«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Αφού δεν τα βλέπει να έρχονται από πουθενά.. ο άθεος ζήτησε τη βοήθεια της Παναγίας για ψηφαλάκια...

περισσότερα εδώ

6 σχόλια:

  1. Αμμμ ...το περίμενα το άρθρο πως και πως !!! Έχει το απύθμενο θράσος ο αποκοτιασμενος χαζαροοβριος ,να επικαλείται την Παναγία και τον πατριωτισμό της λεχριτικης ,ποταπης ,τρισαθλιας ,μισελληνικης συμμοριας τους !!! Μωρη ερπετο κακαραντζα ,έτσι και σε περιλαβω που με κοροϊδεύεις ,1000 βαραγγες ,δεν γλυτώνουν από τα χέρια μου. Πίνδαρε...μάζεψε το ζαβο σου ,γιατί θα το κάνουμε να τρέμη σαν κομπρεσέρ !! ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να ξεχασω ρε σκουληκαντερα ;τότε που στάθηκες μπροστά στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτου με τα χέρια στα φυστίκια σου ;τότε που μας δηλωνες άθεος ; τότε που τα ψέματα σου δεν είχαν τελειωμό ; Το τρίτο μνημόνιο που ψηφίσατε και παραδώσατε πλήρως την κυριαρχία ,ψευδώς ,στους χαζαρογοτθους;το όχι που έγινε ναι ,το γαμημενο ταιπεδ σας που ξεπουλα τα πάντα ,σαμπως είναι δικά σας ;την τρισαθλια βρώμα σας για την Μακεδονία μας ; τα καπιταλ κοντρόλ ;την υποχρέωση μας ,να αγοράζουμε με κάρτες από τα κωλομαγαζα σας ,με ποινή προστίμου ; Τους κωλο λσθραιους που μας τσουβαλιαζετε στην πατρίδα μας και τους πληρώνουμε βαπορισιους ; τους εγκληματίες που αμολατε έξω ; Τους νόμους ,ποινικούς ,αστικους που αλλάζετε σε βάρος μας συνέχεια ; τα γομάρια που μας λένε να κάνουμε τους κοιμισμένους ; Την Μυρτώ ; τον Καντάφι που τον σφαξαν για πλάκα ; τους αστυνομικους που χάθηκαν έτσι για πλάκα ; τους σκατογυφτους που πυροβολουνε όπου γουστάρουν ,την βρωμο τσατσια σας ;τον βουδο κεφαλο αλπινιστη του κώλου της σάπιας οβριιλας σας φιλη ; το κωλοχανειο της χαζαρικης οβριιλας σας υπουργείο βλακείας και αποχαυνωσης ; Την κατάργηση επίσημα , ως θρησκείας, της χριστιανικής πιστης ; Απου να σε πιάσω ρε λεχριτη και να μην λερωθω ;;; Τράβα ρε από δω !! μσλακοπιτουρα της χαζαρίας φυλής σου ! Κοροϊδεύεις τους τσανακογλυφτες και τους ομοίους σου ! Εμάς όχι !!! Έπρεπε να σε σβουριξη τότε ,από το παράθυρο τσογλανε ! τι να πης ρε ντενεκε ξεγανωτε για το Μάτι ;γιατί δεν πας ρε στουμπο ,να σαλταρης στο Πέραμα ,να σε φάνε τα σκυλόψαρα ,να γλυτώσης από το μίζερο ,παναθλιο φίδο τομάρο σου και την σαπροφυτη ψυχή που κουβαλάς ;;σαβουρα της πατρίδος μου ,σκατιαρη Τσίπρα ή όπως αλλιώς σε λένε ,θα γκαριξης πριν φυγής οριστικα από εδώ.Σκατιαρηδες τσάμπα τρεχαλα κάνατε ,ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΔΟΚΑΤΕ ΕΛΕΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ.ΟΞΩ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !! Κουβσριστρες του Μολώχ και του μαμμωνα.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντί Καντάφι ,το ορθόν : Κανταρης.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αααα και που είστε οι υπόλοιποι....τα ίδια ισχύουν και για σας.Αντε σταθείτε στην ουρά του Πινδάρου να σας δωση κάνα κόκκαλο.Να ξέρατε...πόσο γέλιο μας προκαλείτε ! Σας έβαλε κάτω ο μαμμωνας και εμείς σας βλέπουμε σαν καρικατούρες,ούτε ήθος έχετε ,ούτε αξιοπρέπεια , μηδέ τιμή .Θα κληθείτε από τους ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ,είστε ήδη γνωστοτατοι,δεν λυπάμαι ,είχατε δρόμο επιλογής.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ουτε στη Παρισι πλεον δεν ειναι ασφαλης ο Εβραιος. Την παραπηδηξανε την χωρα του Βολταιρου. Εχει αναλαβει η Νεμεσις. Προσεξτε την φωτογραφια του κ. Μπερναρ Λεβυ, πρωην υπουργου παιδειας και μεγαλου εκπολιτιστου της Ευρωπης, ποσο ωραια λαμπαδειαζει. Συνοδευεται και απο αλλες φωτο του Εβραικου στερεωματος.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=rxFchAvqwK4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δες και Λονδίνο..
      https://www.triklopodia.gr/%cf%83%ce%bf%ce%ba-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%af%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bc%ce%b1%ce%b6%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b9%cf%82-%cf%80/

      Διαγραφή