«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

ΟLD AND WISE

γράφει ο ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ

Σχόλιο Διόδοτου: Σκληρές αλήθειες από τον αγαπητό σχολιαστή μας Ευ-Στρατιώτη -που έτσι κι αλλιώς δεν μάς έχει συνηθίσει στο να μάς χαϊδεύει τα αυτιά- με αφορμή τη στάση υποταγής του Ελλαδοκράτους απέναντι στον κάθε λογής χαζαροδερβέναγα, όσον αφορά την εθνική μας άμυνα και την καθημερινότητά μας.  



''Το νομοσχέδιο προβλέπει περαιτέρω στρατιωτικοποίηση της Ελλάδας και της Κύπρου, τη στενότερη προσήλωσή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες στον τομέα της άμυνας''. 

ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "Η Κύπρος αρνήθηκε να κλείσει τα λιμάνια της για τα Ρωσικά πλοία λόγω των Aμερικανικών απαιτήσεων" ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ''yes sir'' ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΒΜΡ-3, ΤΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ νο2, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΜΦΙΒΙΑ. ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΚ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΥΦΕΚΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΜΕΙΝΑΝΕ ΣΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ. ΟΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΠΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ S-300 ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ PMU-2, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΣΕ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ''ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ''; 
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ''ΔΕΥΤΕΡΟ'' ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΜΠΕΣ, ΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ (ΒΛΕΠΕ Ε.Α.Β), ΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΜΕ ΑΒΑΚ ΤΟΥ 2ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΟΙ ΤΥΦΕΚΙΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ G-3 ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΙΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΟ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ, ΔΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΗΣ USA, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΤΟΥΜΠΕΡΛΕΚΙ. 

ΠΡΟΧΘΕΣ,ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ UAV ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΟΥΣΕ ΩΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΜΕ ΡΟΥΠΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΝ ΟΙ ''ΣΥΜΜΑΧΟΙ''. ΑΠΟΡΩ.. ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΣΧΕΔΟΝ 4 ΔΙΣ. ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΙΣΘΩΝ, ΕΝΩ ΤΑ 18 ΔΙΣ.ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΦΕΚΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΛΙ, ΕΜΕΙΣ ΤΙ;..

ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΓΓΑΡΙΟΜΑΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ. ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΚΥΡΙΟΙ, ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΥ ''ΒΑΑΛ'' ΑΣΕΠ (ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΤΟ ΒΥΣΜΑ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ, ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ''NECRONOMICUM EX MORTES'') ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ. 

ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ,''ΟΡΓΑΝΑ ΤΡΟΜΟΥ'' ΚΑΘΕ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΕΠΙΒΟΥΛΗΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΨΕΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ΘΑ ΒΑΨΕΙ Ή ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΟΒΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΠΗΔΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ.ΤΟ ΧΙΛΙΟΕΙΠΑΜΕ, ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ''ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ''. ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ Ή ΣΥΝΤΑΞΗ.

ΑΛΛΟΙΩΣ,ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΠΟΣΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟ-ΠΡΩΤΟ.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΛΗΣΤΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΝΑΡΚΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΓΛΥΦΟΤΟΥΡΚΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΑΡΩΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ''ΣΦΑΞΕ'Μ (ΠΗΔΑ ΜΕ) ΑΓΑ ΜΟΥ, Ν'ΑΓΙΑΣΩ''.

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ, ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΕ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ. ΙΚΑΝΟΠΟΙΩ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΤΡΕΧΩ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ ALAN PARSONS PROJECT, ''OLD AND WISE''.



 

17 σχόλια:

  1. Αυτό με την Τράπεζα της Ελλάδος δεν είναι ακριβές. Με την τεχνολογία δεν τη χρειάζονται πια. Όλα κανονίζονται από την Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα στις Βρυξέλλες (εξίσου ιδιωτική). Τα δημιουργημένα από αέρα κοπανιστό ευρώ εκτυπώνονται και πάνε κατευθείαν στις ιδιωτικές τράπεζες όπως η Πειραιώς, Eurobank Εθνική κλπ αν θέλουν, και δεν χρειάζεται καν να εκτυπωθούν! Για να διατηρούν την μπότα στο σβέρκο μας τους φτάνει:

    1. να συναλλασόμαστε με το fiat νόμισμά τους το ευρώ και

    2. να πληρώνουμε φόρους, ιδίως ΦΠΑ, ΕΝΦΙΑ κλπ, σε ευρώ

    που πάει να πει να κόψουμε το λαιμό μας να βρούμε ευρώ.

    Από εκεί πηγάζει η αξία του, από τον καταναγκασμό για τη χρήση του. Ο μόνος λόγος που ένα fiat νόμισμα έχει αξία είναι επειδή κάποιος με όπλο λέει ότι έχει. Καταναγκαζόμαστε κυριολεκτικά επί ποινή φυλάκισης να χρησιμοποιούμε ευρώ (τα απλήρωτα χρέη προς την εφορία και η χρήση χρυσών λιρών πχ για αγορές τιμωρούνται με προσωποκράτηση και όχι μόνο, σου πλειστηριάζουν και το σπίτι και έρχονται τα κοράκια της εβραιουργιάς και το παίρνουν τζάμπα και πάλι χρωστάς).

    Η επανάσταση λοιπόν δεν φτάνει μόνο να εξαφανίσει το εδώ κεφάλι της Λερναίας Ύδρας, την Τράπεζα της Ελλάδας. Πρέπει να φτιάξει κρυπτονόμισμα και να ενθαρρύνει τη συναλλαγή με κρυπτονομίσματα, χρυσά κέρματα και αργυρά κέρματα. Κάνοντάς το αυτό θα δημιουργήσει ένα παράδεισο για τους κατέχοντες κρυπτονομίσματα που είναι πολλοί παγκοσμίως και τα ποσά ιλιγγιώδη που μπορούν να φέρουν. Αναμένεται και μαζική αύξησή τους τώρα που τους κάνει διαφήμιση το facebook με το μαϊμού κρυπτονόμισμα που πρόσφατα έφτιαξε (πολλοί εθισμένοι στο facebook θα αρχίσουν να ψωνίζουν με το νέο τρόπο και να ανταλλάσουν και το libra με bitcoin και άλλα πραγματικά κρυπτονομίσματα).

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κώστα ο πλήρης όρος είναι "Fiat money" (Παραστατικό χρήμα). Αυτόν τον όρο τον έχω συναντήσει αρκετές φορές σε άρθρα ξένων σάϊτ. Παρακάτω θα βρεις την επεξήγηση :

      https://el.wikipedia.org/wiki/Παραστατικό_χρήμα

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ02 Ιουλίου, 2019 00:00

    "Δώστε μου το νόμισμα μιάς χώρας και ποιός κάνει τούς νόμους δεν μ'ενδιαφέρει". Ρότσιλντ,ένας της οικογένειας. Αυτό έγραψα Γιώργο, άν το κατάλαβες, από της ιδρύσεως της τράπεζας αυτής, ανήκει το μεγαλύτερο ποσοστό των μετοχών, σε αυτή την οικογένεια. Ή κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα που όπως λές είναι ιδιωτική, πού ανήκει; Ποιός την αφήνει να "αναπνέει"; Αλλά και έτσι όπως τα λές,αποδεικνύεται,ότι ποτέ δεν είμασταν ελεύθεροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://katahthoniosdemon.blogspot.com/2014/05/blog-post_4.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι είναι ο ΑΣΕΠ: διάβασες στο λύκειο και ατυχησες.. σε ανταμοιβω, αυτό είναι το όλο σκεπτικό. Ξεκιναμε από αυτό, είναι η μεγάλη μας διαφορά, είναι νόμος τους κράτους και του Συντάγματο, δεν αλλάζει, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε και καμμία κυβέρνηση δεν τον ακουμπάει γιατί υπάρχει η ολυμπιακή, αν θυμάστε όπως η νέα δημοκρατία εάν θυμάστε ψήφισε να πληρώνονται στο 100% οι παπάδες, όπως επίσης εκείνη και το κιναλ(ΠΑΣΟΚ) βυθίσανε μια διαλυμένη κοινωνία και έκανε επέκταση το στράτευμα.. μην ξεχνάμε ότι μέσω των σχολών μπαίνουν και παρά πολλοί άχρηστοι και άρρωστοι ψυχικά αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια μπροστά στον ΑΣΕΠ. Πόλεμος αίμα αλλά με νεροπίστολο δεν πας στο μέτωπο παρά μόνο με άξιους πολεμιστές μάλλον -στο 1821 και στο μακρυνο 1940 αναφερόμαστε- το ότι το στράτευμα έχει γεμίσει χοντρούς δυσκίνητους μόνιμους από σχολές.. το αμαρτωλό ΑΣΕΠ μας πείραξε. Να βγει ο κουλης να κανει ιδιωτικό το νέρο και αντί από 20 ευρώ να σου έρχεται 50 το μήνα αν είναι δυνατόν στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα και αναφέρομαι σε όλους όσους κάθισαν στα θρανία τελικά το ρόδα τσάντα και κοπάνα μετά από 7 χρόνια φαίνεται τελικά βλακεια αλλά δεν είναι εκει το θέμα, προς θεού άμα είναι να διαιρεθουμε για τον ΑΣΕΠ.. καληνύχτα και καλό Πάσχα, είμαστε ανάξιοι να μιλάμε για πνεύμα ενότητας. Ωραια τώρα που τα ξεκαθαρίσαμε πάμε για το κυρίως κείμενο αδελφέ. Μαγαζί του ΝΑΤΟ είμασταν πάντα σε όλους τους τομεις αλλά μας φέρνουν και ζεστό χρήμα σε όσους τομεις έχει ΝΑΤΟ, στρατιωτικά κρέας για τα κανόνια. Εδώ έχουμε δημογραφικό πρόβλημα, από το υπερβολικό διάβασμα και την κάθε μαλακια (συγνώμη από τον αγαπητό αδελφό Κώστα) που λέει η κάθε μάνα στο κορίτσι εξ ού και η χρήση ναρκωτικών βαριών ναρκωτικών και η πορνεια θερίζει 18-27. Ας σταματήσουμε να βγάζουμε το μάτι ο ένας του άλλου και ας δώσουμε λίγη ενότητα αλλιώς καληνύχτα και αντιο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ02 Ιουλίου, 2019 18:54

    ΤΟΤΕ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ,ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ.ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟ ΝΑΤΟ,ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ,ΔΩΣΤΟΥΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΨΩΜΙ,ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥ.ΒΕΒΑΙΑ,ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ,ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΚΑΙ ΦΤΥΣΤΟΝ.ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ,ΚΑΤΙ "ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ",ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΑΙΤ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ.ΑΡΑ,ΚΑΘΡΕΦΤΗ,,ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ ΜΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΕΠ,ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙ ΣΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ,ΕΝΑ ΛΕΩ,ΚΑΛΟΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ,ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΚΛΑΝΕΤΕ ΜΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ.ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ:ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ό ΔΙΑΒΟΛΟΣ,ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ,ΜΗ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ό ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΠΟΥΜΕ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ,ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΗ,ΣΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ,ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ02 Ιουλίου, 2019 19:14

    ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ,ΕΔΩ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΣ ΣΕΡΒΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΠΟΣΟ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥ ΦΕΡΘΗΚΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΛΕΦΤΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ.ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΗ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ.ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ (ΚΡΑΤΟΣ) ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ "ΜΑ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΜΩΜΕΝΑ".ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ."ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΜΠΑΜΠΑ,Μ'ΈΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΩ",ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καίμε τα χλωρά τα ξερά όλα μαζί η άμυνα της χώρας για τα μπάζα οι άνθρωποι της για την διαίρεση πρώτη ένα αρτηριοσκληρωτική δημόσια γραμμή τελωνεία για τον γτπκ όλα πάνε με ρυθμό χελώνας αντί να σώσουμε τα αποκαΐδια είμαστε στην διαίρεση όλοι μαζί μπορούμε όχι χωριά το τονίζω όλοι μαζί καυστικός λόγος ναι αλλά δεν είναι η ζωή σου ο θάνατος σου έτσι δεν ήταν όλα τα χρόνια βαρέθηκα να ακούω διαίρεση και ξανά διαίρεση και ξανά εγώ ένα θα πω αγάπη αδέλφια ανιδιοτελής αγάπη χεστηκα για όλα τα υπόλοιπα αγάπη και μόνο αγάπη με κούρασε όλο αυτό η άμυνα η οικονομία ηηηη συστημικά και όλα αυτά δουλειά είναι η μια δουλειά είναι και η άλλη πόλεμος καθημερινός και πάντα ηττημένος ο Έλληνας χωρίς αγάπη έτσι ζουν οι νέοι σήμερα και από κάπου πρέπει να ξεκινήσω είναι η αγωνία να απόδειξης ότι δεν είσαι ελέφαντας και άχρηστος επειδή το πέρασα το κανάλι ξαφνικά όλα αλλάζουν κανεις όνειρα γιατί κανεις όνειρα είσαι μίζερος γιατί είσαι μίζερος και όλοι μαζί χωρίς αγάπη ο ένας για τον αλλον αρα λοιπόν ποιος είναι Ο ΒΑΘΥΤΕΡΟΣ ΦΟΒΟΣ ΜΑΣ ερωτώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το απαντάω https://youtu.be/2_fDhqRk_Ro δείτε το βίντεο 2.29 είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/07/25-1.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ03 Ιουλίου, 2019 10:34

      ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΡΕΣΗ,ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΞΥΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕΣ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΣ ΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΑΡΡΗΣΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ.ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΕΙΡΕΣ ΤΗΣ TV,ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ.ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ,''ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ,ΙΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΕΙΤΕ''.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ,ΑΡΧΙΣΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΜΙΛΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ,ΣΑΙΤ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ (BADOO ΚΛΠ.)ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΧΑΖΕΥΕΙ ΚΩΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ,ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΠΕΡΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.ΕΖΗΣΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΛΕΡΤ ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΟ ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΧΥΛΟΠΙΤΑΣ,ΖΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ,ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ,ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΣΑΝ ΑΝΔΡΑ.ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ,ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ.ΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ''ΙΑΝΟΥΣ'' ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΥΦΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΥΓΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΩ ΑΝΕΤΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΑΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ,ΜΥΑΛΟΥ,ΚΑΡΔΙΑΣ,Η ΧΕΡΙ ΠΟΥ ''ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ''ΣΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΜΕ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΩΣΤΗΣ,ΟΠΟΤΕ,ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  10. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΛΛΆ ΤΣΙΠΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ. ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΛΗ, ΚΙ ΑΣ ΠΑΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΑΝΕΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΜΕ ΠΟΤΑΚΙΑ, APPLE, ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΚΛΠ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΞΕΠΕΤΑΧΤΕΙ), ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΚΡΟΥΣ (ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ) ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΠΗΔΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ, Ή ΜΑΛΛΟΝ ΠΗΔΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ, ΜΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΕΚΝΟΜΑΝ,
    ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.
    ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΣ, ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ, ΤΙΜΙΟΣ, ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΨΥΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΜΗΝ ΑΠΑΞΙΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ Η ΖΩΟΥΛΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΠΑΧΤΙΤΗΣ.
    ΠΙΑΣΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ...
    WELLCOME BOY!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αδέλφια μήπως έχει αρχίσει να ενεργοποιείται η Νέμεσις;;;

    http://topothoumeno.blogspot.com/2019/07/blog-post_21.html

    Θα πληρώσει (πληρώνει;;;) και γιά τις αμαρτίες του στην Ουκρανία;;;

    Ιωάννης(Aq)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eίναι αυτό που λένε.. "που να τσακιστεί να ξεκουμπιστεί ο πού...ς!" 🤣

      Διαγραφή
    2. ΧΑΧΑΧΑ!!! Ναι, έτσι! ('Οξω π..στη απ' τη παράγκα!!!)

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή