«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Τί αλλαγές θα δούμε γύρω μας, στην καθημερινότητά μας, χωρίς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.




 Το κείμενο που ακολουθεί.. μην γυρίσει κανείς και μου πεί ότι είναι φιλο-νεοδημοκρατικό.. φιλο-μητσοτακικό κλπ.. γιατί θα τού σπάσω το κεφάλι! 🙂 Συνεννοηθήκαμε..;


Πρώτα πρώτα να πιάσουμε το Μαξίμου και τα γραφεία της Βουλής.

Όπως αυτές τις ημέρες, λόγω του νομοσχεδίου περί άρσης ασυλίας, που έκανε πολλούς καταληψίες σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, στο ξενοδοχείο city plaza κλπ. να τα μαζέψουν και να φύγουν πριν συλληφθούν.. έτσι και οι συριζοκαταληψίες της Βουλής τα μάζεψαν από μέρες άρον άρον. Έκαψαν και θρυμμάτισαν έγγραφα (με ακριβούς θρυμματιστές που τους αγόρασαν γι αυτό, πριν δύο εβδομάδες και τους χρεωθήκαμε εμείς), έγγραφα.. εννοείται αποδεικτικά των ανομιών τους.
Τόσο άξεστα όρθια ζώα.. που το προσωπικό των κτιρίων και το επιτελείο της νέας κυβέρνησης έπαθαν πλάκα όταν είδαν αυτές τις ημέρες, με τον καύσωνα, να λείπουν από τα τηλεκοντρόλ των κλιματιστικών οι μπαταρίες, γιατί τις είχαν πάρει οι συριζολιγούρηδες σπίτι τους. Άσε δε την μπόχα από "μπάφους" που ήταν αισθητή στους χώρους και στους τοίχους. "Πίναν μπάφους και παίζαν pro"...

Τέτοιους είχατε ψηφίσει.

Η ζωή όμως συνεχίζεται.. και μάλιστα θα αισθανθείτε μία βελτίωση στην καθημερινότητά σας. Όχι γιατί ο Μητσοτάκης θα άρει όλα τα αντιλαϊκά, αντεθνικά κ.ά. π@υστρονομοσχέδια, ή θα ακυρώσει την προδοσία "Τσιπροζάεφ"..
..αλλά επειδή θα ασχοληθεί πιο σοβαρά με την οικονομία της χώρας, λόγω της τεχνοκρατικής του ιδιοσυγκρασίας, αλλά και λόγω πιο καταρτισμένων και σπουδαγμένων στελεχών (σε σχέση με τους αμόρφωτους συριζαίους), τα οποία μπορεί εμείς να τους λέμε "μασωνο-χαρτογιακάδες" και "μπιλντερμπεργκάδες" κ.ά. χαριτωμένα, αλλά αυτοί θα προσπαθήσουν να επιδείξουν ωστόσο τις ικανότητές τους.
Μάλιστα πιστεύω πως ίσως ο Μητσοτάκης επιδιώξει, για να αποδυναμώσει κι άλλο την σχετική εξάρτηση του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ και να κερδίσει περισσότερους υποστηρικτές, να σταθεροποιήσει, αν όχι να βελτιώσει έστω και στο ελάχιστο, τα καταρρέοντα νοικοκυριά. Ας το ευχηθούμε.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα σταματήσει αυτή η έντονη αίσθηση του κατήφορου που μάς τσάκιζε κάθε μέρα το ηθικό, από την προδοσία του "ΟΧΙ" που έγινε "ΝΑΙ", στο Δημοψήφισμα, μέχρι και τις μέρες μας. Θα σταματήσουμε να βλέπουμε στην τηλεόραση, στο συστημικό ίντερνετ και στα έδρανα της Βουλής, κνιτο-ταγάρια, κακοντυμένες γριο-φοιτήτριες που περνιόνται για πολιτικοί, ταβερνόφατσες και Κρητικούς ψευτόμαγκες και ανεπάγγελτα ξίγκια.. να μάς κουνάνε το δάκτυλο!
Και επιτέλους, θα σταματήσουμε να νιώθουμε να περνάει σε εμάς (ενώ τον ίδιο δεν τον άγγιζε) ο εξευτελισμός ενός πρωθυπουργού χωρίς γραβάτα, δίπλα σε προσωπικότητες μεγέθους Πούτιν και Τραμπ. 

Θα σταματήσουμε να ακούμε τον σκόπιμα προκλητικό τους και ανθελληνικό λόγο. Την ανηθικότητα και αηδία που απέπνεαν οι προδοτικές τους δηλώσεις και η ανωμαλία που  ανεδύετο από τις φαντασιώσεις τους για την παιδεία και το εκμαυλισμένο μέλλον των ελληνικών οικογενειών.

Σαφέστατα όπως αντιλαμβάνεστε.. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. Με εργαλεία την πρόκληση, την αναισθησία, την ασέβεια, τον αυταρχισμό, ΚΑΝΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΕΘΝΗ, ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
Προσπαθούσαν τα μαοϊκά σκουπίδια του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα από την κατάθλιψη, την απογοήτευση και την οργή που μάς δημιουργούσαν, να μάς κάνουν να αρρωστήσουμε. Αυτό να ξεσπάσει σε στηθάγχη, σε δερματικά, σε αυτοκτονίες, γιατί δεν μπορούσαμε με τα εκατοντάδες ΜΑΤ που είχε ο καθένας τους να τον προστατεύουν, να τους αρπάξουμε και να τους κομματιάσουμε!

Αυτή η κατάσταση έλαβε τέλος.

Τώρα.. ίσως και κάποιοι από εμάς, όταν τους δούμε να στρίβουν με το αυτοκίνητό τους σε μια στροφή, ή να περπατούν σε κάποιο πεζοδρόμιο χωρίς την σιδερόφρακτη προστασία τους.. να τους λυπηθούμε και να μην τους πειράξουμε  🙂.

Δεν θα σάς κουράσω περισσότερο, έχω κάνει μια ευχή:

Να έδειχνε λέει..
σκόπιμα ο Μητσοτάκης αυτό το πρόσωπο τού τελείως αριστερού εδώ και μήνες, για να αποσπάσει ψηφοφόρους από τον Τσίπρα..
και να τον δούμε έκπληκτοι, σιγά σιγά.. να  κυβερνάει όπως πρέπει να κυβερνάει η Δεξιά. Πιο πατριωτικά.

"Όνειρα καλοκαιρινής νυχτός" θα μού πείτε.. καλοκαίρι που είναι, "με βάρεσε η ζέστη" κλπ..

Εγώ όμως θα πω...

..ΑΜΗΝ!


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ



      

36 σχόλια:

  1. Πολύ καλό άρθρο και το πιο ενδιαφέρον το δεύτερο smile

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. > ΑΠΑΤΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ SINGULAR LOGIC ;;;

    Ειλικρινά με απλά μαθηματικά αποδεικνύεται πως τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών είναι μια μεγάλη απατή, αφού το άθροισμα ψηφοφόρων που ψήφισαν και αυτών που απείχαν βγάζει…10.535.714 ενώ ο συνολικός πληθυσμός της Ελλάδας συν παιδιά και ανήλικους είναι… 10.757.300.

    «Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα που δίνει στη δημοσιότητα το υπουργείο Εσωτερικών, στο 99,22% της ενσωμάτωσης, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 39,85% (2.240.679 ψήφοι) και 158 έδρες, έναντι 31,53% (1.772.973 ψήφοι) του ΣΥΡΙΖΑ, που καταλαμβάνει 86 έδρες.
    Ακολουθούν: Το ΚΙΝΑΛ με ποσοστό 8,09% (455.148 ψήφοι) και 22 έδρες, το ΚΚΕ με ποσοστό 5,31% (298.331 ψήφοι) και 15 έδρες, η Ελληνική Λύση με ποσοστό 3,69% (207.734 ψήφοι) και 10 έδρες, το ΜέΡΑ25 με ποσοστό 3,44% (193.437 ψήφοι) και 9 έδρες.
    ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 1ης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΕΧΟΥΜΕ:
    – ΑΠΟΧΗ 44%
    – ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ 56%
    ΝΔ 2.240.679 +
    ΣΥΡΙΖΑ 1.772.973 +
    ΚΙΝΑΛ 455.148 +
    ΚΚΕ 298.331 +
    ΕΛΛ. ΛΥΣΗ 207.734 +
    ΜΕΡΑ 25 193.437 +
    Χ.Α. 180.000 +
    ΔΙΑΦΟΡΑ 500.000..+;
    ΑΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ 51698 +;
    – = 5.900.000…
    – 5.900.000 + 4.635.714 (44%);
    – = 10.535.714;+ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ!!!…
    ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ … κλπ. ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ, ΣΤΗΝ ΕΔΩ ΑΠΛΗ ΜΑΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΕΞΙΣΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ!..
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ:
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!??
    ΤΙιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?!…
    ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ! …ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Breakfast at Tiffany's ... ωραιες ημερες...ωραιοι ανθρωποι. Κωστα, με ταξιδεψες σε ανθρωπινες εποχες, ονειρεμενες. Σου αξιζουν πολλα ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατάλαβα φίλε μου Ahoy..
      για να μην με πεις ονειροπαρμενο για το άρθρο μου, προτίμησες να σχολιάσεις μόνο τη μουσική. Παλιό το κόλπο.. ΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  4. Αναφορικα με το αρθρο, το ΑΜΗΝ ολα τα λεφτα. Δεν ξερεις ποσοι φιλοι ειπαν το ιδιο, οταν εμαθαν οτι οι καταληψιες αναρχοαπλυτοι του ξενοδοχειου City Plaza της οδου Αχαρνων εφυγαν "εθελοντικως".

    Η μουσικη επενδυση ακουμπησε ευαισθητες χορδες. Ποιο παλια ακομη απο εκεινη την εποχη καποια αγαπημενα προσωπα, που δεν ειναι πια μαζι μου, σιγοτραγουδουσαν αυτο το τραγουδακι της Δαναη στο σπιτι.

    https://www.youtube.com/watch?v=u_49zgOVifY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τώρα.. με την κατάργηση του νόμου Παρασκευοπουλου και την επαναφορά των φυλακών υψίστης ασφαλείας τύπου Γ' ας ελπίσουμε να σαπίσουν μέχρι τον ψόφο τους, μέσα στη φυλακή, πασοκικοι εκτελεστές της CIA σαν τον κουφοντινα.

      Διαγραφή
  5. Για τη Μέρκελ που έτρεμε στο άκουσμα του εθνικού της ύμνου είδες το βίντεο;

    https://www.youtube.com/watch?v=377Bl3EgZVo

    Σαν το δράκουλα που βλέπει το σταυρό κάνει η εβραία. Λέγεται ότι συνέβη και σε άλλες δύο περιπτώσεις (ανακρούσεις του εθνικού ύμνου της Γερμανίας; ).

    Μοιάζει με αυτό που στο NLP λέγεται άγκυρα: ένα συγκεκριμένο ερέθισμα προκαλεί έντονη συναισθηματική αντίδραση αν το ίδιο ερέθισμα έχει δοθεί εν μέσω άλλης εμπειρίας φορτισμένης συναισθηματικά. Παίζει να την έχουν βασανίσει ενώ ακούγονταν ο εθνικός ύμνος της Γερμανίας.

    Άλλη μια θεωρία είναι ότι είναι δαιμονισμένη από τελετές.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του BADMAN
    ο κ. Χρυσοχοΐδης «να είστε βέβαιοι ότι θα νικήσουμε ξανά το έγκλημα και θα είμαστε υπερήφανοι».
    μόνο για αυτό ότι ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ θα ζητά ΑΔΕΙΑ από τον βρώμικο ΧΑΡΙ
    μόνο για αυτό ότι ο δικαστής θα είναι ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ από τον Δικαστή Ντρεντ Judge Joe Dredd
    μόνο για αυτό το χέρι στην τσέπη αντί χωρίς γραβάτα πιάνοντας την πραμάτεια του
    μόνο για αυτό ότι σαν ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ορκίστηκαν
    μόνο για αυτό ότι σαν ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ έστειλαν τον ΙΕΡΏΝΥΜΟ στην πολυθρόνα
    μόνο για αυτό υπάρχουν ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ αλλά όταν θα μας επιβάλουν νέο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ θα πάνε με ΣΑΚΙΔΙΟ
    μόνο για αυτό ότι για μια ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ να είναι ένας ΙΔΙΚΟΣ τυπός ΜΑΛΑΚΑ EVER ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ παγκόσμιος θα έλεγα γιατί ΕΔΩΣΕ ΛΩΓΟ ΤΙΜΗΣ στον ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ να ΑΞΙΟΣΗ η ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ να δει 3 οικογένειες ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ να γίνονται ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ και να κλίση η ΤΡΙΛΟΓΙΑ του MATRIX ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ στην ΕΛΛΑΔΑ για να έρθουν οι ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ κατα τον ΑΝΤΑΡΣΙΑ αριστερά ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ καίνε τα δάση ή το αιγαίο ανήκει στα ψάρια για ΑΝΟΙΞΗ ο κύκλος Β όλα ΑΡΙΣΤΕΡΑ και ανθελληνικά.
    και ΦΥΣΙΚΑ για να υπάρχει το άρωμα ή απόκοσμη ΜΑΓΙΑ οτί με ΧΡΟΝΙΑ και ΚΑΙΡΟΥΣ πάλι ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ γιατί έτσι μ αρέσει πιάσε ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ουπς μπύρα ήθελα να πω. use your illusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ππλυ σωστα τα λες φιλεας πανε κσρφι για 4 μνημονιο αν προλαβουν

      Διαγραφή
  7. Μαλλον ειναι δαιμονισμενη, Γιωργο. Στη φωτο τα τρια δαιμονακια. Μερκελ, Μεη και η σημερινη Προεδρος της Λιθουανιας.

    https://www.google.com/search?q=twitter+photo+of+May+Merkel&rlz=1C1GCEA_enGR797GR797&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=H1n98-NWpPukBM%253A%252CYlgI4ldaVX9pnM%252C_&vet=1&usg=AI4_-kQqi0h6PQish2ApeUvgvSxSlIyRew&sa=X&ved=2ahUKEwjks93X56zjAhWJJ1AKHWZYBtgQ9QEwBXoECAYQCg&biw=1242&bih=568#imgrc=ilOCpE6UGzRcVM:&vet=

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά τα βλέμματά τους είναι κάπως. Πόσες φορές την έχω δει αυτή τη φωτογραφία με τις τρεις που έμελλε να γίνουν "αρχηγοί" κρατών, για κοίτα σύμπτωση, και δεν πρόσεξα τα βλέμματά τους.

      http://oi64.tinypic.com/in4fmr.jpg

      Γιώργος

      Διαγραφή
    2. ΩX!...ΝΑΙ! ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΑΝΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΪΤΖΑ ΜΠΟΑΡΝΤ ΣΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ... ΜΕΤΑ..ΟΛΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ...

      Διαγραφή
  8. @ Ανωνυμον 15.16

    Εχω την αισθηση οτι ενα τσιγαρο πλησιαζει το μπαλονι της illusion στην οποια κολυμπαμε ολοι και ξαφνικα κι' απροσμενα θα δουμε ΦΩΣ.
    https://twitter.com/lundeee/status/1148859180637478912

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. https://www.sansimera.gr/articles/162 Βαλτό σε άρθρο σε παρακαλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε πας καλά; Στον Διόδοτο τον έχουμε για ήρωα τον Σλόμπονταν. Τέτοιες μακακίες θέλεις να δημοσιεύσουμε; Που ο άνθρωπος ήθελε να καθαρίσει τη χώρα του από τα βρωμομουσλίμια και μάλιστα πρότεινε στον Μητσοτάκη να μοιραστούν στη μέση, η Ελλάδα και η Γιουγκοσλαβία, την περιοχή της πΓΔΜ, και σήμερα η πατρίδα μας θα είχε μεγαλύτερη έκταση;

      Μήπως έχεις μπερδευτεί και νομίζεις ότι μπήκες στο σάιτ της "Αυγής"..;

      Αλλά επειδή γνωρίζω πως είσαι πατριώτης, πιστεύω ότι δεν κατάλαβες τί ακριβώς λέει το άρθρο που μου έστειλες.

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ11 Ιουλίου, 2019 23:59

      ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ "ΣΦΑΓΗ" ΣΤΗΝ ΣΡΕΜΠΡΕΝΙΤΣΑ,ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΩΣΤΑ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ CIA,ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΗΤΑΝ "ΜΟΥΣΙ-ΚΑΛ".ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ,ΚΑΝΕΙΣ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ" ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΕΡΒΩΝ,ΣΤΟΙΒΑΓΜΕΝΑ ΣΕ ΚΟΥΒΑΔΕΣ ΑΠΟ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ (ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΊΑ;) ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΟΡΘΟΔΩΞΩΝ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ,ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΩΛΟΓΡΙΑΣ ΤΗΣ ΟΛΜΠΡΑΙΤ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΑΝΕ,ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΡΕΣ;ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΌ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΣΕΡΒΩΝ,ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ;ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ,ΑΛΒΑΝΟΙ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ,ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ,ΠΟΙΟ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ" ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙ;Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΎΕΙ ΜΟΥ ΦΑΊΝΕΤΑΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΚΩΣΤΑ,ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ,ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ,ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΕΚΤΟΣ ΚΙ'ΑΝ ΜΑΣ ΧΑΙΔΕΥΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΜΑΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΕΙΝΑΙ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΩΤΗΡΊΑ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΗΛΙΘΙΩΝ (ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ "ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ" ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ),ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΊ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΛ,ΟΥΤΕ ΟΙ Ε.Β.Ε. ΤΟΥ ΖΗΤΑ ΡΕΤΙΚΙΟΥΛΙΣ,ΟΥΤΕ Ό ΜΠΑΛΟΡ ΤΟΥ ΠΡΟΓΚΡΟΝ,ΟΥΤΕ Η ΑΡΡΑ Η ΒΑΣΊΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΑΘΗΡΙΑ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΕΝΟΒΙΤΕΣ,ΟΥΤΕ Ό ΔΡ.ΤΖΕΗΚΟΜΠ ΦΡΟΥΝΣΤΑΙΝ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΤΟΥ ΡΟΜΜΕΡΟ.ΧΑΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΧΑΜΕΝΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ "ΥΠΕΡΓΗ",ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΒΛΑΚΕΣ.

      Διαγραφή
    3. ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΤΖΑΚ ΝΟΡΙΣ.
      ΘΑ ΠΩ ΤΟΥ ΑΥΤΟΛΥΚΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΣΟΠΙΆ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚ ΝΟΡΙΣ ΓΟΥΡΛΩΜΑΤΗ! ΠΟΙΟΙ ΕΛ.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΥΜ-ΕΛ!

      Διαγραφή
    4. ΥΓ.
      ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΛΙΓΟ ΣΤ'ΑΣΤΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΡΥΟ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ..
      https://www.youtube.com/watch?v=15hYMIPQw84

      Διαγραφή
    5. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ12 Ιουλίου, 2019 00:33

      ΤΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ ΕΒΑΛΕΣ,ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ;Μ'ΈΦΤΙΑΞΕΣ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΟ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΑΠΆΝΤΗΣΗ.Respect ΣΤΗΝ "ΦΩΝΑΡΑ".

      Διαγραφή
    6. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ12 Ιουλίου, 2019 00:50

      ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ,ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟΝ ΜΠΑΛΟΡ ΤΟΥ ΠΡΟΓΚΡΟΝ https://youtu.be/4SpX8bVEmJo ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

      Διαγραφή
    7. ΚΑΡΑ-ΦΩΝΑΡΑ! ΛΑΤΡΕΙΑ!
      ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ. ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟΨΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...

      Διαγραφή
  10. ΤΣΙΠΡΑΣ AND COMPANY...THE FIRST LAMOGIUS SIRIZARIUS...ARISTEROSTROFUS PROODEYTIKARIUS...KATEFTIAN ARIS VELOUCHIOTIS APOGONIUS...ΑΡΕ ΚΑΤΑΚΑΥΜΕΝΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ...

    ΥΓ.-1 ΚΑΚΩΣΗ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ...ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ...ΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ...


    ΥΓ.-2 ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΛΛΗ ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΑΜΙΑΣ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΟ POS...ΜΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ...ΤΗΣ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΕ...ΛΟΙΠΟΝ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΟ 1,95 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΨΟΣ ΑΛΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ...ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΝΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο ΝΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟ Α.Φ.Μ ΤΟΥ ΒΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ...ΤΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΑΛΕ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ...Π=3,14...Ε= 2,718...ΚΚΕ=5,5...ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΕ [ ΓΙΟΥΝΓΚ ΟΥΝ ]...ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ...ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ...ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΣΤΗΒΕΝ ΧΟΚΙΝΓΚ ΣΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ...ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΑΞΙΤΖΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΔΙΛΟΣΟΦΙΚΕ ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΚΟΟΛ ...ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΦΥΛΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΡΡΙΕΡΑΣ ...ΓΑΤΑΚΙΑ......ΓΙΑΤΡΕ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΔΙΠΛΑ...ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΕΑΛ ΧΑ ΧΑ...ΚΑΙ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ...


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΑΡΕ!

    ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΟ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ" ΕΓΡΑΨΕ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑΛΛΆ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ..
    ΕΙΠΑΜΕ.. ΟΧΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΛΛΆ ΚΗΡΑΛΟΙΦΟΠΟΥΛΟΣ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΩΣΤΑ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑΣ [ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΑΛΕΞΗ ] ΤΟ SEX ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΑΙΡΟΝ ΗΜΙΣΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ...ΤΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ...ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟ Κ.Κ.Ε...ΧΑ ΧΑ...

      ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΦΥΓΕ ΒΙΑΣΤΗΚΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΣΤΙΚΟ...ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΕΓΩ ...ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΒΕΛΛΟΠΟΥΛΟ...

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    2. ΤΡΕΛΛΟΠΑΙΔΟ!

      ΕΔΕΙΧΝΑ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΙ Π Ο Ι Η Μ Α Τ Α ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝΗΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΚΟΥΡΟ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΣΠΡΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΜΑΤΙ.
      ΚΑΙ ΤΊ ΜΟΎ ΛΈΕΙ..
      "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ..ΤΑΒΑΦΗΣ".

      Διαγραφή
    3. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ - Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ -...ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΩΣΤΑΚΗ ...ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ...

      ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΠΕΝΤΑΕΥΡΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΛΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΧΑΡΕΙ...ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤO I-PHONE 7...ΝΑ ΤΗΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΦΑΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΨΩΜΙ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙΣ...


      Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 21539...ΟΤΑΝ [ 2 ] ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ [ 1 ] ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ [ 5 ] ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΟΤΙ ΣΕ [ 9 ] ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ [ 3 ]...ΓΑΤΑΚΙΑ [ AGAIN ]...


      ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ...ΟΜΟΡΦΟΙ ...ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ...ΚΑΙ ΑΠΕΝΤΑΡΟΙ ΣΑΣ ΕΜΕΝΑ...
      https://www.youtube.com/watch?v=ciQdzt_I98U&list=RDciQdzt_I98U&start_radio=1
      ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ...

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    4. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΝΝΑΡΕ!
      ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ!

      Διαγραφή
  12. ΚΩΣΤΑ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ...ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019... ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 23 ...ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΤΗ [ 11 ] ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΩΔΕΚΑΤΗ [ 12 ] ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΠΟΥ Η ΣΕΛΗΝΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ...ΤΗΝ ΔΕΚΑΤΗ ΠΕΜΠΤΗ [ 15 ]ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ [ 15 ΚΑΙ 8 = 23 ] ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ... ΕΝΩ ΤΗΝ ΔΕΚΑΤΗ ΕΒΔΟΜΗ [ 17 ] Η ΣΕΛΗΝΗ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΜΗΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΣΕΙΔΕΣ [ ΟΠΟΥ ΠΡΑΓΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ]...ΣΤΙΣ ΔΕΚΑΕΠΤΑ [ 17 ] ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ο ΕΡΜΗΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Μ-44 [ ΤΟ ΟΚΤΩ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟ ] ΤΟ ΝΕΦΕΛΩΜΑ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΡΟ...ΕΝΑ ΣΜΗΝΟΣ Μ-44 ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥ ΜΕΣΙΕ ΤΟ 1769 [ = 23 ]...ΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ [ 24 ] Η ΣΕΛΗΝΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΑΔΕΣ [ ΤΟΥΣ ΧΟΙΡΟΥΣ ]...

    ΟΙ ΥΑΔΕΣ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ [ 8 = 23 ] ΟΙΚΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΛΩΝ - ΣΩΤΗΡΩΝ - ...ΕΝΩ ΑΝ ΜΕΣΟΥΡΑΝΟΥΝ ΔΗΝΙΟΥΡΓΟΥΝ ΔΥΣΜΕΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 1922...ΣΤΙΣ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 1923 ΥΠΗΡΞΕ Η ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ...ΤΗΝ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΤΑΛΙΝ ΤΗΣ ΕΣΘΟΝΙΑΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ...

    Ο ΤΥΦΩΝΑΣ ΚΑΤΡΙΝΑ ΜΕ ΡΩΣΣΙΚΟ [ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ] ΟΝΟΜΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΙΣ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2005 ΤΗΝ ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ...ΤΙΣ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1817 [ = 17 Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΑΣΤΑΡΩΘ ] ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΜΕΓΕΘΟΥΣ 6,5 ΡΙΧΤΕΡ [ = 11 = 23 ] ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ 65 [ = 11 = 23 ] ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ..
      ΦΟΡΑ ΕΣΥ ΕΝΑ ΞΥΛΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙ, ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ. ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΙΠΑ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΥΛΙΞΕΙ..

      ΩΣ ΕΚΕΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.. ΑΣΤΑΡΩΘ ΚΤΛΠ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...

      Διαγραφή
  13. Ήρωας ο Μιλοσεβιτζ σαφώς αλλά η βλακεια και η μ........ ορισμένων σπάει Κόκκαλα ναι σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχει σωτηρία γιατί φταίμε όλοι μας. είτε το θέλετε είτε όχι είμαι 75 χρόνων και επειδή βλέπω πολύ επίθεση αυτόν τον καιρό σε συγκεκριμένο αναγνώστη. Την σημερινή κατάσταση την δημιουργήσαμε, φταίμε όλοι εμείς οι μεγάλοι,ναι κύριοι εμείς φταίμε τους στερήσαμε τα όνειρα και της ελπίδες με της απόφασης μας. Επειδή ξέρω από τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου τα οποία δουλεύουν και πάνε στα πανεπιστήμια πάντα λέω θα κοιτάζετε την αλήθεια όπως μπορείτε αλλά ποτέ δεν θα δείχνετε με το δάχτυλο γιατί τα αλλά τρία δείχνουν εσάς όποτε η βλακεια σε αυτή τη χώρα και η ωραιοποίηση των πραγμάτων δεν είναι σωστή και πρέπει να ξεκηνησουμε από εμάς πρώτα καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εννοείτε τον Τεκνομαν, δεν είναι έτσι. Τον υπεραγαπάμε και προσπαθούμε να του επιστήσουμε την προσοχή να μην παρασύρεται και πείθεται από διαστρεβλωτές της Ιστορίας, ανθέλληνες αριστερούς, που μάλλον έχει μπόλικους στο εργασιακό του περιβάλλον να τού πιπιλάνε τ'αυτιά....

      Διαγραφή
  14. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ12 Ιουλίου, 2019 10:41

    http://maiandrioi.blogspot.com/2016/08/blog-post_12.html https://www.youtube.com/watch?v=UTJEC88UeKQ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΚΩΣΤΑ,ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ12 Ιουλίου, 2019 10:42

    https://www.iellada.gr/diplomatia/oi-praktores-tis-cia-omologoyn-oti-plirosan-mko-dimosiografoys-kai-politikoys-gia-na

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή την είδηση την γνώριζα φίλε μου, την άλλη από "Μαιανδριους" όχι και σε ευχαριστώ. Για "Αυγή" μίλησα εγώ.. για Ιό και Εfsyn η ανάρτηση αυτή. Δεν είναι Γιάννης.. είναι Γιαννάκης.. κυριολεκτικά!

      Διαγραφή
  16. ΕΚΕΊΝΟ ΤΟ: " κνιτο-ταγάρια, κακοντυμένες γριο-φοιτήτριες που περνιόνται για πολιτικοί, ταβερνόφατσες και Κρητικούς ψευτόμαγκες και ανεπάγγελτα ξίγκια.. "
    ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!

    ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΤΑΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή