«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Επιστροφές αλλοδαπών από την Ελλάδα στην Τουρκία: Τον Ιούλιο 2019 έφθασαν τον αστρονομικό αριθμό των 7 (επτά) ατόμων - ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΌ ΒΙΝΤΕΟ: ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ "ΓΙΟΥΝΑΝ ! ΓΙΟΥΝΑΝ!" ΚΑΙ ΑΝΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΠΡΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ ΣΕ ΦΟΥΣΚΩΤΟ.



Συνολικά σε 3 έτη έχουν επιστραφεί 1892 άτομα.

Περίπου όσοι μπαίνουν σε 2 καλες μέρες...




Δείτε χθεσινό βίντεο με τους λιμενικούς κυριολεκτικά να προσκαλούν φωνάζοντας ΓΙΟΥΝΑΝ ! ΓΙΟΥΝΑΝ! και ανεμίζοντας την Ελληνική Σημαία στους λαθρομετανάστες που έχουν εισβάλει με φουσκωτό, δεν κινδυνεύουν και επιχειρούν να απομακρυνθούν! ΑΙΣΧΟΣ! via

Αποκλειστικό : Δραματική διάσωση από τους "φύλακες" του Αιγαίου - Κεντρικό Δελτίο 9/9/2019 | OPEN TV

 

Το κανάλι έβαλε εντός εισαγωγικών τη λέξη "φύλακες" του Αιγαίου. Χωρίς να το θέλει είπε την αλήθεια. Μόνο φύλακες δεν είναι.
 

"Φύλακες του Αιγαίου" σημαίνει να περιπολούν στα θαλάσσια σύνορά μας με την Τουρκία κ' να μην επιτρέπουν την παραβίασή τους. Αν ένα σκάφος κινδυνεύει, θα είναι στα Τουρκικά χωρικά ύδατα, άρα ευθύνη των Τούρκων. Δεν τα λέω εγώ. Οι γεωπολιτικοί αναλυτές το είπαν σήμερα στον Σκάι.


(πηγή)


11 σχόλια:

  1. Να σου εγώ...παίζει κάνα μπαξισι από τους Τούρκους ;δεν τα λέω εγώ ,αστυνομικοι τα λένε.Τι γενναία παλληκάρια !με κίνδυνο της ζωής τους μάχονται προμαχουντες των Ελλήνων και των πληροφοριών τζιχαντιστών εστορεσαν δύναμιν.Εεε ;εντάξει ;κατ'αρχην ,έχουν οδηγίες να τους μαζεύουν ,κατά δεύτερον είναι δικοί τους ,κατά τρίτον τα παίρνουν από τον Τούρκο.Τι είπατε για την ΑΟΖ ; Ρεεε κουφοί είσαστε ; σας είπα για τον πάτο της βαρελας ,όπως τον είδαν και άλλοι και συνεχίζουν να τον βλέπουν και άλλοι.Εδω !εδώ !φέρτε και άλλους ,έτσι ,βουτά και τα μωρά ,μετά κόλλας φυματίωση ,χολέρα ,καλ αζαρ και μετά βγαίνεις και κανείς και τον ήρωα ,αμ πως !τι αυταπάρνηση ,τι ηρωισμός ,τι ανδρεία ,να τεινης χείρα στους λιποτάκτες ,στους τζιχαντιστες ,στους τουρκμενους ,στους Μογγόλους ,στον πάσα ένα που τα πήρε από ΜΚΟ για να εισβαλη σε αυτό που ονομάζεις πατρίδα.Πιστα κομματοσκυλα των υπηρετών ,βάζεις σε κίνδυνο ζωης τους υπόλοιπους ,πως τον είπαμε το τελευταίο παλληκάρι Ασπρουδης ;εεε !εσείς ηλίθιοι ! Τρέξτε να προστατέψετε τα ζώα σας ,την ζωή σας ,την οικογένεια σας ,την πατρίδα σας ,την θρησκεία σας ,τα ιερά και όσια σας.Σε λίγο θα τους δείτε με γκάμα και βαριοπουλες να κοπανουν ,την αγία τράπεζα ,τους αρχαίους ναούς.Ααα ,δεν θέλω παράπονα για τον πάτο της βαρελας.Μονοι σας επιλέξατε .Ααα δεν θέλω χαζα πράματα ,τώρα θα εκνευρισθη ο Κούλης και θα διάταξη ΕΔΕ.Και που το βρίσκω το κέφι ;γιατί ξέρω το τέλος ανόητοι ,για αυτό.Εμεις εδώ ,θα ψάχνουμε για αναρχικούς στα Εξάρχεια ,για ναρκωτικά ,για ποιος Αφγανός μαχαίρωσε τον Πακιστανό και θα στήσουμε και μια κωλαρα ! να !στις ορέξεις τους.Θα ταισουμε τα μουλικά ,τα ασυνόδευτα ,τις κουνελες ,ρε δεν θα βρεθη και κανας άγιος μητροπολίτης ,να τα μπουκωση στο φαγι ; κανας ραγιάς να δώση κάνα σπίτι να πάρη κανά φράγκο ;είπαμε τρεις οι κατηγορίες ,οι μαϊμούδες Έλληνες ,όπως λέμε μαϊμού Υβ Σαιν λωραν ,οι τσανακογλυφτες και οι χεστες.Αυτους που είδατε στο βίντεο ,είναι και τα τρία μαζί ,μπορώ να σου πω ,ότι θα τους ξεσκατιζουν και τα μουλικά.Ο πάτος ;εεε;ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΕΔΩ ΕΔΩ, ΓΙΟΥΝΑΝ ΓΙΟΥΝΑΝ!"
      Υπηρετούν τους προδότες και το ξέρουν. Της αύριον όμως θα λένε.."ΠΟΝΑΝ ΠΟΝΑΝ!" χεχεχε...

      Διαγραφή
  2. Όπου πληροφοριών ,γράψτε πηλοφορων ,πηλοφορων τζιχαντιστών.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουν καταπάτηση κάθε έννοια δικαίου ,τους δικαζης για εσχάτη προδοσία και τους αποτασσεις με αφαίρεση ιθαγένειας και υπηκοότητας.Και εμένα το μονάκριβο μου παιδί ,τι υπηρετουσε στα ελληνοτουρκικά σύνορα ,φάτσα απέναντι το τουρκικό φυλάκιο.Σε ρωτάω ,εγώ τι φυλούσα στα σύνορα ;πως την είπαμε την τσατσά του εβραιο κρατικοδιαιτου κράτους που ζούμε ;να σου χώσω ρε πουστη την μανλιχερ σταντερα σου να τα πετάξω στα σκυλόψαρα.Γαμημενοι προδότες ,της μιας δραχμής τα γιασεμια έχουν αμύθητη αξία μπροστά σας.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας έδειξε να έχη αρχιδια και τον απεταξαν συνοπτικα από το στράτευμα ο αρχιλοχιας ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΩΤΗΣ και ο Λοχαγός Τοκατλιδης που κατάφερε να μείνη.Σφουγγαροκωλαριοι της αυτού μεγαλειότητος τσατσας και του αρμανσμπεργκ,ευντεκ ,των δολοφόνων του ΝΙΚΗΤΑΡΑ.Ποιο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ;ποια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ;τι μου τσαμπουνατε ω ρε;ξέρεις τι ραπορτο του δίνουν του Ερντογάν εκεί ;εεε ;ξέρεις ;που να τους δεις να τακιμιαζουν με τους Τούρκους λάθρο διακινητες και τους Αλβανούς πρεζεμπορους.Αυτοι νομίζουν ότι είναι πια ,τα γιουσουφακια του κιουταχη.Φτου σας ρε ξεφτιλισμενοι ,ούτε να τους στείλουν πίσω δεν έκαναν .Και εκείνο το μαχαμουνικο από το όπεν ,τι άνδρας και αυτός ,σπανίζει το είδος !ο πάτος ,ο πάτος θα είναι η σωτηρία ,κουράγιο αδέλφια.Κωλο κωλο σαν την μάχη της Γρανάς .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ετοιμοπαραδοτη σκεψη και η πειθηνια αντιμετωπιση της λαθροεισβολης(ανοιξαμε και σας περιμενουμε) βλεπουμε οτι καλα κρατει ΠΕΡΑΝ απο τους ιδεοληπτικα προσκειμενους αριστερους αλλα ΚΑΙ σε μεγαλο αριθμο κρατικων υπαλληλων και ιερωμενων που πρωτιστως κατα το συνταγμα και την νομοθεσια θα επρεπε να ειναι στις επαλξεις του αγωνα κατα της παραβιασης των εθνικων συνορων και οχι μονον. Κατα το καθηκον τους αλλα και κατα το ΣΥΝΤΑΓΜΑ το οποιο παραβιαζουν κατα μονας αλλα και μεσω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ!!!!!!Αν δεν μπορουν ας ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ειδαλλως ειναι υπολογοι τουλαχιστον στην συνειδηση του κοσμου!!! Στρατιωτικοι, αστυνομικοι, εκπαιδευτικοι και οι περισσοτεροι δημαρχοι στην πραγματικοτητα ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ απεναντι στο Συνταγμα και στην κειμενη νομοθεσια επικαλουμενοι τις εντελως προσφατες νομικες προχειροκατασκευες της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ιδιως του ΣΥΡΙΖΑ που δεν θα αντεχουν ουτε ενα δευτερολεπτο σε ενα ελεγχο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Ο ΔΟΛΟΣ ΤΗΣ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ!!!! Ενω ΔΕΝ θα επρεπε να δινουν κανενα κρατικο εγγραφο στους λαθρο τους δινουν οχι παραμονη εστω, ουτε υπηκοοτητα αλλα ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!!!!!!!! (ο σκληρος πυρηνας της πολιτογραφησης).Που σημαινει οτι σε λιγο θα ειναι κομμα στην βουλη ΙΣΟΤΙΜΟΙ με τους Ελληνες!!!!!!! Απο τωρα βεβαια διαφαινονται τα δειγματα γραφης!!! Οι λαθρο ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΗ ΓΗ κατα τις θρησκευτικες αντιληψεις τους.Ειναι ματαιο να πω οτι οι επηλυδες εισβολεις καθε ειδους και προελευσης ΔΕΝ εχουν οι περισσοτεροι καμια σχεση με προσφυγες πολεμων.Ομως τι βλεπουμε??? !!!!Οι υπαλληλοι του Ελληνικου κρατους (με καποιες εξαιρεσεις) που καλοπληρωνονται σε σχεσει με τους υπολοιπους και πολυπληθεστερους φορολογουμενους (του ανταγωνιστικου ιδιωτικου τομεα) για να κανουν την δουλια τους στην πραγματικοτητα ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΘΕΙ!!!!! Η Πολιτειακη θεσμικη συμβαση εντολεως λαου και εντολοδοχων νομιζω οτι εχει παραβιασθει κατα τροπο ΕΘΝΙΚΑ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι αυτοί οι ξένοι που κατακλύζουν καθημερινά τις υπηρεσίες Ιθαγένειας, Δημοτολογίου κλπ των δημαρχείων της χώρας, με διάφορα δικαιολογητικά για να αποκτήσουν, αυτοί και τα παιδιά τους, ελληνική ιθαγένεια...
      τα χαρτιά και οι αποφάσεις που καταθέτουν ή λαμβάνουν είναι έντυπα στα οποία παλιότερα κυριαρχούσε ο όρος "υπηκοότητα", και τέτοια, δηλαδή για τα ίδια έντυπα πρόκειται, μόνο που έχει αντικατασταθεί πλέον ο όρος "υπηκοότητα" με τον "ιθαγένεια", έτσι απλά, από κάποιο χρονικό σημείο κι έπειτα. Νομότυπα;..παράτυπα;.. πάντως, όπως όλα δείχνουν..ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ!

      Υπηκοότητα και Ιθαγένεια -ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ- δεν ξεχωρίζουν. Αυτό ισχύει από την εποχή του Όθωνα κιόλας. Και δεν βρέθηκε κανείς να το διορθώσει. Πράγμα που δεν μας εκπλήσσει, εφόσον έχουμε πια διαπιστώσει... πόση μασονική ποδίτσα έχει παρεισφρήσει στο νομοθετικό μας σύστημα επί δεκαετίες δεκαετιών...

      Διαγραφή
    2. Μού άρεσε το σημείο περί ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ. Μπράβο που το ανέφερες!

      Διαγραφή
  6. Θαλή ,βλέπω ότι το βλεπης καθαρά ,θα τους μπάσουν και στην βουλή.Αλλα ένα πράμα με στενοχώρη σε σένα ,δεν μου έγραψες ποτέ ,τι φυσίγγια να αγοράσω ,τι λες για τα wincshter ;ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα φυσιγγια δεν ειναι το θεμα. Παρε με καννη super magnum ωστε να τα ριχνει ολα αναλογα με την περισταση

      Διαγραφή
    2. Χαχα ,όλες οι χραπα χρουπα ρίχνουν με γόμωση μάγκνουμ φίλε μου ,σαφώς και τα φυσίγγια παίζουν μεγάλο ρόλο ,τον μέγιστο.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή