«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ - Tomas Schuman [ Βίντεο - ελληνικοί υπότιτλοι ]

Σχόλιο Διόδοτου: Βλέποντας το βίντεο που ακολουθεί, βάλτε με το μυαλό σας, όπου KGB, τον Διεθνή Σιωνισμό, και όσον αφορά την Ελλάδα.. το Μαρξιστικό, Κομμουνιστικό, ανθελληνικό, εβραιοσιωνιστικό καρκίνωμα που σαπίζει εδώ και 40+ χρόνια την κοινωνία μας. Θα αντιληφθείτε τί  ακριβώς έχουν κάνει στην πλειοψηφία των πολιτών, πώς μπορούν να την οδηγήσουν να αντιδράσει όπως εκείνοι θέλουν. Ο μόνος τρόπος για να μην φτάναμε ως εδώ που φτάσαμε, θα ήταν.. τις προηγούμενες δεκαετίες (κι εφόσον διαλέξαμε να παίζουμε μπάλλα στο γήπεδό τους ονόματι "κοινοβουλευτική δημοκρατία"), αντί να λειτουργούμε σαν κομματικά φερέφωνα, να εφαρμόζαμε το εξής: «Τέλειωσε η τετραετία σου κύριε; Δεν τήρησες ούτε τα μισά από τις προγραμματικές σου δηλώσεις;... Άντε τώρα.. πάρε το μαύρισμά σου με συντριπτική διαφορά της τάξεως του 30% από τον επόμενο που θα δοκιμάσουμε για πρωθυπουργό.. και ξέχνα τις αντιπολιτεύσεις και τις έδρες, να λες κι ευχαριστώ που εξασφάλισες και σύνταξη». Θα μάς έπαιρνε το πολύ πέντε τετραετίες (20 χρονάκια) να ξεσκεπάσουμε όλη την μεταπολιτευτική κοροϊδία, κι εντωμεταξύ.. η στάση μας αυτή θα εξασφάλιζε και το περιθώριο να μπορέσει να βγει μπροστά κανένας κυβερνήτης της προκοπής. Στα 40 αυτά όμως χρόνια.. γίνανε τόσο ξεφτέρια οι απατεώνες της οικογενειοκρατίας, βρήκαν και τα κόλπα και την τεχνολογία να συνεργάζονται πιο αστραπιαία με τους εντολοδότες τους, ούτως ώστε να αποκλειστεί οποιαδήποτε πιθανότητα να παρεισφρήσει στο σύστημά τους κάποιος καλός.. και επίσης.. να διεξάγουν εκλογές ολοκληρωτικής απάτης. Τα αποτελέσματα που μάς δίνουν είναι εντελώς ψεύτικα. Να είστε σίγουροι ότι εντελώς άλλα πράγματα ψηφίσαμε στις 26 Μαΐου, από αυτά που μάς ανακοίνωσαν. Μόνο που ξυπνήσαμε αργά. Τούς χαρίσαμε 20 επί πλέον χρόνια να μετατρέψουν επιστημονικά, το 19% του Κούλη σε 33% και το 9% του Αλέξη σε 23%, κλπ.. Επιχείρηση Υπονόμευσης, εις βάθος χρόνου 7 γενεών, Επιτυχής! Τον λόγο τώρα έχει η Ιστορία.  






5 σχόλια:


  1. " Θα αντιληφθείτε ..."

    Ποίος να το αντιληφθεί Κύριε Κώστα;

    Αυτοί που αποκαλούν τον συριζα ακροδεξιά ,φασιστερά, ναζιστερά, αριστερό σε εισαγωγικά , νεοφιλελεύθερο , φασίστα , χουντικό , ναζιστή και ότι άλλο κατεβάσει η αριστερή σταλινική προπαγάνδα για να μην μάθει ο Ελληνας την αλήθεια και χαλάσει η σούπα της αναδιανομής από την οποία (πλήν ελαχίστων) σιτίζονται;
    Απλά ρίξτε μια ματιά στα πάνελ της προπαγάνδας. Πόσοι περνούν καθημερινά μπροστά από τον φακό; Εκτός από τους πολιτικούς , πόσοι δημοσιογράφο-ηθοποιο τραγουδιστο παρουσιαστάδες και άλλα συναφή επαγγέλματα που ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ , τρώνε από ολη αυτήν την αριστερή ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ;
    Ολοι αυτοί δεν πρόκειται ποτέ να το αντιληφθούν (παραδεχθούν!) και θα κάνουν τα πάντα όλα
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!
    Οποιος δε το αντιλαμβάνεται , ακροδεξιός (δηλαδή δεξιός) , εθνικιστής , φασίστας ναζιστής και ξεμπέρδεψαν.
    Εάν όχι τα ραδίκια ανάποδα...

    Έχουν περάσει από πάνω μας πολύ περισσότεροι από 4 πρωθυπουργοί μέσα σε διάστημα 20 ετών και το μόνο που άλλαξε είναι πως

    άλλαξε ο μανωλιός και φόρεσε τα ρούχα του αλλιώς.

    Οσο για εμάς εάν δεν βάλει Ο Τριαδικός Θεός Το χέρι Του , μας βλέπω ωσονούπω ηλεκτρονικούς σκλάβους!
    Ο κούλης το είπε ΑΛΛΑ δεν τον ακούει κανείς, όπως δεν άκουγε και αυτά που έλεγε ο τσιπρας!

    Από 18-10-1944 έως 21-4-1967 σε διάστημα 23 ετών πόσες κυβερνήσεις , πόσους πρωθυπουργούς και πόσα κόμματα άλλαξαν ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ , οι παππούδες , οι γονείς μας και όσοι από εμάς τους ίδιους ψήφιζαν στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν μας;

    Διάστημα , 23 έτη
    Κυβερνήσεις περίπου 40
    Πρωθυπουργούς καμιά 20 αριά με διαφορετικά ονόματα
    Κόμματα , συνδυασμοί αυτών; Αλλα τόσα και περισσότερα.

    Δηλαδή κάθε μισό χρόνο αλλάζαμε κυβέρνηση και κάθε ένα χρόνο πρωθυπουργό και κόμμα!

    Τα ονόματα των χαμελαιόντων δεν τελειώνουν ποτέ...
    Οταν συνειδητοποιήσουμε πως ο λαός (ο οποισδήποτε λαός όχι μόνο οι Ελληνες που ευθαρσώς κατηγορούν οι ...πολύξεροι) ΔΕΝ πρόκειται να καταλάβει ποτέ πως ο χαμελαίων απλώς χρώματα αλλάζει κατά τα άλλα παραμένει πάντα ίδιος , τότε θα αποκαλύψουμε την παγίδα που μας έχουν στήσει οι ...δημοκράτες αντιβασιλικοί της Αγγλο γαλλικής αντάντ!

    (Η σταλινική προπαγάνδα της μεταπολίτευσης μας έχει μάθει πως μετά τον πόλεμο κυβερνούσε η σκληρή ακροδεξιά που βασάνιζε και δολοφονούσε όποιον περπατούσε στο αριστερό πεζοδρόμιο. Ρίξτε μια ματιά στον πίνακα των κομμάτων και ίσως καταλάβουμε ποιός είναι ο φταίχτης της κακοδαιμονίας μας.)

    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82_%CF%80%CF%81%CF%89%CE%B8%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82#Απελευθέρωση_-Β΄_Βασιλευομένη_Δημοκρατία_(1944-1967)

    Υ.Γ.
    Το διάστημα απο 18-10-1944 έως 21-4-1967, είναι απλά ενδεικτικό.
    Τα υπόλοιπα ...μια απο τα ίδια.
    Με εξαίρεση τις κακές κάκιστες δεξιές φασιστικές χουντικές δικτατορίες που έπιναν το αίμα του λαού με το μπουρί της σόμπας και οι οποίες λειτουργούσαν προς όφελος του κεφαλαίου και των τραπεζιτών!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν είστε ήρεμος καταθέτετε σωστά τα στοιχεία και το κείμενό σας είναι κατανοητότατο.

      Με όλο τον σεβασμό.. 🙂

      Διαγραφή
  2. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου31 Μαΐου, 2019 17:32

    Κώστα, συγχατητήρια! Πού το βρήκες αυτό το διαμάντι; Το ακούω ακριβώς τώρα. Ειμαι στο 19:50, σχεδόν αρχή ακόμα.
    Θα επανέλθω, γιατί αυτό βίντεο έχει μεγάλη σχέση με αυτά που συζητάμε αυτόν τον καιρό στο φιλόξενο ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου31 Μαΐου, 2019 22:48

    Η εποχή που έγινε αυτή η διάλεξη είναι αρκετά μακρινή, (για την τωρινή συμπύκνωση χρόνου) και σήμερα οι τεχνικές χειραγώγησης/διάλυσης μιας κοινωνίας/Έθνους από την “Παλαιά” Τάξη Πραγμάτων έχουν τελειοποιηθεί στον υπερθετικό βαθμό. Αλλά ορισμένες αρχές και κυρίως η “κεντρική ιδέα” παραμένουν οι ίδιες. Γι' αυτό και έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον το βίντεο αυτό.

    Όμως, η διάλυση του ελληνικού λαού και Έθνους αρχίζει με τη δολοφονία του Καποδίστρια και τον ερχομό των Βαυαρών. Τότε έγινε το πρώτο μεγάλο έγκλημα εναντίον του ΕΛΛΗΝΑ: του φόρεσαν ένα ευρωπαϊκό κοστούμι, και δη Γερμανικό, σε όλα. Στην οργάνωση του Κράτους, στη νομοθεσία, στα έθιμα, στο εθιμικό δίκαιο, στην ενδυμασία, στη δημοτική τέχνη και τους χορούς, στην κοινοτική οργάνωση με την οποία πορεύτηκε στα δύσκολα χρόνια της Τουρκοκρατίας.

    Σε όλα “του άλλαξαν τα φώτα”, φέρνοντας του το σκοτάδι και την τύφλα της Δύσης. Ακόμα τον υποχρέωσαν σε υποταγή σε προσωποπαγή αρχή, ενώ ο ΕΛΛΗΝΑΣ είναι φύσει αναρχικός. Οχι βέβαια όπως το εννοούν αυτά πρακτόρια (ή χαϊβάνια) οι αναρχικοί, αλλά με τη έννοια ότι ο Έλληνας θέλει να αυτοοργανώνεται με πλήρη ελευθερία έκφρασης του. Τότε μεγαλουργεί.
    Αν δει κανείς ένα τσάμικο να χορεύεται με την παραδοσιακή φουστανέλα και μετά με ένα ευρωπαϊκό κουστούμι, θα διαπιστώσει την πανωλεθρία που έπαθε ο ΕΛΛΗΝΑΣ μέσα στο ξένο “κοστουμο-κορσέ” σε ΟΛΑ, που του φόρεσαν.

    Η προσπάθεια διάλυσης του ΕΛΛΗΝΑ επιταχύνθηκε μετά τον Β’Π.Π., χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στο προηγούμενο διάστημα δεν πραγματοποιούνταν τα βήματα που θα οδηγούσαν αργότερα στην επιταχυνόμενη αυτή διάλυση. Και σε καμία φάση δεν μπορούσαν οι Έλληνες να παρέμβουν για να σταματήσουν το σπιράλ θανάτου, γιατί δεν είχαν ποτέ, μετά την απώλεια του Καποδίστρια, δική τους ηγεσία. Ούτε τη φυσική, ούτε καν μια “τυπική” ελληνική ηγεσία.

    Κανένας λαός δε θα είχε αντέξει κοντά 200 χρόνια επιθέσεων στην ταυτότητα του και στις ρίζες του. Κι όμως οι Έλληνες ακόμα αντέχουν, όσο κι αν φθάρθηκαν πολλοί, όπως είναι απολύτως φυσικό και αναμενόμενο μετά από τόσες εκριζώσεις της ψυχής τους.

    Αντέχουμε, γι’ αυτό υπάρχει ελπίδα. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να αλληλοκατηγορούμαστε, γιατί αυτό συμβαίνει συχνά.
    Αυτοί που πούλησαν την ψυχή τους στον Διαβολο, όπως ο Φάουστ, πρεπει να διαχωρίζονται από τους ΕΛΛΗΝΕΣ, που προσπαθούν να σταθούν όρθιοι μέσα σε αυτήν τη θύελλα και είναι οι περισσότεροι. Όχι όλοι στο ίδιο τσουβάλι. Όταν τους επιρρίπτουμε όλες τις ευθύνες για την κακοδαιμονία της Ελλάδος, όταν τους υποτιμάμε και τους προσβάλλουμε με ποταπούς χαρακτηρισμούς συντελείται μεγάλη ζημιά σε ψυχοπνευματικό επίπεδο.

    Γι’ αυτό, επειδή 200 χρόνια τώρα αντέχουν στο ξήλωμα της ψυχής και της ταυτότητας τους, αξίζει κάθε αγώνας για την επάνοδο τους στο ΦΩΣ του ΧΡΙΣΤΟΥ. Ο άξιος ποιμένας αναζητάει, με κίνδυνο της ζωής του, ακόμα και το ένα χαμένο πρόβατο στους κρημνούς και στις λυκοπαγίδες. Είθε να φανούν τέτοιοι ΗΓΕΤΕΣ.

    Κι εμείς όλοι, οι έχοντες κάποια επίγνωση, αντί νυχθημερόν ν’ αναζητούμε πώς θα αναστρέψουμε την πορεία προς τη διάλυση του Έθνους μας και της Φυλής μας, διαφωνούμε σε στοιχειώδη που θα έπρεπε να τα έχουμε λύσει από καιρό και να έχουμε γίνει ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ. Η συνταγή των εχθρών μας δεν "έτυχε", πέτυχε!

    Ας ανασκουμπωθούμε όλοι να την κάνουμε να αποτύχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή