«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Κ. Γρίβας: Δεν θα αποφύγουμε την κρίση με την Τουρκία (98,4)



Στους επόμενους μήνες εκτιμά ο καθηγητής στη Σχολή Ευελπίδων Κωνσταντίνος Γρίβας, μιλώντας στον 98.4, ότι η Τουρκία θα κλιμακώσει τις προκλήσεις της στην Κυπριακή ΑΟΖ και με δεδομένη την στρατιωτική κατοχή σ τμήμα της Μεγαλονήσου. Ο ίδιος υποστήριξε ότι η Ελληνική πολιτική σκηνή πρέπει να τερματίσει τις αυταπάτες περί παρέμβασης τρίτων συμμαχικών χωρών και να αντιληφθεί ότι η παρουσία πολεμικών πλοίων στην κυπριακή ΑΟΖ έχει δημιουργήσει ήδη στρατιωτικό τετελεσμένο που μπορεί μελλοντικά να φθάνει μέχρι το Καστελόριζο. Ο κος Γρίβας είπε επίσης ότι η πορεία σύγκρουσης με την Τουρκία είναι προδιαγραμμένη και πως κατά την κρίση του μόνο μία πολιτική σκληρής αποτροπής μπορεί να την ανακόψει.


5 σχόλια:

  1. Ο καθηγητης Γριβας βλεπει τα εν Ελλαδι με κρυσταλλινη καθαροτητα και μαθηματικη ακριβεια. Δυχτυχως η Ελλας αυτη τη στιγμη βρισκεται στην εντατικη λογω της επαρατου νοσου της Κομμουνιστομπουρδολογιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως σου φαίνεται αυτός;

    https://vickytoxotis.blogspot.com/2019/04/blog-post_29.html

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο,
      το ανάρτησα πριν από λίγες ημέρες. Είναι πολύ καλός! Αν και προμοτάρει την "Εθνεγερσία" του Αϋφαντή επειδή είναι φίλοι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Αϋφαντή, ίσα ίσα που μάς ξεστράβωσε κατά την πρώτη πενταετία των μνημονίων. Το πρόβλημα είναι ότι ούτε ο Αϋφαντής ούτε ο Σπύρου κατάφεραν να συσπειρώσουν τα μικρά πατριωτικά κόμματα, γιατί τούς έχει φάει όλους η αρχομανία.

      Διαγραφή
    2. Ισως ΔΕΝ μπορεί ΚΑΙ ίσως ΔΕΝ πρέπει να ενώσει λόγω αυτών που πρωτείνει:
      Στα βίντεο όπου ομιλεί νομίζω έχει ΚΑΙ ΦΑΊΝΕΤΑΙ μια εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου μας.
      Πως ταιριάζει η Πίστη Στον τριαδικό Θεό μας με όσα πρωτείνει για σύνταγμα μας;

      “ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
      ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ,
      ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ,
      ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ,
      ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ
      ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

      ότι θα κυβερνούν την Ελλάδα μας οι εργάτες με κλήρωση πως σου φαίνεται;”

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/05/blog-post_28.html#comment-form


      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή