«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Επιστολή του στρατηγού Γ. Αϋφαντή στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και απάντηση των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ


Έλαβα από τον στρατηγό ε.α. κ. Γεώργιο Αϋφαντή και Πρόεδρο του κόμματος "ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ", την παρακάτω επιστολή, με αφορμή ανάρτησή μου με τίτλο:
"ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. "Δεν βλέπετε ότι όλα τα κόμματα Δεξιά, Αριστερά τα έχει οργανώσει όλα μα όλα το κεφάλαιο; Όλα εξυπηρετούν τα συμφέροντά του, άλλα ενεργητικά ως κυβερνώντα και τα άλλα παθητικά ως αντιπολίτευση" Παραθέτω ως οφείλω δεοντολογικά την επιστολή του κ. Αϋφαντή και ακολουθεί η δική μου απάντηση... 


Καλλιόπη Σουφλή

 
Εις απάντησιν της από 25/06/2019 δημοσιεύσεως εις τα Άττικα Νέα της Καλλιόπης Σουφλή.


Αγαπητή κυρία Καλλιόπη, 

Διάβασα μετά προσοχής το δημοσίευμά σου για εμένα στα Άττικα Νέα και σε ευχαριστώ πολύ από καρδιάς.

Θέλω δε να πιστέψεις ότι σε ευχαριστώ εξίσου και για τις δυσμενείς παρατηρήσεις σου, διότι έτσι ενημερώθηκα ότι κάθε γεγονός δεν το βλέπουν όλοι οι άνθρωποι από την ίδια πλευρά και μου έδωσες την ευκαιρία να δω τις πράξεις μου και από μια άλλη πλευρά, ώστε να προσπαθήσω να οδηγήσω και αυτές προς την ορθήν κατεύθυνσιν.

Σε παρακαλώ όμως εσύ, και όσοι με κατακρίνουν στα σχόλιά τους, να δείτε, αν μπορείτε, τα ίδια πράγματα και από τη δική μου πλευρά και μετά να βγάλετε την τελική σας γνώμη.

Το 1948, μόλις ορκίστηκα ανθυπολοχαγός στη σχολή Ευελπίδων, μου έδωσαν φύλλο πορείας για το 507 Τ.Π., που ήτο στον Πεντάλοφο, κοντά στο Γράμμο. 

Μετά λίγες ημέρες άρχισαν οι πολύ θανατηφόρες και βάρβαρες επιχειρήσεις του Γράμμου. Εκεί έζησα και είδα με τα μάτια μου, ότι τον πόλεμο εκείνον τον οργάνωσαν και διοικούσαν οι Σύμμαχοι του Βενιζέλου « ΆΓΓΛΟΙ» με τους Αξιωματικούς των, που είχε τοποθετήσει η κυβέρνησίς μας στις Διοικήσεις των Μονάδων μας, αυτούς τους ονομάζαμε Άγγλους συνδέσμους,στο βιβλίο μου «Ενημέρωσις»  γράφω, αυτό το όνομα είχαν «Οι κατακτηταί μας» και εκείνοι, έδιδαν τα σχέδια επιχειρήσεων στο στρατό μας και οι πολιτικοί καθοδηγηταί του ΕΑΜ που ήτο σε όλες τις ανταρτικές Μονάδες έδιδαν διαταγές στους Καπεταναίους των Ανταρτών. 

Και ρύθμιζαν τις μάχες έτσι που να σκοτώνονται πολλά παλικάρια και από τις δύο πλευρές και τελικά νικητής να μην υπάρχει ώστε ο πόλεμος να συνεχίζεται χρόνια για να εξοντώσουν όλα τα δραστήρια στοιχεία των Ελλήνων.

Γιατί σας κούρασα με όλα αυτά; 

Διότι τότε ορκίστηκα στο αίμα των παλικαριών που θυσιάστηκαν και το αίμα της Μάνας μου που σκότωσαν οι ΕΑΜίτες κάτω από απάνθρωπα βασανιστήρια και δεν είχε ακόμα στεγνώσει και το δικό μου αίμα που τραυματίστηκα , 13/08/1948 κοντά στις Αρένες του Γράμμου, ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, χωρίς πόνον και θλίψιν, ούτε προσωπικόν συμφέρον δια να πληροφορήσω τους Έλληνες, την Αλήθεια εκείνου του πολέμου και να βοηθήσω να ελευθερωθούμε.

Στο πόλεμο αυτό έσωσα από πραγματική εκτέλεση πολλούς Αντάρτες νέα παιδιά, διότι έγραφα όλους τους αιχμαλώτους του λόχου μου, ως αυθορμήτως παρουσιασθέντες και βάσει νόμου, έμειναν φυλακή 3 με 4 μήνες και μετά ελεύθεροι, ενώ οι άλλοι τους έγραφαν, ως συλληφθέντας στη μάχη και αυτούς τους εκτελούσαν τα στρατοδικεία όλους, και με προσωπικές μου επεμβάσεις προς τρίτους που είναι πολλές έσωσα πολλές δεκάδες αιχμαλώτους. 

Οι ευχές αυτών και των παιδιών τους είναι που με κρατούν 94 χρόνια ακμαιότατον προς όλα και, με σώας τας φρένας.


Στην προσπάθειά μου αυτή να ξυπνήσω τους Έλληνες και να αγωνισθούν να Ελευθερωθούμε άκουσα πολλές κριτικές που πολλοί με κατηγορούν, ότι κουράζουμε άδικα  ο λαός μας έχει εκφυλισθεί και δεν επανέρχεται, κ.λ.π... 

Απαντώː Είμαστε ο λαός με τα καλλίτερα ανθρώπινα αισθήματα, γιαυτό αναπτύξαμε ανθρωπιστικό πολιτισμό και πρέπει με κάθε θυσία να τον σώσουμε, από βέβαια καταστροφή σήμερα.

Βάσει αυτής της αρχής έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις και πλησιάζω ανθρώπους παραστρατεμένους και ανθρώπους αμφιβόλου θέσεως και προσπαθώ να τους ενημερώσω για όλα για να τους φέρω στην αγκαλιά του Ελληνισμού. 

Βεβαίως δεν επιτυγχάνω πάντοτε. Μερικές φορές όμως επιτυγχάνω και επειδή δεν υπάρχει άλλος τρόπος συνεχίζω, αδιαφορώντας αν μερικοί θερμόαιμοι που θέλουν να κάνω παρέα μόνο με δεδομένους Έλληνες μόνο, με κατακρίνουν. 

Τι να κάνω τους πεπλανημένους, να τους αφήσουμε στα χέρια των εχθρών μας; 

Και αυτό για μένα είναι προδοσία. 

Έκανα τρεις συναντήσεις με την ΜΠΙΤΑΚΟΥ- ούτε αυτή μίλησε για το κόμμα μου, ούτε εγώ για το δικό της. 

Οι συναντήσεις μας είχαν ένα προπαρασκευαστικό χαρακτήρα, ώστε αν διαπιστώσουμε ότι συμφωνούμε να συνεργασθούμε στις ερχόμενες εκλογές. 

Αυτό μερικοί το παρεξήγησαν βλέποντας το από άλλη σκοπιά, γιαυτό και αναγκάστηκα να γράψω τόσα πολλά, ώστε να αντιληφθούν όλοι ότι όλα τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται με την πρώτη ματιά.


Ο Πρόεδρος
Της «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ»
Γ. Αϋφαντής







Και η δική μου απάντηση:

Στρατηγέ,  γνωριζόμαστε και υπάρχει μια αμοιβαία εκτίμηση.

Όπως γράφω και στην συγκεκριμένη ανάρτηση, συμφωνώ μαζί σας κατά 99%.


Διαφωνώ κάθετα μαζί σας,  ως προς το θέμα του απατεώνα Αρτέμη Σώρρα στον οποίον πιστέψατε, καθώς και με το θέμα των νέων ταυτοτήτων, που περιέχουν το τσιπάρισμα, δεδομένου πως είμαι κάθετα αντίθετη να τις πάρει ο ελληνικός λαός.


Προσφάτως, διαφώνησα πλήρως μαζί σας, όταν σας είδα να "τακιμιάζετε" (χρησιμοποιώ την ίδια λέξη που χρησιμοποίησα και στην ανωτέρω ανάρτηση) με την Μπιτάκου και με τον Καζάκη.


Θα σας πρότεινα δε προς τούτο, να διαβάσετε και τις πρόσφατες αναρτήσεις  μου, με τους κάτωθι τίτλους, καθώς και τα σχόλια, ώστε α αντιληφθείτε ...τι εστί Μπιτάκου:


Η Χριστίνα Σιδέρη, "κρεμάει στα μανταλάκια" την Μπιτάκου!!! ""Πατριώτισσα" λοιπόν η κομμουνίστρια πεμπτοφαλαγγίτισα Μπιτάκου, μόνο που δεν μπορεί να μας κοροϊδέψει όλους. Μήπως τελικά και η Μπιτάκου τα παίρνει για να διαλύσει τον πατριωτικό χώρο;


Παρακαλώ επίσης, να διαβάσετε και την κατωτέρω ανάρτηση:


ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ 

 Θα σας πρότεινα επιπλέον, να διαβάσετε στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΛΗΣ του blog μου ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, και όλες τις αναρτήσεις που αφορούν στην ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ και στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ.


Διάβασα προσεκτικά τους λόγους περί ενώσεως όλων των Ελλήνων στην επιστολή σας και παρ' όλο που τους σέβομαι, διαφωνώ πλήρως.

 

Με τους προσωπικούς μου εχθρούς, στρατηγέ, μπορώ να καθίσω στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσω σε θέματα που αφορούν στην Πατρίδα μου, όταν αυτά συγκλίνουν στα βασικά για την σωτηρία της.

 

ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ, ΠΟΤΕ!

 

Και η εν λόγω που αναφέρετε στην επιστολή σας, είναι για μένα και για πάρα πολλούς που έχουμε αντιληφθεί τον ύποπτο ρόλο της, ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ.

 

Όπως ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ είναι και ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ.

 

Συγχώρεσα τον άνθρωπο που σκότωσε τον πατέρα μου.

 

ΟΠΟΙΟΝ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή 

 

 

Ακολουθούν ενδιαφέροντα σχόλια από την ανάρτηση των Αττικών Νέων, καθώς και συμπληρωματικά στοιχεία από την Πόπη Σουφλή, που αφορούν τηλεφωνική της επικοινωνία με τον Στρατηγό:

 

 



Πολύ διαυγής ο στρατηγός στα 94 του χρόνια. Εσείς οι «πατριώτες» να τα δείτε αυτά που δεν ενώνεστε για την Πατρίδα. Ο ένας σας μυρίζει, ο άλλος σας βρωμάει...

Απάντηση

Επειδή πριν λίγο έκλεισα το τηλέφωνο με τον στρατηγό, σας πληροφορώ πως αντελήφθη πολύ καλά τι απαντώ στην επιστολή του και με δικαιώνει και για τον Καζάκη και για την Μπιτάκου.



  1. Μπράβο Πόπη. Ο στρατηγός έπρεπε να ενημερωθεί. Η Μπιτακου κι ο Καζάκης είναι αντεθνικα στοιχεία και έχουν παίξει δόλιο διχαστικο ρόλο στα χρόνια των Μνημονιων. 

    Απάντηση

    1. Βαγγέλη, του τα είπα και έμεινε έκπληκτος... δεν ξέρει να διαβάζει το διαδίκτυο και δεν έχει και βοηθούς σ' αυτό.



      1. Με απέραντο σεβασμό προς τον Στρατηγό,την ηλικία και κυρίως την συμμετοχή του ως νέου αξιωματικού στον συμμοριτοπολεμο(έτσι καταγράφηκε στην ιστορία και πολύ αργότερα χαρακτηρίστηκε ως εμφύλιος),θα συμφωνήσω απόλυτα στο θέμα των ταυτοτήτων με την κυρία Σουφλή και θα παρακαλούσα τον Στρατηγό να το δει λίγο πιο βαθιά το θέμα.Εχει σοβαρές διαστάσεις όχι μόνο θεολογικές αλλά και διαστάσεις που έχουν σχέση άμεση μέ την ελευθερία του ανθρώπινου προσώπου.

        Είναι άλλο να υπάρχουν τα στοιχεία μας σε έναν υπολογιστή και όλο αυτό να εξυπηρετεί με ταχύτητα τις διαφορές συναλλαγές μας με το δημοσιο,και άλλο να συγκεντρωθούν σε ένα τσιπακι σε μια κάρτα όλη η δραστηριότητα μας η κοινωνική η οικονομική και ανά πάσα στιγμή να γνωρίζει ακόμη και το ιδιο το κράτος ότι βρέθηκα στο τάδε σημείο και αγόρασα την τάδε εφημερίδα και διάφορα άλλα τα οποία δείχνουν μια πολιτεία που δεν σέβεται την ανθρώπινη ελευθερία.

        Θα παρακαλούσα τον Στρατηγό να διαβάσει στο διαδίκτυο το φυλλάδιο του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.Θα έλεγα ότι ο Άγιος Παΐσιος ήταν συμπολεμιστής του Στρατηγού στον συμμοριτοπόλεμο με την έννοια ότι ο Άγιος πολέμησε με την ειδικότητα του ασυρματιστή στον συμμοριτοπόλεμο και επέδειξε ανδρεία και αυτοθυσία στα πεδία των μαχων.(Βλ και https://youtu.be/0gxIY7UMN0U)

        Υ.Γ Σίγουρα ότι με την ανθρωπιστική στάση του ο Στρατηγός εσωσε "εχθρούς" του σε μια δυσκολη περίοδο για την Ελλάδα του χάρισε μακροζωΐα το πιστεύω κι εγώ.

        Να είμαστε αγαπημένοι ως Έλληνες αλλά αγάπη εν αλήθεια.Να μαθαίνουν οι επόμενες γενιές το τι έγινε στο Βίτσι Γράμμος και γιατί(αυτά δεν έχουν διδαχθεί στα σχολεία σίγουρα από το 1980 και έπειτα,δεν ξέρω τι έγινε παλαιότερα),διότι τα όπλα εναντίον του νόμιμου κράτους πήραν οι Εαμιτες και το κράτος έπρεπε να αμυνθεί και δεν έγινε εμφύλιος επειδή δεν τα έβρισκαν μεταξύ τους οι μισοί με τους άλλους μισούς Έλληνες όπως προσπαθεί να υποδείξει η έννοια εμφύλιος.

        Τώρα για τον Αρτέμη Σώρρα τι να πούμε.Πιστευει κανείς άνθρωπος ότι έχει μια 300σαρα να δώσει να πληρώσει τα χρέη της χώρας;

        Η κα Μπιτάκου μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί πήγε εκεί στα σκαλιά στο συλλαλητήριο και άρχισαν να πέφτουν δακρυγόνα;
        Απάντηση

        1. Μα γι αυτό πήγε στα σκαλιά... για να προκαλέσει τον κόσμο να μπουκάρει μέσα... και να πέσουν δακρυγόνα, προκειμένου να διαλυθεί το συλλαλητήριο.
          Ήταν και ο... δίμετρος "Βεροιώτης" μαζί της... και κάποιοι ηλίθιοι, που δεν έχουν αντιληφθεί τον ρόλο της.
          Και φυσικά, δεν συνελήφθη κανείς από την ... "παρέα της"...
          Τυχαίο;;;
          Δεν νομίζω.


        2. Τι να εξηγήσει ρε φίλε η καραστημενη που έφτιαξε παράλληλη εκδήλωση για να σαμποταρει το πρώτο συλλαλητήριο στην Αθήνα και την βοηθαγαν οι.. ANTIFA?? 


        3. Βεροιώτης;Άχαχα;Έχετε περπατήσει ποτέ στη Βέροια;Εγώ όταν άκουσα Βεροιώτης γέλασα.
          Αν είναι οι Βεροιώτες τόσο "Ηλιοκαμενοι"...σίγουρα δεν είναι Βεροιωτες.

          Με σεβασμό προς κάθε άνθρωπο εμένα το "Ηλιοκαμενο" στυλ μου θυμιζει πωλητές καρπουζιών 


        4. Δηλαδή ο κόσμος που πήγε στο Σύνταγμα δεν ήθελε να μπουκάρει στη Βουλή; Η Μπιτάκου τον παρέσυρε; Αυτά που λέτε είναι εκ του πονηρού. Αν θέλετε εσείς να συνεχίσετε να διαμαρτύρεστε, συνεχίστε. Δεν έχει κάνα νόημα όμως αν κάποια στιγμή δεν μπουκάρετε. Γιατί όμως δεν το ξεκαθαρίζετε στους αναγνώστες σας ότι δεν έχετε την πρόθεση να κάνετε κάτι περισσότερο από μια απλή διαμαρτυρία;


        5. Άλλο το να θέλω να μπουκάρω στην Βουλή, κι άλλο να έχω την ικανότητα και τον στρατηγικό σχεδιασμό, ώστε να παράξω ουσιαστικό αποτέλεσμα.
          Και η μαντάμ, καλούσε τον όχλο να κινηθεί ως όχλος και να δημιουργήσει καταστάσεις ανεξέλεγκτες και τραγικές για τον λαό.
          Ευτυχώς που πολλοί κατάλαβαν τον προβοκατόρικο ρόλο της.


        6. 10:48μμ όχι φίλε δεν πήγε ο κόσμος να μπουκαρει στη Βουλή.Ηταν εξαρχής όλες οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ειρηνικής προς την κυβέρνηση να μην αγνοήσει την βούληση του λαού.Οταν θες να μπουκαρεις δεν πηγαίνεις με την γυναίκα μικρά παιδιά και με ηλικιωμένους.

          Και αν υποθέσουμε ότι θες να μπουκαρεις από που έλαβε η κυρία που πήγε να μπουκαρει να τεθεί επικεφαλής;Ποιος την έχρισε αρχηγό του πλήθους;

          Προφανεστατη προβοκατορικη ενέργεια ήταν για να πέσουν δακρυγόνα να φύγει το πλήθος και όποιος δεν το αντιλαμβάνεται είναι εκ του πονηρού.
        7.  

      2. "Aλλο προσωπικος εχθρος και αλλο εχθρος της ΠΑΤΡΙΔΟΣ". Συμφωνω απολυτως.

        Η ΠΑΤΡΙΔΑ υπαρχει και μεγαλουργει εφ' οσον ο πολεμος κατα των εχθρων της τους εξαλειψει μεχρις ενος.

        Απάντηση

        1. Έτσι ακριβώς, Ahoy... λίγοι όμως το αντιλαμβάνονται αυτό.



      1.  
        Ο συμμοριτοπόλεμος ή όπως αρέσει σε άλλους να τον χαρακτηρίζουν εμφύλιο ειναι μέρος της Ελληνικής ιστοριας.Οσο πικρό και να είναι θα πρέπει να διδάσκεται και με ακριβεια.

        Το να θέλουμε να μην μαθαίνουμε για κάποια πτυχή της ιστορίας μας και να θέλουμε να την παρουσιάσουμε ως μη γενομένη ως λευκό χαρτί,είναι ιεροσυλία προς την ιστορία και κυρίως σε όσους έδωσαν την ζωή τους υπέρ πίστεως και πατρίδος.

        Το ότι οι Άγγλοι είχαν βασικό ρόλο στις επιχειρήσεις εναντίον των κομμουνιστών εξυπηρετώντας δικά τους συμφέροντα στην περιοχή δεν αναιρεί το ότι η συμμετοχή τους αυτή έσωσε την Ελλάδα απο το να γίνει ένα κράτος κομμουνιστικό όπως στην σοβιετική,την Βουλγαρία και αλλαχου στο σιδήρουν καταπετασμα.

        Επίσης θα συμφωνήσω με την κα Σουφλή ότι για να εχουμε Ομόνοια πρέπει να υπάρξει σε πέντε βασικά πράγματα συμφωνία πράγμα αδύνατον.Το τι κακό έκανε η κομμουνιστική ιδεολογία πολλά χρόνια μετά τον συμμοριτοπολεμο φάνηκε με την πρόσφατη προδοσία της Μακεδονίας.
        Ο στενος συνεργάτης του Τίτο μετά την συντριβή των εαμοβουλγαρων στο Βίτσι Γραμμο ξέρετε τι του είπε;Μας διέλυσαν οι μοναρχοφασιστες της Ελλάδας αλλά μην στεναχωριέσαι,ο σπόρος που ρίξαμε θα φυτρώσει από τους συντρόφους μας στην Ελλάδα και σε 70 χρόνια η Μακεδονία θα είναι δική μας.Ε οι σύντροφοι τους στην Ελλάδα εβαλαν το θεμέλιο για τον διαμελισμο της Ελλάδας στη Μακεδονία πρόσφατα.
        Ο καιρός θα δείξει αν τα καταφέρουν τελικά.

        Απάντηση
      2.  

        .....θαλεγα παρα πολλα αλλα δεν με '''παιρνει'' ο χωροχρονος....λεω ομως οτι καλα θα κανουν οι ενστολοι και οι λεγομενοι ως στρατηγοι να βγαλουν τον σκασμο και να ειναι τελειοι υπηρετες των πολιτων τους και συναδελφοι των....σεμνοτητα και μορφωση αρχαιοελληνα και οχι φερσιματα και υφος και στυλ καλοντυμενων συγχρονων γυφτοαθιγγανων λεφταδων..... ΑΙΝΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΤΙΠΟΤΑΔΕΣ δεκαετιες τωρα....[πρωην μονιμο κρανος που ειδε και ταλαιπωρηθηκε απο τα '''παντα''.] 

        Απάντηση

      3. Αν επιτρέπεται το link για λίγο ιστορία.. Καλό θα μας κάνει

        https://lefkosthorivos.blogspot.com/2017/01/eam-kgb.html?m=1



 

25 σχόλια:

  1. ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΕΜΟΤΟΛΟΓΙΑ :

    https://www.youtube.com/watch?v=cN-gkTSemDY

    ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΕΔΩ >> http://www.amynastospiti.gr/video-xionostivada/

    Ιωάννης(Aq)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κος Αυφαντης μου φενεται παιζει βρωμικο παιχνιδι που ξερει αυτος τοσα πολλα και αν οντως αυτα ειναι τα σχεδια της ΝΤΠ πως τον αδηνουν να ζει αφου τους τα εχει βγαλει στη φορα,μηπως ο παπους παιζει βρωμικαβπαιχνιδια παεαμτθιαζοντας τον κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο παππουλης είναι τόσο παππουλης, με το ένα πόδι στον τάφο, και δεν τους απασχολει γιατί άλλωστε αυτές οι πληροφορίες δεν θα απελευθερωνονταν αν τους παραεκαιγαν.

      Διαγραφή
    2. Φιλε τα βιβλια με υα σχεδια τους δεν τα γραφει τωραβο παπους τα γραφει εδω και 40 χρονια τον εχω παρακολουθησει στο ιντερνετ ξερω τι σου λεω μουφας ειναι πουλαει σαλτσες για αποπροσανατολισμο πριν 40 χρονιαβδεν ηταν με το 2 πιδια στον ταφο

      Διαγραφή
  3. Ότι λένε οι Άγιοι του Θεού είναι τα ΜΟΝΑ έγκυρα, τα υπόλοιπα είναι σάλτσες με γεύση πλάνης και σύγχυσης!!
    Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστα φιλε ο στρατηγος ειναι πρακτορισκος που πουλαει παραμυθι για αποπροσανατολισμο ο νοων νοειτω

      Διαγραφή
    2. Έχετε στοιχεία γι αυτά που λέτε για τον στρατηγό;

      Διαγραφή
    3. Δεν χρειαζονται στοιχεια φιλε απλη λογικη χρειαζεται και πριν το β παγκοσμιο πολεμο επεφτε πολυ προπαγανδα ετσι κ τωρα που ειμαστε 1 βημα πριν το 3 ππ

      Διαγραφή
    4. Τοσο σοβαρα γιαβεκεινους σχεδια αφησανε να διερευσουν και τα βρηκε μονο το λαγονικο ο στρατηγος ρε ποιον δουλευουνε ολοι για να πουλανε βιβλια κ να οικονομανε

      Διαγραφή
  4. Ωραία θα ήταν να είχαμε τον στρατηγό σε απευθείας συζήτηση σε κάποιο κοινωνικό μέσο. Θα είχε τόσα να μας πει. 'Eνας από τους ελάχιστους εν ζωή πρωταγωνιστές του δράματος του συμμοριτοπολέμου. Κι ο παππούς μου είχε πολλές ιστορίες από τον B'ΠΠ και τον επακόλουθο πόλεμο αλλά για Aγγλικούς Σύνδεσμους δεν νομίζω να είχε ιδέα. Tο δράμα συνεχίζεται... Aκόμα και στα μπλογκ συνεχίζουμε να έχουμε ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν τίποτα, μόνο για αίμα κομμουνιστών διψάνε, όπως οι πρόγονοί τους θα δίψαγαν για αίμα χριστιανών. Eίναι η μοίρα τους, η γενετική τους επιταγή. Κι εμάς η μοίρα μας να τους τρώμε στη μάπα.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμενα στα 27 η μοίρα μου ειναι να τρωω στην μαπα κομμουνιστικα παππουδια που μου λενε οτι τα εθνη χωριζουν και πρεπει να ενωθούμε ολοι οι εργάτες. Επισης τρωω στην μαπα κατι αντιφαδες που με θεωρουν φασιστα και μου λενε ότι θα κρεμαστουμε ολοι οι ελληνοφασιστες οταν έρθει η ωρα. Βεβαια οσο μου τα λενε τοσο μεγαλύτερη διψα μου ερχεται

      Διαγραφή
    2. Ο Αϊφαντής θα ήταν ανθυπολοχαγός και μικρότερός σου στα 23 όταν απελευθέρωνε κομμουνιστές αιχμάλωτους αντί να τους εκτελούσε α λα ISIS. Εάν πιστέψουμε αυτά που γράφει. Οι εκτελέσεις αιχμαλώτων θεωρήθηκαν εγκλήματα πολέμου μετά το ΒΠΠ, δεν ξέρω πριν τι ίσχυε. Ποτέ όμως αυτό δεν επηρέασε τριτοκοσμικές χώρες. Για τους ανθρώπους της άμμου είναι απόλυτα φυσικό να εξοντώνονται οι αιχμάλωτοι. Τι ανταλλαγές αιχμαλώτων και μαλακείες, η ζωή δεν έχει αξία για τα τζιχάντια, τους τούρκους και τους μαύρους. Μέχρι και ανθρωποφαγία αιχμαλώτων από μαύρους συνέβαινε μέχρι πρόσφατα στη Λιβηρία. Πως σου φαίνεται αυτή η πράξη του Αϊφαντή; Σύγκρινε με τους κανίβαλλους αραπάδες και τους λαιμοκόφτες τούρκους, άραβες και λοιπά ανθρωποειδή.

      Ο Αϊφαντής λέει πως αν είναι σήμερα ζωντανός στα 94 έπαιξε και αυτή η πράξη ένα ρόλο. Κάποιος πνευματικός νόμος σαν να εφαρμόστηκε, κι ας μην ήταν κανένας θρήσκος. Η αντίφα που λες παίζει να είναι ένα κόκκινο πανί που το κουνάνε οι χειριστές των μαριονετών και θα το κουνήσουν πιο πολύ όταν δοθεί το σύνθημα για να ορμήξουμε πάνω του σαν ταύροι και να σφιαγιαστούμε μια ώρα αρχύτερα για την απόλαυση των παρασκηνιακών ανθρωποθυσιαστών. Με πλήρη κάλυψη από το κράτος οι φανατισμένοι αυτοί καταστρέφουν, απειλούν και η αστυνομία αναγκάζεται να τους χαϊδεύει. Μήπως τα αισθήματά σου έπρεπε να στρέφονται προς τους χειριστές των φανατισμένων, και τους χειριστές της αστυνομίας.

      Γιώργος

      Διαγραφή
    3. Mας λες για τα εγκλήματα κατά των κομμουνιστών αλλά δεν μας λες γιατί εξαρχής έγιναν. Δεν μας λες το γεγονός πως οι κομμουνιστές στρέφονταν κατά της πατρίδος τους για να εντάξουν την χώρα στη σοβιετική ένωση Δεν μας λες τι κάνανε στην Σμύρνη. Δεν μας λες που σκότωναν άλλες απελευθερωτικές ομάδες για να μονοπωλήσουν την αντίσταση, δεν μας λες οτι σκότωναν και βίαζαν απλούς Έλληνες στην ύπαιθρο αφού πρώτα τους τα έπαιρναν όλα και δεν τους άφηναν ένα κομμάτι ψωμί να έχουνε να φάνε. Να σου πω εγώ τι εγκλήματα κάνανε, καλύτερα να σου φέρω τη γιαγιά μου να σου πει που κυκλοφορούσε στο χωριό ο πρώτος της ξάδερφος με ένα βαρέλι και κομμένα κεφάλια δεξιών. Μας λες είναι ένα κόκκινο πανί οι αντίφα και οι πάσης φύσεως ομοιδεάτες αριστεροί που το κουνάνε άλλοι. Κάτι μας είπες εσένα περίμενα να το μάθω. Εδώ όμως μιλάμε στην πραγματικότητα τι γίνεται βάσει αυτών που ζούμε και αναγκαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε. Από μόνοι τους λένε οτι θα στραφούν εναντίων όποιου δηλώνει Έλληνας και δεν ακολουθεί τον διεθνισμό. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις από το γεγονός οτι είναι εχθροί της Ελλάδος και άρα του κάθε Έλληνα πατριώτη. Ακόμα και να μην τους προκαλέσουμε θα το κάνουν αυτοί. Τα αισθήματά μου στρέφονται με τον ίδιο τρόπο εξίσου σε όποιον δηλώνει εχθρός της πατρίδος μου από όποια κοινωνική ομάδα και αν προέρχεται και θα τους αντιμετωπίσω με την ανάλογη σειρά που μου επιτρέπει η δύναμή μου και τα εφόδια που θα κατέχω την εκάστοτε στιγμή. Μήπως αριστεροφέρνεις και δεν μου το λές ή απλά είσαι αγαπολόγος?

      Διαγραφή
    4. Μπορεί στο χθεσινό αρθράκι ("Μας ειπαν ΧΑ,ΣΥΡΙΖΑ.....") να είπα τη φράση "Προσπαθώ να ξεριζώσω το παράσιτο του διχασμού με το οποίο Έλληνας έχει χύσει αίμα Έλληνα ουκ ολίγες φορές", αλλά η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοια μ...πανα σαν αυτούς τους αντίφα που μού κραδαίνουν προκλητικά τα στιλιάρια και μού λένε ότι θα με κρεμάσουν και ξέρω ότι εκπαιδεύουν και λαθροβρωμιάρηδες για να μού την πέσουν...

      ..ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΕΚΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ISIS

      KAI KANENA EΛΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΟΣ. ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ Λ.ΥΔΡΑΣ ΞΑΝΑΦΥΤΡΩΝΑΝ.

      Ο Γιώργος λέει να στοχεύσουμε και να καυτηριάσουμε, σαν νέοι Ιόλαοι τους χοντρούς λαιμούς από τους οποίους φυτρώνουν τα κεφάλια. Όμως αυτό είναι δύσκολο. Να φτάσουμε δηλ. εκεί. Οι απλοί Έλληνες πατριώτες να εξοντώσουμε μυστικές υπηρεσίες, ΜΚΟ, πράκτορες των Σόρος/Ροθτσιλντ κλπ.. Κι εντωμεταξύ όλοι αυτοί οι ανθέλληνες δολοφόνοι τους να πολλαπλασιάζονται.
      Εμείς μόνοι μας χωρίς στρατιωτική και πολιτική βούληση, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα από όλα αυτά.
      Οπότε εμείς δεν έχουμε παρά να σκοτώνουμε ανεξαιρέτως όποιον μάς απειλεί κι ορμά να μας εξοντώσει. Και δεν πα νά'ναι και το μ..πανο ο ξάδελφός μας που πάει και γράφεται από το ΠΑΜΕ στο ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στο κάθε ανθελληνικο κωλοχανείο....

      ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!

      Ας αλληλοσφαγούμε κι ας μείνουν μόνο 2 εκατομμύρια Έλληνες. Τουλάχιστον θα ξέρω ότι είναι καθαροί κι ότι δεν θα ξυπνήσω σφαγμένος το πρωί.

      Α ρε Γιώργο... πρέπει να σε στείλω να σε εκπαιδεύσει ο Μάρκος ντε Σαντ..🙂

      Διαγραφή
    5. (συνέχεια...)

      3) Τα 4,5 χρόνια Σύριζα αποτέλεσαν έναν παρά φύσιν βιασμό της ελληνικής κοινωνίας και του 'Εθνους μας σε όλα τα επίπεδα. Η ύπαρξη αυτών των ανθρωποειδών αποδεικνύει περίτρανα αυτό που μόλις έγραψα παραπάνω. 'Οτι το 1949 η δουλειά δεν ολοκληρώθηκε! 'Εγιναν τσαπατσουλιές που οσονούπω θα τις πληρώσομε με την ίδια μας την ύπαρξη. Συνεπώς τώρα, οι κοινωνικές αναταραχές που ενδεχομένως να ξεσπάσουν θα μας αναγκάσουν εκ των πραγμάτων να κινηθούμε εναντίον κάθε τέτοιου αντικοινωνικού περιτώματος. 'Οπως πολύ ορθά ισχυρίζεται ο Γιώργος, ίσως υποχρεωθούμε να φτάσουμε στο σημείο "να τους κόψουμε τα κεφάλια και να τους καυτηριάσομε τους λαιμούς" ως σε νέες λερναίες ύδρες, ώστε κομμουνισμός και ψευτο-αριστερή κατσαπλιάδικη λουμπεναρία να μην ξαναϋπάρξει. Και εάν δεν το κάνουμε εμείς σ' αυτούς, θα το (ξανα)κάνουν σίγουρα αυτοί σε μας με την συνεπικουρία των λαθρο-ορκ, τη νέα "ΟΠΛΑ" που αναφύεται και είναι κατά πάντα έτοιμη γιά δράση, επαναλαμβάνοντας τα εγκλήματα του 1944 εναντίον του ελληνικού λαού. Ο ισχυρισμός σου να μείνουν 2 εκατομμύρια καθαροί 'Ελληνες - αν και λίγο υπερβολικός - έχει τη βάση του διότι η κοινωνία μας έχει σαπίσει μέχρι το μεδούλι. Πισωγύρισμα δεν έχει. 'Εχει μονάχα ξερίζωμα των ζιζανίων - όποια και να είναι αυτά - "χωρίς φόβο και χωρίς πάθος"!!! Εάν υποθέσομε ότι το ποσοστό των ψηφισάντων Σύριζα στις εθνικές εκλογές είναι το πραγματικό, τότε συμπεραίνομε ότι 2,5 με 3 μύρια ελληνόφωνοι αμετανόητοι κατσαπλιάδες είναι σάπιοι στο μυαλό και θα πρέπει να τους φάει η μαρμάγκα. Τα ποσοστά κινήθηκαν στα ίδια περίπου επίπεδα με αυτά των εκλογών του 2015. 'Αρα ο συγκεκριμένος όγκος αυτών των ψηφοφόρων έμεινε αμετακίνητος, παρά τις καταστροφές που βίωσε η κοινωνία μας και η Πατρίδα μας. Επίσης, μεγάλο ήταν το ποσοστό γερόντων (κακό τους ψόφο) που κατάπιαν αμάσητες τις ψεύτικες υποσχέσεις του αχρειέστερου πρωθυπουργού όλων των εποχών, και ψήφισαν Σύριζα με την προοπτική να μην τους πειράξει άλλο τις συντάξεις ή στην ιδεατή περίπτωση να τους κάνει και καμμιά αυξησούλα... (εμένα μου λες!)

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
    6. Γιάννη κατά λάθος το πρώτο μέρος του σχολίου σου διεγράφη. Γράψε παλι.
      Και συγνώμη,

      Διαγραφή
  5. ΣΦΗΝΑΚΙ

    http://1000spartiatai.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ==Οι εκτελέσεις αιχμαλώτων θεωρήθηκαν εγκλήματα πολέμου μετά το ΒΠΠ==

    για να περισώσουν σαυρομάτικα χρήσιμα στελέχη τους που κρατούνταν από κυβερνήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κώστα, να τα πάρομε ένα-ένα γιατί ρίχνεις πολλά στο τραπέζι...

    1) Ο προδότης, στην διαχρονία της ελληνικής ιστορίας, έφερε διάφορα ονόματα : Εφιάλτης, Νενέκος, Πήλιος Γούσης, Ζαχαριάδης, πουστόμαγκας 'Αρης κλπ. Παρά τα ονόματα, παρέμεινε ένα πράγμα : ΠΡΟΔΟΤΗΣ! Αυτήν την ιδιότητα, φρόντισε η ελληνική ιστορία να τη γράψει με πύρινα γράμματα και να παραμείνει ανεξίτηλα γραμμένη εις τους αιώνες ως παράδειγμα προς αποφυγή και κυρίως ως μάθημα γιά τις επερχόμενες γενεές. Εάν το φέρει η μοίρα μας να πρέπει να "ξεβρομίσουμε" την Ελλάδα, ως άλλον σταύλο του Αυγεία, από τα διάφορα κόπρανα που επισωρεύτηκαν, και σ'αυτά θα συμπεριλαμβάνονται και οι αντιφά, τότε γένοιτο! Αυτοί δεν υπήρξαν και δεν αισθάνθηκαν ΠΟΤΕ 'Ελληνες. 'Αρα τα περί "διχασμού" δεν ισχύουν. Είναι ανθρωποειδή, ελληνόφωνα μιάσματα, περιτώματα, σκουλήκια της γης. Παράσιτα που ζουν εις βάρος μας και απομιζούν την ενέργεια του 'Εθνους. Επίσης να τονίσομε ότι μεταξύ αυτών υπάρχουν και κάποιοι "επικουρικοί" αυτού του φυράματος που είναι αλλοδαποί μπαχαλάκηδες (Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Γερμανοί, Πακιστανοί, Αλβανοί κλπ) που εγκαταβιούν παρασιτικά στην Ελλάδα και δραστηριοποιούνται και ως "αναρχικοί" στα Εξάρχεια. Είναι ο στρατός της Νέας Τάξης. Οι αυριανοί σφαγείς των Ελλήνων. 'Αρα ένας λόγος παραπάνω να πέσουν τα κεφάλια τους!

    2) 'Οσο γιά το έλεος, στο οποίο αναφέρεσαι, είμαι της άποψης ότι το έλεος κοστίζει! Μας τελείωσε! Στην αναφορά σου σχετικά με το "έλεος" που επιδεικνύομε, εμείς οι 'Ελληνες, έχω να σου πω ότι το δείχνομε τη λάθος στιγμή και σε λάθος ανθρώπους γιαυτό και στο τέλος βρίσκομε το μπελά μας. Επί παραδείγματι : όταν έπαυσαν οι μάχες στο Γράμμο και το Βίτσι, οι κομμουνιστές ηττήθησαν στρατιωτικά αλλά όχι ιδεολογικά. Σαν τα σκουλήκια με ύπουλο τρόπο, συνέχισαν τον αγώνα τους και κατάφεραν εν τέλει έπειτα από 70 χρόνια να επιμολύνουν την ελληνική κοινωνία με τις ιδέες τους σε τέτοιο βαθμό ώσπου η κοινωνία νόσησε βαριά με την επάρατο νόσο της ιδεολογίας του κομμουνισμού. Αυτό φάνηκε πολύ έντονα κατά τα χρόνια της αισχρής και λαοπλάνου μεταπολιτεύσεως. Βέβαια, τα χρόνια κατά τα οποία διεξάγονταν με ορμή οι μάχες εναντίον του Συμμοριτισμού, οι αστοί δεν το έκαναν με "αντικομμουνιστική" συνείδηση και διάθεση. Δεν υπήρξαν ποτέ συνειδητοποιημένοι αντικομμουνιστές. 'Ολο κι όλο προσπάθησαν να σώσουν το βιό τους και την περιουσία τους. Αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος γιά τον οποίο εναντιώθηκαν στην επικράτηση του κομμουνισμού. Δυστυχώς η διαξαγωγή του "Αντισυμμοριακού αγώνος" δεν υπήρξε πολυεπίπεδος. Δεν σχεδιάστηκε με στόχο στην ολοσχερή συντριβή του αντιπάλου. Οι αστοί/μεγαλοαστοί, φρόντισαν μονάχα γιά τα μικροσυμφεροντάκια τους και τον εαυτούλη τους. Αγωνίστηκαν ίσα-ίσα ώστε να μην τους πετσωκόψουν οι κατσαπλιάδες αλλά και γιά να ικανοποιήσουν τα σιωνιστικά αφεντικά τους εξ Αγγλίας και Εσπερίας. Από κει και πέρα έταιρον ουδέν!!! Από τη στιγμή που ηττήθηκε στρατιωτικά ο αντίπαλος θεώρησαν (κάκιστα και εσφαλμένα, γιά μένα) ότι όλα τελείωσαν και ήταν πλέον καιρός να ξαναγυρίσουν στις δουλειές τους. Εάν, όμως, υπήρχε μιά στερρή, ξεκάθαρη και ακλόνητη αντικομμουνιστική ιδεολογία, αυτή θα έπρεπε να διοχετευτεί στην κοινωνία και το επόμενο βήμα θα ήταν να ξεριζώσουν τους κομμουνιστές ΚΑΙ ιδεολογικά. Να μην επιτρέψουν στον επιμολυσματικό κομμουνιστικό ιό να "πολλαπλασιαστεί". Να πατήσουν και να κονιορτοποιήσουν τα κεφάλια αυτών των φιδιών άπαξ διά παντός. Εάν κατάφερναν κάτι τέτοιο, τούτη τη στιγμή που μιλούμε, κομμουνισμός δεν θα υπήρχε. Θα αποτελούσε έναν εφιάλτη του παρελθόντος όπου η ιδεολογία του αλλά και τα εμβλήματά του δεν θα ξαναεμφανίζονταν πουθενά ποτέ πιά και δεν θα ξαναπροσέβαλλαν την αισθητική μας!

    (συνέχεια...)


    Ιωάννης(Aq)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΕΑΜ ΔΕΝ είχε μόνο παλιανθρώπους μέσα. Έκανε υποχρεωτική στρατολόγηση σε όποιον έβρισκε σε μάχιμη ηλικία. Όποιος δεν δεχόταν, πάει να πει ήταν φασίστας. Ή μαζί τους ή εναντίον τους. Τι μου θυμίζει.

    Σύμφωνα με τον Αϊφαντή σε άλλο βίντεο, έπαιρναν με το ζόρι και ανήλικα παιδιά και τους έριχναν στις μάχες. Όπου, χωρίς καμία εκπαίδευση, εξολοθρεύονταν γρήγορα. Ή πιάνονταν αιχμάλωτοι, φαντάζομαι...

    Κώστα δεν νομίζω να χρειάζεται καμία εξήγηση για λερναία ύδρα και τέτοια. Επίσης μπορεί να μην είναι προσβάσιμα τα μέλη της οικογένειας... Ρότσιλντ, τα πρακτόρια τους όμως είναι. Και στην αντίφα και στο δικό μας χώρο. Στην εποχή του ίντερνετ δεν είναι και τόσο δύσκολο να τους εντοπίσει κανείς Γιατί τα γραπτά μένουν. Όποιος αδιαφορεί για την ύπαρξη των πρακτόρων μπορεί να είναι όντως παθιασμένος, μπορεί και εγκάθετος.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ14 Ιουλίου, 2019 23:05

    Γιάνναρε,αρθράρα.
    Χαιρετώ τον survivalist του 21ου αιώνα. Respect!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για τον ανώνυμο μπαριστα 16:32 που κερναει σφηνάκια ανεβάζοντας το αρθρο του μαρκου, να πω το εξης: Ολες οι παραταξεις δεξιες και αριστερες υπονομεύουν την Ελλάδα και ειναι χειραγωγουμενες απο τα ιερατεία κλπκλπ. Ομως με μια διαφορά, ο οπαδος της αριστερας ειναι ενσυνείδητα απατρις και στοχεύει στην διάλυση της πατριδας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα και ο πιο ηλίθιος κατάλαβε τι εστί κομμουνισμός. Ο κίνδυνος προέρχεται πλέον από την εκ δεξιών ληστοσυμμορία η οποία με τον μανδύα του πατριωτισμού προωθεί (λυκο)συμμαχία με τους περιούσιους.

      +το πέοc γαρ εγγύc+ όπως λέει και ο Μαρκ

      Διαγραφή
    2. Κάπως έτσι είναι. 'Εχεις πέσει μέσα κατά 90% τουλάχιστον ανώνυμε 19:00
      Και βασικά.. όχι τόσο με τους democrats of USA όπως ο τσίπρας, αλλά κατευθείαν με τους ισραελ.

      Διαγραφή
    3. Δεξιοι και αριστεροι τα ιδια αφεντικα εχουν, τους ιδιους σκοπους εξυπερετουν και στο ιδιο μοτιβο χωρευουν πισω απο καθε κομμα του συστηματος υπαρχει η στοα της αχαρνων και πισω απο τη στοα η μπολντερμπεργκ κ πισω απο τη μπιλντερμπεργκ το λομπι των εβραιων εν Αμερικη, καλημυχτα Ελλαδα

      Διαγραφή