«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Η Θράκη στα «χέρια» των Τούρκων: Ο Έλληνας που πανηγύρισε την πρωτιά του DEB με το σήμα των Γκρίζων Λύκων – Να παρέμβει άμεσα η κυβέρνηση!

Σχόλιο Διόδοτου: Σιγά που θα παρέμβει.. Άλλωστε η μόνη παρέμβαση με την οποία τακτοποιούνται κάτι τέτοια φίδια.. είναι.. εκεί που στέκονται κάνοντας το σήμα των γκρίζων λύκων.. να τους αδειάσεις επάνω τους όσα "σημεία στίξεως" έχεις! 



«Υπέροχο 39,87%, δεν υπάρχει άλλος φίλος για τον Τούρκο πέραν του Τούρκου, η ψήφος του Τούρκου στον Τούρκο», έγραψε στο Facebook ένας Έλληνας πολίτης από τη Δαρμένη του νομού Ροδόπης, αναφερόμενος στην πρωτιά του φιλοτουρκικού κόμματος ΚΙΕΦ στις εκλογικές περιφέρειες της Θράκης, σχηματίζοντας παράλληλα το σήμα των Γκρίζων Λύκων.



Η στάση του επιβεβαιώνει πως το τουρκικό προξενείο, σε απόλυτο συγχρονισμό με την Άγκυρα και το βαθύ κράτος της Τουρκίας, έχει καταφέρει να διεισδύσει σε σημαντικό βαθμό στους μουσουλμάνους της Θράκης και με σταθερά βήματα πετυχαίνει την πολυπόθητη τουρκοποίηση των Ελλήνων της περιοχής. Φυσικά, η διαχρονική ανοχή των ελληνικών κυβερνήσεων αποτελεί έναν από τους κύριους λόγους που τα τουρκικά σχέδια υλοποιούνται με τόση επιτυχία.
Στο προφίλ του εν λόγω προσώπου, εκτός από τους πανηγυρισμούς για την επιτυχία του DEB, παρατηρούμε αναρτήσεις με αντιχριστιανικά και αντισημητικά μηνύματα, καθώς και αναφορές στην ενίσχυση της τουρκικής στρατιωτικής ισχύος με την παραλαβή του ρωσικού αντιαεροπορικού συστήματος S-400.
Ο τουρκικός εθνικισμός έχει εισχωρήσει βαθιά στη συνείδηση των μουσουλμάνων της Θράκης και προμηνύει τον εξελισσόμενο αφελληνισμό των κατοίκων της ιστορικής περιοχής, γεγονός που θα ευνοήσει τα σχέδια της Άγκυρας για προσάρτηση στην Τουρκία.

Το ελληνικό κράτος καλείται να κινητοποιηθεί άμεσα και να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να σταματήσει την συνεχιζόμενη αύξηση του τουρκικού στοιχείου σε ελληνικό έδαφος και θέσει κάποια όρια στους φιλότουρκους που δρουν ανεξέλεγκτα στη βορειανατολική Ελλάδα. Είναι ανεπίτρεπτο να ανεχόμαστε ως λαός τον τουρκικό αλυτρωτικό εθνικισμό σε δικά μας εδάφη και να αφήνουμε αυτές τις προκλήσεις αναπάντητες.


Η πρωτιά του DEB και η σταθερή άνοδος του στους νομούς της Θράκης πρέπει να ευαισθητοποιήσει του Έλληνες πολιτικούς και να δημιουργηθεί ένα πλάνο στο οποίο θα περιορίζεται η δράση των Τούρκων και Τουρκόφιλων, και αντίθετα θα ενισχύεται ο Ελληνισμός με συχνές διαδηλώσεις, ομιλίες, κινητοποιήσεις και μηνύματα πως οι Έλληνες θα παραμείνουν Έλληνες!


..η συνέχεια εδώ
 

7 σχόλια:

  1. Ποιός νά παρέμβη; Χά,τί ἀστεῖο ἦταν αὐτό ;! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κώστα θά σοῦ πῶ κάτι πού μοῦ συναίβει σέ ἡλικία 12 ἐτῶν. Λοιπόν,ὁ πατέρας μου εἶχε ἀδυναμία στίς ἐκδρομές καί ἔτσι οἰκογενειακῶς κάθε Σαββατοκύριακο,κυριολεκτικῶς ὁργώναμε τήν Μακεδονία.(Μέχρι τά 15 μου ζούσαμε στήν Θεσσαλονίκη).Σέ μία ἀπό αὐτές τίς ἐκδρομές ἀποφασίσαμε νά πᾶμε στήν Ξάνθη.Μόλις μπήκαμε στήν πόλη,τό πρῶτο πρᾶγμα πού εἴδαμε ἦταν κάποιος μιναρές, Στήν θέα του ἡ μητέρα μου ἀντέδρασε ἀρνητικά.Ὁ πατέρας μου δέν μίλησε.Ἡ συνέχεια ἦταν ἐγώ καί τά ἀδέρφια μου νά ζητήσουμε ἀπό τόν πατέρα μου νά γυρίσουμε πίσω.Δέν θέλαμε οὔτε στό ἐλάχιστον αὐτήν τήν ἐπίσκεψιν σέ μία πόλη πού ἐκ τοῦ μακρόθεν τοὐλάχιστον,μόνον Ἑλλάδα δέν μᾶς θύμιζε...

    Δέν θά τό ξεχάσω ποτέ αὐτό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα
      πήγα το 1990 στην Ξάνθη για τον αρραβώνα ενός φίλου μου με μια Ξανθιώτισσα.
      Όλη η παρέα κοιτούσαμε το ρολόι, πώς και πώς να τελειώσει το δείπνο, για να φύγουμε από την πόλη για τον ίδιο λόγο.
      Σε κατάλαβα απόλυτα αγαπητή Πελασγική..
      Είναι ίδιο το σοκ, όταν φτάνεις στο λιμάνι της Αλικαρνασσού και αντικρίζεις ένα καθ' όλα ελληνικής αρχιτεκτονικής και αίσθησης τόπο, αλλά με φυτευμένες παντού τουρκικές σημαίες και κάδρα του Κεμάλ ακόμα και στις τουαλέτες, λες και φοβούνται ακόμα μην κάποιος τους τα αμφισβητήσει και θέλουν το σήμα κατατεθέν για να είναι κατοχυρωμένα, χαχα..

      Διαγραφή
  3. Παρατηρήστε, επίσης, ότι το σήμα των Γκρίζων Λυκόπουλων είναι ταυτόχρονα αποκρυφιστικός εξορκισμός! (Τα λεγόμενα "κερατάκια".)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κερατακια που στο τελος θα τους μπουν στα κ....ράκια!

      Διαγραφή
  4. Πάντως, οικοδεσπότα, αυτή η αρχηγός του μεμετοκόμματος, η Τσιγδέμ (μεταφράζεται, άρα γε, ως "τσούγδω"; )... Τσιόκ γκιουζέλ χανούμ, βάϊ-βάϊ-βάϊ! :-)

    Κρίμα που δεν είμαι 20 χρόνια νεώτερος (κι εργένης), να την κάνω εγώ ν' αλλαξοπιστήσει! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού ξέρεις.. μπορεί να γουστάρει ώριμους Ελληναράδες...🙂

      Διαγραφή