«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Είμαστε για τα μπάζα.. και πρώτος πρώτος εγώ.



Ο λόγος περί της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στο διαδίκτυο και γενικώς.. γύρω από την περίπτωση της "Νέας Φιλικής Εταιρείας 1818...2018".

Στους υπόλοιπους φωστήρες του διαδικτύου και των "μπλογκιών" θα αναφερθώ γενικά κι όχι ονομαστικά. Παρατήρησα πάντως πως διακατέχονται οι περισσότεροι από υπέρμετρη φιλοδοξία, για να μην πω ματαιοδοξία, έχοντας την απαίτηση να έχουν τον πρώτο λόγο σε κάποια πρόκληση που θα εμφανιστεί στον πατριωτικό χώρο. Ότι είναι γνώστες του τρόπου που μπορεί να λειτουργήσει το πράγμα, ότι είναι άξιοι να συνυπολογιστούν στις έως τώρα αγωνιστικές και αφυπνιστικές προσπάθειες αντίστασης, μπλα μπλα μπλα... Ξέρω πολλούς και πολλές που έχουν για τον εαυτό τους αυτή την ιδέα, την στιγμή που ο τρόπος με τον οποίο έχουν μάθει να λειτουργούν μέχρι στιγμής.. μάλλον θα έστελνε στη φυλακή ή στο χώμα, μια ώρα αρχύτερα, αυτούς που θα ξεκινούσαν ενεργό δράση, όπως ξεκινάει εδώ.

[ Καλά θα κάνει η  "Νέα Φιλική Εταιρεία 1818...2018" να συνεχίσει την κρυφή της δράση και τα "καταδρομικά" της χτυπήματα, όπως είχε ως τώρα, χωρίς πολλά πολλά και ανακοινώσεις. ]

Εγώ, μπορεί να μην συγκαταλέγομαι στην ανωτέρω καιροσκοπική κατηγορία, διακατέχομαι όμως κάποιες φορές από βλακεία και επιπολαιότητα. Δεν φτάνει που στην ανάρτηση « ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ » βιάστηκα, πριν ακόμα μάθω περισσότερα, να εκφέρω γνώμη, κι ας είναι θετική -πράγμα το οποίο ακόμα ισχύει-, βιάστηκα κιόλας, επειδή διάβασα στην ανακοίνωση της ομάδας δυο πράγματα που μού θύμισαν κάποια βίντεο που είχα δει, να πάω να βρώ αυτά τα βίντεο και να τα κοτσάρω στην ανάρτηση. Παίζοντας έτσι και με την ασφάλεια του προσώπου που μιλάει στα βίντεο, την στιγμή που ήδη έχω διαπιστώσει ότι το σύστημα έχει αμολήσει όλα τα μέσα για να εντοπίσει την εν λόγω ομάδα.

Η κύρια αιτία της τσαπατσουλιάς μου αυτής, για την οποία καλά έκανε και με επέπληξε και η φίλη Πελασγική, ήταν ο αρχικός ενθουσιασμός μου, να δείξω πως "Νά, κάποιοι επιτέλους τόλμησαν. Δείτε Έλληνες να αναθαρρήσετε, να προετοιμαστείτε να ακολουθήσετε και να βοηθήσετε, τίποτα δεν τέλειωσε, η Μακεδονία δεν έχει ακόμα χαθεί, ώρα να αφήσουμε τους καναπέδες και τα πληκτρολόγια κλπ μπλα μπλα μπλα".

Συνέχισα όμως τη βλακεία..

Επειδή στα 'Κατοχικά Νέα' κάποιος σχολιαστής αναφέρθηκε στα υπόλοιπα ιστολόγια, πέραν των 'Κατοχικών', που ανάρτησαν για το θέμα.. ανέφερε και τον Διόδοτο και τα δύο βίντεο. Πήγα λοιπόν εγώ ο έξυπνος να απαντήσω, εξηγώντας πως ήταν ατόπημα αυτά τα δυο βίντεο και να μην ληφθούν υπ'όψιν. Επειδή όμως, ποιος ξέρει τί μπορεί να συζητούσα προηγουμένως στο τηλέφωνο με διάφορους για την υπόθεση αυτή.. έκανα κι άλλη μαλακιούλα.

Αντιγράφω το σχόλιό μου:

"Τελικά, κακώς που έβαλα αυτά τα βιντεάκια με αυτόν τον κύριο Κατσιάδα, γιατί δεν φαίνεται να έχει καμία απολύτως σχέση τελικά, αυτός ο κύριος, με όλο αυτό το σκηνικό που μοιάζει με πρακτοριλίκι υπέρ της ΝΔ, διά της δυσφημίσεως, και από γνωστά πρόσωπα του «μπατριωτικού» συρφετού. Γράφω μεν καλά λόγια για την κίνηση αυτή και την μυστική οργάνωση, γιατί έτσι νόμιζα στην αρχή. Βιάστηκα. Τώρα δεν μπορώ να αφαιρέσω την ανάρτηση όπως είναι διατυπωμένη, ούτε τα βιντεάκια να αφαιρέσω, γιατί ίσως έτσι, εκθέσω και φιλικά ιστολόγια που το αναδημοσίευσαν, όπως το secret real truth που αναφέρατε κι εσείς.
Ο κύριος αυτός, στα βίντεο ανέφερε «νέα φιλική εταιρεία», καθώς και την φράση «είμαστε παντού, ακόμα και βουλευτές μέσα σε γνωστά κόμματα, είναι δικοί μας» . Κάτι τέτοιο λοιπόν που υπονόησαν και οι της αφίσας κ ανακοίνωσης, με τη φράση «Θα εκλέξουμε μέλη μας σε όλα τα κόμματα». Γι αυτό και συνέδεσα αυτόν τον κύριο με την εν λόγω περίπτωση.
Οπότε μην δίνετε ιδιαίτερη σημασία στα βιντεάκια αυτά, γιατί κατά πώς φαίνεται έπεσα τελείως έξω.

Ευχαριστώ."
 
Δύο κακά τρόπον τινά..

1.  "Γράφω μεν καλά λόγια για την κίνηση αυτή και την μυστική οργάνωση, γιατί έτσι νόμιζα στην αρχή. Βιάστηκα".
Αναιρώ την ανάρτησή μου με αυτή τη φράση, πράγμα που στην πραγματικότητα δεν ισχύει αυτή τη στιγμή που μιλάμε.
2. "όλο αυτό το σκηνικό που μοιάζει με πρακτοριλίκι υπέρ της ΝΔ, διά της δυσφημίσεως, και από γνωστά πρόσωπα του «μπατριωτικού» συρφετού".
Μακακίες το ανάγνωσμα πήγα κι έγραψα στα Κατοχικά Νέα, εξαιτίας διαφόρων που άκουσα από διαφόρους και κόντεψα να τα αποδεχτώ ως τετελεσμένα, χωρίς να υπάρχουν καθόλου στοιχεία και για αυτές τις εικασίες.


Τελικό δίδαγμα, αγαπητοί μου αναγνώστες, και συγχωρέστε με γι αυτές τις αποκοτιές..

ΠΏΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ, Ο "ΕΛΛΗΝΑΣ" Ή ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ...
ΑΦΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΩΣΣΟΦΑΜΕ, ΝΑ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΏΣΟΥΜΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ "ΞΕΡΟΛΑ" ΜΑΛ@ΚΙΑ ΜΑΣ...
ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ, ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ Ή ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΣΤΟΥΣ "ΣΤΟΧΟΥΣ" ΤΟΥ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΑΣ.


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

25 σχόλια:

  1. Η θείτσα πού σ αγαπάει πολλές φορές σου χάλασε την καρδιά λέγοντάς σου ακριβώς αυτό"..Μακακίες το ανάγνωσμα πήγα κι έγραψα στα Κατοχικά Νέα, εξαιτίας διαφόρων που άκουσα από διαφόρους και κόντεψα να τα αποδεχτώ ως τετελεσμένα, χωρίς να υπάρχουν καθόλου στοιχεία και για αυτές τις εικασίες. .."...είναι το τρωτό σου σημείο...επιτέλους το κατάλαβες και χαίρομαι για αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γραφω κατι σχετικο...... Η αυθορμητη και αναπαντεχη δραση προσφατως των 'κιτρινων γιλεκων' αναδεικνυει ξεκαθαρα οτι η ιστορια δεν ειναι (οπως νομιζουν μερικοι) απολυτα χειραγωγουμενη και κατευθυνομενη απο την Παγκοσμια Οικονομικη Ελιτ!! Οι τυφλες και μη καταγγεγραμμενες πολλες φορες δυναμεις της ιστοριας αναστρεφουν τον ρου των πολιτικων πραγματων κατα τροπο μη συγγνωστο.Και γιαυτο τον λογο ελπιδοφορα για τους λαους!!! Το παιχνιδι ΔΕΝ ειναι χαμενο!! Απο την αλλη οντως οι εγκαθετοι της ΕΛΙΤ χρηματοδοτουμενοι και πριμοδοτουμενοι πανταχοθεν προωθουνται στα ανωτατα αξιωματα με σκοπο την χειραγωγηση της πολιτικης και του εθνους(και του καθε εθνους). Δεν εναντιωνονται καθετα στις εθνικες διεκδικησεις και στις προσδοκιες πχ του Ελληνικου λαου.Κατι τετοιο θα τους ξεμπροστιαζε αν και καμμια φορα το κανουν και αυτο.Απλα καβαλικευουν το ρευμα και το ξεστρατιζουν η το στομωνουν αναλογα.Ετσι εξηγειται οτι τους βρισκουμε επικεφαλης των κυβερνησεων και των οποιων διοικητικων και μη δομων του εθνους.Δεν δημιουργουν τις θετικες εξελιξεις ,προσπαθουν να τις διαστρεψουν και να τις ακυρωσουν αφου τεθουν επικεφαλης του παραπλανημενου λαου.Π.Χ. οταν διαπιστωσαν οτι το αιτημα της παλιγγενεσιας ηταν ωριμο εσπευσαν δια της Φιλικης Εταιρειας και μυριαδων αλλων μεθοδευσεων να δωσουν ενα διοικητικο σχημα στην Πανεθνικη Προσδοκια Απελευθερωσης.Οι πραγματικοι ηγετες του λαου οπως(Κολοκοτρωνης,Καραισκακης,Ανδρουτσος,Γωγος, Πλαπουτας, Νικηταρας,Μαυρογενους, κλπ) παραγκωνιζονται και ενιοτε λοιδορουνται η φυλακιζονται.Οι ξενιστες(Μαυροκορδατοι,Κωλλετηδες κλπ) τρεχουν την αμαξοστοιχια της χωρας εξαπατωντας τον λαο και διαστρεφοντας τα αιτηματα του.Δεν θα μπορουσε ποτε να γραφει η σκιωδης αλλα πραγματικη ιστορια της χωρας ελλειψη μαρτυριων και ντοκουμεντων.Οι συνωμοτες πεμπτοφαλλαγγιτες-εισοδιστες διακρινονται για την διαχρονικη τους πανουργια και ΚΡΥΠΤΕΙΑ αφου λειτουργουσαν και λειτουργουν εκπαιδευμενοι κατω απο συγκεκριμμενο νεοταξικο διευθυνον κεντρο.Οι οπου γης Ελληνες πατριωτες δυστυχως τους αντιλαμβανονται περισσοτερο εξ ενστικτου παρα απο τα αποτυπωματα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την Φιλική Εταιρεία δεν έχετε 100% δίκιο, αλλά λόγω του ότι εργάζομαι αυτή τη στιγμή, θα το αναπτύξω άλλη ώρα.
      Ευχαριστούμε.

      Διαγραφή
    2. Ναι συμφωνώ μαζί σου ,κυτταχτε παιδιά ,πανω στην κατάσταση που είμαστε σαφώς και ενεργούμε παρορμητικα και απερίσκεπτα.Πελαγοδρομουμε λόγω της ελλείψεως σωστής πληροφορησεως και έντεχνων μυστικών πρακτόρων της χάζαρο καμπαλας , αλλά...αυτό το κάνουν παντού.Λαθη θα γίνουν , αλλά ...θα καλύπτονται άμεσα ,από εμάς τους ίδιους λόγω του κοινού αγώνος ,την απελευθέρωση οριστικα της πατρίδος μας και ανιδιοτελως.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  3. ΚΡΥΠΤΕΙΑ ή ΚΡΥΠΤΕΙΑ
    το τρωτό μας σημείο.. η αμάθεια

    Ο Αχιλλέας δεν ήταν άτρωτος, χτυπήθηκε στη φτέρνα και πέθανε.
    Άρα τρωτός.
    Το παιχνιδι ΔΕΝ ειναι χαμενο!!
    ΚΡΥΠΤΕΙΑ ή ΚΡΥΠΤΕΙΑ
    το τρωτό μας σημείο.. η αμάθεια

    use your illusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. “Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

    Μερικοί άνθρωποι αγάλλονται και μόνο με το άκουσμα των λέξεων φύση και φυσικό: "τα φυσικά δικαιώματα του ανθρώπου", "η επιστροφή στη φύση", καθώς και με τα: "Αλλά η φύση είναι εκεί, σε προσκαλεί και σ' αγαπάει" των διαφόρων Λαμαρτίνων και άλλων καλοπροαίρετων συγγραφέων.

    Ε! λοιπόν, ας γνωρίσουν αυτή τη "φύση" από την καλή!

    Ας τη δουν όπως είναι στην πραγματικότητα: ανήλεη, αναίσθητη, άσπλαχνη, ανείπωτα θηριώδης, αδιάλλακτα σκληρή απέναντι σε καθετί που αγαπάμε, μια οργάνωση χωρίς οίκτο που συντρίβει με κάθε τρόπο τους πιο ευγενικούς πόθους της ανθρώπινης ψυχής.
    ...

    Μήπως, λοιπόν, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να υποκύψουμε μπροστά σε μια τέτοια φυσική αγριότητα; Κάθε άλλο. Η εξαιρετική περιπέτεια του ανθρώπου βρίσκεται στη γέννηση μιας ανυπότακτης σκέψης. Η ομορφιά και το μεγαλείο της ανθρώπινης περιπέτειας είναι ακριβώς αυτή η εξέγερση.

    Όμως, σ' αυτή την άνιση μάχη, ο άνθρωπος μπορεί να τα χάσει όλα, αν δεν είναι κατάλληλα πληροφορημένος για τις ακριβείς συνθήκες στις οποίες διεξάγεται ο αγώνας, και για τους κανόνες του παιχνιδιού της ζωής και του θανάτου που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει.
    ...

    Λένε, ότι οι άνθρωποι όταν βρίσκονται στην καρδιά της μάχης συνήθως απελευθερώνονται από την αγωνία και από την αμηχανία•

    ότι, ξαφνικά, ξέρουν πώς να βάλουν στη σωστή τους θέση,

    που είναι απλή και γελοία,

    τους μικροκαβγάδες τους, τις καθημερινές τους έγνοιες, τις ματαιοδοξίες τους.

    Όταν ο άνθρωπος θα έχει αντιληφθεί σε τι τρομερό και μεγαλειώδη αγώνα έχει στρατευθεί άθελά του, θα ξαναβρεί ίσως λίγη από την ευτυχία που έχει χάσει.”
    ...
    https://www.politeianet.gr/books/hamburger-jean-rappa-o-anthropos-kai-oi-anthropoi-119422

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και βεβαια δεν ειναι χαμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε κάθε δράση αναπτύσσεται ίση αντίδραση. Δέν βλέπουμε να ισχύει κάτι τέτοιο στην περίπτωση μας. Είστε σίγουροι ότι αυτή η νέα " Φιλική Εταιρεία " δέν είναι παρά κάτι τύποι που η μόνη δυνατότητα που έχουν είναι οι αφισοκολλήσεις; Ή ότι όντως είναι φιλική ;

    Οι πιθανότητες δείχνουν ότι πρόκειται για άλλη μία ομάδα Έψιλον, Ζήτα, Ήτα κοκ.
    Έν κατακλείδι,με πορδές αυγά δέν βάφονται. Αντί οι Έλληνες να διδαχθούν απο τους εχθρούς τους και τις τεχνικές τους, αναλώθηκαν σε κοματικούς αγώνες για την είσοδο στο πολυπόθητο δημόσιο, και τώρα αναλώνονται σε πόλεμο πληκτρολογίων και σενάρια επιστημονικής φαντασίας, περιμένοντας κάποιον άλλο να βγάλει το φίδι απο την τρύπα.

    Και όποιο υγειές πατριωτικό μυαλό σχεδιάσει τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσει, καλά θα κάνει να καταλάβει πρώτα ότι είναι μόνο του: εκτός απο τον εχθρό έει να αντιμετωπίσει και την βλακεία των πιθανών συμμάχων του. Ποιός να είναι πιό επικίνδυνος άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικότατες σκέψεις. Μην ξεχνάτε πάντως πως ζούμε σε μια χούντα χειρότερη κι από την επταετία. Με όπλο των εχθρών μας την ηλεκτρονική παρακολούθηση. Ποιοι είναι αυτοί οι νέοι "Φιλικοί", εγώ το υποψιάζομαι, και δεν έχει περιοριστεί μόνο στα αφισάκια η δράση τους. Γι αυτό και έγραψα ό,τι έγραψα. Τις "ψιψίλον" παγίδες τις γνωρίζω.

      Διαγραφή
  7. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ02 Ιουλίου, 2019 21:30

    ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ,ΕΙΜΑΙ Ό ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ'ΓΡΑΦΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΥΓΕ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΤΕ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΑ Ή ΛΑΘΟΣ,ΤΙΜΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ,ΕΛΛΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας μην βιαζόμαστε. Δεν είναι ανάγκη ούτε να αποθεώσουμε ούτε να απορρίψουμε αυτήν την ΝΦΕ. Ας τους δούμε ψύχραιμα χωρίς υστερίες. Υπάρχει μία ηλίθια τάση να βγάζουμε "εγκάθετους" και "φυτευτούς" όλους όσους παίρνουν μία πρωτοβουλία και βγαίνουν μπροστά. Αν είναι έτσι να μγν κάνει κανείς τίποτα μην τυχόν και κατηγορηθεί ως "πράκτορας". Γελοιότητες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παλαιόθεν, ο 'Ελληνας ήταν πάντοτε υποψιασμένος γιά το κάθε τι. Και αυτό γιατί "εξ απανέκαθεν" περιστοιχιζόταν από κινδύνους. Ανέπτυξε αυτό το αισθητήριο διότι έπρεπε να προφυλαχθεί. Να διαφυλάξει την ακεραιότητά του. Κάποιοι από εμάς, νομίζω, καλά κάνουμε και είμαστε υποψιασμένοι. Διότι το απαιτούν οι καιροί. Η εποχή των παχιών αγελάδων, πάει, έφυγε ανεπιστρεπτί! Τώρα ζούμε σε ένα περιβάλλον όπου απειλείται άμεσα η ίδια η βιολογική μας ύπαρξη. Δεν θα πρέπει αλλά και δεν μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη ούτε καν στη σκιά μας! Περιστοιχιζόμαστε από πρακτοράκια (βλ. Μπιτάκου, και όχι μόνο). Να μη λησμονούμε το ρόλο που διαδραματίζουν ορισμένοι/ες. Ποιοί είναι αυτοί οι κύκλοι που τους προωθούν;;; Τους γνωρίζομε;;; Οφείλομε να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί.

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
    2. Έτσι είναι Γιάννη, ΣΩΣΤΟΣ!
      πρέπει κάποιοι να το βάλουν καλά στο ξερό τους το κεφάλι ότι τίποτα από αυτά που γνώριζαν μέχρι και το 2009 δεν πρόκειται να επιστρέψει. Και όπως είχε πει κάποιος αρθρογράφος του Διόδοτου.. "Και να μην επιστρέψει ποτέ! Οι καρδιές μας είχαν μουχλιάσει από την πλημμύρα του «εγώ» και των σαρκικών εθισμών".

      Καλή δύναμη σε όλη την οικογένειά σου αδελφέ!

      Διαγραφή
    3. Όσο για τα πρακτοράκια λογιών λογιών.. θα δούμε πολλούς ακόμα, αλλά θα τακτοποιηθούν κι αυτοί όπως τους πρέπει.

      Διαγραφή
    4. Γιάννη, το αρχικό σου σχόλιο το βλέπεις με το ονομά μου στην αρχή, γιατί κατά λάθος είχα πατήσει διαγραφή αντί για ανάρτηση σχολίου και ενώ φαινόταν τί έγραφες, δεν μπορούσα να το επαναφέρω.

      Διαγραφή
    5. Καλημέρα Κωστή! 'Οσον αφορά το σχόλιό μου που φέρει την "υπογραφή" σου, μην ανησυχείς, δεν ήταν "copyrighted"! 'Ισα-ίσα, τώρα με το όνομά σου από πάνω αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα! It bears the signature of the Boss!!!!!

      Να έχεις ένα καλό υπόλοιπο ημέρας αδελφέ!

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
  9. Να μην λησμονειτε ! ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ,ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΛΘΗ Η ΩΡΑ ,ΟΣΟΙ ΚΛΗΘΟΥΝ ,ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ.Αυτα ,μέχρι εδώ ,περισσότερα δεν γράφονται δεν λέγονται ,απλά ....αυτό που λέμε όλοι ,να εισθε ετοιμοι,το πώς θα γνωρίστουμε ,το πώς θα επικοινωνησουμε ,το πως αυτό και εκείνο ,απορίες που εύλογα γεννιούνται ,μην κουραζεσθε,θα γίνουν και με άψογο τρόπο.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κωνσταντή ,δεν είσαι για τα μπάζα ,έτσι είναι ,οποίοι είναι για τα μπάζα ;απλά διπλοτσεκαρεις ,μην τρελλαινεσαι.Ενημερωσε ,τι έχει γίνει με τον Μεταξά.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κώστα είσαι αληθινός, μην αγχωνεσαι. Όπως λεει και ο Αριστομαχος και θελω να ελπιζω και γω, θα ερθειη ωρα και θα γινει αυτο που πρέπει, τι διαολο δεν ειναι η πρωτη φορα στην ιστορια του πλανητη που συμβαινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και μόνο που παραδέχεσαι ότι έκανες λάθος (άσχετα αν είναι ή δεν είναι) δείχνει άνθρωπο με δύναμη.
    Μόνο κάποιος δυνατός παραδέχεται τα λάθη του,ο αδύναμος πάντα ψάχνει δικαιολογίες και ποτέ δεν φταίει για τίποτα.
    Απροσαρμοστος - Αντιφρονούντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπετοβεν "Σιωπη". Καλο καλοκαιρι στους φιλους του ΔΙΟΔΟΤΟΥ.

    https://www.youtube.com/watch?v=7QR6ytrVRkM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ04 Ιουλίου, 2019 14:59

      ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΕΙ Η ΠΑΝΑΓΊΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ.

      Διαγραφή