«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΩΡΑ.. ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

8 σχόλια:

  1. Θα σαλταρω θα σαλταρω την φρατζολα και το κεφάλι ,πουστη θα σου πάρω.Σε ένα πράγμα συμφωνώ με τον γέρο ξεκωλιασμενο βουβαλο και παιδοφιλο Χένρυ ,ότι είμασθε ατίθασοι και απρόβλεπτοι.Ο ποιος θα πάη στα συσσίτια ;ο ποιοοοοςςς ;ο Έλληνας ;άμα θέλουν ...ας το εφαρμόσουν ...γιατί με τρωη η χέρα μου.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πενταπόσταγμα: αφρικανοι δημιούργησαν επεισόδια στην Κω ,έφαγαν και ξύλο ,άλλα τραυμάτισαν και αστυνομικούς."δεν είναι συνθήκες αυτές διαβίωσης "κύριε χρυσοχοιδη ,να τους πάρετε σπίτι σας"καλά ,μια κουβέντα είπα για πλάκα.Διαβασα χθες ,πάνω από 9.000 μπουκαρισαν από τις αρχές του χρόνου έως το α δεκαήμερο Σεπτεμβρίου.Μην ανησυχείτε ,δεν είναι τίποτα ,απλά σκεφθειτε η την καμπούρα σας η το γιαταγάνι ,άντε να βάλουμε και την χραπα χρουπα.Ερχονται συνέχεια ,δεν θα σταματήση αυτό πουθενά ,μόνο στην δικιά μας αντίδραση.Κυττα πλάκα ,αυτοί όλοι ,δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ,ποιος είναι Έλληνας και ποιος όχι ,έτσι όπως είναι θα την πέσουν και στις χαμηλοκωλες τηγανοκεφαλες ....και θα πέση και το γέλιο της αρκουδας ,σηκωθείτε από κρεβάτια ,καναπέδες ,σουμιεδες ,μπαούλοντιβανα ,αιώρες ,πολυθρόνες ,σκαμπω ,όρθιοι θα γελάσετε καλύτερα.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύεις το νούμερο 9.000; χαχαχαχαχαχα
      Από την αρχή του έτους..;;; χαχαχαχαχαχα
      ΚΑΝΕ ΤΟ 90.000 ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ!

      Διαγραφή
    2. Να σου πω ...αδελφέ ,σαμπως και δεν έχεις άδικο.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  3. Με την πρώτη χορική κόντρα ,οι ΜΚΟ ,η φροντεξ ,οι υπάλληλοι αλληλεγγοιοι ,θα εξαφανισθούν .Θα μείνουν κάτοικοι και αστυνομικοί.Θα φέρουν την seebirg ;ναι ,όταν δουνε ,ότι ξεφεύγει η κατάσταση,αυτοί θα αρχίσουν να βαρανε και κατοίκους στην πρεμουρα τους και στην αδιαφορία τους και εκεί θα γινη το έλα να δης.Σεναριο ένα και καθόλου φανταστικό,βάλτε κάτω την σκέψη σας.Σεναριο δύο ,που ήδη γίνεται :στην καβλα τους επάνω αρχίζουν και βαρανε όποιον βρουν μπροστά τους ,δείτε τα ήδη θύματα ,μέχρι τώρα και τελευταίο τον μουσουλμάνο δάσκαλο στον Έβρο ,πως την γλύτωσε και αυτός !είναι άγνωστοι ,είναι μπουλούκια ,θέλουν ανέσεις και φέρτε φράγκα.Μυρτουλα και κανταρης στην γ Σεπτεμβρίου είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα ,ο παπάς στον Γέρακα ,ο νεαρός στου Φιλοπάππου και θες γυρεύε ακόμα.Εδω ,θα την πέφτουν εξοργισμένοι σε μεμονωμενους/ρε,εάν πυροδοτήσουν και την όλη φάση και επί σκοπού οι ΜΚΟ και οι ψευτο ιμάμηδες εδώ ,τότε πάμε για συγκρούσεις.Εχουν ένα ντιζαβανταζ ,είναι μέσα σε ξένη χώρα και δεν ξέρουν τι θα βρουν μπροστά.Για να τελείωσης μια και καλή ,ορμάς και τους ποδοπάτησε ,εάν μείνουν στην Ελλάδα ,τότε έχουν δημιουργηθη υπόβαθρα μίσους και προφανώς εγκλημάτων.Εαν πάλι δεν αμυνθείς ,τότε το πλιάτσικο, βιασμοι κλοπές ,ληστειες ,σφαγές ζώων θα είναι καθημερινό φαινόμενο στην επικράτεια.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα παραδείγματα των Ελλήνων θυμάτων που ανέφερες.. εννοείται πως είναι περιπτώσεις που διέφυγαν από την απόκρυψη πολλών δεκάδων άλλων περιπτώσεων.

      χορική κόντρα.. εννοούσες χοντρή κόντρα. Μπορείς απλά να τσεκάρεις τί έγραψε το σμαρτ-φόουν πριν στείλεις το σχόλιο. Είναι για τον λούτσο η λογική που τούς έχουν ενσωματώσει.

      Διαγραφή
    2. Εε ,συμπαθατε με ,υπό πίεση χρόνου ,μου συμβαίνουν στο πληκτρολόγιο ΠΟΤΈ ,όμως στην γραφή μου ,χαχαχα !ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  4. Όχι αν αλλά όταν δολοφονηθούν Έλληνες πολίτες - γιατί το θεωρώ σίγουρο - θα στηθούν στο εκτελεστικό απόσπασμα κανένας απο αυτούς τους ανθέλληνες προδότες που μας "κυβερνούν" ; Αλλά τι ρωτάω ; Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει ! Σε άλλους καιρούς ο ίδιος ο Ελληνικός στρατός θα είχε αντιδράσει απο μόνος του , όχι για να εγκαταστήση χούντα αλλά , για να σώση την πατρίδα ! Λογικά αυτό θα έπρεπε να συμβεί . Η αστυνομία ο στρατός και γενικά τα σώματα ασφαλείας έχουν μεγάλη ευθύνη ! Όλοι αυτοί έχουν δωσει κάποιο όρκο - αν δεν κάνω λάθος - σε ποιόν τον έδωσαν ; Τι υποσχέθηκαν οτι θα κάνουν και ποιόν θα υπηρετούν ; Θα δέρνουν τους Έλληνες φορολογούμενους , τους γέρους ; τις γριες με τα καλτσάκια , τους καστανάδες ή τους συνταξιούχους ; ΑΙΣΧΟΣ ! Ούτε αυτοσεβασμό δεν έχουν ! Κάποτε βλέπαμε τον αστυνομικό , τον στρατιώτη τον αξιωματικό με δέος και σεβασμό , αλλά δυστυχώς αυτοί οι καιροί παρήλθαν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή