«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Το μεγάλο μας πρόβλημα

"Στόλισμα" γενικώς.. by Παλαιός  ( τα βρισίδια μην τα πάρετε προσωπικά.. 🤣 )

Σχόλιο Διόδοτου: Τρεις μέρες τώρα σκεφτόμουν να γράψω ένα αρθράκι για όλη αυτή την τραγελαφική κατάσταση που ζει η χώρα μας στην έναρξη της Kou-Lee εποχής. Εποχή άκρατου λαθρο-εποικισμού και ταχυρύθμου ισλαμοποίησης της πατρίδος μας, παρόμοια με την περίοδο 2015-16, επί πορδιπουργείας Τενεκέ. Λίγο που πνιγόμουν από υποχρεώσεις, λίγο που είμαι φοβερός τεμπέλης στην συγγραφή άρθρων (το άκρως αντίθετο δηλ. από Παλαιό και ΕργΔημΕργ), το παρόν σούπερ-πόνημα του Παλαιού.. "καθάρισε" για λογαριασμό μου. Κι εννοείται πιο πιπεράτο από τον δικό μου -αποκαλυπτικό μεν αλλά συντηρίκλα δε- τρόπο. Από την άλλη.. ομολογώ πως είμαι πλέον λίγο κουρασμένος, μπουχτισμένος, αηδιασμένος, όταν.. όσα ήδη βλέπουν σήμερα ΑΠΑΝΤΕΣ ξεκάθαρα να συμβαίνουν.. τα είχα περιγράψει με πάσα λεπτομέρεια από το 2017, εδώ, εδώ, εδώ και εδώ, και απ' το ένα μάτι μπήκαν..ωσάν πορδή σκορπίσαν.. Καλή ανάγνωση!


…η βλακεία, η ηλιθιότητα και η μαλακία που σας δέρνει !!
‘‘άντε μια ακόμα γυροβολιά’’ … στην σειρά των άρθρων ‘Να έχεις …’’  !!

Παλαιός

Επιστρέψαμε !! … και μοιράζουμε … μυαλό και λογική !! … δωρεάν !!
…τρέξτε να προκάνετε !!
χά χά !!

Ώστε όλοι να γίνετε ικανοί ν’ αποκτήσετε γνώμη και άποψη [ διότι αυτήν που έχετε, και να την χέσει κάποιος πολύ της πέφτει ]… καλά όχι άντε άντε ότι να ‘ναι, διότι κάτι τέτοιο καθόλου δεν μας ενδιαφέρει, καθόσον ακόμη και ο βάτραχος στην λούμπα, αλλά και ο γάτος μου, όπως και κάθε ζωντανό στοιχείο και ‘κείνο έχει άποψη … οπότε δεν μιλάμε για κάτι τέτοιο, καθόσον γιά να έχει αξία και βαρύτητα μιά γνώμη ή άποψη, πρέπει ό έχων αυτήν, να έχει επιχειρήματα ώστε να μπορεί να στηρίξει το σκεπτικό του, και μάλιστα όχι απλά και έτσι ως έτυχε επιχειρήματα, αλλά στηριζόμενα σε συσχετισμούς-συλλογισμούς και ατράνταχτη Λογική, αλλιώς η όποια γνώμη και άποψη έχει … δεν αξίζει μία !! … και κοινώς είναι για χέσιμο !!
χ-άντιε … χ-άντιε, ‘‘λιεβέντη’’ μου ραγιά, 
σγούψε και τούρλωσε το κωλαράκι σου αψηλά, 
τ’ έχεις … τ’ έχεις … να ‘‘φάς καλά’’ !!


Μην ανησυχείτε κι αναρωτιέστε τι έπαθε ετούτος … ότι ήταν να πάθω το ‘παθα καιρούς και καιρούς πρίν, τώρα απλά γράφω τι πάθατε και τι θα πάθουτε ‘σείς … αλλά απ’ ότι βλέπω βρήκατε το φάρμακο … αποκουτιαστήκατε -ένας ένας ή και ούλοι μαζί, τι σημασία έχει- κι είστε πλέον … μιά ‘‘χαρά’’ !! … και όχι όχι, εγώ δεν έπαθα κάτι τέτοιο, όπως ο παρακάτω, ανάποδα ήταν το δικό μου πάθημα [[ … σαν τον μαλάκα εκείνον που δεν εμπρόραε, δεν του πήγαινε καλά, να είν’ ο μόνος γνωστικός και μυαλωμένος, ενώ ούλοι οι άλλοι δεν θύμιζαν απλά, αλλά ήταν όρθιες μαϊμούδες, κι έτσι αποφάσισε και ‘κείνος να κουτιέψει, μπάς και βρεί ανάπαψη και ευτυχία !!  ]] … όπου αντί να μπώ και ν’ ακολουθήσω κι εγώ το ρέμα, αποφάσισα να είμαι και να πηγαίνω κόντρα σε δαύτο, αποτελώντας εξαίρεση (;) στο δάσος των μαϊμούδων, έτσι για να ‘χω κάποιους (… βίτσιο και τούτο) να μου πρήζουν τα ούμπαλα .

Μ’ αυτά και μ’ αυτά λοιπόν, μου την βαράει κάθε τόσο, όλο και κάτι βρίσκω και πιάνομαι (… ούτε βαλτός να ‘μουν) και ρίχνομαι να σας χαλάσω την ησυχία της αποχαύνωσής σας. Αλλά αιτία δεν είναι το βίτσιο το δικό μου, αλλά το ότι δεν κάθεστε καλά και ήσυχοι εκεί στην μούχλα σας, αλλά όλο και κάτι βρίσκετε, κάποια μαλακία -νέα ή παλιά- να κάνετε και ν’ ασχοληθείτε … το τραβάει λέμε ο κωλαράκος σας, οπότε και εγώ, ευκαιρίας δοθείσης, εξασκώ -το βίτσιο μου- (του καταχεριάσματος) στην καμπούρα σας

Και να ‘τανε μόνο οι βλακείες με τα ψωφιστικά καλά θα ‘ταν … αλλά έχουμε και ‘κείνες με τα (ξ)Ιχώρια και τα IQδια … που ούλο για τους άλλους θέτε να λέτε [[ να για τα υπο-σα(κ)χάρια να ‘πούμε, που εντάξει αυτά τα καψερά τα σιάξανε λίγο ζαβά, αλλά το παλεύουνε ρε παιδίμ’ το παλεύουνε, αλλά εσείς τα σούπερ-ντούπερ υπερ-σα(κ)χάρια, και υποτίθεται μεγαλο-IQδια (καλά τώρα … έτσι θέλουτε να λέτε) τι έγινε λοιπόν, σας έπιασε πονοψυχιά και το ρίξατε στην ανάποδη άμιλλα, έτσι για να μην αισθάνονται και ‘κείνα τα καψερά μειονεκτικά, για προκάνατε την νεότευκτη πρός τα κάτω «αναβάθμιση» και το βυθίσατε στα υπό του μηδενός ;; ]] αλλά το δικό σας αποκούτιασμα και την μαλακία που σας δέρνει δεν λέτε να τα ‘δείτε με τίποτε … το σακκούλι στην πλάτη των αλλωνών βλέπετε μόνο … το σακκί στην δικήν σας, ά πά πά, με τίποτε !!
Η εξυπνάδα και η Λογική … λέμε … σας τρέχουν απ’ τα μπατζάκια !! … βοήθεια ρεεεεέ… κάντε κράτει … θα πνιγούμε !!


…το ‘ρώτημα – που μου τριβελίζει το μυαλό
 
Τελευταία, πρίν απ’ τα μπάνια σας (καλά φέτος και όσοι δεν μποράγανε να πάνε κατά παραλίες μεριά … δεν έχουνε παράπονο, μένοντας σπίτια τους για τον άλφα ή τον βήτα λόγο, κάνανε και αυτοί περίφημα μπάνια … ιδρωτίλας – έεε το Χαάρπι ναν’ καλά) πήγατε λέει -καλά όχι όλοι- και ψηφίσατε … έτσι ;; … αλλά για ποιό λόγο το κάνατε και τι θέλατε να πετύχετε με δαύτο ;; … τόσον καιρό τώρα δεν μπόρεσα να το καταλάβω  !!

Και από τότε έχω να με παιδεύει το ερώτημα :

Με ποιά Λογική … ποιό Σκεπτικό … κάνατε ότι κάνατε ;; … όσοι ψηφίσατε αυτό ή εκείνο ή αποφασίσατε να απέχουτε ;; … Ποιό ήταν το Σκεπτικό, ποιά η Λογική με τα οποία κινηθήκατε και πράξατε ότι πράξατε ;; … είχε κάποια Λογική αυτό που κάνατε ;; … ή απλά έτσι σαν μαστουρωμένα βόδια, από τα βοθροκάναλα μαζικής εξαπάτησης, μπήκατε στην σειρά για το σφαγείο ;;
Ποιά ήταν η Λογική του Σκεπτικού που σας ώθησε να κάνετε ότι κάνατε ;; … αν υποθέσουμε βεβαίως ότι έχετε Λογική και μπορείτε επίσης να Σκέπτεστε ;; !!

Ας το αναλύσουμε λίγο το πράγμα · 

…και θα περιμένω μιάν απάντηση (καλά όχι σε μένα … εγώ χέστηκα αν απαντήσετε ή όχι) να την δώσετε !! … τουλάχιστον στον εαυτόν σας -αν όχι στα παιδιά και τα εγγόνια σας- … τους την χρωστάτε !! … εκτός πιά και φτάσατε στο έσχατο σημείο αποβλάκωσης, οπότε και το να σας πετάξει κάποιος σε χωματερή, για λίπασμα, πολύ σας πέφτει !!
Και λέει – έτσι είπε η Σιγκιουλαροτέτοια :
  • Κοντά 1,8-μύρια ψήφησαν … να τους … τον ξαναΣφυρίξουν.
  • Επίσης κάπου 2,25-μύρια ψήφησαν την απο-νου-δούλα, για να τους σώσουν από αυτούς που τους ήθελαν μπρούμυτα και κοιμισμένους … καθότι το βαρέθηκαν αυτό … και πλέον θέλουν να τους τα χώνουν ανάσκελα.
  • Άλλοι 0,46-μύρια θέλανε την μπατσοκαρία … για να τους πάρουν και τα υπόλοιπα «λεφτά που έχουν», έτσι για να μην τρυπάνε οι τσέπες τους από το βάρος.
  • Και 0,3-μύρια, οι ώς συνήθως καμένοι και μακριά νυχτωμένοι … θέλανε εδώ και τώρα, την επιστροφή στα γκουλάνγκ.
  • Εκεί κοντά στα 0,21-μύρια, φρόντισαν για το πρόβλημα της καράφλας τους (έεε τι να κάνουμε ;; αυτό τους έκαιγε) … επιλέγοντας κηραλοιφές και λοιπά μαντζούνια.
  • Αλλά και ακόμα άλλα 0,194-μύρια, ντίπ βαρεμένοι (επειδή δεν τους έφτανε η απλή … και γνωστή) … θέλανε εδώ και τώρα … «δημιουργική λογιστική … μπορεί και λογική». 
  • Ακόμα άλλα 0,46-μύρια … 15 άλλες κωλοπετεινίτσες … ανάλογα με την μαλακία που τους βάραγε … εκείνον τον καιρό … καθότι τώρα μπορεί να τους βαράει άλλη !!
  • Άααα και για να είμαστε δίκαιοι, να πούμε επίσης ότι, κάπου 77,5-χιλιάδες βρήκανε την ευκαιρία να βγάλουν τ’ απωθημένα τους … και ρίξανε μούντζες και ότι άλλα μπινελίκα θυμηθήκανε … έεε και μετά από δαύτο ούλοι εκείνοι που φάγανε τις μούντζες δεν μπόραγαν, λέει … ναι ρε αλήθεια σας λέω, να φάνε και να κοιμηθούν … οπότε το κάνανε κι αυτοί το θάμα τους !!
  • Και μόνο 42,5-χιλιάδες (καλά τώρα … μην το πάρουμε και τοις μετρητοίς ετούτο) σιχτιρίσανε ούλον τον μπωλητικό τραγέλαφο και συρφετό.
  • Ακόμα κάπου κοντά στα 4,2-μύρια … χεστήκανε για την όλη διαδικασία, και το ρίξανε στο κωλοψωλομουνοκοπάνημα … αφήνοντας τους άλλους να αποφασίσουν και να επιλέξουν γι’ αυτούς … δηλώνοντας έτσι, ότι σαν καλά πιντιά, και πολιτικώς ορθά κείμενοι και διακείμενοι, είναι διατεθειμένοι «να τον … πάρουν» όποτε, όπου και όπως «τους το ζητήσουν ή το απαιτήσουν».
Και τώρα ας τα κάνουμε όλα αυτά πενηνταράκια … μπάς και κάνα κοθώνι πάρει χαμπάρι τι μαλακία έκανε (και συνεχίζει να τον δέρνει βεβαίως) και αποφασίσει να ξιουμνήσει.
Για να μην χαθούμε όμως στην «μετάφραση», ας μείνουμε στις τρείς μεγάλες κατηγορίες … διό και περίπου τα ίδια -απουσία Λογικής και Σκέπτεσθαι- ισχύουν και για τους υπόλοιπους.

α).  οι απέχοντες

Κοντά εκεί στα 4,2-μύρια του γελαδολαού, απαξιούν να σκεφθούν και ν’ ασχοληθούν … εφ’ εαυτού τους, έστω και για κάποια ώρα, μιά μόνο μέρα κάθε 2-3-4 χρόνια, με το τι μέλλει γενέσθαι στο γελαδιστάν, και βεβαίως στην ζωήν τους, και είναι πλήρως διατεθειμένοι -ως άβουλα και άνοα Ζά … πράγμα που δεν χρειαζόταν να το ψάξουμε και να τοδούμε σε αριθμούς αφού το συναντάμε συνεχώς στην καθημερινή ζωήν μας- ν’ αποδεχτούν άκριτα, και χωρίς ουδεμία αντίρρηση, ότι σκατά αποφασίσουν άλλοι γι’ αυτούς … ότι και αν είναι αυτό.
Αναρωτιέται όμως κάποιος … όλοι εδαύτοι, για ποιό πράγμα και για ποιόν λόγο, θα σκούζουν μετά ;;

β).   οι νου-δουλαραίοι

Αλλά και 2,25-μύρια, ψηφίξανε λέει νου-δούλα … για να φύγουν οι σφυριζαίοι και να σωθεί η χώρα και οι ίδιοι -ναί ρε αλήθεια σας λέω- … έτσι λένε !!
Και αναρωτιέμαι εγώ ο έρμος … ρε 2,25-μύρια κόσμος, πάει καλά ;;
…αλλά απ’ ότι φαίνεται, και αυτό είναι 100% ξεκάθαρο, σίγουρα δεν πάει καθόλου καλά !!
Και γιατί περικαλώ δεν πάει καθόλου καλά ;;
…μα πολύ-πολύ απλά, επειδή το «επιχείρημα» που προβάλουν, δεν είναι απλώς έωλο, αλλά τελείως βλακώδες και ηλίθιο !!
Ας ξεκινήσουμε όμως από αυτό που νομίζει και έχει στο σκατοκέφαλό του ο κάθε καραμαλάκας ψηφοφόρος της νου-δούλας … και ας πάρουμε έστω τα πιό βασικά :
  • σκίσιμο/έξοδο από τα μνημόνια.
  • ανάπτυξη, οικονομική άνοδο και θέσεις εργασίας.
  • σταμάτημα του ξεπουλήματος της χώρας.
  • απόσυρση-έξοδο από την συμφωνία των Πρεσπών.
  • σταμάτημα ή έστω περιορισμό της λαθρομετανάστευσης και όλα τα συμπαρομαρτούντα αυτής.

Όλα, μα όλα αυτά, είναι όνειρα θερινής νυκτός, διότι, άσχετα απ’ ότι έχει στο κλούβιο του κεφάλι ο λαουτζίκος, η νου-δουλάρα είναι, απολύτως, ενάντια σ’ όλα αυτά.
  • Η νου-δούλα θέλει με κάθε τρόπο παραμονή της Ελλάδας στο άρμα της ΕΕ, άλλωστε μην ξεχνάμε ότι συμμετείχε μαζί με όλους τους άλλους στην υπαγωγή μας στα μνημόνια … και αφού τα κόμματα έχουν συνέχεια … και τούτοι δεν έχουν διαχωρίσει την θέσην τους από τα πεπραγμένα … αλλά δεν χάνουν ευκαιρία να το διατυμπανίζουν, άρα τα αποδέχονται πλήρως (το έχουν δε ξεκάθαρα δηλώσει αυτό) …. και εφ’ όσον με την λογική την δικήν τους «λεφτά δεν υπάρχουν … παρά μόνο για τις μάσες τους, και τα δικά τους παιδιά», και εφ’ όσον τα χρέη αυξάνουν αλματωδώς, και τα έσοδα ποτέ δεν θα επαρκούν … δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μάγος, ώστε να καταλάβει ότι νέα δάνεια και καινούργια μνημόνια θ’ ακολουθήσουν …Απλή λογική του μπακάλη είναι … για ποιά έξοδο να μιλήσουμε έτσι ;;
  • Ανάπτυξη και οικονομική άνοδο και δημιουργία θέσεων εργασίας όσο και να το λένε (σαν εκείνο το παλιό ανέκδοτο … δεν έχουμε θάλασσα -θα σας φέρουμε θάλασσα … δεν έχουμε το ένα, δεν έχουμε το άλλο -μην ανησυχείτε απ’ όλα θα σας φέρουμε, και μουλάρτια θα σας φέρουμε, και παιδιά θα σας κάνουμε, και ότι άλλο θέτε … αρκεί να μας ψηφίσετε) ΔΕΝ το εννοούν, αλλά και ούτε βεβαίως μπορεί να υπάρξει κάτι τέτοιο, όσο είμαστε δεμένοι στο άρμα της ΕΕ … διότι μην ξεχνάμε ότι ο μεγαλοεθνοπροδότης της νου-δούλας (ο κουφός ντέ !!) έκανε την αρχή αποβιομηχάνισης της χώρας, και την οποία συνέχισαν οι επόμενοι νου-δουλαραίοι ξεπουλώντας και κλείνοντας ότι είχε απομείνει από τους μπατσοκαραίους … οπότε η ανάπτυξη με πορδές θα γίνει ;;Ανάπτυξη χωρίς επενδύσεις (καλά ποιός μαλάκας θα κάνει επένδυση όταν έχουμε τους μεγαλύτερους φορολογικούς συντελεστές … πέραν των άλλων τερπνών ;;) και βιομηχάνιση δεν γίνεται … αλλά και αν έστω κάτι γίνει (κάποια επένδυση), με το να έχουν την έδρα τους εξωχώρια, κάπου αλλού σε άλλη χώρα ή φορολογικούς παραδείσους, αυτό σημαίνει ότι δεν θα αποδίδουν φόρους στο κράτος, πέραν του ότι όλα τα κέρδη θα οδηγούνται στο εξωτερικό … οπότε μιλάμε για αφαίμαξη και όχι για ανάπτυξη … και μένω σ’ αυτά τα ολίγα για να μην μακρηγορούμε.
  • Για ποιό σταμάτημα του ξεπουλήματος μιλάμε ;; … αφού ήταν αυτοί που το ξεκίνησαν και επιπλέον λόγω του νεοφιλελευθεριακού πνεύματος που διατυμπανίζουν παντού και συνεχώς, σκοπό έχουν να μην μείνει απολύτως τίποτε στο κράτος, όλα να ιδιωτικοποιηθούν … οπότε περνώντας στον έλεγχο ξένων και εξωχωρίων εταιρειών και με τις Λεόντιες συμβάσεις που περιλαμβάνονται στις μεταβιβάσεις … μιλάμε για την καταλήστευση της χώρας και του πόπολου … να όπως ας πούμε με τ’ αεροδρόμια και την Fraport … (έχουμε αναφερθεί αναλυτικά επ’ αυτού) όπου πέραν των τρελών δεσμεύσεων που λίγοι δώσαν σημασία … την άλλη μέρα το πρωΐ επεβλήθησαν νέοι φόροι επί των εισιτηρίων -δίκην σπατοσήμου, από 3-5 μέχρι και 10-15 €-, και αυτό το κατάλαβε ο χαζοκαραμαλάκας διότι έσκασε στην καμπούρα του … μόνο που φαίνεται να το συνήθισε και να το ξέχασε. Παρόμοια ετοιμάζουν για το Ηλ. Ρεύμα, για το Νερό κλπ. κλπ.  Και εγώ απλά ρωτάω τον κάθε ηλίθιο -εσάς δηλαδή- όταν το κράτος ξεπουλήσει κάθε περιουσιακό στοιχείο του, από που θα αντλεί έσοδα ;; … μόνο από έμεση και άμεση φορολογία … από εσάς ρε ζωντόβολα !! … εσάς (και όλους εμάς βεβαίως … καθώς μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά) !! … έτσι νέοι και μεγαλύτεροι φόροι θα επιβληθούν, περισσότερες περικοπές παροχών θα γίνουν, νέες και μεγαλύτερες μειώσεις συντάξεων, μισθών, κοινωνικής πρόνοιας, περίθαλψης κλπ. θ’ ακολουθήσουν … κλπ. κλπ.
  • Περιμένετε Απόσυρση και Καταγγελία της συμφωνίας των Πρεσπών ;; … καλά … από που σας κατέβηκε τώρα αυτό ;; … έχετε ‘δεί κάποια τέτοια πρόθεση, ή απεναντίας το αντίθετο ;; … μάλλον δεν πάτε καλά !! … αφού διαλαλούν ότι το κράτος έχει συνέχεια, και αυτοί θα σεβαστούν όλες τις υποχρεώσεις και τις συμφωνίες που έχουν υπογραφεί … εσείς τι σκατά διαφορετικό περιμένετε να κάνουν ;;   Εδώ είμαστε και θα το δείτε … όπως θα δείτε και όλα τα υπόλοιπα βεβαίως, ασχέτως το τι λένε στον λαουτζίκο τα διάφορα τσακλοκούδουνα που ξαμολάνε για να θολώνουν τα νερά και τα μυαλά του γελαδοκοσμάκη.
  • Περιμένετε περιορισμό της λαθρομετανάστευσης ;; … καλά είστε τελείως για γέλια … για να μην ‘πώ ντίπ για τον μπούτσο !! … άσχετα τι σας λέγανε και σας παραμυθιάζανε τα νου-δουλαίϊκα κομματόσκυλα … ξέρετε τι είπε ο (νγ)κούλης εκεί στα ξένα που είχε πάει, όπου έλαβε το χρίσμα και υπέγραψε συγκεκριμένα γραμμάτια και ανέλαβε υποχρεώσεις να κάνει το ένα και το άλλο ;; … τι είπε μανάριαμ’ ;; … έλα … έλα … άντε να σας βλέπω … μην ντρέπεστε !! … ανατρέξτε στα προηγούμενα, άρθρα και σχόλια, το έχουμε ‘πεί !! … το θυμηθήκατε ή τσού ;; … μήπως … λέω μήπως … είπε «ότι πρωτίστως-κατά προτεραιότητα, θα χτυπήσει την ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ» ;;  [[ 11/06/18 στο AJC : και  –https://www.youtube.com/watch?v=W95ygEj7Nws από το 07:05-07:34 ]]  ***   …καλά εντάξει δεν το είπε Εντοπιότητα, καθόσον στα ξένα και σε ξένους μίλαγε … το είπε «nativity» … το οποίο Ελληνικά όμως σημαίνει Εντοπιότητα !!  …  πράγμα που λέγοντάς το, εκεί που το είπε, καθόσον αυτά δεν τα έλεγε στις μαϊμούδες της μπανανογελαδιστανίας, σημαίνει ότι σ’ εκείνους τους οποίους τα έλεγε, δεν τα εξελάμβαναν ως απλά λόγια του αέρα, αλλά ως πλήρη δέσμευση και καθ’ ολοκληρίαν ρητή ανάληψη υποχρεώσεως, να χτυπήσει και να προσπαθήσει να διαλύσει κάθε τι Εντόπιο-Ιθαγενές-Ελληνικόν !! … τουτέστιν δηλαδή θα προσπαθήσει να αλλοιώσει και να αφελληνίσει την χώρα … έτσι που να μην είναι και ούτε να θυμίζει Ελλάδα !!   …  πώς περιμένετε λοιπόν εσείς να σταματήσει ή να περιορίσει έστω την λαθροεποίκιση ;; μήπως περιμένετε αυτό να το κάνει προάγοντας κάθε τί Ελληνικό και όχι ξένο ;; … και για του λόγου το αληθές, αμέσως αμέσως, μέσα σε ενάμιση-δυό μήνες από την ανάληψη της διακυβέρνησης, κουβαλήθηκαν, μόνο στα νησιά, (χώρια από Έβρο και λοιπά), 60% περισσότεροι λαθρο-επενδυτές, και δασο-αποψιλωτές … ψάξτε και δείτε άρθρα στο νέτι .
…ενδεικτικά … δείτε μερικά, που ανέβασε ο γνωστός κατ’ εμάς, Κώστας-Ταύρος, στο μπλόγκι του, αλλά και κάποιοι άλλοι βεβαίως :
«5.608 λάθρο μπήκαν στην Ελλάδα ναυσί αυτό τον Ιούλιο, έναντι 2.501 τον ίδιο μήνα πέρυσι! Χρειαζόμαστε έναν Σαλβίνι επειγόντως!»
https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/08/5608-2501.html
«Το Λιμενικό των Ελλήνων φορολογούμενων «συνεργάζεται» με αγνώστου προέλευσης ΜΚΟ – 400 μετανάστες από την Τουρκία προς την Ελλάδα, ΜΟΛΙΣ σε …δύο ημέρες!!»
https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/08/400.html
«ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΠΛΟΑ !!»
https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/08/2_23.html
«Στήνουν τον (πραγματικό) Στρατό τους οι Τούρκοι στην Ελλάδα: Με την συνεργασία των «Ελλήνων» πολιτικών (προδοτών), βάζουν κάθε μέρα στη χώρα μας 278 λαθροεισβολείς, από 60 κατά μέσο όρο που έβαζαν έως τώρα. Κατά τ’ άλλα «τέρμα» ο Τσίπρας…»
https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/08/278-60.html
«Αυτό το «σίχαμα» συνελήφθη για 5 εμπρησμούς στην Αργολίδα.. και αφέθηκε ελεύθερος με «περιοριστικούς όρους”..!»
https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/08/5.html
«Λέρος: Σύλληψη 20χρονου αλλοδαπού για εμπρησμό – Κάηκαν 40 στρέμματα με πεύκα.»
https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/08/20-40.html
Και καμμία σημασία δεν έχει, αν ήξερε (ο νγ-κούλης) και καταλάβαινε τι έλεγε και τι σήμαινε αυτό που έλεγε, ούτε αν το είπε από μόνος του, ή αν άλλοι του είπανε να το ‘πεί, ή έστω και αν ακόμη κάποιος του έβαλε ένα χαρτί μπροστά του, και αυτός απλά το διάβασε μεγαλοφώνως … σημασία έχει ότι το ‘ξεστόμισε, και πλέον από την στιγμή εκείνη δεσμεύτηκε απόλυτα … και το λεχθέν κατέστη αναγκαία και αμετάκλητη υποχρέωσή του.
***   Και για να μην υπάρχουν αμφιβολίες περί αυτού, δείτε την απομαγνητοφώνηση του εν λόγω μέρους [[ 11/06/18 στο AJC : και  –https://www.youtube.com/watch?v=W95ygEj7Nws από το 07:05-07:34 ]] .

Το κείμενο στα Αγγλικά από το 07:05-07:34, όπως το αποτυπώνει το YouTube :
«Will be able to learn reflect on the dangers that authoritarian regimes pose for entire societies and and this I may add is particularly important today as authoritarian and populist forces are becoming more prominent throughout Europe and around the world, the rise of Xenophobia, of nativism, of racism, of anti-semitism it’s a reality today in Europe unfortunately, it has to be confronted head-on»
και η μετάφραση του κειμένου στα Ελληνικά :
«Θα πρέπει να μάθουν για τους κινδύνους που τα αυταρχικά καθεστώτα αποτελούν για το σύνολο των κοινωνιών, και αυτό που μπορώ να προσθέσω είναι ότι, σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς οι εξουσιαστικές και λαϊκιστικές δυνάμεις γίνονται όλο και πιό εμφανείς-ισχυρές σε όλη την Ευρώπη αλλά και σ’ όλον τον κόσμο, η άνοδος της ξενοφοβίας, του νατιβισμού (της εντοπιότητας), του ρατσισμού, και του αντισημιτισμού, είναι δυστυχώς μια πραγματικότητα στην Ευρώπη, την οποία πρέπει κατά προτεραιότητα να αντιμετωπίσουμε-διαχειριστούμε. »
Και οι έννοιες από τα αγγλικά λεξικά :
‘‘Confront’’ means either to face a situation that makes you uncomfortable, or to say something to someone about something they’ve done that bothers you. Rather than letting things go, when people are rude to you you should confront them. Confront derives from the Latin con- «with» and -front «front.»
«Head-on» means «directly». When you deal with a problem «head-on«, it means that you do it energetically, and without hesitation. Here are the common actions that people do «head-on«: face (something) head-on. challenge (someone) head-on.
‘‘Confront head-on’’ means handle something directly
Και κατά λέξη λέει :
– the rise of nativism it’s a reality … it has to be confronted head-on.

– η άνοδος του νατιβισμού (της εντοπιότητας) είναι μια πραγματικότητα … την οποία πρέπει κατά προτεραιότητα να αντιμετωπίσουμε-διαχειριστούμε.

Αλλά δείτε επίσης και :

ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ  :  «ΙΣΛΑΜΟ-ΠΛΗΜΜΥΡΑ!! – ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!!»
https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/08/blog-post_43.html
«Τό …τσουνάμι ἔρχεται…Πανταχόθεν !»
http://sxolianews.blogspot.com/2019/08/blog-post_73.html
ΚΑΛΑΜΑΤΑ  :  «Ἀπόβασις ΚΑΙ στήν Πελοπόννησον …»
-http://sxolianews.blogspot.com/2019/09/blog-post_39.html
«Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης ακόμη 722 πρόσφυγες»
https://www.makthes.gr/sto-limani-tis-thessalonikis-akomi-722-prosfyges-235491
«Κουμουτσάκος: Σε δυο φάσεις η μεταφορά προσφύγων από τη Λέσβο – Είναι μια σύνθετη επιχείρηση»
http://www.enikos.gr/politics/670699/koumoutsakos-se-dyo-faseis-i-metafora-prosfygon-apo-ti-lesvo-eina
«ΣΟΚ! Μεταφέρουν 4.000 παράνομους μετανάστες στην Κόρινθο! Επενδύσεις παντού. Ανάπτυξη για όλους…προυπόθεση να μην είσαι Ελλην»
https://katohika.gr/ellada/sok-metaferoun-4-000-paranomous-metanastes-stin-korintho-ependyseis-pantou-anaptyksi-gia-olousproupothesi-na-min-eisai-ellin/

Και όσοι βεβαίως έχετε το βίτσιο να παρακολουθάτε τα βοθροκάναλα … σίγουρα βλέπετε καθημερινώς για το «δράμα» των λαθροεπενδυτών … στην θάλασσα αλλά και στα Χοστ-σπότια, όπου αυτοί οι κακόμοιροι με τα Ι-φώνια, αναγκάζονται να τρώνε Ροσμπίφια και άλλα τέτοια τερπνά, ή και να έχουν τις στρατολουλούδες να μην καθαρίζουν καλά τις χέστρες, αλλά και να πρέπει να προηγούνται από τους γελαδέληνες στα ιατρεία και τα νοσοκομεία κλπ. κλπ.
ΌΜΩΣ … δεν είναι μόνο το ότι κουβαλιέται συνεχώς -η σάρα και η μάρα- αλλά το ότι : «ΞΕΣΑΛΩΣΑΝΕ !!»
Και τι λένε ;;


 Μετάφραση: «Ε, φασίστες, είμαι καλά στη νέα μου χώρα, δεν μπορείτε να επιλέγετε τις κινήσεις μου, θα συνεχίσω να αλλάξω το πρόσωπο και την ατμόσφαιρα στη νέα πόλη μου. Η πόλη μας πρέπει να καθαρίσει από τον φασισμό».

Αλλά και το ότι ΑΜΕΣΑ ακολούθησε η απόφαση ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ από τον κομματικό μηχανισμό της νου-δουλάρας αυτουνού που τόλμησε να αποκαλέσει πίθηκο αυτό το απόβρασμα … σας λέει μήπως κάτι ;; … λέω εγώ τώρα !!
Άκου φίλοι μου όμως θράσος που το έχει και αυτός να αποκαλεί τον πίθηκο … πίθηκο !! Θα ‘θελα όμως να ‘ξερα ο νου-δουλαραίος αυτός ξύπνησε … κατάλαβε επιτέλους τι παίζει ή ακόμα συνεχίζει να χάφτει μύγες ;; … απαίτηση βέβαια που έχω και ‘γω ρε φίλεμ’ !!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο :  «Ξεκίνα το και θα φάς καλά λαθροέποικε…..»
https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/09/blog-post_39.html


Αλλά και το άλλο :  «Το ελληνικό παράδοξο – Η είσοδος στην Ελλάδα νόμιμη, η έξοδος παράνομη – Ζάκυνθος: Συλλήψεις 32 αλλοδαπών για παράνομη έξοδο από τη χώρα»
https://www.triklopodia.gr/το-ελληνικό-παράδοξο-η-είσοδος-στην-ελ/
…και όλα αυτά για να μην λέτε μετά ότι δεν ξέρατε, τι σκατά θα συνεχίσει να κάνει η νου-δουλάρα!!
Εσείς (εάν καταλαβαίνετε) τι καταλαβαίνετε απ’ όλα αυτά μανάριαμ’ ;;
Μετά απ’ όλα αυτά … μήπως λέω  … μήπως … εσείς καταλαβαίνετε ότι το «κούλι», θα μειώσει ή θα σταματήσει τον ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ;; 
  • ΑΛΛΑ και στα σχολεία … τα βιβλία και το όλο πρόγραμμα σπουδών και «διδασκαλίας» μένει όπως το είχαν σιάξει οι προηγούμενοι (ο προγουλοασάγονος και ο βοθροκοιλιάς), διότι προέχει, από το να μείνουν «αμόρφωτα» … το «να μορφωθούν» έστω και αν αυτό είναι αποβλακωτικώς και σουφρο-διευρυντικώς !!Έεεε ρε γράμματα και Ελληνική επιμόρφωση που έχουν να φάνε οι Ελληνόπαιδες !! …ξιουράφια θα γίνουν τα μανάριαμ’ … όχι παίζουμε !!

ΛΟΙΠΟΝ «αγαπητά μου φρόκαλα» … νου-δουλαραίοι … είστε και ΕΣΕΙΣ … όλοι !! … μα όλοι σας είστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ !! … και σκασμός έτσι !!

γ).   οι σφυριζορουφήχτρες

Κάπου 1.8-μύρια, γλυκαθήκανε, τους άρεσε και την καταβρήκανε, έτσι που τους … τον σφυρίζανε !! … και θέλανε λέει, να το γευτούν και τρίτη φορά, ώστε να ολοκληρωθεί πλήρως η ευχαρίστησή τους… διότι μόνο δύο, δεν τους έφτασαν … τους έμεινε η γλύκα στην μέση !!

Τώρα, αλλά και προηγουμένως, δεν μπήκαν στον κόπο, ούλοι εδαύτοι, να διαβάσουν το πρόγραμμα των Σφυριζοαποτέτοιων ;; … δεν είδαν εκεί για τις Μακεδονίες του Αιγαίου, και το πόσο καλό είναι να χαρίσουμε τα πάντα στους άλλους, να στήσουμε ακόμα και κώλο, να γίνουμε διεθνιστούληδες και δικαιωματιστές, να αφήσουμε το Αιγαίο στα ψάρια του, να τα βρούμε με τους απέναντι, τους πάνω και τους κάτω, έστω και αν είναι να χάσουμε μερικά νησάκια, αρκεί να κάνουμε «δουλίτσες», να φέρουμε «επενδυτές», και να αποκτήσουμε χρώμα λύνοντας και το δημογραφικό μας, αφού καλό είναι να ξεκουμπιστούν όλοι οι Έλληνες από εδώ αφήνοντας τόπο για τους άλλους … δεν είδαν το πόσο καλό είναι το ξεπούλημα των πάντων, το οποίο πρέπει με νύχια και με «δόντια» να προωθήσουν (ώστε να πέφτουν οι μίζες) … δεν είδαν το πόσο καλό είναι να κοροϊδεύεις τον λαουτζίκο και να τους δείχνεις το κωλοδάχτυλο (αλλά και να του το χώνεις), δεν είδαν το ένα, δεν είδαν το άλλο, δεν είδαν την κοροϊδία και τον εμπαιγμό … δεν είδαν τίποτε ;; … αλλά ‘θέλαν και «τρίτη φορά αριστερά» επειδή οι δυό προηγούμενες δεν τους έφτασαν ;;

Δεν είδαν το χρώμα που απέκτησε ο τόπος από τους «Λιαζόμενους» ;; … δεν είδαν και δεν άκουσαν το πόσο καλό είναι να είσαι μπρούμυτα και να κάνεις πώς κοιμάσαι ;; … δεν τους άρεσε «το παντεσπάνι» και τα γεμιστά αλλά ‘θέλαν το ξεροκόμματο ;; … δεν έμειναν ευχαριστημένοι από τις άοκνες ενέργειες και προσπάθειες «πνιγμού και ψησίματος» ;; … δεν πήραν είδηση ότι το κόψιμο και η μείωση των συντάξεων είναι στην ουσία αύξηση ;; … δεν κατενόησαν το πόσο καλό είναι να περιορίζεται η διαχείριση των χρημάτων σου και να προφυλάσσεσαι έτσι από το να τα σπαταλήσεις εδώ και εκεί ;;

Τίποτε απ’ όλα αυτά, αλλά και τα τόσα άλλα «καλούδια και τις φιλότιμες προσπάθειες» που έκαναν τα Σφυριζόπανα δεν πήραν είδηση ;; … αλλά ‘θέλαν και μία επιπλέον δόση ;;
Και μην πεταχτούν οι συνήθεις μαϊμουδοκαραμαλάκες να πούν ότι έπεσαν θύματα με το «θα σκίσουμε τα μνημόνια – μ’ έναν νόμο θα τα καταργήσουμε» διότι αυτό (αλλά μόνο αυτό και όχι όλα τ’ άλλα) έστω ότι το φάγανε την πρώτη φορά … μα υπήρχε και η δεύτερη, που πλέον είχε καταρριφθεί ο μύθος αυτός … και τώρα ήταν η τρίτη εκλογική ψηφοθηρία … για ποιά εξαπάτηση θα μιλήσουν ;;

Ποιά ήταν η Λογική στο Σκεπτικό σας (όλων εσάς) ώστε να επιλέξετε αυτήν την «λύση» ;; … για κάντε έναν κόπο και δείξτε την και σε μας τους υπόλοιπους !!
Πρέπει ΌΛΟΙ εσείς, να είστε λέμε μπροστά … πολύ μπροστά … να είστε και τα νοητάκια !! … και απλά εγώ να είμαι ο ανόητος που δεν μπορώ να καταλάβω την σοφία των υπερεγκεφάλων σας !!

Αλλά και η συνέχεια ….  «Η παγκόσμια κυβέρνηση καραδοκεί για την Ελλάδα – Το «κλειστό» συνέδριο που θα ειπωθούν πολλά – Ποιον κάλεσαν»
https://www.el.gr/nea-taxh/stoes/i-pagkosmia-kyvernisi-karadokei-gia-t/
Μα πολύ απλά … το χαζοχαρούμενο !!
Πού ;;
Στην κλειστή διάσκεψη της Ambrosetti !!
Και τι σκατά είναι αυτή ;; … για διαβάστε να ξεστραβώνεστε … για διαβάστε !!
Και μετά όλοι εσείς … τα Σφυριζόπανα … με
– «το Αιγαίο στα ψάρια του»
– «Η Μακεδονία στους Σκοπιανόγυφτους»
– «Ελάτε αδέρφια μας … ανοίξαμε … και σας περιμένουμε … να φτιάξουμε το μπουρδέλο … να γ-ελλάς»
– «χαρίστε και ξεπουλήστε τα πάντα»
– κλπ.κλπ.


ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ λοιπόν … είστε ή δεν είστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ ;;

δ).  οι υπόλοιποι

Παρόμοια με όσα ανέφερα για τις τρείς παραπάνω κατηγορίες, ισχύουν και για όλες τις υπόλοιπες … απολύτως καμμία δεν εξαιρείται !!
Αλλά και αυτοί που καμώνονται τους μεγαλο-μπατριώτες, δεν είδατε τα χάλια τους ;; … ποιά πατρίδα και κουραφέξαλα τώρα … ο εγωϊσμούλης τους και η μαλακία που τους δέρνει να ‘ναι καλά !! Αφήστε το λοιπόν, γιατί το πράγμα βρωμάει από παντού !! … και δεν βρωμάει απλώς … αλλά ζέχνει !!
…και ο αντίλογος

Έτοιμο το έχουν κάποιοι, σκάζουν να το ξεφουρνίσουν : «εάν οι εκλογές άλλαζαν κάτι τότε θα είχαν καταργηθεί» !!
Και επειδή θέλετε να λέτε ότι δεν αλλάζουν κάτι … εσείς είτε δεν παίρνετε μέρος, και αφήνετε τους άλλους ν’ αποφασίζουν … είτε πηγαίνετε και σαν λοβοτομημένα υποκείμενα Στοκχόλμης, ψηφίζετε ότι σας λένε τα μπουρδοκάναλα μαζικής εξαπάτησης … έτσι ;;  Αλλά ν’ ακούσετε αυτό που μπορεί ν’ αλλάξει τα πράγματα όχι … με τίποτε !!

Αλλά και το άλλο :  «να μείνουμε χωρίς κυβέρνηση ;;»

Και γιατί να μην μείνουμε χωρίς κυβέρνηση ;; … θα μας λείψουν οι νταβατζήδες ;; … δεν θα έχουμε κάποιους να μας φορτώσουν με καινούργιους νόμους και φορολογίες, δεν θα γίνονται ξεπουλήματα και προδοσίες ;;
Δεν πρέπει να μείνουμε χωρίς κυβέρνηση λοιπόν γιατί θα μας λείψουν όλα αυτά ;; … αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να πάτε (και πήγατε) να ψηφίσετε τα διάφορα τσόλια ;; ώστε με δύο και τον κούκο, στις 3 και 4 τα ξημερώματα, να περνάνε τροπολογίες της πουτάνας το κάγκελο, μαζί με το νομοσχέδιο για τον περονόσπορο … ή στο κατεπείγον της τούρλας του σαββάτου, να ψηφίζονται πράγματα, προδοσίες, νόμοι, διατάξεις χιλιάδων σελίδων (έτοιμα από τα οξωτερικά) που ποτέ δεν πρόλαβαν (δημοσίως το είπαν και το ξαναείπαν) να διαβάσουν αυτά τα φρόκαλα, αλλά όμως τα ψήφισαν … ώστε να τα λουστείς εσύ πανηλίθιε καραμαλάκα ψηφοφόρε της γελαδιστανίας !!

Το ότι το ΒΕΛΓΙΟ, έμεινε ενάμιση χρόνο, χωρίς κυβέρνηση, δεν το ακούσατε, δεν το είδατε (και εδώ το είχαμε γράψει) και η χώρα δεν έπαθε ΤΙΠΟΤΑ, απλά το κράτος δούλευε με την υπάρχουσα διαδικασία, ροή και νόμους ;;
Έτσι κάτι τέτοιο … ανάλογο … να γίνει και εδώ … δεν σας περνάει από το κλούβιο σας κεφάλι ;;

…κι ένας λαός … μα τι λαός – για τα μπάζα !!

Το ότι ως Λαός έχουμε βαρέσει πάτο, δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε, πολλώ δε μάλλον να το δείξουμε ή και να το αποδείξουμε … η πορεία των τελευταίων χιλιετιών, αλλά και η υπάρχουσα-διαμορφωμένη κατάσταση, είναι αδιάψευστοι μάρτυρες τούτου, και το να προσπαθούμε εντέχνως με διάφορες συγκρίσεις να μετριάσουμε την υπάρχουσα εικόνα, καμμία τιμή δεν μας περιποιεί, αντιθέτως οξύνει το πρόβλημα.

Καταντήσαμε ένας Λαός που για το κάθε τι στραβό και σάπιο ψάχνει να βρεί φταίχτες -άλλους- και να μεταθέσει τις ευθύνες, ποτέ όμως να τις αποδώσει στον πραγματικό φταίχτη … το κλούβιο του κεφάλι, που έστω και αν υπάρχουν εχθροί -όντως έτσι είναι- που απεργάζονται την καταστροφήν μας, πρωτίστως εχθροί του ίδιου του εαυτού μας είμαστε εμείς οι ίδιοι, εμείς που, με τις πράξεις και παραλείψεις μας, έχουμε συμβάλλει στην δημιουργία και την παγίωση όλων των εθνοφονικών και εθνοκαταστροφικών καταστάσεων, εμείς που όχι μόνο συμβάλλαμε αλλά και που παντίοις τρόποις το επιδιώξαμε βεβαίως, όσο και εάν κάτι τέτοιο δεν μας αρέσει να λέγεται.

Πολλά τα στραβά … έτσι λέμε και γράφουμε ότι γράφουμε, όχι βέβαια πώς ο Λαός αυτός το αξίζει, πέρα από μιά κλωτσιά να πάει στον διάολο, αλλά με την ελπίδα, όσο και αν αυτή φαντάζει όνειρο θερινής νυκτός, μήποτε κάποια στιγμή -πρίν να είναι αργά- συνέλθει !!

Και μην βγούν πάλι τα παπαγαλάκια να ωρύονται, να μην τα τσουβαλιάζουμε όλα, καθόσον αυτό που μετράει είναι πάντα το μεγάλο ποσοστό, και όχι κάποιες μικρές μειοψηφίες [ ολίγιστες και σχεδόν μη διακρινόμενες … απ’ ότι αποδεικνύεται ], αυτές αλλού μπορούν να μετρήσουν και όχι σ’ αυτό.  Άλλωστε το πόσο σωστό είναι αυτό, φαίνεται και από το φαινόμενο των εκλογών, όπου όλοι αυτοί οι γκαζοντενεκέδες του κοπροβουλείου, από κάποια εκατομμύρια ψηφίστηκαν, δεν ψηφίστηκαν μόνοι τους, αυτός ο κοπρολαός τους ψήφισε ξανά και ξανά, μην αυταπατώμεθα λοιπόν.
Τα πολιτικά τσόλια και κοπρόσκυλα, δεν βγήκαν μοναχά τους … κάποιοι έδωσαν όχι μόνο ένα χέρι αλλά πολλά … κάποιοι (πολλοί … πάρα πολλοί) γλείψανε και γλείφουν κώλους ... έτσι με τι μούτρα να φωνάξουν, όταν οι ίδιοι είναι χειρότεροι από τους επάνω ;; … πώς να εναντιωθούν όταν τους κρατάνε από δέκα μεριές ;;

Εδώ, λοιπόν έχω να ρωτήσω[ εδώ που έχουμε φτάσει ] θα κάνουμε κάτι, ή απλά θα συνεχίσουμε να χάφτουμε μύγες ;; … ή αν δεν κάνουμε κάτι, πέρα από το να επιρρίπτουμε ευθύνες σε άλλους -που όντως έχουν-, είμαστε μήπως διατεθειμένοι να εξετάσουμε, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, την συμμετοχή μας, σε όλα τα στραβά, αλλά και σε όλα εκείνα που θα μπορούσαμε, αλλά αποφύγαμε, και ποτέ δεν κάναμε ;;
Η μόνη σωτηρία … να ξυπνήσουμε !! … κάτι που όμως δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα, αφού όπως δείχνουν τα πράγματα, μάλλον γιά το βαθύτερο στάδιο ύπνου οδεύουμε, μήποτε και να πέσουμε σε κωματώδη κατάσταση και ‘μείς λέμε … απλά γιά να λέμε !!
Έχουμε ‘πεί πάμπολλες φορές, ποιά είναι τα σχέδια, αλλά και το διαφαινόμενο, μάλλον το αόρατο, αφού δεν προβλέπεται τέτοιο, μέλλον της Ελλαδικής και των Ελλαδοκατοίκων, που πλέον δεν έχει απολύτως κανένα νόημα να τα επαναλάβουμε, και που ίσως μόνο ένα θάμα ή κάποιο πραγματικά τρομαχτικό σόκ, θα μπορούσε να αφυπνίσει πλέον αυτά τα μπάζα, αυτόν τον ηλίθιο Λαό, ώστε να αποφύγουμε την οριστική διαγραφή. Και μην ακούω βλακείες του τύπου … είμαστε έξυπνος Λαός, έχουμε τους περισσότερους φτυχιούχους σε σχέση με τους άλλους, 4-τόσα μύρια φτυχιούχους έχουμε … ναί δεν διαφωνώ … έχουμε, ίσως και περισσότερους, δεν κάθισα να τους μετρήσω, μόνο που φαίνεται ότι είναι ξεγάνωτοι γκαζοντενεκέδες, φτυχιούχοι για φτύσιμο, με ένα κωλόχαρτο μηδενικής αξίας, καθώς μηδενικά είναι και οι ίδιοι, απλώς για να το κάνουν μασούρι, διότι αλλιώς δεν εξηγούνται όλα αυτά που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται σ’ αυτόν τον δύσμοιρο τόπο, και να μην κουνιέται φτερό.

…κι οι αιθεροβάμονες

Όπως είπα όμως, αν και αυτός ο Λαός δεν το αξίζει, έστω με την φρούδα ελπίδα, πάντα κάποιοι θα προσπαθούμε να τον ξυπνήσουμε !!
Τέτοια ώρα τέτοια λόγια, θα ‘πεί κάποιος, ίσως και να μην έχει και άδικο, εδώ που έχουμε καταντήσει ώς Λαός και Χώρα.
Όμως, όπως πολλάκις έχουμε ‘πεί, ‘‘Λύσεις πάντα θα υπάρχουν … όσο θα υπάρχει μυαλό’’ να σκεφτεί, να τις βρεί και να τις υλοποιήσει !!
μυαλό απ’ το οποίο δυστυχώς όμως, σαν Χώρα και Έθνος, πάσχουμε !! … και όσο και να μην μας αρέσει αυτό να λέγεται και να ‘κούγεται, τα γεγονότα, οι καταστάσεις και τα πράγματα, αποδεικνύουν ότι αυτό είναι η φρικτή αδυσώπητη αλήθεια.

Το δε εξωφρενικό, της όλης ιστορίας, είναι ότι, ενώ μπορούμε να μεγαλουργήσουμε … εμείς ώς άλλοι ψημένοι και λοβοτομημένοι ναρκομανείς, επιλέγουμε να κυλιόμαστε στον βούρκο, ουρλιάζοντας υστερικά εάν κάποιος επιχειρήσει ακόμη και να μας μιλήσει για όλα αυτά, πολλώ δε μάλλον να μας βγάλει από τον βόθρο.
…και αυτό που λένε (μερικοί) – για έναν ηγέτη ;;
Να βρεθεί … να φανεί ένας ηγέτης … ένας μπροστάρης !! … να σώσει την χώρα και το έθνος !!
χά χά !! … ναί !! … να φανεί ο μαλάκας, που θα βάλει το κεφάλι του στον ντουρβά, και θα τα κάνει όλα μόνος του, για να τα βρείτε εσείς έτοιμα, χωρίς να κουνηθείτε από τον καναπέ σας, χωρίς να κοπιάσετε, χωρίς να ιδρώσετε … και επιπλέον για να μπορείτε … απλά να λέτε !!
Μόνο που αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ΠΟΤΕ !!
Μα και αν τύχει να συμβεί … θα συμβεί με τρόπο που δεν θα σας αρέσει καθόλου μα καθόλου, διότι τότε όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, θα περάσετε από τον πάγκο … να δώσετε λόγο για όσα (στραβά) πράξατε και για όσα (ορθά) οφείλατε να πράξετε και αποφύγατε να το κάνετε !!

…και το αμείλικτο ερώτημα αλήθεια θέλετε να φανεί ένας ηγέτης ;;
Αλήθεια, αν πραγματικά θέλατε κάτι τέτοιο …τότε γιατί δεν ψηφίσατε «Λευκό» απαξιώνοντας όλον τον τραγέλαφο του πολιτικού συστήματος, ώστε να δημιουργηθεί το αναγκαίο ενεργειακό δυναμικό, που χρειάζεται, ώστε να μπορέσει να φανεί ο ηγέτης ;;
Γιατί όπως σας κάλεσα τόσες φορές … ξανά και ξανά  … το γράψατε στα παλιά σας τα παπούτσια ;; … και απλά συνεχίζετε να σκούζετε σαν λαλημένες καρακάξες ;;

Αναρωτηθήκατε μήπως ποτέ -εγώ είμαι απόλυτα σίγουρος ότι όχι … και έτσι είναι όπως σας τα λέω- ότι στην ουσία ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ να φανεί ένας πραγματικός ηγέτης, διότι τότε θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας όλη αυτήν την μούχλα και τον βόθρο στα οποία μάθατε να ζείτε, απαρνούμενοι την φρούδα ελπίδα να αρπάξετε κάποτε την κουτάλα και να γίνετε εσείς ο χαλίφης στην θέση του χαλίφη … καλούμενοι να αλλάξετε, διότι αλλιώς θα σας πάρει ο διάολος και θα σας σηκώσει, και έτσι για να μην συμβεί αυτό, απλά συνεχίζετε, για τα μάτια του κόσμου, να σκούζετε, για να μπορείτε να το παίζετε ωραίοι και μπατριώτες και να κομπάζετε στους υπόλοιπους χαζούς ότι δήθεν κάτι κάνετε ;;

Σταματήστε λοιπόν αυτήν την παρωδία – παραδεχτείτε ότι θέλετε τα πράγματα να μείνουν ως έχουν, με μόνη αλλαγή το να βουτήξετε εσείς την κουτάλα.
Παραδεχτείτε ότι κανέναν μπροστάρη και πραγματικό ηγέτη δεν θέλετε -άλλωστε αυτό έχει αποδειχθεί πολλάκις στο παρελθόν-, διότι αν θέλατε θα κάνατε αυτό που πρέπει για να φανεί !! … το τι … σας το είπαμε !! … την λύση, σας την δώσαμε !! … απλά δεν την θέλατε !! … και δεν την χρησιμοποιήσατε !!
Σταματήστε λοιπόν το θέατρο … ΒΟΥΛΩΣΤΕ το και βγάλτε τον ΣΚΑΣΜΟ !! … κατιμάδες … έεε κατιμάδες !!


…προτάσεις και λύσεις – αντίδοτο στην ‘‘… απύθμενη βλακεία αυτού του λαού’’ !!


Πολλοί διατείνεστε ότι κάνουμε διαπιστώσεις και μόνο … ότι δεν έχουμε και δεν δίνουμε προτάσεις και λύσεις … αλλά με αυτό εννοείτε ότι δεν δίνουμε τις προτάσεις και λύσεις που εσείς θέλετε, όπως τις θέλετε !!
…ναί … δεν το κάνουμε έτσι, με τον τρόπο που θέλετε και όπως το θέλετε, διότι τότε θα ζητούσαμε να τα κάνετε εσείς … πράγμα που όμως όχι μόνο δεν μπορείτε, αλλά και έχετε αποδείξει, ότι, πάντα μα πάντα, όπου κληθήκατε να το κάνετε, τα κάνατε σκατά !!
Προτάσεις και λύσεις δίνουμε … συνεχώς !! … αρκεί να ανοίξετε τα γκαβά σας και να θελήσετε να τις δείτε … και κυρίως να τις χρησιμοποιήσετε !!

…και εν κατακλείδι

Που μας οδηγούν λοιπόν όλα αυτά ;;
Μα απλά στο ότι ο γελαδολαός, ο λαός αυτού του τόπου, έχει ντίπ καταντίπ αποκουτιάσει, ότι μόνο φουσκί έχει στο σκατοκέφαλό του -φουσκί που τον έχουν ταΐσει τα βοθροκάναλα Μαζικής Εξαπάτησης- … ότι δεν έχει καθόλου μυαλό, ότι δεν μπορεί να σκεφτεί ούτε τα απλά, πολλώ δε μάλλον να μιλήσουμε για ύπαρξη Λογικής … και έχει καταντήσει σαπίλα και σκουπίδι για τα μπάζα και την χωματερή !! … δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα, μας αρέσει δεν μας αρέσει !! … άλλωστε η πορεία των προηγουμένων χρόνων και εποχών, το αποδεικνύει περίτρανα !!

Μετά τα παραπάνω αναλυθέντα και εκτεθέντα, το οποίο βεβαίως ουδόλως χρειαζόταν, αφού, σε άρθρα που έχουν προηγηθεί, έχει αναφερθεί το σχέδιο, το οποίο κλήθηκε να θέσει σε εφαρμογή η λεγόμενη μεταπολίτευση, την οποία, ως άλλοι μπετόβλακες, θεωρήσατε πανάκεια, και κατεβάσατε αμάσητη, και η οποία εν συνόψει είχε και έχει σκοπό -όλου του πολιτικού συστήματος συμφωνούντος και σε αγαστή συνεργασία ευρισκόμενου- να διαλύσει την χώρα, οικονομικώς, βιομηχανικώς, παραγωγικώς, δημογραφικώς, ηθικώς, πολιτισμικώς, νοητικώς και από κάθε άλλη επίσης πλευρά υλική τε βιολογική, καθιστώντας αυτήν υλικά πρός ανακύκλωση, να την διαμελίσει και να την ξεπουλήσει, ώστε να παύσει οριστικά υφιστάμενη κάθε έννοια Ελληνικού Έθνους !! … συνεχίζετε, ωρέ βιολογικά απόβλητα, γνωρίζοντας όλα όσα το πολιτικό κατεστημένο έχει αναλάβει να κάνει και να φέρει εις πέρας στην πατρίδα μας, νομίζετε ότι έχουμε ΜΕΛΛΟΝ ως Έθνος, ότι θα υπάρξει ανάκαμψη, ανάπτυξη και οικονομική άνοδος, ότι θα έχουμε ασφάλεια, κοινωνική μέριμνα και πρόοδο, ότι δεν θα αλλοτριωθούμε και δεν θα καταντήσουμε μειοψηφία στον τόπον μας … αν πάραυτα δεν σταματήσετε να προσπαθείτε, όπως κάνετε χιλιετίες τώρα, να φορτώσετε τα λάθη και τις μαλακίες σας στην πλάτη άλλων, αν δεν ξυπνήσετε και δεν αντιδράσετε ;; … μετά απ’ όλα αυτά, να θεωρείτε-ισχυρίζεστε και να λέτε ότι διαθέτετε Σκέψη και Λογική ;; … και ότι εσείς, η ντροπή και το όνειδος της οικουμένης, έχετε κάποια σχέση μέ και είστε απόγονοι Ελλήνων ;;


Όλα τα παραπάνω, δεν τα γράφω επειδή μπορεί να αλλάξει η μαλακία που κάνατε (άλλωστε αυτό έχει καταντήσει 200-χρόνια τώρα … μόνιμη συνήθειά σας) έτσι ότι έγινε … έγινε !! … αλλά με την ελπίδα ότι μπορεί κάποιοι να το έπαθαν το «ατύχημα» εκεί στα μπάνια και στις διακοπές -να συνήλθε το μυαλό τους από το κλούβιασμα λόγω των θαλασσινών νερών (είναι και πολλά και αν έτυχε να είναι και κρύα ακόμα καλύτερα) ή επειδή κουτούλησαν σε κάποιον βράχο- και να ήρθαν στα συγκαλά τους, και πλέον να ξύπνησαν και να μπορούν να σκεφτούν Λογικά … ώστε να μην πηγαίνει ολότελα χαμένος ο κόπος που κάνουμε γράφοντας το ένα και το άλλο, μήποτε και έτσι αποκτήσει (γιατί αυτήν την στιγμή δυστυχώς δεν την έχει) ελπίδα αυτός ο τόπος … και το Ελληνικό Έθνος !!

Απ’ όλα αυτά παραπάνω, καταλάβατε κάτι ή συνεχίζετε, ως συνήθως, να μαλακίζεστε αγρίως ;; … οπότε κι ο αφανισμός σας θ’ ακολουθήσει στα σίγουρα, οπότε μάλλον καλά κάνουν και έρχονται οι λαθροεπενδυτές, καθότι μπορεί ν’ αποδειχτούν πολύ πιό ικανοί, έξυπνοι και άξιοι, αφού εσείς απ’ ότι φαίνεται δεν αξίζετε αυτόν τον τόπο μην κάνοντας πλέον ούτε για μπάζα … και καλά θα είναι να πάτε όσο πιό γρήγορα γίνεται στον διάολο, αφήνοντάς τον ελεύθερο γι’ αυτούς που θέλουν και μπορούν.

Και όχι ρε φλώροι … δεν είμαι εγώ που θέλω κάτι τέτοιο, αλλιώς δεν θα παιδευόμουν να γράφω συνεχώς αυτά τα κατεβατά, μήπως και κάτι αλλάξει στα σκατοκέφαλά σας … αλλά ΕΣΕΙΣ … εσείς με όλα αυτά που κάνετε ή που θα έπρεπε να κάνετε και δεν κάνετε !! … ας το διάλο από ‘κεί χάμω !!


…υστερογραφικώς

Άαα και να μην ξεχνιόμαστε … ωρέ τι πάθατε και λακίσατ’ ούλοι ;; … τόσο μυγιάγγιχτοι μου γίνατε που στο πρώτο βρισίδι, στο πρώτο καταχέριασμα, στην πρώτη ένταση το βάζετε στα πόδια (καλά καλού κακού μήπως κρατάτε και νέφτι από δίπλα για να ‘στε σίγουροι ότι κανείς δεν θα προκάμει να σας κόψει τον δρόμο;;) και όπου φύγει φύγει ;; … μήπως και όταν σας την πέσουν οι λαθροπιθηκοεπενδυτές ή τα μογγόλια απ’ απέναντι, το ίδιο εύκολα και γρήγορα θα το βάλετε στα πόδια ;; … έτσι μωρέ ζαγάρια θα παλέψετε για την Ελλάδα ;; … έτσι μωρέ θα την σώσετε ;; … μπράτ και μην τον είδατε ;; … φτού να χέσω το σκατοκέφαλό σας !!



ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ … επ-εξηγήσεις



…πενηνταράκια – 1

Σε κάποιους δεν αρέσει που καταχεριάζω τον γελαδολαό, θεωρώντας ότι τον βρίζω.
Μα μανάριαμ’ θα τον έβριζα ΑΝ αυτά που του σούρνω δεν ήταν Αλήθεια … από την στιγμή όμως που αληθεύουν τότε οι χαρακτηρισμοί που του αποδίδω δεν είναι βρισιά … μάλλον τότε θα έπρεπε να διαμαρτυρηθούν τα κακόμοιρα τα ζώα (μαϊμούδες, γελάδες κλπ. κλπ.) επειδή τα εξομοιώνω με τα ανθρώπινα σκατά και αποβράσματα … εντάξει ;;


…πενηνταράκια – 2

Ναι του τα σούρνω … δικαίως !! … διότι του δείχνω το τι μέλει γενέσθαι εάν συνεχίσει το ίδιο βιολί … αλλά του δείχνω και προοπτικές και του δίνω Λύσεις ΕΑΝ θελήσει ν’ ακούσει και ν’ αλλάξει.
ΕΑΝ δεν θέλει να του τα σούρνω … απλό είναι … ΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ !! … τότε και εγώ δεν θα μπορώ και δεν θα έχω δικαίωμα να τον καταχεριάζω … που είναι λοιπόν το πρόβλημα ;; … είναι στο ότι αυτός (ο γελαδολαός) ΌΧΙ μόνο δεν κάνει κάτι ώστε ν’ αλλάξει … αλλά στην ουσία αυτό που τον ενδιαφέρει (και τους συνηγόρους του βεβαίως βεβαίως) είναι ΌΧΙ να μην ΕΙΝΑΙ -αυτά που του σούρνω- ΑΛΛΑ απλά να μην του τα σούρνω και να μην τον Αποκαλώ όπως τον Αποκαλώ.

Που είναι λοιπόν το πρόβλημα ;;
Μα στον γελαδολαό και τους συνηγόρους του !!


…πενηνταράκια – 3

Πολλοί προσπαθούν με κάθε τρόπο να ‘βρούν δικαιολογίες για όλα τα λάθη-βλακείες-ηλιθιότητες που κάνει ο λαός εν συνόλω, είτε ως κάποια συγκεκριμένη ομάδα.
Και η κύρια δικαιολογία που χρησιμοποιούν είναι ότι ο λαός είναι απληροφόρητος, καθόσον την πληροφόρησή του την αντλεί από τα μπουρδελοκάναλα των μέσων μαζικής εξαπάτησης, και αυτά δεν του δίνουν την σωστή εικόνα, γνώση και πληροφόρηση.
Στο ότι όχι μόνο δεν του δίνουν την σωστή πληροφορία αλλά και τον παραπληροφορούν διαστρέφοντας τα πάντα είναι γεγονός και δεν νομίζω ότι χρειάζεται ν’ ασχοληθούμε με αυτό.
Υπάρχει όμως κάτι με το οποίο πρέπει οπωσδήποτε ν’ ασχοληθούμε … και αυτό έχει να κάνει με ΕΚΕΙΝΑ που δεν τα αλλοιώνουν αλλά τα παρουσιάζουν και αναφέρουν, έστω και αν δίνουν ή προσπαθούν να δώσουν τις εξηγήσεις και το νόημα που θέλουν … αυτό είναι με το οποίο χρειάζεται ν’ ασχοληθούμε.

Έτσι έχω να ρωτήσω ·
Μεταδίδονται από τα μμε ή όχι οι συνεντεύξεις και οι ομιλίες των αρχηγών των μεγάλων κομμάτων ;; … μεταδίδονται από το κανάλι της α-βουλής, τουλάχιστον αρκετά κομμάτια από τις συνεδριάσεις της ;; … μεταδίδονται συμφωνίες και υπογραφές συμφωνιών, συνθηκών κλπ. κλπ.

Βεβαίως και μεταδίδονται !!
Αφού λοιπόν μεταδίδονται από τα μμε, και ο κοπρολαός ενημερώνεται απ’ αυτά, ΤΟΤΕ είναι ή θα έπρεπε να είναι γνώστης όλων αυτών … ακόμη και η κάθε κυρά-κατίνα στην όποια ‘πάνω απηδούλα.

περί ψηφίσματος νου-δουλαραίων 

Κάποιοι λοιπόν προσπαθούν καλά και σώνει να ‘βρούν δικαιολογίες ότι ο λαός που ψήφισε νου-δουλάρα δεν ήξερε ότι το νγ-κούλι δεν πρόκειται να πειράξει την συμφωνία των Πρεσπών και ούτε θα σταματήσει ή θα περιορίσει την λαθρομετανάστευση … διότι λέει δεν είχαν πληροφορηθεί γι’ αυτά που είχε ‘πεί και συμφωνήσει πρίν από ενάμιση χρόνο εκεί στο AJC … επειδή δεν μπαίνει στο νέτι και δεν διαβάζει τα μπλόγκ στα οποία αναφέρθηκε το εν λόγω γεγονός.
Εντάξει … ας το δεχτούμε αυτό !!

Όμως … σίγουρα είχε ακούσει το νγ-κούλι στα όσα είχε ‘πεί στα μπουρδελοκάναλα και στην βολή … όπου χαρακτηριστικά είπε πολλές φορές :

«Τα κράτη έχουν συνέχεια … και εγώ θα τηρήσω τις συμφωνίες και τις συνθήκες που έχουν υπογραφεί !! »

Το είπε ή δεν το είπε αυτό ;;
Βεβαίως και το είπε !!

Και μανάριαμ’ ποιές συμφωνίες έχουν υπογραφεί  που οπωσδήποτε έχετε ακούσει και ‘δεί ;;
–  Τα διάφορα μνημόνια (χρέη, δάνεια, νόμοι, παραχωρήσεις κλπ. κλπ.
–  Η συμφωνία των Πρεσπών … την οποία επίσης έδειξαν οι του-βού-δες
–  Την συμφωνία Ελεύθερης Μετανάστευσης (εκεί στο Μαρόκο πέρυσι – με το Αλέξη και το σ-Κα(σ)μίνι) … την οποία έδειξαν οι του-βού-δες

Λοιπόν, αφού άκουσαν τι είπε το νγ-κούλι και ξέρουν για τις συμφωνίες που έχουν υπογραφεί, ΔΕΝ μπορούν να λένε ότι δεν ήξεραν ή ότι παραπληροφορήθηκαν από τον έναν ή τον άλλον βολευτή και σ-κομματάρχη.
Έτσι αφού το είχε ‘πεί και ‘σείς δεχτήκατε και τον ψηφίσατε … ΔΕΝ έχετε καμμιά δικαιολογία όταν ότι κάνει είναι σύμφωνο με αυτά που είχε ‘πεί … άρα · ούτε συμφωνία Πρεσπών θα καταγγείλει, ούτε λαθρομετανάστευση θα περιορίσει ή θα σταματήσει, ούτε … ούτε … ούτε …
Παρομοίως και για τα υπόλοιπα που κάνει ή θα κάνει … όπως και το Αλέξι έκανε !!

Αυτά λοιπόν και βγάλτε επιτέλους τον ΣΚΑΣΜΟ … και σταματήστε τις ηλίθιες δικαιολογίες … διότι δεν στέκουν και δεν έχουν βάση … γκέκε ;;

Αν πραγματικά θέλετε να κάνετε κάτι, προσφέροντας υπηρεσία και όχι να μπουρδοαερολογείτε, είναι να ξαμοληθείτε και να ξεστραβώσετε τον κοπρολαό.


…πενηνταράκια – 4

Κάποιοι … τι κάποιοι … σχεδόν όλοι εκτός ελαχίστων … ενώ έπεσαν στα χέρια τους οι σωστές πληροφορίες, άρθρα, εξηγήσεις κλπ. είναι σαν να μην είδαν, άκουσαν, καταλάβαν, ΤΙ ήταν αυτά … ή ακόμη και αν θυμούνται ότι τα είδαν ή τα άκουσαν … τελικά ΤΙΠΟΤΕ δεν κατάλαβαν ή κατάλαβαν άλλα αντί άλλων … κοινώς ότι ήθελαν ή μπορούσε να χωρέσει η κούτρα τους.

Οπότε μάλλον πρέπει να θέσουμε αλλιώς-όπως πρέπει το θέμα … δηλαδή :
– Θέλει κάποιος να ‘δεί, ακούσει, μάθει, καταλάβει-κατανοήσει  ;;

Και πρωτίστως :
– Θέλει κάποιος … έστω να ‘δεί, ν’ ακούσει και να πληροφορηθεί ;;

Δευτερευόντως :
– Θέλει κάποιος να καταλάβει-κατανοήσει  περισσότερα επ’ αυτού ;;

Εν συνεχεία :
  Μπορεί κάποιος – έχει τα φόντα να το κάνει-προχωρήσει από μόνος του ή έστω να το κατανοήσει εάν του αναλυθεί από κάποιον άλλον ;
– Και … στην ουσία, εν τω βάθει και όχι στα λόγια, θέλει, είναι πρόθυμος, να μάθει, καταλάβει-κατανοήσει .. και αφού μπεί στην διαδικασία Λογικών συνειρμών-συσχετισμών, ν’ αλλάξει αντίληψη και πεποιθήσεις, αποδεχόμενος το εν λόγω – εάν στέκει βεβαίως ;;

Εάν κάπου, το πράγμα, η όλη πορεία-διαδικασία κολλήσει τότε το περί ού ο λόγος θέμα-πληροφορία κλπ. δεν πρόκειται να γίνει ουσιαστικά αντιληπτή.


…πενηνταράκια – 5

Έχω γράψει κατ’ επανάληψη για το θέμα «ΛΕΥΚΟ».
Δυστυχώς απ’ ότι φαίνεται, αν και το έχω εξηγήσει και αναλύσει ξανά και ξανά, δεν έχει γίνει αντιληπτό αυτό για το οποίο μιλάω.


Ας κάνω μία προσπάθεια ακόμη :

–  Πρωτίστως λέω ότι … ότι και να ψηφίσετε δεν θα αλλάξει το σκηνικό … αυτό που έχουν αποφασίσει οι επιτηρητές αυτό θα τρέξει !! … ΟΠΟΤΕ πρέπει να παίξουμε σε άλλο ταμπλό !! … και αυτό είναι το Ταμπλό του «ΛΕΥΚΟΥ».
–  Δεν λέω ότι  … και αν ακόμη … τα ΛΕΥΚΑ ανέλθουν σε αρκετά μεγάλο ποσοστό, θ’ αλλάξουν την πολιτική κατάσταση άμεσα … όχι δεν θα την αλλάξουν … ΆΛΛΟ λέω !!
–  Λέω ότι … αφού δεν μπορούμε ν’ αλλάξουμε κάτι όπως είναι τα πράγματα και αφού δεν είμαστε διατεθειμένοι να πάμε σε απευθείας σύγκρουση … ΤΟΤΕ να μεταφέρουμε το πράγμα σε ΆΛΛΟ ΠΕΔΙΟ … στο ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ !!
–  Μεταφέροντας το θέμα στο Ενεργειακό πεδίο … ψηφίζοντας «ΛΕΥΚΟ» και ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ έτσι την Αντίθεσή μας στο εν όλω Πολιτικό σκηνικό (πράγμα που μόνο το ΛΕΥΚΟ μπορεί να κάνει και όχι κάποια άλλη επιλογή) ΞΕΚΙΝΑΜΕ εκεί, στο Ενεργειακό Πεδίο, μιά διαφορετική Διαδικασία Αντίθεσης-Σύγκρουσης με το υπάρχον εδραιωμένο σκηνικό … όπου ΕΑΝ το δυναμικό που θ’ αναπτυχθεί -εάν το πραγματικό ποσοστό, ανέβει σε κάποιο βαθμό- ΤΟΤΕ αυτό θα λειτουργήσει παράγοντας και στο ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ το ανάλογο Αντίκρισμα … δηλαδή θα σπρώξει μπροστά ή θα δημιουργήσει εκτός του μηδενός, ΑΥΤΟΝ που θα ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙ το ΌΛΟ θέμα … τον μπροστάρη … τον Ηγέτη που θα παλέψει να φέρει την αλλαγή.
–  Λέω επίσης ότι … για να γίνουν όλα αυτά χρειάζεται να συστρατευτούμε, όχι λόγια και πορδές αλλά έργα, στο έργο αυτό – το «ΛΕΥΚΟ» …


Σημειώσεις και επεξηγήσεις επί του «πενηνταράκια – 5»

α).  Θυμηθείτε πώς εδραιώνονταν παλιά οι καταστάσεις 
–  πως διώχνονταν-εκτοπίζονταν ομάδες, όταν το ποσοστό των αντιπάλων έφτανε σε κάποιο όριο και της εκτοπιζόμενης ομάδας έπεφτε κάτω από συγκεκριμένο όριο
–  πώς επιβαλλόταν μιά κατάσταση  (λαός, θρησκεία κλπ. κλπ.) με το «εις έδαφος φέρειν» στα πάντα … ακόμη και τα κατσικομούλαρα 
β).  Θυμηθείτε τα σχόλια εδώ … στην ανάρτηση «Τρίο Μαλκάντο»
γ).  Σούν Τζού – η Τέχνη του Πολέμου … Σχόλια επί της εφαρμογής Τεχνικών QMDJ στην πραγματεία του Σουν Τζού … διότι ΝΑΙ υπάρχει το γνωστό μεσοβέζικο κειμενάκι, αλλά υπάρχουν και σχόλια επ’ αυτού, όπως άλλωστε σε όλα τα ανατολίτικα κείμενα, όπου κάποια σχόλια ΔΕΝ κυκλοφορούν ανοικτά, μερικά δε είναι μόνο για ορισμένους, ακόμη και σήμερα … όπως ας πούμε για το I-Ching ή Yi-Jing, όπου εκτός του γνωστού κειμένου (που ακόμη και αυτό αναθεωρείται κατά καιρούς) και των γνωστών σχολιασμών από εκείνη την εποχή, κάθε τόσο βγαίνουν στην επιφάνεια και άλλα τελείως άγνωστα.
 


ΕργΔημΕργ

21 σχόλια:

  1. ΠΑΛΑΙΟΣ : είπε «ότι πρωτίστως-κατά προτεραιότητα, θα χτυπήσει την ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ» ;; [[ 11/06/18 στο AJC : και –https://www.youtube.com/watch?v=W95ygEj7Nws από το 07:05-07:34 ]] *** …καλά εντάξει δεν το είπε Εντοπιότητα, καθόσον στα ξένα και σε ξένους μίλαγε … το είπε «nativity» … το οποίο Ελληνικά όμως σημαίνει Εντοπιότητα !!

    Απόλυτα ΛΟΓΙΚΟ.!! Μια που ο Παλαιός μιλάει για λογική ....το Κούλι εκτός απο προδότης είναι και κρυπτοεβραίος όπως ο Σημίτης, ο Γκαπ, ο Μιχαλάκης, ο Χασιντι Άρης, ο Αβέρωφ, και ένα σωρό άλλοι. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από όσους μπήκε στην Βουλή ΔΕΝ είναι Έλληνας. Συν τις άλλοις οι τρίλειρες κότες που μας κυβερνούν, εκτός από αλλογενείς , πουλάνε και χρωματιστά μπαρμπούτσαλα...ανάλογα του κόμματος στο οποίο βρίσκεται στον κάτοικο της χώρας.

    Αλήθεια ο Παλαιός τι ηλικία έχει;;; Πόσες φορές έχει ψηφίσει στην ζωή του και ΤΙ ή ΠΟΙΟΥΣ άραγε ;; Διότι την εξυπνάδα (;) του ΛΕΥΚΟΥ δεν την είχε πάντοτε...μιας και τα έχει τα χρονάκια του, σίγουρα έχει ΨΗΦΙΣΕΙ πολλές φορές.!!
    Με το ζόρι κρατιέμαι να μην πλακώσω στα μπινελίκια, αυτούς που βρίζουν τον ελληνικό λαό για τις προδοσίες της ηγεσίας του.Φυσικά οι ίδιοι αποτελούν την εξαίρεση, ανήκοντας σε μια ανώτερη ελίτ, που δεν διακρίνεται από τα πολλά ελαττώματα της πλέμπας.Το γεγονός βέβαια, ότι ενώ κατηγορούν όλους τους άλλους για φραπέ και καναπέ, ξημεροβραδιάζονται στο φόρουμ και έχουν χρόνο για να γράφουν κατεβατά, δεν αποτελεί δείγμα εξομοίωσής τους με τη μάζα, αλλά ευγενή παραχώρηση προς αυτήν.

    Ο Παλαιός να υποθέσω δεν ανήκει στο λαό.Προφανώς είναι μέλος μιας ανώτερης πνευματικά μειοψηφίας, που αντιλαμβάνεται την ανικανότητα και την κατωτερότητα της πλέμπας.Μόνο που κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, αυτή η ικανότατη ελίτ δεν έχει καταφέρει να προσφέρει ούτε κόπιτσα.

    Καλά που μας σώσατε....ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ θέλουμε και όχι ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ είτε του ΛΕΥΚΟΥ είτε άλλων κομματικών αποχρώσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Λύκαστρε,

      τώρα θα ασχοληθούμε με την εκστρατεία περί ΛΕΥΚΟΥ του Παλαιού;..
      Αφού ξέρεις πως πολλοί από εμάς έχουμε κάνει λάθη στην αγωνία μας γι αυτή τη χώρα. Κι εγώ λίγες ημέρες πριν τις εκλογές έλεγα πως μπορεί να φέρει αποτέλεσμα μια αποχή μας σε ποσοστό άνω του 80%.
      Τελικά δεν έχω ούτε τώρα βγάλει άκρη, τί από όλα αυτά θα βοηθούσε..
      Το λευκό του Παλαιού, η αποχή η δικιά μου, το άκυρο ή "όλα τα μικρά κόμματα που δεν έχουν ξαναμπεί στη βουλή" του Διηνέκη..; Τ'ι από όλα αυτά..;

      Μήπως δεν έχει σημασία τώρα πια, μιας και η Νοθεία ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής κι αυτός θα ήταν ούτως ή άλλως..;

      Όσο για το ποιόν του Παλαιού,
      και παρά τον ανηλεή πόλεμο που του έχω κάνει στο παρελθόν, για να τον σκανάρω τί ρόλο βαράει.. τώρα πλέον στο υπογράφω: δεν ανήκει σε καμιά ελίτ, κι ούτε ανήκε, τουλάχιστον πασοκο-ΥΠΕΡ-ευκατάστατη όπως τον είχα κατηγορήσει κι εγώ.

      Είναι οκ, μόνο που βρίζει πολύ πανάθεμά τον.. 🤣

      Διαγραφή
    2. " τώρα θα ασχοληθούμε με την εκστρατεία περί ΛΕΥΚΟΥ του Παλαιού;.."

      Tότε σε ποιόν τ γράφει ωρέ Κωστάκη;; Για τους αλλοδαπούς γράφει;; Πλέον αυτό που δεν έχει καταλάβει ούτε ο Παλαιός...και συνεχίζει με φρέσκο άρθρο στο οποίο αναφέρεται στο ΛΕΥΚΟ...είναι ότι ξανά δεν θα ξαναψηφίσει ο κάτοικος της χώρας.Αυτές ήταν οι τελευταίες εκλογές που ψήφισε ελληνικής καταγωγής ψηφοφόρος, αλλά αφελληνισμένος έτσι κι'αλλιώς. Και το αποδεικνύουν καθημερινά οι φωτογραφίες από τα πουτανάκια και τα πουστράκια που ανεβάζουν όλη την μέρα στο f.b και τα άλλα πουτανικά και αποβλακωτικά δίκτυα κοινωνικής επίδειξης. Αυτά όλα τα πουστράκια και τα πουτανάκια κάποιος τα γέννησε και τα μεγάλωσε.!!

      Μετά τους 850.000 ελληνοποιημένους του Τσίπρα και άλλους τόσους που είχαν ελληνοποιήσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις, τώρα έρχεται το τελευταίο κύμα 3.000.000 ελληνοποιήσεων του Κούλι μιας και έχουν αλλάξει τους νόμους και το κάνουν νόμιμα και εύκολα. Οπότε ΤΕΛΟΣ και οι εκλογές για εσάς τέλος και ο καυγάς για το τι θα ψηφίσετε η αν θα ρίξετε ΛΕΥΚΟ.
      Νομίζετε οι σκουράντζες από την στιγμή που θα είναι πλειοψηφία θα σας αφήσουν να ψηφίζεται;;; χαχαχαχα όσους δεν περάσουν λεπίδι....θα τους έχουν για ΔΟΥΛΟΥΣ.!!

      Οπότε αυτό εγώ που θα περίμενα τουλάχιστον από τον Παλαιό...θα ήταν να αλλάξουμε νοοτροπία, και τρόπο αντίδρασης και σκέψης...το να σκέφτομαι με μυαλό δεκαετίας 1950-1960 (αυτό αφορά και τον ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ) ενώ βρισκόμαστε στο 2019....είναι τουλάχιστον ΗΛΙΘΙΟ. Ούτως η άλλως και ΟΛΟΙ να πηγαίναμε και να ρίχναμε ΛΕΥΚΟ...εκτός απο το να τους ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ δεν θα πετυχαίναμε απολύτως τίποτε, διότι η εβραική εταιρία SingularLogic θα έβαζε να ψηφίσουν ανύπαρκτοι ψηφιακοί ψηφοφόροι. ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΧΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...

      Διαγραφή
    3. " Όσο για το ποιόν του Παλαιού,"

      Δεν με αφορά το ποιόν του Παλαιού...αλλά ας σκεφτεί όταν ήταν 25 και 30 ετών ΤΙ ΨΗΦΙΖΕ τότε;; Αυτούς που ψήφιζε τότε...ήταν Έλληνες;; Άρα έχει βάλει ΚΑΙ αυτός το χέρι του στο κακό που έρχεται...δια της ψήφου του.!!

      Διαγραφή
    4. Λυκαστρε...βάλε νερό στο κρασί σου ,και εγώ έχω ξεγελάστει και έχω νομισει,πάνω εκεί ,αυτοί οι σκατιαρηδες κάνουν κυβερνήσεις,κάποια στιγμή ,το ξεγελιεμαι ,το νομίζω σταμάτησε ,ξεκίνησε σταδιακά πριν πολλά πολλά χρόνια και μετά ήλθε ακαριαία .Τώρα έχω βγάλει το σπαθί από το θηκάρι και φωνάζω ,ποιος είναι μαζί μου.Το βλέπω και εγώ ,όσο περνά ο καιρός ,τσιτωνομαστε....τι λες και εσύ Κώστα ;ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    5. Βρε "σημεία στίξεως" λέμεεεεε.....

      Διαγραφή
  2. Έχει κατεβάσει ,πολύ σεμνά ,μπινελικια.Ολοι ξέρουν ,από αυτούς όπου τους ψήφισαν ,τι γίνεται.Ειπαμε ,υπάρχει η μασουλαρια της Ελλάδος ,πάντα μασουλανε αυτοί και νομίζουν ότι και τώρα θα την γλυτώσουν ,υπάρχουν οι πληρωμένοι από τα κόμματα ,με θέσεις ,οφίτσια ,ρουσφέτια και υπάρχουν και ανόητοι ,οι μαϊμούδες που αναφέρω και εγώ .Πριν τις εκλογές άκουσα και είδα ,οι άβουλοι και οι χαζό μαϊμούδες ,ρωταγαν εμένα ,τι θα ψηφίσω.Τι να πης και τι να συζητησης....ακόμα και η κατηγορία ,πρέπει να έχουμε μια κυβέρνηση ,υπάρχει ,δυστυχώς ,προτιμούν τον δημιο από τον αγώνα.Πειτε το όπως θέλετε.Και έτσι τους το έλεγα ,ετοιμάστε τον σβέρκο σας στον δημιο.Λυπαμαι που θα το ξαναγράψω ,από τον πάτο του βαρελιού θα βγουν αυτοί που πρέπει.Η Πελασγική έγραψε :συνήθισαν την σκλαβιά ,και εγώ συνεχίζω ,περιμένετε και τον πέλεκυ η σπαθί του δημιου.Καλον αγώνα αδελφοί ,ο θάνατος στην μάχη είναι πρωτίστως καλύτερος από το σπαθί του δημιου.Αυτο ,δεν αναιρεί την αισιοδοξία μου για την ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.Να θυμασθε ,θα δημιουργηθούν τέτοιες συνθήκες και καταστάσεις ,που θα ανταπεξέλθουν ΟΣΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ,εχωντας και την προστασία.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Αριστόμαχε,

      με αφορμή τις πρώτες λέξεις του σχολιου σου, μπες (πατώντας στο σύνδεσμο που έβαλα από ΕργΔημΕργ) να δεις στα σχόλια, πώς έχει μαζέψει σκόρπιες εικόνες από όλη αυτή τη σάρα και τη μάρα ο Μπουγάς...

      Διαγραφή
    2. Εντωμεταξύ, κι επειδή το είχες αναφέρει, βρήκα αυτό σήμερα:
      https://katohika.gr/nea-taksi-pragmaton/tora-sothikame-erchetai-i-karta-tou-politi-kai-ola-ta-symparamartounta/

      Διαγραφή
  3. "Φυσικά οι ίδιοι αποτελούν την εξαίρεση, ανήκοντας σε μια ανώτερη ελίτ, που δεν διακρίνεται από τα πολλά ελαττώματα της πλέμπας. Το γεγονός βέβαια, ότι ενώ κατηγορούν όλους τους άλλους για φραπέ και καναπέ, ξημεροβραδιάζονται στο φόρουμ και έχουν χρόνο για να γράφουν κατεβατά, δεν αποτελεί δείγμα εξομοίωσής τους με τη μάζα, αλλά ευγενή παραχώρηση προς αυτήν."

    Πέστα χρυσόστομε. Ο συγκεκριμένος έχει εθισμό στο διαδίκτυο και ξημεροβραδιάζεται (όπως έχουμε και άλλοι άλλος λίγο άλλο πολύ). Τώρα τελευταία έχω βρει πολλά στοιχεία για αυτό τον εθισμό για να βοηθήσω τον εαυτό μου, πως λειτουργεί η ντοπαμίνη, γιατί οι εφαρμογές και τα παιχνίδια στα κινητά και στα δημοφιλή κοινωνικά μέσα σχεδιάζονται με συγκεκριμένο τρόπο από τους προγραμματιστές για μεγιστοποίηση της εθιστικότητας μέσω των μικρο-ανταμοιβών, πως χρησιμοποιούνται οι εθισμοί για να ευνουχίζουν τον πληθυσμό, και λέω να σας μεταφράσω μερικά. Αλλά κάτσε να απαλλαγώ πρώτα από το δικό μου εθισμό γιατί το θέμα είναι ευαίσθητο.

    Γιώργος

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποτε δεν βριζεις ενα λαο, φιλε Κωστα. Εναν λαο μαλιστα που εχει χιλιοπροδωθει και χιλιομαρτυρισει. Απο την εποχη του Αριστειδη του δικαιου, Ιουστινιανου, Μαυροκορδατου. Μπενζελον, Σημιτη.Παντα η εξουσια δεν ηταν Ελληνικη, και παντα ειχε τον ελεγχο να του δωσει το καταληλο χαπι ειτε για τον κρατα εν ηρεμια η εν αγρια καταστασει.

    Εχθρος ειναι η εξουσια και γι' αυτο η αναρτηση τουμπεκι ψιλοκομμενο. Οσον αφορα εις το σκαναρισμα οι παντες ολοι εχουν το δικαιωμα της αποψεως τους.

    Γι' αυτη τη λυση θα μιλησει κανεις;

    https://twitter.com/ROTBre/status/1169049128900452353

    https://twitter.com/GodFirstGina/status/1169989539974111233

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι εκλογες ειναι το απολυτο οπλο της μασωνιας για την χειραγωγηση των μαζων. Ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει. Να καπως ετσι.

    https://twitter.com/Microsingular/status/1169961527660744710

    Οποιος νομιζει οτι μεσω των εκλογων θα βρεθουν λυσεις μαλλον μαλλον βρισκεται σε λαθος πλανητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν σήμερα τηλεπαθειαστήκαμε εμείς οι δυο..🤣🤣🤣

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ07 Σεπτεμβρίου, 2019 07:42

      ΥΠΕΡ-ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΔΕΡΦΕ Ahoy.ΚΑΛΟ Σ.Κ.

      Διαγραφή
  6. Επανέρχομαι ,για σένα Αhoy, δεν έχει άδικο στα μπινελικια ,δηλαδή ,τι χρειάζεται για να πάρη μπρος αυτός ο λαός ;η φράση που ακούω συνέχεια "όλοι ίδιοι είναι ",δείχνει ότι έχουν αντιληφθεί την κατάσταση,και τι κάνουν ;μααα ...εδώ είναι το ζήτημα ,μένουν εγκλωβισμένοι στα παραμύθια διλήμματα που τους παρουσιάζουν.Ουτε με τις εκλογές θα λυθη ,θα ξεβρωμισουμε ,καπακωσαν με την singular και όλες τις αληθινές προθέσεις ,αφού έχουν φθάσει στο σημείο να κάνουν κυβερνήσεις με νοθεία ,αυτοί είναι σε απόγνωση.Υπαρχει κόσμος που έχει ανάγκη αρχηγούς ,άρα ,δεν μπορεί ,δεν έχει δυνατότητες να προχωρήσει ψυχικά και άλλος κόσμος ,που αδυνατεί να ανάταξη ψυχή και σθένος.Και εγώ μπινελικωνω ,άλλα...δεν πα να μπινελικωνης ,δε πα να βρίζεις ...τίποτα...μην με ρωτάτε πως θα γινη ,δεν ξέρω ,κάπως την ψιλιαζομαι ,αλλά αυτό δεν λέει κάτι σε άλλους.Ενα πράγμα όμως έχω καταλάβει πολύ καλά ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΜΕ.ΘΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.Εσκεμμενες καταστάσεις και ελεγχόμενες ,θα μας φέρουν σε σκληρό τζαρτζαρισμα δοκιμασίας.Τι να κάνω ;πως να το πω ;είναι σα να λέμε....ψηνωμαστε τώρα.Πιστευω ότι καταλαβαίνετε την έκφραση και την διάθεση μου.Ψυχραιμια και προχωρούμε .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. " ο λαός ;η φράση που ακούω συνέχεια "όλοι ίδιοι είναι "

    Αγαπητέ Αριστόμαχε δεν είμαστε όλοι το ίδιο...κι όποιος σου λέει αυτό θα του απαντάς ότι..." αν είμασταν ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ, θα είχαμε και ίδια ομάδα αίματος και ίδιο D.N.A...αλλά ΔΕΝ έχουμε."!!! Τίποτε μέσα στην Φύση δεν είναι ίδιο και όμοιο...ακόμα και οι άνθρωποι...παλαιότερα υπήρχαν 72 είδη διαφορετικών ανθρώπων..ΠΡΙΝ την τεράστια καταστροφή όπου χάθηκαν περίπου 12 δις ανθρώπων.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυκαστρε ,έγραψα :όλοι το ίδιο είναι ,δηλαδή ,λέει ο κόσμος για τους πολιτικάντηδες ,εσύ κατά λαβές ,ότι μου λένε για εμάς όλους ,ότι είμαστε ίδιοι.Οχι βέβαια.Την καλημέρα μου.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  8. Αγαπητε Αριστομαχε, με τον προσηκοντα σεβασμο, σε παρακαλω να εστιασεις στην εικονα. Οταν ολη η ευθυνη επικεντρωνεται στις UNAWAKEN MASSES τοτε η αναρτηση πασχει απο σοβαρο προβλημα πρεσβυωπιας.

    https://twitter.com/Jordan_Sather_/status/1170101741569765377

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βοήθησε Ahoy ,την είδα την εικόνα ,τι υπονοεί ;ότι μας αποσπούν την προσοχή και απασχολούμεθα με άλλα πράγματα εκεί που θέλουν να μας κατευθυνουν ;διάβασα τις λέξεις ,για λέγε.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το μεγαλο φραγμα στην αληθεια, αγαπητε ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ, ειναι ολη η πολλημορφη και πολληπροσωπη του ροτσι κατασκευη. Κατω στη βαση του φραγματος βασταμε το λαο σε συνεχη ζαλαδα ποτε με μπιχλιμπιδια ποτε με σφαλιαρες. Τελικα, του πεταμε και μια Δημοκρατια και εκλογες και τους εχουμε ολους στη τσεπη. Για επιδορπιο μας δινουν τις συλλογηκοτητες και τις συνελευσεις και απο συνελευση σε συνελευση γινεται της συνελλευσης και αντε να βρει χρονο ο απλος πολιτης να καταλαβει οτι ο μοναδικος του εχθρος ειναι ο Σορος και η συμμορια του.

    Μεχρι τωρα η συνταγη αυτη δουλευει για την Ελλαδα και αποκρυπτει επιτυχως τον πραγματικο εχθρο. Τον ταιζουν συνεχως με εκλογες και συναμα του λενε να προσεχει την επομενη φορα να ψηφισει καλλιτερα. Μπορει ομως ο ζαλισμενος να παρει χαμπαρι;

    Εν αντιθεσει με την Αμερικη επειδη τα πραγματα εφθασαν σε οριακο σημειο το υγιες κομματι της κοινωνιας ανεπιτιθεται διοτι εχουν εστιασει καθαρα κατα του πραγματικου εχθρου. Να οπως αυτη η Αμερικανα. Τα τουιτς αυτης της γυναικας αξιζουν.

    https://twitter.com/ARmastrangelo

    Στην Ελλαδα εχουμε τεοιες γυναικες; Και βεβαια εχουμε. Επειδη ομως τετοιας στοφας γυναικες εχουν πολυ ποιο πολυ μυαλο απο κατι αντρακια, που εχουν μεινει στην ιδια ταξη του Πολιτικως Ορθου μερικα χρονια, γνωριζουν με ακριβεια οτι οι συνθηκες δεν ειναι ακομη ωριμες οπως στην Αμερικη.

    Ετσι καταληγουμε στη δικη σου προτροπη ΥΠΟΜΟΝΗ. Μακρυα ομως απο εκλογες και νουθεσιες την αλλη φορα να ψηφισεις καλλιτερα, γιατι ειναι βουτηρο στο ψωμι του εχθρου. Δημοκρατια και εκλογες ειναι δικο του εργαλειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή