«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

OYΠΣΣ!!!!.....είμαστε «Ελληναράδες Χριστιανοφασίστες.. φτάνει πια, η ώρα του Αλλάχ έρχεται!!»..??..ZHTOYN EΞΕΓΕΡΣΗ..???? - ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...!

Απίστευτο θράσος από τους Ισλαμιστές της Αθήνας – Μας αποκαλούν Ελληναράδες, Χριστιανοφασίστες και ρατσιστές και ζητούν εξέγερση – Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα! 



Κατηγορούν τους Έλληνες για «χριστιανοφασισμό» και καλούν τους ομοϊδεάτες τους σε ξεσηκωμό μέσω facebook… O λόγος για τους εμπνευστές του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος Ελλάδας.

Σε νέα πρόσφατη ανάρτησή του το κόμμα αντιμάχεται την απαγόρευση στους Πακιστανούς να τρώνε σκυλιά στη χώρα μας ενώ οι Χριστιανοί Έλληνες
τρώνε κανονικά γουρούνια.

Δείτε σχετικά:



Αλλά τα σοβαρότερα και πιο ανησυχητικά από τις διατροφικές διαφορές έρχονται από τον Πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της Αθήνας του ΙΣΕΚΕ Άχμεντ Ιλάχι ο οποίος γράφει(ανορθόγραφα):

«Ως πότε θα αφήνουμε τους χριστιανοφασίστες να κάνουν τα εγκλήματα τους ατιμώρητοι; Το χριστιανοφασιστικό κράτος εννοείται ότι θα προστατέψει τους συνιδεολόγους δράστες και οι αρχές θα κάνουν τα στραβά μάτια έως συνήθως, οπότε φίλοι αγωνιστές μουσουλμάνοι και μουσουλμάνες τι περιμένουμε;

Ξεσηκωθείτε για τα δικαιώματα σας! Μην περιμένετε από την δικαιοσύνη να κάνει τίποτα, πρέπει να πάρουμε επιτέλους τις τύχες μας στα χέρια μας, όσο καθόμαστε με χέρια σταυρωμένα όλο ένα και περισσότερα περιστατικά σαν και αυτό θα γίνονται. Φτάνει ποια, η ώρα του Αλλάχ έρχεται!!!»


mknews.eu

the secret real truth

9 σχόλια:

  1. Άντε να ξεσηκωθούν να βρουμε και μεις την αφορμή. Νομίζουν ειναι Σουηδια εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν αφαιρέσουμε από το ΙΣΕΚΕ το Ι , τι μένει;
    Ετσι μιλούσαν και οι κομμουνιστές το 1917 αλλά εμείς ακόμα και τώρα αρνούμαστε να το κατανοήσουμε.
    Το πρόβλημα ΔΕΝ είναι οι μουσουλμάνοι αλλά οι αριστεροί!
    Εάν δεν υπήρχαν οι ελληνόφωνοι κομμουνιστές ΔΕΝ θα τολμούσαν οι πέντε δέκα εγκάθετοι βαλτοί των τραπεζιτών κομμουνιστών αλλοδαποί αριστεροί, δήθεν υπερασπιστές των μουσουλμάνων , ούτε το όνομα τους να πουν.

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΑΙΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα!

    Θα μου επιτρέψετε το ...πιπέρι: όπως είναι σκυμμένα τα μουσλίμια, τους επιφυλλάσσουμε την ώρα του ...Ψωλλάχ! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Ωραίος Εργοδότα μου!
      Το πεοc γαρ εγγυc που λέει κι ο Μάρκος
      Χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  4. Αμα νιωθουν αδικημενοι και δεν τους αρεσει εδω , στον ΑΓΥΡΙΣΤΟ ! Κανενας δεν τους καλεσε εδω ! Μονοι τους ηρθαν . Ας γυρισουν πισω στο Πακισταν η το Αφγανισταν οι αρσενικες ισλαμοπουτανες για να χορτασουν απο σκυλους , ποντικια και γατες . Και μια που μας μιλανε για φασισμο , ας κυταξουν σε εναν καθρεπτη για να δουν αληθινους φασιστες , βρωμιαρηδες δειλους με κουκουλες , και ανωμαλους που το μονο που ξερουν να κανουν καλα ειναι να βιαζουν μικρα παιδια , προβατα , να σφαζουν γυναικοπαιδα , και να δολοφονουν δεμενους και ανυπερασπιστους ανθρωπους - οταν δεν σκοτωνουν ο ενας τον αλλον για το τιποτα . Αυτες οι ισλαμοπουτανες που μας το παιζουν και αντρες ειναι που δολοφονουν τους χριστιανους και καινε τους ναους τους και μαλιστα με τα λεφτα αλλων - οχι εμεις ! Σαν πολυ ευκολα ξεχνανε τα παρταλια του αλλαχ . Και οταν τα πραγματα αρχιζουν και γινονται δυσκολα γιαυτους βαζουν και καποιο "δικο τους παιδι" να κανει καποια "επιθεση" σε τζαμι για να μας βγουν και θυματα απο πανω ! Τους ειχαμε 550 χρονια στον σβερκο , τους ξερουμε καλα , και δευτερη φορα δεν θα υπαρξει ! Και οπως εχει επωθει πιο πανω εδω δεν ειναι Σουιδια . Τους Ελληνες δεν τους ξερετε καθολου διποδα ζωα ! Ετσι και ξεσηκωθειτε να μας σφαξετε - και ξερουμε με την βοηθεια ποιων - το πολυ πολυ να δολοφονησετε καποιους απο εμας αλλα εσας θα ερθει το τελος σας ζωα ! Γιατι ζωα ειστε οχι ανθρωποι . Ειστε απλως χρησιμοι ηλιθιοι που δουλευετε για αλλους χωρις να το ξερετε γιατι και σας σας εχουν προδοσει και τιποτα αλλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλά!
      Με κάθετο και σύντομο λόγο.. τοποθετηθήκατε σε πολλά επί μέρους θέματα!

      Διαγραφή
  5. Η σχιζοφενεια η παρανοια η μωρια και η υποκρισια των μουσουλμανων : Λενε , ειναι αμαρτια να τρως γουρουνι η αν πινεις κρασι , αλλα οταν πηγαινουν με ζωα δεν ειναι αμαρτια τα ζωα , οταν βιαζουν μικρα παιδακια δεν ειναι αμαρτια , οταν κλεβουν δεν ειναι αμαρτια , οταν δολοφονουν ανυπερασπιστους ανθρωπους δεν ειναι αμαρτια γιατι αυτοι δεν σκοτωνουν αλλα ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ - εχει διαφορα αυτο ! Αυτη ειναι η κουλτουρα τους ο τροπος ζωης τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι στο διάολο ....πότε θα τους το αποφασίσουν ; να ξεσηκωθούν ...χιχιχι ! Τρελλαινομαι για τζερτζελε με δαυτούς,άντε γιατί παρατραβηξε το σκοινί.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έλα βρε ,πως κάνετε έτσι ; λίγη διαζαπαμινη λείπει από τα Κρόνια κατασκευάσματα,εεε ,δεν έβαλε ο Κρόνος ,του διέφυγε ,κατά λάθος εξεπιτηδες....εγώ πάντως δεν θα έχω τύψεις ,όταν θα αρχίσω να βαράω τα ρυπαρά γένη ! Χαχαχαχα ! ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή