«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Φαγωμάρα μέσα στη ΝΔ, για τις επιλογές Μαυρωτά και Τσουβάλα - και άλλα καλούδια/κακούδια...



Ο ένας υπέγραψε "Πρέσπες", ο άλλος ήταν υπερήφανος για την απόδοσή του στο Μάτι.

sport24.gr : Γιώργος Μαυρωτάς, ο νέος Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού

flogasport.gr : Ο Τσουβάλας γ.γ. προστασίας του πολίτη (video)

Όχι μόνο μέσα στους κόλπους του κόμματος...
..αλλά και στο twitter, τα μπινελίκια πάνε σύννεφο.. και από απλά προφίλ, και από προφίλ νεοδημοκρατών ψηφοφόρων.. 🤣


Εδώ, μάλλον "ποταμίσιο" προφίλ, προς Μαυρωτά:




Τα πράγματα γενικώς, παρόλη την ησυχία που υπάρχει για την ώρα στη χώρα, είναι παντού σκ@τά!

Ο Ερντογάν έχει για σιγουράκι τους S400...


..και εντωμεταξύ.. μέσα στο μπ@@ρδέλο την "ελληνική" βουλή, η Φώφη έβαλε και τον Καμίνηηηη.... (Επικρατείας)
έναν από τους επικινδυνέστερους βρ@μο-νεοταξίτες στην Ελλάδα, που άνευ παρουσίας Βενιζέλου.. θα παίξει την δεινότερη "Τζόρτζ Σόρος" μπάλλα, μέχρι να τον δούμε στο τέλος και πρωθυπουργό (σκ@τ@ να φάω). 
Και μην μού πείτε "πώς;"...
..γιατί 8 μονάδες είναι μόνο η διαφορά ΝΔ από ΣΥΡΙΖΑ. Ανατρέπεται μετά από φαγωμάρες που θα ξεκινήσουν (κυρίως τον Δεκέμβρη με την υπογραφή για το μεταναστευτικό του ΟΗΕ) στο τσάκα τσάκα. Γιατί εξάλλου η μισή από αυτή την διαφορά πώς νομίζετε δηλαδή ότι επετεύχθη... Πασόκοι και Ποταμίσιοι (καλή ώρα ο Μαυρωτάς) προσχώρησαν στην ΝΔ, αντί να μείνουν στα κόμματά τους, με υποσχέσεις για θέσεις και υπουργεία.

ΜΠΌΧΑ...

K-T





 




5 σχόλια:

  1. Εσωτερικές μεταγραφές των υπαλλήλων της δράκο κρονιας συμμαχίας.ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΑΣΕΒΕΙΣ ,ΑΥΘΑΔΕΙΣ ,ΥΒΡΙΣΤΕΣ,ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ . ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ,θα πάνε ατα ,χωρίς μαμ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδελφοί μου, δεν μας μένει χρόνος γιά χασομέρι. Θα ήταν σώφρον να συμμορφωθούμε το ταχύτερο...

    http://oimos-athina.blogspot.com/2019/07/blog-post_56.html

    Ιωάννης(Aq)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχουν να ριξουν φαγομαρα αυτοι βλεπεις καρεκλοκενταυροι ολοι αυτη η κυβερνηση θα διαλυθει απο τα ιδια τα συστατικα της

    ΑπάντησηΔιαγραφή