«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

« ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ » (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΟΔΟΤΟΥ: ΚΙ ΟΜΩΣ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ!.. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ "ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΣΤΑΜΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ") ΤΡΟΠΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ «ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ», ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ!!! ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛΙΆ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΠΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥΝ 1.023 ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ 54.000 ΑΤΟΜΑ ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ 1.023 ΚΕΝΤΡΙΚΑ. ΕΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΦΙΣΑΚΙ (ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΦΩΤΟ). ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟ YOUTUBE ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΤΟΥ 2016 ΚΑΙ 2017, ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΤΑ 99% ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΛΙΞΗ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ.. Λ Ε Υ Τ Ε Ρ Ι Α  ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!! 
ΜΑΘΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ "ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ", Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2011. 



Χαμός με την Νέα Φιλική Εταιρεία και την Πανελλαδική Διαμαρτυρία




Πως μια μέχρι χθες ομάδα που δεν την ήξερε κανείς έκανε τόσο μεγάλο ντόρο;;;
Από το πρωί κυκλοφορεί αυτή η φωτογραφία μιας ομάδας που φέρει τον τίτλο ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ η οποία έκανε χτες βράδυ μια πανελλαδική πράξη διαμαρτυρίας. Απ’ ότι φαίνεται αυτοί είναι όντως παντού.
Ταυτόχρονα με την είδηση λάβαμε και ένα δελτίο τύπου που θα το αναρτήσουμε στο τέλος του άρθρου.



Η ανακοίνωση – δελτίο τύπου:

Νέα Φιλική Εταιρία: Ήρθαμε και είμαστε παντού

Η Νέα Φιλική Εταιρία, ιδρύθηκε την 1η Αυγούστου του 2018. Δεν είμαστε σελίδα στα κοινωνικά δίκτυα. Δεν είμαστε κόμμα. Δεν είμαστε κομματική οργάνωση. Δεν είμαστε ούτε αριστεροί, ούτε δεξιοί. Είμαστε Έλληνες. Η επιλογή των πρώτων 1.000 ατόμων, ξεκίνησε τον Μάιο του 2016 και ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο του 2018. Φιλικοί υπάρχουν παντού. Σε κάθε πόλη, σε  κάθε γειτονιά, σε κάθε δημόσιο οργανισμό σε όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις.
Δεν έχουμε Αρχηγό. 11 μέλη μας συντονίζουν τις δράσεις μας και άλλοι 52 είναι συντονιστές σε κάθε διοικητική περιοχή της χώρας, στα πρότυπα των παλιών Νομαρχιών. Συντονιζόμαστε με την μέθοδο της ΑμεσοΔημοκρατίας μέσω μιας μυστικής πλατφόρμας όπου ψηφίζουν τα μέλη μας ονομαστικά. Και μάλιστα αιτιολογούν την ψήφο τους.
Έχουμε μόνο πέντε στόχους:
  1. Την ανασύσταση του παραγωγικού ιστού της χώρας και του τραπεζικού συστήματος
  2. Την επίλυση της παράνομης μετανάστευσης
  3. Την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών
  4. Την διάλυση του πελατειακού κομματικού κράτους
  5. Την επαναφορά της Παιδείας στα Ελληνόπουλα
Εχουμε ήδη ψηφίσει τι θέλουμε ακριβώς καθώς και πως θα το κάνουμε.
Τα μέλη μας που συνεργάζονται για όλα αυτά είναι 1.023 τα οποία γνωρίζουν τους σκοπούς της ίδρυσης της ΝΦΕ και συναποφασίζουν για όλα. Όπως αντιλαμβάνεστε δεν έχουμε καν αρχηγό.
Παράλληλα, έχουμε δημιουργήσει έναν κρίσιμο πυρήνα πέριξ της βασικής μας ομάδας, οι οποίοι δεν είναι μέλη μας αλλά υποστηρικτές μας. Μας βοηθούν χωρίς να γνωρίζουν ποιοι είμαστε και σήμερα ξεπερνούν τους 50.000 εντός Ελλάδας και 4.000 εκτός χώρας.
Οι Φιλικοί χωρίζονται σε πέντε διαφορετικές ομάδες Θεματικά και η κάθε ομάδα έχει αναλάβει την παρακολούθηση και εκτέλεση ενός εν των πέντε στόχων της ομάδας.
Και για να μην γίνονται λάθος συσχετισμοί, δεν έχουμε καν σελίδα στο Facebook ή σε κάποιο άλλο κοινωνικό δίκτυο. Και ούτε πρόκειται να φτιάξουμε στο μέλλον. Διότι έχουμε αναπτύξει έναν πολύ απλό αλλά ιδιότυπο τρόπο επικοινωνίας μεταξύ μας.
Είμαστε αυτοί που δεν έλαβαν υπόψιν τους οι δημοσκόποι στις Ευρωεκλογές. Είμαστε αυτοί που δώσαμε την τεράστια διαφορά στη ΝΔ το Κυριάκου Μητσοτάκη. Όχι γιατί πιστεύουμε σε αυτόν αλλά διότι κρίναμε ότι έπρεπε να τερματιστεί άμεσα η θητεία του Αλέξη Τσίπρα. Είναι φανερό ότι η διακυβέρνησή του, έθετε την χώρα εν κινδύνω.

Την ερχόμενη Πέμπτη θα αποφασίσουμε αν η ΝΔ θα έχει 9 μονάδες διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ ή θα ξεπεράσει τις 14 ποσοστιαίες μονάδες.
Εχτές το βράδυ, προβήκαμε σε μια συλλογική δράση σε όλη την Επικράτεια. Εκατό πενήντα (150) μέλη μας, την ίδια χρονική στιγμή, δραστηριοποιήθηκαν σε πανελλήνια κλίμακα και ανάρτησαν αφίσες έξω από γραφεία της ΝΔ ή υποψηφίων της ΝΔ. Με ένα σαφέστατο μήνυμα. Να μην συνεχίσει ο «νέος» Πρωθυπουργός, την ίδια αισχρή τακτική με τον προκάτοχό του στο ζήτημα της Συνθήκης των Πρεσπών. Ζητάμε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σεβαστεί την θέληση του ελληνικού λαού και να ακυρώσει την κατάπτυστη αυτή συμφωνία.
Τη ΝΔ την ίδρυσε ο Μακεδόνας Καραμανλής. Και διοικήθηκε από αυτή την Μακεδονική οικογένεια όσο και από την οικογένεια Μητσοτάκη από την Κρήτη. Ένα νησί που στα νεκροταφεία της Θεσσαλονίκης έχει θάψει 3.000 Κρητικούς που πολέμησαν στον Μακεδονικό αγώνα κι έδωσαν την ζωή τους. Αν το θυμάται αυτό η σημερινή ΝΔ, έχει καλώς. Θα το διαπιστώσουμε σύντομα και θα τα πάμε καλά Αν δεν το θυμάται ή προσποιείται ότι δεν το θυμάται, τότε θα διαπιστώσει στους επόμενους 12 μήνες, ότι θα έχει την ίδια πολιτική τύχη με αυτή του σύριζα και ακόμη χειρότερη.

Ως ακτιβιστές, δεν θα κάνουμε ποτέ κόμμα. Αλλά θα κάνουμε κάτι διαφορετικό. Θα εκλέξουμε μέλη μας σε όλα τα κόμματα. Φιλικοί, οι οποίοι την κατάλληλη στιγμή θα προστατεύουν την πατρίδα. Για να το πετύχουμε αυτό, θα χρησιμοποιήσουμε τον ίδιο «δρόμο» με αυτούς που εξαγοράζουν πολιτικούς γυρολόγους για να κάνουν business στα Βαλκάνια. Μόνο που αυτοί που θα εκλέξουμε εμείς θα είναι οι Άριστοι των Αρίστων που θα δρομολογήσουν νέες εξελίξεις μέσα στα εκφυλισμένα κόμματα. Και θα πατάξουν την πολιτική ανωμαλία. Στο μέλλον θα καταλάβετε ότι ήδη έχουμε εκλέξει δύο ευρωβουλευτές. Σκοπός μας είναι να εκλέξουμε στο Εθνικό Κοινοβούλιο, 35 με 40 βουλευτές. Πράγμα που θα το πετύχουμε άμεσα μέσα στην επόμενη τριετία. Διότι η επόμενη Κυβέρνηση δεν φαίνεται να μακροημερεύει.
Μπορεί στο μέλλον να αποφασίσουμε να εκτοξεύσουμε στα ύψη ένα πολύ μικρό κόμμα που θα έχει αγνές προθέσεις και όρεξη για δουλειά.
Γιατί, είμαστε υπέρμαχοι της Δημοκρατίας και πιστεύουμε σε αυτήν. Αντιμαχόμαστε την κομματοκρατία και την Αναξιοκρατία. Μέλη μας είναι όποιος μπορείτε να φανατιστείτε αλλά κυρίως είναι όποιος δεν μπορείτε να φανταστείτε. Από Ελληνίδες νοικοκυρές και άνεργους, ως και ανώτεροι δικαστικοί, στρατιωτικοί, νομικοί, επιχειρηματίες και πανεπιστημιακοί.
Δεν ήρθαμε να υφαρπάξουμε την εξουσία. Ήρθαμε με σκοπό να θωρακίσουμε την χώρα από τους διεθνείς απατεώνες που έχουν διεισδύσει παντού και έχουν καταργήσει κάθε έννοια έννομης και συνταγματικής τάξης και κράτους δικαίου.

Η Ελλάδα, δεν ανήκει πλέον στους Ελληνες και δυστυχώς αυτό το γνωρίζουν ακόμη και τα νήπια. Όλοι εμείς βρεθήκαμε και δεθήκαμε, σιγά-σιγά με σκοπό την ολική επαναφορά της χώρας στην κανονικότητα.
Σε τρία χρόνια από σήμερα θα αριθμούμε πάνω από 600.000 μέλη και υποστηρικτές. Και θα είμαστε αυτοί που θα σταματήσουμε τα ύπουλα σχέδια των κορακιών που κατατρώνε τις σάρκες των Ελλήνων.
Η Νέα Φιλική Εταιρία, ήρθε για να συντονίσει τον αγώνα των Ελλήνων για πραγματική ελευθερία. Έναν αγώνα που ξεκίνησε το 1818 και δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Κι όλοι εμείς, θα φροντίσουμε να ολοκληρωθεί!

Από το «Πάνθεον» του Ολύμπου, μιας βουνοκορφής ηλικίας 200 εκατομμυρίων ετών
Η ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ – 1818…2018…
ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ.



Ακολουθεί ένα μικρό δείγμα από τις πόλεις που ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ πραγματοποιήθηκε η διαμαρτυρία 











 

 ΒΊΝΤΕΟ:

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΤΣΙΑΔΑΣ 19-3-16 Ξενοδοχείο Stanley ''ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΤΣΙΑΔΑΣ: ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

 

 

 

12 σχόλια:

  1. Αααχαχαχα ,ιιιιχιχιχιιι,οοοοχχοοοοχο ! άντε να γελάση λίγο και το δικό μου χειλακι! Πάντως αγορινια μου και κοριτσαρες μου ,μην αυταπατασθε ,ο γιος της μαμμης τα ίδια θα ακολουθήση , μπιλντερμπεργκ γαρ ,η μαμμή θα έχη την πρωθυπουργία ,αυτή πήρε τον ρόλο του Δρακουμέλ ,απλά ,θα προσπαθήσουν να τα περνούν με διπλωματικωτερο τρόπο ,ριχνωντας συνέχεια σταχτη στα μάτια ,ρε ! Έχετε ιδέα τι εστί χαζαρος ; Εδώ μιλάμε για απάτη κατ' εξακολουθησιν,και τι θα γινη τελικά ; Θα μας δουλεύουν μια ζωή ; Θα ανεβάζη η Καμπάλα κυβερνήσεις ,όποτε θέλει αυτή και εμείς θα χαζευουμε τα δρώμενα ; σε λίγο θα μας βάλουν να μιλάμε ψιθυριστά και θα μας κουνούν και το δάχτυλο ,ήδη το κάνουν.Ποσο θα φάμε στην μάπα τους γλοιώδεις υπαλληλισκους των Ρότσιλντ ;να φωνάξουμε και τίποτα βαραγγες ,που ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει χαζαρος;χαχαχαχα ,γουστάρω ,ψιτ ,εμένα αφήστε μου τα μουλάρια με τα μπαρούτόβολα και τις παλες και το κουμάντο στα άλλα ,σταφηνω σε εσάς.Εεε ,εε ,τους το είχα πει ,μετά τις εκλογές ,θα πέσουν πολλές μπατσες.Εεε ..εε ,τους έχω κάτι χουνερια....άντε...δεν θα τραβήξη εις μάκρος αυτή η ιστορία.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δώσε πόνο. Που θα πάει θα γυρίσει ο τροχός

      Διαγραφή
  2. Τά εἶπε ὅλα,μέ τό νί καί μέ τό σίγμα ! Τόσον μυστική ...
    Τό σχέδιον δράσεως στρωμένο μπροστά στά πόδια τοῦ Συστήματος !

    Καλή νύκτα,ἀγαπητέ Κώστα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα παρακάτω δεν μου κάθονται καλά…στο στομάχι

    “δεν είμαστε ούτε αριστεροί ούτε δεξιοί “ ,
    Συντονιζόμαστε με την μέθοδο της ΑμεσοΔημοκρατίας μέσω μιας μυστικής πλατφόρμας όπου ψηφίζουν τα μέλη μας ονομαστικά
    Από το «Πάνθεον» του Ολύμπου”

    ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!! Σας θυμίζει κάτι;;;

    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΤΣΙΑΔΑΣ: ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ
    Βγάλαμε πρωθυπουργό λέει να φύγει ο ραιχενμπαχ!!! Δεν ήξερε τι πρωθυπουργό βγάλαμε, δεν ρώταγε;;;
    https://www.youtube.com/watch?v=eJsVQRLfHaQ

    Το κανάλι που δημοσίευσε το παραπάνω είναι το παρακάτω
    https://www.youtube.com/channel/UCxRoum1lIZhwRviIxuqCTeQ
    Πως σας φαίνεται;

    Στην συγκέντρωση με γνησίους ορθοδόξους ο αυφαντής , ο οποίος πρωτείνει σύνταγμα που ΔΕΝ αναφέρεται καν στον Τριαδικό Θεό μας;;;



    "ΣΥΜΦΩΝΙΑ 57 ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ, ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ, ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ

    Πριν τον βάλουν επικεφαλής τα 86 πατριωτικά κινήματα δοκίμασαν να τον δωροδοκήσουν με 100.000.000 ευρω !!! Μπράβο του , αντιστάθηκε. Συγχαρητήρια!!!

    Στο 6,36 .
    Εχουμε λέει ο κ. Κατσιάδας 93 δις εκατομμύρια ο κάθε Ελληνας. Κάθεστε καλά στην καρέκλα σας…"

    https://www.youtube.com/watch?v=2Ommp7O2UHI
    Αν και καλά καθόμουν σηκώθηκα , δεν κάθησα να ακούσω παρακάτω…

    Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον νέο πρωθυπουργό και να μην αναγκαστούν να τον ρίξουν και αυτόν….

    Υ.Γ.
    Εμένα μου φαίνονται ως οι γνωστοί αριστεροί διοργανωτές των συλλαλητηρίων για την Μακεδονία με άλλο ένδυμα…

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατανοητοί όλοι οι προβληματισμοί σου αγαπητέ ΔΕ,
      δεν ανήκουν πάντως σε αυτούς που αναφέρεις στο τέλος. Είναι απλοί (πιο απλοί δεν γίνεται) πατριώτες, ίσως και με κάποιες πλανεμένες ιδέες, το μεγάλο λάθος τους όμως είναι ότι βιάστηκαν να δράσουν και να εμφανιστούν και αυτό μπορεί να το πληρώσουν.

      Διαγραφή
  4. "Αθανάσιος Κατσιάδας
    ...... Η Κα ΜΠΙΤΑΚΟΥ ,,,,, ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΝΕΟΣΣΟΣ ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ ,,,,,!!!!!!!!!!!!,,,,, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,,,, ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ,,,,,!!!!!!!!!!!!!,,,,,, ΠΟΥ ΜΑΛΛΙΑΣΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ,,,, ΜΕΡΙΚΩΝ ..... ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ,,,,, ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ,,,,,!!!!!!!!!!!!!,,,,, ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ,,,,,!!!!!!!!!!!!!,,,,,, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ,,,,,!!!!!!!!!!!!!!!!! ,,,,, Η Κα ΜΠΙΤΑΚΟΥ ΝΑ ΠΑΗ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ,,,,!!!!!!!!!!!!,,,,, ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ,,,..."

    https://nl-nl.facebook.com/groups/1485396854847716/?hc_ref=ARSHROvrmo3hBWh7jkjEArM6SruEh27LFBgfxijXKlVc74fB9TZ7qtBSs60WF_QMMf4

    Πάντως στο παραπάνω δίκιο έχει ο άνθωρπος...
    Καλή νύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που εγώ αντιλαμβάνομαι είναι ότι αντί να τους ενώσει.. τούς διάλυσε τελείως η κα Μπιτάκου, η οποία υποψιάζομαι πως παίζει κάποιο πρακτορικό ρόλο.

      Διαγραφή
    2. Ο λόγος που έγραψα το σχόλιο του Κατσιάδα για την μπιτάκου ,είναι απλά υποστηρικτικός του υστερογράφου μου. Στην ίδια ομάδα με την μπιτάκου άρα και με όσους την προωθούν!!!

      "Υ.Γ.
      Εμένα μου φαίνονται ως οι γνωστοί αριστεροί διοργανωτές των συλλαλητηρίων για την Μακεδονία με άλλο ένδυμα…"

      Είναι δυνατόν να αμφιβάλλεις για μια συριζαία , αγκαλιές φλιά με καζάκη και λοιπούς παρομοίους αριστερούς που τους παίζουν νυχθημερόν τα κομμουνιστικά κανάλια;
      Εσύ και εγω τα βλέπουμε , αυτή, η φιλική εταιρεία δεν τα βλέπει;;;
      Οι καλλίτεροι άνθρωποι να είναι , τις καλλίτερες προθέσεις να έχουν , αναφέρομαι στον Κατσιάδα , εφόσον οι άλλοι είναι άγνωστοι , θέλει πολύ ξεσκόνισμα απο την μεριά την δική σας κ. Κώστα.
      Εγω τα συμεπράσματά μου , που δεν έχουν και ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ, τα έχω βγάλει και είναι
      ΑΚΡΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.
      Αυτό όμως δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ!
      Εύχομαι το ξεσκόνισμα να αποδείξει πως έχετε δίκιο εσείς!

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
  5. Πάντως ,δικαιολογώ απόλυτα τις επιφυλάξεις όλων και τις συμμερίζομαι,όταν πίσω από την κουρτίνα ,δουλεύουν όντα ανωτέρας ευφυίας,οφείλουμε να είμαστε σε άκρα επιφυλακή,βέβαια ,από ότι διαπιστώνω μετερχονται τις ίδιες μεθόδους εξαπατήσεως με άλλα πρόσωπα. Θα προσχωρήσω στην ομάδα των καχυποπτων.Ηδη ,στα αττικά νέα ,αναρτήθηκε ,από άλλον αρθρογραφον ,η διαφωνία του σχετικά με τις προθέσεις .Σε αυτό το σημείο ,έχω ξεκάθαρη γνώμη και στάση : σε κανέναν από δαυτούς δεν δίνω καμμιά πίστωση χρόνου ,ξέρω που ανήκουν και που προσκυνούν και τους κρατούν γερά δεμένους και εκβιαζομενους ,για να μην λοξοδρομησουν ,ειδάλλως τους καθαρίζουν ,στην ψύχρα.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mε τόσες κάμερες που υπάρχουν παντού, θέμα χρόνου θα ήταν να τους βρουν αν ήθελαν, ποιος κόλλησε τα χαρτιά (αλήθεια, τους περισσεύουν τα φράγκα και φτιάχνουν και έγχρωμες ιλλουστρασιόν αφίσσες).

    Aλλά όσο βρήκανε τη 17N επί 30 χρόνια, άλλο τόσο θα βρούνε και τη "Φιλική Eταιρεία". Για κάθε συνδυασμό απόψεων το κύκλωμα των σατανιστών φτιάχνει και από ένα κίνημα για να το καπελώσει. 'Oπως έκανε με τους Anonymous όπου ξαφνικά όσοι χρησιμοποιούν τεχνολογίες ανωνυμίας βρήκαν παρά τη θέλησή τους εκπροσώπους και θα δαιμονοποιηθούν μέσω αυτών όταν έρθει η ώρα. Aν υπάρχει εκκολαπτόμενη αντίσταση τύπου Ι. Καποδίστρια και Eταιρείας των Φίλων, όπως ήταν το πραγματικό όνομα της οργάνωσής του, αυτή θα είναι άκρως μυστική όσο και οι δυνάμεις με τις οποίες σκοπεύει να συγκρουστεί.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διόρθωση: "Εταιρία των Φίλων του Γένους" λεγόταν η οργάνωση που έφερε την επανάσταση του 1821.

      https://deltio11.blogspot.com/2016/03/blog-post_382.html

      Γιώργος

      Διαγραφή
  7. Να ξαναενημερωσω όλους πως δική μου πρωτοβουλία ήταν τα βίντεο. Κατά 1% όπως είπα, να μην έχει σχέση ο κύριος Κατσιαδας με αυτήν την "νέα φιλική εταιρεία 1818-2018"

    ΑπάντησηΔιαγραφή