«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ Μ Α Ζ Ι Κ Α, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΣΑΪ ΑΝΕΥ ΨΗΦΩΝ, ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ & ΝΔΑΙΟΥΣ & ΆΛΛΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ.. ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 9 ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑΝ.. ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!



Δρουν μέσα απ' τις σκιές, με διάφορα σταλινο-γραφειοκρατικά κόλπα, κάνουν τα αδύνατα δυνατά να σώσουν την αυτοδυναμία των μεγάλων κομμάτων. Κατάλαβαν ότι εκεί θα τούς χτυπήσουμε και μπήκε μπροστά το ψαλίδι. Αστείες δικαιολογίες και παραγράφους που τις σκαρφίζονται και τις περνάνε την τελευταία στιγμή, περί απαγόρευσης ελληνικής σημαίας στο σήμα κάποιου πατριωτικού κόμματος ή χριστιανικού σταυρού σε άλλο..κλπ.

Με το σήμα του ΛΑΟΣ (Λαϊκού Ορθομασωνικού Συναγερμού) όμως.. κανένα πρόβλημα! Όλο και κάποιο στρατιωτάκι του Καρατζαφύρερ (αν και ψόφησε προ πολλού και το -φύρερ, προτιμήστε "καραγκιοζοφέρης" για να είστε και στο πνεύμα της ανάρτησης) θα μπει στις Βρυξέλλες να τρισ-ανέβει μισθολογικά. Κι όχι μόνο ο Φέρης, αλλά κι άλλοι ψευτοπατριώτες θα έχουν την ευκαιρία να ροκανίσουν τέτοιο μισθό. Βελοπουλιάδες (που όπως οι Φέρηδες ψήφισαν με ποδαράκια και χεράκια ΜΝΗΜΟΝΙΑ), Σωρριάδες, γραφικοί σεξο-οικολόγοι και άλλα φιντάνια..

Για να πάρετε μία γεύση του τί παίχτηκε παρασκηνιακά με τον αποκλεισμό των 9 πατριωτικών κομμάτων, διαβάστε εδώ, δελτίο τύπου της ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ, του αποκλεισθέντος κόμματος του Γεωργίου Αϋφαντή στρατ.ε.α.

Ο Διόδοτος σάς έχει ήδη προτείνει ένα πατριωτικό κόμμα, το οποίο ευτυχώς θα βρίσκεται στον εκλογικό στίβο. Πρόκειται για την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, μία ένωση ελληνορθόδοξων πατριωτών που οργανώθηκαν και προετοιμάστηκαν σωστά για τις νέες προκλήσεις της εποχής, ζητώντας την ψήφο μας, αλλά και να τους γνωρίσουμε καλύτερα στην αξιόλογη ιστοσελίδα τους, ΕΔΩ
Τούς ευχόμαστε Καλή Επιτυχία, καθώς επίσης και δυναμική είσοδο ΚΑΙ στην Ελληνική Βουλή!

Μία ακόμα αξιόλογη συμμετοχή στις Ευρωεκλογές, είναι το πατριωτικό κόμμα του Δημήτρη Κολλάτου, γνωστού από την λυσσαλέα του αντιμνημονιακή και αντιγερμανική αντίσταση. Κατεβαίνει με τον τίτλο "Κολλάτος-Ανεξάρτητο Πολιτικό Κίνημα-Οικολογικό Ελληνικό". Πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξή του, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Θα επανέλθουμε και με άλλες -ή και όχι- προτάσεις...


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ  
 

15 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ15 Μαΐου, 2019 22:31

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ (singular logic);ΔΗΛΑΔΗ ΑΔΕΡΦΕ ΚΩΣΤΑ,ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΪΚΉΣ ΛΕΣΧΗΣ;ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ,ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΟΥΝΆΕΙ ΤΑ ΣΧΟΙΝΙΑ;ΤΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;ΤΙ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΦΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΒΗΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΛΟΣΣΙΑΊΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΆΛΛΕΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΙ,Η ΗΛΙΚΊΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ,ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΩΘΕΝ,ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ'ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΓΚΡΙΝΕΙ,Ή ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΣΟΥΡΜΕΛΗ ΓΩΝΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ Α.Ε. ΑΥΤΟΥΣ ΑΣΤΟΥΣ.ΦΩΛΙΑΣΑΝ ΣΤΑ ΚΑΒΟΥΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ".ΤΕΛΙΚΑ ΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ,ΠΟΥ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΕΧΕΙ ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΥΨΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΌ ΓΙΑ ΛΥΤΡΩΣΗ.ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ.ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΈΡΓΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΚΛΗΡΟ, ΛΥΠΗΤΕΡΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ.. ΑΛΛΆ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ"..ΛΥΘΗΚΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!
      ΔΙΝΕ ΜΟΥ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΘΑΡΡΟΣ. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΆΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ, ΝΑ ΤΡΟΛΑΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΣΕ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΑ, ΤΟΥΙΤΕΡ, ΗΜΕΗΛ ΚΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
      ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.. Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.
      ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΓΚΙΟΥΛΑΡ.. ΕΜΑΘΑ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ "ΟΧΙ" ΠΟΥ ΝΟΘΕΥΣΕ: ΗΤΑΝ 5%, ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ!
      ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΕΙ.

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα.
    Το γεγονός πως αποκλείουν κόμματα από την εκλογική διαδικασία με αστείες (εμπιστεύομαι τον κ. Κώστα, δεν το έχω ψάξει) δικαιολογίες είναι ΑΚΡΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟ διότι μας προετοιμάζει να αποδεχθούμε σιγά σιγά την ΟΡΙΣΤΙΚΗ μετάβαση μας προς τον σταλινικό κομμουνισμό!

    Το κακό είναι πως κάποιοι από αυτούς η άλλους πατριώτες αντί για κομμουνισμό θα το ονομάσουν ναζισμό. Είναι σαν να παραδέχονται πως είναι κομμουνιστές και τους απέκλεισαν οι φασίστες - ναζί που κυβερνούν!
    Αλλά ας μας απαντήσουν οι πατριώτες αυτοί που αποκλείστηκαν , ΟΛΑ τα άλλα αριστερά κόμματα που κατεβαίνουν στις εκλογές γιατί δεν τα αποκλείουν οι “φασίστες-ναζί” που κυβερνούν;
    Θέλουν να γίνονται αρεστοί στο σύστημα που τους αποκλείει και σε όσους έχουν εθιστεί στο ψέμα;

    Όσοι λοιπόν πατριωτικοί σχηματισμοί δεν καταδικάσουν ξεκάθαρα το κομμουνιστικό σύστημα στο οποίο ζούμε και αρχίσουν τις ναζιστερές φασιστερές “””αριστερές””” τα εισαγωγικά και λοιπές παραπλανητικές αρλούμπες της “νιου σπεεκ γλώσσας” που αυτοί οι ίδιοι άρχοντες του σκότους μας έχουν επιβάλλει για να δημιουργείται σύγχυση πλάνη (“ει δυνατόν και στους εκλεκτούς”) , καλλίτερα που αποκλείστηκαν.

    Όμως ότι και εάν κάνουν οι κομμουνιστές αντίχριστοι εξουσιαστές από εδώ και στο εξής δεν θα τους οδηγεί παρά μόνον στο αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκουν και εξηγούμαι.

    Εννέα πατριωτικά κόμματα ΛΙΓΟΤΕΡΑ!
    ( πατριώτες ...ονομάζονταν οι αριστεροί της “Γαλλικής επανάστασης” ...)

    Άρα μόνο του το σύστημα ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙ τα εναπομείναντα πατριωτικά κόμματα τα οποία κατ’ αυτόν τον τρόπο αποκτούν
    ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ!
    ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ!
    Αυτό δεν είναι το ζητούμενο...πατριώτες;

    Εάν είναι πράγματι πατριωτικά με την πραγματική έννοια του όρου (πάτριος) τώρα θα φανεί!
    Τώρα όλα αυτά τα κόμματα που αποκλείστηκαν θα μας αποδείξουν εάν άξιζαν να τα ψηφίσουμε!
    Τώρα όλα αυτά τα πατριωτικά κόμματα θα αποδείξουν εάν κατέβαιναν για την πατρίδα η για την παΡΤη δα!

    ΕΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ δες το και αλλιώς!
    Ισως και ΘΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , αφενός
    για την υποχρεωτική σύμπραξη των πατριωτικών κομμάτων (αφού μόνοι μας “τρωγόμαστε σαν τα σκυλιά”) και αφετέρου
    για την αφύπνιση των αγνών παραπλανημένων (οι άλλοι αδιάφορο) ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΩΝ πατριωτών για το εάν είναι φασιστικό η κομμουνιστικό το καθεστώς στο οποίο διαβιούμε!

    Υ.Γ.1
    Ίσως κάποιος ρωτήσει καλοπροαίρετα.
    Έχει σημασία να κατανοήσουμε την ιδεολογία του καθεστώτος;

    (Βεβαίως και έχει σημασία.
    Και αυτό φαίνεται και από τις προσπάθειες που κάνει το ΙΔΙΟ το καθεστώς να καλύψει την αριστερά. Ακόμα και οι “μητσοτακέοι μπελοπουλαίοι τραγκαίοι***” (ορισμένοι και από την χ.α.!!!) αυτό λένε:
    “δεν είναι οι συριζαίοι αριστεροί”...γιατί το κάνουν;
    Για να μην αναφερθώ στους φανερο- κρυπτο κομμουνιστές, για αυτούς τα φασιστερά αριστερά σε εισγωγικά πάνε σύνεφοοοοοο! Πατριώτες και αυτοί...
    Κατά τα άλλα ο λαός θα φταίει που θα ψηφίσει όπως θα ψηφίσει , διότι
    αυτός ( ο λαός) πρέπει να φταίει , κανείς άλλος και ...ο νοών νοείτω!

    (Για αυτό έχω αρχίσει να σκέπτομαι πως και αυτοί που πρότειναν αποχή η άκυρο ίσως και να είχαν κάποιο δίκιο! Τουλάχιστον δεν θα μας λένε (το σύστημα) πως φταίμε. Εμείς θα απαντούσαμε “Δεν ψήφισα δεν σας αναγνωρίζω”.)
    Ισως...άλλη συζήτηση...για άλλη ώρα)


    Τώρα ιδίως εν όψει εκλογών ΒΕΒΑΙΩΣ και έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ
    και αυτό για ΝΑ ΜΗΝ
    ψηφιστεί η αριστερά με οποιοδήποτε φορεσιά!!!

    ***Τον έβαλαν και αυτόν στην καθοδήγηση.
    Εγώ λέει είμαι δεξιός ΑΛΛΑ τον μητσοτάκη δεν τον πάω γιατί ...
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΕΞΙΟΣ!!!
    Τον άκουγα και έλεγα , καλά κάνεις τραγκα-μάγκα!
    Καλά κάνουν όλοι οι μάγκες-τράγκες που τρώνε με χρυσά κουτάλια από την αριστερή αναδιανομή, αφού δεξιά και αριστερά ...δεν υπάρχει ...!!!


    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ16 Μαΐου, 2019 15:09

      ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΔΕΡΦΕ,ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ,ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ,ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΜΕΤΑΞΎ ΜΑΣ.ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ,ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΊΑ,ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ Σ'ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ) ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ,ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ.ΜΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ό ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΤΑΝ Ό ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ,Ό ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ,"ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ"ΣΦΑΙΡΑ.ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ.ΕΝΤΑΞΕΙ,ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΛΑ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΏΝ 19,ΠΟΤΕ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ Ή ΝΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΖΕ ΩΣ ΩΦΕΙΛΕ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΦΟΥ Η ΙΔΙΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΕΓΚΎΚΛΙΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΟ ΜΑΣΩΝΙΑ.ΠΕΣ ΜΕ ΠΕΣΙΜΙΣΤΗ,ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΡΕΑΛΙΣΤΗ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΥΦΉΛΙΟ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ.ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΒΡΑΧΙΩΝΑ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΘΑ ΠΩ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ,ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΕΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ.ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΚΩΣΤΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΒΑΤΑΤΖΗ ΣΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΙΚΟΔΗΜΟ ΣΤΟ ΣΟΦΙΚΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΘΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.ΕΧΕΙΣ ΔΊΚΙΟ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ό ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΘΈΤΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΝΑ ΔΩ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Ό ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΙΝΕΥΙΤΕΣ;ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ Ή ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ,ΑΛΛΑ ΛΑΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ "ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ".ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ,ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΉΘΕΙΆ ΤΟΥ.ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ,ΙΣΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΊΑΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΓΕΝΙΆ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ (ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ Α.Ε.) ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΗΣ "ΕΡΗΜΟΥ".

      Διαγραφή
  3. "Thanos Tzimeros

    11 ώρες ·
    ...

    KAI H NΔ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ!

    Το άρθρο 48 του νόμου για τις 120 δόσεις που ψηφίστηκε σήμερα δίνει το δικαίωμα στον απολυμένο να πάει στο δικαστήριο, να ισχυριστεί ότι ο λόγος για τον οποίο απολύθηκε δεν ήταν σοβαρός και υποχρεώνει τον εργοδότη να αποδείξει τη σοβαρότητα του λόγου απόλυσης! Κι αν ο δικαστής κρίνει ότι ο λόγος της απόλυσης δεν είναι σοβαρός (φαντάζεστε κριτήρια...) θα διατάξει την επαναπρόσληψη και θα πρέπει ο εργοδότης να πληρώσει και όλους τους μισθούς από την απόλυση μέχρι την απόφαση του δικαστηρίου, έντοκα! Δηλαδή κάθε απόλυση θα συνεπάγεται για τον εργοδότη μακροχρόνια δικαστική διαμάχη και δικαστικά έξοδα ενώ τα δικαστήρια θα φορτωθούν με χιλιάδες τέτοιες υποθέσεις. Μόνο τα δικηγορικά κοράκια της εργατοπροστασίας τρίβουν τα χέρια τους διότι ανοίγεται ένα ακόμα πεδίο πλουτισμού λαμπρόν. Καταλαβαίνετε ότι με τέτοιες σοβιετικές ηλιθιότητες και οι τελευταίες ελπίδες που είχαμε να έρθουν επενδύσεις στη χώρα εξαφανίζονται καθώς κανένας δεν είναι τόσο αυτοκαταστροφικός να βάλει συνεταίρο τον δικαστή στην επιχείρησή του. Ε, λοιπόν αυτή την εγκληματική ηλιθιότητα την υπερψήφισε και η ΝΔ!
    Χθες έγραφα ότι οι διαφορές ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι στυλιστικές"

    https://www.facebook.com/thanos.tzimeros/posts/2420262321341595

    Ιδιαίτερη προσοχή στο σύστημα που θα προωθήσει πολλούς ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ "τζήμερους" που θα λένε ΑΡΚΕΤΕΣ αλήθειες και θα τους εμφανίσει το σύστημα ως δεξιούς για να κατηγορήσει ουσιαστικά την δεξιά εμφανίζοντας την πως θέλει τάχα αυτή να ξεπουλήσει τα πάντα όλα στο ιδιωτικό διεθνιστικό τραπεζικό κεφάλαιο
    ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝε ΜΙΑ ΔΕΞΙΑ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕΙ!!!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.

    Εγω δηλώνω δεξιός εσύ εθνικιστής. Εσυ θα πολεμάς για τις αξίες του Ελληνοχριστιανικού έθνους μας και εγω θα αγωνίζομαι για την ΑΛΗΘΕΙΑ!
    Εμείς οι δύο δεν θα βρεθούμε ΠΟΤΕ αντιμέτωποι.
    Εάν μπορεί ας πει και ένας που δηλώνει αριστερός το ίδιο ...

    Κάποιοι αυτούς τους ΚΟΣΜΗΤΙΚΟΥΣ προσδιορισμούς, δεξιά _ Ελληνικός εθνικισμός τους χλευάζουν νυχθημερόν στα κανάλια των τραπεζιτών και του διεθνούς κεφαλαίου!
    (Το οποίο διεθνές κεφάλαιο ελέγχουν οι ίδιοι αυτοί τραπεζίτες μέσω των δανείων που τους έχουν χορηγήσει. Για αυτό και αναφέρομαι σε παγκόσμιο κομμουνισμό (= τραπεζο μονοπωλιακός καπιταλισμός στα πρότυπα της σοβιετικής ένωσης!)

    Κάποιος έχει επιτρέψει ,άκουσον άκουσον , στους αριστερούς που επετέθησαν εναντίον της Ελλάδος μας και προξένησαν τεράστιες καταστροφές* , απο τότε που εμφανίστηκαν με το ΣΕΚΕ , να το παίζουν προστάτες των Ελλήνων απο την “κακιά” δεξιά , τον “κάκιστο” εθνικισμό και το κεφάλαιο!
    Το διεθνές κεφάλαιο το οποίο οι ίδιοι οι κομμουνιστές προωθούν και προστατεύουν ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ** ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ!

    Κάποιος έχει επιτρέψει ,άκουσον άκουσον , στον αντίχριστο αντεθνικό δολοφονικό κομμουνισμό να εμφανίζεται προστάτης των φτωχών και των αδυνάτων Ελλήνων η αλλοδαπών!!!

    Κάποιος έχει επιτρέψει ,άκουσον άκουσον, στον διεθνιστικό κομμουνισμό που προωθεί την γενοκτονία ΟΛΩΝ των εθνών , να εμφανίζεται ως ο προστάτης των εθνών απο τον ναζισμό που ας το δεχθούμε, ήθελε την εξόντωση ΜΟΝΟ των Εβραίων!!!

    Κάποιος δηλαδή , άκουσον άκουσον , έχει επιτρέψει να επικρατήσει η άποψη , πως όποιος επιθυμεί την εξόντωση των Εβραίων (ναζισμός) διαπράττει το μέγιστο αμάρτημα επι της γης.
    ΟΜΩΣ το να επιθυμεί, να προωθεί (και να πολεμά ακόμα και με τα όπλα(!!!), κομμουνισμός) την γενοκτονία ΟΛΩΝ των εθνών, (άρα και των Εβραίων;;;) είναι ευλογία και είναι ο επιθυμητός παγκόσμιος στόχος !!!

    Κάποιος έχει επιτρέψει να συγκαλυφτούν ΟΛΑ τα εγκλήματα που διέπραξε η αριστερά σε παγκόσμιο επίπεδο με αποτέλεσμα ποτέ κανένα έθνος , απο αυτά που σκλαβώθηκαν στον κομμουνισμό , να μην ζητά αποζημιώσεις, όπως κάνουν όσα έθνη υποδουλώθηκαν απο τον ναζισμό! (Μεταξύ αυτών και εμείς)

    Κάποιοι έχουν καταφέρει να εξαφανίζονται οι Ελληνες , να αφανίζεται ένα ολόκληρο έθνος , να αργοσβήνει ο Ελληνοχριστιανικός πολιτισμός μας και να μην τολμά κανείς να αντισταθεί!

    Κάποιοι έχουν καταφέρει να ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΝ την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, παρουσιάζοντας τα θύματα ως θύτες!

    Κάποιοι έχουν καταφέρει να παρουσιάσουν το ΨΕΜΑ ως ΑΛΗΘΕΙΑ!


    Ποίοι είναι αυτοί οι κάποιοι που έχουν τόση δύναμη να κάνουν το άσπρο μαύρο;
    Που γεννήθηκε η Μασονία και απο ποίους;


    Υ.Γ.1
    * Η μεγαλύτερη καταστροφή που πραγματοποίησε η αριστερά και στην οποία κανείς σχεδόν δεν αναφέρεται είναι στο Ανθρώπινο δυναμικό! Εξόντωσαν επιλεκτικά σε παγκόσμιο επίπεδο , εκτός των άλλων , ΟΛΟΥΣ τους ΑΞΙΟΥΣ συνανθρώπους μας και έτσι τα έθνη έμειναν ΑΚΕΦΑΛΑ έρμαιο στις ορέξεις των ...κάποιων!
    Για αυτό και τώρα αναρωτιόμαστε:
    “Μα δεν υπάρχουν πια Ανθρωποι, ικανοί να αντισταθούν στην παγκόσμια κομμουνιστική τυραννία; Πως φτάσαμε ως εδώ που φτάσαμε μέσα σε 70 μόνο χρόνια απο το τέλος του Β.Π.Π. χωρίς καμία ουσιαστική αντίσταση;
    Εξαίρεση κάποιοι δικτάτορες Ελληνες που σίγουρα έκαναν και λάθη αλλά τουλάχιστον είχαν το θάρρος και αντιστάθηκαν για αυτό και τους καθάρισαν και αυτούς!
    ( Ο αξιολογότατος Καποδίστριας αλλά και άλλοι (ίσως όχι στον ίδιο βαθμό, ελάχιστη σημασία έχει, δεν είναι του παρόντος ) Βασιλιάδες και “δικτάτορες” Ελληνες μεταξύ αυτών των αξίων που δολοφόνησαν οι αριστεροί για ...το δίκιο του εργάτη!!!)

    Οι γιαγιάδες μας έλεγαν στα εγγονάκια τους
    Κορώνα μου...
    Και ανελθόντα εις τους ουρανούς και καθεζόμενον εκ δεξιών του Πατρός.
    Να σου πάνε όλα δεξιά ...
    Δεξιά οδηγούμαι στους δρόμους ...στην Αγγλία οδηγούν αριστερά.
    Τι τους έπιασε αυτούς τους προτεστάντες και πήγαν ...ΑΝΑΠΟΔΑ;

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ16 Μαΐου, 2019 23:11

      ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΥΤΗΚΑΝ,ΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ,ΑΝΕΤΡΕΠΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΥΔΟΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ,ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ (ΝΑ'ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ό ΕΒΡΑΙΟΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΜΠΙΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ).ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ,ΣΒΗΝΑΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ.ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΩΣΟΥΣ,Ή ΔΙΑΒΟΗΤΗ ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ.ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΓΑΝΕ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΝΑΖΙ.ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ'70,ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟ ΠΛΕΟΝ ΙΩΑΚΕΙΜ ΠΑΙΠΕΡ,ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ waffen SS "Das Reich",Ό ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΓΚΛΉΜΑΤΆ ΠΟΛΕΜΟΥ.ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ SS ΚΙ'ΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΜΟΛΙΣ 29 ΕΤΩΝ.ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΩΜΑΖΩΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ "ΣΕΝΤΌΝΙ" ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ,ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΝΘΙΣΩ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΑ "ΓΑΛΛΙΚΑ" ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΠΟΡΤΑ ΑΠ'ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ.ΑΠΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ,ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ,ΑΛΛΟΙΩΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ,ΤΥΦΛΑ ΣΤΟ ΜΕΘΎΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΚΡΑ,ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ "ΕΝΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ.Apoteosi del mistero,ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ αδελεφέ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΑ.

      Σε καλώ να γράψεις το "σεντόνι" προς όφελος εκείνων που δεν γνωρίζουν γρι από την συγκεκριμένη περίοδο της ιστορίας μας. Αλλά και ημών των υπολοίπων που ενδεχομένως να μας διαφεύγουν λεπτομέρειες τις οποίες δεν γνωρίζομε. Η καταγραφή της αληθείας αποτελεί ύψιστη προσφορά στην Πατρίδα. Δεν γίνεται - όπως πολλοί νομίζουν - προς επίδειξη γνώσεων και ικανοποίησης χαμηλών ενστίκτων. Γράψε ό,τι είναι να γράψεις μετά διανθίσεως πολλών "γαλλικών" εάν το θες. Απέστειλέ το στον Κώστα να αποφασίσει ο ίδιος γιά το εάν θα θελήσει εν τέλει να το αναρτήσει ή όχι. Αυτή είναι η άποψίς μου.

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
  5. Όσο υπάρχουν πατριωτικΑ κόμματΑ και όχι πατριωτικΟ κόμμΑ, αγαπητέ Κώστα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ...
    Υπάρχει ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΨΗΦΟΣ και σε συνδυασμό με τους χαμηλοτάβανους, τα κομματόσκυλα, ή και όσους θεωρούν ότι με την αποχή τους θα χαλάσουν τη σούπα του συστήματος, θα καταλήξουμε τελικά σε μία από τα ίδια...

    ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥΣ!!!
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΓΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!

    Ίσως λοιπόν ο αποκλεισμός πολλών, να είναι μια ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ συστράτευσης σε έναν....
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δανάη μου,
      λογικότατος ο προβληματισμός σου και μακάρι να γίνει αυτή η συστράτευση.
      Αν και φαίνεται ότι ο χρόνος μας έχει τελειώσει, κάποια ένωση Ελλήνων, δεν μπορεί, θα υπάρξει μετά τα αγγούρια που έρχονται.

      Διαγραφή
  6. Αδελφε ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ,ισως πρεπει να γραψης το σεντονι σου και να φωτισης τα ψεμματα των τελευταιων διακοσιων ετων. Κυκλοφορει πολυ ψεμμα αναφορικα με τους δυο παγκοσμιους πολεμους. Αυτος εδω εστιαζει στο 2ΠΠ και απο το ημερολογιο του μαθαινουμε οτι και οι δυο εμπολεμοι χασανε. Εκ του αποτελεσματος ειδαμε ποιος κερδισε.

    https://uploads.disquscdn.com/images/9f03b44bfd81b3401704ba1924cd6262a973d8f56d8cb5519c22473aa12ec386.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ17 Μαΐου, 2019 18:30

      ΝΑΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ,ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΆΓΓΡΑΙΝΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 2ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΗΡΩΑΣ ΠΑΤΤΟΝ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΟΤΕ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΙΖΕΝΧΑΟΥΕΡ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΒΎΣΣΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΔΕΝΕΣ ΤΟ 1944-45,ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡ' ΟΛΊΓΟΝ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ,ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΑΦΥΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑΣ ΤΩΝ ΘΡΥΛΙΚΩΝ wunderwaffe.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΚΕΣΤΑΠΟ-ΕΛΑΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕ,ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ (ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΚΟΚΚΙΝΙΑ) ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΠ'ΌΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΕΡΙΣΕΥΕ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ,ΑΦΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟ,ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,ΑΦΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ,ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ (ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ).ΝΑΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΠΑΤΤΟΝ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΛΕΟΝ ΝΤΕΓΚΡΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΚΕΙΜ ΠΑΙΠΕΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΓΟΥΣ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΨΕΥΔΟΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΜΠΕΡΤ ΠΑΙΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.

      Διαγραφή
  7. Ευχαριστούμε για την στήριξη του κόμματός μας "Ελεύθερη Πατρίδα" και τα θερμά σας λόγια.
    Σας επισυνάπτω τα links των τελευταίων συνεντεύξεων του κόμματος.
    https://www.youtube.com/watch?v=LYydAZyuxTA

    https://webtv.ert.gr/ert1/o-dromos-pros-tin-kalpi/22mai2019-o-dromos-pros-tin-kalpi-synenteyxi-toy-kommatos-eleytheri-patrida/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είστε καλά,

      σάς ενημερώνω πάντως πως σε νεότερη ανάρτησή μας, δείχνουμε έντονα την ενόχλησή μας για την φράση του κυρίου, που εισηγείται στο εν λόγω βίντεο, αποκαλώντας "ακροδεξιά" την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Εννοιολογικά, είναι τουλάχιστον απαράδεκτη η προσφώνηση αυτή.

      Σάς εύχομαι Καλή Επιτυχία!
      (..και οι καχυποψίες μου να βγουν άκυρες, κι ας εκτεθώ στο διαδίκτυο)

      Διαγραφή