«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Νομίζει ότι θα μάς δουλέψει το κ@λόπαιδο..;






Σιγά μην είναι Ιρανός εντωμεταξύ.. και δη πολιτικός πρόσφυγας...
το αφγανοπρακτοράκι του Σόρος...

ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΕ ΑΙΜΑ...
Μπορεί οι ανθελληνικές κυβερνήσεις της χώρας μας να έχουν εντολές να τούς κρατάνε εδώ κάτι τέτοιους.. ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΛΑΟΣ, ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΕΡΩΤΗΘΗΚΑΜΕ ΟΜΩΣ...

NO BORDERS.. NO NATIONS..?
ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ..
ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ..

ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ!



13 σχόλια:

  1. Έχουμε γεμίσει με της κάθε σκουληκιάς σκουλήκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά με τις επιγαμιες, και τις μετεγκαταστάσεις πληθυσμών που έχουν γίνει στο Ελλαδιστάν, πολλοί νεοέλληνες έχουν παρόμοια φάτσα. Αυτό ηταν και το μεγαλύτερο λάθος της Ανατολικής ρωμαϊκής αυτοκρατορίας(του λεγόμενου βυζαντινού από τους δυτικούς). Έφερνε πληθυσμούς που βαπτίζονταν η είχαν γίνει ορθόδοξοι στον ελλαδικό χώρο, ενώ έπρεπε να επενδύσουν στους ελληνορωμαικους πληθυσμούς του αρχαίου χώρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδεματα με δαυτούς.Ηδη τα κρούσματα της συμπεριφοράς είναι εξοργιστικα προκλητικά.Πρωτον ,άμεσα μια αμιγώς ελληνική κυβέρνηση ,χα! Και άμεσα επανάκληση όλων των ελληνοποιησεων ,των πάντων .Στα βαπόρια και δρόμο για τις χώρες τους.Ποιοι θα τα κάνουν αυτά ; Ξέρω γω ; εμένα ρωτάτε ; Τι ; καφετζού είμαι ; Είμαστε πολύ κοντά σε γενικό μπουνιδι και πιστολιδι με δαυτούς,έχουν καβαλήσει το καλάμι.Συμμοριες Πακιστανών γίνονται μπραβοι ,μαχαίρια κουβαλάνε ,πιστόλια ,έχουμε ,Αλβανούς ,Γεωργιανούς ,αφγανούς ,ιρακινούς και τις ΜΚΟ ,αυτές κάνουν την τεράστια ζημιά ,σαφώς με την υποστήριξη και ανοχη των κατοχικων κυβερνήσεων.Τι είπατε για τον Κούλη λεσχουλη ; σιγά μην επαναφέρει ως επίσημο θρήσκευμα την χριστιανική θρησκεία ! Θα πρατττη ότι οδηγίες λέει η μαμμυ και η μπιλντερμπεργκ.Οσο για το Βυζάντιο ,αυτό ,πράγματι ,έφερε κάθε καρυδιάς καρύδι εδώ ,με απογόνους να έχουν σκατό αίματα ερπετικων ,που ξαφνικά τους την βαράει και αρχίζουν τα εγκληματα και ότι άλλο βανει ο νους ,που λέμε.Τι ; τι κάνουμε τώρα ; κουκιά σπέρνουμε....αααχαχαχα ! Όσοι εισθε ,αρματωθειτε και μουγκα.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού είσαι boy;... Μάς έλειψες. Για μπανάκια;

      Διαγραφή
    2. No no ! 16 ώρα και 12 ώρα και 18ωρο ,άνευ ρεπου από 25 Ιουνίου.Διαβαζω , αλλά δεν υπάρχει χρόνος για έστω λίγα σχόλια.Θυμα των μνημονίων ο Αριστομαχος ,χαχαχα ! Λίγο από υπολογιστή ,λίγο από κινητό ,τρέχω να προλάβω ,αυτά που τρέχουν.Χαχαχαχα ! Μάτια και αυτιά ...κεραίες...ρώτα την Καλλιόπη.Να ρίξω κάνα γαμωπουστηρλο σε κάνα τσανακογλυφτη ,Κωστή ;αααχαχαχα ! ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Κι εγώ εγκλωβίστηκα στην πόλη αυτό το καλοκαίρι. χαρά κι εργασία=δυστυχία 🙂

      Διαγραφή
    4. Ευτυχως που υπαρχουν οι βαλκανο-καυκασιες συμμοριες καθως και οι γιουφτ και κρατανε λογο την ισορροπια με δαυτος αλλιως θα μας ειχαν πελεκισει ηδη...

      Διαγραφή
  4. πέρα ολίγων σε σχέση με το όλο, μάλλον (αμφιβάλλω) μόνο αν αρχίσει κανένα πανηγύρι, θα πάρει μπρος (αργά βέβαια) η δυναστεία τών smart Νεοελλήνων. Απ' ότι διαφαίνεται δεν θ'αργήση να έρθει το ράπισμα που θα εξαυλώση ως και τη γνάθο. Σε όσους.. κρατάτε γερά.
    X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα θέσω ένα ζήτημα εντελώς Άσχετο με το Άρθρο αλλά εξαιρετικά Σημαντικό γενικότερα.Στον Αρχαιολογικό Χώρο&Μουσείο της Δήλου εδώ και αρκετό καιρό απο τέλη Απριλίου έως και την 31/10 του τρέχοντος έτους διοργανώνεται μια Έκθεση Μοντέρνας Τέχνης απο έναν Βρεττανό ονόματι Antony Gormley,η έκθεση επιμελήθηκε απο τον Οργανισμό ΝΕΟΝ

    https://neon.org.gr/gr/exhibition/sight-antony-gormley-%ce%b4%ce%b7%ce%bb%ce%bf%cf%82/

    σε συνεργασία βέβαια με την Εφορεία Κυκλάδων στην οποία υπάγεται ο Εμβληματικός Χώρος της Δήλου και επέτρεψε να εγκατασταθούν εντός του Αρχαιολογικού Χώρου&Μουσείου τα Μεταλλικά Εκθέματα.Οι Μεταλλικές Κατασκευές-Ανθρωπάκια ΔΕΝ έχουν απολύτως καμία θέση στον Συγκεκριμένο Χώρο ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ-ΔΕΝ ΣΥΜΒΔΙΖΟΥΝ διότι είναι εντελώς ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ-ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ-ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗΣ εκπέμποντας άλλα Μηνύματα..Σύμφωνα με την Γενική ιδέα του καλλιτέχνη ο σκοπός του concept..βαρβαριστί είναι να "Συνομιλήσει" το παλιό με το Νέο...Παλιά-Νέα Εποχή=Κλασσική Αρχαιότητα-Παλιομοδίτικη-Παραδοσιακή με Μοντέρνα Τέχνη-Νέα Εποχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το όλο ζήτημα έχει προκαλέσει Αντιδράσεις απο μερίδα Ξεναγών-Επισκέπτων κτλ. οι οποίοι έχουν μέσα στο Μυαλό/Ψυχισμό τους την Δήλο το Νησί του Απόλλωνα θεό του Φωτός/Αρτέμιδας θεά του κυνηγιού ως ένα Μέρος-Σύμβολο Παγκόσμιας Ακτινοβολίας με ένα πολύ ιδιαίτερο Ιστορικό&Πολιτισμικό Υπόβαθρο.Υπάρχουν 2 όψεις του Νομίσματος η μια είναι: εκείνοι που ΔΕΝ μπορούν να το Αποδεχτούν σαν εικόνα-αισθητικά-καλλιτεχνικά...αν θεωρήσουμε ότι τα μεταλλικά εκθέματα με την μίξη Διαφόρων Μετάλλων είναι ΚΑΛΗ...ΤΕΧΝΗ..;;; μαζί με τα Μηνύματα που εκπέμπουν..κ ίσως εκεί είναι η ουσία..διότι είναι κάτι εντελώς ξένο σε σχέση με τον όλο Χώρο.Η άλλη όψη του Νομίσματος είναι αυτοί που αποδέχονται/καταλαβαίνουν τι γίνεται κ δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς προωθόντας την ΝΕΑ-ΕΠΟΧΗ της Παγκοσμιοποιήσης ποικιλοτρόπως...δια μέσου της Τέχνης..Μια Επίσκεψη αρκεί για να πείσει τον οποιοδήποτε για το τι ακριβώς Συμβαίνει εκεί,καθώς επίσης να έχει Φορτισμένη Φωτογραφική Μηχανή μαζί+κινητό ώστε να τα αποθανατίσει-να δει το Βιβλίο επισκεπτών με τα Αντικρουόμενα Σχόλια άλλοι εντυπωσιάζονται/θεωρούν ότι είναι Καταπληκτικά + οι υπόλοιποι Εκτρωματικά-Προσβλητικά για τον Χώρο. Εγώ βρέθηκα για Επαγγελματικούς λόγους στις Κυκλάδες επισκέφθηκα την Δήλο και πιστεύω ότι Εγείρονται πολλά ερωτηματικά..;;; είναι Μείζον&πολυεπίπεδο Ζήτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έφτιαξα μια ανάρτηση γι αυτό το θέμα, πριν από 20 μέρες νομίζω, δεν μπορώ να την βρω τώρα. Πάντως αυτά τα σκουριασμένα παλιοσίδερα, γιατί αυτό βλέπω κοιτώντας αυτά τα αγάλματα, μόνο καλό στον τουρισμό δεν κάνουνε. Και μολύνουν ενεργειακά τον ιερό αυτό χώρο.

      Διαγραφή
    2. Παρακαλώ όταν μπορέσετε κάντε μια ξεχωριστή Ανάρτηση σχετικά με το ζήτημα της Έκθεσης "Μοντέρνας Τέχνης" στην Αρχέγονη Δήλο-είναι εξαιρετικά Σημαντικό να ενημερωθούν όσο περισσότεροι γίνεται ώστε να καταλάβουν πως η "Νέα Εποχή" εισβάλλει παντού χρησιμοποιώντας διάφορα όπλα..εκπέμποντας τεχνηέντως τα ¨"ΝΕΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ"..Το ΥΠ.ΠΟΛ...κοιμάται;;; μήπως ΔΕΝ είναι Ελληνικό...;; τι λέω τώρα-σιγά το νέο....και κάτι ακόμα σε Ολόκληρο τον Αρχαιολογικό Χώρο της Δήλου ΔΕΝ υπήρχε Ελληνική Σημαία...κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει...+το ίδιο συμβαίνει κ σε άλλους Αρχαιολογικούς Χώρους π.χ Λόφοι Πνυκός/Φιλοπάππου Τίποτα ΔΕΝ είναι τυχαίο ούτε συμπτωματικό...

      Διαγραφή
    3. https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/06/blog-post_90.html#more

      Διαγραφή