«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 60% ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟ 80%. Η ΑΠΟΧΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ, ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΆΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟ, ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ 7/7/2019 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΟΝΟΜΑΤΙ "ROTHSCHILDS ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ"






40 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα!

    Ο τίτλος του παρόντος κατάφερε καί (κατά το κοινώς λεγόμενον) "μου έριξε τις ασφάλειες" δύο φορές!

    Κατανοήστε, επιτέλους τα εξής:

    Πρώτον, τους κυβερνώντες δεν τους έπιασε κανένας τρόμος. Μιά χαρά είναι! Απλούστατα, διότι πουθενά δεν διαφαίνεται επανάσταση των ημεδαπών προβάτων.
    Εάν καί όταν φανεί, το ξανασυζητάμε.

    Καί δεύτερον, κατανοήστε άπαντες καλώς ότι η εξουσία ΔΕΝ σκέφτεται το ίδιο με τον απλό λαό.
    Εάν υπάρξει αποχή στις εκλογές, έστω καί κατά πχ 40%, αυτό εμείς οι ...απλολαϊκοί το ερμηνεύουμε -καί ορθώς- ως 40% φτύσιμο. Αυτοί, όμως, το ερμηνεύουν ως τον αέρα, που τους κάνει ο αράπης στα @@ τους... καί επί της ουσίας ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ, όσο καί να μας ξυνίζει. Καταλάβετέ το καί χωνέψτε το, επιτέλους!

    Γιατί;

    Διότι οι εκλογές είναι **εξ ορισμού** νομιμοποιημένες (είτε συμμετέχουμε σ' αυτές, είτε όχι), εφ' όσον τους κανόνες του πολιτεύματος δεν τους φτιάξαμε εμείς - καί επ' αυτού δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτε.

    Εάν καί όταν ο Ελληνικός Λαός επαναστατήσει εναντίον της Ατλαντοκρατίας / μασωνοκρατίας / αλητοκρατίας ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ, τότε το ξανασυζητάμε το θέμα. Μέχρι τότε, όμως, η δέουσα ενέργειά μας στις εκλογές είναι έγκυρη ψήφος σε μικρό πατριωτικό κόμμα αψόγου παρελθόντος καί διαγωγής. Όχι αποχές καί τέτοια παιδιάστικα καμώματα. (Να πεισμώσουμε καί να κάνουμε μουτράκια στη μανδάμ Εξουσία, δηλαδή.)

    Υγ 1: Υπάρχουν συνάνθρωποί μας, που ελπίζουν να κερδίσουν το δίκιο τους (καί να τιμωρήσουν τους ενόχους, που προδίδουν τη χώρα καί παραβιάζουν το Σύνταγμα) με χαρτοπόλεμο - νομικές προσφυγές, καί διάφορα τέτοια. Η δική μου άποψη επ' αυτού: Χ@σε ψηλά, κι αγνάντευε. Καί με το μπαρδόν, δηλαδής.

    Υγ 2: Είμαι αισιόδοξος πως θα υπάρξει επανάσταση των Ελλήνων - καί σύντομα. Μόνο που -φοβάμαι πως- θα πληρώσουμε το πανάκριβο τίμημα μιάς νέας εθνικής συμφοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε Εργοδοτα,
      Καλημερα επίσης!

      Βασικα δεν προτρεπω σε κατι, απλα μια προγνωση κανω του τί θα συμβει το βραδυ της 7-7. Προσθετω απλως οτι μπορει να εχει και τα θετικα του αυτο.
      Και μεταξυ μας, ουτε το ποσοστο αποχης το πραγματικο, θα ειναι αυτο που θα μας ανακοινωσουν. Απλα θεωρω πως στην πραγματικοτητα θα ξεπερναει κατα πολυ το 55%

      Διαγραφή
  2. Χοχοχο!Έλα τώρα ! Γυρνάει στα αλαλα και στα μπαλαλα,Έλα τώρα να δούμε τα ντόπια υπαλληλακια να τρέμουν , σαν να έχουν καταπιεί κομπρεσέρ,την τρομάρα τους την βλέπετε από τις διαταγές του φάτσε μπούκη ,ρε γκαζοντενεκεδες σας το χω πει πολλάκις : πηδηχτε στο Πέραμα ,να σας φάνε τα σκυλόψαρα να γλυτώσετε.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου28 Ιουνίου, 2019 13:10

    Αγαπητέ Κώστα, άλλαξες θέση ως προς το πώς πρέπει να ψηφίσουμε στις βουλευτικές εκλογές (αποχή ή συμμετοχή: το κύριο δίλημμα!) και καλά κάνεις, εφ' όσον "τα πάντα ρει" και αφού ρέουν μεταβάλλονται.
    Η αποχή είναι σίγουρα προτιμητέα επιλογή, εφ' όσον όμως είμαστε σίγουροι ότι θα φθάσει το 60-70% στις πρώτες εκλογές. Γιατί πολύ αμφιβάλλω αν θα υπάρξουν δεύτερες. Θα υπάρξουν, αν έχουν "σχεδιάσει" ως υπηρεσιακό πρωθυπουργό τον Σημίτη και τα "στημένα" επεισόδια στο Αιγαίο να συμβούν επί της πρωθυπουργίας του. Αν όμως έχει δίκιο η Πελασγική, που λέει ότι τον προορίζουν για Πρόεδρο της "Δημοκρατίας" (εδώ γελάει και το παρδαλό κατσίκι-εννοώ με τη "δημοκρατία") και τότε θα υπάρξουν τα "win-win"(οι "αμοιβαία επωφελείς συμφωνίες"! -οι γελοίοι, μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μούτρα μας, κατάφορα και αναίσχυντα), τότε δεν υπάρχει καμία ανάγκη να διεξαχθούν δεύτερες εκλογές. Θα δώσουν αυτοδυναμία στη ΝΔ από την πρώτη Κυριακή.

    Η δική μου, τελική άποψη λοιπόν είναι ότι το σύστημα απονομιμοποιείται με δύο τρόπους. Ή με πάρα πολύ μεγάλη αποχή της τάξεως που προανέφερα -μπορούμε, όμως, να πετύχουμε αυτό το ποσοστό, γιατί με το σύνηθες 45-50% δεν ιδρώνει το αυτί τους. Ή με συμμετοχή όλων, οπότε το ποσοστό της ΝΔ θα καταφανεί προς όλους, εγχώριους και εξωχώριους, ότι είναι 17%!! Και πώς νομιμοποιείται ένα κόμμα να κυβερνά με το 17% του συνόλου των ψηφοφόρων, έστω στη fake "δημοκρατία" τους;

    Το δυστύχημα είναι ότι δεν μπορούμε να πετύχουμε ούτε το ένα , ούτε το άλλο. Ούτε μεγάλη αποχή ούτε κατά 100% προσέλευση. Δυστυχώς ο πατριωτικός χώρος διασπάστηκε από την αρχή των εκλογικών διαδικασιών. Άλλα ιστολόγια είχαν υιοθετήσει την αποχή και άλλα τη συμμετοχή!
    Τι κάνουμε, λοιπόν, τώρα; Τώρα, πάμε με το μεγαλύτερο "ρεύμα". Αν υπάρχει μεγάλο ρεύμα υπέρ της αποχής συμπλέουμε με αυτό. Αν χαμηλή η αποχή, τότε είναι προτιμότερη η συμμετοχή. Αυτό θα το “οσμιστούμε” στην ατμόσφαιρα, αποκλείεται να μας το πουν οι δημοσκοπήσεις.

    Τελειώνοντας θα αντιγράψω ένα σχόλιο που έστειλα χθες στα “αττικά νέα”. Βέβαια θα διαπιστώσει ο αναγνώστης σου, ότι από χθες μέχρι σήμερα τροποποίησα την άποψη μου. Εγώ θα έλεγα ότι την εξέφρασα πιο “ολοκληρωμένη”, λαμβάνοντας δηλαδή υπ' όψη το νέο δεδομένο που ανέφερες σήμερα στο μπλογκ σου, ότι η αποχή θα φθάσει το 60%. Και μάλλον είναι κοντά στην πραγματικότητα αυτό το νούμερο.
    Ακολουθεί το σχόλιο που προανέφερα:(συνεχίζεται επειδή λόγω τουπεριορισμού των 4.096 χαρακτήρων, δεν έγινε δεκτό ολόκληρο!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου28 Ιουνίου, 2019 13:11

    (β' μερος)
    “Ψηφίστε με τρόπο που να προκαλείται η μέγιστη ζημιά σε αυτό το σάπιο σύστημα. Υπάρχει αυτός ο τρόπος, βρείτε τον!
    Για να σας διευκολύνω σας λέω ότι έχει δύο πυλώνες. Πρώτο πυλώνα τη ΜΗ ΑΠΟΧΗ ώστε να φανεί το πραγματικό ποσοστό με το οποίο θα κυβερνά αυτή η ψευτοδημοκρατία (17% κατά μέγιστο η ΝΔ!-αν πάμε όλοι)
    Και δεύτερος πυλώνας κόψιμο της αυτοδυναμίας της Ν.Δ. αυτό θα συμβεί αν ψηφιστούν κόμματα που μπαίνουν στη ΒΟΥΛΉ, ή έστω είναι κοντά στο να μπουν.

    Τίποτα θετικό δεν εξαρτάται από την ψήφο μας, αφού τίποτα θετικό δεν έχουν όσοι τη ζητούν. Άρα το μόνο που μετράει είναι η ζημιά που μπορούμε να τους κάνουμε!! Κι όπου “λαλούν πολλοί κοκκόροι αργεί να ξημερώσει” και μάλιστα αν ο πρώτος έχει μόλις το 17% . Ίσως όλοι αυτοί οι κοκκορομάχοι αργήσουν να πετύχουν τα δεινά που μας ετοιμάζουν, λόγω "αντιφατικής πολυφωνίας"-κοινώς βαβέλ. Και ίσως εν τω μεταξύ τη σκαπουλάρουμε!”

    ΥΓ. Αυτό το τελευταίο θα συμβεί, αν εν τω μεταξύ φανούν ηγετικές ομάδες μεγάλου μεγέθους. Και όπως λέει ο ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ, όχι με πυραμιδική δομή, ώστε αν "κλαδέψουν" την κορυφή να καταρρεύσει όλη η δομή. Αλλά με διαδικτυωμένη δομή (οριζόντια και η αρχηγία!) ώστε η δομή να μην κινδυνεύει από το "κλάδεμα" της κορυφής της. Σπουδαία ιδέα! Κάποιος πρέπει να τη βάλει σε εφαρμογή άμεσα!
    Γιατί όχι; είναι καλύτεροι "οι άλλοι" από τους Έλληνες; Απλά αυτών η δομή είναι απολύτως πυραμιδική, αφ' ενός για να πραγματοποιείται η απόλυτη δικτατορία -κιχ δεν επιτρέπουν στους από κάτω τους παρά μόνον να παίρνουν "εντολές"και να τις διαχέουν στους ακόμα πιο κάτω. Και αφ' ετέρου επειδή η κορυφή αυτή, έχοντας όλο το χρήμα του πλανήτη και όλη την τεχνολογία του, -νομίζουν!- δεν κινδυνεύει από τίποτα και κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινα μου,

      ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΕΣ.

      Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΚΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ (ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΩ ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
      Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΗ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ.

      Διαγραφή
  5. Πριν αρχίσει ο καθένας να κατεβάζει (ξαναμασημένες) τις ταλμουδικές μαλακίες που εκτοξεύονται ως σπερματικό υγρό από τα σαπιοκάναλα ας απαντήσει σε μία (1) και μόνη ερώτηση:

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΜΕΝΟ Ή ΟΧΙ; (Εννοείται ότι δεν υπάρχει "λίγο" στημένο και "πολύ" στημένο).

    Εάν η απάντηση είναι καταφατική (ΝΑΙ), τότε αυτομάτως δεν γεννάται κανένα θέμα συμμετοχής στην κοροϊδία εκτός κι αν θέλει κάποιος να ερευνήσει αν του ταιριάζει το σύνδρομο της Στοκχόλμης. (Ας έχει και το τηλέφωνο ενός καλού ψυχιάτρου πρόχειρο).

    Εάν η απάντηση είναι αρνητική (ΟΧΙ), τότε η επίσκεψη στον ψυχίατρο είναι αναπόφευκτη, είτε με αποχή είτε με συμμετοχή.


    Υ.Γ. Όσο για τα αποκαλούμενα "Πατριωτικά Κόμματα", χαχαχαχαχα ωραίο ανέκδοτο με 2 λέξεις.

    (Για όσους δεν κατάλαβαν το νοηματικό παράδοξο: Η Πατρίδα ενώνει, το Κόμμα χωρίζει)


    ...'Ντάξει τώρα μη σας χαλάω τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Τραβάτε να σώσετε το έθνος με στυλούς και χαρτάκια αλλά πάρτε και λίγη βαζελίνη μαζί.


    +το πέοc γαρ εγγύc+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΩΣΕ boy!
      Eντωμεταξύ, εγώ δεν θα πάω να ψηφίσω, γιατί δεν με αντιπροσωπεύει απολύτως κανένα από τα υποψήφια κόμματα. Βρε ούτε καν Κυνηγοί δεν υπάρχουν αυτή τη φορά λέμε....

      Διαγραφή
    2. @Marco De Sade
      Καραστημένο ήταν πάντα. Είναι σαν να πηγαίνει κάποιος να παίξει χαρτιά με χαρτοκλέφτη καί να περιμένει να κερδίσει.

      Κουίζ:
      Πόσος είναι ο πληθυσμός; Πόσοι είναι οί ψηφοφόροι; Πόσοι είναι εγγεγραμμένοι στούς καταλόγους;
      Βρήτε τίς απαντήσεις καί θα καταλάβετε γιατί η αποχή είναι πολύ μεγάλη.

      Διαγραφή
    3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ28 Ιουνίου, 2019 23:31

      ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΡΚΟ.ΕΥΓΕΝΗ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ.ΘΕΛΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΏΒΡΙΟ,ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΣΕ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ.ΣΤΕΙΛΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ.ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!

      Διαγραφή
    4. Αν ζητάς χρόνους, μακριά από τον Κώστα. Ο μόνος χρόνος που θα βελτιώσεις μαζί του είναι ο χρόνος εξαϋλωσης του πιτόγυρου. Εκεί ο Ταύρος είναι grand master 9 dan. Δεν θα καταλάβεις τι έγινε... χεχε

      Διαγραφή
    5. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ29 Ιουνίου, 2019 12:20

      Χα,χα,χα,χα,χα.Έχεις δίκιο φίλε μου.Αφού κατάφερα να παρατήσω τον προπονητή μου,παλιό θρύλο των μαραθωνίων σε Ελλάδα και εξωτερικό τις δεκαετίες του '80 και '90,αθλητή που ήταν σε αγώνα με τον Ζάτοπεκ και να συμπλεύσω με τον καθηγητή Χαρακίρι,καλά να πάθω.Θα τρέχω πιό αργά.......κι'από το slow motion.😄👏😁😀🤣

      Διαγραφή
    6. θα δω και τις αντοχές σας κι εσάς των αθλητών..στα δύσκολα...

      το πέοc γαρ εγγύc...

      ..αλλά υπάρχει και το άλλο στο οποίο προσομοιάζω:

      Ο Μπέος γαρ εγγύc

      🤣🤣🤣🤣🤣

      Διαγραφή
    7. Ρε σεις.. κοιτάξτε τί κοινό έχει εδώ αυτός ο τύπος, και τούς κλείνει και το ματάκι κάθε τόσο....
      https://www.youtube.com/watch?v=p_fprzrHvIM&list=RDg91kQyy4G7E&index=2
      Αμ τί νομίζατε.. ότι εμένα με τις μπύρες και τα κοψίδια.. ή εσάς με την σόδα και το μπρόκολο.. θα προτιμήσουν αυτές...

      Διαγραφή
    8. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ29 Ιουνίου, 2019 22:42

      Εντάξει αδερφέ μου,το ξέρω ότι επειδή είμαι δρομέας μεγάλων αποστάσεων,έχω γίνει σαν τον σέρ γαμώτη μου.Ή ο marko,πού έχει γίνει σαν σουραύλι από τις προπονήσεις στο τατάμι,ή τον teknoman τον πυγμάχο πού η μύτη έχει πάει στα αυτιά.Τα παχουλά αγόρια μας εξόντωσαν.Μην μας ξηγιέσαι απάνθρωπα.😀😀😀😀😀

      Διαγραφή
    9. Άσε.. μάς εξόντωσε όλους ο τύπος με τη βιόλα.
      Να τρέχεις στο sea spice για παρηγοριά...🤣🤣🤣

      Διαγραφή
  6. ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ, ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ...!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=hAvOYQfVk1k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σάς ευχαριστούμε ΠΟΛΥ!
      Και ειδικά επειδή περιέχει, το σπουδαιότατο αυτό απόσπασμα ομιλίας του υπερ-αγαπημένου μας Ιωσήφ του Βατοπεδινού.

      Διαγραφή
  7. Προς οποιονδήποτε μας προτρέπει να ψηφίσουμε μικρό κόμμα, ας μας ενημερώσει ποιό, κατά την γνώμη του, είναι αυτό που αξίζει την ψήφο μας. Γιατί εγώ δεν βλέπω κανένα. Επίσης, εάν , βάσει του προγράμματος του, το ψηφίσουμε και την επομένη των εκλογών κάνει τα ακριβώς αντίθετα απ' όσα διακήρυσσε, με ποιό τρόπο μπορούμε να άρουμε την εντολή αντιπροσώπευσης, που του δώσαμε;;;
    Αντί να κάνω copy paste τον πνευματικό μόχθο άλλων, σας προτρέπω να διαβάσετε περί της αξίας της αποχής στο ιστολόγιο του Γιώργου Κοντογιώργη.
    Από τον δικηγόρο Ίωνα Κωνσταντίνου έμαθα, πως, βάσει του ισχύοντος εκλογικού νόμου, όσα κόμματα δεν μπουν στη Βουλή, π.χ ένα ποσοστό αθροιστικώς 10% των ψήφων σε κομματα που δεν θα εισέλθουν εν τέλει στην Βουλή, μειώνει αντιστοίχως το ποσοστό που πρέπει να επιτύχει το πρώτο κόμμα, για να είναι αυτοδύναμο. Δηλαδή, η Νέα Παιδεραστία αντί για 40,6% που θα έπρεπε να πιάσει για να είναι αυτοδύναμη, σύμφωνα με το προαναφερθέν ποσοστό σε κόμματα κάτω του 3%, θα επιτύχει τον στόχο της με μόλις 30,6%! Αυτό ανέφερε ο κος Κωνσταντίνου σε συνομιλία που είχε με την κα Μπιτάκου και προέβλεψε, πιστέυω βασίμως, πως τα λεγόμενα πολύ μικρά κόμματα συγκεντρώνουν ισχνές πιθανότητες να εισέλθουν εν τέλει στην Βουλή. Στο τέλος, βεβαίως, και 'κείνος μας προέτρεψε να ψηφίσουμε το μη χείρον. Ελπίζω να μην εννούσε το ΚΚΕ... Το συγκεκριμένο βίντεο, για όποιον ενδιαφέρεται, το είδα στην ιστοσελίδα της Διεξόδου σε ένα βίντεο που μιλάει και ο κος Αυφαντής.
    Εάν δεν μάθαινα το συγκεκριμένο, ίσως ψήφιζα το Κίνημα Δικαιοσύνης του κου Σακκά. Τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σημαίνει τίποτα η αυτοδυναμία, μια χαρά τα βρήκαν Τσίπρας και Καμένος και χωρίς αυτοδυναμία. Εκβιαζόμενοι που είναι όλοι οι συστημικοί φτιάχνουν και τρικομματική κυβέρνηση άμα λάχει. Εικονική είναι έτσι κι αλλιώς η διακυβέρνηση. Απλά εφαρμόζουν νόμους που έρχονται από έξω. Νόμους που σχεδιάζονται από μη εκλεγμένους θεσμούς της ΕΕ και είναι παρόμοιοι σε όλη τη Δύση. Παντού υπέρ των σεξουαλικά διεστραμμένων πχ. Παντού κατά της αναζήτησης αποδείξεων για το υποτιθέμενο ολοκαύτωμα των 6 εκατομμυρίων. Παντού υπονόμευση της οικογένειας με νόμους που ενθαρρύνουν τις γυναίκες να καταστρέφουν τις οικογένειές τους.

      Γιώργος

      Διαγραφή
  8. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ ΚΕ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΙΣ 12:04 // ΠΑΡΟΤΙ ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΟΣ, ΟΜΙΛΗΣΕ ΠΟΛΥ ΟΡΘΩΣ. Η ΑΠΟΧΗ ΕΝΙΣΧΥΗ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΑ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΙΓΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΠΑΡΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΗ ΟΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΕ ΙΝΕ ΑΡΧΗΓΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΟΜΑ // ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΥΠΑΡΧΗ ΕΝΑΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΕ ΓΕΝΙΚΑ ΣΩΣΤΟΣ, ΠΟΥ ΒΑΖΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΒΓΗ. ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ // ΘΕΩΡΩ ΑΔΙΚΟ ΚΕ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΤΡΙΜΩΞΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΝ Χ.Α. ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΕ ΤΗΝ ΒΑΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΝΑ Χ...ΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ // ΑΠΟ ΤΑ 40 ΚΟΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΒΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΩΡΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ 20 ΚΟΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΙΑ Τ Α Δ Ε Κ Α ΙΝΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕ Μ Ο Ν Α Χ Α Ε Ν Α ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ. ΑΦΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΗ ΤΙΠΟΤΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα δεν είναι αν ένα ή δυο πρόσωπα στην Χ.Α ή στον Λεβέντη ή τελοσπάντων σε οποιονδήποτε άλλο κόμμα είναι αξιόλογα. Το θέμα είναι τι πράττει , σε τι οφελεί και σε ποιόν υπακούει. Η χ.α όπως ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΊΝΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΌΧΟΙ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΏΝ ΠΑΓΚΌΣΜΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΏΝ. Η χ.α διέλυσε ένα μεγάλο κομμάτι του πατριωτικού χώρου και χιλιάδες άτομα που θα μπορούσαν να είναι μια οργανωμένη μαχητική ομάδα, πλέον είναι σκόρπιοι και δεν εμπιστεύονται κανέναν. Είναι θεωρώ πέραν πάσης αμφιβολίας οτι το όλο σκηνικο με αυτό το γαμ@πολίτευμα ειναι στημένο, οπότε οτι και να πράξουμε αυτοί θα βρουν τον τρόπο να το επαναφέρουν στα μέτρα τους. Καταλαβαίνω οτι πολλοί προωθούν την άποψη να πάμε να ψηφίσουμε με σκοπό να δημιουργήσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο πλήγμα στα σχέδια των μεγάλων και στα πολιτικά πρόσωπα ς που προωθούν ώστα να μας κυβερνήσουν και εγώ έτσι το σκέφτομαι τόσο καιρό. Αλλά επι της ουσίας μάλλον είναι ανώφελο να λάβουμε μέρος σε αυτό το θέατρο των εκλογών.

      Διαγραφή
  9. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου28 Ιουνίου, 2019 19:00

    Μια καλή αντιμετώπιση του θέματος είναι η εξής: “αφού το παιχνίδι σου σύστημα είναι στημένο (κανείς δεν το αρνιέται αυτό) σου κάνω όση περισσότερη ζημιά μπορώ, χωρίς αναστολές!”
    Και αφού το παιχνίδι είναι στημένο, ποια σημασία έχει το να πας ή να μην πας να ψηφίσεις; Να τους δείξεις ότι είσαι πολύ έξυπνος και το κατάλαβες; Η λογική του ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ είναι πολύ στέρεη. Αλλά, από την άλλη μεριά, με αυτή τη λογική, γιατί ΠΡΕΠΕΙ να ψηφίσουμε "καθαρούς"/ανύπαρκτους και άφαντους από το προσκήνιο; ("μηδέν εις το πηλίκιον" που έλεγε κάποιος "τεράστιος" Ελληνας!) Τέτοιοι συναισθηματισμοί, κατά τη γνώμη μου πάντα, είναι περιττοί.
    Μπαίνεις στη "χαβούζα" και, αν μπορείς, φέρνεις τα "πάνω-κάτω"! Αν δεν έχεις τόσες δυνάμεις, συνολικά ως λαός εννοώ, κάνεις τη ζημιά που μπορείς και αναμένεις. Πάντα σε επιφυλακή...

    ΥΓ. Αυτό που γράφει ο ανώνυμος σχολιαστής (28 Ιουνιου 16:14) για τη σχέση του ποσοστού της αυτοδυναμίας του πρώτου κόμματος με το συνολικό ποσοστό των κομμάτων που μένουν εκτός βουλής δεν είναι ακριβές.
    Το ακριβές είναι αυτό: “Αν το ποσοστό των εκτός Βουλής κομμάτων φθάσει το 5%, τότε αυτοδυναμία θα έχει το πρώτο κόμμα με ποσοστό 38,4%. Με αυτό ως «αφετηρία», ο εκλογικός νόμος προβλέπει ότι για κάθε ποσοστιαία μονάδα που θα λαμβάνουν επιπλέον τα κόμματα που θα μείνουν χωρίς κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, θα «πέφτει» και το αναγκαίο για αυτοδυναμία ποσοστό του πρώτου κόμματος, κατά 0,4%.”
    Το είδα εδώ: https://www.kathimerini.gr/1026203/article/epikairothta/politikh/o-phxys-kai-to-stoixhma-ths-aytodynamias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ερχετε ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ μολις επισημοποιηθει θα αρχισουν τα μεγαλα γαμησια του τοπου ΜΑΣ...ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.☆
    ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΑΓΩΘΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ☆
    ΑΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΕ 5 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ☆
    ΠΕΙΝΑ-ΠΤΩΧΕΥΣΗ-ΕΞΟΔΟΣ ΑΠ'ΤΟ ΕΥΡΩ...
    ΑΜΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΦΥΡΑ ΜΟΥ ΚΛΕΦΤΙΚΑ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.
      ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
    2. Όσο πιο έντονα και γρήγορα έρθουν τόσο το καλύτερο για την πατρίδα μας στο τέλος. Δεν ξυπνάει αλλιώς ο Έλληνας, θέλουμε τράνταγμα γερό, αρκεί να μην πληρώσουν τον φόρο αίματος άξιοι Έλληνες, όσα περισσότερα τα άπλυτα που θα φυτευτούν κατα γης τόσο πιο ωφέλιμο για την Ελλάδα μας

      Διαγραφή
  11. Προς άπαντες
    Η ΑΠΟΧΗ δεν ενισχύει το πρώτο κόμμα, αυτό είναι τσιτάτο των κομματόσκυλων για να πάμε να ψηφίσουμε, ό,τι κάτω του 3% πάει στο πρώτο κόμμα - όρα όλα τα "πατριωτικά κόμματα" του 0,4% κλπ κλπ ΝΑΙ πάνε στο πρώτο κόμμα και λευκά και άκυρα κλπ κλπ. Η ΑΠΟΧΗ ΟΧΙ. Τώρα σχετικά με τον πανικό του συστήματος... μία απλή ερώτηση αν όλα ήταν καλά και είχαν στην ουσία γραμμένη την αποχή ΓΙΑΤΙ βγάλαν όλα τα σκυλιά του συστήματος να μας προτείνουν να πάμε να ψηφίσουμε; Μέχρι και τον Παπαδάκη που σήμερα δεύτερη μέρα μας είπε πρώτα να πάμε για ψήφο και μετά για μπάνιο; γιατί κάθε μέρα ο μητσοτάκης μας λέει θέλουμε ισχυρή εντολή γιατί θα μπούμε σε νέες περιπέτειες κλπ κλπ, τράγκας και πολλοί άλλοι; Μήπως γιατί η αποχή - από πηγές του εξωτερικού είναι πάνω από 65% που φυσικά δεν θα το μάθουμε τώρα;
    Προς ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ
    μας έγραψες ένα ολάκερο άρθρο που μας προτείνεις 35 ερωτήσεις για το κόμμα που οφείλουν να απαντηθούν για να τους ψηφίσουμε, βρήκες κάποιο κόμμα να απαντά στις συγκεκριμένες ερωτήσεις;;; ΑΝ ΝΑΙ πες το μας, αν όχι δεν θα σου απαντήσω "απλοικά" που δεν είναι απλοικά βέβαια το ότι μία αποχή της τάξεως του 60+ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, αλλά θα σου πω το εξής.. Πηγαίνοντας να συμμετάσχουμε στις στημένες εκλογές τους συναινούμε στην ολοκλήρωση της καταστροφής της Ελλάδας συμπαντικά; Δηλ λέμε ΝΑΙ παντού στην συνέχιση και αποπεράτωση της καταστροφής των Ελλήνων και της χώρας τους; Και φυσικά παίζουμε εντελώς το παιχνίδι σε δικό τους γήπεδο εν γνώσει μας; Βροντοφωνάζουμε ΝΑΙ συμφωνούμε να συνεχίσετε ότι ανθελληνικό, μισελληνικό κλπ all over the world και παραπάνω; Πάντως επιμένω να μας πεις αν υπάρχει κόμμα που απάντησε έστω και το 70% των ερωτήσεων που έθεσες στο άρθρο σου.
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αστέρι μας γλυκό,
      μην είσαι και τόσο αυστηρή με τον φίλο Εργοδότη, μην μου τον στενοχωρείς λέω..🙂

      Διαγραφή
  12. Αγαπητέ ΔΙΟΔΟΤΟΣ…… πολλά πιστεύουμε αλλά δυστυχώς τα πράγματα είναι διαφορετικά από αυτά που εμείς θα θέλαμε.
    Ένας λαός που μετά την περίοδο 1974 (για να μην πάω πιο πίσω) αυτό το σημείο αναφοράς είναι η αρχή του εκλογικού σώματος λαού που μέχρι σήμερα δίνει εντολή στα κόμματα, ΕΞΟΥΣΙΑ, στον έκαστο πολιτικό να διαχειριστή την χώρα.
    Μετά τα πρώτα χρόνια εξουσία της ΔΕΞΙΑΣ 1974-82 το επόμενο κόμμα που έρχεται το αριστερό ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ το πρώτο που κάνει είναι να διασπάσει τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ …… ότι πολιτικό εμπόδιο υπάρχει μπροστά του το ισοπεδώνει ιδικά το χώρο της ΔΕΞΙΑΣ από το 80 πολεμά λυσσαλέα τα ονόματα του χώρου και επιβάλει στον λαό που στην αρχή δεν είναι όλος ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ και ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ. Ένα ρεύμα αντίδρασης σε όλους τους τομείς αλλά προπάντων στα πρόσωπα των κομμάτων της ΔΕΞΙΑΣ, αυτό στα επόμενα χρόνια επέφερε επιπτώσεις και στον λαό που πίστευε στην ΔΕΞΙΑ με αποτέλεσμα να νιώθει μειονεκτικά ο ίδιος απέναντι στους ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ –ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ .
    Αυτό ρίζωσε μέσα του και από πατριωτικός έγινε ένα φοβικό σύνδρομο ανασφάλειας που ψήφιζε μεν ΔΕΞΙΑ αλλά ήταν και δακτυλοδεικτούμενος προς τους άλλους …..
    Μαζί με τους πολιτικούς χαρακτηρισμούς Ράλλη δεν θέλω ουυυυυυ, Μητσοτάκη βρικόλακα, καντέμη, κόμμα χουντικών, Καραμανλή κ.τ.λ.π….. (όχι ότι ήταν καλύτεροι αλλά εδώ μας ενδιαφέρει τι έγινε ο ΛΑΟΣ ).
    Ο ΛΑΟΣ αυτός έγινε αυτό που εμείς δεν ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ, μη ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, τώρα αν πιστεύουμε ότι κάποιο πολιτικό κόμμα θα εμφανιστή σαν από μηχανής θεός και θα σώσει την χώρα και τον λαό, νομίζω ότι δουλευόμαστε. Όλοι εμείς που με το ένα πόδι στο σοσιαλισμό, το άλλο στο δεξιό και αριστερό, αυτοί όλοι εμείς δηλαδή ξαφνικά βλέπουμε ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ…. δηλαδή εμείς που λίγδωσε το αντεράκι μας, σήκωσε κεφάλι …… όταν αυτός ήταν στον αντίποδα με τον άλλο πολίτη πολιτικά ……νομίζω φαντάσματα κυνηγούν τον πατριωτισμό που έχει εξαφανιστεί εδώ και πολλά χρόνια και απλά έχουμε αναμνήσεις από μια πιο αθώα ζωή την οποία τώρα αυτή την αθώα ζωή μας μεταφράζετε σε πατριωτισμό.
    Κουτσοί, στραβοί όλοι γίναμε πατριώτες, όσοι το πιστεύουν νομίζω μας δουλεύουν, οι ΔΕΞΙΟΙ αυτοί την φορά απλά θα παίξουν με τα χαρτιά των σοσιαλιστών και αριστερών και όποιος αντέξει +το πέοc γαρ εγγύc+ όπως λέει και ο Marco De Sade
    Με λίγα λόγια η υποκρισία μας δεν έχει τέλος αν αύριο έρθει το $$$ όλα θα είναι ΟΚ.
    Use your illusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τα λες φίλε μου UYI,

      σού αφιερώνω αυτό:
      https://www.youtube.com/watch?v=cpbbuaIA3Ds

      ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!

      Διαγραφή
  13. Ρε ,τι στο καλό να κάνω ; Να τ' αφουτσισω ή να τα αμολαρω ; Όλους σας διάβασα ,σαμπως το βλέπω να μην πηγαίνω...βρε είτε είναι σατράπης ο Τισσαφέρνης ,είτε ο Δάτης ,είτε ο σπιθριδατης ,τα ίδια σκατα είναι και σκατα θα φάνε.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλτατοι όλοι,
    Α Π Ο Χ Η και μόνον Α Π Ο Χ Η!!
    1ον: και να πας να ψηφίσεις, σου εγγυώμαι ότι η Singular θα καταχωρίσει την ψήφο σου στο κόμμα της αρεσκείας της... άρα μια τρύπα στο νερό!
    2ον: η συμμετοχή σε κατοχικές εκλογές νομιμοποιεί την Κ Α Τ Ο Χ Η! 5 και εκατομμύρια 5 μνημόνια θα υπογράψουν ακομα...
    3ον: Τη μέρα των εκλογών, υπάρχουν cojones να σπάσει κανείς τη Singular στο ΥΠ. Εσωτερικών;;; Όχι!
    4ον: ζητείται Παναγούλης! Δεν δίνω δεκάρα αν ήταν στημένος ή όχι όπως γράφουν εδώ κι εκεί! Για να τραβήξει τα πάνδεινα, μάλλον δεν ήταν... Υπάρχει κοτσονάτος να υποστεί τα βασανιστήρια που υπέστη αυτός;;;;! Νιετ! Άρα είμαστε για τα μπάζα...
    5ον εκείνο το έρμο κι άλλως χαρακτηριζόμενο "μασωνογραφόμενο" άρθρο 120 του Συντάγματός ΤΟΥΣ- που κι αυτό αν θέλουν το θυμούνται!- θα βρεθεί κάποιος με άντερα να το επικαλεστεί έστω και κατά μόνας- η ευθύνη περιλαμβάνει και το γράφοντα- και να πράξει το δέον!!!!!!!!!;;;;;;;;;;; Μια αυτοθυσία για να αναπτερώσει το ηθικό των καθημαγμένων! Από τον Κατσίφα ενεργοποιήθηκε η νεολαία! Παρότι έπρεπε να πάρει μαζί του κόσμο και ντουνιά, φύτεψε τουλάχιστον η θυσία του σπόρο στα νιάτα...Κοντολογίς, ζητούνται κουμπούρια κι ΑΔΕΝΕΣ!
    Χαιρεμούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Ανώνυμος29 Ιουνίου, 2019 14:19

      Φίλτατε, στην απορία σου "περί αδενών", θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι ένας σημαντικός αριθμός όσων σχολιάζουν επαέ στο φιλόξενο μπλογκ του αγαπητού φίλου Κωνσταντίνου, διαθέτομε αδένες και με το παραπάνω!!! Σε όλα τα σχήματα, μεγέθη και νούμερα!!! Γιά τα κουμπούρια - γιά τα οποία κάνεις λόγο - δεν γνωρίζω να σου πω και όρκο δεν παίρνω.
      Κάτι άλλο που θα ήθελα να σχολιάσω είναι τα όσα λέγεις περί του 'Αρθρου 120 του Συντάγματος, αποκαλώντας το "μασωνογραφόμενο" (μασωνογραμμένο είναι το σωστό). Γιατί αγαπητέ, μασωνογραμμένο;;; Το βρίσκω υπερβολικό. Καταρχήν να σου ξεκαθαρίσω ότι το Σύνταγμα που ισχύει στις ημέρες μας είναι του 1975, όπως αυτό αναθεωρήθηκε το 1986, το 2001 και το 2008. Ιστορικώς, το Σύνταγμα του 1975 σηματοδότησε την έναρξη μιά νέας πολιτικής περιόδου γιά την Ελλάδα. Το μόνο ζήτημα που δημιούργησε τριβές κατά την ψήφισή του ήταν το εύρος των αρμοδιοτήτων του Προέδρου της Δημοκρατίας.
      Εάν το Σύνταγμα ήταν "μασωνογραμμένο" δεν θα επικαλούταν την Αγία, Ομοούσια και Αδιάιρετο Τριάδα. Στην αρχική σελίδα αναφέρεται ξεκάθαρα αυτό που σου λέω. ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΣ : Σύνταγμα της Ελλάδος και ακριβώς παρκάτω : "Εις το 'Ονομα της Αγίας, Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος". Γιατί λοιπόν οι μασώνοι που ως γνωστόν είναι ιουδαιόστροφοι χριστοκτόνοι και υπέρ το δέον εχθρικοί έναντι της Ορθοδοξίας, να τοποθετήσουν μιά τέτοια επίκληση;; Εμένα δεν μου ακούγεται λογικό. Εάν γνωρίζεις κάτι διαφορετικό θα ήθελα να μας το πεις. Αυτό που ισχύει στην πραγματικότητα είναι, ότι οι ίδιοι οι κρατούντες στα 44 χρόνια της επαράτου και αισχρής μεταπολιτεύσεως ουδείς ετήρησε στο ακέραιο και δεν σεβάστηκε πολλά από τα άρθρα του Συντάγματος. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα κατά την αρχή της περιόδου εφαρμογής των μνημονίων έως και τις ημέρες μας. Παρατηρείται ωμή παραβίαση του Συντάγματος και καταστρατήγηση των άρθρων του. Και μάλιστα από συνταγματολόγους (βλ. Βενιζέλο). Ουδεμία απόφαση από αυτές που έχουν λάβει σχετικά με μνημόνια, τρόικες και ΔΝΤ δεν είναι συνταγματικά αποδεκτή. Είναι αληθές ότι το Σύνταγμα κατήντησε ένα κουρελόχαρτο!
      'Οσο γιά την ακροτελεύτια διάταξη ('Αρθρο 120 παρ. 4) στην οποία αναφέρεσαι αυτό σηκώνει μεγάλη κουβέντα. Παρά τις ελάχιστες αναφορές σε εγχειρίδια του Συνταγματικού Δικαίου, δυστυχώς ή ευτυχώς αυτή η διάταξη δεν αναλύθηκε έως σήμερα συστηματικά. 'Ομως να μην αμφιβάλλεις ότι ο νομοθέτης την τοποθέτησε εκεί γιά κάποιο λόγο, και μάλιστα σημαντικό. Προσωπικά πιστεύω ότι το βάρος πέφτει ιδιαίτερα στους νεοέλληνες που ως πολίτες, δεν αναζήτησαν ποτέ ποιά είναι τα δικαιώματά τους και οι πραγματικές υποχρεώσεις τους απέναντι στην Πολιτεία. Στήριξαν και στηρίζουν τις ελπίδες του στο "κράτος", έτσι, παθητικά. Περιμένουν το κράτος να δώσει λύσεις σε όλα τους τα προβλήματα, ως ένας "από μηχανής θεός"! Γιά όλα τα κακά της μοίρας τους "φταίει το κράτος". 'Εχει παρατηρηθεί επίσης, σε οποιαδήποτε συμφορά να αναρωτιούνται "που είναι το κράτος". Το βασικό γνώρισμα του νεοέλληνα : Πάντοτε φταιν οι άλλοι, ΠΟΤΕ αυτός! Αυτή η παθητικότητα, σε μιά ευνομούμενη πολιτεία είναι σημάδι κοινωνικής σήψης. Ο πολίτης έχει την υποχρέωση να είναι ενεγργητικός και δραστήριος. Να ψάχνει τρόπους αντίδρασης. Ουδείς του απαγόρευσε να συνέρχεται σε ομάδες και να δημιουργεί θύλακες αντίστασης. Αυτό το διακίωμα του το δίνει το 'Αρθρο 120 παρ. 4 : "H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία". 'Οπλα υπάρχουν. Τα έχει δώσει ο νομοθέτης. Αυτό που συνέβη έως τώρα είναι ότι ως κοινωνία ποτέ δεν τα ενεργοποιήσαμε και δεν τα χρησιμοποιήσαμε ως ανασχετικό μέτρο στις κατ' εξακολούθησιν παραβιάσεις του Συντάγματός μας.

      'Ερρωσο

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
  15. Όσοι λέμε για τη Singular πρέπει να σκεφτούμε και το εξής. Εντάξει, πολύ πιθανό να πειράζει τα αποτελέσματα. Αλλά πόσο; 5%; 10%; 20%; Μπορούμε να πάμε και να συμμετέχουμε σε ένα εκλογικό κέντρο ως εθελοντές. Που το κάνει συστηματικά η ΧΑ με τα μέλη της. Και να δούμε με τα ίδια μας τα μάτια ότι ο Τσίπρας συνεχίζει να παίρνει μη-αμελητέο ποσοστό πχ. Που θα το δούμε, αλλά πόσο κοντά θα πέσει στα νούμερα της Singular; Και να δούμε και αν τα ποσοστά των κομμάτων και ίσως και της αποχής είναι κοντά σε αυτά που βγάζει η Singular. Αν το δείγμα είναι αρκετά μεγάλο δηλαδή αν πάμε αρκετά άτομα εθελοντές, κάποιος μαθηματικός με γνώσεις στατιστικής μπορεί να μας υπολογίσει η δειγματοληψία μας τι ακρίβεια έχει και η Singular τι πιθανότητα έχει να έκλεψε 4% από τη ΧΑ πχ.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλημέρα κύριοι και κυρίες, είμαι καινούριος στο μπλογκ αλλά παλιά καραβάνα στην ζωή.
    Μια ερώτηση έχω σε αυτούς που λένε για αποχη.Και 60% να φτάσει η αποχή πιστεύει κανείς ότι θα μας το πουν ή θα τα μαγειρέψουν έτσι ώστε να φαίνεται ότι είναι 45%;
    Να ξεκαθαρίσω ότι απέχω από τις εκλογές από το 1996.
    Απροσαρμοστος - Αντιφρονούντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθατε!
      Σωστη η επισήμανση σας. Το ίδιο λέω και στον ΕργΔημΕργ στην αρχή των σχολίων.

      Διαγραφή
  17. Η διαφορά της γκηλοτεινας με το τσεκούρι ξέρετε ποια είναι ότι στο ένα τραβάνε ένα σκοινί και στο άλλο θέλει δύναμη και τα δυο όμως κάνουν το ίδιο περνούν κεφάλια όποτε εδώ αποχή η μη η διαφορά τους θα είναι στον τρόπο που θα μας πάρουν το κεφάλι απλά ο λαός θα διαλέξει πως θέλει να τους πάρουν το κεφάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΜΆΝ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΊΑ ΑΔΕΛΦΆΚΙ ΜΟΥ..!
      Κι όμως..θα έρθει η ώρα που θα τους πάρουμε εμείς τα κεφάλια (όσους εννοείται δεν προλάβουν να το σκάσουν με ελικόπτερα).🙂

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ01 Ιουλίου, 2019 15:07

      ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΨΕΙ,ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ΘΑ ΒΑΨΕΙ,Η ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ,ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΟΒΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΠΗΔΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ.ΤΟ ΧΙΛΙΟΕΙΠΑΜΕ.ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ''ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ''.ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ,Η,ΣΥΝΤΑΞΗ.

      Διαγραφή