«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Αν η Ελλάδα ήταν γεμάτη με τέτοιες μανάδες.. όλα θα είχαν διορθωθεί.

41 σχόλια:

  1. Γεματη δεν ειναι η πατριδα μας ,ειναι ομως βαρβατα μισογεματη .Δεν ξερω εγω ,εαν η δακαλα παιρνει αυτοβουλως πρωτοβουλιες ή την στριμώχνει το υπουργείο χάζαρο εβραιλας και δια βίου αποβλακωσεως.Σαφως και την έχουν πέσει πάνω στα παιδιά ,ανάλογα τι μαλακα γονέα έχουν ,εκεί ποντάρουν ,στους μαλακό πιτουρες.Στον φόβο ...ααχχχ αυτός ο φόβος των καταχεσμενων και ανόητων.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Άν εξαιρέσει κανείς τα "προχωρημένα γαλλικά σας", έχετε δίκοιο.
    Μαύρο δίκοιο θα προσθέταμε.
    Επειδή έχει αποδειχθεί πώς η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΣ των γονέων ΔΕΝ ασχολείται. Δεν ερωτά το παιδί όταν επιστρέψει, ΤΙ γίνεται ΜΕΣΑ στο σχολείο.
    Τί είπε στήν τάξη η "κυρία τάδε" δασκάλα, ή καθηγήτρια.
    Τί "σόϊ" μάθημα έκαναν.
    Τί 'ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ' περιλαμβάνουν τα σχολικά (;) βιβλία μέσα...
    Οπότε αυτή τήν "καρα"-διαπιστωμένη γονεϊκή ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ τήν γνωρίζουν άριστα στο υπουργείο 'διά βίου αποβλακώσεως' και προχωρούν α κ ά θ ε κ τ ο ι γιά το ολοκληρωτικό ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ των Ελληνόπουλων!
    Τό ξερό μας το κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κε Καποδίστρια έτσι είναι.. Και φτάσαμε να ελπίζουμε σήμερα στη μαγιά, η οποία μακάρι να είναι όση γράφει ο Αριστόμαχος στην αρχή του σχολίου του.

      Καλή σας ημέρα!

      Διαγραφή
    2. Έτσι ακριβώς ! Ζαμάν φου και απάνω τούρλα,,έχουν αφήσει την νεολαία απαίδευτη ,στραβό γκαβη και φρου φρου και αρωματα.Ελεγε ο μακαρίτης πατέρας μου :κατά μάνα κατά κύρη κατά γιο και νοικοκύρη.Εαν το τρισαθλιο σύστημα τους εξέλειπε ,η κατάσταση θα ήταν διαφορετική,τουλάχιστον ,κάπου θα ντρεποντουσαν να είναι χύμα στο κύμα ,γιατί θα είχαν την μομφή από τους άλλους.Χαιρετω σε.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  3. Η κατάσταση που επικρατεί είναι θλιβερά-κωμικοτραγική...ο Μέσος Νεοέλληνας βρίσκεται σε μια Παθοψυχολογικά-ΝΟΗΤΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ συνθήκη...Επηρεασμένος απο τα ομολογουμένως ποικίλα θέματα της Καθημερινότητας (Πληρωμή Λογαριασμών ΔΕΚΟ-ΕΥΔΑΠ-ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΧΡΕΗ ΕΦΟΡΙΑΣ-ΕΝΦΙΑ=ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ,ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΓΙΑ ΙΧ-ΜΟΤΟ-ΣΠΙΤΙ κτλ.)και νιώθοντας ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΦΥΞΙΑ-ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ σε ολα αυτά κ πιθανόν παραπάνω έξοδα αν έχει π.χ Οικογένεια με παιδιά κτλ τρελλαίνεται-κ προσπαθεί να βρεί λύσεις/τρόπους ώστε να τα βγάλει πέρα...σε συνδυασμό με την Ενορχηστρωμένη Πλύση Εγκεφάλου/Προπαγάνδα απο τα ΜΜΕξαπάτησης&εκπόρνευσης Ψυχών τα οποία επί σειρά ετών Διαστρέφουν την πραγματικότητα παρουσιάζοντας το ζήτημα με τους Λάθρο-Πρόσφυγες καθαρά "Ανθρωπιστικά" απο την πλευρά των ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ χωρίς να έχει Εσωτερικές Αντιστάσεις,με την κριτική του σκέψη να έχει γίνει πολτός...,το μυαλό έχει υποστεί ΛΟΒΟΤΟΜΗ διότι τον "εκπαιδεύσανε" να σκέφτεται με άλλο τρόπο-πιο χαλαρό-να είναι παγερά αδιάφορος-να μην μιλήσει εναντίον μιας κραταιάς άποψης διότι αν το κάνει αυτόματα είναι ένοχος-τον μειώνουν ως προσωπικότητα-στιγματίζεται-στοχοποιείται...κ η Ελλάδα τελειώνει κυριολεκτικά..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκμαυλισμένος ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ απο τις επιλογές των τελευταίων 30 ετών στον τρόπο ζωής του π.χ Εορτοδάνεια-αποπληρωμή του προηγούμενου με το επόμενο-Διακοποδάνεια-Δάνειο για Αγορά ΙΧ ή Δεύτερου ή να αλλάξει το προηγούμενο γιατί βγήκε το νέο Μοντέλο πιο εντυπωσιακό..κοίταζε να περνάει καλά ή τυχοδιωκτικά με το λιγότερο δυνατό κόπο..έβλεπε το πρόσκαιρο αλλά όχι τι έρχεται μετά...η ύλη με τα παραγωγά της τον Ισοπεδώσανε Νοητικά-του αφαιρέσανε ότι πιο πολύτιμο είχε το ΦΙΛΟΤΙΜΟ-ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ μαζί βέβαια με την κομματοκρατία..=ΜΑΣΤΙΓΑ...οπότε ύστερα ξεκίνησαν οι Μειώσεις Μισθών/Συντάξεων-το επόμενο βήμα Απολύσεις=δεν είχε χρήματα να αποπληρώσει τις Δόσεις του Δάνειου που με δόλιο τρόπο του το φορέσανε καπέλο-πόσο μάλλον να ζήσει=Αν δεν είχε Οικογένεια-Συγγενείς=στον Δρόμο Άστεγο γιατί η Τράπεζα έκανε κατάσχεση..άρα Αύξηση του Ποσοστού Ανεργίας-Αυτοκτονίες-Αριθμός Αστέγων=τα Αποτελέσματα των Στρεβλών επιλογών που Ισοπέδωσαν τον Ελληνικό Αξιακό Κώδικα Ζωής κ τώρα εγκλωβισμένος στις επιλογές του...θεοποιόντας την Ύλη στην θέση του θεού μιας κ έγινε ο "Στρεβλός Επίγειος θεός" αντιδρά με ότι υπόβαθρο έχει..Εξουθενωμένος Ψυχικά/νοητικά με όλη του την ενέργαια-Ζωτικότητα να Ασχολείται με τις έγνοιες της ΥΛΗΣ πως να Αντιδράσει στην Λαθρο-εισβολή με τι Κότσια;; που είναι η εσωτερική του Δύναμη;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστούμε, εύστοχη η ανάλυση της ψυχοσύνθεσης του νεοέλληνα. Θα επανέλθουμε αναμένοντας περισσότερα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρακτικά παραδείγματα Νεοελληνικής Νοοτροπίας-εκμαυλισμού συνείδησης.
    1α)Σε Πολυσύχναστες παραλίες της Ανατολικής Αττικής παράνομα εισερχόμενοι Λάθρο-Πάκηδες κτλ. πουλάνε Παράνομα Προιόντα και ένα ποσοστό λουομένων ανταποκρίνεται είτε συζητώντας/διαπραγματευόμενοι την τιμή που θα αγοράσει κάτι..είτε είναι αρκετά φιλικοί ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ-ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ τα Εκατοντάδες Εγκλήματα που έχουν κάνει Ομόφυλοι/Ομοεθνείς τους απο τότε που επικοίσανε την Ελλάδα,(με πρόσχημα το γνωστό ότι είναι ακριβά απο κατάστημα...Εθνική Συνείδηση υπό του Μηδενός..)το ακόμα πιο εξοργιστικό είναι ότι τις ώρες που περνάνε οι Λαθρό-πωλητές κάνουν πολύ συχνά περιπολίες και Δικυκλιστές συνήθως 4 Άτομα σε 2 Μηχανές τύπου Υαmaha TDM850 ή Suzuki V-STROM..και εννοείτε ότι ΔΕΝ τους λένε τίποτα διότι είναι μια ΠΑΓΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...1β)Ποσοστό Καπνιστών λουόμενων σβήνει το τσιγάρο κάτω στην ΑΜΜΟ..μαζί με ότι άλλα σκουπίδια έχει..2)Αντίστοιχη κατάσταση με λάθρο-πωλητές είναι τα Πανεπιστήμια στο Ιστορικό Κέντρο ΑΣΣΟΕ-(εκεί έχω δει να σταματάνε αρκετοί Ελληνόφωνοι..κ να αγοράζουν Τσιγάρα...επειδή είναι πιο φτηνά..το πιο τρελό είναι στο ίδιο σημείο είχε σταματήσει Τζιπάκι Ξένης Πρεσβείας κατέβηκε ο Οδηγός κ αγόρασε παράνομα τσιγάρα...τι να λέμε τώρα..)ΝΟΜΙΚΗ(λιγότερους Λάθρο εκεί)κ πεζόδρομους πέριξ του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αθηνών έχουμε το ζήτημα με τα Τοξικοεξαρτημένα Άτομα Διακινητές-Χρήστες.Άλλη Ελληνική Παθογένεια:κάθε λογής σκουπίδια πεταμένα οπουδήποτε...κ εντός της πόλης αλλά και σε Περιαστικά Αλσύλια-Λόφους π.χ Ενδεικτικά Λυκαβηττός Θλιβερή κατάσταση αποτσίγαρα-αλουμινένια κουτάκια απο Μπύρες/Αναψυκτικά ή Γυάλινα,πλαστικά απο διάφορες συσκευασίες,χρησιμοποιημένα Προφυλακτικά κτλ. Λόφος Στρέφη...εκεί είναι Άντρο διακίνησης ουσιών κ όχι μόνο....Αττικό Άλσος..Λόφος Φιλοπάππου..Επίσης σε Εξοχικές περιοχές μερίδα κατοίκων αφού αποψιλώσει το Οικόπεδο/Εξοχικό του απο ξερά κλαδιά/χόρτα τα κατεβάζει χύμα σε διάφορα σημεία είτε κοντά σε κάδους ή όχι κ Δημιουργούνται ολόκληρες ντάνες θέτοντας σε κίνδυνο πυρκαγιάς ολόκληρες περιοχές με την Ανοχή βέβαια κ της εκάστοτε τοπικής Δημοτικής Αρχής η οποία ΔΕΝ τα μαζεύει γρήγορα..είναι πολλές οι παθογένειες-γράφουμε Εγκυκλοπαίδεια κυριολεκτικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είμαι πολύ περίεργος.
    Δεν ντρέπονται καθόλου;
    Δεν έχουν ίχνος φιλότιμο μέσα τους;

    “Ο ρατσισμός δεν έχει θέση στο DNA αυτής της χώρας

    Του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου “
    https://www.capital.gr/forum/thread/6582361?page=4

    Τέτοια διαστρέβλωση της πραγματικότητας;

    "Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2019
    Ο ναζισμός του 4ου Ράιχ της Ευρώπης των τραπεζιτών..."

    http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2019/09/4.html

    Αριστεροί δήθεν φιλελεύθεροι και ιδεοληπτικοί κομμουνιστές
    που το παίζουν και υποστηρικτές των Ελλήνων
    ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΜΑΖΙ!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ
    ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ,
    ΒΑΛΤΕ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΜΕ
    ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΑΜΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ,
    ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ!

    ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
    (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ
    ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ)
    ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

    ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΟΤΙΣΕΙ ΜΕ ΨΕΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΓΗΣ,
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΑΓΑΘΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ
    ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (κοιτάξτε σχόλια σε όλο το διαδίκτυο)ΝΑ
    ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!
    ΝΑ ΤΟΝ ΩΘΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ
    ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
    ΤΟΥ!
    Η οποία περιουσία - η δική μας των Ευρωπαίων , άκουσον άκουσον ,
    ανήκει στους προλετάριους εγχώριους και λαθρομετανάστες, διότι
    εμείς οι Έλληνες οι γηγενείς που την κατέχουμε , την γη μας τα σπίτια μας τις επιχειρήσεις μας τις οικονομίες μας , ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΚΛΟΠΗΣ!!!

    Και αφού είναι προϊόν κλοπής ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΡΠΑΞΟΥΝ.
    ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ , ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ.
    Αυτά έλεγαν στους γηγενείς προλετάριους, ελάχιστοι τους πιστεύουν πια και για αυτό
    για να κάνει την ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ
    Η ΣΑΛΕΜΕΝΗ ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΗ ΕΛΊΤ
    ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ
    ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ
    ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ
    ΕΥΚΟΛΟ ΞΕΝΟ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ
    ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ
    ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΜΑΖΙ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΑΥΤΟΥΡΓΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ!

    Υ.Γ.
    Όταν ακούω αριστερούς κομμουνιστές να υπερασπίζονται
    τους ξένους και να μην τολμά κανείς να τους
    στείλει στα τσακίδια, τους δολοφόνους κομμουνιστές εκατοντάδων εκατομμυρίων
    συνανθρώπων μας , να τους ξεμπροστιάσει παρά τους γλείφει για να μην τον πουν φασίστα και ναζιστή οι ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,
    ε τότε μας αξίζει ότι και να πάθουμε!
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΟΥΜΕ, ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ
    ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε Ιωάννη Καποδιστρια ,έχω πάψει προ πολλού να μπερδεύω τα λόγια μου ,με αριστοτεχνικά σερβιρισματα σάλτσας .Ο λόγος ;αυτό που έγραψα ,μαλοκοπιτουρες ,μαχαμουνηδες και μουροχαυλοι .Όσους λογαριασμούς πληρωμένους απλήρωτους να εχης ,ότι δάνειο να εχης ,ότι ζόρι τραβάς στην δουλειά ,στο σπίτι ,οπουδήποτε ,το παιδί σου δεν το αφηνης στο έλεος του Θεού.Ευτυχως...τα γαλλικά μου ,ταρακουνουν κάποιους και μπορεί να βοηθηθούν ,δεν είναι όλοι συγκροτημένοι, χυμα ....στο κυμα ,και εφηβοι και νεοι και μεσηλικες.Η αδελφη μου και ο γαμπρος μου ,ειναι απανω καταπανω στον ανηψιο μου ,στα παντα ,ειδικα στο σχολειο και στις παρεες του 17αρη πιτσιρικα.Το τι βλεπω καθε ημερα ,χρονια τωρα δεν περιγραφεται και το τι μαλακεια ακουω ,οι μισοι και βαλε ειναι lost in space.Θλιβομαι ,άλλα ξέρω ότι ...άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας στην πατρίδα μας.Ποιος νοιάζεται να μαθη για την ιστορία του τόπου που διαμένει ;δεν σου μιλάω για να μαθης την ιστορία των προγόνων σου....ααχαχα ,που τέτοια έφεση ! Ποιος ενδιαφέρεται για την γραμματική ,για την φυσική την χημεία ,τι φτιασιδι θα βάλουμε στα μουτσούνια και πως θα βάλουμε το σορτς μέχρι τον αφαλο ,,ευτυχώς ...ευτυχώς δεν είναι όλοι έτσι.Στα αρσενικά ,έχω δει πολύ πεσμένη ανδρογενεια....Η βρώμιλα της σάπιας χάζαρο μαφίας και των όπισθεν αυτής έχει πετύχει σε ένα μέρος πληθυσμού ,στις μαϊμούδες και στους λεμουριους ,λέω εγώ.Εχω πολύ μεγάλη εμπειρία με πολλά αντικείμενα και καταστάσεις και ανθρώπους ,θέλω να μένω κοντά σε αυτούς που αξίζουν ,τους άλλους τους κάνω πέρα ,θα χαθούν ,δεν μπορούν να βοηθηθούν.Η πατσαβουρα των τρισαθλιων καμπαλο μαφιόζων ,είναι χωμένη σε ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ πια ,Γουστάρω και τους υβριζω και αυτοί γουστάραν να με κοροϊδεύουν ,χρόνια τωρα.Να εισθε όλοι καλά και πάντα εύχομαι ,καλή δύναμη παιδιά και κουράγιο.ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΜΑΜΜΩΝΑ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κώστα ,βρες άρθρο για τον τύπο που μας κουβαλά εδώ μέσα ο πιερρακακης ,τον Τόμας ιλβες .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν βρήκα κανένα ενδιαφέρον άρθρο, πέρα από ένα στο Λίμπεραλ, το οποίο γλύφει τον Πιερρακάκη και τον Ιλβες. Κατά τ'άλλα.. ο Ιλβες φημίζεται για σοσιαλδημοκράτης αντικομμουνιστής.

      Διαγραφή
  10. το χειρόγραφο αυτό σημείωμα της Ελληνίδας μάνας, κρύβει μέσα του πολιτισμό, ευγένεια, δικαιοσύνη, ορθή κρίση, βούληση, διαθέσει προς επίλυση, συμπόνια, ενδιαφέρων για το 1 εκ Ελληνόπουλα που πεινούν μέσα στην ίδια τους αφιλόξενη Πατρίδα, αλλά δυστυχώς αντικρούει στην ντιρεκτιβα των φασιστοειδών μισάνθρωπων, και των ινστρουχτόρων τους, στην γεμάτη αδικία, υποκρισία, εθελοτυφλία, στην επιβολή της παρανομίας κτλ κτλ από την κυρία Νικολέτα που εκτελεί πιστά χρέη κατσαπλιά μέχρι τον πράκτορα που επιτελεί σχέδιο μέγα κατά της Χώρας, έως ακόμα και τον πανβλ@ξ Νεοελληνα που στηρίζει αυτή τη σαπισμένη κατάσταση ή στο κάτω κάτω αδιαφορεί..
    Μπράβο σε αυτή τη μάνα!

    X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και ενώ εμάς βάζουν να ασχολούμαστε …με τις μαϊμούδες…

    “Παρασκευή, 19-Ιουλ-2019 08:15
    Τι κομίζει ο Prem Watsa στην Αθήνα”

    https://www.capital.gr/epixeiriseis/3372563/ti-komizei-o-prem-watsa-stin-athina


    Την ίδια ώρα που σφαζόμαστε για ένα δεκάευρο με την οικογένεια μας ,
    την ίδια ώρα που παρακαλάμε να βάλουν και εμάς στο πρόγραμμα των 120 δόσεων , την ίδια ώρα που ψάχνουμε να βρούμε το φτηνιάρικο κοτόπουλο στα """ΚΑΛΑ""" σουπερ μαρκετ των πολυεθνικών (τα οποία επειδή ΔΕΝ πίνουν το αίμα του εργάτη , ΔΕΝ τα καίνε οι αριστεροί επαναστάτες όπως έκαναν με τα """KAKΑ"""" Ελληνικά μπουρζουατζίδικα Μινιόν Λαμπρόπουλος κ.α., ούτε απεργίες κάνουν για να τα κλείσουν Πίτσος Ιζόλα Πειραϊκή Πατραϊκή κλπ.) ,

    ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΣ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΝΑΖΙΣΤΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ,

    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ “”””””ΔΕΞΙΑ”””””
    ΝΟΥΔΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    “Δημόσιες ἐγγυήσεις γιὰ νὰ λεηλατηθῇ ἡ χώρα!!!
    — 4 Σεπτεμβρίου 2019 ἀπὸ τὸν/τὴν Δικαίαρχος

    Μὲ τὶς …ἐγγυήσεις τοῦ Ἑλληνικοῦ Δημοσίου ἐκδίδουν ὁμολογιακὰ δάνεια δισεκατομμυρίων εὐρῶ καὶ ἐξαγοράζουν τὴν χώρα…

    Ὑπογραφὴ τοῦ ἀριστεροῦ χουλιαράκη ὑπὲρ μεγαλοεπενδυτοῦ Prem Watsa.”

    https://filonoi.gr/2019/09/04/dhmosies-eggyhseis-gia-na-lehlaththh-h-xora/

    ΠΙΑ ΟΥΓΚΑΝΤΑ…
    ΠΟΙΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ …
    Αχ βρε αχμετογιάνναροι ...αν δεν είχαμε και εσάς...θα σας εφευρίσκαμε...

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΜ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να μην κουράζεσαι ,άμα...άμα τύχει και πέσεις σε λόγια με κκεεε...ρώτα τον ,πληρώνεις φόρους ; ναι ,θα σου πη ,ξανά ρώτησε τον ,στις 5 εταιρείες που είναι εγγεγραμμένες στο λογιστήριο της Βουλής και η μία είναι το ΚΙΣ, η άλλη του ΚΚΕ ,γιατί δεν πληρώνουν φόρους ; Κανείς δεν το ξέρει ,παράτα τον συξυλο και φύγε ,τα ξέρουν στην βουλή ; αααααχαχαχα ,μπουυυυυχαχαχαχα !ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Το πρόβλημα δεν είναι το ασήμαντο ποσοστό των κκεεδων, αλλά η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων που τους αφήνει να φαίνονται πολλοί.

      Αμα τύχει...
      "Το κκε τα μαζεύει δεκάρα δεκάρα από τους προλετάριους
      μέλη του κόμματος και θα πάει να τα δώσει , μέσω φόρων,
      στο δεξιό καπιταλιστικό κεφάλαιο που πίνει το αίμα του λαού
      με το μπουρί της σόμπας;
      Καλά κάνει το κκε και δεν πληρώνει φόρους."

      Όταν είναι ψΙλο το αϊκιου...
      Και είναι λογικό που είναι ψΙλο. Εάν δεν ήταν δεν θα ήταν αριστερός!
      Εκτός και εάν έτρωγε "χοντρά ψιλα" , από την μη πληρωμή φόρων των ΚΙΣΚΚΕΔΩΝ οπότε και πάλι ...τα ίδια θα σου έλεγε με πολλά άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

      Συγγνώμη που θα σε απογοητεύσω ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ,
      (διότι έχω παρατηρήσει πως και εσύ και δίνεις τον αγώνα σου
      για την απελευθέρωση του Ελληνοχριστιανικού έθνους μας)
      αλλά με το εάν πληρώνουν φόρους το ΚΙΣ ΚΚΚΕ καθώς
      και για τα γεγονότα του συμμοριτοπόλεμου με τα οποία καταπιάνεται
      ο Χατζάρας (και άριστα πράττει)
      ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ “ΚΑΝΕΝΑΝ” από όσους ψηφίζουν τα δεδηλωμένα
      αριστερά κόμματα. Από ΠΑΣΟΚ δηλαδή έως ΚΚΕ.
      Οσο για τους δεξιούς που ψηφίζουν την κομμουνιστική ΝΟΥΔΟΥ αυτοί δεν ξέρουν όλα όσα εμείς γνωρίζουμε για το αριστερό πρόγραμμα της αφενός και αφετέρου δεν τους παρουσιάζεται άλλη επιλογή.
      Και σε αυτό φταίνε και τα εθνικά σκεπτόμενα ιστολόγια και εμείς , οι σχολιαστές , που δεν βοηθάμε όσο θα έπρεπε προς την κατεύθυνση της ενημέρωσης των συνανθρώπων μας με κατανοητό για αυτούς τρόπο, έτσι που να τους σιχαθούν και να απομακρυνθούν από τον κομμουνισμό που μας φόρτωσαν οι Βενιζελοκαραμνλοπαπανδρέιδες από τις αρχές του εικοστού αιώνα και έπειτα !

      Υ.Γ.
      Επι τη ευκαιρία ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ
      δεν φταίνε οι αλλοδαποί λαθρομετανάστες.
      Εάν μπορείς πάρτους με το μέρος σου!
      Δεν είναι εχθροί μας , είναι σύμμαχοί μας ΑΛΛΑ δεν το ξέρουν,
      διότι τους παραμυθιάζουν, τους χορταίνουν ,όπως σε ολα τα θέματα κάνουν οι αριστεροί, με ΨΕΜΜΑΤΑ με τα οποία τους στρέφουν εναντίον μας.

      Εάν αυτό έχεις κάποιο πρόταση να το καταφέρουμε ,
      Αυτό θα άφηνε σύξυλους τους κκεδες!
      Αυτό θα έκανε τους αριστερούς να μην ξέρουν κατά που να κρυφτούν.
      Αυτό φαντάζομαι θα έκανε ένας Μέγας Αλέξανδρος ,αλλά πουντος...

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ,

      Μεγαλέξανδρος δεν είμαι, αλλά την προσπάθειά μου προς αυτή την κατεύθυνση εγώ την έκανα:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2017/12/blog-post_21.html

      Διαγραφή
  12. Τους λαθρο δεν θα μπορέσεις ποτε να τους παρεις με το μερος σου, εκτός του οτι και να μπορουσες ζημια θα έκανε σε πολλα επιπεδα π.χ βιολογικως, στον ηδη αλλοιωμένο Έλληνα. Οι λαθρο προέρχονται απο πολιτισμικα υπόβαθρα τα οποία τον οδηγούν αυτόματα στην καθιέρωση και επιβολή του τροπου ζωης του σε οποιοδήποτε μερος της γης και να πάνε. Και σκ@τα να τρώνε θα προτιμήσουν το τζιχαντ απο την απελευθέρωση του πνεύματος και της συνείδησης τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο αγαπητος φιλος Γιαννης, εγραψε! Το σχολιο μεστον σοφιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κύριε Κώστα συγχαρητήρια.
    Ελάχιστοι άνθρωποι θα σκέπτονταν κατ'αυτόν τον τρόπο.
    Δυστυχώς μας έμαθε η αριστερά μόνο να μισούμε και να εξοντώνουμε
    όσους φαίνονται ως εχθροί μας.
    Το μέγιστο δυστύχημα μας όμως δεν είναι αυτό.
    Είναι ότι πέσαμε στην παγίδα που μας έστησε η αριστερά, η οποία έκανε το μαύρο άσπρο.

    Ενώ η αριστερά ΜΙΣΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ όποιον δεν μπορεί να ελέγξει εξουσιάσει, οποιονδήποτε δεν συμφωνεί με την καταστροφική ιδεολογία της ,ενώ δολοφονεί εν ψυχρώ οποιονδήποτε δεν υπακούει τυφλά στις αποφάσεις της ηγεσίας του κομμουνιστικού κόμματος, ενώ υπερασπίζονται με πάθος τους δολοφόνους εκατοντάδων εκατομμυρίων συνανθρώπων μας , τι καταφέρνει να περάσει στο παγκόσμιο κοινό σήμερα;
    Πως οι δεξιοί απεχθανόμαστε την διαφορετικότητα , την ελευθερία του λόγου , τους ξένους συνανθρώπους μας και η αριστερά τους νοιάζεται τους αγαπά και είναι έτοιμη ως παγκόσμια κυβέρνηση να τους αγκαλιάσει όλους! Αρκεί να εξοντώσουν , οι διαφορετικοί οι ξένοι, τους κακούς δεξιούς τους γηγενείς τους οποίους ταυτίζουν έντεχνα με τους φασίστες ναζιστές ιμπεριαλιστές καπιταλιστές!

    Από αυτήν την παγίδα που μας έστησε, στους Ελληνες, η κομμουνιστική μεταπολίτευση πρέπει πρώτα πρώτα να βγούμε εμείς οι ίδιοι, αποκαλύπτοντας το απεχθέστατο μιαρό δολοφονικό πρόσωπο του κομμουνισμού και έπειτα θα μπορέσουμε στα σίγουρα να περάσουμε τα μηνύματα που γράφετε στο άρθρο σας και στους δύστυχους αυτούς συνανθρώπους μας.
    Τους λαθρομετανάστες που όπως πολύ εύστοχα παρατηρήσατε και εσείς , είναι και αυτοί , όπως και εμείς , θύματα της ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ αριστεράς η οποία θέλει να κατακτήσει ποδοπατήσει αιχμαλωτίσει ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΑΙΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Γιαννης 25.


    Προσωπικά πολύ πιο εύκολα θα συνυπάρξω με έναν δεξιό λαθρομετανάστη παρά με έναν αριστερό ελληνόφωνο. Εάν είναι πραγματικός αριστερός το μόνο που θα έχει στο μυαλό του θα είναι πώς να με εξοντώσει για να γίνει κυρίαρχος στην δική μου πατρίδα!

    Και αυτό γιατί το μόνο σίγουρο είναι πώς το να με κάνει να αλλαξοπιστήσω , να απαρνηθώ τα ήθη τα έθιμα μου την γλώσσα μου , να με αλλάξει γενικώς από Ανθρωπο Του Θεού και να με κάνει νούμερο απόγονο του χιμπατζή για να με βάλει να δουλεύω για πάρτι του , ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΠΟΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ!

    Αυτό το γνωρίζει καλά και πράττει αναλόγως όταν του δοθεί η ευκαιρία.
    Τα γνωρίζεις τα πεπραγμένα των αριστερών. Απλά μια υπενθύμιση για να καταλάβεις τι εννοώ.


    “Το αγαπημένο μαρτύριο του Άρη, η μεγαλύτερή του διασκέ­δαση, ήταν να χαράζει βαθιά το κορμί των θυμάτων του και να χύνει καυτό λάδι μέσα στις πληγές. Συχνά για ποικιλία προτιμούσε να παραγεμίζει τις τομές με αλάτι. Ένα άλλο ήταν να κόβει τους μαστούς των γυναικών ή να ξεριζώνει τα αυτιά των δημάρχων και των προέδρων κοινοτήτων, των χωριών που δεν είχαν εκδηλώσει μεγάλο εαμικό ενθουσια­σμό»…”

    https://e-today.gr/%CE%AE-%CE%B8%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CF%8E%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%AE-%CE%B8%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD/

    Με αυτόν και τους ομοίους του ελληνόφωνους αριστερούς , μπορείς να συνυπάρξεις; Μπορείς ποτέ να τους πάρεις με το μέρος σου;
    ΠΟΤΕ!
    ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
    ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

    ΟΣΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΩΣ ΤΟΝ βελουχιώτη λενιν τροτσκι σταλιν Μαο , ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ “ΓΙΑΝΑΡΟΣ”
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ
    ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΛΠ.
    Και αυτό όχι για κανέναν άλλο λόγο , αλλά για να αφυπνιστούν όσοι Ελληνες από άγνοια υποστηρίζουν ακόμα την αντίχριστη ανθελληνική δολοφονική αριστερά και συγχρόνως καταφέρονται κατά της λαθρομετανάστευσης αδυνατώντας να κατανοήσουν πως η αριστερά ευθύνεται και για τους αμέτρητους πνιγμούς των αθώων παιδιών στην Μεσόγειο και αλλού και για τους πολέμους που ξεσπούν στις χώρες τους και για την φτώχια που επικρατεί πια σχεδόν σε όλον τον πλανήτη και αναγκάζει όλους μας να μεταναστεύουμε. Ακόμα και εμάς τους Ελληνες και όλους τους άλλους Ευρωπαίους!!!

    Υ.Γ.
    Γιαννη25 ο κάθε ένας στην χώρα του.
    Μην νομίζεις πως θέλει κανείς να ξενιτευτεί , πλήν ελαχίστων, αριθμός αδιάφορος για να προκαλέσει οποιαδήποτε αλλοίωση σε οποιοδήποτε έθνος.
    Όπως αγαπάς εσύ την πατρίδα σου και δεν θέλεις να φύγεις , έτσι την αγαπούν και αυτοί και θέλουν σε πρώτη ευκαιρία να επιστρέψουν στην δική τους.
    Προσπάθησε να τους αποσπάσεις από τα νύχια της σκοτεινής δολοφονικής αριστεράς Που τους μπολιάζει με μίσος εναντίον μας , και εάν θέλεις να τους αγαπήσεις ως συνανθρώπους σου που υποφέρουν και να τους κατανοήσεις, να έρθεις στην θέση τους και όλα τα άλλα θα γυρίσουν μπούμεραγκ στους αντίχριστους σχεδιασμούς των κομμουνιστών.

    Εξάλλου το σχέδιο Του Τριαδικού Θεού μας δεν το γνωρίζει κανείς Ανθρωπος.
    Ισως αυτοί οι Ελληνοποιημένοι ξένοι (μετά την καταστροφή;;;) να είναι αυτοί που επιστρέφοντας στις πατρίδες τους θα ηγηθούν των εκεί εναπομεινάντων γηγενών μεταδίδοντας τους τον Ελληνοχριστιανικό τρόπο ζωής και σκέψης.
    Προσφέροντας στους ομοεθνείς τους ..."την απελευθέρωση του πνεύματος και συνείδησης τους"

    Μεγάλος είσαι , εσύ επιλέγεις ...

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα περί αριστεράς, βελουχιωτη κλπ ειναι γνωστά. Ούτε εγώ μπορω να συνυπαρξω με τους αριστερούς καθότι ειναι λογω της καρκινικης ιδεολογίας τους ανθελληνες και λειτουργουν συνειδητά ή οχι ως δουρειος ίππος. Απο εκει και πέρα , κατ'εμέ τουλάχιστον σε βρίσκω λάθος ή καλύτερα διαφωνώ με την άποψη που έχεις με τους λαθρομετανάστες. Κάνεις ένα λάθος. Θεωρείς πως αυτοί σκέφτονται όπως εσυ. Ποιος σου είπε οτι τους λείπει η πατρίδα τους και θελουν να γυρίσουν? Με τα επιδοματα και τζαμπα ενοίκια και παροχές υποθέτεις στ'αλήθεια πως τους νοιάζει να γυρίσουν κάποια στιγμή? Έχεις συναναστραφει ή εξετάσει απο κοντά αυτους τους ανθρώπους και εχεις αποκομίσει αυτή την άποψη? Αν αγαπουσαν την πατρίδα τους οπως εμεις θα πάλευαν γι'αυτή και δεν εννοώ μόνο για αυτους που ήταν σε εμπολεμες ζώνες μιας και οι περισσοτεροι δεν προέρχονται απο πολεμο. Ο αριθμός τους είναι πέραν του επιτρεπτου για την επίτευξη της αλλοίωσης. Τα ιδια λεγαν και για τους τηγανοκεφαλους οταν τους εμπαζε ο σαμαρομαλακ@ς και τωρα οι πιτσιρίκες πηδι@υνται και γκαστρωνονται για πλακα μαζι τους. Δεν γνωρίζω το σχέδιο του Θεού και αν οι εναπομείναντες ξενοι θα ηγηθούν στους γηγενείς των πατρίδων τους καθοτι πιο πολύ με καίει η δικια μου η πατρίδα και η επιβιωση του ελληνισμου. Τις αποφασεις μου τις εχω παρει και σιγουρα δεν περιλαμβάνουν την έγνοια μου για τους λαθρο. Αν αυτο ειναι το σχέδιο τότε δε θα παρω μερος στο στημενο παιχνιδι του μαγγανοπηγαδου με τους ορους τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Με τα επιδοματα και τζαμπα ενοίκια και παροχές υποθέτεις στ'αλήθεια πως τους νοιάζει να γυρίσουν κάποια στιγμή?"

      Έτσι! Αυτοί οι οποίοι έρχονται είναι απάτριδες γιατί δεν είναι άνθρωποι, είναι κατσαρίδες. έρχονται γι αυτά ακριβώς και για να μην δουλεύουν. και νομίζουν ότι θα ταΐζονται έτσι για πάντα. Ενώ στην πραγματικότητα ένας από τους λόγους που τους κουβάλησαν είναι και "για εργατικά χέρια",
      εργατικά χέρια των 200ευρώ τον μήνα βέβαια, όπως γράφω στο άρθρο που σύστησα στον Δ.Ελλάς. Αυτό δεν το προχωρούν ακόμα. Πρώτα θα τους ελληνοποιήσουν και μετά θα αρχίσουν να τους φορολογούν, όπως εμάς. Τα λέει έτσι κι αλλιώς το συγκεκριμένο άρθρο..

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ07 Σεπτεμβρίου, 2019 08:05

      ΑΓΑΠΗΤΕ Γιαννη25,ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ.ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΝΙΤΕΥΤΗΚΑΝ;ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΠΟΛΕΜΟΥΝ,ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Ό ΚΑΘΕ ΜΟΥΛΑΣ Η Μ.Κ.Ο.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΈΚΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ,ΠΡΟΤΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ,ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ.ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ;ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΠΑΘΙ ΑΥΤΟΙ,ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΕΜΕΙΣ,ΟΙ Μ@Λ@ΚΙΣΜΕΝΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΕΝΤΟΝΙ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ό ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ,ΠΕΡΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΦΥΛΛΟΥΣ.
      ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ:ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ,ΩΣ ΕΘΝΟΣ,ΙΣΤΟΡΙΑ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ.
      ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ!!!

      Διαγραφή
  17. Σημαντικό και αυτό Κωστα, το ξεχασα αλλα ειναι τοσοι πολλοι οι λογοι για τους οποίους τους κουβαλανε εδω που δεν ξερεις απο που ναρχισεις να απαριθμείς. Φτηνό εργατικό δυναμικό για τις υπεράκτιες εταιρίες. Και ο ηλίθιος νεοέλληνας διεθνιστουλης αντι να καταλάβει το σκοτεινό σχέδιο που κρύβεται πίσω απο ολη αυτήν την κατάσταση θα θεωρεί τον λαθρο εργάτη αδερφό του , πιστεύοντας πως μαζί θα χτυπήσουν το κεφάλαιο, πετυχαίνοντας τη νικη του προλεταριάτου. Χαχα το φερα και στα μετρα του φιλου Δ.Ε που πιο πανω θεωρεί πως θα τους παρει με το μέρος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ το άρθρο αυτό (το οποίο μάλιστα αν πρόσεξες το έβαλα σήμερα και σε αναδημοσίευση) το έγραψα όχι για να φέρω με το μέρος μας τις κατσαρίδες, αλλά να στρέψω το μίσος τους προς τις ΜΚΟ και τις βίλλες των πολιτικών και όλου του ανθελληνικού και διεφθαρμένου επιχειρηματικού κόσμου. "Δώστου κλώτσο να γυρίσει" γράφω στο τέλος χαχαχα
      Δεν μιλάμε λοιπόν για καμιά συμμαχία στην πραγματικότητα. Απλώς μπορούν να κάνουν αυτοί τη βρώμικη δουλειά του λεπιδιού και να μην λερώσουμε εμείς τα χέρια μας με αίμα. Το έγραψα και σαν σχόλιο στου Εργ σήμερα.
      Ο Δεξιά Ελλάς το πιάνει το πράγμα κι από χριστιανική πλευρά. Θεωρεί πως πολλοί από αυτούς είναι αθώοι. Όμως κι εγώ αν έμπαινα παράνομα σε μια χώρα που ξέρω ότι μαστίζεται από κρίση και ανεργία και οι κάτοικοί της δεν με θέλουν με τίποτα, ..εγώ όμως ο μάγκας μπαίνω γιατί έχω πλάτες και ξέρω ότι οι προδότες πολιτικοί τους θα με κάνουν πολίτη πρώτης κατηγορίας, με προνόμια και παροχές που ούτε στον ύπνο τους πια οι ντόπιοι..... τότε κι εγώ.. δεν είμαι μάγκας τελικά, ούτε αθώος.. αλλά πούστης, κατσαρίδα.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα ,γνωρίζουν τι γίνεται.Και στην πλειοψηφία ,είναι κοπριτες .Έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα και θα σκάση .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  18. Θα βγω στην Πατησίων με ένα πλακάτ που θα γράφει ΞΥΠΝΗΣΤΕ! και θα το κρατάω όρθιο κάτω νύχτα μέρα μέχρι να πέσω κάτω από την πείνα! ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βρε δεν βρίσκω ένα σχόλιο μου απάντηση στον φίλο Δεξιά Ελλάς ,μάλλον δεν πάτησα το κουμπί ,κάτι μου διέφυγε ,εν πασει περιπτώσει ,όλοι όσοι έχουν εδώ ,έχουν πληρωθεί και οι προηγουμενοι και οι παρά προηγούμενοι.Κανουν τον μαλακά τωρα ,γιατί έτσι τους συμβουλευουν οι ΜΚΟ ,μόνο με το λαού λαου και με τις ιθαγένειες .Πας πουστης δήμαρχος που τους μπάζει στον δήμο ,είναι μια ξεφωνημενη νεοταξιτισα αδελφαρα.Και το έκαναν οι τσυριζομουνηδες δήμαρχοι.Ο πάσα ένας κουραδας που παραδίνει κλειδιά ενοικιαζόμενου σπιτιού ,δεν έχει τίποτα το ελληνικό μέσα του.Το γράφω ευθέως και με τσαμπούκα ,στα κολοκύθια μας ,ότι και να πάθετε ,στην γειτονιά μου ,το έχω βροντοφωναξη.Κοφτε τον λαιμό σας καρά μαλακές ,ότι και να σας συμβη και θα συμβη.Φιλος μου είναι η χραπα χρουπα μου και αδελφός μου το ξίφος μου.Το τι βλέπω κάθε ημέρα δεν περιγράφεται ,όσο δε αφορά εκείνα τα ελεεινά πουτανιδια ,που πηδιουνται σαν τις σκύλες με τα τηγάνια και τα άλλα λάθρο σκατα ,δεν τα λογαριάζω για Ελληνίδες.Τελος.Ουτε στο διάβα μου θα τα βοηθήσω.Θα δείτε τα αποτελέσματα μόλις νοιώσουν λίγο ισχυροί ,θα φτυνετε τον κόρφο σας και θα εξαφανιζεσθε από την τρομάρα σας.Μου έλεγαν ,πριν τρία χρόνια κάτι δικές μας ,ένα βράδυ στην ν.ιωνια στον κεντρικό δρόμο ήλθαν αντικριστά με 4 Πακιστανούς ,μόλις τις προσπέρασαν οι Πακιστανοί γύρισαν και τις έφτυσαν ,γιατί φορούσαν σταυρό στο λαιμο.Μας εμπασαν τους λάθρο εισβολείς ,μας βρίζουν και από πάνω ,μας κουνούν και το δάχτυλο ,μας νοθεύουν τις εκλογές ,μας κλέβουν ,μας βιάζουν ,μας απειλούν ,μας δολοφονούν ,οποίος είναι αντίθετος να πάη στο διάολο.Κανενα άλλο καρά πουσταριο εδώ μέσα στην πατρίδα μας ;και τους πληρώνουμε και από πάνω ,γιατί μωρέ ; για να μας πάρουν το κεφαλι ;η την πατρίδα μας ; και που θα πάμε ω ρε ;όπου και να πας ,θα σε φτύνουν και θα σε περιφρονούν , ή θα ζήσης ταπεινά και ξεβρακωτα από αξιοπρέπεια ;Φίλος μου το καριοφίλι μου και αδελφι μου το γιαταγάνι μου.Πολεμο θέλουν ;εε..ας τους τον δώσουμε.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιτάξτε στις Ελληνόφωνες ή τα ελεεινά πουτανίδια μέχρι μιας ηλικίας 20-25 ετών που πηδιούνται ασύστολα χωρίς όριο-συναίσθηση με Αλλόφυλους/Αλλοεθνείς θεωρώ ότι πρέπει να έχουμε μια πιο επιεική στάση διότι δεν γίνεται να κατηγορούμε/τα λέμε στο Σαμάρι κ όχι στον Γάϊδαρο,δηλαδή ΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ-ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ αυτά++ είναι στους Γονείς..να δούμε το Γονεϊκό περιβάλλον που μεγάλωσαν,ποιός είναι ο Αξιακός τους Κώδικας,πως γαλουχήθηκαν;;,οι Αρχές,το ενδιαφέρον για τα παιδιά τους,αν είναι Έλληνες ΟΧΙ τυπικά στην Ταυτότητα/Δημόσια Εγγραφα,Δίπλωμα Οδήγησης κτλ. αλλά στον Ψυχισμό/Συνείδηση..πως Αντιλαμβάνονται την Ελληνική Ιστορία-τι σημαίνει για εκείνους Σημαία;; είναι απλώς ένα πανί ή Σύμβολο Έθνους;; Βγάζανε Ελληνική Σημαία στις Εθνικές Εορτές ή χρησιμοποιούσαν την 25η/28η για τριήμερη εκδρομή-ξεκούραση(κοιτάζοντας αν έπεφτε Δευτέρα ή Παρασκευή για να το εκμεταλλευτούν προς όφελος τους-να περάσουν καλά ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ-ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ το Ιστορικό Πλαίσιο εκείνων των Επετείων).

      Διαγραφή
    2. Ο Μπαμπάς είχε καμιά δεκαριά γκόμενες;; η μαμά αντίστοιχες εξωσυζυγικές εμπειρίες;; Άνεργοι ή Άεργοι;; Αλκοολικοί-Τοξικοεξαρτημένοι ίσως;; εν διαστάσει με τα παιδιά στην μέση;;Καυγάδες-λεκτική-Σωματική βία στο σπίτι;; + ΔΕΝ είναι Φεμινιστικό αυτό αλλά ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.Λείπανε ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ απο το Σπίτι λόγω δουλειάς ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ στα ΕΞΟΔΑ-ΕΝΟΙΚΙΑ-ΔΟΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ κτλ.;; ΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ..;;!! συνδυασμός όλων αυτών;; κάποια εξ'αυτών όπως και να 'χει θεωρώ ότι πρέπει (ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ+ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ) να είμαστε πιο επιεικής ειδικά αν είναι ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΔΙΟΤΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΕΩΣ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΟ-ΠΡΟΤΥΠΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ..!! όπως κ όλους μας. ΥΓ:ας ΜΗΝ ξεχνάμε τα δικά μας εφηβικά/μετεφηβικά χρόνια..θα μου πεις εντελώς διαφορετικές εποχές στην ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΣΑΦΩΣ ΝΑΙ άρα τώρα είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΟΝΕΑΣ-ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ..ΧΑΟΤΙΚΟ...

      Διαγραφή
  20. Κώστα καταλαβαίνω πως το εννοείς στο άρθρο που αναδημοσιευσες και συμφωνώ, όντως μπορούν να κανουν την βρωμικη δουλειά σε ενα βαθμό, οσον αφορα μκο,αλληλέγγυους κλπ προδοτες.
    ΕΥ οι Σέρβοι πολέμησαν αρα βλεπουμε την διαφορά ψυχοσύνθεσης και νοοτροπίας σε συγκριση με τις κατσαριδες που μας κουβαλανε εδω. Μας γεμιζουν με σπιρτα και οταν θα ειναι αρκετα θα αναψουν την φωτια.
    Αριστομαχε αυτο δηλώνω και εγω σε γνωστούς οταν γινεται αναλογη κουβεντα. "Διπλα μου να την ξεσκίζουν τα λαθρο , δεν θα κουνησω δαχτυλο". Μονο την οικογένεια και αυτους που θεωρω Έλληνες συμπολεμιστες μου θα υπερασπιστώ. Τελος οι αγαπες και ελληνικη φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωρέ από τον πολύ αγαπητισμό και την ελληνική φιλοξενία (= στήνω κ...) θα γίνουμε τζέισον αντιγόνες.. 🤣🤣🤣

      Διαγραφή

  21. Καμία Χριστιανική Ορθόδοξη άποψη δεν λέει Κύριε Κώστα να είμαστε τυφλοί και μωροί! Απεναντίας.
    Δεν είναι του παρόντος να ψάξω να βρω άρθρα που έχω βάλει ως συνημμένα σε σχόλια μου στον ιστότοπο σας , τα οποία σαφώς και καταδεικνύουν πως ΔΕΝ είναι Χριστιανική ορθόδοξη η άποψη “σφάξε αγά μου να αγιάσω”.
    ΟΥΤΕ ΕΙΠΕ ΙΣΟΠΕΔΏΣΤΕ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΜΑΖΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.
    Εάν ήταν δεν θα τα είχε φτιάξει έτσι τα πράγματα Ο Τριαδικός Θεός μας. Επειδή όμως τα έχει φτιάξει έτσι, τα έχει χωρίσει σε έθνη για αυτό και οι αριστεροί τον πολεμούν και Αυτόν και Εμάς!

    Αυτό που δυστυχώς δεν έγινε κατανοητό στα σχόλια μου είναι , Ο ΕΧΘΡΟΣ , Ο ΣΤΟΧΟΣ!
    Ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός μας καταφέρθηκε εναντίον των γραμματέων και Φαρισαίων που καθοδηγούσαν τους Εβραίους και τις άλλες εθνικότητες.
    Ποίοι είναι οι καθοδηγητές των λαθρομεταναστών;

    “Ποιοι είναι όλοι αυτοί;…

    Κομματικά κέντρα και άχρηστοι Νεοταξικοί ψευτοδημόσιοι ...

    με πραγματικές κομμουνιστικές ιδεολογίες…
    με πραγματικές κομμουνιστικές ιδεολογίες…
    με πραγματικές κομμουνιστικές ιδεολογίες…

    Η λαγουδότρυπα της εξαπάτησης κρύβει πολλά καλούδια...”


    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/02/oi-ooioi-etoimazontai-na.html

    Εάν θυμάστε είχατε κάνει μια διόρθωση σε αυτό το αρχικό κείμενο σας και είχατε αντικαταστήσει το φασιστική με το ορθόν κομμουνιστική! Τα σχόλια μου στον ανωτέρω σύνδεσμο φανερώνουν πως τρώω το παραμύθι της κομμουνιστικής ελιτ; Σας μοιάζω για ... “ριτσαρντ γκιρ”


    Τα σχόλια των φίλων του ιστοτόπου με αναγκάζουν να γράψω πως

    “Είναι κουραστικό να πρέπει να αποδεικνύει κανείς συνεχώς πως δεν είναι ελέφαντας.”


    Φυλετισμός : Το απόλυτο κακό ή κάτι άλλο ;

    Το παρακάτω τμήμα σχολίου μου σας κάνει να αποφαίνεστε πως δεν έχω καταλάβει το παραμύθι των πολέμων και των λαθρομεταναστών;

    “Οι αντιρατσιστές καταλαβαίνουν άριστα πως ο μοναδικός τρόπος για να επιβιώσουν ,
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ,
    είναι η είσοδος στην Ευρώπη αμέτρητων λαθρομεταναστών με απείρως χαμηλότερο αϊκιου απο τον μέσο όρο των Ευρωπαίων!

    Και αυτό γιατί πρώτον
    δεν έφτασε ακόμα η ώρα να καταργήσουν πανευρωπαϊκά παγκόσμια (άλλο τι θα γίνει στο ελλαδοσοβιετισταν) , τις εκλογές και άρα χρειάζονται τις ψήφους των
    και δεύτερον
    είναι ο νεός στρατός κατοχής που θα συμπαραταθεί στους αντιρατσιστές όταν θα έρθει η κατάλληλη ώρα!
    Οπως ήταν οι αγνοί(;) ιθαγενείς κομμουνισμένοι στα τέλη του 19ου αιώνος και καθ’ολη την διάρκεια του εικοστού αιώνος....
    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/04/blog-post_1.html#more

    Ας μην αναρτήσω άλλα πολύ παλαιότερα σχόλια μου για την κατευθυνόμενη λαθρομετανάστευση. Θα ρωτήσω μόνο αυτό.
    Ποίος εφηύρε τον όρο “ρατσισμός- ρατσιστής” πάνω στον οποίο βασίζονται όλοι οι νόμοι που μας απαγορεύουν να υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας , το έθνος μας και τις αξίες μας;
    Η απάντηση που είναι ευρέως διαδεδομένη είναι πως


    “Ο ρατσισμος επινοηθηκε απο την νεοταξικη μεταπολεμικη ΕΛΙΤ και κατεληξε να περιλαμβανει σχεδον το συνολο της πολεμικης κατα του πατριωτισμου της δημοκρατιας και του εθνοκεντρισμου”

    Εάν η παραπάνω απάντηση σας ικανοποιεί , εάν πιστεύεται πως αυτή είναι η αλήθεια , εάν πιστεύεται πως μόνο με τα όπλα χωρίς να χρησιμοποιήσουμε τον Λόγο ,την Αλήθεια ,
    μπορούμε να νικήσουμε τον εξαποδώ έργο του οποίου είναι ο κομμουνισμός και οι ακολουθούντες αυτών , έχει καλώς.
    Ας συνεχίσουμε να κάνουμε τα ίδια πράγματα και ας ...περιμένουμε διαφορετικά αποτελέσματα.

    Η δική μου άποψη είναι πως ο Ελληνας και ο ξένος πρέπει να μάθει την αλήθεια , πάση θυσία...
    Πρέπει να κατανοήσει τον στόχο και τον εχθρό
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΝΗΓΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ.

    Υ.Γ.
    ΕΥΣΤΡΑΤΙΩΤΗ το ορθόν είναι αυτό που λές .
    “Να κάτσει να πολεμήσει στον τόπο του.”
    Ομως η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι πως στον τόπο του ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟ!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Δεξιά Ελλάς,

      σε ευχαριστώ που μού υπενθύμισες πως είχα ξανακάνει αναδημοσίευση αυτού του κειμένου. χαχαχα τώρα υπάρχει τρεις φορές.
      Άλλη μια φοβερή σύμπτωση όσον αφορά την πρώτη σας παράγραφο:
      Ετοιμάζω μια αναρτησούλα σχετική, μόλις τώρα.

      Δεν θέλω να σάς ακυρώσω αν εννοείτε αυτό με αυτά που λέτε προς το τέλος.. Ίσα ίσα που σάς εκτιμώ απεριόριστα.

      Όσο για τα χράπα χρούπα.. η Ιστορία το πάει μόνη της προς τα εκεί. "Δέκα με την πένα, μια με τον πόλεμο" είπαν και οι άγιοι γέροντες. Κι εμάς οι τελευταίες μας ειρηνικές προσπάθειες ήταν τα συλλαλητήρια και οι καταγγελίες προς την κάθε Αρχή για την λαθροδιακίνηση και την παραβατικότητα των ισλαμο-όργκ. Μια και δυο και τρεις.. μάς έγραψαν εκεί που δεν πιάνει μελάνι, μάς έχουν διά τον πέοντα.
      ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ "ΑΛΛΙΩΣ" ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ...

      Διαγραφή
  22. Γιάννη...βλέπεις να τραβαη η κατάσταση ;όχι ,θα μου πης και πως θα αντιδράσουμε ; Με γλυκό του κουταλιού ;άλλο παράδειγμα ,πρώην συμμαθητής μου και γείτονας ,ενοικίασε την επιχειρηση του σε Πακιστανό που παντρευτηκε μια φακλανα ελεεινιδα ,σαν τα μενίρ του Οβελίξ και μου ζήτα την ψήφο στις εκλογές , ρε ,πας καλά λέω ;ρε άμετε στο διάολο και ακόμη παραπέρα ,για αυτό γράφω ,που στο διάβολο είναι αυτός ο πάτος.Αει χεστούς ,όσοι είμαστε ,οι άλλοι Γιάννη ,λακισαν ....στην Αραβία ήμουν ,και ήλθε ο μουλος και μου τράβαγε την αλυσίδα με τον σταύρο ,απο τον λαιμό.Και τι να κάνουμε τώρα ;θα ρωτάμε έναν έναν ,συγνώμη ,εσείς γιατί ηλθατε εδώ ; Σε σεβάστηκε που μπήκε λαθραία ;όχι ,σε κλανη καθημερινά ,τον πληρωνής και από πάνω.Και χωνεφτε το ,είναι κοπριτες στην δουλειά ,όταν τους κόψουν τα επιδόματα ,να δης τι έχει να γινη.Μονο με αυτούς που αγαπούν και νοιάζονται για την Ελλάδα μας και ύπαρξη μας ,τους άλλους τους έχω χέσει πια πατοκορφα ,δεν αξίζει ,χαλάμε και το σάλιο μας στα λόγια.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εγω φταίω που δεν γίνομαι κατανοητός , όσον αφορά το στόχο , τον εχθρό.

    ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ...Όταν εγω θα είμαι 60 χρονών και εσύ ελπίζω να φαίνεσαι νέα...

    "Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

    "Ρατσιστής" – Μία λέξη που εφευρέθηκε από τον Λέον Τρότσκι

    Του Dustin Stanley (The Unpopular Truth) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

    Η λέξη «ρατσιστής» για μεγάλο χρονικό διάστημα έχει γίνει το πιο αποτελεσματικό λεκτικό όπλο δημιουργίας φόβου στο αριστερό και νεοσυντηρητικό (νεοφιλελεύθερο) οπλοστάσιο.

    Για δεκαετίες, έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στην πολιτική αρένα για να συκοφαντήσει τους παραδοσιακούς (‘συντηρητικούς’), να τερματίσει κάθε συζήτηση, και να κάνει τον αντίπαλο να τρέχει να κρυφτεί.

    Στον κοινωνικό χώρο, έχει προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη ζημιά από τη χρήση της με το να την χρησιμοποιούν για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στις ευαίσθητες παιδικές ηλικίες και τους νέους φοιτητές, και να διδάξουν τους ανθρώπους να μισούν το έθνος τους, τις πολιτιστικές παραδόσεις τους, και το χειρότερο απ’ όλα, τον ίδιο τους τον εαυτό.


    Αυτό που εκπληκτικά παραμένει σχεδόν ολοκληρωτικά έξω από κάθε συζήτηση, ακόμα και στο σκληρό πυρήνα της παραδοσιακής Δεξιάς, είναι η προέλευση της λέξης.

    Μήπως προέρχονται από κάποιον φιλελεύθερο κοινωνιολόγο;

    Κάποιον Μαρξιστή καθηγητή Πανεπιστημίου του 60;

    Ίσως κάποιον πολιτικό του Δημοκρατικού κόμματος;

    Όχι.

    Αποδεικνύεται ότι η λέξη δεν επινοήθηκε από κανέναν άλλον, παρά από έναν από τους κύριους αρχιτέκτονες του 74χρόνου Σοβιετικού εφιάλτη, του ιδρυτή και πρώτου ηγέτη του περίφημου Κόκκινου Στρατού, τον Λέον Τρότσκι.

    http://redskywarning.blogspot.com/2012/02/blog-post_07.html

    Κύριε ΑΧΟΗ


    όταν ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ , ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ;
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΑΡΩΤΗΘΕΙ ΜΗΠΩΣ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ …ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΑΛΑΙΑ;

    Η άποψη των λοιπών φίλων φίλων του ιστοτόπου ποία είναι.
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΝΣΤΕΡΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ;

    ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ
    ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΤΗΣ ...ΑΘΩΑΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ;
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ , ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΩΡΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙ;

    Πιστεύεται πως είναι σωστό να ρίχνουμε όλα τα βάρη στους λαθρομετανάστες και να αφήνουμε τους υπεύθυνους για τη λαθρομετανάστευση
    ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ , ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ;
    ΠΙΣΤΕΥΤΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ;

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΑΙΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΕΛΟΣ πιστεύεται πως είναι σωστό να αφήνουμε τους ,
    δολοφόνους ΟΛΩΝ των εθνών ,
    τους επαίσχυντους τρισάθλιους κακούργους μαρξιστές,
    τους ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ υπαλλήλους του ΔΙΕΘΝΟΥΣ κεφαλαίου των τραπεζιτών ΚΑΙ
    της παγκόσμιας κομμουνιστικής ΑΛΙΤ,
    να παριστάνουν τους υπερασπιστές των φτωχών και των αδυνάτων ,
    γηγενών και λαθρομεταναστών και
    εμείς οι δεξιοί η οι ΕΛΛΗΝΕΣ εθνικιστές
    που ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ,
    ΓΗΓΕΝΗ η ΜΗ
    ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΓΑΜΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ;

    Δεν σας γυρίζει το αίμα στο κεφάλι όταν βλέπετε τους αριστερούς , ΥΠΕΡΑΣΠΣΙΤΕΣ ΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ,
    να υπερασπίζονται , ΔΗΘΕΝ , τα ΑΘΩΑ ανήμπορα αδαή αμόρφωτα θύματα τους ,
    ήτοι τους φτωχούς γηγενείς η ξένους συνανθρώπους μας , ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ;

    Η αριστερά έπρεπε να μην τολμά να εμφανίζεται στο Ελληνικό στερέωμα. Το κακό που μας έχει προξενήσει δεν λέγεται. Και αντί να επικεντρωνόμαστε στην κεφαλή του εχθρού μας , ρίχνουμε τα βέλη μας… στις ασπίδες του!

    Και αυτό ίσως είναι το ολιγότερο...


    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ΔΕ,

      ο Ahoy δεν διαφωνεί μαζί σου. Άλλωστε για τους κομμουνιστές γράφει κι αυτός συνέχεια. Το λάθος σου είναι πως χαρακτηρίζεις την συγκεκριμένη κατηγορία του σουνιτικού όχλου ο οποίος δεν υπολογίζει την ανθρώπινη ζωή, ως "ασπίδα" των μπολσεβικο-ελιτιστών. Ενώ είναι και το "σπαθί" τους μαζί. Γι αυτό διακείμεθα εχθρικά απέναντί τους και ποτέ δεν θα τους θεωρήσουμε πραγματικούς συμμάχους, αν κάποιοι από αυτούς συνεργαστούν μαζί μας λόγω μίσους προς το εγχώριο σύστημα το οποίο τους στέρησε την Ευρώπη.

      Διαγραφή
  25. Η χωρα μας για τους λαθρομεταναστες φανταζει ως ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!!!! Και λιγο λεω!!!! Εαν πατε και ΜΕΙΝΕΤΕ σαυτες τις χωρες θα καταλαβετε.Οι πολλοι ΔΕΝ εχουν κανενα λογο να πανε στην Γερμανια η στην Γαλλια κλπ.Γιατι εκει υπαρχει εργοστασιο,υπαρχει arbeit,υπαρχει ΚΡΑΤΟΣ.Μια χαρα τους καθεται η Ελλαδα της ανοχης, των ιδεοληψιων και του διοικητικου χαους.Και μονο καρπουζι και ψωμι να τρωνε ξαπλωμενοι στις παραλιες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ειναι υπεραρκετο γιαυτους.Επισης θα πρεπει οι αναγνωστες να γνωριζουν οτι οι περισσοτεροι απο δαυτους εκλαμβανουν τον ανθρωπισμο ,την φιλοξενια και την ανοχη ως δειλια και οπισθοχωρηση. Οι ανθρωποι εχουν αλλιωτικη κουλτουρα.Για παραδειγμα οι γυναικες που κυκλοφορουν οπως κυκλοφορουν στην Ελλαδα και ιδιως το καλοκαιρι ειναι γιαυτους ΠΟΡΝΕΣ με οτι αυτο συνεπαγεται.Οι ιδιοι υπακουουν μονο στο Κορανι και στο παπαδαριο τους.Καθε Ευρωπαικο η Εθνικο νομο απλα τον εχουν γραμμενο.Ειναι βεβαια γνωστα αυτα που αναφερω αλλα αντιλαμβανομαι οτι πολλοι δεν τα πιανουν.Ισως γιατι δεν θελουν.Καποιοι απο εμας που εργαστηκαμε σαυτες τις χωρες νομιζω οτι εχουμε ευκρινεστερη αποψη και πιστευω εχουμε υποχρεωση να ενημερωσουμε τον κοσμο.Οπως υπεννοησα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ.Οι περισσοτεροι ομως ισως και λογω τεχνητου αδιεξοδου εξαναγκαζονται να λειτουργουν ετσι.Το βαθυ Ελληνικο κρατικοδιαιτο καθεστως απλα θελει να αλλαξει λαο και υπηκοους για να συνεχισει την εκμεταλλευση της ιδιωτικης οικονομιας, το ροκανισμα και την νομοτυπη υπεξαιρεση των φορων.Με νεα υποζυγια(ετσι νομιζουν). Οι παπαδες παλι αντιδρουν μονο γιαυτους που ΔΕΝ προσηλυτιζονται.Γενικα ομως η σταση της ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ εκκλησιας στο προβλημα της αθροας λαθρομεταναστευσης ειναι "ανοιξαμε και σας περιμενουμε"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Θαλή, "με έστειλες" με το σχόλιό σου, γι αυτό.. αναρτήθηκε και ως άρθρο.
      Να είσαι καλά, σε ευχαριστούμε!

      Διαγραφή