Τάραντ και τη δεξιά κοσμοθέαση, και αναγκάζεσαι να πας μέσω του παρόχου σου που ή καταγράφει τα πάντα ή μπλοκάρει τελείως ότι δεν εγκρίνει.

      - Τα σχόλια σε πολλά άρθρα mainstream μέσων έχουν απενεργοποιηθεί. Γιατί δεν άντεχαν το δεξιό κύμα που κατακλύζει παντού τα δημόσια σχόλια."

      Εφόσον όπως πολλοί ισχυρίζονται δεν υπάρχει δεξιά δεν υπάρχει αριστερά
      ποια δεξιά κυνηγούν;
      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
    8. Εκεί που γράφει IPFS πατάμε και δεν βγάζει τίποτα, αφού πρώτα πάμε στο άρθρο steemit.

      Ποια δεξιά κυνηγούν; Αυτήν που αποκαλούν ναζί και οι εβραίοι έχουν ψύχωση μαζί της γιατί τους γίνεται πλύση εγκεφάλου από παιδική ηλικία ότι αν αφήσεις τους λευκούς να έχουν δικό τους πολιτισμό τρελλαίνονται και αρχίζουν τις γενοκτονίες. Τη δικιά σου τη βασιλόφρονα δεξιά δεν νομίζω να την κυνηγούν και πολύ.

      Γιώργος

      Διαγραφή
    9. Αρα , όπως και νάχει υπάρχει δεξιά.
      Οσο για το ποιόν κυνηγούν αυτοί που εσύ αποκαλείς Εβραίους, σε λίγο Σταυρώνουν για μια ακόμη φορά Τον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό μας.
      Αυτόν και όσους πιστεύουν σε Αυτόν κυνηγούν.
      Μάντεψε τώρα πια δεξιά κυνηγούν...

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
    10. Τους Ελληνορθόδοξους πατριώτες.
      Το βρήκα; Τί κερδίζω;

      Διαγραφή
    11. Δεν λογοκρίνουν κανέναν επειδή είναι χριστιανός, λογοκρίνουν όσους χαλάνε την αφήγηση. Πολλοί που χαλάνε την αφήγηση δεν είναι καθόλου χριστιανοί και καθόλου δεξιοί ή αριστεροί, όσο κι αν προσπαθούν τα εβραϊκά μήντια να τους βάλουν ταμπέλες.

      Επίσης οι περισσότεροι όντως χριστιανοί δεν έχουν ιδέα τι πραγματικά συμβαίνει στα οικονομικά και τι άλλο κάνουν οι σατανιστές εβραίοι, αυτοί δεν είναι απειλή για κανέναν για να λογοκριθούν.

      Οι ηλικιωμένοι πιστεύουν σχεδόν τα πάντα που βλέπουν στην τηλεόραση και το χειρότερο, πολλά που βλέπουν δεν είναι ψέματα αλλά προπαγάνδα, δεν υπάρχουν στον πραγματικό κόσμο αλλά μόνο στο μυαλό σαν ιός που δεν φεύγει με τίποτα. Άντε να πείσεις τους παππούδες ή γονείς ότι ΚΚΕ και ΧΑ έχουν τους ίδιους μασόνους πάτρονες όταν οι δεύτεροι έχουν κάνει φυλακή.

      Γιώργος

      Διαγραφή
  2. Μια πιο εσωτερική ερμηνεία του εξώφυλλου του Economist:

    https://medium.com/@globalcooling/black-horse-of-famine-gsm-seal-is-broken-economist-magazine-cover-65019df91e37

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://katohika.gr/diethni/epithesi-stin-panagia-parision-xeria-psila-atoma-kleistikan-nao/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα γαλλάκια - και γενικώς η Δύση - τόχουν χάσει το παιχνίδι. Οι ίδιοι οι ευρωπαίοι ούτε διαμαρτύρονται αλλά ούτε δείχνουν να ενοχλούνται από τα φαινόμενα πληθυσμιακής αλλοίωσης ή της "κατά μέτωπον" επίθεσης των εξουσιαστών στον ευρωπαϊκό πολιτισμό και τον χριστιανισμό. Λέμε γιά εμάς εδώ, αλλά γιά κάντε καμμιά κουβέντα με κάνα ξένο να δείτε τι απόψεις του περί λαθρό, χριστιανικής πίστης, εθνικής ακεραιότητας κλπ, θα σας φύγει το κεφάλι. Η παρακμή σε όλο της το μεγαλείο. Η πλύση εγεκεφάλου και οι μηχανισμοί προπαγάνδας στις χώρες τους είναι σαρωτικοί! Οι άνθρωποι είναι εγκεφαλικά νεκροί. Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα στο Παρίσι έπεσα σε ένα άρθρο που μου προξένησε ιδιαίτερη εντύπωση. Μου θύμισε λίγο την περίπτωση των "δίδυμων πύργων" όπου χρόνια πριν το συμβάν, οι εξουσιαστές διά μέσου του κινηματογράφου προσπαθούσαν να "προετοιμάσουν" την αμερικάνικη πλέμπα με ταινίες αντίστοιχης θεματολογίας γιά τα γεγονότα που επρόκειτο να συμβούν στη Νέα Υόρκη. Βέβαια η βιομηχανία του θεάματος εργάζεται αόκνως όσον αφορά τις προσπάθειες αποβλάκωσης του φιλοθεάμονος κοινού. Προσωπικά έχω πάψει εδώ και πάνω από μιά δεκαετία να παρακολουθώ κινηματογραφικές ταινίες διότι εκτός του ότι η θεματολογία είναι απολύτως ηλίθια και ανταποκρίνεται σε ανεγκέφαλους, το χειρότερο γιά μένα είναι τα υποβολιμιαία μασωνο-ιλλουμινάτικα μηνύματα που παιρνούν ύπουλα μέσα από αυτές με σκοπό τη χειραγώγηση του όχλου. (Ευχαριστώ δεν θα πάρω!!!). Κάτι αντίστοιχο έγινε κα με την περίπτωση της ναού της Παναγίας των Παρισίων σε ταινία του 2004.

    Δείτε εδώ >> https://www.ladylike.gr/articles/pop_culture/notre-dame/panagia-twn-parisiwn-h-tainia-toy-2004-poy-proevlepe-thn-katastrofh-ths.5490283.html?utm_source=News247&utm_medium=BestofNetwork_article&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos2


    Ιωάννης(Aq)

    ΑπάντησηΔιαγραφή