«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΑΝ ΨΗΦΟΥΣ ΣΕ ΟΙΚΙΣΜΟ ΡΟΜΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ - ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ! ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ.



Κυριακή, 26 Μαΐου 2019


Προς αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος: Καταγγελίες για εξαγορά ψήφων! – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. σε οικισμό Ρομά

Ανησυχητικό και πολύ σοβαρό περιστατικό πιθανής νοθείας ψήφων σημειώθηκε στην Ξάνθη. Αν η συγκεκριμένη καταγγελία ισχύει επιβεβαιώνεται για ακόμα μία φορά ότι η κυβέρνηση, με πρακτικές που παραπέμπουν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα, θα προσπαθήσει να αλλοιώσει το εκλογικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας τις συνήθεις «ευπαθείς» ομάδες των Ρομά και παρανόμων μεταναστών. Θυμηθείτε και ποιοι αποτελούσαν το κοινό του Τσίπρα στις τελευταίες του ομιλίες…


Επέμβαση της αστυνομίας έχουμε αυτήν την ώρα στο Δροσερό της Ξάνθης, ύστερα από καταγγελίες συνδυασμού ότι υποψήφιοι στις τοπικές εκλογές προχώρησαν σε εξαγορά ψήφων μέσω πλαστογράφησης στοιχείων πολιτών.

Οι αστυνομικές αρχές πραγματοποίησαν έλεγχο σε οικισμό Ρομά για να διαπιστωθεί αν υπήρξε παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας, καθώς τα τελευταία 24ωρα υπήρχαν καταγγελίες για εξαγορά ψήφων και πλαστοπροσωπίες.

Σε κάθε δυνατό μέσο καταφεύγει η κυβέρνηση Τσίπρα για μερικές ψήφους, καθώς οι δημοσκοπήσεις δείχνουν καθαρή ήττα της αριστερής κυβέρνησης στις επικείμενες εκλογές.


* με πληροφορίες από pentapostagma.gr.

πηγή

4 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα!

    Φοβάμαι πως το Αλεκσάκι πάλι τα μπέρδεψε. Άλλα ήθελε να πεί, άλλα τού 'φυγαν.

    Συγκεκριμένα, σε προεκλογική ομιλία του στη Θεσσαλονίκη ενώπιον Βρωμά (φυσικά!), είπε ότι στις δικές του συγκεντρώσεις δεν υπάρχουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

    Σωστό (από σπόντα), διότι δεν υπάρχουν Έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα αγαπητέ Εργοδότα!

      Μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι..😃

      Διαγραφή
  2. Το πρόβλημα σε κάθε εκλογική διαδικασία είναι οι λεγόμενοι Ελληνεζοι.
    Πρόκειται για την συμπαγή καιροσκοπική συμφεροντολογικη μάζα αποτελούμενη από κρατικιστες υψηλόβαθμους ΔΥ και τοπικούς προύχοντες της επαρχίας που συναποτελούν φατρίες και σόγια ελέγχοντας την ροή καινοτομίας πνευματικότητας νεωτερισμού και γενικότερα εξελικτικού πολιτικού κοινωνισμου.
    Πραγματικά η μικρά Ελλάς του 2019 αποτελεί μια Βλάχο Μπογδάνια οπου οι προύχοντες τρέφονται από τον βίο των δύστυχων ποπολαρων ενώ οι λόγιοι δραπέτευσαν στην ψυχοφαγο Δύση της ΝΤΠ.
    Ως ένα φύραμα ετερόκλητων αποιδεολογικοποιημενων μεταπρατων η εκπορνευομενων ,θα ψηφίζουν ποτέ την κρατικδιαιτη δεξα η την κρατικοδιαιτη αριστερά
    Αντίπαλος από τώρα και στο εξής δεν είναι τα κομματικά μπουρδέλα αλλά η μαφιοζικη σέχτα των Ελληνεζων .
    Ζήτω ο Ελληνικός Νοοπολιτικος Αναρχισμός που θα φέρει την Ελλάδα στο κέντρο της Πνευματικης πρωτοκαθεδρίας απελευθερώνοντας το ανθρώπινο ον από τα δεσμά της βιωματικής και βιοτικης δουλειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή