«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Σχόλιο Διόδοτου: Σοκαρισμένος έμαθα απόψε για την απόφαση του φίλου και αγωνιστή Γεωργίου Δουρμούση Μεταξά. Ακολουθεί μικρό του κείμενο, για την απόφαση αυτή, όπως δημοσιεύτηκε στο ιστολόγιο Φιλονόη, του οποίου είναι φίλος και τακτικός αρθρογράφος. Στη συνέχεια, δημοσιεύουμε δημόσια επιστολή του, εν έτη 2015 (9 Ιαν.) προς Αλέξη Τσίπρα, καθώς και απόσπασμα από συνέντευξή του στον Ν. Αργυρίου, εν έτη 2013, με θέμα "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" και ο βίος και η πολιτεία της οικογένειας Τσίπρα (για το πώς έφερνε στην Ελλάδα λαθρομετανάστες εδώ και χρόνια).  Και ένα ακόμα ενδιαφέρον βίντεο, με θέμα "ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ-ΕΘΝΙΣΜΟΣ". Φίλε Γιώργο, κράτα γερά! Όσο πιο σύντομα γίνεται θα τα πούμε κι από κοντά.

  

Φίλες καὶ φίλοι,
 Αὐτὲς τὶς ἡμέρες, εἶχα τὴν εὐκαιρία καὶ τὸν χρόνο νὰ σκεφθῶ ὅσο πιὸ καθαρὰ γινόταν κάποια σοβαρὰ θέματα. Ἔτσι, κατέληξα στὸ νὰ πάρω κάποιες ἀποφάσεις, ποὺ θεωρῶ σημαντικές. Γιὰ κάποιους εἶναι εἴτε ἠλίθιες, εἴτε ἀδιάφορες. Δεκτό! Γιὰ μένα ὅμως εἶναι σημαντικές. 

Ἐδῶ κι ἕνα χρόνο, τὰ πολιτικὰ ῥεμάλια, ἀπεφάσισαν ἀπὸ κοινοῦ τὴν ἄνευ ὅρων παράδοση τῆς Μακεδονίας μας. Μία ἀπόφασις ποὺ ὑλοποιήθηκε μὲ τὴν αἰσχρὴ «Συμφωνία τῶν Πρεσπῶν».

Ἐμεῖς, ὡς Ἕλληνες, ἀντὶ νὰ ἑνωθοῦμε καὶ νὰ πολεμήσουμε γιὰ τὰ πάτρια ἐδάφη, περιορισθήκαμε σὲ στημένες συγκεντρώσεις ποὺ κάποιοι καπηλεύτηκαν γιὰ προσωπικό τους πολιτικὸ ὄφελος. Μεταξὺ αὐτῶν κι ὁ γνωστός μας Μίκης Θεοδωράκης. 

Τὸ ἀνάλγητο, ἀνθελληνικό, φασιστικό, παράνομο καὶ ἀντισυνταγματικὸ κράτος τῶν Ἀθηνῶν, μὲ τὴν πανάκεια τοῦ κυνοβουλίου, ὄχι μόνο ὑπερψήφισε τὴν αἰσχρὴ αὐτὴ συμφωνία μὲ τὴν σιωπηρὴ ἀποδοχὴ τῶν κομμάτων τῆς ἀντιπολιτεύσεως, ἀλλὰ καὶ τὴν πανηγύρισε καταργῶντας τὶς ποινὲς γιὰ ὅσους ἔβλαψαν μὲ τὶς πράξεις τοὺς τὴν Χώρα.

Ἡ συνείδησςι μου, δὲ μοῦ ἐπιτρέπει νὰ παραμείνω ἀμέτοχος σὲ αὐτὸ τὸ ἔγκλημα. Ἡ Μακεδονία μας εἶναι μία καὶ εἶναι Ἑλλάς!!!

Γι’ αὐτὸ ἀπὸ σήμερα, κατεβαίνω -μὲ πλήρη συνείδηση τῆς ἀποφάσεώς μου αὐτῆς- σὲ ἀπεργία πείνης μέχρι τελικῆς πτώσεως. 
Ἀπαίτησις τῆς διαμαρτυρίας αὐτῆς, ἡ κατάργησις τῆς αἰσχρῆς «Συμφωνίας τῶν Πρεσπῶν»! 

Νίκη ἢ Θάνατος! 

Μεταξᾶς Γεώργιος

πηγή 


ΠΡΟΣ : κ. Αλέξη Τσίπρα
ΑΠΟ: κ. Γεώργιο Μεταξά

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΘΕΜΑ: Εκλογές 2015 και το μέλλον.
 


κ. Τσίπρα,
με την ευκαιρία των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου τρ. έτους, σας αποστέλλω αυτήν την ανοιχτή επιστολή, η οποία σαφώς και θα δημοσιευθεί στο διαδίκτυο.



Το πλήρες όνομά μου, αν και με γνωρίζετε ήδη από τις δημοσιεύσεις μου, είναι Γεώργιος Δουρμούσης - Μεταξάς. Γνωρίζω πολύ καλά το παρελθόν σας και το παρελθόν της οικογένειάς σας από το 1863 και μετά. Καταγωγή, μετακινήσεις, επαγγέλματα, εταιρείες, συγγενείς. Γνωρίζω επίσης κάποιες από τις συμφωνίες που έχετε συνάψει τα τελευταία 12 χρόνια. Γνωρίζω επίσης ότι θα θέλατε να με δείτε να κρέμομαι στην πλατεία Συντάγματος. Ίσως, αν το επιδιώξετε, να το πραγματοποιήσετε. Ειλικρινά δε με φοβίζει κάτι τέτοιο. Αυτά όμως, δεν είναι της παρούσης και δεν είναι ο λόγος της συγγραφής της επιστολής αυτής.

Στο δια ταύτα!
Ο Συνασπισμός σας κι εσείς προσωπικά, επιμένετε να στηρίζετε έμπρακτα κι απροκάλυπτα τους εχθρούς της Ελλάδος. Η πρόσφατη ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Συνασπισμού για το τουρκικό πλοίο "Barbaros", δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί ως υποκριτική, δεδομένου ότι στηρίζετε το μουσουλμανικό στοιχείο απροκάλυπτα και χωρίς ενδοιασμούς. Εκτός αυτού, έχετε ταχθεί ενάντιος στα χρηστά ήθη και τις αξίες του ελληνισμού, στηρίζοντας την ομοφυλοφιλία. Ειλικρινά, αδιαφορώ για το τι κάνει ο καθ' ένας στο κρεβάτι του. Ενίσταμαι εν τούτοις στην ανοιχτή προβολή και στήριξη αυτών των ατόμων. Δεν έχω το δικαίωμα να τους καταδικάσω. Έχω όμως αναφαίρετο δικαίωμα να προστατεύσω τα παιδιά μου και γενικώς όλα τα ελληνόπουλα από την διατάραξη και τον εκμαυλισμό των ηθών. Γνωρίζω πολύ καλά (επαναλαμβάνω) τις συμφωνίες που έχετε συνάψει, οπότε είμαι σε θέση να γνωρίζω και το τι περιμένει την Πατρίδα μου και το Έθνος μου. 


Και θα με βρείτε απέναντί σας. Η Ανεξάρτητη Κυβέρνηση Ελεύθερης Ελλάδος - Α.Κ.Ε.Ε. της οποίας έχω την τιμή να ηγούμαι, θα είναι πάντα εκεί, έτοιμη να σας αντιμετωπίσει. Φυσικά δε στηρίζουμε κανένα κόμμα και κανένα πολιτικό μόρφωμα / κίνημα, καθώς γνωρίζουμε ότι όλα υπηρετούν το ίδιο Σύστημα που υπηρετείτε κι εσείς. Σε αυτό το σαθρό Σύστημα ερχόμαστε να αντιταχθούμε ως οφείλουμε. Το οφείλουμε στους προγόνους μας που πότισαν τούτη την Ιερή Γη με το αίμα και τον ιδρώτα τους, αλλά πιο πολύ το οφείλουμε στους απογόνους μας οι οποίοι μας δάνεισαν το μέλλον τους με τον όρο να τους το επιστρέψουμε καλύτερο από ό,τι το βρήκαμε.


Δε μας τρομάζουν οι ορδές των ισλαμιστών που τόσο απροκάλυπτα περιθάλπτετε, ούτε οι συνιστώσες που σας απαρτίζουν και φυσικά ούτε το Σύστημα που υπηρετείτε. Το έχω προσωπικά γνωρίσει αυτό το Σύστημα και γνωρίζω πόσο σαθρό κι ετοιμόρροπο είναι. Κρίμα όμως που δεν το γνωρίζει ο λαός...

Με δεδομένο ότι το ένα από τα τρία σενάρια που αφορούν το μέλλον της Χώρας μας δίνει εσάς ως "νικητή" των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου (το σενάριο προέρχεται από γνωστό εκδοτικό οίκο των Αθηνών αλλά και από μία... "κλειστή" ομάδα ανθρώπων στις ΗΠΑ), σπεύδω λοιπόν να σας ενημερώσω ότι η ΑΚΕΕ θα βρίσκεται απέναντί σας, όπως ακριβώς βρίσκεται απέναντι σε ΟΛΑ τα κόμματα κι ειδικά σε αυτά που βρίσκονται εντός κοινοβουλίου ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, όποια ιδεολογία κι αν εκφράζουν. Θέλουμε να "εκλεγείτε", γιατί ξέρουμε ότι μ' εσάς αλλάζει πλέον ο ρους της ιστορίας της Πατρίδος μας. Εσείς, έρχεστε για να ισοπεδώσετε. Εμείς ερχόμαστε για να χτίσουμε. Για να χτιστεί όμως κάτι ισχυρό και καινούριο, θα πρέπει το παλιό να ισοπεδωθεί. Η διάβρωση και ο εκμαυλισμός των αξιών και των ηθών που προωθείτε, καθώς και η πλήρη διάλυση της Χώρας που θα επιχειρήσετε, όσο κι αν μας πονάει, είναι το μέσο για την αναγέννηση του Έθνους μας.

Εν κατακλείδι, ούτε επιθυμώ να σας απειλήσω, ούτε να σας εκφοβίσω. Αυτήν την τεχνική άλλωστε την κατέχετε εσείς καλύτερα από εμένα. Σας γνωστοποιώ ωστόσο ότι η ΑΚΕΕ θα είναι πάντα απέναντί σας, είτε φανερά, είτε κρυφά. Οι άνθρωποί μας ακούν, βλέπουν και καταγράφουν τα πάντα. Αδιαφορώ -προσωπικά- για το αν θα εκλάβετε σοβαρά αυτήν την επιστολή, ή αν θα αδιαφορήσετε γι' αυτήν. Αυτό είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη. Εμείς θα διαφυλάξουμε τα ήθη, τις αξίες και τα ιδανικά του Έθνους μας και θα στηρίξουμε τη Δικαιοσύνη, τα Σώματα Ασφαλείας και το Ελληνικό Έθνος, "μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μας", όπως ορκιστήκαμε όσοι υπηρετήσαμε στον Ελληνικό Στρατό.


 
Γεώργιος Δουρμούσης - Μεταξάς
Πρόεδρος Α.Κ.Ε.Ε.

ΠΗΓΗ iokh.gr






Γ. ΜΕΤΑΞΑΣ: "ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ-ΕΘΝΙΣΜΟΣ" 16 Ιουν 2014

 

31 σχόλια:

  1. Ρε συ Κωνσταντή,τραβά πες του ότι χαζεύει ! Απεργία πείνας για τους υπαλλήλους της χάζαρο μαφιας ; Εδώ κυτταμε πως να μαζευόμαστε και αυτός θα αραίωση ;δεν παλεύονται οι μαφιόζοι έτσι.Τετοιου είδους παρορμητισμοι δεν έχουν νόημα και είναι ατόποι.Δεν πονάνε αυτοί έτσι,πας στον γκάνγκστερ και του λες ,διαμαρτύρομαι κύριε γκάνγκστερ γιατί με ληστευετε ;αυτοί παρακαλάνε ,να ψοφησουμε.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς είναι φίλε μου, μακάρι να διαβάσει το σχόλιο σου και να τού κάνει κάποιο κλικ διαφορετικό.

      Διαγραφή
    2. Κώστα, βρίσκω σωστή τη συλλογιστική του Αριστόμαχου. Θεωρώ και εγώ λάθος την κίνηση του Γιώργου, ιδιαίτερα στις ημέρες που διανύουμε. Τους έχουμε ανάγκη όλους στις επάλξεις, μηδενός εξαιρουμένου! 'Εχομε ακόμη πολύ δρόμο να διανύσομε και έχομε ανάγκη ο ένας τον άλλον. Θα ήταν συνεπώς πρέπον να επικοινωνήσει κάποιος με τον Γιώργο και να του εκθέσει με σοβαρή επιχειρηματολογία, το γιατί αυτή ακριβώς τη στιγμή είναι λάθος από πλευράς του η υιοθέτηση μιά τέτοιας απόφασης και στάσης.

      Εδώ κοιτάξτε χάλια :

      http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2019/06/blog-post_80.html

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ιωάννη,
      μίλησα με το Γιώργο, αυτή τη στιγμή σάς διαβάζει. Κι αν μου ζητήσετε να του τραβήξω το αυτί όταν τον δω, θα το επιχειρήσω.
      Ας ελπίσουμε να τον φωτίσει και ο Θεός να επανεξετάσει την απόφαση του.

      Διαγραφή
    4. Μπράβο Κώστα, σ' ευχαριστούμε πολύ γι' αυτήν σου την πρωτοβουλία! Ναί, να του τραβήξεις το αυτί!!! Να του πεις ότι τον αγαπάμε και να διακόψει τάχιστα τούτες τις αποκοτιές! Μας στερεί από έναν 'Ελληνα! Επίσης, υπενθύμισέ του "Μηδεὶς τὸ ἑαυτοῦ ζητείτω, ἀλλὰ τὸ τοῦ ἑτέρου ἕκαστος..." - Απόδοσις : "Δεν πρέπει κανείς να επιδιώκει ό,τι βολεύει τον ίδιο, αλλά ό,τι βοηθάει τον άλλο." (Α' Προς Κορινθίους, 10:24).
      Να του δώσεις τους χαιρετισμούς μας.

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
  2. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου30 Ιουνίου, 2019 13:33

    Η απόφαση του Γιώργου, έχει ηδη ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα και ελπίζω να το συνειδητοποιήσει και να μην προχωρήσει σε μια εντελώς ανώφελη αυτοθυσία.
    Το αποτέλεσμα που έχει η απόφαση του, που όσο πιο ευρέως γίνει γνωστή τόσο μεγαλύτερο, είναι το ότι συνειδητοποιούμε ήδη πόσο έχουμε ανάγκη ο ένας τον άαλο, αλλά "γερό και δυνατό", για να μπορέσουμε να ελευθερώσουμε την Πατρίδα και να την ανεβάσουμε εκεί που της πρέπει.

    Γιώργο, αναθεώρησε... η Πατρίδα σε χρειάζεται. Ανέβα στην πιο επικίνδυνη έπαλξη του αγώνα και αν είναι να προσφέρεις τη ζωή σου στην Πατρίδα, πρόσφερέ την επάνω σε αυτήν την έπαλξη. Ψάξε και θα μπορέσεις να βρεις ποια είναι αυτή η έπαλξη, σύμφωνα με τα προσωπικά σου, αλλά και τα ευρύτερα δεδομένα της Πατρίδος μας σε αυτήν την τρομερή συγκυρία κατάπτωσης που διέρχεται.
    Προσωπικά, δε νομίζω ότι η κορυφαία έπαλξη είναι αυτή της απεργίας πείνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ30 Ιουνίου, 2019 13:38

    Ο ΓΙΩΡΓΗΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ,ΟΤΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ,ΑΥΤΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΙ'ΑΛΛΟΙΩΣ,ΟΧΙ ΠΙΑ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΑΜΑ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΕΝΑΣ,ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ,ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ,Ο ΑΛΛΟΣ,ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ,''ΕΜΠΡΟΣ,ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ'',ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΕΛΟΣ.ΓΙΩΡΓΗ ΜΕΤΑΞΑ,ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ,ΕΣΤΩ ΚΙ'ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ.ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ,ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.''ΔΡΙΜΥΣ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ,ΓΛΥΚΥΣ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ'' ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΧΑΙΡΩΝΤΑΙ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ'ΣΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ.ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ,ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ.ΜΗΝ ΘΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΣΗΚΩ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΣΟΥ ΟΡΓΗ.ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΑΧΗ.ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ;ΔΙΔΑΞΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΥΓΙΗ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ,Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ'ΜΑΣ.ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΠΩΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ. ΜΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ.....ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κωνσταντή να μην του τραβηξης το αυτί και μεγάλωσει ,να τον φερής δώθε να τον τραταρω 2 κοντοσούβλια 2 κοκορέτσια 2 εξοχικά και 3 βεργινες μπύρες ,να του πω ότι αλλιώς θα γινη το πραμα.Αμα τα τεντωση από την πείνα ,πως θα δη τον όφι να τρωη την ουρά του και να τα τσιτωνη ; ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!

    ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ!

    ΑΛΛΑ ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ Γιώργο
    Δεν γνωριζόμαστε αλλά σου δηλώνω τον θαυμασμό μου για την κίνηση σου.
    Σίγουρα έχεις πάρει τις αποφάσεις με λογική και συναίσθημα.
    Σε ικετεύω όμως να μην υλοποίησεις την απόφαση σου.
    Απλά υπολόγισε με λογική και συναίσθημα ποιο θα είναι το όφελος για αυτό που αποκαλούμε πατρίδα και γένος. Υπολόγισε με λογική και συναίσθημα, αλλά και με μεγάλη πονηριά ποιο θα είναι το όφελος για αυτό που αποκαλούμε σύστημα (ή όποια ονομασία έχει).
    Σκέψου Γιώργο έξυπνα σαν τους οπλαρχηγούς του '21 που καιγόντουσαν σαν και σένα για την πατρίδα, αλλά έπραξαν έξυπνα όταν έπρεπε.
    Σε παρακαλώ πολύ, εγώ ένας άγνωστος που δεν είμαι ούτε τρίχα από τα @@ σου σε ότι αφορά την λεβεντιά σου και τον πατριωτισμό σου.
    Μην θυσιαστείς άδικα γιατί ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει και είναι άδικο για αυτό που λέμε Ελλάδα να στερηθεί από έναν τέτοιο Άνθρωπο, ένα τέτοιο σύμβολο.
    Φιλικά Αρτέμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aγαπητέ Αρτέμη,
      είπες την κατάλληλη λέξη. Σύμβολο. Με όσα ο Γιώργος έχει τολμήσει, στο παρελθόν, αλλά και μέχρι πρόσφατα, που στάθηκε επωνύμως απέναντι σε γνωστά, αλλά και σε πρόσωπα της περιοχής του και τις παράνομες κι ανθελληνικές τους δραστηριότητες, αποτελεί και για εμένα ένα διαχρονικό σύμβολο. Και το θέλω μαζί μας.

      Διαγραφή
  7. ΤΑ ΟΧΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ!
    Θυσία γίνονται οι γενναίοι, αυτοί που το λέει η καρδιά τους , όχι οι δειλοί.

    Η άποψη μου είναι - και λόγω καλοκαιριού , που σημαίνει πάρα πολλοί επισκέπτες πιθανόν ανάμεσα τους και πολλοί φιλέλληνες ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ , πως η ενέργεια του ΕΛΛΗΝΑ δεν θα περάσει ΚΑΘΟΛΟΥ απαρατήρητη.
    Ισως εάν είναι θέλημα Θεού, να ξεκινήσει κάτι που ούτε καν το φανταζόμαστε και αυτό θα εξαρτηθεί ΚΑΙ από όλους εμάς τους υπόλοιπους.

    Ιδίως εάν έχει σχέσεις με δημοσιογράφους στο εξωτερικό και το αναδείξουν θα μάθει όλος ο κόσμος πως βρέθηκε ενας δεύτερος ΕΛΛΗΝΑΣ Μεταξάς να πεί και αυτός ΟΧΙ στην παράδοση της Μακεδονίας μας, όπως πρίν από 79 χρόνια έκανε ένας άλλος ΗΡΩΑΣ Μεταξάς ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΛΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ και ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΙΩΝΙΑ!
    Για αυτό και η προδοτική αριστερά τον μισεί αφάνταστα όπως και όλους τους Ελληνες που δεν σκύβουν το κεφάλι!

    Οποιος έχει σχέση με δημοσιογράφους όταν και εάν ξεκινήσει ο κ. Μεταξάς τον αγώνα του , ας τους στείλει εκεί για τα περαιτέρω. Ισως να αποφασίσουν και κάποιοι άλλοι γενναίοι και ως εκ τούτου ΕΛΛΗΝΕΣ, να τον μιμηθούν!

    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ... ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΗ!

    Απλά για την ιστορία,το ανάλγητο κράτος των Αθηνών είναι ακραία ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ και καμία σχέση δεν έχει με φασισμό. Μόνο με την Αλήθεια μπορούμε και επιβάλλεται να αντιμετωπίσουμε τους ψεύτες παραχάρακτες της αλήθειας αριστερούς!
    Επί πλέον ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να μας ενδιαφέρει τι κάνει ο κάθε ένας στο κρεβάτι του και αυτό διότι ένας ανώμαλος κυβερνήτης …ανωμαλίες θα πράξει!

    ΓΙΩΡΓΟ ΜΕΤΑΞΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΎ ΜΑΣ.

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητε Γιωργο, μη τους κανεις το χατηρι. Μη πεφτεις στη παγιδα τους. Αυτο θελουν αυτοι. Να μας φερουν σε απελπισια και να εγκαταλειψουμε τον αγωνα.

    Νεοι ανθρωποι σαν εσενα ειναι οτι πολυτιμο εχει η Πατριδα. Σ' εχει αναγκη για την καταλληλη στιγμη. Διπλα στο Κωστα φιλε Γιωργο, διπλα στο Κωστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τραντέλληνα Γεώργιε,
    την παληκαριά σου την έχεις αποδείξει ήδη στο πανελλήνιο από το 2012 με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις σου για τον πράκτορα με τα ψυχοφάρμακα και την φάρα του.
    Οι Έλληνες παραπληροφορούνται συστηματικότατα αφενός, έχουν υποστεί ψυχολογικές επιχειρήσεις επί δεκαετίες και δεν θα ξεσηκωθούν ακόμα και αν δώσεις ότι πολυτιμότερο έχεις αφ'ετέρου. Τρανή απόδειξη η χλιαρή έως ανύπαρκτη αντίδραση σχεδόν όλων μας για την δολοφονία του Κατσίφα. Δεν αναφέρομαι σε μεμονωμένους, αλλά επί του συνόλου όσοι έκαναν κάτι ήταν ελάχιστοι.
    Η μάχη, που δίνει το Ελληνικό έθνος, είναι μαραθώνιος και όχι κατοστάρι. Σ'αυτόν τον αγώνα, λοιπόν, είσαι απείρως χρησιμότερος ζωντανός παρά νεκρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άντε λοιπόν άλλη μια αργή αυτοκτονία για ένα σύστημα που δεν αξίζει και σε μια κοινωνία που δεν αξίζει ήρωες όσο λοιπόν αυτή η χώρα ζει ξεγυμνομενη με χειρηστηκους και με άχρηστους νέους οι ήρωες δεν της αξίζουν συνφωνο με αδελφό ευ-στρατιώτη και επαυξάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αγαπητε μεταξα, αν κε εχης το επωνυμο ενος μεγαλου, πανεξυπνου κε σωφρονος εληνα, εντουτις για να γραφης ακομα με δασιες κε περισπωμενες, μια γλωσα που παρατησαν ακομα κε σκληροπυρηνικοι δεσποταδες, πρεπη μαλον να ισε λιγακι βλαμενος. περνης ακρεες αποφασεις, νομιζοντας οτι θα συγκινησης ενα αναλγητο κρατος, ανεσθητους ανθρωπους κε ενα κτηνωδες συστημα. γιαφτο κι εγω ασκω ακρεα κριτικη // αν εξερεσουμε το πεθαμενο γραψιμο (σαν να προσπαθουμε να αναβιωσουμε τους δωδεκα ολυμπιους θεους) καλα θα ητανε να πης ακομα οτι κανης απεργια για τις 15.000 αφτοκτονιες (οπου κανενας δημοκρατης ηθικος αφτουργος δεν θα παη ουτε μια μερα κρατητηριο, διοτι ινε εγκληματιες της δημοκρατιας)για τις 500.000 νεων κε μορφωμενων εληνων που εριξαν μαβρη πετρα κε εφυγαν, για τις Χ Ι Λ Ι Ε Σ εκτρωσεις καθε μερα κε για λαθρομουσουλμανικα κτηνη που γεμισε ο τοπος // αντε καλη δυναμη. Η ΝΗΣΤΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΙΝΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΡΑΠΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ. σου το λεω γκαραντι διοτι εκανα κι εγω στη φυλακη 60 μερες μονο με νερο, εγινα πετσι κε κοκαλο αλα θεραπεφτηκα απο τις πεντε ασθενιες που ιχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τα λέτε άσχημα στο Γιώργο, αλλά να τού την λέτε και για το πολυτονικό, την στιγμή που έχουμε στραβωθεί από την ανορθογραφία σας, αυτό με έχει καταπλήξει πραγματικά. 🙂

      Καλό μήνα!

      Διαγραφή
  12. Υποθέτω ότι η ανορθογραφία είναι εσκεμμένη θέλοντας να περάσει κάποιο μύνημα, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το ακριβές νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως, αλλά δεν το βρίσκω και τόσο πιθανό. Γιατί υπάρχει και εδώ ένα σχόλιο πολύ ανορθόγραφο:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/06/60-80-772019.html?showComment=1561729275053#c5903103147778305340

      Διαγραφή
  13. Δίκιο έχεις.
    Αλλά το όνομα του δεν έχει ορθογραφικά λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αγαπητοι πατριωτες, καλως η κακως ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΔΕΚΑ-ΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ. γνωριζω πολυ καλα την ορθογραφια, οπως ιπε κε ο προλαλησας. αλα, καλα ινε να κανουμε την ζωη μας κε την ζωη των πεδιων λιγακι εφκολοτερη. δεν ξερω πιοι σαδομαζοχιστες προπαπουδες συνεταξαν αφτο το σαδομαζοχιστικο εσχος που λεγετε γραματικη κε ορθογραφια, ωστε μια ζωη να πεδεβομαστε κε ορθογραφια να μην ξερουμε. ΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΡΗΜΑΖΟΥΝΕ ΚΕ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΕ, Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΝΕ // ινε ο εωνας των επαναστασεων. κε παλι καλως η κακως δεν θα μινη τιποτα ορθιο. ουτε θρησκια (βαλτε τυρκουαζ πλερεζες) ουτε ηθη κε εθιμα, ουτε δημοκρατικα συστηματα, ουτε τα πεταλα του γιουδα τα τριφορα // καταργουντε τα αλφα-γιωτα κε τα εψιλον-γιωτα. καταργουντε τα διπλα γραματα, το φου θα γραφετε με Φ κε οχι με υψιλον. περνη ενας ξενος να μαθη εληνικα κε του φενετε βουνο η γραματικη, τα παραταη κε μαθενη ιταλικα (ινε η καλυτερη γλωσα του κοσμου, αν κε αφτοι εχουνε διατηρηση πολες λατινικες αηδιες) // αφτα τα ολιγα περι μελοντικης γλωσας. οτι δητε νιωσετε κε ακουσετε τα επομενα 10 χρονια, μην σκιαχτητε. θα τα παρη ο γερο-διαολος ολα, κι εμας μαζι // τωρα στα δικα μας μασκαραλικια: ΙΚΟΣΙ ΚΟΜΑΤΑ ΚΕ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ, απο τα οπια τα 10 αριστερα-κομουνιστικα, ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ, πεντε λαμογιε κε ενα αγροτικο που θαπρεπε να μπη στην βουλη // νομιζω ο Τσωρτσιλος ητανε που ιπε "πλεον δεν θα λεμε οτι ΟΙ ΕΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΣΑΝ ΜΑΛΙΑΚΕΣ, ΑΛΑ ΟΙ ΜΑΛΙΑΚΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΗΝΕΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρα το ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ είναι παραπλανητικό χαχαχα
      Στον τρόπο σκέψη σας δεν υπάρχει ούτε εθνεγερσία ούτε καμιά επανάσταση, αλλά "έχουμε στηθεί και σας περιμένουμε" αφού διαβρωμένοι είμαστε όλοι μας ούτως ή άλλως, και πρώτη πρώτη έχουμε κλωτσήσει και τη γλώσσα μας, η οποία είναι η πύλη του κάστρου. Μπάτε βάρβαροι, ούτε σπαθιά έχουμε -τους τόνους- αλλά θα την βρούμε την άκρη με τα "πεδια", πότε δηλαδή εννοούμε "πεδία" και πότε "παιδιά" όταν γράφουμε. Και παιδιά, δεν πειράζει, θα γεννάνε τα μουσλίμια.
      Κι είχε δίκιο ο Αρτέμιος ότι γράφετε περισσότερο σκόπιμα έτσι (φαίνεται από τις λίγες ορθογραφημένες λέξεις σας). Άντε να τελειώνουμε δηλαδή. Ομολογώ πως είστε η προσωποποίηση της "ελληνικής δυστοπίας".
      Χμμ.. το ΔΥΣΤΟΠΙΑ είναι ένα καλό νέο ψευδώνυμο για τον τύπο των σχολίων σας. Το προτείνω. Και δεν περιέχει ίχνος ειρωνίας ό,τι σάς γράφω. Ο κάθε ένας εδώ μέσα έχει το στυλ του, και αποτελεί το παράθυρο προς την πραγματικότητα, που ο προηγούμενος αναγνώστης δεν έχει ανοίξει.

      Να είστε καλά!

      Διαγραφή
    2. Αν είσαι Έλληνας λυπάμαι,αν είσαι τρολ ή κάτι άλλο τότε είσαι άξιος της μοίρας σου.
      Η ορθογραφία αγαπητέ έχει σημασία και μάλιστα μεγάλη,η ελληνική γλώσσα δεν είναι μία τυχαία γλώσσα, είναι γλώσσα μαθηματική και συμπαντική, αν αλλάξεις τα γράμματα τότε αλλάζουν όλα...
      Απροσαρμοστος - Αντιφρονούντας

      Διαγραφή
  15. Από χρόνια πείρα στο διαδίκτυο γνωρίζω ότι το πλείστον όσων γράφουν ανορθόγραφα την Ελληνικήν γλώσσαν είναι είτε τρολάκια είτε πρακτοράκια είτε αντινοητές που δεν έχουν σχέση με Έλληνες. Δεν είναι τυχαίον που την αποδομούν, καθόλου θα έλεγα, εσείς οι Έλληνες για ψάξτε το, όλοι πείρα έχετε. Και μην δίνετε βήμα σε όσους απαξιούν και συναινούν στην αποδόμηση της γλώσσας μας ότι και αν γράφουν, βρε ουστ που θα κάτσω να διαβάσω τις οδηγίες των εχθρών της Ελλάδας μέσα και έξω όσον αφορά ένα από τα ισχυρώτερα χαρακτηριστικά μας. Που όλοι την μαθαίνουν σε όλη την υφήλιο και δη οι ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΤΑΞΕΙΣ - μην χ@@σω - και την εξαφανίζουν στην Ελλάδα.
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν θέλω να ξαναδώ σε αυτόν τον χώρο αυτόν τον βλάκα που προσπαθεί να μας αποδείξει και ότι ξέρει την γλώσσα μας και να μας πείσει ότι έτσι θα μιλάμε και θα γράφουμε Ελληνικά. Αυτήν την Ελληνικήν γραφήν χωρίς το ν και το σ χωρίς το αι, ει, ηι, οι κλπ κλπ να την βάλει εκεί που ξέρει γιατί όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει για τον νου μας η αφαίρεση όλων των παραπάνω. Κατάλαβες πρακτοράκι ή ελλαδίτη ή ότι άλλο είσαι. Εδώ απευθύνεσαι σε Έλληνες, μην σε ξαναπετύχω με όλες αυτές τις παπ@@@ που πουλάς στους άσχετους.
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην μού συγχύζεσαι μικρή μου, τίποτα από όλα αυτά δεν θα γίνει. Η ομαλότητα=ελληνικότητα θα επιβληθεί την κατάλληλη ώρα και κι ο καθένας θα αντιμετωπιστεί όπως τού αξίζει.

      Διαγραφή
  17. Λυπάμαι πολύ, σχόλιο στο οποίο επίτηδες η Ελλάδα γράφεται "ελαδα" δεν μπαίνει στο ιστολογιο. Όταν μιλάμε για πατρίδα ξέρουμε πολύ καλά τί εννοούμε εδώ μέσα. Όσο για τις εκτρώσεις αναφερόμαστε όλοι συχνά σε αυτό και από τις προσωπικές μας ζωές κατανοούμε εις βάθος την ευθύνη περί του θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε νοσταλγοί του Α. Παπανδρέου γίνονται δεκτοί, οι οποίοι μάλιστα θεωρούν ότι η 17Ν καθάρισε λαμογια. Αν πραγματικά πιστεύουν κάτι τέτοιο, έχουν μαύρα μεσάνυχτα πάνω στην πραγματικότητα την οποία ζησανε, και πάνω στην σημερινή πραγματικότητα κατ' επέκταση.

      Γιωργάκη Βούτση εσύ...??
      Χαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Άργησε λίγο, αλλά άνοιξε τα χαρτιά του!

      Διαγραφή