«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ!! Ο Εφιάλτης ζητά να τού πούμε συγνώμη που τον είπαμε Εφιάλτη...



Θα παρακαλέσω, τα στολίδια σας για το εν λόγω άτομο να είναι προσεκτικά. Δεν μιλάμε για τσίπρα, καμμένο ή μητσοτάκη, που δεν δίνουν καμία σημασία. Το άτομο τούτο δω, είναι κλασσικός δικομανής και έχει κάψει κόσμο και κοσμάκη για απλές ειρωνείες (Εξ ου και το όνομα "Εφιάλτης", αντί της ακριβούς λέξεως την οποία αναφέρει κι ο ίδιος).
Σφάξιμο με χειρουργικό γάντι, όπως κάνει ο φίλος μας ο Αυτόλυκος.. είναι το καλύτερο πάντως.
Άντε βρε.., και θα σάς βαθμολογήσω στο ελληνικό σας λεξιλόγιο.. 🙂


Να και τρεις από "αυτές" (γιατί.. όχι δύο ή τέσσερεις, αλλά ΤΡΕΙΣ.. αυτός το ξέρει 🙂), που το πιο πιθανό είναι να τις έστειλε ο ίδιος στον εαυτό του, για να επισύρει τον οίκτο:



3 σχόλια:

  1. Εντάξει ,εγώ θα είμαι καλωσυνατος ,παραχωρω την θέση μου στον ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ: τι τσαμπουνας ρε κάθαρμα ; είσαι η δεν είσαι σφουγγαροκωλαριος των ερπετων ; Έδρασες μισελληνικα κατά της Ελλάδος ; ποιος σε εξουσιοδότησε να παραχώρησης το όνομα Μακεδονία σε ξένο ανθελληνικό κράτος ; Ο Σόρος ; Η χάζαρο γοτθική κυβέρνηση ; οι ερπετικοι σου πάτρωνες ; Με ποια εξουσία ; Της νοθείας των εκλογών που κάνατε με την σινγκιουλαρ ; με το δωροκηθεν κράτος των Σκοπίων και το άκυρο δημοψήφισμα τους ; Χοντρέ...δεν την γλυτωνης.,μετράς αντίστροφα χρόνο πια.Στο εγγυωμαι.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως μαζί μέ την συγνώμη επιθυμητε καί κάτι φαγώσιμο; κόκορα κρασατο; γουρουνόπουλο σούβλας;ή τυλιχτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή