«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Ένας… «σεισμός» θα μας σώσει!

γράφει ο Χαμαιλέοντας

Σχόλιο Διόδοτου: Ε ναι..! Θα το ομολογήσω. Εχθές, την στιγμή του σεισμού, ήμουν στον 2ο όροφο ενός κτιρίου της δεκαετίας του '80, μιλούσα στο κινητό, και βρέθηκα ανάμεσα στην αίσθηση του να χεστώ πάνω μου γιατί πήγαινα κυριολεκτικά πέρα-δώθε, μέσα σε μια αίθουσα τουλάχιστον 35 ετών.. και την φωνή του φίλου μου Ιωάννη Αq στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου, να λέει αυθόρμητα: "Ωχ.. ο Νεόφυτος!" 🙂 ..Χαμογελάω... αλλά ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ: να σταματήσουμε εδώ και τώρα όλοι εμείς οι εξυπνάκηδες να επαναπαυόμαστε πίσω από τα χαμογελάκια αυτά, του ότι όλα είναι γραφικά και καταστροφολογικά, όσα μάς ξεβολεύουν, γιατί καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια!... Το "καθάρισμα" και το ξεκαθάρισμα όλων των θεμάτων (καθώς και το "ξεχώρισμα της ήρας από το σιτάρι"), είτε ήπια είτε οδυνηρά.. δεν πρόκειται να το αποφύγουμε. Ο φίλος και αρθρογράφος μας Use Your Illusion μού είπε σήμερα ότι οι λάθρο του Ασπροπύργου, μετά τον σεισμό, θορυβήθηκαν ιδιαίτερα, αναρωτώμενοι "αν η χώρα αυτή, η ίδια ως οντότητα, τους είπε σήμερα με εγκρατή για την ώρα τρόπο, να διαλέξουν μεταξύ του να σηκωθούν και να φύγουν ή να αλλάξουν συμπεριφορά, αφήνοντας στην άκρη τις ασεβείς τεμπελο-προσδοκίες τους ή ό,τι άλλο πονηρό έχουν στο μυαλό τους". Μού είπε επίσης ότι όλοι μας έχουμε καταντήσει τόσο ασεβείς και κακομαθημένοι, ψειρίζοντας και την μαϊμού, με τον "μπατριωτισμό" κάποιων να αγγίζει ταβάνι βλακείας, και την σοβαρότητά μας να έχει πάει περίπατο.. που δημιουργούμε οι ίδιοι αποτύπωμα γρουσουζιάς πάνω από τα κεφάλια μας, με το να συνεχίζουμε να κατινο-παπαγαλίζουμε τους συνήθεις αστεϊσμούς περί καντεμο-οικογένειας και δρακουλο-οικογένειας, που εμείς οι ίδιοι εντωμεταξύ πλειοψηφικά την ξαναεπιλέξαμε να παρατείνει την διαπλεκόμενη οικογενειοκρατία του βενιζελισμού των περιουσίων. Μάλιστα αν πρόσθετε και ένα "Γκέγκε;" στο τέλος των παρατηρήσεών του αυτών, δεν θα ενοχλούμουν ή παραξενευόμουν καθόλου. 


Όλα τα ζήσαμε την τελευταία χρόνια. Πρωτόγνωρες εμπειρίες. Σχεδόν χρεωκοπία. Μνημόνια, ΔΝΤ και λοιπά δανειακά ζητήματα. Ανεργία στα ύψη. Κουτσουρεμένα εισοδήματα. Μεταναστευτικό ρεύμα κυρίως νέων ανθρώπων. Εναλλαγές κυβερνήσεων. Δημιουργική ασάφεια. Πρώτη φορά Αριστερά.
Μόνο έναν ισχυρό σεισμούλη στη Αττική δεν βιώσαμε. Σχεδόν κάθε είκοσι χρόνια μας επισκέπτεται ο Εγκέλαδος. Από το 1981 και το 1999, στο σήμερα. Τουλάχιστον αυτή τη φορά, λιγότερο δυνατός, δίχως ανθρώπινες απώλειες, ούτε σοβαρές υλικές καταστροφές παρά μόνο σε ελάχιστα πολύ παλιά κτίρια.
Ψυχραιμία. Θα περάσει κι αυτό. Άλλωστε, για να μη χάσουμε το χιούμορ μας ούτε τέτοιες ώρες, το γνωρίζουμε καλά ότι τώρα πια ένας… «σεισμός» θα μας σώσει! Τούτη εδώ η χώρα χρειάζεται ένα τεράστιο ταρακούνημα. Αξιακό, θεσμικό, αναπτυξιακό.

Μια «αναταραχή» που θα μας πείσει να αφήσουμε οριστικά πίσω μας τις στρεβλές νοοτροπίες του παρελθόντος που πότισαν το δεντράκι της κρίσης. Αναταράξεις που θα επαναφέρουν το δημοκρατικό κεκτημένο και την αξιοπιστία του κοινοβουλευτικού συστήματος στο επίπεδο που του αρμόζει. Ένα επενδυτικό τσουνάμι που θα μετατρέψει την Ελλάδα σε οικονομικό πυλώνα της Ανατολικής Μεσογείου.

Το φυσικό φαινόμενο περνάει γρήγορα κι οι συνέπειες του συνήθως είναι διαχειρίσιμες. Ο εθνικός «σεισμός», όμως, πρέπει να είναι διαρκής, επαρκής, ασίγαστος έως ότου αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του στην πατρίδας μας.

πηγή
το είδαμε εδώ

2ο σχόλιο Διόδοτου: Όμορφο το σχόλιο του κου Χαμαιλέοντα, αλλά δεν μπορώ να πω πως ξετρελλάθηκα με το "δημοκρατικό κεκτημένο" και το ότι το "κοινοβουλευτικό σύστημα" θα μπορούσε να αποκτήσει ποτέ "αξιοπιστία". Μιάς και ενστερνιζόμενο το μπλογκ μας τον Παμμέγιστο Αριστοτέλη, εκτιμούμε επίσης, όπως αυτός, ότι η Δημοκρατία είναι μια πολιτειακή παρεκτροπή. Πράγμα που η εποχή μας το απέδειξε περίτρανα, καθώς επιχειρήθηκε (και επιμένει ακόμα) η Παγκοσμιοποίηση-Παγκόσμια Χούντα των σατανο-σιωνιστών να θέλει να μάς κονσερβοποιήσει, τσιπαρισμένους όλους, με επίφαση δημοκρατίας. Επίσης, ο "κοινοβουλευτισμός" τους, αποτελεί την ιδανικότερη συνταγή που κάποια στιγμή ανακάλυψαν, ώστε έχοντας υπό τον έλεγχό τους 2, 3, 5 κοκ.. πρόσωπα που συστήνουν κόμματα, να παίρνουν υπό τον έλεγχό τους ολόκληρα κράτη.  
  

10 σχόλια:

  1. use your illusion
    ΔΙΟΔΟΤΟΣ ευχαριστώ για λόγια στο άρθρο σου τα οποία ξεκίνησαν με ένα τηλέφωνο μετά τον σεισμό για να δω αν είσαι καλά...... και εκεί σου είπα ότι όλο αυτό το γεωφυσικό των ημερών με την κακοκαιρία και τον σεισμό χθες, το βλέπω σαν σχέδιο αφυπνίσεως το οποίο αν και δείχνει έτοιμο για περισσότερο κακό, δείχνει όμως να το συγκρατεί κάτι ....!!!!! Αλλά αυτό που με ΕΞΟΡΓΊΖΕΙ είναι η ΙΔΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΌΤΗΤΑ του ΛΑΟΥ που με τη σειρά της πέφτει πάνω του.
    Έχουμε χάσει κάθε μέτρο, την ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ την πολεμάμε με αρνητικότητα σε ΟΛΑ τα επίπεδα πλέον, δεν μπορούμε να δούμε τίποτα, οι επιφυλάξεις και η εμπιστοσύνη η διαύγεια νεκρώθηκαν.
    Το αποτέλεσμα, να κρίνουμε (πολιτικά -πρόσωπα) κάτι το οποίο εμείς διαλέξαμε. Δημιουργούμε οι ίδιοι αποτύπωμα γρουσουζιάς πάνω από τα κεφάλια μας,σε κάτι το οποίο ΕΜΕΙΣ πριν το δούμε πως λειτουργεί το καταδικάζουμε.
    Γιαυτό βλέπεις σήμερα ότι ο εγκέλαδος είναι ήρεμος κ ο κόσμος δεν είναι τόσο τρομαγμένος όπως σε άλλες περιπτώσεις!!!!!!!, ......πιστεύω το γνωρίζει ότι περί γκαντέμη δεν είναι αυτή η αιτία, αλλά.. για λόγους λαϊκού ξεσπάσματος.
    Οπότε το καλύτερο για τον ΛΑΟ είναι να αφήση την ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ και να γίνει ΘΕΤΙΚΟΣ ανεξάρτητα το ποιος ΚΥΒΕΡΝΑ, γιατι άλλος είναι ο διαχειριστής της ΕΛΛΑΔΑΣ !!!!!!!!!!!! και το πνεύμα όπου θέλει πνεί.
    Και για τους συνανθρώπους μετανάστες ή αλλοδαπούς να ξέρετε ότι και για αυτούς το πνεύμα όπου θέλει πνεί.
    με άλλα ΛΟΓΙΑ η ΝΕΜΕΣΙΣ θα έιναι για ΟΛΟΥΣ ΔΊΚΑΙΗ
    σε ευχαριστώ για μία ακόμη φορά αλλά δεν είμαι αρθρογράφος απλά ένας πολίτης που σχολιάζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ πώς. Έχουμε δημοσιεύσει ήδη δύο άρθρα σου αγαπητέ use your illusion.
      Όσο για την φράση του Χριστού "το πνεύμα όπου θέλει πνεί", ελπίζω να βοηθήσει κι άλλους (όπως εμάς τους δυο στη ζωή μας, από όταν υπηρετούσαμε στα 18 μας μαζί στη Λήμνο) ώστε να καταφέρουν να τιθασεύουν την υπερφίαλη σκέψη τους και οπτική.

      Καλό Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
  2. Ζητούμε συγνώμη από τον ανώνυμο σχολιαστή, που έγραψε ότι "ένας μεγάλος γενικός πόλεμος θα μάς σώσει" και μάλιστα συμφωνήσαμε σε απάντηση,
    αλλά από τεχνικό λάθος διεγράφησαν και τα δύο σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα.
    Επίσης καλό Σαββατοκύριακο κ. Κώστα και για να μην ξεχνιόμαστε διότι αυτό επιθυμούν οι εξουσιαστές , την λήθη, χρόνια πολλά σε όλους τους Λιάδες που εορτάζουν.

    Επι του άρθρου-σχολίου.
    Από τι να μας σώσει και αφού μας σώσει πως θα είναι η “σωσμένη” αυτή ζωή μας ;

    Μπορεί ο αρθρογράφος η άλλος να μας γράψει, σε ένα υποθετικό σενάριο που θα του δινόταν η δυνατότητα να κυβερνήσει την Ελλάδα μας , πως θα ήθελε να διαμορφώσει την ζωή μας;
    Δεν ρωτώ τι θα άλλαζε.
    Απλώς του δίνεται η δυνατότητα να διαγράψει ΟΛΗΝ την νομοθεσία, να σκίσει τα “μνημόνια” , με ένα νόμο και ένα άρθρο. Δεν χρωστάμε τίποτα , δεν χρωστάει κανείς Έλληνας τίποτα.
    Δεν ψάχνουμε να βρούμε ενόχους να τους δικάσουμε, είμαστε όλοι ένοχοι και όλοι αθώοι! Κανείς ξένος ΔΕΝ θα μας ενοχλήσει. ΚΑΝΕΙΣ.
    Θα επιλέξει τους ΑΡΙΣΤΟΥΣ κατ’αυτον συνεργάτες και θα αρχίσει να διοικεί.

    Είναι απολύτως κατανοητό πως οι νοοτροπίες που μας οδήγησαν έως εδώ , δεν αλλάζουν από την μια στιγμή στην άλλη!
    Για αυτό λέω π.χ. σε βάθος χρόνου , ας πούμε 30 ετών , πως θα ήθελε να είναι η ζωή των πολιτών στην Ελλάδα;
    Μπορεί κάποιος από όσους θέλουν να μας σώσουν, πατριώτες πολιτικούς αρθρογράφους σχολιαστές , να κάνει τον κόπο να την περιγράψει;
    Έχει κανείς υπόψη του κάποια τέτοια πρόταση;

    Βλέπετε το εύκολο εύπεπτο και γενικής αποδοχής "σώσιμο" του “διαγράφω τα μνημόνια και τα χρέη με ένα νόμο και ένα άρθρο” , υπήρχε από τους κομμουνιστές που κυβέρνησαν. Και αυτό ο λαός ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ το επικρότησαν , το πίστεψαν και το έφεραν στην εξουσία.
    Άρα δεν μιλάω καθόλου υποθετικά.

    Λοιπόν έχουμε και λέμε –
    για να μην
    αφενός βρίζουμε συνεχώς και αδιαλείπτως τους άλλους , τους ραγιάδες τους ανθέλληνες τους προσκυνημένους ,
    αφετέρου δε να μην επαναλαμβανόμαστε συνεχώς με το να κατηγορούμε όλους τους ξένους αφεντάδες (Αγγλους Εβραίους Αμερικάνους και άλλους) και τα πάντα όλα , (μιζεριάζουμε κατά το κοινώς λεγόμενο, μεμψιμοιρούμε , δεν έχουμε θετική ενέργεια , δημιουργούμε οι ίδιοι αποτύπωμα γρουσουζιάς πάνω από τα κεφάλια μας κλπ.κλπ., -

    δεν χρωστάμε τίποτα και σε κανέναν!!!
    Περιέγραψε μας εσύ που θέλεις να μας σώσεις , πως θα είναι η ζωή μας στην σωσμένη από εσένα Ελλάδα μας!!!

    Υ.Γ.1
    Η ερώτηση , προς αποφυγήν παρεξηγήσεων , είναι γενική και δεν αφορά κανέναν προσωπικά. Αν και νομίζω πως θα έπρεπε να τουλάχιστον όλοι να κάνουμε μια προσπάθεια να απαντήσουμε , έστω και στον εαυτό μας...προσωπικά!

    Υ.Γ.2
    Πιστεύω πως η “άσκηση” είναι πάρα πολύ κουραστική , δύσκολη και ΕΠΩΔΥΝΗ πολιτικά , γι’αυτό και ΔΕΝ έχει βρεθεί ΚΑΝΕΙΣ , η εγώ τουλάχιστον δεν έχω συναντήσει κανέναν, που να έχει μια ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ πρόταση τέτοιου είδους.
    Ας μην απορούμε λοιπόν που οι Ελληνες περιμένουμε μοιρολατρικά ένα γενικευμένο κακό (οτι χειρότερο) για να μας σώσει.
    Γιατί κατά βάθος
    ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!

    Εύχομαι να ξεκινήσει ένας τέτοιος διάλογος και εύχομαι με Την Βοήθεια Της Υπεραγίας μας Θεοτόκου να είναι ο ιστότοπος σας Κύριε Κώστα αυτός που θα το ξεκινήσει, εάν και εσείς πιστεύεται πως υπάρχει τέτοιου είδους πρόβλημα.
    Ισως έτσι διαπιστώσουμε πως όλοι όσοι θέλουμε να σώσουμε την Ελλάδα μας , το Εθνος μας , το Γένος μας τους Ελληνες είτε θέλουμε να τους σώσουμε όπως εμείς θέλουμε , χωρίς ποτέ μας να τους έχουμε ρωτήσει τι επιθυμούν είτε , το πιο πιθανό , ούτε εμείς ξέρουμε τι θέλουμε και ΠΑΜΕ ραντεβού στα τυφλά εξου και το αποτέλεσμα.
    ΟΙ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα αγαπητέ "Δεξιά Ελλάς", και το λέω ειλικρινά, δεν με ενδιαφέρει ο εαυτός μου αν ζήσω ή ψοφήσω από ό,τι έρχεται. Αλλά ούτε και οι άλλοι με ενδιαφέρουν. Με ενδιαφέρει μόνο η εδαφική ακεραιότητα της πατρίδος μου και η νέα γενιά η οποία ακόμα δεν έχει διαφθαρεί από τα θρανία που τους έχει στρωμένα το ανθελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα των τελευταίων δεκαετιών. Με ενδιαφέρει αυτά τα νέα Ελληνόπουλα να αποκτήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα, μια κοινωνία, μια κυβέρνηση, μια παιδεία αληθινά πατριωτική, που θα τα βοηθήσει να μεταλαμπαδευτεί σε αυτά ό,τι έχει απομείνει μέσα στην ψυχή λίγων από εμάς τους υπό εξαφάνιση δεινόσαυρους. Λίγο αγάπη στην πανάρχαια Ιστορία μας, λίγο σεβασμό στα πάτρια ήθη, λίγο αγάπη στον Χριστό.
      Ειλικρινά.. μετά από αυτό, αν έστω επιτευχθεί, ας κλείσω κι εγώ, που τώρα είμαι 55, τα μάτια μου.

      Διαγραφή
  4. Για ν' ανοιξουν καποια ματια που ακομη πιστευουν οτι η Ιερωνυμικη Εκκλησια ειναι Ελληνικη, Χριστιανικη και Ορθοδοξος. Ο τυπος στο βιντεο χρησιμοποιει την λςξη SPIRITUAL. Φατε την και σ' αλλα με υγεια. Τοτε ηταν 1939

    https://uploads.disquscdn.com/images/1a67e858d1697b086529295242acf89d5d73524eb5a20406277e9cd2c3c39dd5.png

    Τωρα η σκυταλη περασε στους καθηγηταδες του Χαρβαρντ. Noel Ignatiev speaking, οπως λεμε Γεωργιου, μονο που αυτος ανηκει στο ποιμνιο των Εβραιοκαθηγηταδων του Εβραιοχαρβαρντ. Εφη λοιπον ο κυριος αυτος με διπλο κροσε στομαχι πηγουνι εν 21ω αιωνι τα εξης.

    "Για τα δεινα της σημερινης κοινωνιας ευθυνεται η λευκη φυλη και πρεπει να εξαφανιστει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. > ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ , ΕΦΤΑΣΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟ ΘΕΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ!

      https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2019/07/19-2019.html

      Διαγραφή
  6. Επιτρέψατε μου η ΜΗ αυταπάρνηση σας να μην με ικανοποιεί.
    ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ.

    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Επιτρέψατε μου η ΜΗ αυταπάρνηση σας να μην με ικανοποιεί"

      Απευθύνεστε σε εμένα; Και τί εννοείτε ακριβώς; (γιατί νομίζω ότι μέσα από την ψυχή μου κατέθεσα το αντίθετο ακριβώς)

      Διαγραφή