«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

O ΔΙΟΔΟΤΟΣ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΌ ΤΟ FACEBOOK

MEΓΑΛΗ ΜΑΣ ΤΙΜΗ! ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΗΜΕΡΕΣ, ΣΤΟ  FACEBOOK, ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕ, ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΝΣΗ "ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ". ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΟΜΩΣ.. ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ "ΝΕΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ" (!) ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΔΙΟΔΟΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ FACEBOOK ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΔΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΝΕΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ" ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ ΝΤΑ! 🙂 ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΥΤΗ ΗΔΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΕΚΕΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ FACEBOOK ΔΕ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ, ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΔΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ...

8 σχόλια:

  1. Αντε ελπιζω να μπορεσω επιτελους να αναρτησω στο facebook θεματα και απο το δικο σου ιστολογιο!Κατι αλλα που βριζουν την Ελλαδα τα αφηνουν και περνανε!
    Ελλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα, Κώστα!
    Εμείς από πέρυσι τον Ιούλιο είμαστε στην ίδια μοίρα...
    Ανακαλύψαμε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ πλατφόρμα: https://likegreeks.gr/
    Μπορούμε να την δοκιμάσουμε για κάποιο διάστημα και να δούμε πώς θα εξελιχθεί...
    Έχουμε ήδη μια ομάδα εκεί, εδώ και σχεδόν ένα μήνα και φαίνεται πως πάει καλά. Θα δούμε... Αξίζει όμως έστω και σαν εναλλακτική του CIA/FB να της δώσουμε μια ευκαρία.
    Ρόη - Πάνος
    από ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σας παιδιά!
      Φαίνεται ενδιαφέρουσα και απλή η πλατφόρμα likegreeks.gr
      Εύχομαο να πάνε όλα καλά κι ίσως φτιάξω κι έναν προσωπικό λογαριασμό για να σάς παρακολουθώ.
      Να σάς πω βέβαια.. πως ο Διόδοτος δεν ήταν ποτέ στο φέισ, ούτε έφτιαξα ποτέ προσωπικό λογαριασμό εκεί. Με το που φτιάχτηκε αυτό το πράγμα μού μύρισε εν ες έι και θεία η Έη 🙂

      Εκεί που πάω να βρεθώ ως Διόδοτος, και παράλληλα με τον blogger, οι προσδοκίες μου είναι μεγάλες και ίσως η επιτυχία γίνει ακόμα μεγαλύτερη από τον παρόντα Διόδοτο. Τότε φυσικά θα είναι που θα σας καλέσω να χτίσετε κι εσείς εκεί, όλοι οι μπλόγκερ που εκτιμώ.. και φίλοι.
      Είμαι σε ημέρες εκπαίδευσης τώρα, θα σάς πω περισσότερα σύντομα.

      ΚΑΛΌ ΠΣΚ!

      Διαγραφή
  3. Άμα βρεις τρόπο να μη μπορεί να μπλοκάρει το facebook τους συνδέσμους προς άρθρα σου θα σε παραδεχτώ. Νομίζω θέμα χρόνου είναι να σε μπλοκάρει και πάλι όπου κι αν πας, ελπίζω να κάνω λάθος.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα Γιώργο, ειπα πως βρεθηκε.
      Ηδη ποσταραν επιτυχως καποιοι φιλοι τον συνδεσμο που τους εδωσα. Δεν τον εχω δωσει ακομα σε εσας -με ειδικη αναρτηση φυσικα- γιατι υπαρχει μονο μια αναρτηση προς το παρων (αυτη που υπεδειξα) και εγω ειμαι ακομα υπο εκπαιδευση στην χρηση της νεας πλατφορμας.

      Διαγραφή
    2. Όπως είπα, νομίζω ότι κάτι προσωρινό πιθανόν να βρήκες γιατί εγώ ξέρω όποια IP φιλοξενεί περιεχόμενο που κρίνεται ανεπιθύμητο μπορεί να σημειωθεί αργά ή γρήγορα από ανθρώπους ή bots σε μία τεράστια λίστα από τέτοιες IP's. Δηλαδή βάζει κάποιος στο facebook σύνδεσμο τύπου

      https://blablabla.com/blabla.html,

      το script του facebook τoν ελέγχει κατεβάζοντάς τον, και αν δεν του αρέσει επειδή φιλοξενείται ή οδηγεί στην "κακή" IP 123.123.123.123 που την έκανε report κάποιο troll πριν από μήνες επειδή εκεί αποκάλυπτε τα έργα των εβραίων, το facebook απορρίπτει τον σύνδεσμο και δείχνει μήνυμα για "φασιστικό περιεχόμενο". Έχει και χειρότερα αλλά μη τρομάξω τους αναγνώστες. Σεβασμό λοιπόν σε όποια γάτα καταφέρει να ξεγελάσει το facebook μακροχρόνια.

      Γιώργος

      Διαγραφή
    3. Ορθώς είπας,
      ευχομαι παντως να μην υπάρξει προβλημα, και το πιστευω για την συγκεκριμενη περιπτωση (το "ντα ντα" ηταν αστεϊσμός).

      Διαγραφή
  4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ12 Απριλίου, 2019 21:20

    ΕΤΣΙ ΚΩΣΤΑ,ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΑ,ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ "his master's voice",ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή