«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Όχι δε φταίει το ΝΑΤΟ δε φταίει η Ευρωπαική ένωση ούτε οι Αμερικανοί. Ο εχθρός είναι εντός των τοιχών και είναι πάντα ο ίδιος όπως απροκάλυπτα πλέον αποκαλύπτεται παρακάτω.

Σχόλιο Διόδοτου: Σάς υποσχόμαστε ότι θα το πληρώσετε πολύ ακριβά αυτό το έγκλημα κατά της πατρίδος μας, κατά της νόησής μας, κατά της ελευθερίας μας.


πηγή: hellasxg 

14 σχόλια:

  1. Αγαπητέ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ,
    Καλημέρα!

    το σχόλιο σου δεν μπορεί να αναρτηθεί. Είναι πολύ "εξτριμ" και θα μάς δέσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τί εχετε πάθει όλοι.. Αν και δικαιολογω απο μεσα μου την αγανακτηση σας, τα ιδια περναω κι εγω. Ομως ενα βημα μάς παρεχεται ολο κι ολο απο την γουγλε, αυτο το μπλογκ. Για να αφυπνισουμε και να ενημερωσουμε και να προετοιμασουμε τον κοσμο για οσα μάς ετοιμαζουν στο μουλωχτο. Και θα το καψουμε κι αυτο το μεσον..;

      Καρτερία Φιλε μου
      Και θα το παρουν το μαθηματακι τους την ωρα που πρεπει, και οι προδοτες και ο στρατος τους των παρακρατικων και των λαθροτζιχαντιστων.

      Διαγραφή
  2. θυμήθηκα το παλιό ανέκδοτο.

    Το γεγονός:εξαγριωμένος γορίλας,στο λιμάνι,ανοίγει το κλουβί κι αρπάζει περαστικό.Εργάτης επιτίθεται στο θηρίο και σώζει τον άτυχο άνθρωπο.
    Το άρθρο του ριζοσπάστη:φασίστας καπιταλιστής κλέβει μπουκιά από το στόμα αφρικανού μετανάστη.

    Η βιασύνη, το μένος κι η απροσεξία(ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ) δηλώνουν πανικό.Ούτε τα δεκαπεντάχρονα δεν έφαγαν την προπαγάνδα τους...
    .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ οικοδεσπότα!

    Σκέπτομαι πόσο μάταιος απεδείχθη ο ακτιβισμός τόσο της Ζωΐτσας, όσο καί της Ραχήλ, να καβαλλάνε τα κάγκελα της ΕΡΤ, γιά να ξανανοίξει αυτή (όταν έκλεισε).

    Εάν καβαλλούσαν τίποτ' άλλο, θα ήταν πιό χρήσιμες! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να κάνουμε ! Μπλογκερ παροντος ,παν πουστηρλικι παυσατω.Χαχαχαχα !να πίνετε βιολογικό τσάι και να τρώτε σκόρδο ,σας φτιάχνουν την διάθεση .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περισσότερο μας τονώνουν το ηθικό. Α ρε π@υστη και να είχα την δυνατότητα, σιχαματα της ερτ , πέτρες θα τους εβαζα να σπάνε για όλη τους την ζωή για ένα πιάτο φαϊ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να ξεσκατιζουν υπονομους με φτιαρια και να τους βλεπει ολος ο κοσμος οπως περναει και να ριχνει πανω τους και καμια ροχαλα.. δεν θα 'ταν ασχημα...

      Διαγραφή
    2. Πολύ καλό Κώστα. Πολλά μπορούμε να προσθέσουμε, φαντασία να υπάρχει. :P

      Διαγραφή
  6. "Το πεος γαρ εγγυς". Ταδε εφη ο δικος μας Μαρκος.

    Εμπαινε Marquis de Sade!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εξοργιστικόν ΑΛΛΑ αναρωτιέμαι τι συμβαίνει με το όλον σύστημα; Ρε μπας και χάλασε και δεν το έχουμε καταλάβει; Αυτούς θα πάμε να ψηφίσουμε συμμετέχοντας; εννοώ όλο αυτό το ανθελληνικό πανηγύρι εις βάρος μας; Αει σιχτίρ να μιλήσω και στην γλώσσα τους!
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τον πινακα του Βρυζακη "Η Ελλας Ευγνωμονουσα" που κοσμουσε το Πρωθυπουργικο Γραφειο μεχρι τηε αφιξεως του Παιντιου, τον κατεβασε το Παιντι αμεσως με την εισοδο του στο Ευαγες Μεγαρον. Μετα πηγε στο LSE (London School of Economics) και μας ειπε χρειαζομαστε μια Παγκοσμια Κυβερνηση και την χρειαζομαστε ΤΩΡΑ.

    Αναφορικα με το συμβαν του πινακος οι δημοσιογραφοι το καλυψαν πληρως, αλλα δεν κουνηθηκε φυλλο. Φαινεται ο ελληνικος ΛΑΟΣ ειχε παει διακοπες στο μαγευτικο Αλγερι να τη βρει με "αραπινες λαυρες ερωτιαρες".

    Σ' αυτον το λαο τωρα προσφερουν τη σουπερ επιθεωρηση "Εκλογες 2019" με το Παιντι υποψηφιο στην Αχαια. Η επιθεωρηση ανεβαινει στο Δελφιναριο στις 7 Ιουλιου. Παιζει ο Καραγκιοζης και αλλα μεγαλα αστερια του Ελληνικου Θεατρου.

    Η μεγαλη κριτικος της ελληνικης σκηνης ΔΠ, σε προσφατο αρθρο της το κατεταξε στη κατηγορια του "Αει σιχτιρ". Μη βιατειτε να βγαλετε εισητηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς AHOY
      Στα τελευταία σας σχόλια ζωγραφίζετε, εννοώντας είσαστε καίριος και αρκούντως καυστικός. Σας χαίρομαι!
      ΔΠ

      Διαγραφή