«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

To Δίκαιο του αίματος - Σωστό ή λάθος...

Συζήτηση στον Διόδοτο




Πριν προχωρήσετε στην ανάγνωση των διαλόγων, πέστε μου ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται ριζική απεντόμωση από περιπτώσεις σαν την κρυφή μπου μπου στο 5:48 - 7:00 του βίντεο, ένα σταλινικό κουνούπι που παριστάνει και τον καθηγητή...






Ωραία θα ήταν να είχαμε τον στρατηγό (Γεώργιο Αϋφαντή) σε απευθείας συζήτηση σε κάποιο κοινωνικό μέσο. Θα είχε τόσα να μας πει. 'Eνας από τους ελάχιστους εν ζωή πρωταγωνιστές του δράματος του συμμοριτοπολέμου. Κι ο παππούς μου είχε πολλές ιστορίες από τον B'ΠΠ και τον επακόλουθο πόλεμο αλλά για Aγγλικούς Σύνδεσμους δεν νομίζω να είχε ιδέα. Tο δράμα συνεχίζεται... Aκόμα και στα μπλογκ συνεχίζουμε να έχουμε ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν τίποτα, μόνο για αίμα κομμουνιστών διψάνε, όπως οι πρόγονοί τους θα δίψαγαν για αίμα χριστιανών. Eίναι η μοίρα τους, η γενετική τους επιταγή. Κι εμάς η μοίρα μας να τους τρώμε στη μάπα.

Απαντήσεις





  1. Εμενα στα 27 η μοίρα μου ειναι να τρωω στην μαπα κομμουνιστικα παππουδια που μου λενε οτι τα εθνη χωριζουν και πρεπει να ενωθούμε ολοι οι εργάτες. Επισης τρωω στην μαπα κατι αντιφαδες που με θεωρουν φασιστα και μου λενε ότι θα κρεμαστουμε ολοι οι ελληνοφασιστες οταν έρθει η ωρα. Βεβαια οσο μου τα λενε τοσο μεγαλύτερη διψα μου ερχεται

  2. Ο Αϊφαντής θα ήταν ανθυπολοχαγός και μικρότερός σου στα 23 όταν απελευθέρωνε κομμουνιστές αιχμάλωτους αντί να τους εκτελούσε α λα ISIS. Εάν πιστέψουμε αυτά που γράφει. Οι εκτελέσεις αιχμαλώτων θεωρήθηκαν εγκλήματα πολέμου μετά το ΒΠΠ, δεν ξέρω πριν τι ίσχυε. Ποτέ όμως αυτό δεν επηρέασε τριτοκοσμικές χώρες. Για τους ανθρώπους της άμμου είναι απόλυτα φυσικό να εξοντώνονται οι αιχμάλωτοι. Τι ανταλλαγές αιχμαλώτων και μαλακείες, η ζωή δεν έχει αξία για τα τζιχάντια, τους τούρκους και τους μαύρους. Μέχρι και ανθρωποφαγία αιχμαλώτων από μαύρους συνέβαινε μέχρι πρόσφατα στη Λιβηρία. Πως σου φαίνεται αυτή η πράξη του Αϊφαντή; Σύγκρινε με τους κανίβαλλους αραπάδες και τους λαιμοκόφτες τούρκους, άραβες και λοιπά ανθρωποειδή.

    Ο Αϊφαντής λέει πως αν είναι σήμερα ζωντανός στα 94 έπαιξε και αυτή η πράξη ένα ρόλο. Κάποιος πνευματικός νόμος σαν να εφαρμόστηκε, κι ας μην ήταν κανένας θρήσκος. Η αντίφα που λες παίζει να είναι ένα κόκκινο πανί που το κουνάνε οι χειριστές των μαριονετών και θα το κουνήσουν πιο πολύ όταν δοθεί το σύνθημα για να ορμήξουμε πάνω του σαν ταύροι και να σφιαγιαστούμε μια ώρα αρχύτερα για την απόλαυση των παρασκηνιακών ανθρωποθυσιαστών. Με πλήρη κάλυψη από το κράτος οι φανατισμένοι αυτοί καταστρέφουν, απειλούν και η αστυνομία αναγκάζεται να τους χαϊδεύει. Μήπως τα αισθήματά σου έπρεπε να στρέφονται προς τους χειριστές των φανατισμένων, και τους χειριστές της αστυνομίας.

  3. Mας λες για τα εγκλήματα κατά των κομμουνιστών αλλά δεν μας λες γιατί εξαρχής έγιναν. Δεν μας λες το γεγονός πως οι κομμουνιστές στρέφονταν κατά της πατρίδος τους για να εντάξουν την χώρα στη σοβιετική ένωση Δεν μας λες τι κάνανε στην Σμύρνη. Δεν μας λες που σκότωναν άλλες απελευθερωτικές ομάδες για να μονοπωλήσουν την αντίσταση, δεν μας λες οτι σκότωναν και βίαζαν απλούς Έλληνες στην ύπαιθρο αφού πρώτα τους τα έπαιρναν όλα και δεν τους άφηναν ένα κομμάτι ψωμί να έχουνε να φάνε. Να σου πω εγώ τι εγκλήματα κάνανε, καλύτερα να σου φέρω τη γιαγιά μου να σου πει που κυκλοφορούσε στο χωριό ο πρώτος της ξάδερφος με ένα βαρέλι και κομμένα κεφάλια δεξιών. Μας λες είναι ένα κόκκινο πανί οι αντίφα και οι πάσης φύσεως ομοιδεάτες αριστεροί που το κουνάνε άλλοι. Κάτι μας είπες εσένα περίμενα να το μάθω. Εδώ όμως μιλάμε στην πραγματικότητα τι γίνεται βάσει αυτών που ζούμε και αναγκαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε. Από μόνοι τους λένε οτι θα στραφούν εναντίων όποιου δηλώνει Έλληνας και δεν ακολουθεί τον διεθνισμό. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις από το γεγονός οτι είναι εχθροί της Ελλάδος και άρα του κάθε Έλληνα πατριώτη. Ακόμα και να μην τους προκαλέσουμε θα το κάνουν αυτοί. Τα αισθήματά μου στρέφονται με τον ίδιο τρόπο εξίσου σε όποιον δηλώνει εχθρός της πατρίδος μου από όποια κοινωνική ομάδα και αν προέρχεται και θα τους αντιμετωπίσω με την ανάλογη σειρά που μου επιτρέπει η δύναμή μου και τα εφόδια που θα κατέχω την εκάστοτε στιγμή. Μήπως αριστεροφέρνεις και δεν μου το λές ή απλά είσαι αγαπολόγος?
  4. ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ 14 Ιουλίου, 2019 08:07

    Μπορεί στο χθεσινό αρθράκι ("Μας ειπαν ΧΑ,ΣΥΡΙΖΑ.....") να είπα τη φράση "Προσπαθώ να ξεριζώσω το παράσιτο του διχασμού με το οποίο Έλληνας έχει χύσει αίμα Έλληνα ουκ ολίγες φορές", αλλά η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοια μ...πανα σαν αυτούς τους αντίφα που μού κραδαίνουν προκλητικά τα στιλιάρια και μού λένε ότι θα με κρεμάσουν και ξέρω ότι εκπαιδεύουν και λαθροβρωμιάρηδες για να μού την πέσουν...

    ..ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΕΚΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ISIS

    KAI KANENA EΛΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΟΣ. ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ Λ.ΥΔΡΑΣ ΞΑΝΑΦΥΤΡΩΝΑΝ.

    Ο Γιώργος λέει να στοχεύσουμε και να καυτηριάσουμε, σαν νέοι Ιόλαοι τους χοντρούς λαιμούς από τους οποίους φυτρώνουν τα κεφάλια. Όμως αυτό είναι δύσκολο. Να φτάσουμε δηλ. εκεί. Οι απλοί Έλληνες πατριώτες να εξοντώσουμε μυστικές υπηρεσίες, ΜΚΟ, πράκτορες των Σόρος/Ροθτσιλντ κλπ.. Κι εντωμεταξύ όλοι αυτοί οι ανθέλληνες δολοφόνοι τους να πολλαπλασιάζονται.
    Εμείς μόνοι μας χωρίς στρατιωτική και πολιτική βούληση, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα από όλα αυτά.
    Οπότε εμείς δεν έχουμε παρά να σκοτώνουμε ανεξαιρέτως όποιον μάς απειλεί κι ορμά να μας εξοντώσει. Και δεν πα νά'ναι και το μ..πανο ο ξάδελφός μας που πάει και γράφεται από το ΠΑΜΕ στο ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στο κάθε ανθελληνικο κωλοχανείο....

    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!

    Ας αλληλοσφαγούμε κι ας μείνουν μόνο 2 εκατομμύρια Έλληνες. Τουλάχιστον θα ξέρω ότι είναι καθαροί κι ότι δεν θα ξυπνήσω σφαγμένος το πρωί.

    Α ρε Γιώργο... πρέπει να σε στείλω να σε εκπαιδεύσει ο Μάρκος ντε Σαντ..🙂


    Ιωάννης(Aq) 14 Ιουλίου, 2019 22:32

    Κώστα, να τα πάρομε ένα-ένα γιατί ρίχνεις πολλά στο τραπέζι...

    1) Ο προδότης, στην διαχρονία της ελληνικής ιστορίας, έφερε διάφορα ονόματα : Εφιάλτης, Νενέκος, Πήλιος Γούσης, Ζαχαριάδης, πουστόμαγκας 'Αρης κλπ. Παρά τα ονόματα, παρέμεινε ένα πράγμα : ΠΡΟΔΟΤΗΣ! Αυτήν την ιδιότητα, φρόντισε η ελληνική ιστορία να τη γράψει με πύρινα γράμματα και να παραμείνει ανεξίτηλα γραμμένη εις τους αιώνες ως παράδειγμα προς αποφυγή και κυρίως ως μάθημα γιά τις επερχόμενες γενεές. Εάν το φέρει η μοίρα μας να πρέπει να "ξεβρομίσουμε" την Ελλάδα, ως άλλον σταύλο του Αυγεία, από τα διάφορα κόπρανα που επισωρεύτηκαν, και σ'αυτά θα συμπεριλαμβάνονται και οι αντιφά, τότε γένοιτο! Αυτοί δεν υπήρξαν και δεν αισθάνθηκαν ΠΟΤΕ 'Ελληνες. 'Αρα τα περί "διχασμού" δεν ισχύουν. Είναι ανθρωποειδή, ελληνόφωνα μιάσματα, περιτώματα, σκουλήκια της γης. Παράσιτα που ζουν εις βάρος μας και απομιζούν την ενέργεια του 'Εθνους. Επίσης να τονίσομε ότι μεταξύ αυτών υπάρχουν και κάποιοι "επικουρικοί" αυτού του φυράματος που είναι αλλοδαποί μπαχαλάκηδες (Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Γερμανοί, Πακιστανοί, Αλβανοί κλπ) που εγκαταβιούν παρασιτικά στην Ελλάδα και δραστηριοποιούνται και ως "αναρχικοί" στα Εξάρχεια. Είναι ο στρατός της Νέας Τάξης. Οι αυριανοί σφαγείς των Ελλήνων. 'Αρα ένας λόγος παραπάνω να πέσουν τα κεφάλια τους!

    2) 'Οσο γιά το έλεος, στο οποίο αναφέρεσαι, είμαι της άποψης ότι το έλεος κοστίζει! Μας τελείωσε! Στην αναφορά σου σχετικά με το "έλεος" που επιδεικνύομε, εμείς οι 'Ελληνες, έχω να σου πω ότι το δείχνομε τη λάθος στιγμή και σε λάθος ανθρώπους γιαυτό και στο τέλος βρίσκομε το μπελά μας. Επί παραδείγματι : όταν έπαυσαν οι μάχες στο Γράμμο και το Βίτσι, οι κομμουνιστές ηττήθησαν στρατιωτικά αλλά όχι ιδεολογικά. Σαν τα σκουλήκια με ύπουλο τρόπο, συνέχισαν τον αγώνα τους και κατάφεραν εν τέλει έπειτα από 70 χρόνια να επιμολύνουν την ελληνική κοινωνία με τις ιδέες τους σε τέτοιο βαθμό ώσπου η κοινωνία νόσησε βαριά με την επάρατο νόσο της ιδεολογίας του κομμουνισμού. Αυτό φάνηκε πολύ έντονα κατά τα χρόνια της αισχρής και λαοπλάνου μεταπολιτεύσεως. Βέβαια, τα χρόνια κατά τα οποία διεξάγονταν με ορμή οι μάχες εναντίον του Συμμοριτισμού, οι αστοί δεν το έκαναν με "αντικομμουνιστική" συνείδηση και διάθεση. Δεν υπήρξαν ποτέ συνειδητοποιημένοι αντικομμουνιστές. 'Ολο κι όλο προσπάθησαν να σώσουν το βιό τους και την περιουσία τους. Αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος γιά τον οποίο εναντιώθηκαν στην επικράτηση του κομμουνισμού. Δυστυχώς η διαξαγωγή του "Αντισυμμοριακού αγώνος" δεν υπήρξε πολυεπίπεδος. Δεν σχεδιάστηκε με στόχο στην ολοσχερή συντριβή του αντιπάλου. Οι αστοί/μεγαλοαστοί, φρόντισαν μονάχα γιά τα μικροσυμφεροντάκια τους και τον εαυτούλη τους. Αγωνίστηκαν ίσα-ίσα ώστε να μην τους πετσωκόψουν οι κατσαπλιάδες αλλά και γιά να ικανοποιήσουν τα σιωνιστικά αφεντικά τους εξ Αγγλίας και Εσπερίας. Από κει και πέρα έταιρον ουδέν!!! Από τη στιγμή που ηττήθηκε στρατιωτικά ο αντίπαλος θεώρησαν (κάκιστα και εσφαλμένα, γιά μένα) ότι όλα τελείωσαν και ήταν πλέον καιρός να ξαναγυρίσουν στις δουλειές τους. Εάν, όμως, υπήρχε μιά στερρή, ξεκάθαρη και ακλόνητη αντικομμουνιστική ιδεολογία, αυτή θα έπρεπε να διοχετευτεί στην κοινωνία και το επόμενο βήμα θα ήταν να ξεριζώσουν τους κομμουνιστές ΚΑΙ ιδεολογικά. Να μην επιτρέψουν στον επιμολυσματικό κομμουνιστικό ιό να "πολλαπλασιαστεί". Να πατήσουν και να κονιορτοποιήσουν τα κεφάλια αυτών των φιδιών άπαξ διά παντός. Εάν κατάφερναν κάτι τέτοιο, τούτη τη στιγμή που μιλούμε, κομμουνισμός δεν θα υπήρχε. Θα αποτελούσε έναν εφιάλτη του παρελθόντος όπου η ιδεολογία του αλλά και τα εμβλήματά του δεν θα ξαναεμφανίζονταν πουθενά ποτέ πιά και δεν θα ξαναπροσέβαλλαν την αισθητική μας! 

    3) Τα 4,5 χρόνια Σύριζα αποτέλεσαν έναν παρά φύσιν βιασμό της ελληνικής κοινωνίας και του 'Εθνους μας σε όλα τα επίπεδα. Η ύπαρξη αυτών των ανθρωποειδών αποδεικνύει περίτρανα αυτό που μόλις έγραψα παραπάνω. 'Οτι το 1949 η δουλειά δεν ολοκληρώθηκε! 'Εγιναν τσαπατσουλιές που οσονούπω θα τις πληρώσομε με την ίδια μας την ύπαρξη. Συνεπώς τώρα, οι κοινωνικές αναταραχές που ενδεχομένως να ξεσπάσουν θα μας αναγκάσουν εκ των πραγμάτων να κινηθούμε εναντίον κάθε τέτοιου αντικοινωνικού περιττώματος. 'Οπως πολύ ορθά ισχυρίζεσαι  Κώστα, ίσως υποχρεωθούμε να φτάσουμε στο σημείο "να τους κόψουμε τα κεφάλια και να τους καυτηριάσομε τους λαιμούς" ως σε νέες λερναίες ύδρες, ώστε κομμουνισμός και ψευτο-αριστερή κατσαπλιάδικη λουμπεναρία να μην ξαναϋπάρξει. Και εάν δεν το κάνουμε εμείς σ' αυτούς, θα το (ξανα)κάνουν σίγουρα αυτοί σε μας με την συνεπικουρία των λαθρο-ορκ, τη νέα "ΟΠΛΑ" που αναφύεται και είναι κατά πάντα έτοιμη γιά δράση, επαναλαμβάνοντας τα εγκλήματα του 1944 εναντίον του ελληνικού λαού. Ο ισχυρισμός σου να μείνουν 2 εκατομμύρια καθαροί 'Ελληνες - αν και λίγο υπερβολικός - έχει τη βάση του διότι η κοινωνία μας έχει σαπίσει μέχρι το μεδούλι. Πισωγύρισμα δεν έχει. 'Εχει μονάχα ξερίζωμα των ζιζανίων - όποια και να είναι αυτά - "χωρίς φόβο και χωρίς πάθος"!!! Εάν υποθέσομε ότι το ποσοστό των ψηφισάντων Σύριζα στις εθνικές εκλογές είναι το πραγματικό, τότε συμπεραίνομε ότι 2,5 με 3 μύρια ελληνόφωνοι αμετανόητοι κατσαπλιάδες είναι σάπιοι στο μυαλό και θα πρέπει να τους φάει η μαρμάγκα. Τα ποσοστά κινήθηκαν στα ίδια περίπου επίπεδα με αυτά των εκλογών του 2015. 'Αρα ο συγκεκριμένος όγκος αυτών των ψηφοφόρων έμεινε αμετακίνητος, παρά τις καταστροφές που βίωσε η κοινωνία μας και η Πατρίδα μας. Επίσης, μεγάλο ήταν το ποσοστό γερόντων (κακό τους ψόφο) που κατάπιαν αμάσητες τις ψεύτικες υποσχέσεις του αχρειέστερου πρωθυπουργού όλων των εποχών, και ψήφισαν Σύριζα με την προοπτική να μην τους πειράξει άλλο τις συντάξεις ή στην ιδεατή περίπτωση να τους κάνει και καμμιά αυξησούλα... (εμένα μου λες!)



    ==Οι εκτελέσεις αιχμαλώτων θεωρήθηκαν εγκλήματα πολέμου μετά το ΒΠΠ==

    για να περισώσουν σαυρομάτικα χρήσιμα στελέχη τους που κρατούνταν από κυβερνήσεις



    Ο ΕΑΜ ΔΕΝ είχε μόνο παλιανθρώπους μέσα. Έκανε υποχρεωτική στρατολόγηση σε όποιον έβρισκε σε μάχιμη ηλικία. Όποιος δεν δεχόταν, πάει να πει ήταν φασίστας. Ή μαζί τους ή εναντίον τους. Τι μου θυμίζει.

    Σύμφωνα με τον Αϊφαντή σε άλλο βίντεο, έπαιρναν με το ζόρι και ανήλικα παιδιά και τους έριχναν στις μάχες. Όπου, χωρίς καμία εκπαίδευση, εξολοθρεύονταν γρήγορα. Ή πιάνονταν αιχμάλωτοι, φαντάζομαι...

    Κώστα δεν νομίζω να χρειάζεται καμία εξήγηση για λερναία ύδρα και τέτοια. Επίσης μπορεί να μην είναι προσβάσιμα τα μέλη της οικογένειας... Ρότσιλντ, τα πρακτόρια τους όμως είναι. Και στην αντίφα και στο δικό μας χώρο. Στην εποχή του ίντερνετ δεν είναι και τόσο δύσκολο να τους εντοπίσει κανείς Γιατί τα γραπτά μένουν. Όποιος αδιαφορεί για την ύπαρξη των πρακτόρων μπορεί να είναι όντως παθιασμένος, μπορεί και εγκάθετος. 

     

    ΣΦΗΝΑΚΙ

    http://1000spartiatai.blogspot.com/




    Για τον ανώνυμο μπαριστα 16:32 που κερναει σφηνάκια ανεβάζοντας το αρθρο του μαρκου, να πω το εξης: Ολες οι παραταξεις δεξιες και αριστερες υπονομεύουν την Ελλάδα και ειναι χειραγωγουμενες απο τα ιερατεία κλπκλπ. Ομως με μια διαφορά, ο οπαδος της αριστερας ειναι ενσυνείδητα απατρις και στοχεύει στην διάλυση της πατριδας του.
     


3 σχόλια:

  1. Πιο παλιά λέγαμε πως το κκε είναι το δεκανίκι του συστήματος.
    Δεν πήγαινε το μυαλό μας στο ανάποδο - πως νουδου πασοκ είναι τα δεκανίκια της κομμουνιστικής μεταπολίτευσης ήτοι του κκε - λογω των ποσοστών που έπαιρναν και παίρνουν τα τρία σε συσκευασία ενός ,βασικά κόμματα της αριστερής μεταπολίτευσης.
    Εάν κάποιος ψάχνει για εκλογομαγειρέματα ας ρίξει μια ματιά
    στον στυλοβάτη ,ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ , της μεταπολίτευσης.
    Τα νούμερα , εντός εκτός εισαγωγικών, θα ήταν είδηση παγκόσμια , για το βιβλίο γκίνες ίσως ... εάν δεν είναι πειραγμένα.

    Ευστοχότατο το σχόλιο του "Καλίθανου" σε άλλον ιστότοπο.
    Αντιγραφή τμήματος σχολίου.

    “Δεν μπορώ να διαλέξω ανάμεσα σε 2 κακά. Το να σκέφτεσαι λες και είσαι σε κώμα ή το να είσαι… «ότι πει το Κόμμα»;;;

    Το παρακάτω απίστευτο ήρθε να μου λύσει μία πάγια απορία: Γιατί ο Αριστερός αυτοαποκαλείται «προοδευτικός». Γιατί ο χώρος των αμέτρητων αγκυλώσεων που βγάζει σπυράκια με την ελεύθερη βούληση να είναι ΔΗΘΕΝ συνυφασμένος με την «πρόοδο». Και επειδή ακόμα μιλάμε για αυτήν εδώ τη χώρα, ιδού οι ψήφοι σε απόλυτα νούμερα που έλαβε το «προοδευτικότερο» μέρος του «προοδευτικού χώρου».

    ΚΚΕ. Επικράτεια:
    Εθνικές εκλογές Ιούλιος 2019: 299.592 ψήφοι.
    Εθνικές εκλογές Σεπτέμβριος 2015: 301.684 ψήφοι.
    Ευρωεκλογές Μάιος 2019: 302.603 ψήφοι.

    Ο Λεωνίδ… σορρυ… Κουτσούμπας και οι 300. Στην αρχή λέω «δεν γίνεται ρε παιδί μου, θα είναι μάλλον συμπτωματικό. 300 τότε, 300 μετά, 300 τώρα;;; Τι ρομποτική ευλάβεια, τι «κωματική» πειθαρχεία είναι αυτή;;; Οι ίδιοι να ‘ναι;;; Κάτσε να το ψάξουμε λίγο πιο… αναλυτικά. Μπορεί να είναι τυχαίο.»

    ΚΚΕ. Α Αθηνών:
    2019: 15.108
    2015: 14.483

    Δ. Τομέας:
    2019: 19.099
    2015: 18.314

    Β΄ Δυτικής Αττικής:
    2019: 4518
    2015: 4425

    Καβάλας:
    2019: 3.219
    2015: 3.289

    Αχαϊας
    2019: 9.283
    2015: 9.332

    Α Πειραιώς:
    2019: 5.564
    2015: 5.206

    Και για να μην κουράζω…

    Ν Ευρυτανίας:
    2019: 399
    2015: 400!!! ( ΔΑΚΡΥΑ…)

    Σκουπίζοντας τα δάκρυά μου από τα γέλια σκέφτηκα πως η αποχή δεν παίζει ΚΑΝΕΝΑΝ απολύτως ρόλο γιατί τον κομμουνιστή δεν τον επηρεάζει. Είτε 10% αποχή δεις, είτε 90% οι 300.000 θα πάνε να την ετοιμάσουν την… «ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ». ...

    Και αυτό είναι κάτι που είναι πραγματικά «προοδευτικό»:
    ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝ ΒΓΕΙ…
    ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!

    ...

    https://www.capital.gr/forum/thread/6550109?messageId=6550109

    Ποιό είναι το λάθος στην παραπάνω ανάλυση;
    Το συμπέρασμα που έχει να κάνει με το ...ΕΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΚΕ!!!
    Το οποίο δυστυχώς ασπάζεται το 90% και βάλε των Ελλήνων.
    Φαίνεται ΚΑΙ απο τα σχόλια στο παρών """""""εμφυλιοπολεμικό"""""" άρθρο του κ. Κώστα.
    Και εφόσον το πιστεύει η πλειονότητα των Ελλήνων ...δίκιο θα έχουν.
    Γιατί είναι λάθος το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει το σχόλιο του "Καλίθανου";

    Δικό μου συμπέρασμα.
    Δεν χρειάζονται πείραγμα τα νούμερα!
    Και όσοι με αυτά ασχολούνται είναι για να
    ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Υ.Γ.
    Ο στρατηγός θα μπορούσε στα τμήματα που δεν είχε ψηφοδέλτια να ζητήσει επανακαταμέτρηση αντι να τρέχει στα δικαστήρια;
    Και ακριβά για κάποιον που δεν έχει χρήματα για ψηφοδέλτια και ...τι απέγινε;
    Επαναλαμβάνω και όσοι τον υπερασπίζονται , εάν γνωρίζουν , ας απαντήσουν.
    Γιατί όχι επανακαταμέτρηση!


    Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ποιό είναι το λάθος στην παραπάνω ανάλυση;"

    Στα κομμουνιστικά καθεστώτα επιτρέπεται στον λαό να ψηφίζει. Αυτό που απαγορεύεται είναι να αλλάζει πολιτικΗ.
    Πολιτικούς αλλάζουμε και εμείς.
    Η πορεία μας προς τον κομμουνισμό είναι αυτή που μας απαγορεύεται να αλλάξουμε.
    Επιτρέπεται λοιπόν να ψηφίζουν οι προλετάριοι στα κομμουνιστικά κράτη για να επιλέξουν

    ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΥΣ!

    Το οποίο κόμμα στις πρώην κομμουνιστικές δικτατορίες ήταν ΕΝΑ ,
    τώρα είναι ΕΝΑ σε πολλές συσκευασίες!

    Και η εμπεριστατωμένη απάντηση απο την Φιλονόη.

    "Ψηφίζεις ὅ,τι ἄλλο καὶ καταλήγεις (πάλι!!!) μὲ μΠατΣοΚ!!!
    10 Ἰουλίου 2019

    Ξεκινᾶς, λέει, νὰ ψηφίσῃς τΣΥΡΙΖΑ γιὰ νὰ ἀνακαλύψῃς τελικῶς πὼς ἐψήφισες μΠατΣοΚ (καὶ μόνον!!!)…!!!
    ...
    Ψηφίζεις παλαιὸ (φυσικὰ βενιζελικὸ) κόμμα, γιὰ νὰ καταλήξῃς ἀκόμη μιαν φορὰ μὲ μΠατΣοΚ…

    Ἐκλογὲς 2019 – κερδίζει ἡ ΝΔ μὲ 39,85% καὶ σχηματίζει κυβέρνηση.

    • Ὑπουργὸς Προστασίας τοῦ Πολίτου: Μιχάλης Χρυσοχοϊδης (ΠΑΣΟΚ)
    • Ὑπουργὸς Πολιτισμοῦ: Λίνα Μενδώνη (ΠΑΣΟΚ)
    • Ὑπουργὸς Ἐσωτερικῶν: Τάκης Θεοδωρικάκος (ΠΑΣΟΚ)
    • Ὑπουργὸς Τουρισμοῦ: Χάρης Θεοχάρης (ΠΑΣΟΚ)
    • Ὑπουργὸς Ἐπικρατείας: Γιῶργος Γεραπετρίτης (ΠΑΣΟΚ)
    • Ὑφυπουργὸς Ἐσωτερικῶν: Θεόδωρος Λιβάνιος (ΠΑΣΟΚ)
    • Ὑπουργὸς Ψηφιακῆς Πολιτικῆς: Κυριάκος Πιερρακάκης (ΠΑΣΟΚ)
    ...

    Τελικῶς ἐσὺ ψηφίζεις ὅ,τι νἆναι ἀλλά, θὲς δὲν θές, μόνον μΠατΣοΚ θὰ σὲ κυβερνήση.
    Μὲ τὶς ὑγείες μας λοιπόν…
    Φιλονόη

    Υ.Γ.1 Πόσα μΠατΣοΚ ὑπάρχουν; Ἀμέτρητα… Ἔτσι κι ἀλλοιῶς εἶναι ὁ σοσιαλοκομμουνισμὸς «ἀγάπες μου»…

    Υ.Γ.2. Συμπολίτευσις κι ἀντιπολίτευσις μΠατΣοΚ μᾶς προέκυψαν… Τί νά πῶ γιά τήν ψυχοπαθῶς κομμουνιστική μας χώρα λοιπόν, πού ἀρνεῖται νά ἀντιληφθῇ πώς ὁ κομμουνισμός ὄχι μόνον δέν σώζει, ἀλλά ὀδηγεῖ σταθερῶς πρός τήν ἄβυσσο;;

    Υ.Γ.3. Ναί, ναί… καμμία ἐλπίς!!!

    https://filonoi.gr/2019/07/10/pshfizeis-o-ti-allo-kai-katalhgeis-pali-me-mpatsok/

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά τα λέει Φιλονόη. Κι αφού δεν νογάνε και ψηφίζουν όλο μπατσοκ, έχουν οσονούπω να φάνε κάτι μπάτσες από την Ιστορία, που θα κλάψουν μανούλες.

      Διαγραφή