«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ

του Σπυρίδωνος Καραχάλιου



Το ψευτορωμέϊκο, μέσα από την νέα φιλελεύθερη εκδοχή του, προχωράει με γοργό ρυθμό στην διακομματική συνεργασία των πολιτικών τής υποταγής και τής συρρικνώσεως τής Πατρίδος μας, με την ακολουθία αριστερών και σοσιαλιστών. Το υπουργείο εξωτερικών διά των Δένδια και Βαρβιτσιώτη, χαρακτηρίσανε επωφελή την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών που αναγνώρισε μη ελληνική μακεδονική εθνότητα. Ο Δένδιας συναντήθηκε με τον αμερικανό ΥΠΕΞ Πομπέο, με τις ΗΠΑ παράλληλα να απειλούν με τα εξοπλιστικά προγράμματα άσφαιρα την Τουρκία. Την ίδια πιστοποίηση ενδοτισμού δίδουν οι υπουργοποιήσεις Μαυρωτά και Τσουβάλα, που από την αγκαλιά τής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και των κομματικών της συνεργατών βρέθηκαν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ο πρώτος ψήφισε την Συμφωνία των Πρεσπών και ο δεύτερος υπήρξε επικεφαλής αστυνομίας όταν κάποιοι κατέκαψαν με επιλογή στόχων το Μάτι.

Τώρα λοιπόν οι νεοταξίτες παγκοσμιοποιητές θέλουν εφαρμογή τής προδοσίας και επέκταση αυτής στη διαχείριση τού Αιγαίου και τού φυσικού μας πλούτου, με συρρίκνωση τής εθνικής και τής εδαφικής μας κυριαρχίας, εκβιάζοντας όπως λέγουν κάποιοι τούς πολιτικούς τής ελληνόφωνης αστικής δημοκρατίας με περαιτέρω εσωτερικές φλόγες. Φλόγες πραγματικές αλλά και φλόγες αναρχοπρακτορικές. Ταυτόχρονα Μητσοτάκης και Τσίπρας δεσμεύτηκαν προς τον επικεφαλής τού Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας να συνεχίσουν την πολιτική υποθήκευσης τής Πατρίδος μας στους διεθνείς τοκογλύφους με την τήρηση των έξωθεν υπαγορευόμενων πολιτικών μέτρων. Οι δε αναρχοπράκτορες περιπολούν τις γιάφκες τους.

Η Αληθινή Ελλάδα δεν είναι θεραπαινίδα κανενός ριψάσπιδος τυμβωρύχου και κανενός εισβολέα. Η Ελλάς είναι ενιαίο πολιτικό σώμα πάντων των πιστών, εργατικών και πατριωτών Ελλήνων. Η Ελλάς αξιοποιεί τα φυσικά της πλεονεκτήματα, αυξάνοντας την εθνική της αυτάρκεια μηδέποτε παραχωρώντας γη. Η στρατηγική επένδυση τής Αληθινής Ελλάδος είναι το ανθοβόλημα τής ελληνικής γέννας και η επιστροφή των Ελλήνων στις εστίες τους σε ολάκερη την εθνική μας επικράτεια, είναι η αύξηση τής εγχώριας παραγωγικής δραστηριότητας, είναι η ενίσχυση τής εθνικής εργασίας και οικονομίας, τής παιδείας, τής υγείας, τής στρατιωτικής ισχύος με χέρια απολύτως ελληνικά.

Τις συμφωνίες των εθνικών μας θεμάτων τις φτιάχνει το Δίκαιο τής Ισχύος με την ενδυνάμωση τού Δικαίου και Μαχητή Ελληνισμού. Οι συμμαχίες μας συστήνονται μονάχα από μια Εθνική Κυβέρνηση που λαμβάνει την αποδοχή των στόχων της σε σύμπλευση με την ελληνική ομογένεια από τούς όποιους εταίρους, με βάση τα ελληνικά δίκαια και συμφέροντα. Η ιστορία, τα μνημεία, τα ελληνικά ονόματα και τοπωνύμια, τα αίματα των αγίων και των εθνομαρτύρων μας, αποδεικνύουν ότι η Ελλάς έχει ελληνικές πατρίδες που θα λευτερωθούν και όχι χώματα για πώληση.

Η Ελλάς είναι Έθνος Ελλήνων Χριστιανών, Ελλάς πιστών, κυρίαρχων πατριωτών και εθνικιστών που θα διαφυλάξουμε ακέραιη την κληρονομιά τού Πατρός Θεού μας και των Τρανών Προγόνων μας, όπως ακριβώς την παραλάβαμε. Η οδός μας είναι η συνεργασία των Πανελλήνων με γνώμονα την διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής. Λόγο δίδουμε μονάχα στο Θεό και την Ελλάδα μας την τρανώνουμε ως το ομορφότερο κληροδότημα για τα παιδιά μας. Δεν υπάρχουν διαλυτικά κόμματα. Υπάρχει μονάχα η Μεγάλη Ελλάς των Αληθινών και Δίκαιων Ελλήνων.


πηγή

το είδαμε εδώ



5 σχόλια:

  1. https://katohika.gr/sinomosia/x-files-%CE%B8%CE%B5%CE%B1%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83/

    ΚΩΣΤΑ ΑΣΧΕΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΒΔΟΜΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ...ΨΑΞΕ ΟΠΟΥ ΘΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...ΠΟΥ ΤΑ ΕΜΑΘΑ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΚΑΠΟΙΑΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ - ΟΜΑΔΟΣ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπέρ-Ευχαριστώ Γιάννη! Θα τα διαβάσω, Είδα περί τίνος πρόκειται και μέ ενδιαφέρουν πολύ!
      Αυτό με την "ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΚΑΠΟΙΑΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ - ΟΜΑΔΟΣ" μού θυμίζει Καραγεωργίου, αλλά έχω την εντύπωση πως σε κάτι άλλο αναφέρεσαι.

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ...

      Διαγραφή
    3. ΓΙΆΝΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΈΡΑ! ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ ΜΕΤΑΞΎ ΜΑΣ, ΈΞΩ ΔΗΛΑΔΉ ΑΠΌ ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΔΗΜΌΣΙΑ ΘΈΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΗΜΕΗΛ ΣΤΟ ΗΜΕΗΛ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΠΆΝΩ ΔΕΞΙΆ.

      Διαγραφή